Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Clara de Chryseis Diák
Főkarakter : timea_kiss@windowslive.com Hozzászólások száma : 21
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 4:02 pm | |
| *Mika felé fordul* - Szia a nevem Clara de Chryseis, most érkeztem, és ő itt Kyra a kis tigrisem, remélem nem fogják bántani egymást.* közben Mika tigrisére néz.* - Rendben, mehetünk szobát keresni- * Tonyra néz, illedelmesen megköszöni a segítségét, majd elindul Mikával * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 4:04 pm | |
| *Már éppen kezdené a mondókát elvégre régen ismerte hogy lehet segíteni hiszen prefektus volt de mára már nem az. Viszont látja hogy megérkezik egy másik akit eddig még nem is látott*~kiváncsi vagyok ő került e a helyemre~*gondolja majd Eva felé néz látja hogy nem éppen a kedvence a srác így csak biccent Clara felé*-Azt hiszem most inkább avatott kezek között hagylak szerintem ömm....*néz a fiura nem tudja a nevét*-A prefektus majd kisegít téged. örülök hogy megismerhettelek szia*mondja majd biccent a fiu fele is és vissaz tér Evahoz*-HÁt szerintem attol még lejöhetnél na másnem majd elhúzunk ha unod *mondja bíztatóan*-Amugy valami bajod van a sráccal?*kérdezi* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 4:07 pm | |
| *Zorrat körbe járja a másik Daimont majd vissza tér Mika lábához, A fiu csak bólint*-Örvendek a szerencsének, szerintem nem fogják bántani egymást legalábbis remélem bár Zorr ma kicsit makrancos*mondja majd elmosolyodik*-Azt hiszem már meg is van a szoba, gyere utánam oda vezetlek*mondja és elindul a lánnyal a kúria felé* |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 4:14 pm | |
| * Az nem kifejezés hogy nem a kedvence, alig várja hogy jó messzire tudja magától ezt a pojácát, de fordult a kocka. Belőle lett utjelző, bár ez elég röhejes. Aki a Naxledir főhadiszállásán eltéved az nagyon béna ember lehet mégis perfektusnak nevezték ki. De ez mellékes lehet csak a lusta hanyag embereket váltották le és így kerültek a helyükre buzgó mocsingok. Ez vicc. Küzben Tony visszatér és még mielőtt válaszolna lány meg Mika felé bök.* -A szokás hatalma vagy szakmai ártalom? * Kérdiu kötekedve a fiútól és elfoglalja a helyét a fánál mielött még neki tudna támaszkodni, igaz így látja az izig vérig "heteró" prfit meg az újoncot. * -Nem tudom, ha gondolod lemehetünk. * Mondja végülis ami kábé annyit tesz hogy "Rendben" A kérdésre egy unott grimaszt vág. * -Ez a féleszű az aki utjlzőnek nézett. Izig vérig heteró névvel rendelkezik, Mika. * Elég hangosan mondja ahoz hogy hallja az említett *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 4:21 pm | |
| *A távolodó prefi nézi*-HÁt nem tudom inkább nem mondok semmit de valamikor akkor mehetett oda amikor én eljöttem*mondja majd elmosolyodik*-De engem nem érdekel a lényeg hogy most nem vagyok az és szabad vagyok, amugy a mika ténleg elég Hetero név*neveti el magát majd eszébe jut valami*-Lesz Elendil Tanár urnak szakköre a tölgyesbe szerintem nézzünk el oda*mondja és ha a lány jön akkor elindulnak, közbe tony felnevet*-TÉnleg ez az a srác akiről meséltél aki eltévedt?*kérdezi útközbe* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 6:52 pm | |
| *Alexej gyalogol ki az udvarra picit még sétálgat meg ilyenek jogázik. Aztán le üll az egyik padra és várakozik azt még magase tudja mire de várakozik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 6:55 pm | |
| *Kata érkezik meg az udvarra. Egy farmerminiszoknyát, egy fehér felsőt, és egy fekete tallárt visel, a kitűzőjével és jelvényével együtt. Sétálgatni jött le, hiszen egy kis friss levegő mindig jót tesz. Leül az egyik padra, majd elővesz egy könyvet. Érzi, hogy valamit elfelejtett.Szétnéz és akkor veszi észre Alexejt.*-Jah bocsi hello!*köszön a fiúnak, majd lerakja a könyvét és az égre tekint. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:02 pm | |
| -Jéé hello Kata hogy vagy ilynekor?*Néz mosolyogva a lányra.*-Rég beszáltünk amugy sajnos.*Mondja kicst szomrkásan ami gyorsan el is tünik. és vissza tér a vigyor.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:08 pm | |
| -Köszönöm kérdésedet megvagyok.És te?*kérdezi Alexejtől, majd ismét megszólal.*-Igen eléggé régen. Mi újság veled?Hogy mennek a vizsgák?*kérdezi a fiútól,majd továb figyeli a kék eget, és néhol egy egy fényő csillagot is megpillant.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:15 pm | |
| -hát köszi jól vagyok a vizsgák mendegélnek , meg semmi külcsi. minden szupcsi kircsi.*Mosolyog a lányra.*-MIt nézzel ott nanyira? vagy nem tetszik az arcon most szólok hogy mosakodtam.*emeli fell figyelmezettöen az egyik ujját és vel együt a karját.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:19 pm | |
| -Jah csak a csillagokat nézem. Olyan gyönyörűek...Nem igaz?*kérdezi, bár több mint valószínűnek tartja, hogy a válasz a nem lesz. *-Hogy hogy ilyenkor itt? És hogyhogy nem Arabellával? Úgy hallottam, hogy jártok. A múltkor is láttalak titeket.*mondja a fiúnak, de már nem az eget nézi, hanem Alexejre pillant.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:24 pm | |
| -Jah nem rondák de az ott jobbra mintha tompáp lenne ki cseréljem? Jah nem tudom hol van majd talizunk vagy nem.*Vállaszol meg játszot nagy képüségel és egy válránditásal.*-És te a nem tudom kivel sok pasival látalak.*Mondja lánynak vigyorogva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:29 pm | |
| -Jaj te..*mondja kuncogva*-Biztos fogtok. Ha nem akkor majd holnap..Vgay azután. Tudod a remény hal meg utoljára... *mondja mosolyogva.*-Engem? Ez kész rágalom. Nem , amúgy senkivel. Igen vannak fiúhaverjaim mint pl. Rupert és Ryan, de amúgy nincs senkim. Nem is baj.*mondja mosolyogva.*-És mióta vagytok együt? Tudod a pletykák nem pontosak.*mondja , majd ismét az égre tekint, de csak megszokásból.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:34 pm | |
| -Na milyen pletykák?*Kérdez Alexünk vissza kiváncsian.*-Értem szal vna csaknem mered meg mondani neki.*Bólint mint aki nagyon értene valamihez. De hát ő már csak ilyen.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:38 pm | |
| -Áh semmi. Csak tudod sokan sokmindent mondanak, aminek lehet a fele nem igaz. *mondja mosolyogva.*-Kinek és mit? Bocs de nem értelek. Nincs senki.*mondja , majd visszakérdez..*-Nah szóval mióta vagytok együtt? Vagy nem akarsz nekem ere az apró kérdésre válaszolni?Végülis te tudod.*mondja, de nem sérdődötten, csak nyugodtan. Nem kötelezi rá a fiút, hogy elmondja, csak kiváncsi...Viszont nagyon az.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:42 pm | |
| -Meg mondanm ha tudnám ,de kb másfél hónap vagy valami hasónló na de kik plegykálnak légyzsi mondel.*Kérlelön néz a lányra nagy bocika szemekel.*-Az nem baj hogy nem értesz.*Legyit egyet* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:47 pm | |
| -Senkik. Csak párszor láttalak titeket.*mondja Alexejnek.*-Neked lehet nem, nekem viszont igen. *mondja.*-DE légyszi mákor ne nézz igy rám. Ezzel könnyen meg lehet venni.*mondja mosolyogva.*-Szerintem lassan menj be a társalgóba, vagy a hálódba, illetve a főhaditokra. Még egy negyed óra és kijárási tilalom. Nem akarlak megbüntetni.*mondja mosolyogva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:50 pm | |
| -Értem.*bónit Alexej majd boci szemekel néz a lányra.Majd olyan hanszínel beszél amit még senki nem halot töle*-Légyszi néni had maradjak még hisz a csilagok még hivnak hogy nézem őket légyszi néni.*Tekintét igyekszik Kata arcába furi hogy hasson is valamit.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 7:55 pm | |
| -Alexej nem. Nem .Nem . És nem. Nem fogom hagyni, hogy itt maradj. Veszélyes kint. Én is megyek nemsokára be, szal kérlk szépen menj te is be. A szabály az szabály. Ez alól nincs kivétel még akkor sem, ha igy nézel rám.*mondja kicsit mérgesen. *-Tudod nagyon jól, hogy nem lehet. Szóval mars befelé.*mondja Alexejnek.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 8:00 pm | |
| -Hát jó jó legyen ahogy akarod de ezért megyek alidniu is punk tum.*Mondja meg játszot sétrötdségel majd fell ál és el köszön a lánytól.*-Akkor jó éjt szép álmokat meg ilyesmi.*búcsúzik és ahamrosan el tünik a kúri a kapujában.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 8:04 pm | |
| -Jó éjt! Neked is ! Szia!*köszön el Alexejtől, majd pár perc múlva ő is nyugovóra tér. Elindul a szobája felé, hiszen eléggé elfáradt a mai nap a szakkör után. Igy hát a hálójáig meg sem áll, kivéve ha nem ütközik szabályszegőbe. Reméli, hogy nem.* |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 14, 2008 9:35 am | |
| *Angel kijön az udvarra nem tudja mért csak úgy bóklászott a suliban ide kötött ki leült egy padra és egy nagyon ásított majd feláltt és elindult sétálni de csak csámborgott az udvaron.Nagyon ritka volt az ,hogy az udvaron csak ő van egyedül.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 14, 2008 9:39 am | |
| *Sab lépked az udvar irányába. Mikor kilép az udvarra egy hatalmasat nyújtózkodik és sóhajt egyet. Aztán észreveszi Angelt, aki egyedül bolyong az udvaron. Sab szépen odamegy hozzá. Ráköszön a lányra.* -Szia! Hát te hogy-hogy egyedül?! Ja amúgy mi újság? Ja és nem zavarok?! *Kérdésekkel halmozza el a lányt és mosolyog mindeközben. Aztán csak várja a lány reakcióit.* |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 14, 2008 9:45 am | |
| -Szia Sab!Hát úgy volt,hogy Hógolyóval fogok lejönni sétálni de szokás szerint alszik és így egyedül csámborogtam erre arra és itt köttömem ki.Kösz megvagyok csak sokat kell tanulni tudod a vizság miatt.*Mondja a lánynak.* -És veled mi újság?*Kérdezi Sabrinától.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 14, 2008 9:52 am | |
| *Sab végighallgatja a lányt és közben csak bólogat. Aztán szépen elhelyezkedik így állva. Keresztezi a lábait, majd a karjait is keresztbe rakja. Aztán nagy okosan és bölcsen megszólal.* -Olyan aranyos lehet már Hógolyó. Mondjuk ami azt illeti elég régen láttam. Na de hát téged is, de ez mindent megmagyaráz. Tanulás, tanulás tanulás én ezt teszem éjjel. Nappal ugyebár nem tudom, mert akkor túl nagy a fény és.... Akkor egyáltalán nem esik jó. Nappal inkább csavargás, na az aztán.... Velem úgy különösebb képpen semmi. *Mesél és magyaráz a lánynak, aztán feltesz egy kérdést.* -Hm.... tényleg jut eszembe.... Holnap jössz arra a fogadós buliféleségre? *Kérdez majd alapállásba teszi a száját, vagyis csöndbe marad.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |