Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 30 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 30 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 30 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 30 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 30 I_vote_lcapUdvar - Page 30 I_voting_barUdvar - Page 30 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 30 I_vote_lcapUdvar - Page 30 I_voting_barUdvar - Page 30 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : Udvar - Page 30 Nekromanta
Üzenőláda :

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 3:10 pm

*Kínos csönd, bár Lex számára annyira nem is kínos, elvan itt ô szépen csendben, ha a fiú nem lenne itt talán akkor is elvolna.*
- Alexandra Sirov, de szólíts Lexnek. *Megesett a névcsere is, így talán egy fokkal könnyebben fog menni a dolog, vagy mégsem?* Nem mondtam, hogy nem jó a napsütést, de azért a hôségért, ami az elmúlt napokban volt, nem vagyok oda. *Felvont szemöldökkel magyaráz a fiúra pillantva. Aztán következik egy érdekes kérdés, elmosolyodik, furcsán.* Remekül... *Ezzel egyben fel is áll.* De most megyek, meg kell etetnem a macskám. Még találkozunk. Szia! *Egy intéssel távozik is, elnyeli a Kúria hatalmas ajtaja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 3:22 pm

*Amikor a lány elkezd magyarázni, látszik, hogy eléggé fennhordja az orrát. Még egy ember, akivel Andrei nem lesz jóban. Aztán mikor elmegy, akkor Andrei igencsak megkönnyebbül. Egy pillanatig nézi, ahogy a lány ellépked a kastély irányába, majd ő is feláll a padról. Lassan elkezd lépkedni, megfontoltan, így marad elég ideje, hogy amíg kiér az Udvarról, jobban szemügyre vegye annak felépítését. Nem nagyon akar sohavá sem menni, nem tudja, hogy mit csináljon, mert a Könyvtárban most nem lenne olyan érdekes ücsörögni. Ahogy azonban az egyik bokor felé néz,m egy furcsaságot vesz észre, mintha egy szempár figyelné. Andrei rögtön odasiet, de mikor a bokorba nyúl, nincs ott semmi.* ~Csak képzelődsz!~ *Mondja magának, majd egy kicsit attól az érzéstől vezérelve, hogy teljesen egyedül van, felmegy a hálójába, ahol saját elmondása szerint: biztonságosabb.*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Hozzászólások száma : 132

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 7:31 pm

*Egy újj tanitvány érkezik a neves épület udvarára . Tanácstalanul átt az udvar közebél melet a bőröndjei és várakozik hátva valakitöl tudna segitséget kérni Látt pát alakot,de nem merimeg szolitani öket.*
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Hozzászólások száma : 443
Kaszt : Udvar - Page 30 Auror

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 7:34 pm

*Irina lépked ki az udvarra. Nem tudja, miért erre jött, de valahogy ide írányították léptei. Kék farmert és egy drapp pólót visel és egy fekete talárt. Ahogy sétálgat meglát egy diákot a táskáival. Lassan odamegy hozzá, és felajánlja a segítségét* -Szia. Irina Yoana vagyok, eramiros diákképviselő. Látom új vagy. Segíthetek valamiben?- *kérdezi kedvesen mosolyogva, majd várja a fiú válaszát*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 7:40 pm

-öö igen. én raul Garcia Herananez vagyok.*mutakozik be a lánynak.*-Szóval izé én nem tudom hogy most mit kéne csinálni tudnál nekem segiteni?*Kérdezi a lánytol a fél-óriás ivadék.*-tudnál nekem valami szobát adni vagy rosszajtón kopogtatok?
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Hozzászólások száma : 443
Kaszt : Udvar - Page 30 Auror

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 7:44 pm

*Mosolyogva figyeli a fél-óriást. Amikor arról kérdezi a fiú, hogy tud-e szobát adni, akkor előhúz a talárjából egy lapot* -Persze, hogy tudok szobát adni. Nézzük csak, a Sarki róka hálóban van még egy szabadhely. Remélem az megfelel- *mondja mosolyogva a lány.* -Most be kéne mennünk a kúriába, pontosabban a második emeletre. Ott vannak a fiúk hálói- *mondja mosolyogva a lány* -Kérlek gyere velem!- *mondja, majd elindul a kúria felei felé. Lassan lépked, hogy a fiú is tudja követni* -Amúgy, ha szabad kérdeznem, honnan jöttél?- *kérdezi meg kedves mosollyal az arcán*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Jún. 24, 2008 7:50 pm

-Nekem tökéletes.*bólint a srác és követti a lányt.*-Bocsás meg ,de ne mtudnál picit nagyobakat lépni? DOminikában születem,de pár éve Bulgáriába lakom tudod anyu itt született. Csak át ment Dominikára voltál ott? ha nem szeritme menyel egyszer szép hely.*meséli Raul az egyész életét.*-És te hova valósi vagy?
Seth Svarog
Diák
Seth Svarog

Hozzászólások száma : 589
Kaszt : Udvar - Page 30 Druida
Üzenőláda : !

" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."

Udvar - Page 30 Tek4e5deb822d83d7986468

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 8:05 am

* Egy fiú sétál a kertben oliva szinű talár van rajta, mely alatt egy sötétebb zöld felső, és egy barna nadrág van. Haja szőke, kicsit kócos, szeme mélyzöld, alakja magas és vékony. S ha valaki jobban megnézi az arcát, és a haját, láthatja, hogy két kis helyes fül tünik elő. Lassan sétál, majd megáll, körbenéz * ~ Szép ez a hely ~ * gondolja, s továbbmegy, ahogy kisérője mondta, az Előcsarnok felé veszi az irányt *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 2:22 pm

*Leila lépked be az udvarra kutyusával és görényével. Mikor körülnéz nem lát senkit ezért odasétál az egyik padhoz és leül.*
~Jajj megint itt unatkozhatok egyedül..ha nem jön senki..jöhetne vki.~
*Elővesz egy könyvet a táskájából és olvasni kezd ,remélve nemsokára jön vki aki megszabadítja őt a könyvtől és társaságot nyújt neki.*
Niema Miriel
Diák
Niema Miriel

Hozzászólások száma : 809
Üzenőláda : Gyertek játszani!

"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "

Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 2:53 pm

*Niema érkezik az udvarra. Megcsapja a friss levegő, ezt nagyon szereti. Miközben sétál egy lányt pillant meg, aki egy kutyus és egy...*~Mi lehet az a másik állat, Talán egy görény? Igy távolról nem tudom megállapítani.~*...és egy görény társaságában ül az geyik padon. Nia a magányos lány felé evszi az irányt.*~Remélem nem veszi zokon, hogy olvasás közben zavarom.~*Gondolja. Közben oda is ér a leányzóhoz.*-Szia! Niema Miriel vagyok, deridionos.-*Mutatkozik be mosolyogva.*-Öö... zavarhatok?-*Érdeklődik.*~Lehet, hoigy épp a vizsgára tanul.~
http://vaniliamamor.blogspot.com
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 2:58 pm

*Csöndesen olvas ,de már torkig van ezzel az unalmas könyvvel. Mikor egy ismeretlen lány köszön neki felnéz a könyvől és becsapja azt.*
-De jó! Megmentettél. Nagyon unalmas olt ez a könyv,nem zavartál meg.*Mosolyog a lányra majd bemutatkozik.*
-Leila Hirusaki,Allidon.*Fog kezet a lánnyal.*
-Örülök ,hogy találkoztunk és megismerhetlek.*Jelenti ki majd kutyusára mutat.*
-Ő itt a kutyám Cézár és a görényem Nünüke.*Vándorol át az újja a görényre ,majd a könyvét amit még mindig szorongat beteszi a táskájába és a mellette lévő helyre mutat.*
-Gyere ,dobd le magad.*Mondja mosolyogva.*
-És neked nincs állatod?*Néz a lányra kérdőn ,majd a válaszra várva az állatait kezdi simogatmni ,örül ,hogy van társasága és nem kell olvasni a könyvet.*

A hozzászólást Leila Hirusaki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 25, 2008 3:20 pm-kor.
Niema Miriel
Diák
Niema Miriel

Hozzászólások száma : 809
Üzenőláda : Gyertek játszani!

"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "

Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 3:16 pm

*Meggyönnyebbül a lány első mondata hallatán.*-Oh, az jó, már azt hittem, a vizsgákra tanulsz.-*Vallja be a lánynak.*-Én úgy szintén.-*Mosolyogva foglal helyet diáktársa mellett.*-Oh, akkor jól láttam, hogy görény. Távolabbról nem tudtam biztosra eldönteni.-*Meséli.*-Nagyon szép állatok!-*Mosolyog.*-Nekem is van, de mikor mi.-*Vonja meg a vállát.*-Sosincs egy álatt húzamosabb ideig mellettem, legtöbbször otthonhagyom, félek, itt elbarangolnak. Otthon nagyobb biztonságban vannak.-*Zavartságát nevetéssel próbálja álvázni.*-Más állatod is van?-*Érdeklődik.*

//Fagyasztás, remélhetőleg nagyon rövid időre.//
http://vaniliamamor.blogspot.com
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Hozzászólások száma : 535
Kaszt : Udvar - Page 30 Mentalista

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 3:54 pm

*Sarah érkezik az udvarra kutyája nélkül. Most lesz egy szakkör azzal próbálkozik.*
~Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a szakkör. *gondolkodik el, miközben lehuppan az egyik fa alá.*
http://nezabar.hu/elotorik_naxeldir.php
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 30 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 3:56 pm

*Jack sétál le az udvarra, jött a szakkörre, amit saját szakvezetőjének a helyettese fog megtartani. Nem igazán rajong azért a nőért, de eljött, mert kíváncsi lett. Ritka események egyike, de néha vele is megesik. Rövidnadrág, póló, edzőcipő. Daimonja, az ocelot ott sétálgat mellette. A fiú, mikor meglátja egyik szaktársát, Sarah-t, közelebb sétál hozzá.* -Szia, Jack vagyok, ha még nem találkoztunk volna. Hogysmint? *érdeklődik, miközben emgáll a lány előtt, és érdeklődve figyeli.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 3:59 pm

*Egy eramiros tünde érkezik, látta a szakkörös kiírást és érdekesnek találta, ilyen fegyvert még nem nagyon forgatott, biztos tanulságos lesz. Könnyű bőrcipőt visel, hozzá sötétkék nadrágot és egy jégkék inget, kezein viszont most nincsen kesztyű. csupán pálcáját hozza magával, s persze ott lépked mellette daimonja is, Arkadion. Mikor odaér, már ketten is állnak ott, Sarah és Jack. * Sziasztok!*köszön a tünde s egy mosolyt küld Jack fele.* Nah, megvan a kép?
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

Hozzászólások száma : 423

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 4:01 pm

*Ash sétál le hiszen ő is szeretne menni a szakkörre. Igaz hogy még ki sem pihente utazásának fáradalmait de máris készül elmenni.*-Sziasztok! Ashlie Brogar Glevor, Allidion.-*Mutatkozikbe és készen is áll.*
Mephisto Ov Hell
Diák
Mephisto Ov Hell

Főkarakter : lordmephisto@windowslive.com
Hozzászólások száma : 209

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 4:05 pm

* Megérkezett Zsolt az udvarra, mivel ő is akar a szakköre menni, biccent az itt lévőknek és ezután elővesz a táskájából egy doboz kólát és megissza. *
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Hozzászólások száma : 535
Kaszt : Udvar - Page 30 Mentalista

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 4:07 pm

-Sziasztok! *köszön vissza mosolyogva*
-Az én nevem Sarah! *mutatkozik be*
~Nem is gondoltam volna, hogy én leszek az első és rögtön hozzám jönnek a többiek. *gondolja el magában majd feláll*
-Ti is készen álltok? Mert én igen. *vigyorog.*
http://nezabar.hu/elotorik_naxeldir.php
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 4:08 pm

-Áh, szia Arnuil. Az ágyam felett, ahogy azt megmondtam. *húzza kis magát egy kicsit, ezzel is jelezve, hogyha emgmondta, akkor az úgy is lesz. Körbenéz érdeklődve, mennyi mindenki sereglik ide ezen a nyári napon. ő már élvezi az édes semmittevést, csak prefektusi teendői vannak hátra a nyárra, de arról úgy véli, kissé kevesebb lesz, mint a tanév alatt. Az újabb érkezőknek halovány mosollyal int köszönés képpen.* -Üdvözletem sarah. *fordul vissza a lány felé.* -Hát, részemről egyelőre még csak érdeklődő jelleggel szemlélem a dolgokat, de szerintem késezn állok. A kérdés az, hogy mire. *mondja sejtelmes, halovány mosollyal.*
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

Hozzászólások száma : 423

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 4:09 pm

*Ash látja hogy kezd gyűln a tömeg. Látja hogy egy Naxelandires diák kólát iszik már gondolkodni kezd.*~Magában tesz kárt~*Gondolja és arrébb is lép.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 4:10 pm

*Lassú, komótos léptekkel sétál ki a nő a kúriából. Fekete köpenyét egy díszes csattal tűzte össze, amely a családi címerét ábrázolja. Földig érő fekete ruhát visel, mély kivágással, a cipőjét egészen eltakarja. Köpenye alatt rejtőzik pálcája és kedvenc fegyvere, a sai. Az enyhe szellő néha belekap combközépig érő éjfekete hajába, ámde elég nehezen mozgatja meg a súlyos hajkoronát. Kioshi már távolról észrevesz néhány diákot, akik elvileg a szakkörére jöttek el. Mikor eléri az udvart, megáll a diákok előtt és biccent nekik.* - Üdvözlöm önöket. A nevem Morgana Kioshi Huebra, annak aki még nem ismerne. *Itt egy szúrós pillantást küld Jack felé, majd folytatja.* - Biztosíthatom magukat, hogy majd azok a szerencsétlenek, akik a jósmágiát választják továbbtanulásként eléggé megismernek... *Mintha még folytatni akarta volna a mondatot, végül mégis félbe hagyja. Körülnéz és látszólag többen már nem jönnek. Nem bánja, legalább nem kell sok diákra figyelnie. Elővesz egy kéken izzó ónkupát és a diákok elé tartja.* - Rajta, érintsék meg. *Szólítja fel őket.*

//külföld témakörben Japán írjatok//
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 6:34 pm

*Jack megérkezik az udvarra a zsupszkulccsal, megszokottan, meg se lepődik már azon, hogy immáron sikerül seggre esnie. Végül feltápászkodik, és elsétál az első fához, aminek nekiveti a hátát, és bevárja ott Arnut.* -Hát, nem volt rossz. Csak elegem van a folytonos illúziókból.. mintha nem tudnánk rendes veszélyekkel szembenézni.. és mintha a mágusvilág nem lenne más, mint illúzió.. *mondja kissé mogorván, dehát egy cseppet tényleg sok ez már neki. Az összes szakkörön illúziókat vesznek, és kissé unja már. ocelotja közben lefekszik mellé a fűbe, nyugodtan, hagyva, Jack had dühöngje ki magát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 6:41 pm

*Arnu is érkezik Arkadionna a zsupszkulcsjáraton, ő szerencsére talpra, bár azért kicsit daimonjába kapaszkodik.* ~ Köszi~*Mosolyog a hiúza, aki azonnal elindul Odorn fele.* köszönjük tanárnő, izgalmas volt!*mondja a tünde, majd diamonja után siet, aki máris jókedvűen morog Odronnak üdvözletképpen s odaheveredik mellé.* Nahát, te dünnyögtél? Talán a birtok másik oldalán már nem is hallották, de nem baj, inkább add ki a dühödet, ne sajnáld.* mondja rém idegesítően a tünde, de nem bírja ki s elneveti magát.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 6:49 pm

*Mikor Arkadion Odron mellé lép, az ocelot visszamorog, és lelkesen legyint párat a farkával. Jack végighallgatja Arnuil szavait, de csak magában tud rá morogni.* -Látom a kis hölgynek nagyon tetszett az út, és még élvezte is. Örömmel veszem észre, hogy legalább valakinek tetszett az egész. *mondja gúnyosan, miközben sötét pillantásokat vet a lány felé. Főleg akkor, amikor elneveti magát. De most nem akar eldőt égetni, és égő bábufejeket kaszabolni, így inkább hagyja az egész dühöngést a semmibe.* -Nem tudom mit eszel annyira Kioshin. *mondja a szemeit krédnő függesztve a tündére.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 6:55 pm

Jaj Jack! És még te mondod, hogy érzéketlen vagy!*mondja a tünde, s pimazs modon egyik kezét a fiú szemeire rakja, miközben mellé lép, hátha az a pár pillanat elég, hogy tényleg ne füstölögjön, ellenekező esetben Arnu drasztikusabb műfajt választ, a jól bevált Karnast ^^.* Egy szóval sem mondtam, hogy enném, távol áll tőlem a kannibalizmus, sőt, vegetáriánus vagyok, csak hogy tudd!*mondja még mindig pimaszul, majd végül kereszbe fonja karjait és ugyan annak a fának támaszkodik háttal, így Jack jobb és Arnu bal válla összeér.* Amugy pedig nem tudom mi bajod vele. Nem az a beszédes és abajgató típus, de nem is baj. Szóval? Miért pikkelsz rá?
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
30 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: