Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 12, 2008 9:48 am | |
| *Valahogy úgy érzi, hogy nem fogja tudni magát sokáig türtőztetni, ha Ariana a közelében van.* -Hmm... én még nem jártam a Gyengélkedőn... Ohh, viszlát, Ariana! *Köszön el a lánytól, és szusszan egyet, jelezve, hogy azért így jobb.* Szóval visszatérve a Gyengélkedőre... lehet, hogy... ott hasznosabb lennék, mintha gyáván lapítanék... *mondja halkan, nem is inkább Jacknek, hanem magának címezve szavait. Szörnyen érzi magát. Hallgat egy darabig, majd feláll a földről, mert kezdi kényelmetlennek érezni, és inkább a padra ül le Jack mellé.* -Olyan... olyan hülye vagyok! *Fakad ki.* Próbálok bátornak látszani, egy olyan embernek, aki kiáll magáért, és a barátaiért, de... csak egy gyáva nyúl vagyok, semmi több. *Maga elé mered, nem tud mit kezdeni magával.* -Önbizalom nulla... *Morogja Gradan, legfőképp Odronnak, és inkább nem szól közbe hangosan.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 12, 2008 9:54 am | |
| *Jack eltöpreng Ariana szavain.* ~Nem volt ott, nem volt csatában.. biztosan túlélt.. lehet, hogy lepihent. Mjad megkrédezem a gyógyítót, ha arra járok.~ *Odron bcicent bíztatás képpen, hog természetesen akkor is vele tartana, ha emgtehetné, hogy nem megy. Ariana távozására a fiú biccent neki.* -További kellemes napot! *köszön el tőle, aztán Nikorina kifakadását felvont fél szemöldökkel figyeli.* -Ez ostobaság. Ahelyett, hogy azt tnnéd, amihez értesz. Neked egy olyan ember kéne, akivel el tudsz ezekről a dolgokról beszélgetni. Mondjuk Rosetta. Mert ha vele elbeszélgetsz, akkor rájössz, hogy miben vagy jó, és akkor tudnád azt tenni. És azt nem szabad erőltetni, ami nem megy. *mondja, majd hlk szárnysuhogást hall. Aztán egyre hangosabban, míg végül jason röppen le a fiú csomagjaira.* -Lassan érkeztél meg pajtás. *súgja madarának a fiú, majd felsóhajt.* -Sajnálom, hogy nem tudok maradni Nikorina, de még rengeteg a dolgom. Beszélnem kéne az új Bájitaltan tanárral is a tantervről, meg aztán, ott a prefektusi munka. És át kell néznem a szobámat. *mondja, azzal feláll, pálcáját előhalássza a zsebéből, a jegyzeteket a hóna alá csapja, és halkan mormolva megemeli a nagyobbik kofferét. Odron a kisebbiknek gyűrkőzik neki.* -Jó volt ismét találkozni gradan. Próbálj meg segíteni az elemistádon.. *szűri a fogai között, miközben szájába kapja a koffer végét, és elkezdi húzni. A hatalmas fekete sas felröppen, és, mint valami őr, úgy figyli Jack minden egyes lépését.* -Viszlát! *köszön még el Nikorinától a fiú, majd besétál a Kúriába, be a szobájába.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 12, 2008 10:03 am | |
| -Rosetta? Szegény ő is olyan önbizalomhiányos, mint én vagyok... *sóhajt Nikorina.* De azért kössz a tanácsot, megpróbálom. *A sasra csak egy pillantást vet, most nincs túl jó hangulatban. Amikor a fiú távozóra fogja, csak biccent.* -Rendben, értem, menj csak. És... Vigyázz magadra! *Mondja.* -Te is vigyázz magadra, Odron. És majd próbálok segíteni rajta... nem lesz egyszerű. *Mormogja Gradan búcsúzóul az ocelotnak, majd gazdájára néz, hogy most mi lesz. Nikorina sóhajt egyet, majd ő is feláll, és elsétál a szobájába, gondolkozni, persze. Macskája pedig hűségesen követi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 13, 2008 12:54 pm | |
| *Alexej egy Jane és egy Nagrile és egy madve érkezik meg az udvara Alexej le ül az egyik padra és nézegeti az eget.*-Azért vicces volt nem? eza lépcsős dolog*SZól mikozben az eget nézi.* |
| | | Nargile Ljubjana Diák
Főkarakter : angell__xd@hotmail.com Hozzászólások száma : 1221 Kaszt : Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 13, 2008 12:57 pm | |
| -Én inkább...mozgalmasnak nevezném.*feleli.*~Aha,marha vicces.A karomat még mindig nem birom mozgatni.~-Én elment a főhadira inni valamit.~Ugye jössz vele,ugye jössz velem~*gondolatához hasonló pillantásokat idéz Jane felé.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 13, 2008 12:59 pm | |
| -Hát nem volt az olyan vicces...inkább izgalmasnak mondanám. *feleli Jane, s észreveszi Nargile pillantását.* -Igen, persze. Szia Alexej, majd még találkozunk. *Köszön el a fiútól, s elindul Nargillal a főhadiszállásra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 13, 2008 1:03 pm | |
| -Okés csak nyugotan sziasztok legyewtek jók.*Köszön el a 2 lánytól majd üldögél továbbés nem csinál semmit. CSak üldögél meg unka ésfel megy a szobájába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 13, 2008 4:45 pm | |
| * Anne, csupán egyszerű öltözékbe ( egészen sportos öltözékben) vállán váltáskában érkezik az udvarra. Napok óta nem volt civilizáció közelében, egyedül szobatársaival találkozott, egész nap olvasgatott, de ma határozottan mosolyog és öröm tükrözi a szemét is.* ~egészen jól érzem magam, a sok edzés visszahozta régi sportos testallkatomat s közbe volt időm átnézni az elméleti dolgokat a pótvizsgákhoz, remek időtöltés. Csak az a baj hogy közbe nem találkoztam senkivel...sebaj legalább "szellőzött a fejem"~ * körbe néz, majd sóhajt egyet, meglát egy üres padot és leül rá... elkezd valami bugyuta dalt halkan énekelni* -Do you ever feel like breaking down? Do you ever feel out of place? Like somehow you just don't belong And no one understands you Do you ever wanna runaway?
*majd abba hagyja a befejezetlen éneket elővesz egy lapot, s neki lát a multkori befejezetlen rajzának* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 8:52 am | |
| *Leila sétál csöndesen az udvaron. Gördeszkája a hátára van erősítve,görénye a zsebében kutyája pedig utána fut. Mikor megérkezik nem lát senkit. ~Na sebaj. Egy kicsit egyedül is jó lesz ,de azért abban a reményben jöttem le ,hogy itt talán társaságra lelek. Na midnegy*Gondolja ,majd leül a fűbe és kutyusát kezdi simogatni. Keze még mindig fáj ,pedig a gyógyitó már mindennel bekente. Este már nem is fáj annyira ,ezért egy kicsit tudott aludni ,de azért nem nagyon. De így sem álmos.* |
| | | Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 8:59 am | |
| *Kinyílik a kijárati ajtó, és Quarion lép ki. Lassan mozog, észre lehet venni, hogy jobb lábára sántít. Arca be van kötözve, azaz csak egy csík fásli fehéredik az orrnyergén, körbe a fején. Egy derékig érő erős botra támaszkodik, amit nemrég talált, és ehhez ideálisnak tartotta. olyan mint egy sétabot: egyenes és erős, de közelről látszik, hogy nincsen faragva. 2 perc alatt elbotorkál a legközelebbi padhoz, amire szinte rádobja a hátsó felét a fáradságtól. Nem igazán könnyű dolog így menni. Nagyokat sóhajt, és egy zöld valamit húz elő a köpenyzsebéből, és beleharap. Rágja, majd lenyeli, mint minden ételt. Márha az a valami étel egyáltalán.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 9:09 am | |
| *Leila egy kis mozgolodást vesz észre a szeme sarkából. Gyorsan megfordul és egy fiút vesz észre aki sántikál. Míg leül Leila a szemeivel követi.~Hmm,odamenjek hozzá? Hátha beszélgetős kedvébe van.*Gondolja ,majd feláll végül és lassan odasétál a padhoz amire a fiú leült.-Szia!*Köszön rá ,majd bemutatkozik.-Leila Hirusaki ,Allidon.*Mondja ,majd kezetfog a fiúval. Most sem mondta ,hogy prefektus ,mert azért nem sokat tesz ezért. Vagy igen? Mikor az ismeretlen diák elkezd eszegetni Leila elpirul.~Talán nem kellett volna megzavarnom.-Ö..,jó étvágyat.*Mondja összezavarodottan.-Nem zavarok? Leülhetek?*Béz kérdőn a fiúra ,most nem mer leülni ,mert ,lehet elküldi őt a fiú a sunyiba.* |
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 9:15 am | |
| *Quarion kissé sajnálkozóan néz, miközben bemutatkozik.* - Szia! Quarion Galanodel, Eramír. Bocsi, de nem tudok felállni az illedelmesség kedvéért. *Hideg szemeivel végigméri a lányt, majd elteszi a zöld növényt.* - Ezt nem étvágy ellen eszem. Jót tesz a felépüléshez. Ülj le nyugodtan, nem zavarsz. *Komor arcával a szemben lévő fa felé fordul, és egy nagyot szippant a levegőből. Régen volt friss levegőn, mostis nagy lelki erő kellett ahhoz, hogy lejöjjön. A lány jelenléte egyáltalán nem zavarja, őt sosem zavarja, ha van valaki vele. De szokásosan nem szólal meg, hidegen hagyja a lány társasága.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 9:29 am | |
| *Leila csöndesen figyeli a fiút ,majd mikor megengedi neki ,hogy leüljün akkor leül.-Köszönöm.*Mondja ,majd csöndesen hallgatja a fiút.-Hát akor jó bulást.*Teszi hozzá elgondolkodva.-Csak nem te is a kegyencek támadásakor sérültél meg?*Néz kérdőn Quarionra.-Örülök ,hogy megismerhetlek.*Teszi még hozzá ,majd csöndesen üldögél.-És neked nincs semilyen állatod?*Buggyan ki belőle a kérdés ,pedig nem et kellett volna kérdeznie! Könyörgöm ,most először beszélget vele! nem ezt a kérdést kellett volna feltennie elsőnek. Na mindegy! Most ez lesz. A fiút vizslatja a szemével ,majd nemsokára leveszi a hátáról a deszkáját és leteszi a földre a lába mellé.* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 9:37 am | |
| - Köszönöm. *Mondja Quarion, majd kicsit elgondolkozik a kérdések kapcsolatán, hiszen semmi folyamatosság nicns a két kérdés között.* - A kegyencek támadásán sérültem meg, igen. Felrobbantottam magam előtt egy lidércet. *Emlékezések sora következik, majd folytatja.* - Állatom? Van. *Felemeli kezét, két ujját a szájába veszi, és füttyent egy hangosat.* - Bocsi. *Hátradől, és várja a következő kérdéseket. Előhúz zsbéből egy bőrkesztyűt, amit lassan és elegánsan a jobb kezére húz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 9:58 am | |
| *Figyelmesen hallgatja Quariont.-Értem.*Bólint. -Engem egy farkas harapot tmeg.*Mutatja fel jobb kezét ami teljesen be van kötve.-De ez téged nem nagyon érdekel ,ugye?*Mosolyodik el.-Gondolom egy sas vagy egy solyom az állatod. Netán egy bagoly?*Kérdezi ,majd az eget kezdi kémlelni. Talán a füttyel hívta az állatát.-Nem semmi baj.*Teszi még hozzá.-Amugy milyen országból jöttél?*Kérdezi kiváncsian.Nem tehet róla ,ha ilyen kiváncsi. Az anyukájától örökölte. De sokkal kiváncsibb ,mint Ő. -Bocs ,hogy ilyen kérdéseket teszek fel. Nem muszáj válaszolnod. Csak ln nem tudok egy témát sem amiről beszélhetnénk.*Mondja ,majd kiveszi a zsebéből a görényét és simogatni kezdi.* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 10:08 am | |
| *Quarion furcsa gondolatokkal vetekszik a fejében a lánnyal kapcsolatban, hiszen tiszta érdektelen dologról beszél. Egy kis fekete pontot lát messze az égen, amit még a lány nem láthat. Követi a szemével, majd felemeli jobb kezét. A madár alakja kirajzolódik: egy nagy szárnyfesztávolságú madár, egy fehérfejű rétisas száll a fiú kezére.* - Ő itt Wanva. Remélem a görényed nem fog ráugrani. Mert ő nem bántja a tiédet. *Mondja Quarion, és az ölébe ugrasztja a madarat, aki eléggé nagy ahhoz képest, hogy csak 3 éves.* - Magyarországról jöttem egyébként. *Volt néhány mondat, amit elengedeett a füle mellett. A madár kiváncsian nézegeti Quarion mellkasát, majd a lány kutyáját kezdi nézegetni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 10:38 am | |
| *Felnéz az égre mikor egy rétisas közeledik hozzájuk.-Nagyon aranyos. Nem Nünüke nem fogja megtámadni nyugi. Vagyis nekiugrani.*Mondja ,de Nünüke még fel sem nézett az állat érkezésére. Cézár is csak a fejét emelte fel ,hogy eg pillantást vessen rá,de nem vicsorgott rá vagy ilyesmi.-Jól vannak nevelve,látod?*Néz a fiúra ,majd pillatása visszakúszik az állatokra. Pár perc múlva a táskájába akezd kutatni. Mikor nemsokára megtalálja az óráját gyorsan felpattan ,de olyan gyorsan ,hogy a görénye is kiugrott az öléből.-Bocsi ,Nünüke.*Azzal egy kézlegyintéssel már újból a zsebébe van Nünüke.-Bocsi Quarion ,de most mennem kell tanulni még a vizsgákra! Örülök ,hogy megismerhettelek. Szia!*Azzal egy intéssel eltűnik kutyája utána.*
//Köszi a játékot!//
|
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 10:44 am | |
| *Quarion nem is tudja, mire vegye ezt a hirtelenséget, hiszen egy lassú felkeléstől nem dől össze az órarendje.* - Jó tanulást, szia! *Köszön el, majd megsimogatja rétisasát. Régen simogatta már, ígyhát most pár percig babusgatja, hogy ne érezze magát magányosnak kedvenc állata. Előveszi a nvényét újból, és elkezdi rágcsálni. Ez valójában egy gyógynövény, ami friss, mentolos érzést kelt, tisztítja a sebet, és elősegíti a regenerálódást. A madarat újra a kezére parancsolja, majd felkel nagy nehezen. Most bal kezében a botjával indul el, és felbotorkál a szobájába.*
//Én köszönöm.// | |
| | | Rayna Aquarius Diák
Hozzászólások száma : 9
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 12:59 pm | |
| * Egy új diák érkezett, kissé ijedten körbe néz, és várja hogy valaki eligazítsa az új iskolájában.* -Sziasztok! Rayna Aquarius vagyok. * Majd csendben leül, és türelmesen vár. * | |
| | | Victor Andon - Eramir Diák
Hozzászólások száma : 115 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 1:10 pm | |
| *Egy fiú is érkezik az udvarra, világosbarna haja, csillogó zöld szeme vna és egy elmaradhtatalannak látzsó fekete macska is követi őt. Bár az idő nem a legszebb a fiú mégis jókedvűnek tűnik. Mikor meglátja a lányt a bőröndökkel odasiet.* Szia! Segíthetek? | |
| | | | Victor Andon - Eramir Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 1:50 pm | |
| Semi gond, gyere. Majd ekresünk egy prefit vagy valami főokost, akinél van kulcs valamleiyk lány hálóhoz.* Mondja kedvesen a fiú.* Amugy a nevem Victor Andon, szolgálatára ifjú hölgy.* és meghajol udvariasan arcán egy pimaszul helyes mosollyal, majd odalép az egyik bőröndhoz meg a másikhoz és felemeli.* Egyelőre a vendégszobákat tudom ajánlani, utána pedig egy meleg teát az étkezőben, amennyiben elfogadja szerény társaságunk.*utalva ezzel a fekete kandúrra is, aki a fiúval érkezett.* Ő Árnyék, a macskám.*mutatja be.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 2:05 pm | |
| *A lányban át fut a melegség, ha a felkínált teára gondol. * Aranyos macskád van!* Eszébe jutva, vajon merre kóborol az Ő kis kedvence.* Nekem is van egy cicám, a neve Éjfél. Sajnos most nem tudom merre bujkál. Remélem nem téved el nagyon. * Megköszönve a segítséget, apró léptekkel követi a fiút, közben ámulva nézi a környezetet.* | |
| | | Victor Andon - Eramir Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 2:13 pm | |
| Aranyos, és persze megvna a kellő hiúsága és egoja is húzzá.*mondja pimaszul a macskára nézve, s az mintha csak értené, felhúzza az orrát és a két diák előttt elindul befele. Victor előre engedi a lányt, majd elindulnak a vendégszobákhoz.* Nos és honnan jöttél?*érdeklődik.* | |
| | | Latiffa Milena Diák
Hozzászólások száma : 202 Kaszt : Üzenőláda : A lány ruhájából egy apró cetli lóg ki, amit észrevétlenül el lehet venni: Hogy rám találj, keress a labirintus mélyén, ahol sötét van, nyirkos, hideg, és óva intenek attól, hogy legyere. Ott a legutolsó fedél második lépcsőjén találsz meg!
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 14, 2008 2:14 pm | |
| *Kristy lép ki az udvarra egy kis friss levegőt szívjon. Ekkor pillantja meg a jóképű fiút,és mellette a lánykát is. -Szépjónapot! A nevem Kristy Mariana McCartney,Allidonos! Hát ti kik vagytok? Ám közben le sem veszi a szemét a fiúról,próbálja felvenni a legigézőbb mosolyát. A lányt szinte teljesen figyelmen kívül hagyja. -Nos...Ugye nem zavarok? Mindeközben minden erejét bedobva flörtöl a fiúval.*~Istenem,ez a fiú hasonlít a régi iskolámból Mattre.Haját,ami ki van bontva,és a dereka közepéig és lazán hátracsapja,aztán eszébe jut,hogy eléggé feltünő lehet,hogy ő állandóan a fiút bámulja,így a lányhoz fordul. -Miújság? Én még egyikőtökkel sem találkoztam. Vizsgáztok? Sajnos én nem tehetem le a vizsgát. Kicsit lehorgassza a fejét,ám szeméből nem tűnik el a pajkosság a fiú iránt. Csak most pillantja meg a cicát a fiú mellett. Kristy nagy állatbarát,mindig is az volt. -Jajj de édes? Hogy hívnak Drágám? Szól,és felnéz a fiúra. -Megsimizhetem Őt?Tudod mindenem az állatok. És a lány érzi,hogy elpirul.*
A hozzászólást Kristy Mariana McCartney összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 14, 2008 2:32 pm-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |