Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 35 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 35 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 35 I_vote_lcapUdvar - Page 35 I_voting_barUdvar - Page 35 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 35 I_vote_lcapUdvar - Page 35 I_voting_barUdvar - Page 35 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 9:28 am

~ Emlegetett szamár ~ *gondolja, és elhúzza a száját* Szia *köszön mosolyogva* Szia, mi újság? *köszön vidáman a róka, majd mikor Marina megköszörüli a torkát, kicsit elszégyelli magát* Egyébként Tom vagyok. Még tudja változtatni az alakját, és minden alkalommal, mikor új helyre megyünk, valami kis rágcsálóként lapul a zsebemben, amíg meg nem unom, és ki nem parancsolom *magyarázza Marina* Már nagyon elegem van belőle, mert mivel sokat költözünk, fél évben minimum kétszer ugyanaz a műsor... *mondja, és vág egy fáradt fintort* ~ Szerinted örülni fog az ajándéknak? ~ *kérdezi Tomtól gondolatban, egy kis bátorítást várva* ~ Atyám, már megint kezded?! ~ *háborog Tom gondolatban* ~ Már Jack ajtaja előtt is elmondtam, hogy amit te rajzolsz, annak csak örülni lehet. De add már neki oda végre! ~ Jól van, na... ~ Egyébként van neked valami a zsebemben, Mika.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 9:35 am

*Bólint a szavakra közbe Zor valahogy ki evidkél a szoritásol és most a lábánál foglal helyet elterpezkedve*-Szóval Daimon*állapítja meg miközbe még mindig körbe néz utána pihenő állásba helyezi magát és egy fának támaszkodva figyel a párosra. Kicsit elcsodálkozik majd el mosolyodik*-No és mi?*kérdezi közbe lenéz Zorratra aki felkapja a fejét*-zor is elég sok hajcihőt csinál csak ő minden nap, valamelyik napszakba eléggé ki tud akasztani*mondja de az ért megsimagatja a fejét majd felnéz*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 9:39 am

Hogy melyikőnk daimónja rosszabb, arról vitatkozhatnánk *mondja nevetve* De inkább ne tegyük *közben már a zsebében kotorászik, majd előhúz egy papírlapot. Kicsit félve nézi meg, majd mikor látja, hogy nem gyűrődött össze túlzottan, megkönnyebbülten fellélegzik, és Mika elé tartja a rajzot, amin a fiú saját magát és Zorratot láthatja viszont. A rajz sarkában kis betűkkel: Mika és Zorrat. Rajzolta: Marina Tatiana. Mikor a fiú elveszi a rajzot, gyorsan a háta mögé teszi a kezét, és várja az "ítéletet", vagyis hogy tetszik a rajz vagy sem.* ~ Úgy izgulsz, mintha minimum a kezét kérted volna meg...~ *üzeni rosszallóan Tom, mire Marina úgy tesz, mintha belerúgna, de persze nem teszi*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 9:44 am

*ELneveti magát*-Igazad van inkább ne, főleg hogy akkor lég hosszú ideig feszegetnénk a témát*mondja mosolyogva bár ő ismeri a daimonját és tudja hogy egy gonosz kis bestia is tud lenni de hát attol még szeretheti. Közbe látja a rajzot majd elmosolyodik*-Művész lélek vagy?*kérdezi mosolyogva*-Nem rossz ki tudja pár év mulva tehetséges festő leszel*mondja lágy nyugott hangon*-Nekem tetszik bár Zorratnak mintha nagyobb füle lenne*mondja ugratásbol mire a Daimon mindjárt meg is rugja a lábát*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 9:47 am

*megkönnyebbül* Tetszik? Akkor jó. És mostmár ténylegesen fent vagy a Barátság-fán. A múltkor mondtam, hogy gondolatban már felírtalak, de most ténylegesen is. *megrázza a fejét* Festő nem akarok lenni. Én ceruzával dolgozom; a festékkel és az ecsettel nem igazán jövök ki. *egy pilanatra visszaveszi a rajzot, és megvizsgálja azt a bizonyos fület* Lehet, hogy igazad van... *mondja tűnődve, mosolyogva, miközben visszaadja a rajzot*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 9:52 am

*A daimon is is megérzi igy inkább abba haggya, Mika gondolatba ár a fejét caspdossa*~zorr hogy lehetsz... mindegy~*a lányra néz*-HÁt igen szerintem jó mondjuk én nem értek a művészetekhez nem nagyon tudok velük mit kezdeni csak vannak dolgok amik tetszenek és vannak amik nem de magam nem csinálok ilyesmit rajzolni meg festeni nincs türelmem*valja be hát Mika egy ilyen egyéniség nincs sok türelme*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 9:55 am

Én nagyon szeretek rajzolni *mondja csillogó szemmel* Tulajdonképpen az olvasás mellett ez a hobbim. Régebben modell alapján rajzoltam, de apa mindig kifogásokat keresgélt, hogy ne kelljen modellt állni. Tom nem tudott kifogást keresni, hiszen mindig itt van mellettem, de ő is eléggé morgott amiért mozdulatlanul kellett maradnia. Szóval átszoktam az emlékezetből rajzolásra. Mondjuk így előfordul, hogy nem igazán lesznek élethűek a rajzok, de ez szerintem egészen az lett. Egyébként mentél a növénygyűjtésre? Én akartam, de nem néztem az órát, és hét körül már nem volt kedvem odatolni a képem...
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:02 am

*ELmosolyodik*-HÁt szerintem ahhoz nagyobb érzék kell hogy valaki emlékezetből rajzoljon*mondja és így is hiszi*-Szerintem nem volt rossz de nem vagyok az a növény ismerős tipus*mondaj elgondolkozva*-De azért tetszett az éjfélkor nyíló rózsát néztük aztt hiszem így hívták
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:10 am

Nekem se mindig megy, csak ha valamire nagyon élesen emlékszem. És annyira örültem, hogy itt már most van barátom, ráadásul kettő, hogy a te képed, meg persze Jacké nagyon élesen benne van a fejemben, szóval könnyű volt lerajzolni *mondja mosolyogva* Éjfélkor nyíló rózsa? Nem inkább éjjel nyíló rózsa? Szerintem az. Egyszer láttam róla egy képet. Azon nagyon szép volt, de gondolom, élőben még szebb. Úgy hallottam, hogy az a virág felér egy nyugtatóval.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:31 am

*ELmosolyodik majd csettint eggyet*-De az. Én mondtam rosszul, azt mondják aki megérinti valami dallmot érez amugy azt mondják ténleg nyugtató hatásu Borisz prof azt mondta aki tiszta szívü érezheti is*mondja komoly hangon*-Hát én nem érintettem meg de nézni is jó volt*-Leül a padra majd az eget nézi,*-Szóval elég érdekes egy jelenség kiváncsi vagyok még milyen szakkörök lesznek
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:35 am

Én is kíváncsi vagyok. Ccc... mikor nem? Remélem, a többire el tudok majd menni. Te egyébként tudtad, hogy nekem jövőre pár órát Jack fog tartani? Velem tegnap közölte, és teljesen ledöbbentem. Azt hiszem, meg fogom húzni magam bájitaltanon, ha ilyenek lesznek a tanárok... *mondja, és elhúzza a száját*Legalább lesz rá okod, hogy jól tanulj. A szakvezetővel nem kéne összeveszni, Jacknek meg meg kell mutatni, hogy vagyunk mi olyan jók, mint ő. Még akkor is, ha ő iskolaelső. *közli a véleményét Tom* Neked milyenek lettek a vizsgáid, Mika?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:40 am

*Lassan megroppantja a nyakát*-Hogy nekem? Szeirntem sikerülnek de majd meglátjuk*mondja bólogatva majd a Jackes dologra elmosolyodik*-Tudtam persze*mondja egyget értően. bár azt nem tudja hogy a srác az elsősöknél lesz e vagy átmegy másodikba is de tudja hogy van esze neki nem is kicsi*-Hát szerintem Jack biztos jó Ts de majd meglátod úgy is következő évbe *mondja végül*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:44 am

Mika, most ígérek neked valamit, és kérlek, esküdj meg, hogy emlékeztetsz rá, ha én elfelejteném: megígérem, hogy bájitaltanból a legjobbak között leszek! *jelenti ki ünnepélyesen* Egyébként szerintem a másodikosok sem fogják megúszni, azt hiszem, majd oda is bemegy, csak nem tudom, milyen órára. A vizsgákban pedig majd szurkolok *mondja mosolyogva* De nem tudom elhinni, hogy Jacknek minden száz százalékosra sikerült! Stréber *mondja röviden Tom, és lefekszik a fűbe. Épp jókor, mert kap egy újabb rúgás-utánzatot*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:48 am

*Szeme kicsit a távolba van gondoaltai egészen máshol járnak, majd hirtelen vissza néz*-HÁt nem tudom másodikba nem hiszem hogy lesz bájital tan de lehet hogy csak én tévedek*mondja majd bólint*-Az eltökéltség sose hátrányos*jegyzi meg közbe vissza néz a távoliba.*-Pedig nem nehéz*-Jack okos srác*mondja még utólag*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:51 am

Nem, az biztos, hogy nem bájitaltanra fog bemenni... de másodikban tényleg nem lesz? Pedig nekem az a kedvenc tantárgyam *egy kicsit elszomorodik* Az addig oké, hogy okos, de hogy ennyire okos legyen... Na mindegy, szálljunk le róla. Téma? *leül, Tom pedig mellé fekszik és az ölébe hajtja a fejét. Marina simogatni kezdi a diamónt, és álmodozva bámul ki a fejéből*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:55 am

*Megrázza a fejét*-Úgy tudom nem lesz, legalábbis legalábbis másodikba más lesz de nem tudom mondom én is tévedhetek valahogy fogalmam sincs mi lesz jövőre*mondja majd feláll*-HÁt én szívesen maradnék de sajnos van még egy kis dolgom aminek azonnal utána nkell néznem mert ha nem akkor este se nyugszok*mondja mosoylogva.*-Amugy vannak emberek akik okosak ilyenek a gényneik*mondja még utoljára majd int eggyet és elindul a kúőria felé*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 10:58 am

Sziasztok *mondja mosolyogva* Sziasztok *köszön el Tom is. Marina szórakozottan simogatja a fejét majd mikor Mika már messze van, megszólal* Persze, hogy vannak ilyen emberek, de azért minden vizsgát száz százalékosra megírni... művészet.Érdekes, tegnap nem dícsérted így Jacket. *Marina megvonja a vállát* Ritkán szoktam embereket szembedícsérni.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:07 am

* Ash érkezik az udvarra. Ma egy rövid nadrág van rajta és egy piros atléta. Amint kiérkezik megáll és körbenéz.* ~Szép napunk van ma, csak jo lenne ha nem fujna ennyire a szél.~ *Mondja, majd meglátt nem messze tőle egy ismeretlen lányt, egy rokával. Oda is megy hozzá, majd bemutatkozik nekik.*
- Sziasztok, az én nevem Ash. Nem zavarok?
*Kérdezi, majd várja a választ.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:09 am

*felnéz és rámosolyog az érkezőre* Szia, én Marina vagyok. Marina Tatiana. Ő pedig Tom *a róka daimón biccent köszönésképpen* Nem zavarsz. Még nem láttalak - bár ez nem furcsa, ugyanis nem sok embert ismerek -, milyen szakos vagy?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:14 am

* A lány leül.*
- örvendek.
*Mondja, a roka felé is. Majd Marina felé fordul és most neki beszél.*
- Naxeldires vagyok. Amugy te mikor jöttél és honnan?
*Kérdezi ovatosan, nem akkar tul tolakodonak tünni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:20 am

Naxeldires? Én is *szinte gépiesen simogatja Tomot, és gépiesen is beszél. A gondolatai közben elég messze járnak* Pár napja jöttem, és itteni vagyok, vagyis Bulgáriából jöttem *nem igazán lehet rajta észrevenni, hogy nincs egészen ott, de Tomnak persze feltűnik* ~ Már megint Rá gondolsz... ~ *figyelmezteti a gazdáját, mire Marina hirtelen abbahagyja a simogatást* ~ És akkor mi van?! Tulajdonképpen semmi, de te mondtad, hogy szóljak, ha ő jár a fejedben... ~ *Marina pislant egyet, és már megint teljesen itt van* ~ Igazad van. Ki kell vernema fejemből. ~ És te honnan jöttél? *kérdezi mosolyogva, mostmár tényleg a lányra figyelve*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:32 am

~Szakbeli. Az jo.~ *Gondolja mosolyogva Ash, majd végighallgatja a lányt.* ~ Jo neki, hogy itteni.~ *Gondolja, majd belekezd a kis mondokájába.*
- én Memphisből érkeztem 3 honapja.
*Mondja Ash, majd témán gondolkodik. Olyan fáratd ma és nyuzott, semmilyen téma nem jutt az eszébe. Hagyja, hadd kérdezzen Mariana.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:34 am

Memphis? Az pontosan hol is van? *kérdezi bizonytalanul* És szép hely?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:38 am

- Memphis az U.S.A.-ban találhato. Nagyon szép hely, ott nőttem fel. Csak egy kicsit nagy.
*Mondja mosolyogva és arcán meglátszik a fáradtság jele. De azért ébren marad.*
- Neked van testvéred?
*Kérdezi hirtelen és véletlenül, most nem nagyon tudja kontrolálni magát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitimeKedd Júl. 01, 2008 11:40 am

Sajnos nincs, pedig jó lenne *mondja halkan* És neked van? *feláll, és a kezében tartja Tomot* Ne haragudj, de most meg kell keresnem valakit. Majd még találkozunk. Szia! *még megvárja a választ a testvéres kérdésre, aztán visszamegy a kúriába*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 35 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 35 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
35 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: