Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 32 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 32 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 32 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 32 I_vote_lcapUdvar - Page 32 I_voting_barUdvar - Page 32 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 32 I_vote_lcapUdvar - Page 32 I_voting_barUdvar - Page 32 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 32 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 1:05 pm

-Így már megértem. Nekem soha nem volt ilyen, hogy a nővéreim árnyékában kellett élnem, mi mindig is segítettük egymást. Édesanyám 9 éves koromban meghalt, apám meg jobban szerette az alkoholt, mint a családját, és nem egyszer csattantak el erős pofonok. Többször megszöktem, de nem hagyhattam ott a testvéreimet, meg az akkor már beteg anyukámat. Így visszamentem, majd anya halála után, az idősebb nővérem, Lily lett a gyámom nekem, és Christinnek is. Majd pár évvel később Lily férjhez ment, s azóta már 4-en élnek együtt, mert megszületett Reece is.
*mondja mosolyogva, hiszen már nem nagyon fáj neki a múlt, de ezt soha nem is fogja elfelejteni.*
Misa Grozda
Diák
Misa Grozda

Főkarakter : marcsi145@freemail.hu
Hozzászólások száma : 24

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 1:13 pm

*Figyelmesen hallgatja a lányt.*
- Nem lehetett valami leányálom. Mondjuk az én családom sem egy mintacsalád. Anyám és apám csak megszokásból vannak együtt. Vagyishát csak a pénz miatt. Mind a kettem gazdag, nagymúltú családból származnak, és csak a pénz miatt hűzasodtak össze. Nem értem, hogyan lehet érdekből házasodni. De ők megtették. *itt megint elgondolkodik.*
- És apáddal mi lett? *kérdi a lánytól.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 1:17 pm

-Én sem tudnék érdekből, pénz miatt férjhez menni valakihez. Nekem ez nem menne.
*mondja a lány, majd vesz egy mély levegőt.*
-Hát...1 hónappal ezelőtt kaptam egy levelet Lilytől, hogy apám...szóval, apám meghalt. Szívrohamot kapott, és másnap a szomszédok találtak rá.
*mondja szomorúan, hiszen mégis csak az apjáról beszél.*
-Na de beszéljünk inkább másról. *Tereli a témát Jane.*
-Hogy tetszik a suli? Barátkoztál már másokkal is?
*Kérdezi a lány.*
Misa Grozda
Diák
Misa Grozda

Főkarakter : marcsi145@freemail.hu
Hozzászólások száma : 24

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 1:24 pm

*Misa végighallgatja a lányt, szerinte is másik téma kéne. Csak bólint egyet.*
- Értem, az nem jó. Hogy meghalt. *csak ennyit tud mondani.*
- Hát az az igazság, hogy nem sok mindenkivel, de próbálok ezen változtatni, és több mindenkit megismerni. No és persze a kastélyt bejárni *mosolyog egyet a lányra.*
- De nekem most mennem kell. Köszi a beszélgetést. Szia! *gyorsan feláll, és fütyörészve eéindul a hálójába.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Jún. 26, 2008 1:27 pm

-Én is köszönöm. Örülök, hogy megismertelek. *Mondja a fiúnak.*
-Szia! *köszön el, s elindul a kúria felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 1:29 pm

*Kata érkezik meg az udvarra, mivel ha jól tudja ma szakkör lesz, és a szakvezetőhelyettesük fogja tartani. Még nem találkozott a nővel, ezért kiváncsi, hogy milyen is lehet. Addig mig nem jönnek a többiek, leül egy padra és egy könyvet kezd el lapozgatni.örül, hogy végre nem viszálykodnak Ryannel, és nincs háború^^ sem.*~vajon milyen szakkör lesz? ~ *tűnődik magában, miközben a könyvet lapozgatja.*
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

Hozzászólások száma : 423

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 1:30 pm

*Ash érkezik a szakkörre de még nem lát senkit. Nagyon kíváncsi mi lesz itt ezen a szakkörön. Eléggé jól tudja a csillagképeket hiszen a faluja könyvtárában elég sok könyv volt a csillagászatról. Már várja az indulást.*-Szia Kata!-*Köszön a lánynak mikor megérkezik.*

A hozzászólást Ashlie Brogar Glevor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 27, 2008 1:32 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 1:30 pm

*Mika is megérkezik az udvarra bár kissé össze van borzolva a haja a futástó mert sietett de végül mégiscsak itt van biccent mindenkinek majd kicsit megáll hogy kifujja magát*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 1:32 pm

*Hosszú fehér ruhában, és vállán mélykék palástal, egy fiatal féltünde nő siet az udvarra. arca rezenéstelen, de gesztenyebarna szemeit villám sebessen kapkodja jobbra balra, és a szakköre érkezett diákokat szemléli. Kecse léptei barátságosak, de egyben tiszteletet is sugalnag. Jobb kezében az elmaradhatatlan kristály végű botja. A kristály körül két apró üveggömb forog lassan. Megáll a gyülekezők előtt és kedves hangon szólítja meg őket.*
-Jónapot kívánok mindenkinek. Örülök, hogy eljöttek.*köszönti az összegyülteket, majd ugyanezen a hangon folytatja.*
-A mai napon a Bulgáriában található planetériumban teszünk látogatást. Gondolom tudja mindenki mi az a planetárium. Kérem szóljon aki nem tudja miről beszélek. Ez az egész órára vonatkozik. azért vagyunk itt, hogy tanuljunk, nem azért, hogy meghallgasanak engem, és két perc múlva semmit ne tudjanak.*folytatja barátságos hangon, majd körülnéz, hogy van a jelentkező akinek kérdése van. türelmes, hisz nem az a parancsolgatóüs típus mindaddig amíg a gyerekek rendessen viselkednek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 1:35 pm

*A mostanában számára oly szokásossá vált sötét árnyként közeledik az udvar felé. Csuklya boritja fejét, eltakarva arcát, viszont a rakoncátlan ősz tincs igy is szépen kivehető. Mellett lépked daimónja, a szép leopárd. Az udvarra kiérve csak néhány diákot pillantanak meg. Egyelőre megteszik a szokásos kis sétájukat az udvaron, még nem mennek oda senkihez. Aztán Mikához lépkednek, mert egyedül ő a szaktársuk. Estella biccent neki, sejti hogy a fiú fel fogja ismerni őt, hiszen egy sötét árnyat nehéz nem felismerni, mikor az egyedül Estella lehet.* - Hogy s mint? *Kérdezi a fiútól, miközben körülnéz, hogy kik vannak még jelen. Delila leül a földre és onnan figyeli az eseményeket. Még éppen a tanárnő megérkezése előtt értek ki az udvarra. A lány alaposan végigméri az idegent, még nem találkozott vele. Tudja mi az a planetárium, nem is kérdez rá.* ~Ő volna az egyik szakvezető helyettes.~ *Állapitja meg gondolatban a daimón. Estella alig láthatóan bólint, majd ismét a nőre néz.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 1:41 pm

*Örül, hogy végre gyülekeznek a népek és nem csak ő lesz a szakkörön. Biccent mindenkinek, majd mikor a várva várt szakvezetőhelyettes is betoppan illedelemesen köszön.*-Jó napot Tanárnő! *köszön megszokott hangján, majd a nőre szegezi tekintetét és úgy hallgatja, hogy mit is mond, illetve mi is lesz ma a szakkörön. Érdekesnek találja, és nagyon jónak. rül, hogy végre láthatja szakvezetőhelyettesüket, bár nem ilyennek képzelte el, hanem pont az ellenkező véleményen volt, bár majd csak kitudódik, hogy milyen is valójában.Kérdése nem akad, igy hát hallgat, hátha valaki olyat kérdez ami neki eszébe sem jutott volna.*

A hozzászólást Erdős Katalin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 27, 2008 1:45 pm-kor.
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

Hozzászólások száma : 423

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 1:44 pm

*Ash látja hogy megérkezik szakvezető-helyettese akinek köszön is.*-Jó napot Tanárnő!-*MKöszön és nincs kérdése hiszen tudja mi az a planetárium.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 1:46 pm

*Eleonóre gesztenye barna szemével fürkészi a diákokat. Ruhája a lágy szélben meg lobban, és vállig érő haja is megteszi ezt néha. Csukjáját most nem tette, fel hisz nem ad rá okot most semmi. Majd mikor látja, hogy senkinek nincs kérdése felemeli a botját.*
-Kérem lépjenek közelebb.*adja ki az utasítást, majd egy kört rajzol a levegőbe magukköré, és mormol valmit, amit a gyerekek nem értenek. A varázslat következményeképpen elteleportálódik a kis csapat a planetáriumban. A terem ahova érkeznek sötét, és egy csepnyi fény sincs benne.*

//Kérek mindenkit, hogy az erre a játékra létrehozott topicba írjon ezután.//
Ivy Gwynn McDawish
Diák
Ivy Gwynn McDawish

Hozzászólások száma : 92
Üzenőláda : fényben ülés és széltolás,
a széléig merészkedés...

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 4:54 pm

*Ivy lassú léptekkel közeledik az udvar felé,annak reményében,hogy majd itt talán társaságra talál.Szemével fürkészi az udvart,és mivel egyelőre nem talál beszélgetőtársat,leül a leközelebbi padra,egy fa alá.Csíkos kis táskáját leveszi válláról-ezt mindenhová magával viszi-és leteszi maga mellé egy padra.Aztán el kezd kotorászni a táska zsebében,ahonnan golyóstolltól gémkapocsig minden kiesik a földre.*~hogyaza...~*Hiába,nincs mit tenni...mindig megfogdaja,mikor a táska tartalma a földre hull,hogy majd legközelebb kidobja a sok szemetet,de ez a "legközelebb" még nem jött el.Ígyhát ismét nekiáll az apróságok összeszedésének.*
Christina Angel
Diák
Christina Angel

Főkarakter : fioknyussz@freemail.hu
Hozzászólások száma : 249
Üzenőláda : Rügyeznek a madarak,csiripelnek a fák és semminek nincs semmi értelme xD

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 4:59 pm

*Lily érkezik az udvarra gondolataiba merülve.Körülnéz,hogy talál e jó társaságot.Nem érti mi baja Leilának,de mást nem tud tenni,minthogy vár,hátha elmondja.Meglát egy lányt a padon.
~Hátha van kedve beszélgetni.~
*Odaslattyog hozzá.
-Szia!Lilyana Katerina vagyok,Allidonos diák.Első évfolyam.Segíthetek?
*Rámosolyog a lányra,majd segít neki összeszedni a dolgait.
Ivy Gwynn McDawish
Diák
Ivy Gwynn McDawish

a széléig merészkedés...

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 5:09 pm

*A nagy "rendrakás" közepette Ivyt kissé meglepi a lány köszönése,de visszaül a padra,majd szintén bemutatkozik:*
-Én Ivy Gwynn McDawish vagyok.Naxeldir.Szintén első évfolyam.És nagyon rendetlen...*Kicsit el is mosolyodik,de végülis ez az igazság.Tudja,hogy fontos az első benyomás,dehát tehet ő róla,hogy a táskája tele van minden hasznos cuccal,ami mindig kiborul?Igen,tehet.míg magában ezeket tisztázni próbálja,észreveszi a Lily segítőkészségét.Hát igen.Fontos az első benyomás...*
-Köszi..*örül,hogy végre összekapják a cuccait,majd mintha mi sem történt volna,szóba elegyedik a lánnyal.*
-Mesélj magadról Lily!Honnan jöttél?*Kérdi igazán érdeklődő arccal.Szeret megismerni új embereket.Mert minden új ember egy új világ...*
Christina Angel
Diák
Christina Angel

Üzenőláda : Rügyeznek a madarak,csiripelnek a fák és semminek nincs semmi értelme xD

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 5:15 pm

*Elmosolyodik a kérdésen.Soha senkit nem érdekelt a múltja.
-Nem messze innen lakom.Van egy apám,aki viszonylag jófej,de munkamániás,egy pszichopata bátyám.
*A lány rendetlenségén elmosolyodik.
-Te rendetlen vagy,én meg értetlen.Tán jobb?
*Keserűen nevetni kezd.
-Van egy Mamusz nevű nyulam,és ha elmarok magam mellől mindenkit,akkor csak ő az egyetlen haverom errefelé.
Ivy Gwynn McDawish
Diák
Ivy Gwynn McDawish

a széléig merészkedés...

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 5:23 pm

*Ivy figyelmesen hallgatja a lány történetetét*~Milyen fura,eddig mindenki,akivel beszéltem más országból jött..~*Majd elgondolkozik a Lily múltján.Az édesanyjáról vajon miért nem beszél?Úgy dönt,inkább nem mászik bele ebbe a részébe,elképzelhető,hogy nem szívesen beszél róla.*
-Édes lehet a nyulad...Hát,ha majd elmarsz mindenkit magad mellől,ezután Mamusz mellett itt leszek én is.*Egy kedves,bíztató mosolyt küld a lány felé.Ez olyasféle"legyünk barátok" válasz volt.Csak egy kicsit szebben megfogalmazva.*
-És hogy kerültél ebbe a suliba?*Tudakolózik,azzal a szándékkal,hogy az izagamasank induló beszélgetés lánca ne szakadjon meg.*
Christina Angel
Diák
Christina Angel

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 5:31 pm

[b]*Elmosolyodik.Jól esik neki,hogy a lány máris úgy tűnik,hogy a szívébe zárta.
-Köszönöm.
*Látja,hogy Ivy gondolkozik valamin,ami nagy valószínűséggel az édesanyja.
-Meghalt.
*Majd mielőtt szomorú fordulatot venne a beszélgetés,válaszol a lány kérdésére.
-Hát tudod.Apám,meg a bátyám egy másik suliba jártak.A bátyámat onnan kirúgták.De viszont.Itt közelebb vagyok.
*Elmosolyodik.[b]

A hozzászólást Lilyana Katerina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 27, 2008 6:02 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 5:34 pm

//Lily a Nezabar csak 1 éves, tehát a szüleid és a testvéred nem járhatott ide.//
Ivy Gwynn McDawish
Diák
Ivy Gwynn McDawish

a széléig merészkedés...

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 5:44 pm

-Ja,akkor ez ilyen családi hagyomány...*Mondja Ivy,és reméli,hogy semmi rosszat nem mondott-vagy legalábbis nem érti rosszul Lily.Majd gondolkozik,mit is kérdezzen.Igen,a könyvek.Ivy nagyon szeret olvasni,legtöbb szabadidejét olvasással tölti.Ezért többen is mondták már,hogy nem igazán társasági ember,de ez nem így van.Szeret emberek közt lenni,minél több új embert és kultúrát megismerni.De a könyvek is néha olyanok tudnak lenni,mint az emberek.Meg fordítva,mikor valakire azt mondjuk,hogy "nyitott könyv".Mert mindenkiben van valami izgalmas,még ha magát egy unalams embernek is tartja.Nemcsak regényeket szokott olvasni.Bármilyen könyv,ami felcsigázza az érdeklődését,jöhet-szívesen lapozza végig.Viszont a tudományos-fantasztikus témát nem igazén kedveli.Nagy előszeretettel olvas krimiket és kalandregényeket.Ezek után kiváncsi,a társa hogy áll a könyvekkel,így meg is kérdezi őt.*
-A szabadidődben mivel foglalatoskodsz?Szeretsz olvasni?
Christina Angel
Diák
Christina Angel

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 6:10 pm

*Lilynek felcsillan a szeme.Négy éves koráig meséltek neki.Akkor tanították meg olvasni.
-Igen!Nagyon.Négy évesen tanultam meg,azóta csakúgy falom a könyveket.
~Azt hiszem emberemre akadtam.~
-Ha akarod,feljöhetsz a hálóba,van egy csomó könyvem,ha érdekel valamelyik,kölcsön is adom.
*Meleg mosolyt küld újdonsült barátnője felé.
Ivy Gwynn McDawish
Diák
Ivy Gwynn McDawish

a széléig merészkedés...

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 6:24 pm

*Ivy ekkora érdeklődéssel nem fordult még senki felé a suliba érkezése óta.És a könyvek-nagyon megörült annak,hogy felajánlotta Lily.*
-Hát,ha van kedved,akkor elmehetünk a szobádba.Köszi a meghívást.Örülnék,ha kölcsönadnál pár könyvet...igaz,én is összepakoltam egy táskára valót,mielőtt eljöttem volna.Ráadásul a kedvenc könyvemet már vagy nyolcszor kiolvastam és ami azt illeti elég megrongált állapotban van.Mindenhová magammal viszem.Esetleg ismered,egy magyar író írta,Márai Sándor.*Mondja,majd feláll és reméli,hogy ezt Lily nem érzi tolakodónak.Felkapja a csíkos kis táskáját,végre úgy,hogy semmi nem esik ki belőle.*
Christina Angel
Diák
Christina Angel

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimePént. Jún. 27, 2008 6:28 pm

-Igen,ismerem.
*Ránevet a lányra.
-Gyere.
*Belekarol újdonsült barátnőjébe és elindulnak felfelé.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Jún. 28, 2008 4:59 pm

//Olvadás//

*Csöndesen nézi a lányt.*
-Igen nagyon édesek a görények.*Mondja.*
-De a szüleim nem nagyon kedvelik őket.*Szontyolodik el.*
-Amugy sem megyek haza már csak akkor ,ha meghaltak.*Mondja ,majd egy mosolyt próbál magára erőltetni ,de egy fintor sikerül.*
-Igen otthon van egy lovasfarmom 30 lóval és a nagypapám segít ezt az egészet kézben tartani.*Játszik szőke hajával.*
-De azért remélem a nagyapa elbirja egyedül.*Majd a lányra néz.*
-Értem. Azt hittem azért van mindig más állatod ,mert nem birják melletted.*Mosolyodik el.*
-De nagyon érdekes lehet ,ha mindig más-más állatod van.*Elgondolkodik.*
-Akkor nálatok otthon speciál eltudok képzelni egy állatkertet.*Mondja nevetve.*
-És melyik országból jöttél?*Kérdezi Liela ,majd simogatni kezdi kutyusát ,aki azért már nagyon sokat nőtt.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 32 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: