Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 11:44 am | |
| *Jane hallgatja a lányt. Szomorúság sugárzik belőle, megpróbál neki segíteni, reméli, hogy sikerrel jár.* -Várj, várj. Az a baj, hogy tegnap nem voltál a bálon. Takeshi ezért haragszik rád? *Kérdezi a lány csodálkozva, majd folytatja.* -Szerintem egyáltalán nem tehetsz arról, hogy nem tudtál elmenni. Bárkivel megesik, hogy beteg lesz, vagy kidől. *mondja vigasztalóan a lány, bár nem tudja, hogy ez mennyire segít Anne-nek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 11:46 am | |
| *Anne bámulja az eget majd behunyja szemét ne hogyelkezdjen sírni* -Nem, nem is találkoztam vele 3napja mert megegyeztünk hogy a bálon találkozunk... .~bár megérteném ha kiakadna~ -és milyen volt a bál mesélj? *ennél a kérdésnél úgyérzi megszakad a szive |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 11:49 am | |
| *Jane látja, hogy Anne nagyon bánja, hogy nem tudott ott lenni a bálon.* -Nem volt rossz, de ne aggódj. Lesz még ilyen alkalom. Én a helyedben majd megkeresném Takeshit, és elmesélném neki, hogy mi is történt valójában. Ne legyen rossz kedved emiatt, hiszen biztos, hogy nem haragszik. Ha meg igen, akkor úgy kell neki. *Próbálja vigasztalni a lányt, hogy egy kis mosolyt csaljon az arcára.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 11:53 am | |
| * Anne érzékeny de erős lány s most szeméb takarja hosszú haját h ne látszon kicsit könnyes, felnéz az égre s előveszi pálcáját*
-Avis!- *ekkor pár madár repül ki a pálcájácól *
- És mond Jane mitörtént veled mostansá? rég találkoztunk!- |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 11:56 am | |
| *Hétágra süt a nap, így egy kicsit melege van a lánynak.* -Igen, valóban régen találkoztunk. Hát az igazat megvallva semmi különös nem történt velem. Vagyis találkoztam egy deridionos sráccal, Roy Hatecrew-nak hívják. Én osztottam még be anno a szobájába. Nagyon kedves volt, beszélgettünk, de pár hete mintha a föld nyelte volna el. *Mondja egy kicsit szomorúan, hiszen történt már vele ilyen itt az iskolában, nem is egyszer.* -Lehet, hogy hazautazott, de sajnos már nem tudom mit higgyek. Tudod volt már itt az iskolában olyan barátom, nem is egy, aki hirtelen egyik napról a msáikra eltűnt. Csak később tudtam meg, hogy hazautaztak, és nem jöttek többet vissza. *Idézi fel az emlékeket Jane.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 12:02 pm | |
| *Anne megtörli szemét összeköti haját, kihúzza magát, behúzódik az árnyékba* ~nem hagyhatom magam összeesni, soha nem voltam gyenge és nem is leszek~ *s ekkor már jég hideg tekintete van, majd Janehez fordul* -Igen? és miért költözne haza? főleg egy deridionos! igazi hardci lélek aki nem adja fel! öhm neharagudj elragadtattam magam! figyelj szerintem felfog bukkanni csak idő kérdése lehet gyakorol hogy kitudjon hívni egy erős deridionost tudod milyenek... *Anne ekkora már mntha soha nem lett volna boldogtalan, annyira árad belőle a hidegség* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 12:05 pm | |
| *Látja Anne-en, hogy jobb kedve lett.* -Lehet, hogy igazad van, na de mindegy is. Elsők a vizsgák. *Mondja, s mosolyt erőltet az arcára.* -Alig várom már, hogy hazautazhassak a nővéreimhez Londonba. Te is utazol, vagy esetleg itt maradsz a suliban? *Kérdezi érdeklődve a lánytól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 12:11 pm | |
| *Anne hideg tekintettel Janere néz, vmiért megváltozott most Anne kicsit* ~nem mondhatom el neki,inkább elmegyek~ -őő neharagudj Jane de most mennem kell majd máskor megbeszéljük, Szia- *s avval be sprintel a Kúriába* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 12:15 pm | |
| *Jane furcsán néz a lányra, de hát nem tehet semmit. Érzi, hogy nincs minden rendben, de mire szóhoz jutott volna, Anne már el is futott.* -Szia! *suttogja a lánynak, amit kizárt dolog, hogy meghallott, így Ő is elindul a kúria felé.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 2:01 pm | |
| *Az udvgarra vezető uton egy fiú jelenik meg. Rupert. A jó idő miatt drapp rövidnadrágot és halványszürke ujjatlan pólót visel. Lassan bandukol és a nyári nap melegét élvezi. Lábán papucs van, hogy séta közben érezze a növények simogatását. Szó nélül, céltalanul lépked, mikor az udvarra ér. Már kilépett az ajtón, mikor megpillant egy lányt. Electra az, akivel a ligetben találkozott. Odasétál hozzá és köszön neki.*- Szia El. látom kipihented magad. Milyen volt a bál? *Leül mellé és szelesen mosolyog. Arcát a nap felé fprdítja, szemét becsukja és hallgatja a lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 2:10 pm | |
| *Lassú lépteivel érkezik a kúria udvarára, Noella, az Alldionos leányka. A tegnapi kis kalandtól kicsit fáradtan, de mégis frissen sétálgat a zöldben. Ruházata ugyan az átlagos ruhái vannak rajta, amik rajta szoktak lenni. Miért változtatna rajtuk? Meglátja a két beszélgetőt és bizonytalanul megindul feléjük. Ahogy megismhettük ő bizony nem szeret zavarni, nem is igazán szokott, de most kételkedik benne, hogy nem fogja zavarni a fiút és a lányt. Mellesleg, ha jól látta tegnap mind a ketten voltak a bálon, ahogy ő is. Mikor végre odaér vonakodva nyílik szája köszönésre és bemutatkozásra.* -Kellemes napot, mindkettőtöknek! A nevem Noella Ivonne Germaine, Allidonos diák vagyok. Ti is élvezhettétek tegnap a bál nyújtotta örömöket?Ha jól látta... mintha ti ketten is részt vettetek a rendezvényen. Nem így van? Egyébként véleményem szerint rendkívül érdekes és élvezetes bál volt. *Fejti ki a véleményét körülményesen, pedig senki sem kérdezte. De ő csak beszél, cseppet sem zavartatva magát, és végigméri két beszélgetőtársát. Gyorsan fut végig két tekintete a két alakon, hogy ne tűnjön fel a méregetés. Csak tisztába akar lenni kikkel is áll szemben, ugyanis természetesen egyiküket sem ismeri.* |
| | | Éric Leclair
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 155 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 2:22 pm | |
| *A napon sütteti hasát, mikor Rupert bukkan fel szokásához híven a semmiből és hirtelen. Noctis azonnal goromba pillantásokkal bombázza a fiút, hisz rövid kis esze azt súgja ez a fiú volt, aki miatt tegnap bezárták és olyan sokáig nélkülöznie kellett gazdáját. Milyen okos egy macska... Electra nem zavartatja magát ugyanúgy marad feltűrt topja, csukott szemekkel tartja arcát a nap felé, de természetesen ő is elmosolyodik, ahogy Rupert letelepszik mellé. Lágyan megsimogatja kezét, megszorítja kicsit, majd sajátját szépen visszahelyezi a fűbe, közben természetesen válaszol.* - Szia Rup, igen, remekül aludtam, amíg Nox fel nem keltett ugyebár... Kellemes ébresztő volt mit ne mondjak... Na és Te? Ma már jobb kedved van? *Társaságukat egy új csajszi "zavarja meg, akinek bemutatkozása igencsak kényszerzubbonyosra sikeredett. Electra felnéz a lányra, majd újra csukott szemmel fordítja fejét a nap felé és közvetlenül szól a lányhoz.* - Csüccs le és köpd ki azt a karót de gyorsan, itt barátok közt vagy... *Közben kezével megpüfföli maga mellett a füvet, amelyik oldalán épp nem Rupert ül.* - Mellesleg üdv, Electra Letalis... -mutatkozik be végül.
A hozzászólást Electra Letalis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 2:28 pm-kor. | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 2:27 pm | |
| *Megérkeztének nem igazán örül a lány macskája. Az gonosz szemeket mereszt rá.A lány beszámol neki reggelének alakulásáról, melyzserint a macskája költötte fel.*- Igen. Jobban, de valahogy... Nah mindgy, a lényeg, hogy most jó kedvem van. * Közben meg akarja simogatnia macskát, mivel nagyon szereti őket.*- Cica-mica. Hát szabad ezt?* Gügyögi neki, hátha megkedvelteti magát a mcskával. Miközben üldögélnek egy Allidonos szaktársuk jön oda hozzájuk. Electra kicsit bohón köszönti, mire Rup-nak el kellett fojtania egy nevetést. Természetesen nem zavar, mivel Rup is csak nemrég érkezett még nem is beszéltek sok mindenről. *-Szia Noella. Én Rupert vagyok. Nagyon örvendek. *Kezével maga elé mutat, hogy ha nem zavarja, van még ülőhely, de Electra, már leülteti maga mellé.*- Ha van kedved maradj és beszélgessünk. A bálról beszélgetünk. mint, ahogy ma oly sokan. * Reméli a lány marad, bár ez bizonyos.*- Én nem nagyon voltam oda a bálért. Nem volt kedvem hozzá és egy kicsit rosszul is voltam. De azt el kell ismerjem, hogy jó volt. Táncikáltam egy kicsit és ennyi. És te? *Noellára néz, mivel Electrát már kérdezte erről.* | |
| | | Éric Leclair
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 155 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 3:12 pm | |
| *Nagy sajnálatukra a lányka, amilyen hamar jött, olyan hamar távozott is... Electra megunta a napozósdit, ellöki magát a talajtól és törökülésben helyezkedikel Rupert felé fordulva. Megigazítja felsőjét, így már nem lifeg kint mindene, csak a felső dekoltázsa enged némi betekintést. Noctis a kezdeti ellenszenvét hihetetlen gyorsasággal alakította át, most már ott hízeleg a fiú karját bökködve orrával. Imádja ha kényeztetik, azzal lehet legjobban lekenyerezni, ha valaki az álla alatt vakargatja.* - Remélem nem zavart az afiú tegnap este... | |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 3:19 pm | |
| *A lány gyorsan tovább is állt. Kérdően néz utánna, de már el is viharzott. A macska beengedte őt z intim szférájába, más szóval enegedi a simogatást. Elöször elgondolkodik. ~Milyen fiú?~ majd végül eszébe jut.*- Oh, hogy az. Nem, abszolút nem. Végül is nem voltunk párok és én léptem le előbb, Áhh. Semmi.*Tovább cirógatja a macskát és közben a lányra néz. Elgondolkodik, devégül úgy dönt, hogy a nap is lemenőben, van, ideje mennie.*- akor örültem a találkozásnak. most sajnos mennem kell. Jobban mondva kéne, de akkor megyek. Szia. Remélem még találkotunk és akkor több időnk is lesz. Hello.* Közben felállt és elindult a kastély felé. kicsit elfáradt a meleg napon, így felmegy lehűteni magát. Nagyon élvezi a lány szertelen társaságát. Reméli gyakran fognak összefuni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 3:28 pm | |
| *Egy kísértet bukkan ki a Tölgyes fiá közül, s ezüstös alakja már szinte vakít a napfényben. Könnyű, hosszú, fehér tünde ruhát visel, csupán derekán van egy fém öv, melyen egy kard lóg, s arról hiányzik az a fajta derengés mely a kísértetek sajátja. Vörös haja elegánsan feltűzve kicsit, a többi a hátára omlik. Smaragdszín szemei törpengő hangulatáról árulkodnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 3:43 pm | |
| *Végül az ő alakja is eltűnik, úgy tűnik, átmenetileg elhagyja a birtokot, talán szokványos hírszerző körútjráa megy, hiszen gyakran tesz így a környéken az iskola körül.* |
| | | Niema Miriel Diák
Hozzászólások száma : 809 Üzenőláda : Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 3:55 pm | |
| *Egy Niema ballag az udvarra. Öltözéke a szokásos vászon ingből és nadrágból áll. Az ingjét a teghnap készítette, a bal alsó oldalon ott van a Tündeföldén talált levél is. Vörösses haja, mint mindig, most is ezer fele áll. Még senki nincs az udvaron, igy leül a zöld fűre, törökülésben. Várja, hátha felbukkan valaki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 3:59 pm | |
| *Charlie érkezik az udvarra, abban a reményben, hogy itt kiszellőztetheti a fejét. Fekete rövid vászonnadrág, és egy fekete-fehér kockás ing van rajta, aminek mindkét ujját feltűrte. Leül egy padra, és vár. Majd fejében derengeni kezd valami egy programról...Mintha említette volna neki valaki... Ígyhát kisebb felderültség látható az arcán. Mindenkinek, aki a programra érkezik bemutatkozik* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 4:01 pm | |
| *Sietve érkezik az udvarra, kivételesen nem a divat, hanem a praktikum vezette a kezét, mikor ruhát választott a szakkörre.Bakancs, farmer és egy ing van rajta.Haját hátrafogja, hogy ne lógjon a szemébe. Kezében egy kisebb terítővel letakart dobozt hoz.Sejtelmes kékes fény árad ki a ládikából.Nem biztos benne, hogy sokan lesznek az óráján, sőt.Hisz a régészet nem feltétlenül kedvelt területe a tudományoknak, igazán elhivatottnak kell lennie ahhoz az embernek, hogy érdeklődjön a letűnt korok iránt.Körbenéz és várja a diákokat.*~Legalább egy jöjjön el.~*Dörmögi magában.Ekkor látja meg két szakos diákját, elmosolyodik mikor Niemát ismeri fel a lányban* -Jó napot kisasszony.*Üdvözli a féltündét.A másik diákot még csak látásból ismeri, annyit tud, hogy ő is a diákja* -Jó napot uram.Caleb Shirar vagyok.*És kezetnyújt a fiúnak is.* |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 4:12 pm | |
| * ELisa rohan az udvarra.* ~Hogy lehetek ennyire felelőtlen! Eddig rajzolni! NEm vagyok normális!~ -Jó napot Tanár úr! Elnézést a késésért! * lihegi, miközben kihúzza magát és a tanár elé lép. Miután elvégezte "kötelességét" a többiekhez fordul.* - Sziasztok! * nem ismer fel még túl sok embert csak Charlie-t, no meg... no meg azt hiszi ennyit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 4:14 pm | |
| *Egy jön is... vagyis nem csak egy, ottvan már Niema és Charlie is. Ashley szomorúan szédeleg ide. Még mindig nem tette túl magát azon hogy Charlie nem jött el. Szomorúan battyog oda a többiekhez int.* Üdv, tanárúr. Szia Elisa, Niema. Charlie.*mondja szomorkásan, majd megigazítja a füle mögött ülő pálcáját. Szőkés haját kezdi babrálni lesúlytottan.* ~De miért? Tudtam: nem vagyok neki elég fontos... értem én.~ *mondja magában, majd összefonja ezeit, és a tarisznyájából ekkor kiugrik a táskájából eg sivatagi ugróegér, Mortimer. Ashley a szomorú arcából enged egy kicsit, és felvonja a szemökdökét, kislányos arccal. Nem érti mit motyog az egere, ezért savanyú pofikája visszatér.* |
| | | Niema Miriel Diák
Hozzászólások száma : 809 Üzenőláda : Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 4:15 pm | |
| *Egyik szaktársa érkezik meg. Nia már ismeri a fiút a Tündeföldén tett látogatás óta.*-Szia!-*Köszönti a fiút mosolyogva. Ekkor kedvenc Caleb bácsija is megérkezik.*-Jó napot, mester!-*Köszönti óriási mosoly kiséterében szakvezetőjét.*-Hova megyünk régészkedni?-*Érdeklődik. Niemának éppoly nagy az érdeklődése a régészet után, mint a sárkányok iránt.*~Jut eszembe, még beszélnem kell vele a sárkányokkal kapcsolatban...~*Fut át az agyán.*-Szia! Niema Miriel, deridionos.-*Mutatkozik be a lánynak.Aztán Ashly is befut.*-Szia!-*Köszön a lánynak is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 4:18 pm | |
| ~Áh, meg is van, miről szól a program... Régészkedés.~ *gondolja,és elmosolyodik. Megérinti a nyakában lógó sárkányfogat, és még szélesebbre húzódik a száján a mosoly. Amikor meglátja a közelgő tanárt, már szélesen vigyorog, főleg, mikor meglátja a kékes fényt. Felcsigázza.* ~Vajon mit csinálunk? Elmegyünk talán valahova?...?~ *közben Caleb odaér, ő pedig feláll, és kezet ráz vele.* -Én pedig Charlie Rex. *próbálja tiszteletteljesen mondani, de ez csak részben sikerült. Talán szavai miatt, amit sokféle képpen lehet értelmezni* -Várunk még másokra is? ~Egyáltalán mit csinálunk "régészkedés" szó alatt?~ *közben észreveszi az erre jövő diákokat, így nekik is biccent. Mind a kettőjüket ismeri.* ~Remélem szólt neki Natali...~ *gondolja, miközben Ashleyre téved a szeme* |
| | | Danail Andrei Diák
Hozzászólások száma : 353 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 23, 2008 4:18 pm | |
|
*Andrei érkezik gyorsléptekkel. Nemrégen tudtam meg, hogy itt bizony a szakvezetője tart egy kis programot, a régészetről, ami bizony még érdekli is Danailt. Így hát kicsit késve bár de elindult és, hogy késedelmét behozza itt ott az udvar felé tartva rohant és egyszer majdnem felbukva. A szokásos barna nadrágja volt rajta egy fekete póló és egy kifordítva fel vett ing, amit észre sem vett Andrei. A pálcája az oldalán lógott. Túl sok mindent nem hozott magával. Majd mikor oda ért meg látta a vezetőjét néhány és néhány diák társát.*~áhh itt van caleb bácsi, kár h nem vagyunk sokan~*Elsőként a szakvezetőjének köszönt majd a többieknek* - Üdvözlöm uram. Sziasztok* A többiek felé még egy kacsintást is dob.*
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |