Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 11:42 am | |
| Nekem csak egy bátyám van. *Mondja, majd elköszön és ő is elmegy.* - Szia. |
|
| |
Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 4:35 pm | |
| *Jane az udvaron sétálgat Jonatánnal. Lola a fejük felett repked. Mivel senkit nem talál ott, ezért letelepszik az egyik padra, s gondolataiba mélyed.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 4:42 pm | |
| *Aelxej miután emg unta a szobai létett ujra az udvaron találja magát láétja Janet egyik padon pár álat kiséretében oda megy hozzá.*-Szia Jane látom Tarzan most otthon van.*Szó nélkül le üll a láyn mellé.* |
|
| |
Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 4:44 pm | |
| *Jane észreveszi a közeledő Alexejt.* ~Milyen Tarzan?~ *Teszi fel magának a kérdést, s mivel nem tud rá választ, így megkérdezi a fiút.* -Milyen Tarzan? Amúgy szia. *mondja nevetve Alexejnek.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 4:49 pm | |
| -Nem ismered a törénetett? látom nem gyorsan Tarzana vadomban nevelkedet és van egy csaja akit Janenek hivnak.*Vigyorg a lányra mint a vad körte.*-Amugy hogyan vagy mostanság? Nem zavar hogy picit esik? |
|
| |
Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 4:52 pm | |
| *Jane elneveti magát, hiszen már megszokta Alexej érdekes humorát.* -Dehogynem ismerem, csak épp nem erre gondoltam. Azt hittem, hogy Tarzan jelképez valakit. *mondja huncut mosollyal a lány.* -Esik? Eddig észre sem vettem. Engem nem zavar, na és Téged? *kérdez vissza cserfesen a lány.* -Amúgy megvagyok. Veled történt valami érdekes? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 4:59 pm | |
| -Miért jelképez valakit?*Csodálkozik el a fiu egy picit.*-Hát nem külösösebben.*Vonaj meg a vállát aztán le hajol a kutyushoz.*-Hát szia te kis kutya hol vna a cica?*Kérdezi az álatól és közben simogatja a fejét.* |
|
| |
Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:03 pm | |
| *Jane felkapja a fejét.* -Dehogy, nem jelképez senkit. Legalábbis még nem... *Mondja titokzatosan a lány.* -Tényleg, hogy van a barátnőd? *kérdezi Jane a fiútól.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:20 pm | |
| -Értem de kiszemelt már van nem igaz?*Mosoloygik el Alexej Janre.* -Hát köszi meg vagyunk remélemn mi elöbb talizunk.*Szól vidáman.* |
|
| |
Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:24 pm | |
| -Nem, nincsen. Én nem vagyok az a kiszemelős stílus. Ha valaki megtetszik, akkor beszélgetünk, elhülyülünk, és majd idővel kialakul. Ahhoz meg kell ismerni a másikat. *Mondja Jane.* -Örülök, hogy boldog vagy. *mosolyog.* -Na és mit tervezel a nyárra? *Kíváncsiskodik a lány.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:29 pm | |
| -Értelek tehát akkor én is közüjük tartozom?*Nevet fel harsáynan Alex.* -Mivel ma tértem vissza még nem tudom de lehet hogy nem soká megint haza megyek. És te mit tervezel?*Vigyorog a lány szemébe.* |
|
| |
Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:32 pm | |
| -Hogy közéjük tartozol-e? *ismételi meg nevetve a kérdést Jane.* -Hiszen Te boldog vagy Arabellával. *mondja.* -Én is szeretnék hazautazni, de mindig csak tolom az időpontot. Ha minden jól megy, akkor július 18-án indulok. *mondja Jane, s már alig várja, hogy otthon legyen a szeretteivel.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:41 pm | |
| -Jogos csak mert kiváncsi vagyok ezért kérdeztem.*Moslyog a lányra továbra is.*-Értem akkor valobna nagyon haza akarsz menni.*jegyzi meg nem kis ironiával fűszerezve.* |
|
| |
Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:44 pm | |
| -Igen, valóban hiányoznak. *mondja Jane.* -Na és, hogy érezted magad otthon? *kérdezi a lány.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:47 pm | |
| -Milyne othon lenni remek volt aludtma lógtma apuval beszélgetem meg ilyneke meg igértme hogy visza megyek vmikor még a szünetben. Szeirtme menyük be mit szólsz?*Kérdezi a lánytól vidáam.* |
|
| |
Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:50 pm | |
| *Jane mosolyog, majd mikor az apukáját említi összeszorul a szíve.* -Akkor biztos jó lehetett. *mondja, erőltetett mosollyal.* -Rendben, menjünk be. Hova szeretnél, társalgó vagy valami nyugisabb hely? *kérdezi a fiútól.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 5:52 pm | |
| -a Társalgo nekem jó ha neked is. *Mondja és le indulnak a táraslagoba.* |
|
| |
Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 6:59 pm | |
| *Ayla sétál az udvaron. Pontosan akkor volt itt utoljára amikor besztották, de annak már 1000 éve, csak átmenőben szokott itt lenni, most valahogy kedve volt lejönni. Nem örökké a szobában punnyadni vagy a kastélyban császkálni. Most az udvaron van és itt ios marad. Persze legbelül reméli, hogy azért nem egyedül lesz végig de hát ki tudja majd elválik. Mindenesetre sétál tovább és gondolataiba merül, ahogyan mindig is csinálja ha egyedül van.* | |
|
| |
Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 7:11 pm | |
| *Nicol téved az udvarra macskájával Flórával együtt. Úgy gondolta jó lenne lejönni egy picit a négy fal közül ide. Miközben sétálgat meglát egy lányt. Őt még sosem látta a suliban.* ~Talán még új?~ *Gondolja. Majd úgy dönt, hogy odamegy hozzá és bemutatkozik.* -Szia! Nicol Bennet vagyok. *Mondja elég feldobottan. Mivel most jó kedve van és örül, hogy új emberekkel ismerkedhet meg.* | |
|
| |
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 7:11 pm | |
| *Gurskovity lép ki az udvarra. A boldogságtól, majd szét reped a szája. Ma másképp is öltözködött. Eddig mindig Farmerben látták egy pólóval, de ma van rajta egy fehér ujjatlan és egy teljesen fehér nadrág van rajta. Látszik rajta, hogy nagyon örül. Szökellő lépésekkel odamegy Aylához és köszön neki:* -Szia! Hogy smint mostanság? *Kérdi mellette gyalogolva.* | |
|
| |
Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 7:19 pm | |
| *Midőn sétálgatott megjelent két emberke az udvaron egyikkel már találkozott ő Domajan volt másikkal még nem de végülis mindig nyitott volt új dolgokra. Mivel a lány ért ide hamarabb neki is viszontköszönt.* -szia Ayla Madyzyn eramiros diákképviselő örvendek nagyon. *Miután Domajan is odaszökellt hozzás így neki is köszön.* -Sziaaa rég taliztunk! Megvagyok éppen gondolkodtam. *Majd Nicol felé fordul.* -Melyik szakon vagy?? Na és mióta vagy itt a kastélyban.* Majd folytatta a sétálást. Látta csatlakozik Domajan is reméli Nicol is csatlakozik.* | |
|
| |
Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 7:56 pm | |
| *Miután bemutatkoztak megegy diák jelenik meg. Ezútal egy fiú.Nicol neki is bemutatkozik.* -Szia! Nicol Bennet vagyok. *Mondja barátságosan a lány. majd újból Ayla felé fordul.* -Naxeldires vagyok. Előb véletlenül elfelejtettem mondani. Április óta vagyok itt. Szóval már elég régóta. Kezd hiányozni az otthonom. *Meséli Nicol majd újból megszólal. Ezútal mindkettőjüktől ugyanazt kérdezi.* -Ti mióta vagytok itt? | |
|
| |
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 8:02 pm | |
| *A fiú észreveszi a másik lányt, majd bemutatkozik ő is:* -Á szia! Én Domajan Gurskovity vagyok Eramiros elsős. *Mutatkozik be, majd kezet csókol a leánynak. Ekkor válaszol a lány kérdésére:* -Hát én csak egy másfél hete vagyok itt, de nekem nem hiányzik az otthonom... Már ha annak lehet nevezni egy árvaházat. *Az árvaház szót már mosolygás közben ejti ki. Azután újra megszólal:* -Ayla láttad valahol Aalit? Mert én őt keresem. El akarom hívni egy fagyira. Tényleg ha már a fagyinál tartunk. Nem tudtok a közelben egy jó fagyizót? *Kérdi, majd körbetekint.* | |
|
| |
Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 8:05 pm | |
| *Aylának eszébejut, hogy már nem szabadna kint lenni.*- úúú gyerekek gyorsan befelé mindenki csak 10-ig van kijárás.*Elkezdett futni a kastély felé majd eszébe jutott hogy más dolga is van. Odakiabált a többieknek.- Majd holnap beszélünk még válaszolok minden kérdésetekre nah de most mentem. *majd efutva ment a szobájába.* | |
|
| |
Domajan Gurskovity Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 01, 2008 8:16 pm | |
| *Gurskovity is elbúcsúzik barátjától:* -Szia Ayla! Bocsáss meg Nikolett örültem, hogy találkoztunk, de nekem mennem kell a hálókörletembe. Pá és jó éjszakát! *Köszön el, majd szinte futva indul el a kapu felé.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
|
| |
| Udvar | |
|