Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 39 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 39 I_vote_lcapUdvar - Page 39 I_voting_barUdvar - Page 39 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 39 I_vote_lcapUdvar - Page 39 I_voting_barUdvar - Page 39 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Júl. 08, 2008 2:41 pm

Hm hm..*töprengett el Juliett.* Ez nem sok minden *reagált rá szűkszavúan.* Vajon mti is mondhatnék? *kérdezte magától gondolatban és megszólalt.* Én sem tudok sok mindent róluk talán annyit mint te...biztos valamit keresnek a suliban...és igen elég nagy hatalmuk van..és mi vagyishát én nem..de valamikor csak igen..szemebeszállunk velük..de mit ér a diáksereg...csak múló játékszerek vagyunk nekik..olyan könnyen kiontják életünket mintha csak gyertyát kellene elfújni *fejtette ki véleményét és valami éles felismerés hatolt át agyán.* De mind1 nem érdekes..inkább nem beszélgetek erről a témáról mert a falnak is füle van..no meg persze kitudja miért támadnak és mikor hol? Ezernyi kérdés jár mindenki fejében..és mégsem tudjuk rá a választ *sóhajtott elkeseredetten és nagy táskás szemeivel Ann-ra pillantott.* Nem tudom meddig bírjuk még..de nekem is harcolnom kellene..csak nem teszem mert gyáva vagyok és kishítű *hangoztatta határozottan és kezdett egyre dühösebb lenni.* Bár mit is érnék én ... hisz csak zongorázni, és gitározni tudok..na meg persze balettozni..nagy mesterség..mondhatom *tetet még hozzá és keserűen elhúzta száját.- Ez olyan mintha egy porcelán baba akarna elmenni meghalni *mondta egyértelműen és még mindig üresen meredt a semmibe.* De erről még beszélni is rossz ígyis fáj amit érzek...csak hasít meg hasít itt belül..de hátha elmúlik *ejtette ki a szavakat reménykedve és egy pillangót emelt fel a földről.- Látod ő is a magasból a porba hullt...mi is így járhatunk ha nem vigyázunk *mondta vészjóslóan és holtfehér arccal tekintgetettm ide-oda.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Kaszt : Udvar - Page 39 Illuzionista
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Júl. 08, 2008 3:05 pm

-Ugyan. Fel a fejjel. Te is varázsló vagy. És én is. És hidd el mindenki fél. Nem csak te. De ha van egy-két varázslat, amivel hozzá tudsz járulni a harchoz már az is valami. Nem kell, hogy megöld az egyik kegyencet sem. Bár őket megölni, az volna a legjobb, mert tuti, hogy soha többet nem látnánk viszont őket. Szóval csak összefogás árán lehet sikert elérni. Szerintem... Én próbálok edzeni, már mint amennyire lehetőség van...A nagyapám harcos és ő azt szeretné, hogy én is úgy viselkedjek...A nagymamám pedig egy tünde, szóval e miatt is próbálok helytállni.- *tekint a lányra egy nagy mosolyt eresztve felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Júl. 08, 2008 3:14 pm

Hát ez mind szép és jó..de kit érdekel hogy mien származású a nagyapád és angymamád..oan hidegvérrel kinyírnak hogy azt se tod mondani hogy viszlát..ez nem erről szól..kis pitiáner varázslatokkal mi a fenét érünk? Légyszíves lásd mrá be kérlek hogy mi igen kevesek vagyunk hozzájuk..reális gondolkodással ki se szabadna merészkednünk a kastélyból..csakhogy mindenki hőst játszik és megöleti magát *vágott vissza dühöngve és összemorzsolta a földet ami a kezében volt.* De ááh..hát mit ér a mi kis rongyos életünk? Mi azt hiszed fel tudunk támadni? Hát szerintem nem -csóválta meg rosszallóan fejét és elég sok rossz gondolat környékezte meg.* ~Istenem hogy lehetnek az emberek ennyire pozitívak..küldj vmi jelet csak egy picit h normális..~ *gondolta és shajtott egy nagyot.* Azzal nem valami sokat segítessz ha megöleted magad...de hiába is tépem a számat mit is érek én vele...ugyanez marad mindenki hozzááláása *hagyta rá és zavartan felhorkantott.* Bár az életetek múlik rajta ti mégsem veszitek észre...hősködünk..hát igen...*tette még hozzá és keserűen nyelt egy jó nagyot.* Én nem bízok magamban sem senkiben..csak élek mint egy parazita..de nem kívánom magam megöletni..nem! *tiltakozott Juliett és lassan a ebszégletés veszekedésbe ment át.- Bocsáss meg ha néha túl közvetlen voltam nekem ilyen a természetem *vallotta be és dühöngve belerúgott az egyik mellette heverő fűcsomóba.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Kaszt : Udvar - Page 39 Illuzionista
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Júl. 08, 2008 3:28 pm

-Szerintem igazán senki sem tudhatja, hogy mi is az igazán jó...De azt cselekedi, amit a szíve diktál neki...és mindenki számára ez az igaz és a jó...Valaki pakol és haza megy, valaki pedig bent lapít a kastályban és valaki pedig harcol...Ennyi félék vagyunk...és ennyi féle képpen reagálunk egy bizonyos dologra, de hát ettől szép a világ...- *mondja Ann, hisz nem szándéka az, hogy ő bárkivel is haragban legyen.*

A hozzászólást Ann-Tabitha Serenity összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 09, 2008 1:18 pm-kor.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 39 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Júl. 08, 2008 3:29 pm

*Jane kicsit szomorúan sétál az udvaron tárasásgot keresve. Ekkor megpillantja szaktársát Juliettet, és egy ismeretlen lányt. Odamegy hozzájuk.*
-Sziasztok! Zavarok? *kérdezi.*
-Khhmm, amúgy a nevem Jane. *mondja mosolyogva az ismeretlen lánynak, s kezet nyújt neki.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Júl. 08, 2008 3:35 pm

*Juliett a messzi távolba tekint és egy közeledő alakot pillant meg. Amint a lépések zaját is hallani véli az alak egyre jobban kirajzolódik...majd pár perc után Juliettben lesz egy felismerés ami szerint Jane sétálhat az udvaron...nem is nyugszik tovább mert haragudna is magára ah meg nem szólítaná rég enm látott szaktársát.*
Szijja! *koszön rá és villant egy whitening mosolyt.* Hát te mért vagy annyira letörve mint a bili füle? Csak nem valami baj történt? *kérdezte érdeklődve és összeráncolta homlokát. Gondoaltaiban mindenféle rémségek jártak.* ~Talán Jane megsebesült az egyik kegyences támadáson? Jajj ne Istenem add hogy ne ~ *fohászkodott és nagyokat sóhajtott kiváncsian vérta aválaszt de egyben rettegett is hisz lehet valami gonosz és sötét dolgoról van szó.*
Jajj Istenem ugye minden rendben van nálaad? Jól vagy? *nézegette az arcát és mitnha sápadtnak tűnt volna.*
Eszel te egyáltalán? *ment át dokinénibe.* Mert ha nem..*szakította félbe.* Akkor meghívlak majd egy sütire *kacsintott rá és elmosolyodott.* Mi ujság hogy vagy? Kérlek válaszolj mert megesz a kiváncsiság *mondta izgalommal teli hangnemben és ténylegesen várta a választ.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Júl. 08, 2008 3:39 pm

*Jane odasomfordál a lányokhoz, s kérdés nélkül leül Juliett mellé.*
-Áhh, semmi csak...csak egyszerűen rossz kedvem van. Meg ez az állapot is...tudod a kegyencek...
*Mondja, s félbeszakítja a mondatot.*
-Persze, eszek rendesen, de egy sütire meghívhatsz.
*Mondja, s egy huncut mosoly jelenik meg az arcán.*
-Na és Veled mi újság? Rég láttalak.
*Mondja a lánynak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Júl. 08, 2008 3:45 pm

*Juliett homlokát ráncolva figyeli Jane minden egyes mozdulatát.* ~Sántít nekem ez a lány..jajj Istenem cska add hogy semmi baja ne legyen!~ *gondolta és majdnem meghalt a félelemtől hogy így kell látnia szaktársát.*
Látom te is eszed magad rendesen a támadásokon..de nem kezdek bele a szent beszédbe úgyse hallgatsz meg..de ugye tudod hogy mi pitiáner varázslük vagyunk a kegyencekkel szemben és hogy nem érünk semmit? És mi csak csak játékszerek vagyunk nekik? Úgyhogy felesleges hősködni...mert még a végén megölnek és ennyi lesz az egészből..nem mintha nem értékelném az igyekezetedet de be kell látnod hogy mi akkor se tudunk úgy varázsolni mint ők..elvégre ők felnőtt emberek *mondta tájékoztató jelleggel és egy kis dühvel hangjában.* De ha mindenáron megakarsz halni..és képzeld én igenis féltelek nagyon *ettte még hozzá könnybelábadt szemekkel.* És nem akarom hagyni hogy odavesz..ilyet sose akartam senkinek *hangoztatta dacosan és magatehetetlenül.* Úgyhogy légyszíves próbáld magad távol tartani ezektől a csatáktól..*jelentette ki határozottan és ellentmondást nem tűrő hangnemben. A süti pedig áll csak adj egy idő pontot. *jegyezte meg mosolyogva.*
Hogy én hogy vagyok? Sehogy..még élek *mondta keserűen és a földre tekintett.*

// fagyi mert mind akét játszópartneremnek elfoglaltsága akadt //
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 1:56 pm

*Noella a mai napon is a friss levegőre vágyakozott, ugyan úgy, mint tegnap, amikor a vízesésnél ismerkedett meg egy Naxeldires fiúval. Úgy látszik nem volt gond, hogy elment a betegszobáról, bár tegnap még gyengélkedett egy kicsit, ma már majd nem teljesen tökéletes egészségnek örvend. Bár, lelkileg még nem teljesen heverte ki az esetet, hisz akkor találkozott életében először vámpírral, aki ráadásul meg is támadta. Halvány mosollyal az arcán sétál az udvaron, nem ül le, csak úgy sétálgat. Nem igazán szereti az ilyen időt, de most jól esik Neki, hogy a napsugarakban sütkérezhet. A kellemes idő miatt szoknyát húzott, térd fölé érőt, ehhez pedig egy ujjatlan, spagettipántos felsőt vett fel. Előkereste végre a papucsát is, amit hiányolt, jobbnak tartotta ebben a lábbeliben kijönni. Olyan kis helyes, virágos papucs.*
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 39 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 2:03 pm

* Elisa a tegnapi szomorú nap után, eröltetett vigyorral arcán, fekete hajpánttal fején, lila pántos blúzzal, fekete mini szoknyával, és lábán kicsi lila balerinájával sétál ki az udvarra. Maffia mint hű társa követi továbbra is, hátha talál még egy szép kis madárkát. Elisát már nem zavarja, hogy lassan tűnnek el a madarak a kúria környékéről, őt inkább a támadások zavarják és Chris. Igen, Chris. Chris mert nem lesz mellette. Nem lesz mellette két teljes hétig. És ha baja esik... NEM, nem esik baja. Tegnap ezt megvitta már vele. Annyira el van merülve a gondolataiban, hogy majdnem neki ment szegény Noellának.*
- Szia! Bocsi... ugye nem mentem neked?~Jaj de hülye vagyok!~
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 2:10 pm

*Nyugodtan sétálgat, és elvan a saját gondolataival, tervezgeti, hogy ír is egy levelet az apjának. Lássa csak mibe keveredett a kicsi lánya, majd meglátju még mindig úgy fogja majd gondolni, hogy jó helyre küldte Noát. Közben egy ismerős hangot hall, rögtön fel is kapja a fejét, és elmosolyodik mikor felismeri Elisát.*
-Ó, szia! Nem, nem jöttél nekem. Min gondolkodtál el ennyire? Egyébként hogy, s mint vagy ezen a szép napon?
*Kérdezi tiszta vidáman, úgy látszik ma igen jó napja van. Mondjuk látja Elisán, hogy valami bántja, de egyenlőre nem akar beavatkozni a dolgaiba, annyira nem ismeri jól, nem akarja ezzel zargatni, nem akarja emlékeztetni a dologra. Még nem folytatja sétáját, majd talán csak akkor ha Elisa válaszolt, akkor is lehet hogy a lánnyal együtt mennek tovább. A lágy szellő bele-bele kap Noella hajába, ezt ő igazán élvezi.*
Diák

Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 2:16 pm

- Akkkor megnyugodtam.* pirul el.*- Hát.. a támadásokon meg azon, hogy haza kell utazzak. * ismételten elhúzza a száját, majd gyorsan felhúzza magára a remélhetőleg bevállt fapofát.*
- Hát csak sétálok és gondolkodom. Te veled mi van?* Indul el a lány mellett, közben szeme sarkából a huncut macskáját figyeli. Majd jobbnak látja ha elfordul, hiszen "bevetésen" van. A szél gyöngéden simogatja az arcát. Ő is szereti a szelet, de most Chris-re emlékeszteti és üvöltene.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 2:22 pm

-Oh... a támadások. Azoknak kellemetlen következményei vannak. Nem igaz, hogy nem tudjuk legyőzni őket, pedig... peidg olyan sokan vagyunk, és nem egy tehetségtelen bagázs volt ott egyik támadásnál sem. Túl erősek, de az alapítók, és a szakvezetőknél nem erősebbek. Nem értem miért nem voltak ott a támadásoknál.
*Csóválja meg a fejét bánatosan... a legutóbbi támadásnál igaz, hogy ott volt Kaen mester, de ő már azt nem látta, valószínűleg féligájultan hevert a sárban és a vérben. Kérdő tekintettel néz fel Elisára:*
-Miért kell hazautaznod? Bocsánat, hogy így faggatlak... csak kíváncsi vagyok, de ha úgy gondolod, nem muszáj válaszolnod. Én nem megyek haza, nem akarok, és nem is fogok.
*Jelenti ki határozottan, persze Neki nem is biztos hogy haza kéne mennie, dehát ő akkorse menne apjához, ha azt mondaná.*
Diák

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 2:36 pm

* Elisa csak csóválja a fejét... Nem tetszik neki ez a helyzet.*
- Ki tudja meddig lesznek itt... Egyelőre nincsenek a kúria környékén... De ha elérik a kúriát, akkor nem tudommi lesz. Ezek jönnek és csak jönnek. Az alapítok hol vnnak? Ők lennének azok tényleg, akik meg tudnák védeni a sulit. ÁÁÁÁh.. ez olyan lehetetlen helyzet.* méár kezd nagyon nyűgös lenni.*
- Nem faggatsz. Hát... látogatóba KELL menjek. Azaz haza anyámékhoz. Tudod, nyár van... és a többi... Meg lehet találkozom életemben először a fiú testvéremmel... Ne kérdezd... Hosszú.* mosolyodik el miközben Noellára pillant.*
- Muszáj haza is menjek. Most leteszem hamarabb a vizsgáimat és irány Románia. És az a legrosszabb hogy félek nem lesz hova visszajönnöm. Ezt nem magyarázhatom meg a szüleimnek. Lehet nem is engednének vissza ha tudnák mi folyik itt. És a legrosszabb, hogy úgy néz ki augusztusban is el kell menjek. Szönyűűűűű!
- Na mindegy. Én azt hiszem inkább most megyek be, mielőtt Maffia felfalja az összes madarat a Nezában.* nevetgél.*
- Na akkor szia! Remélem még találkozunk. * integet Noellának majd lassan visszasétál a szobájába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2008 2:42 pm

*Noella megértően bólogat Elisa szavaira, csppet sem zavarja, hogy szóhoz sem tud jutni, mert Elisa gyorsan is távozik, valószínűleg valamiféle dolga akadt. Integet utána, meg el is köszönt tőle rendesen egy "sziával". Ő még úgy dönt egy ideig itt marad, sétálgat, és élvezi a hűsítő szellő nyújtotta élményt. Aztán jó néhány perc után, mikor már Elisa rég eltűnt a kúria falai között, ő is elindul a szobája felé.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 9:20 am

*Jane sétálgat az udvaron Jonatánnal, a kiskutyával. Egy dalt dúdolgat magában, s már számolja a napokat, hogy mégis mikor mehet haza. Mikor az udvar közepére ért, körbenézett, s szomorúan vette észre, hogy senkit nem talál ott. Ezért leült az egyik padra, és olvasni kezdett.*
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1322
Kaszt : Udvar - Page 39 Mutatvanyos

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 9:25 am

*Gyors léptekkel halad, egy halandó maximum futással érheti utol, szűntelen szavakat mormol, tündéül, és halkan. Már messziről meglátja a lányt, biccent neki, bemutatkozik, s mintha macska lenne, pókszerűen megnyúlt végtagjaival pár pillanat alatt egy fán terem, előveszi hárfáját, s azonnal rázendít egy dallamra, mi a kisebb akaraterejűeknek igencsak bódító lehet. Nesztelen léptei abbamaradnak, elhelyezkedik, s úgy folytatja a zenélést*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 9:29 am

*Az udvaron sétál. Mary nevű vadászgörénye a nyaka köré van tekeredve, Darkness nevű hollója épp az imént repült el valamerre. Mikor meglátja a másik kettőt, odasétál hozzájuk.* Sziasztok. Ariana Ravenwood, Naxeldir *mutatkozik be, ha véletlen valaki nem tudja a nevét. Hideg pillantással méri végig a másik kettőt. Azt lehet hinni, hogy itt van egy aranyvérű hercegnő, aki lenéz mindent és mindenkit. Ariana ezt mutatja, mert a szülei így akarják, de ez igazából csak álca.* ~ Majd meglátjuk, leveszem-e, és megmutatom-e az igazi arcom. ~ *dönti el magában, majd letelepedik a fűbe, miközben Maryt simogatja.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 9:33 am

*Jane olvasás közben megpillant egy fiút, aki gyorsan bemutatkozik neki, s aztán a fán köt ki.*
-Szia, a nevem Jane. *mondja a srácnak, majd kezet is fogna vele, ha épp nem 3 méter magasban ülne. Majd egy ismeretlen lány is közeledik feléjük, s neki is bemutatkozik.*
-Szia, én Jane vagyok. Naxeldires. *mondja, s kezet fog a lánnyal, aki nagyon rideg arcot vág.*
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 9:41 am

*Halk, suhoó hangják elmondja, hogy a dicső Allidon szak hallgatója.
Tündénk köré madarak gyűlnek, mintha hívná őket, persze erről nincs szó, csupán a dalra jönnek, egy rókát hív, ki a tölgyesbenél, viszont azt elfoglalták a Sötétség kegyencei*
Ott voltatok a harcokon? Ha igen, akkor meséljetek, hogy mit csináltatok, én még csak 1-en voltam ott, és természetesen sebesülés nélkül megúsztam. Olyan 100 évvel ezelőtt, sokat beszélt apám arról, hogy mit tegyek a harcokban
*IGen, tényleg meg se karcolta magát, csak egy porszem szállt rá, úgy sikerült neki, hogy felmérte, hogy erősellnfelekkel van dolga, és felmászott a fára*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 9:46 am

Allidon? Az jó lehet. Szeretem a zenét. Naxeldires akartam lenni, de nem bántam volna túlzottan, ha az Alidonba osztanak. *Mikor a csatákról van szó, alig észrevehetően megborzong.* Az első két csatán ott voltam, a harmadikon sajnos, szerencsére nem. Tulajdonképpen nem én személy szerint nem tudtam sok mindent csinálni. *mondja egy keserű fintorral. Mary közben szaladgálni kezd körülöttük. Ariana hagyja, de fél szeme mindig az állaton van, és készenlétben áll, hogy el tudja kapni, ha túl messzire akarna merészkedni. Megérkezik Darkness, és leszáll ugyanarra a fára, ahol a tünde ül, de viszonylag messze tőle. A lány feláll, és int a görénynek meg a madárnak.* Ne haragudjatok, de én most megyek. Viszlát *azzal elindul a kúria felé, nyomában állataival.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 9:49 am

~Támadás.~ *ismétli magában a szót, majd a hideg végigfut a testén.*
-Én az első kettőn voltam, szerencsére komolyabb sérülést nem szereztem. ~Hála a barátoknak, és a Supor-nak.~
*Teszi hozzá gondolatba Jane, majd elköszön a lánytól.*
-Szia. *mondja, a biccent neki egyet, majd a fiúhoz fordul.*
-Akkor gondolom Te ilyen harcos típus vagy...vagy tévedek?
*Kérdezi Jane.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma : 3140
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Udvar - Page 39 Tek4e9df14d075d17172896

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 9:55 am

*Ayla érkezik az udvarra végre jó kedvében találhatja mindenki. Tegnap eléggé mérges volt. Igazából elege van a kegyencekből, félti barátait is na meg a diákokat akiket még nem ismer persze nem is lehet mindenkivel összeismerkednie ilyen nagy helyen, de persze próbál minél több ismeretséget szerezni. Kicsit gondterhelt arcot vág, ha a kegyencekre gondol. Miközben sétálgat észrevesz két alakot egyik a fán ül és zenél másik egy padon és olvasgat. Mindenesetre odamegy olyan középtávra és bemumtatkozik nekik.*
-Sziasztok! Nevem Ayla Madyzyn eramiros. Örvendek. *Majd leül a lány mellé.* -Remélem nem baj hogy leültem. *Kérdi mosolyogva bár ez a mosoly még mindig nem olyan örömteli mint ahogy megszokhatták tőle.*
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 10:07 am

Nem, nem vagyok harcos típus, csupán fogtam magam, pillanatok alatt felreppentem egy fára, nem vagyok oly együgyű, hogy hagyjam magam bántani, megidéztam egy erős csillagot, amire még Sentor mester tanított meg, és nyilakkal megtévesztettem egy vámpírhölgyet, azok a buták nem követték volna példámat, inkább bugyuta módon próbáltak harcolni, megérezhették volna, hogy a támadók erősebbek, nyugodtan megvártam el Jericho mestert, ő meg elintézte amit kellett. Lefújtam magamról port, és mentem
*Számol be, hogy mi történt, közben az íjára bök, mi nyugodtan pihen a vállán, és kardjára is rámutat, mondván, az is segített*
Üdv kisasszony...
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 10:10 am

-Ó, értem. Sokan harcolnak, mennek előre, és nem veszik figyelembe a következményeket.
*Mondja Jane, majd megpillant egy másik lányt.*
-Szia, a nevem Jane Scott. Naxeldires vagyok. *mondja mosolyogva.*
-Tényleg Te is voltál a harmadik támadáson?
*Kérdezi a lánytól.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
39 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: