Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 13 I_vote_lcapUdvar - Page 13 I_voting_barUdvar - Page 13 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 13 I_vote_lcapUdvar - Page 13 I_voting_barUdvar - Page 13 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Hozzászólások száma : 826
Kaszt : Udvar - Page 13 Harcos
Üzenőláda : Kevés időm van játszani Sad

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:00 pm

- Nagyon szép mondat. Az én apám mindig azt mondta, ha a világ változik is, te mindig maradj ugyanolyan nemes ember, mint most. Ehhez tartom magam, és szeretnék igy élni. * Nézve a csillagokat mondja a fiú *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:02 pm

- amúgy milyen volt a gyerekkorod? mesélj kérlek róla... te egy igazi harcos vagy, hiszek benned! te egy igazi deridionos diák vagy *mosolyog el, csillag bámulás közben, majd ismét vissza fekszik mellé*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:04 pm

-hát remekül mert jó kis történetet csináltál ám nagyon király.*Dicséri meg kedvesét egy csókót is csatol hozzá.*-És veled miujság? milyen volt a csokivevő verseny?és menyit ettél?*Bombáza kérdésekel kicsi barátnőjét és közben vigyorog.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:06 pm

-egy kis faluban születtem messze mindentől. Egy nagy erdő övezte a falut, melyet senki oda nem tartozó nem ismert.boldog gyermekkort tudhadtam magáénak. szüleim 4 éves korom óta oktattak harcművészetre és kardvívásra. Egy nap banditák találtak rá a falura. Sokan el tudtak menekülni, bár a halottak miatt járvány tört ki. Takeshi szülei is megbetegedtek. Elküldtek 10 évesen, a messzeségbe, meneküljek a járvány elől, még miettől késő lenne. Pár hétig egyedül bolyongtam, ám találkoztam egy boszorkánnyal, Toadmoon Blackcape-el egy hajón, ami Bulgáriába tartott. A nő erős volt, és művelt. Én lettem a tanítványa. Harcművészetet és mágiát tanított nekem. 14 éves koromban mesélt nekem a Nezabar varázslóképzőről, ahol ő is tanult, bár abbahagyta. Úgy döntöttem, beiratkozom. Te jössz
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 13 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:09 pm

- Köszi, de azért nem kell ám nagyon dicsérgetni, mert őszintén szólva lehetett volna jobb is *mondja a földet nézve, majd felpillant kedvesére. A csókot viszonozza. Néha még rápillant a másik párra, vgay épp Quariont fürkészi kiváncsian, de inkább visszafordul kedveséhez* - Hát semmi különös *mondja kicsit egyhangúan* - Nagyon hiányoztál *teszi még hozzá, majd elgondolkozik* - Hát az első fordulóban első lettem, aztán végül mégsem csináltam meg a másodikat teljesen, így negyedik lettem *mondja, majd felidézi a vasárnapot. Szegény Amaliát sajnálta, de hát ami elmúlt az elmúlt* - És mi jót csináltál miután én elmentem? *kérdezi még mindig kiváncsian, miközben kicsit közelebb húzódik kedveséhez*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:12 pm

- Shatiából származom Német földről, kisgyermekkorom csodálatos volt bár akkor is látszott hogy édeanyám nem szeret, édesapám nevelt fel... mivel nem talált elég érettnek a dologhoz nem avatott be hogy ő necromanták, csak egy helybéli mesélte el, majd egy nap a helybéliek édeapámat megtámadták mert azt hitték ő ölte meg a lovakat a faluba... és sajnos épp beteg volt apám így nem volt elég ereje védekezni, meghallt- *modja szomorú hangon s egy könycsepp lessz az arcán* - így hát eljöttem mert édeanyám elhagyott de elötte hagyott egy üzit az asztalon menny a Nezabarra! én utánanéztem mi ez és felvételiztem, hála nyertem a Naxira helyet *majd szomoróan néz az égboltra*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:12 pm

*Angel érkezik az udvarra. Kivételes alkalom, hogy így lehet látni őt. Fekete köpenye miatt nem látszik, hogy mi van rajta. Csukjája arcába van húzva, csak pár ezüst rózsaszín tincs lóg ki onnan. És köpenye alol lába, amin egy szintén fekete balerina cipő van. Gitárja is nála van. Éppen hátán lóg. A szíj mellyel a gitár fennmarad a hátán összefogja a köpenyét. Gyors léptekkel halad a pázsiton és észre sem veszi a kinn összetömörült társaságot. Gyorsan elsiet mellettük, és leül egy messzebb lévő padra, majd levándorol fejéről a csukja is ami alatt előtűnik, most vérvörös szeme, amivel ölni lehetne. Ideges. Senki sem tudja mire. Ma ilyen napja van semmi nem jön össze neki...Leveszi hátáról a gitárt és elkezd rajta egy kicsit nyugtatóbb zenét játszani. Pár hang idegességében elcsúszott, így elég furcsán hangzott. A lágy hangos is inkább erősek, kemények voltak, és a végére elege lett ebből is. Bár egy kicsit megnyugodott. Levágta a földre a gitárt és felhúzta lábait. Arcát a térdeire fektette és úgy hallgatta a madarak csicsergését. Mikor már érezte, hogy megnyugodott felvette a földről a kopott fekete ezüst csíkos gitárt és újra játszott rajta. Szemei is már kezdtek egy kicsit kékülni. Mostani játéka megnyugtató és gyönyörű volt. Elkezdett hozzá dalolni is. Hangja is már inkább hasonlított az eredetire. Szeme egyre jobban lett tengerkék...De még mindig nem figyelt fel a valószínűleg meglepett kis társaságra.*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Főkarakter : Quarion Galanodel
Hozzászólások száma : 2144
Kaszt : Udvar - Page 13 Auror
Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:16 pm

*Quarion megunta a sétálást, így leül az egyik padra, amelyik még üres. MEgigazítja köpenyét, mert majdnem megfojtotta, ahogy ráült. Sóhajt egy nagyot, majd hátradől. Kezeit a tarkóján összekulcsolja, és elkezdi nézni a fellegeket.*
~Vajon hol lehet? Régen találkoztam már vele.~ *Belül kissé elszomorodik a gondolataira, de kívül ugyanolyan komor és hideg marad, mint eddig. A felhőket bogarássza szemével, mikor madara átrepül felette, és a szemben lévő fa ágára telepszik le. Tollait kezdi el vakargatni csőrével. Quarion a madárra tapasztja szemeit, és nézi, ahogy az tollászkodik.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:19 pm

* Mikor Takeshi meghallja a lányt jáccani, lehunyja a szemét. * - GYönyörű dallamok. A lényeg hogy te itt vagy, és élsz, hisz akkor nem ismerhettelek voln a meg. Ennek viszont örülök. * mondja takeshi átkarolva a lányt. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:23 pm

*Anne örül a fiú mondatának* ~hmm igaza van örülök hogy megismehetem~ *majd észreveszi hogy átkarolja a fiú s ő közelebb bújik hozzá* - amúgy hogy érzed magad itt a Nezán? milyenek az eddig ismert Deridionosok, szerinted? remélem nem rossz a Neza a te szempontodból! *mondja kicsit mosolyogva, s még közelebb bújik a fiúhoz*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:24 pm

-De hogy nem nekem iszonyatosan tetszik.a negyedik se rosszgondoj szegénmy hogy nézhet ki?*Vigyorog aztán egy gonosz mopzdulatala bel csíp a lány husába.*-Azét felszedtél valmenyit nem?*hogy hősunk mit kap ezért azt mindjárt meg tudjuk.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:26 pm

- Hát az az igazság, hogy még nem sikerült annyira megismernem a helyeket, a sportcsarnok, a gyakorlóterem, a képtár, a kilátó, a vizesés nagyon tetszik. Miért lenne rossz a szembpontomból? Bár mágiázni még nem tudok. Pálcám sincs. Az én pálcám a kardom * nevet takeshi*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:29 pm

- Nem rossz, de azért *inkább nem fejezi be, nem szokott papszkodni, főleg nem egy ilyen verseny miatt. Csak azért bántja egy kicsit mert mégiscsak mágiával használta ki szegény Amaliát, és ez kicsit bántja. Na de most nem ezzel kell foglalkoznia, más dolga is van, pl. itt van most Alex, akivel már úgyis régen beszélt. Amikor a fiú megcsipi kissé megugrik* - Ezt most muszáj volt? *kérdezi kiváncsian* - És képzeld nem szedtem fel semennyit, mert csak egy csokit ettem és az bőven elég volt *mondja majd tekintetét az égre emeli* - Szépek a csillagok *mondja a fénylő pontokra tekintve*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:32 pm

- Öhh akkor a pálca ügyedet hétvégén megoldjuk kifizetem neked, majd lemegyünk nellondba ott van egy pálca bolt. na mit szólsz? *kérdezi kíváncsian*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:35 pm

- Igazán ismerem a pálcákat, meg hogy mire való. Sokat nem tudok mágiából, ezen változtatni kell mindenképp * magyarázza Takeshi* Ha fegyvert szeretnél, segitek énis szivesen. Vannak mostanában órák? Majd segitesz házit irni? NEm szeretnék megbukni semmiből * nevet fel a fiú*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:38 pm

*A sas befejezi a tollászkodást. Krákog egyet, majd kitárja szárnyait, és odareppen gazdájához. Egyenesen az ölébe huppan, kellő fájdalmat okozva ezzel Quarionnak, aki kissé meggörnyed, és köhögve dől vissza. Pár másodperc után már újból rendben van, és simogatni kezdi az eközben az ölébe fekvő madarat.*
~Jól megnőtt már. Héééé!~ *Hirtelen a sassal a kezében felugrik, és odasétál a gitározó lányhoz. Leül mellé csendben, csupán egy halk "sziát" küld neki. Leül, és hallgatja a lányt, közben madara karmaival játszik. A sas láthatóan játékos, így aprókat és halkakat krákogva ugrál egyik lábáról a másikra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:42 pm

-CSak kiváncsi voltam mekkorát ugrasz.*Nevet a lányra Alexej.*-Csodálom jah nem rondák.*Felli közönyösen és ad egy csókot kedvese nyakára.*-NEm oylan szépek mint te.*meg csókolja Bellát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:46 pm

- oké! egyezzünk meg, te segítesz nekem fegyvert venni, én segítek neked pálcát venni pluss segítek a házikban, ha te elmagyarázod hogy egyes fegyverek mire jók! na mit szólsz? *nyújtja kezét a fiúnak*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:46 pm

- Hát nagyon kedves vagy, tényleg *mondja, most már nem is próbál közelebb bújni kedveséhez. Leonidas eközben a pad alatt fekszik, és halk morgások közepette tekintete a távolba mered. Bella lepillat kedvencére, majd mivel az majdnem, hogy elalszik egy halvány mosolyt küld felé. Közben hallja a dallamokat is, máris a gitár felé pillant* - Ugyan már, én fel sem érek a csillagok szépségéhez *mondja, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve megkérdezi kedvesét* - Nem csatlakozunk hozzájuk? *mutat a gitáros lány és Quarion felé, majd kérdőn néz kedvesére*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty

*A lány halk szárnycsapkodásokra és hangokra lett figyelmes. Felnéz és látja, hogy a fiú van ott. Érzi, hogy a szemei még nem éppen a régiek, legalább is színben nem. Odahajol a fiúhoz ad szájára egy puszit, ha ezt a sas nem bánja, aztán visszafordul és újra a zenének szenteli minden idejét. Közben onnan köszönti is a fiút.*Szia.*aztán újra a zene a minden. Elkezd énekelni. Mozdulatai már pontosan olyanok, mint álltalában. A gitáron a húrokat lágyan pengeti. Hangjában sem lehet hallani az idegesség egyetlen egy jelét sem. Szemei is visszaváltoztak arra a gyönyörű tengerkék színre, amilyenek eddig voltak. Éneke, selymes könnyed, lágy. Ahogy játéka is. Megint kedvenc dalát játsza.*

I Found myself To Day
Oh I Found myself and ran away
Something pulled me back
Voice off reason I forgot I had,
All I know is your not here to say
But you always used to say
But is written in the sky tonight

So I won't give up
No I won't break down
sooner then its seems life turns around
and I will be strong
even if it al goes wrong
When I'm standing in the dark I'll stil believe
Someone's watching over me

You've seen that raid off light
And its shining on my destiny
Shining all the time
And I won't be afraid
to follow every where it's taking me
all I know is yesterday is gone
and right now I belong
To this moments to my dreams

So I won't give up
No I won't break down
sooner then it seems life turns around
and I will be strong
even if it al goes wrong
When Im' standing in the dark I'll stil believe
Someone's watching over me...

*elhalkul a zene...a lány a fiúra néz és mosolyt erőltet az arcára. Igaz, hogy már lenyugodott, de nem igazán tud most mosolyogni. Reméli, hogy a fiúő megtudja nevetetteni valamivel. Nagyon szugerálja a sast. Aranyosnak véli, ahogy ott játszik gazdájával. Aztán bátorkodik megsimogatni. Lágyan, persze nehogy az megijedjen. Majd egy bájos, szívből jövő mosolyt ereszt el az állat felé. És elkezd vele játszani. Látszólag az állat eléggé élvezi. Legalább is egyenlőre még nem szállt el róla.*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:50 pm

- Benne vagyok * mondta takeshi * - Elég késő van már. Takarodót kéne fújni nem? Ilyenkor aludni kell menni? * érdeklődik a fiú *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:51 pm

-És uttána adunk pár aprót?*kérdez vissza nem túl kedvesen.*-Nme igaz kicsim te sokal szeb vagy.*Kacsint a lányra majd fel kel és rá néz kedvesére.*-Akkor megyünk?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:52 pm

- nem muszály a takarodó csak tilalom miatt vagy főhadi vagy társalgó, mennyünk át a társalgóba ok? *avval elindult hátha követi a fiú*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:53 pm

*Quarion észreveszi, hogy Angellel nincs minden a helyén, de hallgatja csendben a dalt, és nem teszi szóvá. Ahogy a lány a sassal kezd játszani, ő a lányra néz, és elmosolyodik. Szemébe könnyed melegdég költözik, ahányszor a lányra néz.* - Szép volt, mint mindig. *A simogatásra a sas mintha csak galamb lenne, kurrog egyet, és átugrik a lány ölébe. Hozzádörgölődzik a lány arcához, látszólag nagyon jóban akar lenni vele.*
- Csak azzal szokta ezt csinálni, akit kedvel, úgyhogy ezt jegyezd meg! *Vigyorra húzza a száját, és tovább nézi, ahogy játszanak.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Jún. 11, 2008 7:53 pm

- Most miért vagy ilyen velük? Szerintem nagyon szépen játszik *mondja kedvesének, majd fel kel a padról és a hangok irányába veszi az irányt* - Sziasztok csatlakozhatunk? *kérdezi kiváncsian, amikor már közelebb érnek Quarionékhoz, majd ha megkapta a választ, akkor leül a fűbe a diákokkal szemben* - Nagyon ügyesen játszol *jegyzi meg a lánynak, akivel már egyszer találkozott*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: