Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 17 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 17 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 17 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 17 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 17 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 17 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 17 I_vote_lcapUdvar - Page 17 I_voting_barUdvar - Page 17 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 17 I_vote_lcapUdvar - Page 17 I_voting_barUdvar - Page 17 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Clara de Chryseis
Diák
Clara de Chryseis

Főkarakter : timea_kiss@windowslive.com
Hozzászólások száma : 21

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 4:02 pm

*Mika felé fordul* - Szia a nevem Clara de Chryseis, most érkeztem, és ő itt Kyra a kis tigrisem, remélem nem fogják bántani egymást.* közben Mika tigrisére néz.* - Rendben, mehetünk szobát keresni- * Tonyra néz, illedelmesen megköszöni a segítségét, majd elindul Mikával *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 4:04 pm

*Már éppen kezdené a mondókát elvégre régen ismerte hogy lehet segíteni hiszen prefektus volt de mára már nem az. Viszont látja hogy megérkezik egy másik akit eddig még nem is látott*~kiváncsi vagyok ő került e a helyemre~*gondolja majd Eva felé néz látja hogy nem éppen a kedvence a srác így csak biccent Clara felé*-Azt hiszem most inkább avatott kezek között hagylak szerintem ömm....*néz a fiura nem tudja a nevét*-A prefektus majd kisegít téged. örülök hogy megismerhettelek szia*mondja majd biccent a fiu fele is és vissaz tér Evahoz*-HÁt szerintem attol még lejöhetnél na másnem majd elhúzunk ha unod *mondja bíztatóan*-Amugy valami bajod van a sráccal?*kérdezi*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 4:07 pm

*Zorrat körbe járja a másik Daimont majd vissza tér Mika lábához, A fiu csak bólint*-Örvendek a szerencsének, szerintem nem fogják bántani egymást legalábbis remélem bár Zorr ma kicsit makrancos*mondja majd elmosolyodik*-Azt hiszem már meg is van a szoba, gyere utánam oda vezetlek*mondja és elindul a lánnyal a kúria felé*
Evangeline Elovics

Evangeline Elovics

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1055
Kaszt : Udvar - Page 17 Nekromanta
Üzenőláda : Játékra készen Wink

Kedves X

Ha érdekel akkor tudod hol találsz.

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 4:14 pm

* Az nem kifejezés hogy nem a kedvence, alig várja hogy jó messzire tudja magától ezt a pojácát, de fordult a kocka. Belőle lett utjelző, bár ez elég röhejes. Aki a Naxledir főhadiszállásán eltéved az nagyon béna ember lehet mégis perfektusnak nevezték ki. De ez mellékes lehet csak a lusta hanyag embereket váltották le és így kerültek a helyükre buzgó mocsingok. Ez vicc. Küzben Tony visszatér és még mielőtt válaszolna lány meg Mika felé bök.*
-A szokás hatalma vagy szakmai ártalom? * Kérdiu kötekedve a fiútól és elfoglalja a helyét a fánál mielött még neki tudna támaszkodni, igaz így látja az izig vérig "heteró" prfit meg az újoncot. *
-Nem tudom, ha gondolod lemehetünk. * Mondja végülis ami kábé annyit tesz hogy "Rendben" A kérdésre egy unott grimaszt vág. *
-Ez a féleszű az aki utjlzőnek nézett. Izig vérig heteró névvel rendelkezik, Mika. * Elég hangosan mondja ahoz hogy hallja az említett *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 4:21 pm

*A távolodó prefi nézi*-HÁt nem tudom inkább nem mondok semmit de valamikor akkor mehetett oda amikor én eljöttem*mondja majd elmosolyodik*-De engem nem érdekel a lényeg hogy most nem vagyok az és szabad vagyok, amugy a mika ténleg elég Hetero név*neveti el magát majd eszébe jut valami*-Lesz Elendil Tanár urnak szakköre a tölgyesbe szerintem nézzünk el oda*mondja és ha a lány jön akkor elindulnak, közbe tony felnevet*-TÉnleg ez az a srác akiről meséltél aki eltévedt?*kérdezi útközbe*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 6:52 pm

*Alexej gyalogol ki az udvarra picit még sétálgat meg ilyenek jogázik. Aztán le üll az egyik padra és várakozik azt még magase tudja mire de várakozik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 6:55 pm

*Kata érkezik meg az udvarra. Egy farmerminiszoknyát, egy fehér felsőt, és egy fekete tallárt visel, a kitűzőjével és jelvényével együtt. Sétálgatni jött le, hiszen egy kis friss levegő mindig jót tesz. Leül az egyik padra, majd elővesz egy könyvet. Érzi, hogy valamit elfelejtett.Szétnéz és akkor veszi észre Alexejt.*-Jah bocsi hello!*köszön a fiúnak, majd lerakja a könyvét és az égre tekint. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:02 pm

-Jéé hello Kata hogy vagy ilynekor?*Néz mosolyogva a lányra.*-Rég beszáltünk amugy sajnos.*Mondja kicst szomrkásan ami gyorsan el is tünik. és vissza tér a vigyor.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:08 pm

-Köszönöm kérdésedet megvagyok.És te?*kérdezi Alexejtől, majd ismét megszólal.*-Igen eléggé régen. Mi újság veled?Hogy mennek a vizsgák?*kérdezi a fiútól,majd továb figyeli a kék eget, és néhol egy egy fényő csillagot is megpillant.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:15 pm

-hát köszi jól vagyok a vizsgák mendegélnek , meg semmi külcsi. minden szupcsi kircsi.*Mosolyog a lányra.*-MIt nézzel ott nanyira? vagy nem tetszik az arcon most szólok hogy mosakodtam.*emeli fell figyelmezettöen az egyik ujját és vel együt a karját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:19 pm

-Jah csak a csillagokat nézem. Olyan gyönyörűek...Nem igaz?*kérdezi, bár több mint valószínűnek tartja, hogy a válasz a nem lesz. *-Hogy hogy ilyenkor itt? És hogyhogy nem Arabellával? Úgy hallottam, hogy jártok. A múltkor is láttalak titeket.*mondja a fiúnak, de már nem az eget nézi, hanem Alexejre pillant.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:24 pm

-Jah nem rondák de az ott jobbra mintha tompáp lenne ki cseréljem? Jah nem tudom hol van majd talizunk vagy nem.*Vállaszol meg játszot nagy képüségel és egy válránditásal.*-És te a nem tudom kivel sok pasival látalak.*Mondja lánynak vigyorogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:29 pm

-Jaj te..*mondja kuncogva*-Biztos fogtok. Ha nem akkor majd holnap..Vgay azután. Tudod a remény hal meg utoljára... *mondja mosolyogva.*-Engem? Ez kész rágalom. Nem , amúgy senkivel. Igen vannak fiúhaverjaim mint pl. Rupert és Ryan, de amúgy nincs senkim. Nem is baj.*mondja mosolyogva.*-És mióta vagytok együt? Tudod a pletykák nem pontosak.*mondja , majd ismét az égre tekint, de csak megszokásból.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:34 pm

-Na milyen pletykák?*Kérdez Alexünk vissza kiváncsian.*-Értem szal vna csaknem mered meg mondani neki.*Bólint mint aki nagyon értene valamihez. De hát ő már csak ilyen.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:38 pm

-Áh semmi. Csak tudod sokan sokmindent mondanak, aminek lehet a fele nem igaz. *mondja mosolyogva.*-Kinek és mit? Bocs de nem értelek. Nincs senki.*mondja , majd visszakérdez..*-Nah szóval mióta vagytok együtt? Vagy nem akarsz nekem ere az apró kérdésre válaszolni?Végülis te tudod.*mondja, de nem sérdődötten, csak nyugodtan. Nem kötelezi rá a fiút, hogy elmondja, csak kiváncsi...Viszont nagyon az.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:42 pm

-Meg mondanm ha tudnám ,de kb másfél hónap vagy valami hasónló na de kik plegykálnak légyzsi mondel.*Kérlelön néz a lányra nagy bocika szemekel.*-Az nem baj hogy nem értesz.*Legyit egyet*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:47 pm

-Senkik. Csak párszor láttalak titeket.*mondja Alexejnek.*-Neked lehet nem, nekem viszont igen. *mondja.*-DE légyszi mákor ne nézz igy rám. Ezzel könnyen meg lehet venni.*mondja mosolyogva.*-Szerintem lassan menj be a társalgóba, vagy a hálódba, illetve a főhaditokra. Még egy negyed óra és kijárási tilalom. Nem akarlak megbüntetni.*mondja mosolyogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:50 pm

-Értem.*bónit Alexej majd boci szemekel néz a lányra.Majd olyan hanszínel beszél amit még senki nem halot töle*-Légyszi néni had maradjak még hisz a csilagok még hivnak hogy nézem őket légyszi néni.*Tekintét igyekszik Kata arcába furi hogy hasson is valamit.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 7:55 pm

-Alexej nem. Nem .Nem . És nem. Nem fogom hagyni, hogy itt maradj. Veszélyes kint. Én is megyek nemsokára be, szal kérlk szépen menj te is be. A szabály az szabály. Ez alól nincs kivétel még akkor sem, ha igy nézel rám.*mondja kicsit mérgesen. *-Tudod nagyon jól, hogy nem lehet. Szóval mars befelé.*mondja Alexejnek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 8:00 pm

-Hát jó jó legyen ahogy akarod de ezért megyek alidniu is punk tum.*Mondja meg játszot sétrötdségel majd fell ál és el köszön a lánytól.*-Akkor jó éjt szép álmokat meg ilyesmi.*búcsúzik és ahamrosan el tünik a kúri a kapujában.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimePént. Jún. 13, 2008 8:04 pm

-Jó éjt! Neked is ! Szia!*köszön el Alexejtől, majd pár perc múlva ő is nyugovóra tér. Elindul a szobája felé, hiszen eléggé elfáradt a mai nap a szakkör után. Igy hát a hálójáig meg sem áll, kivéve ha nem ütközik szabályszegőbe. Reméli, hogy nem.*
David Branson
Diák
David Branson

Hozzászólások száma : 899
Kaszt : Udvar - Page 17 Mutatvanyos

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2008 9:35 am

*Angel kijön az udvarra nem tudja mért csak úgy bóklászott a suliban ide kötött ki leült egy padra és egy nagyon ásított
majd feláltt és elindult sétálni de csak csámborgott az udvaron.Nagyon ritka volt az ,hogy az udvaron csak ő van egyedül.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2008 9:39 am

*Sab lépked az udvar irányába. Mikor kilép az udvarra egy hatalmasat nyújtózkodik és sóhajt egyet. Aztán észreveszi Angelt, aki egyedül bolyong az udvaron. Sab szépen odamegy hozzá. Ráköszön a lányra.* -Szia! Hát te hogy-hogy egyedül?! Ja amúgy mi újság? Ja és nem zavarok?! *Kérdésekkel halmozza el a lányt és mosolyog mindeközben. Aztán csak várja a lány reakcióit.*
David Branson
Diák
David Branson

Hozzászólások száma : 899
Kaszt : Udvar - Page 17 Mutatvanyos

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2008 9:45 am

-Szia Sab!Hát úgy volt,hogy Hógolyóval fogok lejönni sétálni de szokás szerint alszik és így egyedül csámborogtam erre arra és itt köttömem ki.Kösz megvagyok csak sokat kell tanulni tudod a vizság miatt.*Mondja a lánynak.*
-És veled mi újság?*Kérdezi Sabrinától.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2008 9:52 am

*Sab végighallgatja a lányt és közben csak bólogat. Aztán szépen elhelyezkedik így állva. Keresztezi a lábait, majd a karjait is keresztbe rakja. Aztán nagy okosan és bölcsen megszólal.* -Olyan aranyos lehet már Hógolyó. Mondjuk ami azt illeti elég régen láttam. Na de hát téged is, de ez mindent megmagyaráz. Tanulás, tanulás tanulás én ezt teszem éjjel. Nappal ugyebár nem tudom, mert akkor túl nagy a fény és.... Akkor egyáltalán nem esik jó. Nappal inkább csavargás, na az aztán.... Velem úgy különösebb képpen semmi. *Mesél és magyaráz a lánynak, aztán feltesz egy kérdést.* -Hm.... tényleg jut eszembe.... Holnap jössz arra a fogadós buliféleségre? *Kérdez majd alapállásba teszi a száját, vagyis csöndbe marad.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 17 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
17 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: