Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 24, 2008 3:10 pm | |
| *Kínos csönd, bár Lex számára annyira nem is kínos, elvan itt ô szépen csendben, ha a fiú nem lenne itt talán akkor is elvolna.* - Alexandra Sirov, de szólíts Lexnek. *Megesett a névcsere is, így talán egy fokkal könnyebben fog menni a dolog, vagy mégsem?* Nem mondtam, hogy nem jó a napsütést, de azért a hôségért, ami az elmúlt napokban volt, nem vagyok oda. *Felvont szemöldökkel magyaráz a fiúra pillantva. Aztán következik egy érdekes kérdés, elmosolyodik, furcsán.* Remekül... *Ezzel egyben fel is áll.* De most megyek, meg kell etetnem a macskám. Még találkozunk. Szia! *Egy intéssel távozik is, elnyeli a Kúria hatalmas ajtaja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 24, 2008 3:22 pm | |
| *Amikor a lány elkezd magyarázni, látszik, hogy eléggé fennhordja az orrát. Még egy ember, akivel Andrei nem lesz jóban. Aztán mikor elmegy, akkor Andrei igencsak megkönnyebbül. Egy pillanatig nézi, ahogy a lány ellépked a kastély irányába, majd ő is feláll a padról. Lassan elkezd lépkedni, megfontoltan, így marad elég ideje, hogy amíg kiér az Udvarról, jobban szemügyre vegye annak felépítését. Nem nagyon akar sohavá sem menni, nem tudja, hogy mit csináljon, mert a Könyvtárban most nem lenne olyan érdekes ücsörögni. Ahogy azonban az egyik bokor felé néz,m egy furcsaságot vesz észre, mintha egy szempár figyelné. Andrei rögtön odasiet, de mikor a bokorba nyúl, nincs ott semmi.* ~Csak képzelődsz!~ *Mondja magának, majd egy kicsit attól az érzéstől vezérelve, hogy teljesen egyedül van, felmegy a hálójába, ahol saját elmondása szerint: biztonságosabb.* |
| | | Raul Garcia Heranandez Diák
Hozzászólások száma : 132
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 24, 2008 7:31 pm | |
| *Egy újj tanitvány érkezik a neves épület udvarára . Tanácstalanul átt az udvar közebél melet a bőröndjei és várakozik hátva valakitöl tudna segitséget kérni Látt pát alakot,de nem merimeg szolitani öket.* | |
| | | Irina Yoana Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 443 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 24, 2008 7:34 pm | |
| *Irina lépked ki az udvarra. Nem tudja, miért erre jött, de valahogy ide írányították léptei. Kék farmert és egy drapp pólót visel és egy fekete talárt. Ahogy sétálgat meglát egy diákot a táskáival. Lassan odamegy hozzá, és felajánlja a segítségét* -Szia. Irina Yoana vagyok, eramiros diákképviselő. Látom új vagy. Segíthetek valamiben?- *kérdezi kedvesen mosolyogva, majd várja a fiú válaszát* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 24, 2008 7:40 pm | |
| -öö igen. én raul Garcia Herananez vagyok.*mutakozik be a lánynak.*-Szóval izé én nem tudom hogy most mit kéne csinálni tudnál nekem segiteni?*Kérdezi a lánytol a fél-óriás ivadék.*-tudnál nekem valami szobát adni vagy rosszajtón kopogtatok? | |
| | | Irina Yoana Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 443 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 24, 2008 7:44 pm | |
| *Mosolyogva figyeli a fél-óriást. Amikor arról kérdezi a fiú, hogy tud-e szobát adni, akkor előhúz a talárjából egy lapot* -Persze, hogy tudok szobát adni. Nézzük csak, a Sarki róka hálóban van még egy szabadhely. Remélem az megfelel- *mondja mosolyogva a lány.* -Most be kéne mennünk a kúriába, pontosabban a második emeletre. Ott vannak a fiúk hálói- *mondja mosolyogva a lány* -Kérlek gyere velem!- *mondja, majd elindul a kúria felei felé. Lassan lépked, hogy a fiú is tudja követni* -Amúgy, ha szabad kérdeznem, honnan jöttél?- *kérdezi meg kedves mosollyal az arcán* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 24, 2008 7:50 pm | |
| -Nekem tökéletes.*bólint a srác és követti a lányt.*-Bocsás meg ,de ne mtudnál picit nagyobakat lépni? DOminikában születem,de pár éve Bulgáriába lakom tudod anyu itt született. Csak át ment Dominikára voltál ott? ha nem szeritme menyel egyszer szép hely.*meséli Raul az egyész életét.*-És te hova valósi vagy? | |
| | | Seth Svarog Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 589 Kaszt : Üzenőláda : !
" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 8:05 am | |
| * Egy fiú sétál a kertben oliva szinű talár van rajta, mely alatt egy sötétebb zöld felső, és egy barna nadrág van. Haja szőke, kicsit kócos, szeme mélyzöld, alakja magas és vékony. S ha valaki jobban megnézi az arcát, és a haját, láthatja, hogy két kis helyes fül tünik elő. Lassan sétál, majd megáll, körbenéz * ~ Szép ez a hely ~ * gondolja, s továbbmegy, ahogy kisérője mondta, az Előcsarnok felé veszi az irányt * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 2:22 pm | |
| *Leila lépked be az udvarra kutyusával és görényével. Mikor körülnéz nem lát senkit ezért odasétál az egyik padhoz és leül.* ~Jajj megint itt unatkozhatok egyedül..ha nem jön senki..jöhetne vki.~ *Elővesz egy könyvet a táskájából és olvasni kezd ,remélve nemsokára jön vki aki megszabadítja őt a könyvtől és társaságot nyújt neki.*
|
| | | Niema Miriel Diák
Hozzászólások száma : 809 Üzenőláda : Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 2:53 pm | |
| *Niema érkezik az udvarra. Megcsapja a friss levegő, ezt nagyon szereti. Miközben sétál egy lányt pillant meg, aki egy kutyus és egy...*~Mi lehet az a másik állat, Talán egy görény? Igy távolról nem tudom megállapítani.~*...és egy görény társaságában ül az geyik padon. Nia a magányos lány felé evszi az irányt.*~Remélem nem veszi zokon, hogy olvasás közben zavarom.~*Gondolja. Közben oda is ér a leányzóhoz.*-Szia! Niema Miriel vagyok, deridionos.-*Mutatkozik be mosolyogva.*-Öö... zavarhatok?-*Érdeklődik.*~Lehet, hoigy épp a vizsgára tanul.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 2:58 pm | |
| *Csöndesen olvas ,de már torkig van ezzel az unalmas könyvvel. Mikor egy ismeretlen lány köszön neki felnéz a könyvől és becsapja azt.* -De jó! Megmentettél. Nagyon unalmas olt ez a könyv,nem zavartál meg.*Mosolyog a lányra majd bemutatkozik.* -Leila Hirusaki,Allidon.*Fog kezet a lánnyal.* -Örülök ,hogy találkoztunk és megismerhetlek.*Jelenti ki majd kutyusára mutat.* -Ő itt a kutyám Cézár és a görényem Nünüke.*Vándorol át az újja a görényre ,majd a könyvét amit még mindig szorongat beteszi a táskájába és a mellette lévő helyre mutat.* -Gyere ,dobd le magad.*Mondja mosolyogva.* -És neked nincs állatod?*Néz a lányra kérdőn ,majd a válaszra várva az állatait kezdi simogatmni ,örül ,hogy van társasága és nem kell olvasni a könyvet.*
A hozzászólást Leila Hirusaki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 25, 2008 3:20 pm-kor. |
| | | Niema Miriel Diák
Hozzászólások száma : 809 Üzenőláda : Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 3:16 pm | |
| *Meggyönnyebbül a lány első mondata hallatán.*-Oh, az jó, már azt hittem, a vizsgákra tanulsz.-*Vallja be a lánynak.*-Én úgy szintén.-*Mosolyogva foglal helyet diáktársa mellett.*-Oh, akkor jól láttam, hogy görény. Távolabbról nem tudtam biztosra eldönteni.-*Meséli.*-Nagyon szép állatok!-*Mosolyog.*-Nekem is van, de mikor mi.-*Vonja meg a vállát.*-Sosincs egy álatt húzamosabb ideig mellettem, legtöbbször otthonhagyom, félek, itt elbarangolnak. Otthon nagyobb biztonságban vannak.-*Zavartságát nevetéssel próbálja álvázni.*-Más állatod is van?-*Érdeklődik.*
//Fagyasztás, remélhetőleg nagyon rövid időre.// | |
| | | Sarah Christina Keller Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 535 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 3:54 pm | |
| *Sarah érkezik az udvarra kutyája nélkül. Most lesz egy szakkör azzal próbálkozik.* ~Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a szakkör. *gondolkodik el, miközben lehuppan az egyik fa alá.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 3:56 pm | |
| *Jack sétál le az udvarra, jött a szakkörre, amit saját szakvezetőjének a helyettese fog megtartani. Nem igazán rajong azért a nőért, de eljött, mert kíváncsi lett. Ritka események egyike, de néha vele is megesik. Rövidnadrág, póló, edzőcipő. Daimonja, az ocelot ott sétálgat mellette. A fiú, mikor meglátja egyik szaktársát, Sarah-t, közelebb sétál hozzá.* -Szia, Jack vagyok, ha még nem találkoztunk volna. Hogysmint? *érdeklődik, miközben emgáll a lány előtt, és érdeklődve figyeli.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 3:59 pm | |
| *Egy eramiros tünde érkezik, látta a szakkörös kiírást és érdekesnek találta, ilyen fegyvert még nem nagyon forgatott, biztos tanulságos lesz. Könnyű bőrcipőt visel, hozzá sötétkék nadrágot és egy jégkék inget, kezein viszont most nincsen kesztyű. csupán pálcáját hozza magával, s persze ott lépked mellette daimonja is, Arkadion. Mikor odaér, már ketten is állnak ott, Sarah és Jack. * Sziasztok!*köszön a tünde s egy mosolyt küld Jack fele.* Nah, megvan a kép? |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 4:01 pm | |
| *Ash sétál le hiszen ő is szeretne menni a szakkörre. Igaz hogy még ki sem pihente utazásának fáradalmait de máris készül elmenni.*-Sziasztok! Ashlie Brogar Glevor, Allidion.-*Mutatkozikbe és készen is áll.* | |
| | | Mephisto Ov Hell Diák
Főkarakter : lordmephisto@windowslive.com Hozzászólások száma : 209
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 4:05 pm | |
| * Megérkezett Zsolt az udvarra, mivel ő is akar a szakköre menni, biccent az itt lévőknek és ezután elővesz a táskájából egy doboz kólát és megissza. * | |
| | | Sarah Christina Keller Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 535 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 4:07 pm | |
| -Sziasztok! *köszön vissza mosolyogva* -Az én nevem Sarah! *mutatkozik be* ~Nem is gondoltam volna, hogy én leszek az első és rögtön hozzám jönnek a többiek. *gondolja el magában majd feláll* -Ti is készen álltok? Mert én igen. *vigyorog.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 4:08 pm | |
| -Áh, szia Arnuil. Az ágyam felett, ahogy azt megmondtam. *húzza kis magát egy kicsit, ezzel is jelezve, hogyha emgmondta, akkor az úgy is lesz. Körbenéz érdeklődve, mennyi mindenki sereglik ide ezen a nyári napon. ő már élvezi az édes semmittevést, csak prefektusi teendői vannak hátra a nyárra, de arról úgy véli, kissé kevesebb lesz, mint a tanév alatt. Az újabb érkezőknek halovány mosollyal int köszönés képpen.* -Üdvözletem sarah. *fordul vissza a lány felé.* -Hát, részemről egyelőre még csak érdeklődő jelleggel szemlélem a dolgokat, de szerintem késezn állok. A kérdés az, hogy mire. *mondja sejtelmes, halovány mosollyal.* | |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 4:09 pm | |
| *Ash látja hogy kezd gyűln a tömeg. Látja hogy egy Naxelandires diák kólát iszik már gondolkodni kezd.*~Magában tesz kárt~*Gondolja és arrébb is lép.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 4:10 pm | |
| *Lassú, komótos léptekkel sétál ki a nő a kúriából. Fekete köpenyét egy díszes csattal tűzte össze, amely a családi címerét ábrázolja. Földig érő fekete ruhát visel, mély kivágással, a cipőjét egészen eltakarja. Köpenye alatt rejtőzik pálcája és kedvenc fegyvere, a sai. Az enyhe szellő néha belekap combközépig érő éjfekete hajába, ámde elég nehezen mozgatja meg a súlyos hajkoronát. Kioshi már távolról észrevesz néhány diákot, akik elvileg a szakkörére jöttek el. Mikor eléri az udvart, megáll a diákok előtt és biccent nekik.* - Üdvözlöm önöket. A nevem Morgana Kioshi Huebra, annak aki még nem ismerne. *Itt egy szúrós pillantást küld Jack felé, majd folytatja.* - Biztosíthatom magukat, hogy majd azok a szerencsétlenek, akik a jósmágiát választják továbbtanulásként eléggé megismernek... *Mintha még folytatni akarta volna a mondatot, végül mégis félbe hagyja. Körülnéz és látszólag többen már nem jönnek. Nem bánja, legalább nem kell sok diákra figyelnie. Elővesz egy kéken izzó ónkupát és a diákok elé tartja.* - Rajta, érintsék meg. *Szólítja fel őket.*
//külföld témakörben Japán írjatok// |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 6:34 pm | |
| *Jack megérkezik az udvarra a zsupszkulccsal, megszokottan, meg se lepődik már azon, hogy immáron sikerül seggre esnie. Végül feltápászkodik, és elsétál az első fához, aminek nekiveti a hátát, és bevárja ott Arnut.* -Hát, nem volt rossz. Csak elegem van a folytonos illúziókból.. mintha nem tudnánk rendes veszélyekkel szembenézni.. és mintha a mágusvilág nem lenne más, mint illúzió.. *mondja kissé mogorván, dehát egy cseppet tényleg sok ez már neki. Az összes szakkörön illúziókat vesznek, és kissé unja már. ocelotja közben lefekszik mellé a fűbe, nyugodtan, hagyva, Jack had dühöngje ki magát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 6:41 pm | |
| *Arnu is érkezik Arkadionna a zsupszkulcsjáraton, ő szerencsére talpra, bár azért kicsit daimonjába kapaszkodik.* ~ Köszi~*Mosolyog a hiúza, aki azonnal elindul Odorn fele.* köszönjük tanárnő, izgalmas volt!*mondja a tünde, majd diamonja után siet, aki máris jókedvűen morog Odronnak üdvözletképpen s odaheveredik mellé.* Nahát, te dünnyögtél? Talán a birtok másik oldalán már nem is hallották, de nem baj, inkább add ki a dühödet, ne sajnáld.* mondja rém idegesítően a tünde, de nem bírja ki s elneveti magát.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 6:49 pm | |
| *Mikor Arkadion Odron mellé lép, az ocelot visszamorog, és lelkesen legyint párat a farkával. Jack végighallgatja Arnuil szavait, de csak magában tud rá morogni.* -Látom a kis hölgynek nagyon tetszett az út, és még élvezte is. Örömmel veszem észre, hogy legalább valakinek tetszett az egész. *mondja gúnyosan, miközben sötét pillantásokat vet a lány felé. Főleg akkor, amikor elneveti magát. De most nem akar eldőt égetni, és égő bábufejeket kaszabolni, így inkább hagyja az egész dühöngést a semmibe.* -Nem tudom mit eszel annyira Kioshin. *mondja a szemeit krédnő függesztve a tündére.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 25, 2008 6:55 pm | |
| Jaj Jack! És még te mondod, hogy érzéketlen vagy!*mondja a tünde, s pimazs modon egyik kezét a fiú szemeire rakja, miközben mellé lép, hátha az a pár pillanat elég, hogy tényleg ne füstölögjön, ellenekező esetben Arnu drasztikusabb műfajt választ, a jól bevált Karnast ^^.* Egy szóval sem mondtam, hogy enném, távol áll tőlem a kannibalizmus, sőt, vegetáriánus vagyok, csak hogy tudd!*mondja még mindig pimaszul, majd végül kereszbe fonja karjait és ugyan annak a fának támaszkodik háttal, így Jack jobb és Arnu bal válla összeér.* Amugy pedig nem tudom mi bajod vele. Nem az a beszédes és abajgató típus, de nem is baj. Szóval? Miért pikkelsz rá? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |