Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 31 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 31 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 31 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 31 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 31 I_vote_lcapUdvar - Page 31 I_voting_barUdvar - Page 31 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 31 I_vote_lcapUdvar - Page 31 I_voting_barUdvar - Page 31 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 31 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 7:06 pm

-Ezt sosem állítottam. És amúgy meg... hékás! *mondja, miközben Arnu kezét egyszerűen eltolja a szemei elől.* -Ne piszkálj! És tudom, hogy vegetáriánus vagy, már említetted nekem. *mondja, mintegy kioktatás képpen, aztán felsóhajt. Nem zavarja, hogy az ő és a tünde válla összeér, talán még élvezi is. Jack csak szemforgat, aztán megrázza a fejét.* -Akkor találkoztam vele, amikor megjött a suliba. A kapcsolatunk ott romlott el. Szerintem mélységesen lenéz, én fennhéjázónak tartom, és valahogy nem bírom.. efféle emberből, vagy mifenéből nekem egy is elég. Sokkalta borzalmasabb a stílusa, mint Kaen Mesternek. Bár őt én nagyon is kedvelem, de ez a Kioshi.. áhh.. valahogy rosszkor találkoztam össze vele, és az óta nem ekdvelem.. ő se engem.. kölcsönös utálat. *mondja egy vállrándítás kíséretében.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 7:17 pm

Ugyan, szerintem csak bebeszéled magadnak!*mondja a tünde.*Ha annyira baja lett volna veled, akkor te kapod a vérfarkast!*mondja egyszerű érvéként, neki is feltűnt, hogy kissé talán arogáns a tanárnőő, de igazából Falassion és Shirar mestereken kívül ez szinte valamilyen mennyiségben minden tanárról elmondható, talán még Stefan Mesterről nem.* De legalább tetszett? Szerintem egész jó volt bár valahogy nem a sai az, ami az én kezemben való. Érdkes fegyver, de valahogy, az én kezemnek túl nehéz, bár szép. Talán a kovácsaink tudnának könnyebbet csinálni, nem tudom.*mondja törpengőn.* Hragszol rám a tegnapi hullámért?*fordul bal válla fele a lány, hiszen ott van Jack jobb válla.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 7:23 pm

-Akkor sem gyerekbarát, az biztos. Mértnem csak felsősöket tanít? *kérdezi értetlenkedve, majd emgrázza a fejét.* -Ugyan, engem egy sima farkassal akart megölni. ésd tudja, hogy én vagyok el Jericho mester tanársegédje, gondolom nem akar magának plussz munkát azzal, hogy újat kerít. Szóval maximum emgkínoz, de nem öl meg. Még nem. *mondja egy nagy sóhajtással, majd szemforgat.* -Nem szeretem a sai-t.. azzal sebeztek meg... de a tündék minden fegyverből tudnak könnyebbet készíteni, mert más fajta fémeket használnak és máshogy munkálják meg. *mondja helyeslés képpen, majd halványan elmosolyodik.* -Nem, nem haragszom érte. Megszoktam, hogy mindig vizes leszek. *mondja kis beletörődéssel a hangjában, miközben a lányra néz.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 7:31 pm

Közöljek egy rossz hírt veled, drága Jack? te vagy a felsős*mondja egy olyan ^^-os mosollyal. Aztán persze figyel.* Úgy gondolod? Nem hinném, akkor mi miért kaptunk farkast? Én miért kaptam vérfarkast? Az lazán eljátszhatott volna akár veled is, arról nem is beszélve, hogy lényegében illúzió volt, ergo az ijedtségen kívül senki nem szenvedett el semmilyen sérülést. Túl söstéen fogod fel szerintem. Különben is. Nézd meg a mi helyettesünket! Vak!*Láthatóan ezzel egészen ő sincs kibékülve, és egészen biztos benne, hogy Stefan mester még sem annyira vak mint mutatja. Aztán hálásan elmosolyodik.* Lassan beletörődsz látom, hogy egy hydro tündével ver a sors, s hacsak fegyver vagy bánat nem öl meg, halálodig foglak kísérteni.*mondja és kicsit elneveti magát. miközben ő is nagyokat pislog Jackre. Egészen más ez, mint a kilátóban, mikor a parázsló és a jeges szemek összecsaptak, s szinte sistergett a levegő.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 7:43 pm

-Na közöld. *lőre felkészül valami világrengetőre, aztán felvonja a szemöldökét.* -Azért idősebb felsősökre gondoltam.. kár, hogy első generációsak vagyunk, így nincs nálunk idősebb felsős. *mondja még mindig morogva, aztán a sok kérdésre vállat von.* -Nem tudom, fogalmam sincsen. Stefan-t meg nem ismerem, és ha vak, hát úgy legyen! Ha ennek ellenére Kioshi féle alakok közé jött, akkor csak tisztelni tudom a bátorságáért. Meg biztosan van valami trükkje, ha ide felvették.. biztosan gyerekkínzó, és az egyik áldozata miatt lett vak.. *mondja, folyamatos összeesküvés elméleteket szőve maga köré, mint pók a hálóját.* -Hát, megeshet.. vagy csak ahhoz, hogy bármikor is víz közelébe megyek, véletlenül pont az egész rám kerül.. minden órán, minden kiránduláson megjárom.. *megvonja a vállát.* -Ha egyszer egy hydromágus kísér utamon, akkor csak nem eshet oly nagy bajom. *mondja, fel sem fedezve a rejtett rímet szavai között. Szeme haloványan parázslik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 7:47 pm

*Arnuból kitör a kacagás.* Komolyan, eddig azt hittem nekem van üldözési mániám.*áll meg közvetlenül Jack előtt.* Pályát tévesztettél pajtás, hadmérnöknek vagy írónak kellett volna menned. Jó, aláírom, a fő mesterek tényleg furcsák, talán csak Shirar nem olyan rémisztő, de tlaán nem kellene pt sem felbőszíteni, de ezek a szerencsétlenek még nem tudják mire vállalkoztak, legalább az esélyt adjuk meg nekik, hogy az első évüket letudják. Ha azt túlélik, akkor elhiszem a tanári diplomájukat. Jó? *Néz nagyokat pislogva zafírkék szemeivel, s karjait ismét összefinja magad előtt.* Hát, ha nagyon csúnyán viselkedsz, maximum rád fagyasztom, és már mikor kellően dühös vagy, akkor kiolvaszhatod magad vagy esetleg megteszem én, hogy még dühösebb légy rám.*mondja ezt olyan haláli nyugalommal, mint hogy 1+1=2. pedig ezt kevesen engedhetik meg maguknak Jacknél ^^.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 8:02 pm

-Shirar professzorral semmi bajom nincs, őt még ekdvelem is a tanárok közül. Ő vele remekül elt duok beszélgetni. Bezzeg ha el jerichoval beszélek, félhetek, mikor ránt rám pálcát. De azért nem menék írónak.. majd kinövöm ezt a fajta paranoiát, márha az, és nem tényszerűség és éleslátás. *mondja kissé kötekedve.* -Rendben, akkor legyen úgy. És azért ne nagyon fagyasztgass engem.. annyira nem vagyok dühös, nem vagyok pyromágus, hogy kiolvasszam magam. Aztán a végén pálcával a kezemben olvadok, és jajj elsz neked. *szemeit fenyegetően megvillantja a lányon, de nem nagyon tesz semmit, egyszerűen csak fenyeget. Igen, Arnuil azon kevesek közé tartozik, aki ezt még megteheti jackkel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 8:07 pm

S ugyan mért rántana pálcát rád? Velem sosem ilyen Agusta Úrnő, ha valami baj van, akkor igenis meg tudom keresni, inkább szóljak, semmint valami hülyeséget csináljak, amivel őt is leégetem. Ennyi. te is TS vagy meg én is, csak más tárgyban, ők meg Szakvezetők csak más szakon. Kétlem, hogy szimplán cska úgy ki akarna nyúvasztani, hacsak nincsen rá nyomos oka. Ugye nincs?*kérdezi félig felhúzott szemöldökkel.* Pedig legutóbb egészen jól ment az a robbanó varázslat*jegyzi meg csendesen, aztán észbe kap, hogy talán nem eztr kellett volna példának hozni, s inkább lesüti zafírkék szemeit, lehajtva büszke fejét, s inkább apró csizmáit fixírozza, s mintha füleinek hegye kissé elvörösödne.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 8:18 pm

*Jack végighallgatja a lány szavait, eltöprengve.* -Hát, azért eléggé feszélyezve érzem magam. Tudod, nem gyerek barát, de azért tudok hozzá fordulni, egy szóval sem mondtam, hogy nem. Csak túlságosan is hideg, és el van határolódva a gyerekektől, lenézi őket, meg minden. Kevés embert enged a bizalmába. *mondja kissé keserűen, majd felvonja szemöldökeit.* -Már mért lenne? ~Ugye nem tudja? Nyugi, senkisem tudja..~ *bíztatja ocelotja gondolatban, amjd feláll, és mrogo párat.* -Az a múltkori robbanó varázslat vakszerencse volt. Viszont, későre jár, kijárási tilalom lassan. Szerintem lassan ideje lenne visszavonulni a szobákba. *mondja, miközben kezét Arnuil vállára teszi.* -További kellemes etét, remélem még összefutunk, mondjuk holnap. *mondja sejtelmes mosollyal, majd elengedi a lányt, int ocelotjának, és eltávozik a terepről.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2008 8:23 pm

Ezzel nagyon nem mondtál újat Kaen Mesterről, Jack!*mondja a tünde kissé furcsállva a dolgot, de végülis, úgy vna vele, ez a fiú dolga.* Jó szerencse kísérje lépteid!*mondja tündéül, és úgy gondolja, Jack már elég sokszor hallotta ezt tőle, hogy megérte. Egy ideig még vállán nyugtatja a kezét, ahol az imént Jack megérintette, majd pá néma perc után daimonja hívó szavára ő is elindul a Kúriába, fel a harmadikra, Hiúz háló.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 9:57 am

*Arthas belép az udvarra hátán egy tömött hátizsákkal maga mögött vonszolva Nálánál nem kissebb utazóládáját*
Jó nagy építmény *mondja csak úgy magának* Remélem nem tévedek el.
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu
Hozzászólások száma : 3370
Kaszt : Udvar - Page 31 Harcos
Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 10:09 am

*Estera sétál ki a kúria hatalmas ajtajén, az udvarra lépve. A vízeséshez indulna, hisz olyan szép idő van.* ~Úszhatnék is egyet.~ *Gondolja, majd ahogy elindul, rögtön észrevesz egy kóbor diákot. Odasétál hozzá, megpillantva hogy egy szaktársa az. Ráadásul nagy batyúkkal.* ~Biztosan most érkezett.~ *Gondolja, majd köszönti, mikor odaér hozzá.*
-Szia! Estera Linnet vagyok. Deridion főprefektus. Most érkeztél ugye? Van már szobád? *Kérdi kedves mosollyal.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 10:17 am

Még nem találkoztam senkivel aki megmutatta volna merre menjek, úgyhogy ha segítenél azt nagyon megköszönném. *mondja majd ránt egyet a zsákján felkészülve arra hogy kövesse a kedves lányt*
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu
Hozzászólások száma : 3370
Kaszt : Udvar - Page 31 Harcos
Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 10:27 am

*Figyeli a fiút.*
-Rendben. Akkor máris kerítünk neked szobát is.*Mondja, majd előhúz egy kis noteszt, és elkezd benne keresgélni. Egy perc sem tellik el, megtalálja amit keresett.*
-A nílusi krokodil hálóban fogsz lakni. A második emeleten. Máris mutatom neked az utat. Szabad tudnom a neved esetleg? *Kérdezte, mert a fiú még nem mutatkozott be. Amint válaszol, Esti befirkantja a nevét a szobához, és már indulnak is el, a második emeletre.*

//a második emeleti folyosón folytatjuk. Smile //
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 31 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:14 pm

*Jane az udvaron sétálgat Jonatánnal, a kiskutyával. Mivel senkit nem talál ott, letelepszik a fűbe, s napozik.*
~Végre itt a nyár, jó idő van, nem is kell semmi más...de azért örülnék a társaságnak.~
*Gondolja Jane, s tovább fekszik a fűbe.*
Misa Grozda
Diák
Misa Grozda

Főkarakter : marcsi145@freemail.hu
Hozzászólások száma : 24

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:19 pm

*Egy fekete hajú srác lépked kifelé a kastélyból.*
- Jó meleg van *körbenéz az udvaron, ekkor mglát egy lányt, aki a fűben fekszik. Mivel más egyén nem látható itt, megvonja a vállát és odalépdel hozzá.*
- Hello! *lebámul a lányra.*
- Meleg van *közben észreveszi a kutyust is.*
~Aranyos~
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:22 pm

*Jane hirtelen felül, amikor egy ismeretlen hng szól hozzá.*
-Igen, valóban meleg van. *mondja mosolyogva.*
-Amúgy a nevem Jane Scott. *mondja a srácnak, majd kezet fog vele.*
-Hogy hívnak? Még nem láttalak. Mikor érkeztél?
*Bombázza kérdéseivel a fiút.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:22 pm

//Misa, kérlek színezd a hsz-eidet, mert a fehér a mesélő színe! Kösziii^^ Very Happy //
Misa Grozda
Diák
Misa Grozda

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:26 pm

*Mivel rossz lebámulni a lányra, Misa leül a fűbe Jane mellé.*
- Misa Grozda vagyok... egyébként *megvakarja a tarkóját.*
- N emrég érkeztem, kb egy hete. Csak ki kellett pakolnom, meg ilyesmi *válaszol illedelmesen a kérdésre.*
- És te mióta vagy itt? Biztosan régebb óta, mint én *elmosolyodik.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:29 pm

*Jane megörül, amikor a fiú leül mellé a fűbe.*
-Pont évvégére jöttél. *mondja mosolyogva.*
-Én több, mint fél éve tanulok itt a Nezabarban. Te honnan jöttél?
*Kérdezi a fiútól.*
Misa Grozda
Diák
Misa Grozda

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:36 pm

*Misa csak bólogat a lány válaszaira.*
- Fél év az sok idő. Remélem kibírom addig. Vagyishát tovább is... Merthát elméletben el kell végeznem az iskolát *elhúzza a száját.*
- Oroszroszágból. Csak ott nincs jó varázslóiskola, ezért a szüleim ide küldtek *hát igen, ő nem szívesen jött ebbe az országbsa, de hát a szülei akarták.*
- És van testvéred? *tereli a témát^^*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:41 pm

*Figyelmesen hallgatja a fiút.*
-Nahát, Oroszország. Nem jártam még ott, de egyik nagy vágyam, hogy bejárjam a világot.
*meséli a srácnak.*
-Persze, van két nővérem. Én Londonból jöttem ebbe a suliba, mert Lily szerint, aki az idősebb nővérem, így tudom majd a tudásomat hasznosítani. Nemrég született meg az unokahugom, Reece is, és azért szeretnék hazautazni a nyáron.
*Jane észreveszi, hogy be nem áll a szája, így erőt vesz magán, és abbahagyja a locsogást.*
-Na és Neked van testvéred?
*Kérdez vissza a lány.*
Misa Grozda
Diák
Misa Grozda

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:49 pm

- Oroszország nagyon jó hely. Főleg az orosz telek. Hú, hogy mennyit hógolyóztunk. Az összes barátomat ott kellett hagynom. De remélhetőleg nyáron én is hazautazom néhány hétre *meséli a lánynbak. Ő nem szeret annyit beszélni, ezért jó, ha valaki sokat beszél mellette.*
- Nekem csak egy bátyám van, Roland. De ki nem állhatom *elhúzza a száját.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 12:52 pm

*Jane arca megrezdül.*
-Miért?? Hogy lehet nem szeretni a testvéredet?? Talán tett valami rosszat ellened, vagy mi történt?
*Kérdezi, s reméli, hogy nem túl indiszkrét.*
-Persze, ha érzékeny témára találtam, akkor nyugodtan szólj csak, nem haragszom meg.
*mondja a lány.*
Misa Grozda
Diák
Misa Grozda

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 1:00 pm

*Misa egy kicsit elgondolkodik, hogy hogyan is mondja el. De aztán végre megszólal.*
- Tudod ő 7 évvel idősebb nálam. Ő Oroszországban járt iskolába és kitűnővel végzett. Fel is vették az aurorsuliba, és kiváló auror lett belőle. Az orosz Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik. A szüleim nagyon büszkék rá. Azt mondják nekem is olyan okosnak kéne lennem, mint a bátyám. *itt megáll egy kicsit.*
- De én sosem voltam kitűnő tanulő, soisem értettem, semmihez igazán. És mindig az ő árnyékában éltem. Mi ndenki őt állította nekem példának. Legyél te is olyan okos, mint Roland *gányosan elhúzza a száját.*
- Na, ezért nem a szívem csücske a bátyám *morogja.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
31 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: