Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 12, 2008 2:30 pm | |
| *Nicolnak is nagyon tetszik az ötlet. Gyors válaszol is.* -Nahát! Ez szuperul hangzik! Igen, rendezhetnénk egy ilyet! Szerintem egy csapatban legyenek öten! Vagy többen? Ezt még nemtudom.. De nagyon jó lenne rendezni egy ilyen délutánt. Vagy esetleg igen egy éjszakát! Márha engedéjezik. *Mondja Nicol már eléggé feldobva.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 12, 2008 2:35 pm | |
| -Majd beszélni kell a tanárokkal, lehet, hogy még ők is beállnának. Arégi sulimban Londonban minden évben volt egy nap, amit a sportnak szántunk. Az összes tesi tanár beállt sőt voltak tanár-diák meccsek is. Aznap semmit nem tanultunk, csak a délutánra és az éjszakára tudtunk gondolni. *mondja nosztalgiázva Jane.* | |
| | | Nicol Bennet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 12, 2008 2:39 pm | |
| -Igen, nálunk is voltak ilyen napok! Nagyon de nagyon jókra sikeredtek! Volt mindenféle sport és a vállalkozóbb egyéniségű tanárok be is álltak közénk. Nameg a farsang volt még nagy durranás! Mikor a tanárok is bemutattak valami produkciót. Tényleg.. itt nezában van farsangi bál februárban? *Meséli Nicol. Majd az utolsó mondatot kérdezi.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 12, 2008 2:44 pm | |
| -Farsangi bál?? Persze, hogy van...Sőt húsvéti és valentinnapi is. *mondja mosolyogva.* -Ezeket azért szeretem, mert lehet ismerkedni. Sok jó barátot találtam már ilyen összejövetelekkor. *mondja mosolyogva, s már teljesen beleélte magát a sportnapba.* | |
| | | Nicol Bennet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 12, 2008 2:49 pm | |
| *Nicol csodálkozva hallgatja Jane szavait majd megszólal.* -Dejó! Akkor elég sok és jó rendezvény van itt! Az biztos, hogy egyetsem fogok kihagyni. *mondja Nicol és újból a talán megvalósítható sportnapra gondol. Nicol cicája pont most ébredt fel szundikájából és elkezd nyujtózkodni, ébredezni.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 12, 2008 2:53 pm | |
| -Igen, tényleg jók szoktak lenni. *mondja Jane, s az órájára pillant.* -Nahát, már ennyi az időő...ne haragudj de nekem mennem kell! *mondja s gyors léptekkel elindul a kúria felé, majd visszafordul.* -Szijóó, és köszönöm a beszélgetést. Igazán jól éreztem magam. *mondja, s már el is tűnt.* | |
| | | Nicol Bennet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 12, 2008 2:58 pm | |
| *Janenek mennie kellet. Ígyhát elköszön tőle.* -Szia! Jó volt dumcsizni! *Kiáltja ő is utánna majd cicájáva még tesz egy kört az udvaron majd ő is a kúria felé veszi az irányt.* | |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 12:23 pm | |
| * A nyár már eléggé érezteti jelenlétét a kúriában lakokkal hiszen a nap szinte mindig kellemes meleget nyújt vagy még annál is többet. Ezért azok egyike ki általában a négy fal között szoktra tengetni mindenapjait most kimerészkedik. Két hajtűvel tűzte fel ma reggel a haját, igaz ne éppen olyam modon ahogy kellett volna mert jópár tincs kimaradt de ez cseppet sem érdekli. Ami a ruházkodást illeti kicsit merészebb a megszokottnál, egy pántos felső és igen jól olvassa. Vörös színű pántos felső, hozzá pedig egy farmernadrágot. Ez nagyon is világi, modern ahoz képesz amikben Evangeline szokott járkálni, és ráadásul az udvaron. Eddig olyan életvitelt folytatott mint egy vámpír mostmeg egyszeribe nappal jön elő viszonylag modernm öltözékben. Ez valami új, a kezében ott egy könyv és egy cipzáros felső is.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 12:29 pm | |
| *Nem birt sokáig megmaradni a szobájába így úgy gondolja lemegy kicsit sétállni kis tanakodás után az udvaron kötött ki, lassan körbe néz először nem lát meg semmit de igazat megvallva elég felületesen is nézett körbe, majd lassan elkezd sétállni és egy lányra lesz figyelmes akit még ismer is. Nevezetesen Evangeline-t ugy gondolja régen találkoztak és már dumálni is van kedve így oda megy hozzá amikor oda ér ráköszön*-Hello Evangeline, hogy smint? *kérdezi majd elmosolyodik*-Látom nyáriasítasz |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 12:42 pm | |
| * Lassan sétál és közben élvezi a környéken végigfutó egyhe szelléket amik kicsit belekapnak a hajába. Régen élvezte már a szél frissitő hűvöségét sajnos saját hangjának ridegsége amivel olyan boldoggá tudja tennni az embereket nem képes a hőmérséket magasba szökő mércéjét lejebb vinni csak az ostoba embereket kergeti el a közeléből. Ez persze jelenleg lényegtelen, lépteket hall és ahogy hátrafordul Tonyt veszi észre aki felé közeledik. -Szia Tony, egész jól. Ma fogok vizsgázni és még át akarok olvasni pár dolgot. * Jelenti ki nemes egyszerűséggel és egy csepnyi idegeséggel a hangjában, nos igen az egészséges izgulás nem árt. Jó megvolt neki már egy olyan napja is mikor teljesen tökéletlennek gondolta magát. Bár ez most sincs másképpen csak most azzal nyugtatja magát hogy úgyis ott a pótvizsga ami azért sikerülhet. * -Kivonzott az időjárás, igaz ha kicsit be lenne borulva és dörögne az ég illetve már szemerkélne az eső jelezve nemsokára égi háború lesz az csodálatos lenne. * Hallatszik a kissé furcsa mondat mert ha valaki a jó időröl beszél akkor nem teljesen ilyennek írná le. Persze izlések és pofonok. *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 12:52 pm | |
| *Elneveti magát majd neki dől valami szilárdnak és a lányra néz*-Nem mondom neked is megvannak az időjárás irányzataid bár egy kis borunak én is örülnék. Meg lehet sülni*mondja hisz már megint fekete ruházatba van ráadásul még a hosszú haj is még melegebbé teszi*-Na akkor sok sikert hozzá bár szerintem menni fog*mondja mosolyogva majd körbe néz látja hogy bizony a nap nem akar elbújni és megbarátkozik a gondolattal hogy ma bizony meleg is lehet*-Engem is kivonzott az idő valahogy uncsi volt a szobába, gondoltam talán itt jobb |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 1:03 pm | |
| * Nos igen a lánynak elég sokmindennel kapcsolatban másolk a nézetei mit azt gondolnánk, például a vámpíroik imádatza és az ő létük iránti nagy vágya eléggé hajmeresztő dolgokat tudnak kihozni belőle. Főleg ha az életről beszélget valakivel egyből olyat tud mondani amitől egyesek ispotályba küldenék kivizsgáltatásra. Jane Scott is egyből hüledezett hogy miket beszél mikor ő csak elmondta a véleményét. Annyira nem tudja Evangeline megérteni azt, hogy egyesek miért nem fogják fel azt a tényt, hogy neki ilyenek a nézatai és kész.* -Igen nekem mindenről eléggé más az elképzelésem mintr egy átlag embernek. De erre már rájöhettél. * Jelenti ki könnyedén és megáll a fiútól körülbelül egy méterre vagy még valamivel távolabb és a kezébel lévő könyvet a két kezével maga elé, a mellkasához szorítja. * -Kösz, de úgyis van potvizsga. Hát akkor lehet hogy előtte át kellett volna lt9znöd. Keresünk egy árnyékos helyet? * Na ez jó Evangeline előzékeny, ez se minden nap fordul elő talán most még lehetne is azzal illetni hogy jó kedve van. És az nála olyan ritka szánba megy mint az hogy hányszor hoták előrébb a karácsonyt. Mindenesetre most mondhatni a legtöbb embert el tudja viselni. Talán még az idegesítő sántát is... *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 1:10 pm | |
| *FElnéz az égre majd bólint*-HÁt szerintem kereshetünk*mondja majd egy árnyékos fa alá vonul reméli hogy Evangeline is jön majd felé fordul*-Hát az igazat megvallva nem gondoltam hogy ilyen meleg lesz, tudod nem ehhez vagyok hozzá szokva. Valahogy a fagyot jobban csípem bár szerintem nem miondenki osztja a nézeteim*mondja és közbe elneveti magát a lány kijelentésén*-Ahha én már észre vettem hogy elég sajátságos a stílusod de hát istenem meg kell szokni, ha meg nem megy akkor nincs semmiről szó*mondja ki nemes egyszerüséggel*-Szerintem menni fog ez neked pótvizsga nélkül is*mondja még majd elmosolyodik és az eget páztázza majd ismét lenéz*-Mit olvasol?*krédezi* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 1:21 pm | |
| * Csak az ég tudja hogy miért ilyen ma de ha annyira kíváncsiak rá akkor a válasz egyszerű tényleg jó kedve van mert jó hírt kapott. Na azért nem a legjobbat de ahoz elég remek hogy most nekiálljon tanulni, vizsgázni és még a modorán is csiszoljon egy kicsikét ez azért nem mindennapi esemény. Követi Tonyt de a távolságot mindig tartja, ez egy olyan szokás amiről nem egy kettőre fog leszokni.* -A télben a jég a legjobb dolog. Én is kedvelem a hidegebb időjárást de az ősz is szép évszak. Mikor ropognak a talpaad alatt az elszáradt levelek és arcodba fúj a szél. Körülöted elhal a világ. * Morbid hasonlat de végtére is igaz, olyan hogy kedvenc évszak Evangelinenél nincsen mert minden évszaknak megvan a maga szépsége amit értékelhet akárki. És Eva sem robot, vannak érései, csak elfojtja őket. Meg aztán így ézri jól magát a maga megközelíthetetlen, kibirhetetlen, bunkó és nagyképű feminista modján. Kicsit elmosolyodik és kuncog is a fiú két mondatrán. * -Én általában teszek róla hogy az emberek könnyen eldöntsék kedvelnek-e vagy sem. * Ergo többnyire kerülik az iskola vadócát ahogy valaki említette. * -Meglátjuk még, mit hoz az elkövetkező napok.* JElenti ki majd átnyújtja a könyvet. * -Sötét varázslatok használata.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 1:33 pm | |
| *Átveszi majd bele lapoz*-Majd még nekem is át kell néznem ed azt hiszem előbbmég az Evivel kéne végeznem*mondja miközbe a könyvet lapozgatja majd vissza adja a lánynak*-A ősz is szép évszak, amolyan köztes de megvan a maga varázsa*mondja mosolyogva*-Abba a szelet szeretem a legjobban*mondj még utólag majd hátra teszi a kezét és azon támaszkodik*-Azt már észre vettem hogy teszel rá*mondja és elneveti magát azért emlékszik rá hogy milyen a lány*-De nem baj nem kell mindenkivel foglalkozni,*mondja majd abba haggya ma valahogy jó kedve van*-HÁt reménykedjünk hogy szerencsések lesznek, nem akarok elsős maradni *mondja mosolyogva* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 2:11 pm | |
| * Úgy látszik ma valaki igen kéányelmes, vagy fáradt mert Tony fojton nekitámaszkodik valaminek nem mintha zavarná a lányt csak úgy megjegyezte magában, átveszi a könyvet. Nem hinné hogy most át fogja nézni talán majd a szobájában ezért ismét csak a kezei között pihen meg nem lenne értelme olvasni. * -Igen a szelet én is szeretem, ahogy minden évszakban megvan az a tényező amit kedvelni lehet. * Persze ez nem jelenti azt hogy nincs benne olyasmi amit nem kedvel de azért akadnak olyan dolgok amiket még neki is el kell ismerni. Személyszerinte a főnixeket azonosítja az évszakok váltakozásával. A Tavasz születésük, Nyár az életük Ősz a haláluk Tél a pihenésük. Igy teljes a kör ami újra meg újra elkezdődik. * -Miért is érdekelne?* Költöi kérdés mire nem sok jó választ tud adni a fiú. Talán nem is létezik mindenesetre a lány ennyivel lezártnak tekinti a témát mert ma senki nem tudja elvenni a kedvét mert a jóhír az jóhír és az ilyet szereti hallani. Ha mégis találkona olyannal aki ezt megkísérelné az ostobaságával biztosan faképnél hagyná az illetőt azon nyomban. * -Lehet hogy nem fogod elhinni de részben hiszek a sorsban, magam irányítom az életem de vannak olyan események amiknek meg kell történi. * Elég átszellemült hangon mondja majd kicsit halványan elmosolyodik pár pillanatra és el is tűnik a jelenés ahogy jött. Saját butaságán mosolygott hisz Őt nem lehet olyan személynek nézni aki eféle dolgokkal törödik. *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 2:24 pm | |
| *Hallgajta Evangeline-t és átgondolja a dolgokat majd bólint*-HÁt igen mindennek megvan a maga jelenése*mondja mosolyogva majd a kérdésre felkapja a fejét*-Igazábol nem kell hogy érdekeljen szerintem az embert csak az érdekelje ami neki fontos*mondja és ő is lezártnak tekinti a témát majd majd a sors dolognál kicsikét megingatja a fejét*-HÁt sors jó kérdés én nem hiszem hogy lenne sors, viszont ha az eseteket nézzük valaminek lennie kell elvégre vannak olyan események amit véletlennek hiszünk és ha jól bele gondolsz olyan lenne mint egy jól kiszámított matematikai eggyenlet*mondja a maga furmányos megfogalmazásába*-Szóval én lehet hiszek benne csak tagadom a létezését ha érted mire célzok*mondja hát Tonyt nem mindig könnyű megérteni néha magát sem érti ezek után nem különös ha más se érti őt* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 2:39 pm | |
| * Kezd elég érdekes lenni a beszélgetés és ez tetszik a lánynak, a legtöbb beszélgetése vagy kiélezett vagypedig számára unalmas. Nem igazá tudja meghatni mésok gondja baja ahoz ő tulzottan is... magának való. Talán ez lenne a legjobb szó. Sejti mire céloz az első mondatával, a szél a felszabadulás szabadságot jelképezi és az ő lételeme a levegő míg uralkodó bolygoja a Merkúr. Mindig is úgy érezte hogy ennek van valamiféle jelentősége mert mindig is eltért a család többi tagjától. Ők év elején vagy végén születtek csak Eva egyedül az év közepén, a csillagjegyek és lételemek is majdnem egyformák voltak egyedül neki van Ikrek a családban. Ezen néha el is töpreng. Mindenesetre a szabadság az amit a szélben annyira szeret, hogy bármerre járhat.* -Majdhogynem úgyan azt mondtad el csak más szavakkal és kicsit nyakatekertebb modon. * Ez kicsit kötekedősre sikeredett, talán nem véletlenül csak szánt szándékkal. * -Mindenesetre valamelyik nap szeretnék felmenni a toronyba, szép lehet onnan a kilátás. * Ez nem igazán tartozik a témához de azért megemlítette olyan tervképpen és fel is tekint az említett építmény irányába hogy kiderítse ott van e ahol legutobb. De igen, kicsivel sem alacsonyabb. * -Neked mik a terveid? Lemész holnap a fogadóba? * Érdeklődik kicsit ami haladás mert nem szokott egyből kérdezősködni az emberektől. *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 3:13 pm | |
| *Elmosolyodik majd felnéz ő is a torony felé*-Hát lehet ugyan azt mondtam el*mondja és kis nevetés tör fel belőle*-HÁt én szeretem a kilátót ezért is stoppoltam le, ha meghalok én leszek a kilátó szelleme*mondja mosolyogva bár ha komolyan bele gondol és szellem lenne ténleg ott lenne egész nap. A lány kérdésére kicsit felkapja a fejét majd bólint*-HÁt lemegyek szerintem. Kicsit kiváncsi vagyok hogy mi lesz lent*mondta és kicsit hazudott is mivel a látszatnál azért jobban érdekli a dolog*-Te nem jössz le? Szerintem neked sem ártana egy kis kikapcs nem gondolod?*kérdezi kiváncsian* |
| | | Clara de Chryseis Diák
Főkarakter : timea_kiss@windowslive.com Hozzászólások száma : 21
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 3:27 pm | |
| -------------------------------------------------------------------------------- *Felhős, borús idő van, nemsoká besötétedik, egy fiatal lány lép be az iskola udvarára, haja kicsit kócos és szélfútta, de a kedvesség és a báj csak úgy sugárzik arcáról, pedig már nagyon fáradt, hiszen hosszú út áll mögötte. Ruhája egyszerű, fehér szatén, rajta zöld masnival. Egyik kezével egy nagy ládát húz maga után, másik karjában legjobb barátja pihen, egy kis kölyök tigris. A lány ámulva nézi a nagy ódon kastély falait, talán egy kicsit meg is szeppent, hiszen még nem járt ijen helyen* *Míg körbenéz az udvaron, titkon reméli, hogy jön v.ki aki segít neki eligazodni* | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 3:29 pm | |
| * Láthatóan szert fennt lenni, Evangeline még nem járt ott így nem igazán tud róla nyilatkozni ezért is ha legközelebb "kirándulni " indul a kúria falai kzé oda fog elkalandozni és ha lehetősége van rá akkor sokáig ott is tartozkodik majd. Bár ő a Naxledirosok szelleme lenne, azért hogy szívbajt hozzon az újakkra és retegésben tartsa őket kicsit. Az nem árthat csak megneveli az ifiuságot, bár ez messze van még. Jelenleg még nincs túl a századik élet/halál évén ezért nem mostanság fogja kiosztani az elsősöket. Révén még ő maga is az csak éppen vizsgákra készül és esélye van a következő évfolyamba lépni.* -Igen, emlékszem még ezekre a nemesi ambícióidra, egypárszor már tárgyaltuk.* Jegyzi meg kicsit töprengve és visszafordítja a tekintetét a beszélgetőpartnerére. Nem ajánlatos sokáig ilyen pózt tartani mert hamar megfájdul az ember nyaka és ez elé kellemetlen tud lenni alkalmanként.* -Értem.* Mondja a válaszra és a kérdésre nem válaszol azonnal. Vesz egy mély levegőt és csak azután nyitja szóra ajkait. Elég ironikus hangon meg kicsit morcos képpel. De nem ment el a kedve, csak épp ezek a nonverbális jeleket használja. * -Nos én nem hinném, nem vagyok oda illő személy. Csak elvenném a társaság kedvét, nincs kedvem vérigsértett ficsurokat és libákat nézni egy egész délután. Mert hogy nem fogom vissza magam az ő kedvükért az is biztos. * Ez egy nagyon határozott és komoly monolog és a grimaszok, arckifejezések illetve a hangsúly helyenként árulkodik arrol hogy komolyan gondolja. Persze itt nem az a fő kérdés hogy megy-e? Hanem hogy elmenne-e? Mivel a kettő korántsem egy és úgyan azon kérdés. Mindkettőre más a válasz, hisz az egyiket már hallhatuk. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 3:33 pm | |
| *Tony elmosolyodik*-Szeritnem nem kell aggódni, a kérdés hogy neked van e kedved nem az hogy kiket kergetnél el*mondja mosoylogva*-Ha van kedved szólj aztán mehetünk eggyütt*mondja Tony elvégre ő sem tudja hogy van e kedve de végül is győzött a kiváncsiság és megy*-És miért ne lennél oda illő?*kérdezi majd ekkor veszi észre a másik lányt*-Egy perc Eva szerintem még új*mondja a lánynak majd oda megy hozzá mármint Clarahoz és mosolyogva köszön*-Üdv Tony Cascada. Naxeldir. Gondolom még új vagy. Tudok segíteni valamibe?*kérdezi kiváncsian elvégre ha tud segít* |
| | | Clara de Chryseis Diák
Főkarakter : timea_kiss@windowslive.com Hozzászólások száma : 21
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 3:42 pm | |
| -Szia!- *fordult Tony felé* - A nevem Clara de Chryseis, és egy prefektust keresek. Még új vagyok, ma érkeztem, és még nem tudom, hogy hová is kell mennem pontosan. A Nexaldirosokat keresem, ide lettem beosztva. - | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 3:48 pm | |
| *És éppen jókor érkezett meg Mika is. Zorrat a tigris Daimon megint csak a lába mellett caplat, lassan lemennek a lépcsőn és a fiu körbe néz hogy kik is vannak kint lát egy Naxeldires fiut akit nem ismer meg két lányt az eggyiket ismeri hiszen volt egy elég erős találkozásuk amibe bizony meg is sebesült végig hordozza rajta gyorsan a tekintetét majd biccent felé majd a fiu fele is, de figyelme a harmadik lányon Clara-n áll meg oda is megy hozzá ahogy látja még új lehet elvégre nem látta még*-Szia a nevem Mika Alasein*mondja majd elmosolyodik*-Gondolom új van most érkeztél? *kérdezi majd a kúria fele néz*-Gondolom még nincs szobád ha akarod segítek és szerzünk eggyet ahol lepakolhatsz*mondja* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 13, 2008 3:57 pm | |
| * Ő is ésrevette a lányt csak még mindig nem változott utjelzővé, és egyenlőre még prefektusi babérokra sem vágyik a közel jövöt és távoli múltat tekintve sem. Nem fog istápolni minden jötment alakot akit a balszerencse az utjába sodor. De amíg Tony el nem megy, előtört belőle a prefektus, addig azért még válaszol neki.* -Kedvem az van, de nem akarlak zavarni és ha elnéptelenedik az utca nem hinném hogy nagyon jól éreznéd magad a társaságomban. * Mondja nemes egyszerűséggel hiszen ez így van amilyen elviselhetetlen tud lenni főleg egyes személyekkel az már tankönyvbe illő a zsörtölődök, kötekedők és bunkók számára. De mindenek megvan a maga oka. Hát hogy miért nem oda illő személy? Erre van egy nagyon jó válasza. * -Persze én is szeretnék kikapcsolodni de nem tudok. Évelején megpróbáltam pár bál erejéig de mostanra feladtam. Különben is amilyen "jó" társaság vagyok... * Igen nagyábbol mindig ugyan ott jukadnak ki de legalább őszinte magáho és Tonyhoz is. Aztán megy újonc kisegítésre de úgy látszik felesleges. Mindenlében kanál prfi megjelenik, hát úgy tünik baj van a vezetőséggel hogy ezt a srácot kinevezték ridegen tekint felé de nem köszön vagy biccent. Elfordítja a tekintetét tudomást sem véve arrol hogy a világon van. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |