Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 36 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 36 I_vote_lcapUdvar - Page 36 I_voting_barUdvar - Page 36 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 36 I_vote_lcapUdvar - Page 36 I_voting_barUdvar - Page 36 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:42 am

Nekem csak egy bátyám van.
*Mondja, majd elköszön és ő is elmegy.*
- Szia.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 36 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 4:35 pm

*Jane az udvaron sétálgat Jonatánnal. Lola a fejük felett repked. Mivel senkit nem talál ott, ezért letelepszik az egyik padra, s gondolataiba mélyed.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 4:42 pm

*Aelxej miután emg unta a szobai létett ujra az udvaron találja magát láétja Janet egyik padon pár álat kiséretében oda megy hozzá.*-Szia Jane látom Tarzan most otthon van.*Szó nélkül le üll a láyn mellé.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 4:44 pm

*Jane észreveszi a közeledő Alexejt.*
~Milyen Tarzan?~
*Teszi fel magának a kérdést, s mivel nem tud rá választ, így megkérdezi a fiút.*
-Milyen Tarzan? Amúgy szia. *mondja nevetve Alexejnek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 4:49 pm

-Nem ismered a törénetett? látom nem gyorsan Tarzana vadomban nevelkedet és van egy csaja akit Janenek hivnak.*Vigyorg a lányra mint a vad körte.*-Amugy hogyan vagy mostanság? Nem zavar hogy picit esik?
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 4:52 pm

*Jane elneveti magát, hiszen már megszokta Alexej érdekes humorát.*
-Dehogynem ismerem, csak épp nem erre gondoltam. Azt hittem, hogy Tarzan jelképez valakit.
*mondja huncut mosollyal a lány.*
-Esik? Eddig észre sem vettem. Engem nem zavar, na és Téged?
*kérdez vissza cserfesen a lány.*
-Amúgy megvagyok. Veled történt valami érdekes?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 4:59 pm

-Miért jelképez valakit?*Csodálkozik el a fiu egy picit.*-Hát nem külösösebben.*Vonaj meg a vállát aztán le hajol a kutyushoz.*-Hát szia te kis kutya hol vna a cica?*Kérdezi az álatól és közben simogatja a fejét.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:03 pm

*Jane felkapja a fejét.*
-Dehogy, nem jelképez senkit. Legalábbis még nem...
*Mondja titokzatosan a lány.*
-Tényleg, hogy van a barátnőd? *kérdezi Jane a fiútól.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:20 pm

-Értem de kiszemelt már van nem igaz?*Mosoloygik el Alexej Janre.*
-Hát köszi meg vagyunk remélemn mi elöbb talizunk.*Szól vidáman.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:24 pm

-Nem, nincsen. Én nem vagyok az a kiszemelős stílus. Ha valaki megtetszik, akkor beszélgetünk, elhülyülünk, és majd idővel kialakul. Ahhoz meg kell ismerni a másikat.
*Mondja Jane.*
-Örülök, hogy boldog vagy. *mosolyog.*
-Na és mit tervezel a nyárra?
*Kíváncsiskodik a lány.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:29 pm

-Értelek tehát akkor én is közüjük tartozom?*Nevet fel harsáynan Alex.*
-Mivel ma tértem vissza még nem tudom de lehet hogy nem soká megint haza megyek. És te mit tervezel?*Vigyorog a lány szemébe.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:32 pm

-Hogy közéjük tartozol-e? *ismételi meg nevetve a kérdést Jane.*
-Hiszen Te boldog vagy Arabellával. *mondja.*
-Én is szeretnék hazautazni, de mindig csak tolom az időpontot. Ha minden jól megy, akkor július 18-án indulok.
*mondja Jane, s már alig várja, hogy otthon legyen a szeretteivel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:41 pm

-Jogos csak mert kiváncsi vagyok ezért kérdeztem.*Moslyog a lányra továbra is.*-Értem akkor valobna nagyon haza akarsz menni.*jegyzi meg nem kis ironiával fűszerezve.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:44 pm

-Igen, valóban hiányoznak. *mondja Jane.*
-Na és, hogy érezted magad otthon?
*kérdezi a lány.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:47 pm

-Milyne othon lenni remek volt aludtma lógtma apuval beszélgetem meg ilyneke meg igértme hogy visza megyek vmikor még a szünetben. Szeirtme menyük be mit szólsz?*Kérdezi a lánytól vidáam.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:50 pm

*Jane mosolyog, majd mikor az apukáját említi összeszorul a szíve.*
-Akkor biztos jó lehetett. *mondja, erőltetett mosollyal.*
-Rendben, menjünk be. Hova szeretnél, társalgó vagy valami nyugisabb hely?
*kérdezi a fiútól.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 5:52 pm

-a Társalgo nekem jó ha neked is.
*Mondja és le indulnak a táraslagoba.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 3140
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Udvar - Page 36 Tek4e9df14d075d17172896

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 6:59 pm

*Ayla sétál az udvaron. Pontosan akkor volt itt utoljára amikor besztották, de annak már 1000 éve, csak átmenőben szokott itt lenni, most valahogy kedve volt lejönni. Nem örökké a szobában punnyadni vagy a kastélyban császkálni. Most az udvaron van és itt ios marad. Persze legbelül reméli, hogy azért nem egyedül lesz végig de hát ki tudja majd elválik. Mindenesetre sétál tovább és gondolataiba merül, ahogyan mindig is csinálja ha egyedül van.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Hozzászólások száma : 1233

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 7:11 pm

*Nicol téved az udvarra macskájával Flórával együtt. Úgy gondolta jó lenne lejönni egy picit a négy fal közül ide. Miközben sétálgat meglát egy lányt. Őt még sosem látta a suliban.*
~Talán még új?~
*Gondolja. Majd úgy dönt, hogy odamegy hozzá és bemutatkozik.*
-Szia! Nicol Bennet vagyok.
*Mondja elég feldobottan. Mivel most jó kedve van és örül, hogy új emberekkel ismerkedhet meg.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Udvar - Page 36 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 7:11 pm

*Gurskovity lép ki az udvarra. A boldogságtól, majd szét reped a szája. Ma másképp is öltözködött. Eddig mindig Farmerben látták egy pólóval, de ma van rajta egy fehér ujjatlan és egy teljesen fehér nadrág van rajta. Látszik rajta, hogy nagyon örül. Szökellő lépésekkel odamegy Aylához és köszön neki:*
-Szia! Hogy smint mostanság?
*Kérdi mellette gyalogolva.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 7:19 pm

*Midőn sétálgatott megjelent két emberke az udvaron egyikkel már találkozott ő Domajan volt másikkal még nem de végülis mindig nyitott volt új dolgokra. Mivel a lány ért ide hamarabb neki is viszontköszönt.*
-szia Ayla Madyzyn eramiros diákképviselő örvendek nagyon. *Miután Domajan is odaszökellt hozzás így neki is köszön.*
-Sziaaa rég taliztunk! Megvagyok éppen gondolkodtam. *Majd Nicol felé fordul.* -Melyik szakon vagy?? Na és mióta vagy itt a kastélyban.* Majd folytatta a sétálást. Látta csatlakozik Domajan is reméli Nicol is csatlakozik.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Hozzászólások száma : 1233

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 7:56 pm

*Miután bemutatkoztak megegy diák jelenik meg. Ezútal egy fiú.Nicol neki is bemutatkozik.*
-Szia! Nicol Bennet vagyok.
*Mondja barátságosan a lány. majd újból Ayla felé fordul.*
-Naxeldires vagyok. Előb véletlenül elfelejtettem mondani. Április óta vagyok itt. Szóval már elég régóta. Kezd hiányozni az otthonom.
*Meséli Nicol majd újból megszólal. Ezútal mindkettőjüktől ugyanazt kérdezi.*
-Ti mióta vagytok itt?
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 8:02 pm

*A fiú észreveszi a másik lányt, majd bemutatkozik ő is:*
-Á szia! Én Domajan Gurskovity vagyok Eramiros elsős.
*Mutatkozik be, majd kezet csókol a leánynak. Ekkor válaszol a lány kérdésére:*
-Hát én csak egy másfél hete vagyok itt, de nekem nem hiányzik az otthonom... Már ha annak lehet nevezni egy árvaházat.
*Az árvaház szót már mosolygás közben ejti ki. Azután újra megszólal:*
-Ayla láttad valahol Aalit? Mert én őt keresem. El akarom hívni egy fagyira. Tényleg ha már a fagyinál tartunk. Nem tudtok a közelben egy jó fagyizót?
*Kérdi, majd körbetekint.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 8:05 pm

*Aylának eszébejut, hogy már nem szabadna kint lenni.*- úúú gyerekek gyorsan befelé mindenki csak 10-ig van kijárás.*Elkezdett futni a kastély felé majd eszébe jutott hogy más dolga is van. Odakiabált a többieknek.- Majd holnap beszélünk még válaszolok minden kérdésetekre nah de most mentem. *majd efutva ment a szobájába.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 8:16 pm

*Gurskovity is elbúcsúzik barátjától:*
-Szia Ayla! Bocsáss meg Nikolett örültem, hogy találkoztunk, de nekem mennem kell a hálókörletembe. Pá és jó éjszakát!
*Köszön el, majd szinte futva indul el a kapu felé.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: