Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Hozzászólások száma : 826
Kaszt : Udvar - Page 14 Harcos
Üzenőláda : Kevés időm van játszani Sad

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:54 pm

* TAkeshi látja hogy a lány elindul. Felkel, majd kardját magárakötve, Azazellel a vállán elindul a lány után. Szigorúan mögötte megy, mintha vigyázna rá. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:58 pm

-MIért milyne vagyok?*Csodálkozik hogy vajon megint mit csinált de hát nem az az empatikus emberke.*-HEllo aki nem ismerne Alexej Iljics Szimonov de ti hivhatok Alexejnek.*Le huppan Bella mellé és átt karolja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:58 pm

*Látja, hogy egy ismerős lány közeledik hozzájuk. Miután köszönt Angel is visszaköszön.*Sziasztok én Angel Snezhana vagyok. Nem dehogy. De be kéne menni, mert mindjárt takarodó van. Köszi szépen. Tudsz játszani valamin?.*Kérdezi Angel Arabellától, majd felkel így a madár a vállára száll, ahová körmei egy kicsit belefúródnak, de tűri. Lassú mozdulatokkal leszedi onnan a madarat és inkább a kezére rakja. Ahol ismét jól megkapaszkodik. Másik kezével megfogja a gitrát és elindul a Kúria felé. Reméli, hogy követik őt a társalgóig, ahol tovább tudnak majd beszélgetni.*Jöttök?*kérdezi a lány már az ajtóból visszapillantva, és persze mosolyogva.*~ijj...ez a madár...~
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Főkarakter : Quarion Galanodel
Hozzászólások száma : 2144
Kaszt : Udvar - Page 14 Auror
Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 8:04 pm

- Rendben menjünk. *Felkel, lehajtott fejjel megigazítja köpenyét. Miután végez, megindul, egészen megfeledkezve madaráról, akit az ajtóban lát a lány kezén. Rémülten futásnak ered, és normál hangon megszólal.* - Wanva, Lau! *Odatoppan a lány mellé, eközben a sas már fél lábon állva rémülten próbálja nem megsebesíteni a lányt. Quarion odanyújtja kesztyűs jobb kezét, nehogy a sas eldőljön, és óvatosan leemeli a lány karjáról.* - Angel, ne feledd, ezt nem szabad. Megszokja, hogy akárhol utazhat, és meg fog sebesíteni. Most szerencséd volt még. *Rámosolyog szerelmére, és megcsókolja, majd követi.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 14 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 8:08 pm

- Nem vagy semilyen, csak mondtam *mondja kedvesének, majd visszafordul a lányhoz* - Régebben gitároztam egy kis ideig, de csak egyszerűbb dalokat tudok eljátszani *mondja, majd már fel is pattan és elindul ő is a társalgó fél. Természetesen megvárja kedvesét, majd együtt indulnak el a kúriába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 8:10 pm

-Én viszont bunkó mondon le lépek aludni ne haragugy kicsim. további jó mulatást.
*MEg csókolja kedvesét.egy darabig még együt menek aztáén Alexej elindul a saját hálójába.*
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Kaszt : Udvar - Page 14 Jos
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 10:19 am

*Aali érkezik Csirrivel és Angellel az udvarra a képtár dohos helyisége után. Szív egyet a ftiss levegőből, és kiereszti. sirri nyomban boldog csirpelésbe kezd, és azonnal elkezdrepdesni őrölt sebességgel. Angel kérdésére most nem akar emberi nyelven megszólalnil, marad a adarakénál.*
-Nem, nem szeretem a kutyákat. Veszélyesek. *Mondja Aalinak, aki pedigt ezt tovébbítja Angelnek.*
-Csirri nem szereti a kutyákat. legalábbis ezt mondja most. *Szól mosolyogva, és feltartja a kezét, hogy leszálljon arra Csirri, aki meg is teszi. Majd Aali elkezdi figyelni Angelt, hogy mondjn ő is valamit.*

//Angel elment egy picit, nemsokára jön eliviekben.//
David Branson
Diák
David Branson

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 899
Kaszt : Udvar - Page 14 Mutatvanyos

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 10:27 am

-Hát jó ha nem hát nem.Majd lehozom Hógolyót későb.*Mondja egy pici csalódással a hangjában.*
-Azt hiszem még egy negyed órát kinn leszek és elmegyek ebédezni mert nagyon éhes cagyon mert nem ettem reggelit mivel drága jó kutyusomat vártam,hogy méltóztasson felkelni mert olyankor mindíg ki kell vinni egy 5 percere.
Ti is jöttök majd?Hógolyó nem lesz ott!*Mondja és közben Csirrirt nézi.*

//Már itt vok Very Happy //
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 10:30 am

-Én azt javaslom, hogy most azonnal induljunk el enni. Én még felrohanok a Grizzly medvlbe, de aztán én is megyek. Amúgy, megyek enni persze. *Szól Aali, és Csirrit simogatja, ami közben leszállt a karjára. *
-Az jó, ha Hógolyó nem lesz ott. Pedig aranyos kutus, de Csirri em szereti. Ilyen az élet. *Sóhajt, és elindul a kastély felé.*
-Akkor majd az ltkezőben találkozunk egy negyed óra múlva. ké? Szia! *SZól, integet, és elindul a hálóba a harmadik emeletre.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:08 am

*Juliett érkezik a számára már nagyon ismerős helyre. Sokszor volt már szerencséje itt járni és találkozni ismerős emberekkel s közöttük olyanokkal is akik a szívébe lopták magukat. Kissé fáradtan és elnehezült végtagokkal pásztázza végig a környéket majd nyugtával dícséri a napot és leül az egyik kis padra amely egy fa alatt található. Nagy sóhajok közepette nyitja ki naplóját és érdeklődve forgatja annak sárga lapjait.* ~De rég írtam már bele ~ *gondolkodik el és fájóan térnek vissza neki a régi emlékek amelyeket e napló tartalmaz.* Kicsit régi *fordult meg fejében a napló sárga lapjait nézegetve.* No se baj jó az *legyintett egyet majd újra a nyugalmas tájat kezdte el szemlélni. Csönd volt. Csak a fák néma sóhaja hallatszott a kicsit sem derűs időben. Talán ezért lehetett olyan nyomasztó hangulata Juliettnek is...talán az időjárás rányomja a bélyegét az örömteli emberekre is...mindezt nem tudhatjuk ez csak egy feltevés..de valószínű hogy így lehet.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:11 am

*Jane végigsétált az iskolán, de egy diákkal sem találkozott.*
~Biztos mindenki tanul.~ *gondolja, s végül az udvar felé sétál. Messziről egy alakot vesz észre, majd mikor közelebb megy, látja, hogy Juliett az, és ír valamit. Mikor odaér a lányhoz, ráköszön.*
-Szia Juliett! Hogy vagy? *kérdezi a lányt, majd magára kapja a pulcsiját.*
~Tegnap sokkal jobb idő volt...ma miért nem süthet úgy a nap??~
*Bosszankodik magában a lány, majd leül Juliett mellé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:21 am

Szia Jane *mondta és mosolyra húzódott szája.* De rég láttalak *s közben nagyot sóhajtott.*
Köszönöm még élek... dehát nem tudom hogy megyek majd át a vizsgákon *panaszkodott és közben a lányt vizsgálta.* És te hogy vagy? Nem vagy beteg? *kérdezgette* Ebben a rossz idpben én már mindent eltudok képzelni..félek hogy megfázok *tette hozzá halk szavúan majd magára húzta lenge kis felsőjét amit még az előbb kapott fel.*
Nah most jó lenne ehy téli kabát *hangoztatta de kissé elcsépelten hangzott szájábvól. Gyorsan becsukta naplóját és elrejtette jó mély zsebébe.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:26 am

*Jane a lányra mosolygott, majd megszólalt.*
-Szerencsére nem vagyok beteg. *mondja kicsit megkönnyebbülten.*
-Mi a baj a vizsgákkal?? Nem mennek? *kérdezi a lányt.*
-Én még tanulgatok a legtöbbre...főleg a bájitaltantól félek... *mondja kétségbeesetten.*
-Amúgy szerencsére minden oké velem. Tényleg Te hazamész nyáron?
*kérdezi érdeklődve a lánytól.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Hozzászólások száma : 1233

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:26 am

*Nicol sétál ki az udvarra levegőzni egyet a cicájával Flórával. Mivel eddig ma bent volt a kúriában, még nem jött levegőre. Ezért úgy döntött elnéz erre. Remélte, hogy összefut pár diáktársával is. Mikor kiért leteszi a cicát majd körülnéz. Nemsoká észre is vesz két lányt a közelben. Odamegy hozzájuk majd köszön is. Az egyiket ismeri de a másikkal még nem találkozott. Legfejjebb látásból.
-Sziasztok! Nicol Bennet vagyok. Mutatkozik be a másik lánynak.
*Majd az ég felé tekint mivel nem süt a nap és látja, hogy felhők sorakoznak. De nem viharfelhők, de ahhoz elegendők, hogy eltakarják a napot.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:32 am

Nem tudom hogy haza megyek e *felete egyszerűen majd egy ismeretlent pillantott meg az udvaron gyorsan odamászott mellé és hangosan ráköszönt.* Üdvozlom Juliett Vontan *hadarta el gyorsan és bólintott egyet neki..kissé hidegnek tűnt bűr nem akart az lenni.* Tudod nem is az hogy félek..csak nem tudok semmit szerintem *mondta és egy nagyot sóhajtott.* De addig még remélem kikupálom ezt itt *mutatott kobakjára és elnevette magát.* Amúgy néha összegyúlhetnénk dolgokat ismételni..már ha van kedvetek *jutott eszébe ez az ötlet és nagy örömmel ajánlotta fel nekik.* Ahogy csak szeretnétek *bézett rájuk aranyosan majd úgy gondolta kifújja orrát.*
Ez az időjárás *panaszkodott még mindig és hangos trombitálásba kezdett.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:35 am

*Jane tovább hallgatta a lányt, majd észrevette Nicolt is közeledni.*
-Szió Nicol! Mi újság Veled? Régen láttalak!
*mondja, s kicsit odébb csúszik, hogy a lány is le tudjon ülni.*
-Az időjárás egyszerűen a pocsék, a vizsgáktól meg félek...
*mondja röviden, majd a lányokra néz.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:41 am

*Nicol is leül majd válaszol Jane kérdésére.*
-Hát igen mostanában tanulgatok mert nagyon félek a vizsgáktól. Ezért látni kevesebbet mint azelőtt. De ettől függetlenül egész jól vagyok. A kedvem olyan átlagos, szóval nincs is jó kedvem de azért rossz sem.
*Maséli Nicol majd a lányokra néz és közben ölbeveszi cicáját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:49 am

*Juliett csöndesen figyel és szűkszavúan ennyit mond.* Azt hiszem most mindenki fél a vizsgáktól *és nagyokat bólogat saját szavaira...de ha szerintetek nem akkor szóljatok *és rájuk kacsint.* Aranyos a cicád *tette hozzá és megsimogatta a kisállatot.* Nekem is kellene már egy szőrmancs *gondolkodott el majd újra visszatért a valóságba.*
Nektek jó hogy nem vagytok betegek..nekem már az oroomat is fújnom kell olyann beteg vagyok *fejtette ki véleményét szomorúan és az egyik tócsába nézett.* ~Siralmasan nézek ki~ -állapította meg és úgy gondolta jobb lesz ha meglátogatja majd a gyengélkedőt egyszer.* Nincs kedvetek eljönni majd velem a gyenguszra? *kérdezte és újra elkezdte fújni orrát.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:54 am

*Jane elnevette magát Juliett megszólalásán...*
-Gyengusz?? Még senkitől nem hallottam ezt. *mondja nevetve, s kicsit felhúzza a pulcsija cipzárját.*
-De szívesen elmegyek majd Veled, csak szólj, hogy mikor. *mondja a lány.*
-Tényleg aranyos a cicád. Hogy hívják? *kérdezi Nicoltól.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:59 am

*Dicsérik Nicol cicáját, hát nem hiába.. aranyos a drága! A kis fekete perzsa cica. Majd a kérdésre elárulja a nevét is.*
-A neve Flóra és 2 éves.
*Mondja majd megcirógatja egyetlen kis macsekját. Majd újból megszólal.*
-Én is szívesen elkísérlek. Csak szólj ha menni kell.
*Mondja Juliettnek.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 11:59 am

* Takeshi Kijön az udvarra, körülnéz, s észreveesz pár embert az udvaron, látja hogy Jane az egyik, aki eligazitotta aszobájába a fiút Odamegy hozzájuk. *
- Tiszteletem, Takeshi Shinobu vagyok * mondja az ismeretleneknek *
- Köszönöm, hogy a multkor segitettél * Azazel tollászkodik a vállán * Ha nem lettél volna, még mindig ott ülnék. * magyarázza a fiú, majd leül melléjük. Ruhája a szokásos kimonó, katanája nála van *
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:07 pm

* A fiú elalszik, most nehéz lesz felkelteni. Úgylátszik nem aludt este *
//bocs, el kell mennem kicsit, majd jövök vissza. fél óra tán.//
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:10 pm

*Jane látja, hogy Juliett nincs valami jól.*
-Juliett, menj fel a szobádba. Látom nem vagy ma a toppon. *mondja a lánynak, majd észreveszi Takeshit. Közben Juliett elindult a kúria felé.*
-Mi újság Takeshi? *kérdezi a fiútól Jane.*
-Sikerült már berendezkedni? *kérdezné a fiútól, aki már el is aludt.*
~Biztos nagyon fáradt még.~ *gondolja.*

//Juliett Usere kérte, hogy írjam ki//
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:13 pm

*Nicol köszön a távozó Juliettnek majd észrevesz egy érkezőt.*
-Szia! Nicol Bennet vagyok. Holtak őreis.
*Mutatkozik be a fiúnak.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Jún. 12, 2008 12:17 pm

* A fiú felriad, mert meghallotta a nevét. Nem igazán alszik jól. *
- Elnézést nem értettem jól. Amugy berendezkedtem, bár még a szobatársakkal nem igen találkoztam. * teszi hozzá a fiú, majd elkezd fekvőtámaszokat csinálni. *
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: