Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 15 I_vote_lcapUdvar - Page 15 I_voting_barUdvar - Page 15 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 15 I_vote_lcapUdvar - Page 15 I_voting_barUdvar - Page 15 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 15 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:20 pm

*Jane rámosolyog a fiúra, majd Nicolra is.*
-Még soha senkit nem láttam a suliban, hogy fekvőtámaszokat csinált volna.
*mondja mosolyogva.*
-Ne aggódj, még én se találkoztam 2 szobatársammal, pedig már több mint fél éve idejárok.
*mondja mosolyogva, majd Nicolhoz fordul.*
-Tényleg, voltál tegnap kirándulni? *kérdezi a lánytól.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:23 pm

* Ash érkezik az udvarra. A jelen lévőket ismeri, így szerencsére nem kell bemutatkozzon. Odamegy hozzájuk boldogan és mosolyogva, majd köszön nekik.*
- Sziasztok. Zavarhatok?
*Kérdezi kedvesen és ha a válaszuk igen, akkor nem zavarja tovább a levegőt, viszont, ha a válasz nem, akkor leül a fűbe és figyeli a többieket, próbál bekapcsolódni a beszélgetésbe.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Hozzászólások száma : 1233

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:29 pm

*Nicolépp macskáját simogatja és játszik vele. Úgy, hogy egy fűszálat lenget előtte. Majd mikor hallja Jane kérdését válaszol is.*
-Igen voltam! Nagyon jó volt és a vége pedig izgalmas is. Mikor a vízalá kerültünk.
*Mondja Nicol majd egy diákot vesz észre közeledni. Később mikor már közelebb jöt észreveszi, hogy Ash az. Mikor ideért köszön a lánynak.*
-Szia Ash! Dehogy zavarsz. Gyere nyugodtan.
*mondja Nicol mosolyogva.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Hozzászólások száma : 826
Kaszt : Udvar - Page 15 Harcos
Üzenőláda : Kevés időm van játszani Sad

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:31 pm

* A fiú feláll az kis edzése után, majd a lányokra néz. *
- Ha megbocsátanak hölgyeim, most el kell mennem halat fogni. Ez is az edzés része. Köszönöm a társaságotok, sziasztok. * Ezzel a fiú elrohan *
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:34 pm

*Jane Nicol élménybeszámolóját hallgatja, majd meglátja Ahlynn-t.*
-Szijóó Ash! Hogy vagy? *kérdezi a lánytól, majd látja, hogy a fiú befejezte a fekvőtámaszokat és menni készül.*
-Rendben, és jó edzést...szijóó. *köszön a távolodó fiú után, majd a lányokra néz.*
-Tényleg Ash, Te is voltál a kiránduláson? Nicol épp most meséli, hogy milyen jó volt.
*mondja, s egy mosolyt küldd a lányok felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:37 pm

* Ash mosolyogva fogadja a választ, majd elköszön a távozó Takeshitől.*
- Szia.
*Nem nagyon ismeri még a fiút, de úgy látszik egyhamar nem is fogja.*
- Köszi jól. *Mondja mosolyogva.* - És ti? *Kérdezi, majd a kirándulás jön szóba.* - Hát én nem voltam, mert elfelejtettem, de azért nem bántam volna egy kis napozást. *Mondja még mindig mosolyogva, majd Nicol felé fordul.* - Mesélj, volt valami érdekes? *Kérdezi, mert nem hallotta, hogy a lány mit mesélt.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:43 pm

* Nicol is köszön a távozó fiúnak majd újból és bővebben elkezdi mesélni a kirándulást.*
-Ó hát nem lehetett valami sokáig napozgatni meg lubickolni mert hirtelen egy villanás és lenttaláltuk masunkat a tenger mélyén. Olyan furi volt, hogy a halak előttünk úszkáltak.
*Meséli Nicol majd a lányokfelé fordul és újból megszólal.*
-Ti mentek a következő kiándulásra?
*Kérdezi, majd várja a válaszokat.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:46 pm

*Jane ámulva hallgatja Nicolt.*
-Nahát, kár volt kihagyni. Igazság szerint elfelejtettem, hogy mikor lesz, azt hittem, hogy hétvégén.
*mondja kicsit szomorúan, de a lány kérdésére ismét mosoly került az arcára.*
-Én szeretnék menni, mert még egy kiránduláson sem voltam. Mindig közbejött valami...vagy elaludtam, vagy elfelejtettem, vagy nem is tudom... *mondja nevetve.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:50 pm

* Ash hallgatja és kicsit meglepődik.*
- Huh. Akkor izgalmas lehetett.
*Mondja mosolyogva, majd a kérdésre válaszol.*
- Őszintén? Nem tudom. Én inkább haza mennék már egy kicsit.
*Mondja mosolyogva.*
- De ha itt leszek és nem felejtem el akkor megyek. Tényleg, ti nem látogattok haza?
*Kérdezi kíváncsian. Lehet, hogy csak ő megy haza és mindenki itt marad? És csak Ash megy haza egy picit?*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:53 pm

*Nicol elgondolkozik majd válaszol.*
-Szerintem én valamikor egy vagy két hétre hazamegyek. De ez még nem olyan biztos. De ha megyek akkor a nyár közepefele megyek. Szerintem.
*Mondja a lány majd közbe észreveszi, hogy a kis fekete perzsacicusa már el is aludt az ölébe.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:55 pm

-Én is hazamegyek. Még ha nem is egész nyárra, de biztosan szeretnék 1 hónapot otthon tölteni.
*mondja mosolyogva, s csak a kirándulás jár az eszébe.*
~Milyen jó lett volna, ha nem felejtem el...~ *gondolja, de már késő bánat. Majd legközelebb.*
-Van már valami tervetek a nyárra?? Esetleg valami nyaralás?
*kérdezi Jane.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:03 pm

- Hát…*Gondolkodik el Ash, majd belekezd monológjába.* - Van, méghozzá túl sok. Otthon akarok tölteni legalább két hetet. Nagyon sok mindent fogok csinálni. Lesz a nálunk szokásos családi hét, amikor minden egyes családtaggal közös programokat csinálunk. Majd szeretnék az otthoni barátokkal is szórakozni, ha összejön a dolog. Valamint szeretnék menni egy kicsit napozni és pihenni az egyik tenger partra. Mindegy hogy melyikre, csak legalább ott is üljek egy hetet. *Mondja mosolyogva és magában, már alig várja, hogy ezek mind teljesüljenek, méghozzá minél hamarabb.*
- És ti tervezgetitek a nyári időtöltéseteket, vagy lesz ami lesz?
*Kérdezi mosolyogva és kíváncsi a többiek mit csinálnak ezen a nyáron.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:09 pm

~Hogy én mennyi mindent terveztem nyárra.. De sikerülni fognak ezek?~
*Gondolja majd ezt mondja*
-Szeretnék hazamenni minimum egy hétre. De ha minden jól megy 2 hét is lehet belőle. Már iszonyatosan hiányzik Helsinki! Alig várom, hogy végre találkozzak a családommal és persze a kutyámmal! Lehet, hogy a következő évben őt is magammalhozom.. Habár nem.. mert nem bírna alkalmazkodni hisz 6 éve a családban él.. De Flóracica velem lesz! Az biztos.
*Mesélte Nicol majd újból megszólal.*
-Tinektek van valamilyen háziállatotok?
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:13 pm

-Húúú, én is sok mindent terveztem. Otthon szeretnék lenni 2-3 hetet, a nővéremékkel. Utána ha minden jól megy, találkozom az egyik legkedvesebb barátnőmmel, akik 10 éves korom óta nem láttam. Sajnos Amerikába költöztek, és csak levélben tartjuk a kapcsolatot. Ha ezek sikerülnek, akkor egy nagyon nagyon boldog nyaram lesz.
*mondja mosolyogva, s úgy érzi, hogy bármi sikerülhe, csak akarni kell.*
-Nekem van egy hóbaglyom, aki most a nővéremnél van Londonban, de bármelyik nap visszajöhet...és 3 hete vettem Nellondban egy kiskutyát, akit Jonatánnak hívnak.
*mondja mosolyogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:25 pm

* Ash figyelmesen végig hallgatja a lányokat, majd az állatoknál ragadnak le és ezt a témát nagyon szereti a lány.*
- Nekem van két golden retriever kutyusom, akik most sajnos nincsenek itt. Memphisben vannak, a szüleimnél, ugyanis oltást kellett kapniuk és közben meg megbetegedtek.*Mondja egy kicsit szomorúan és reméli, jól vannak a kutyák.* - De rajtuk kívül, van nekünk is egy hóbaglyunk. *Mondja mosolyogva és Jane felé pillant.*
- De ő a család baglya. Ha bármelyikünknek szükségünk van rá, akkor elszállítja a leveleket vagy a kisebb csomagokat. Amúgy Jane, remélem nem veszed utánzásnak. Garry, ez a neve, már rég velünk van. Még apa vette, akkor amikor diák volt. Ezért is nem vettem semmilyen madarat. Elvégre Garry ott van, ha szükségem van rá. *Mondja és reméli, nem haragszik meg a lány. Sokszor járt már így, hogy egyes emberek megharagudtak, azért mert ugyanolyan tárgyuk vagy élőlényük volt mint Ashnek.*
- Sok állatunk van, de csak pár hónapja, ugyanis amíg nem vettem meg a két kutyát, addig csak Garry volt. De most már van a bagoly, a két kutyusom és persze a bátyám kutyái, amelyek szintén golden retrieverek és egyszerre vette őket velem együtt. *Mondja mosolyogva és örül neki, hiszen ez nem gond hanem öröm, hogy egyre nő a család.*
- És mit vártok a legjobban?
*Teszi fel a kérdést kis hallgatás után.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:33 pm

*Nicol meghallgatja a két lány válaszát majd ő is megszólal.*
-Értem. Biztos aranyosak az állatkáitok. Ahogy mondtam nekem egy cicusom meg egy kutyusom van. De a családunknak van 2 papagája is. Ők otthon vannak és azthiszem most valahogy töltötték be a nyolcadik életévüket.
*Meséli Nicol majd megin megszólal.*
-Hogy mit is várok a legjobban? Szerintem azt,hogy újra láthassam a családom.
*Mondja mosolyogva Nicol.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:36 pm

*Jane végighallgatja Ash beszámolóját.*
-Ugyan, miért haragudnék...nem csak egy hóbagoly létezik a földön. *mondja mosolyogva.*
-Nem szoktam megsértődni olyanon, amin nem kell. *mondja nevetve, s lehúzza a pulcsija cipzárját.*
-Azt hiszem, én is azt vároma legjobban, hogy lássam a testvéreimet, és az unkahugomat. Pont tegnap volt egy hónapos, és még csak fényképen láttam. Azért is szeretnék 2-3 hetet otthon tölteni, hogy ne egy idegen legyek majd neki, hanem megismerjen.
*mondja mosolyogva, s máris otthon érzi magát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:44 pm

* Ash végig hallgatja Nicolt és Janet, majd megnyugodva válaszol.*
- Ennek igazán örülök, volt már „szerencsém” pár olyan emberhez, akiknek az ilyen nem tetszett és ezért kiverték a hisztit.
*Mondja, majd örömmel hallgatja, hogy mindenkinek van családja és nem csak ő él „tündér” világban.*
- Bizony a család a legfontosabb…
*Mondja kedvesen, mosolyogva.*
- Már én is nagyon várom, hogy láthassam az enyémet. *Majd Jane-hez fordul.* - Gratulálok az unokahúgodhoz. Biztos nagyon aranyos. *Mondja mosolyogva, majd Nicolhoz fordul.* - A papagájok is nagyon cukik, habár nekem nem volt, de az egyik barátomnak igen. *Mondja mosolyogva és egy picit nosztalgiázva.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:53 pm

*Nicol végighallgatja Janetet és Asht majd ő is megszólal.*
-Hát igen a család a leges legfontosabb! Őket semmi sem pótolhatja. Már úgy de úgy várom, hogy otthon legyek a kis családommal. Már hiányzik a húgom is de nagyon ám. Kíváncsi vagyok, hogy hogyis boldogult nélkülem. Mert rengetegmindent én tanítottam neki. Az apám sötét varázsló és nem igazán törődik vele. Annyit van távol otthonról, hogy az valami eszméletlen. De anyával mindent meg lehet beszélni. Ő negyed tünde. Én az apámtól örököltem a dolgokat. Ezért vagyok Naxis. De azért furi, hogy egy negyedtünde és egy sötét varázsló, hogy egymásra talált. De a kis furi családom úgy van jól ahogy van.
*Hopp Nicol észreveszi magát, hogy elég sokáig beszélt majd egy pillanatra újból megszólal.*
-Bocsi lányok csak nemtudom elkezdtem és nem bírtam abbahagyni.
*Mondja nevetve Nicol.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 1:58 pm

*Mosolyogva hallgatja a lányok véleményét a családról.*
-Köszönöm a gratulációt. *mondja Ashlynn-nek.*
-Régen nekem is voltak papagájaim, csak sajnos az egyik elpusztult, és a másik nem bírta elviselni a hiányát, ezért ő is meghalt.
*mondja kicsit szomorúan, de már régen történt, így már nem fáj annyira.*
-Kedvenc sportotok? Esteleg valami extrém sport?
*kérdezi Jane.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 2:03 pm

* Ash, hol mosolyogva, hol szomorúan hallgatja a történeteket. Majd az sportnál felcsillan a szeme.*
- Én inkább extrém sportos vagyok. Nekem jöhet a snowboardozás, a go-kartozás és még a streetbike is. Minden ami jó és felpörget. Amúgy 8 éve gördeszkázom és úgy érzem, ezt sosem fogom abba hagyni.
*Mondja mosolyogva, majd tekintette az órájára téved és hirtelen feláll.*
- Bocsi lányok de mennem kell. Nagyon örültem ennek a kis társalgásnak, igazán jó volt.
*Mondja mosolyogva és szavai igazak. Rég nem beszélt már egy ilyen jót.*
- További jó napot. Sziasztok.
*Mondja, majd elmegy.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 2:10 pm

-Igen igen a sport! Én már elég régóta görkorizom. Más sport is közel áll hozzám mint a kosárlabda is. Tényleg majd egyszer elmehetnénk játszani a sportcsarnokba egyet!
*Mondja Nicol kicsit feldobottan. Majd látja , hogy Ashnak mennie kell sajnos. Szomorúan köszön el a lánytól hisz nagyonjót beszélgettek.*
-Szia! Majd még máskor feltétlen összeülünk így beszélgetni egyet.
*Mondja Nicol. miután Ash távozott Jane felé fordul*
-Neked van valami kedvenc sportod?
*Kérdezi majd kíváncsian várja a választ.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 2:17 pm

*Jane végighallgatja a lányokat, majd elköszön Ash-től.*
-Szia Ash!! Mjad még folytatjuk ezt a beszélgetést. *köszön el a lánytól.*
-Én imádom a küzdősportokat és a labdajátékokat, pl. a focit, és a röpit. Szeretek úszni, biciklizni, és kipróbálnám az extrémsportok közül az ejtőernyőzést is.
*mondja Jane.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 2:22 pm

-Az ejtőernyőzést én is szívesen kipróbálnám! Kíváncsi vagyok milyen lehet először szabadon zuhanni aztán kiereszteni az ernyőt és hirtelen egy kicsit felemelkedni majd leszállingózni a földig.
*Mondja Nicol.*
-De egyenlőre maradok a görkorinál és a kosárnál. Benne vagy hogyha egyszer ráérünk összegyűlünk egy páran és elmegyünk a sportterembe játszani egyet?
*Kérdezi Nicol majd várja a választ. Hisz erre nagyon kíváncsi, hogy mit válaszol Jane.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 2:25 pm

-Nahát, ez szuper ötlet. Rendezhetnénk egy kis sportversenyt is labdajátékokból, mit szólsz hozzá??
*Kérdezi Jane, hiszen neki nagyon tetszik az ötlet.
-Lehetnének csapatok, és olyan challange day feeling lenne...csak épp nem egész napos, hanem csak egy délután, esetleg még egy éjszaka is. Nagyon jó lenne, nem?
*Kérdezi Jane barátnőjétől.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: