Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Júl. 18, 2008 5:20 pm | |
| *Mikor látja, hogy a lány sebei kezdenek begyógyulni, akkor halványan elmosolyodik, aztán megérkezik másik szaktársa.* -Rendben Ariana, bemegyünk. *aztán elköhögi magát, a tűz egyre szorongatóbb lesz. Feltápászkodik a földről. Hallja Evangeline hangját, de nem válaszol neki, csak somolyog magában. Aztán újabb köhögés, és a háta is egyre jobban fáj, így felnyalábolja Odront, és kezeiben viszi be az ocelotot.* -Köszi Ariana.. *mondja, miközben a betegszoba felé veszik útjukat.*
//Nagyon kössz a játékot, remek volt^^// | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| *A diákok már menekülnek. Axan teste nem a megszokott módon reagál a halál pillanatára. A vágás következtében alsó és felső teste kettéválik, de nem kerülnek első belső részek. A férfi teste eltűnik, vakító fénnyé alakul, mint valamiféle földöntúli jelenés. Mint egy sugaras robbanás, körben pusztít a fény. A tűzmadarak után csupán a hamu marad. Végül a fény, ahogy jött önmagába újra visszatér, és öszeáll méghozzá egy mesés, szemetgyönyörködtető ezüst sárkánnyá. A sárkány pedig erős szárnycsapásokkal veszi az irányt új otthona a Lélekölő-hegység felé, hogy ott legyen az figyelő, ha az iskolának szüksége van rá tanácsokkal láthassa azt el.*[Only admins are allowed to see this image] | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| *Bella is hallja a visszavonulót, de egyszerűen nem képes bemenni, s biztonságban végignézni ahogy a kegyencek elfoglalják az udvart. Ezt nem hagyja annyiban, nem teheti. Daimónja már rángatja égett, szakadt talárját, de Bella csak áll, olyan mintha teljesen leblokkolt volna. Két diák meghalt, az egyik majdnem a kezei között, mi jöhet még? Már nem ért semmit, csak lassan elindul, hogy felkapja Aylát és felvigye a Betegszobára. Amint odaér a lányhoz a hátára veszi és elindul lassú léptekkel. Sokféle gondolat kavarog a fejében. Látja ahogy a Stafan és Axan küzd a diákokért, és Bella nem tehet semmit. Már a kúria előtt áll, mikor utoljára viszsanéz, de bár ne tette volna. Darien kettévágja a könyvtárost. Visszafordul, arcán nem látni semmit, szemeiből mintha egy pillanat alatt kiszökött volna minden vidámság és élet. Olyan mintha egy robot lenne, s lassan lépdelve indul az emeletre*
//köszi amesét nagyon jó volt// | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Peter Krumholtz Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 355 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Júl. 18, 2008 5:23 pm | |
| //Köszi szépen. Tetszett.// | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Júl. 18, 2008 5:25 pm | |
| *És Ayla még mindig fekszik nem kelt fel mivel eléggé gyenge volt a szervezete a múltkori baleset után nem regenerálódott a lány így várja megmentőit vagy megmentőjét, nehogy elpusztítsák a kegyencek vagy valami förtelmesen gonosz lény.*
// Naggyon jó volt imádtam // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Júl. 18, 2008 5:26 pm | |
| *Ha a ködlepel sikerült, ha nem, akkor is, a madarak már túl közel vannak, nincs más hátra, mint előre, egy kicsit a még kintmaradt diákokat megtolja egy orkánerejű szélllel. Aki még eszméletlen s nem hordozza senki, annak testét a levegőbe emeli, a szél már viszi magától. Majd még visszapillant társára, arca változatlanul kemény, s sietve visszavonul maga is. Őt persze a szél nem tolja, neki futnia kell magától. Még az utolsó pillanatban hátratekintve még látja, ahogyan a könyvtáros teste mint két fénygömb, ez számára is így néz ki, egyesül, tarol, majd hatalmas lénnyé válik. Ekkor még elmosolyodik, majd bezárja maga mögött a nagy ajtót, kívülre a kegyenceket, belülre a diákokat*//Köszönjök a mesét // |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| | | | Darien Manath Sötétség kegyence
Hozzászólások száma : 145
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 20, 2008 1:27 pm | |
| \\ mint olvasottan kint van az üzenő falon az udvar el van foglalva a kegyencek álltal nem hiszem hogy a karid jól járna ha kijönne:)\\ |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| | | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 21, 2008 9:53 pm | |
| | |
| | | Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 23, 2008 1:27 pm | |
| *Naxeldires leányzó szambázik ki az udvarra, tôle szokatlanul vidám ábrázattal. Elvégre a vizsgáknak számára befellegzett, a kegyencek is visszavonultak, szinte minden a régi, s ma még ünnepség is lesz. Egy könyökigérô fekete felsô van rajta, kényelmes farmernadrág és sportcipôk, haja pedig két copfba fogva. A nap egyre halványabban süt, hisz sötétebb felhôk gyülekeznek, hamarosan esni fog, de nem zavarja, örül, hogy végre kidughatja az orrát a Kúriából. Megindul egy kis sétára, majd a legközelebbi fa mellett megállapodik, neki veti a hátát és csak az eget kémleli.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 23, 2008 1:31 pm | |
| *Mika érkezik meg az udvarra már régen nem járt kint és jó megint szabad levegőn lenni, lassan kimegy sétállgat mellette ott üget Zorrat is, a srác most kicsit elvan temetkezve a gondolataiba de észrevesz egy lányt oda is megy hozzá legalább lesz társasága mostanába nem nagyon beszél sokat senkivel és ezt ő is észre veszi, oda megy hozzá majd ráköszön*-Szia. látom nem csak én hiányoltam már az udvart báár*hátra néz*-Egy kis javítás ráfér még az iskolára*mondja mosolyogva majd megáll Alexandra mellett*-Amúgy hogy vagy? Remélem nem zavarok*mondja közbe zor oda somfordál a lábai közé és ott fekszik el* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 23, 2008 1:38 pm | |
| *Különbözô állatok, talán még emberek alakját is véli felfedezi a feje fölött sikló szürke fellegekben, némelyiket megmosolyogja, máson pedig sokat agyal, hogy vajon mire is emlékezteti pontosan. Közben nyílik a Kúria ajtaja és egyik szaktársa érkezik az udvarra, Lex követi tekintetével a fiút, amíg az oda nem ér hozzá.* - Sziasztok! *Köszön úgy Mikának, mint a daimonnak, majd csak figyeli a srácot.* Kell a frisslevegô, a bezártság meg nekem sem tesz jót hosszútávon, pedig szeretek a kúriában ücsörögni... *Pillant ô is a romos épületszakaszra.* Remélhetôleg helyrehozzák. Meg a többi területet is... *Fordul a rózsakert irányába, majd visszatekint Mikára.* Kösz, jól. Nem, dehogyis. Szükségem van a társaságra, ennyi minden után.*Sóhajtja.* És veled mi a helyzet? Eljössz ma az ünnepségre? Hánytól is lesz? *Kérdezôsködik, közben ismét felles az égre.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 23, 2008 1:44 pm | |
| *megereszt egy lágy mosolyt*-Azt hiszem hattol,*mondja majd körbe hordozza a tekintetét azon a szakaszon ameddig el tud látni*-Igen én is remélem hogy így lesz bár a tag azt mondta lenn a fogadóba hogy a minisztérium besegít, remélem nem hazudott*mondja komoly hangon bár nem hinné hogy ilyesmi lenne*-Én is szeretek a kúriába lenni mostanába egyre nagyobb a magány csak a sok bezártság után már vágyok a kinti levegőre is*mondja mosolyogva, majd magára mutat*-Hogy velem? Semmi élek is virulok de ahogy látom te is megvagy jó hogy nem vesztettünk annyi embert*mondja közbe eszébe villant az amit a szellemnek és Arinanak mondott a halottakról de ez nem érdekli eggyiket se ismerte*-Legalább vége van egy időre ennek az egésznek*mondja végül komoly hangon*-TE is eljössz? Akkor majd valószínüleg találkozunk.*mondja majd leül a fa tövébe Zorrat közbe a fát kezdi körbejárni* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 23, 2008 1:52 pm | |
| - Addig még van idô... *Pillant a karján levô ezüstórára, hisz még alig van öt óra.* Melyik tag? Hja, értem már. Te is akkor az elôcsarnokban voltál hétfôn az utolsó támadáskor, és Nellondba menekültetek... Értem. Én akkor a szobámban voltam, de hallottam a zajokat. *Elmélkedik, szépen levezeti az eseményeket magának, hogy tudja mirôl is van szó.* Azért remélem, hogy besegítenek, hisz van itt munka... De lehet a végén minket fognak befogni épitkezni. *Halvány mosolyt ereszt meg, az lenne még a szép látvány ahogy a Nezabar diákjai sorban rakják a téglákat...* - Ennek örülök. Igen, én sem panaszkodom, vége ennek a kavarodásnak, a harcnak, sôt a vizsgákat is lerendeztem. *Sóhajtja egy elégedett mosoly kíséretében.* Tényleg, neked hogy sikerültek? *Érdeklôdik.* Igen, de azért... Mégis szomorú, hogy diákok életét is követetle ez az egész. *Húza el ajkait.* Igyekszem ott lenni, persze biztos találkoznuk.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 23, 2008 2:00 pm | |
| *Hát van*mondja eggyet értve közbe szeme az eget páztázza, majd azépületre néz*-Hát vanni van de szerintem seperc alatt rendbe hozzák legalábbis reménykedek benne a kilátót már nagyon hiányolom legszivesebben felmennék de szerintem össze omlana*kicsit elneveti magát majd abba haggya. Kisimulnak az arcizmai majd ismét Alexandra-ra néz*-Minket csaknem de ha lehet segíteni szívesen segítenék elvégre azt hiszem itt maradok még jó pár évig nincs hova haza mennem *mondja komoly hangon de nem szomoruan amolyan sima se boldog se szomoru hangnembe*-Igen eggyelőre vége*mondja mjad felfigyel a vizsgákra erre elmosolyodik*-HÁt igen az is nagy küzdelem volt gratulálok remélem jó lett*mondja majd magára mutat megint csak*-Hát aztr hiszem az én házam táján minden rendbe van átmentem már aláirtam a papirokat milyen órákat akarok felvenni úgyhogy jövőre jöhetnek az izgis részek, illúzió mágiával, auror mágiával nomeg elemi harci mágiával nem beszélve a saját tantárgyaimról is*mondja* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 23, 2008 2:09 pm | |
| *Amíg ezek ketten állnak, ülnek és besélgetnek a felhôk megelégelik az unalmas, egyhangú keringést és egy kis esôvel ajándékozzák meg a földieket. A lány ennek nem örül túlzottan, jobban a fa alá húzódik, majd leguggol Mika mellé. Egyenlôre nem áznak annyira.* - Lehet csak pár mozdulat az egész, fôleg ha varázslattal szedik rendben, már pedig azzal kellesz, hisz puszta kezi munkával eltartana egy ideig a felújítás. *Magyaráz szépen, majd bólint, egy enyhe pir is átfut arcán, ki tudja miért...* Igen, a kilátót én is hiányolom, jó ott fennt. *Eszébe jut pár szép pillanat, de hamar elhessegeti az emlékképeket és imár normális ábrázattal tekint a fiúra. Érti is meg nem is annak a hazával kapcsolatos szavait, de nem akar egyenlôre kérdezôsködni, ô is ha minden igaz még hat évig itt fog maradni.* - Köszi, én is gratulálok. Hát lehetett volna jobb is, de mondjuk úgy, hogy megvagyok elégedve... Értem, a formaságok nekem is hátra vannak, meg a tárgyválasztás. De az már gyerekjáték, de mondjuk jól megkell fontolni. *Mondja mosolyogva, majd feltápászkodik.* - Nagyon megeredt... Azt hiszem bemegyek. Akkor az ünnepségen találkozunk. Szia Mika! *Köszön el a fiútól kedvesen, a daimonnak biccent, majd beszalad a Kúriába, bár pocsolyakezdeményt átugrálva.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 23, 2008 2:14 pm | |
| *Elmosolyodik*-HÁt az már ténleg az*mondja majd érzi az esőt*-Szia még találkozunk*mosolyodik el majd ő is bemegy a kúriába Zorrat követi* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 24, 2008 12:03 pm | |
| *Kristen támolyog az udvarra. A haja kócos, a ruhái picikét gyűröttek, ő pedig egy fáradt lány benyomását kelti. Talán azért, mert az is. Nem, nem tanult éjfélig, csak nem tudott elaludni. Így hát gondolkozott. Igen, nála a gondolkozás végzetes is lehet. Felnéz a nem épp felhőtlen égre, és a hangulata is ehhez kezd hasonlítani. Most lehet, hogy nem lesz kedves azzal, akivel összefut... Inkább hanyatt vágódik a füvön, és azzal foglalja el magát, hogy kibámul a fejéből, és hagyja, hogy a gondolatai elszabadulva száguldozzanak. Egyiket se veszi figyelembe közelebbről, csak nyugodtan suhanjanak át a buksiján. Közben fintorog, mert van róla halvány kis sejtése, hogy nem csak úgy érzi magát, hanem úgy is néz ki, mint egy mosott rongy. És itt nem a tisztaságra célzok, nem mintha kedvenc lánykánk bűzlene a kosztól. Egy szó, mint száz, alig van erő a kis vörösben. Ez nem egy szó volt, de ez mot nem is lényeg. Amúgy fekete ruhákban van, és tornacipőben, még tegnapról maradt rajta.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 24, 2008 12:31 pm | |
| *Leila jön ki a kúriából. Hiából esik Ő neki most egy kis kedve van kiszelőztetni a kis buksiját. Karikás szemekkel mászik át az udvaron. Haja megvan fésülve ,rendesen áll. Fekete kapucnis felsőbe van és egy farmer hoszsú gatyába. Most kivételesen fekete hosszúszárú tornacipője van rajta. Kicsit komás is ,mert egésze ste csak az LLI tankönyve felett volt és ovlasott. Ezért reméli ,hogy végülis átmegy belőle. Ha már ennyit tanult rá. Már egsy jó ideje az udvaron sétálgat amikor észrevesz egy ismerős lányt. Odasétál mellé és a mostani legjob bkedvét veszi elő ,amit még a rossz idő is nyomott. Meg az alvás nélküliség is persze.-Szia!*Mosoylogni próbál a lányra ,de csak egy fintor lesz belőle.-Hogy vagy? Mi újság veled?*Kérdezi ,majd leül a fűbe. Most scak egyedül van kinnt ,mert Cézár és Nünüke nem szerettek volna esőbe kijönni.-Bocsi ,hogy múltkor az étkezőbe csak úgy elmentem ,de sietnem kellett és csak valamit bekapni votl időm. Sajnálom.*Mondja ,majd Ő is lefekszik és a sötét felhőket nézi.~Olyan az időjárás mintha óktober lenne. Mért nincs jó idő?*Ezen mélázva fekszik Kristen mellett.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 24, 2008 12:43 pm | |
| *Nagyot sóhajt. Pedig milyen jól eltervezte, hogy ő akkor most egyedül lesz... Ilyen esőben csak a nem teljesen normálisak jönnek ki... Vagy akik szeretik az esőt. Ő például mindkét csoportba beletartozik. Először fel se ismeri a hozzá lépő lányt, csak a köztük lévő hasonlóságot észleli. Ruhában, és kinézetben is vannak párhuzamok... De amikor Leilát jobban megnézi, beugrik neki az ebédlős jelenet, és gondolatban elmorzsol egy nemlétező könnycseppet nagy önsajnálatában. De mivel ugye a szőke lány bocsárnatot kért tőle, ő meg amúgy se haragtartó, még ilyen [cenzored] állapotban sem, biccent egyet köszönésképpen. Most ennyi telik tőle. Azért válaszol, csak nem a megszokott mennyiségben, hanem jóval kevesebb energiát igénybe véve.* -Tökéletesen vagyok. Mint láthatod. És semmi különös nincs velem. Veled? *csak hogy a beszélgetést fenntartsa...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 24, 2008 1:11 pm | |
| *Leila még mindig a sötét felhőket nézi amik elmennek és még sötétebbek jönnek. ~Lehet vihar lesz. Majd ne felejtsem el becsukni az ablakot a szobámbánkba. A szobatársaim tuti nem fogják. Jellemző.*Így gondolkodik amikor végre elér a tudatáig ,hogy válaszolt a lány a kérdéseire. -Tesssék?*Ül fel miközben rákérdez ,de azért egy kis töredékét hallotta és Kristen kérdésére is válaszol.-Hát én is jól vagyok scak egy kicsit álmosan. Egész este tanultam. De úgy látom te se aludtál este,ugye?*Néz kérdőn Kristenre ,majd mégegy kérés jut eszébe.-És ,hogy állsz a vizsgákkal? Megyegetnek?*Kérdezi leila ,majd újból lefekszik a fűbe és gondolkodik.~Ma Kristen sincs jó passzba. vagy scak haragszik rám az ebédlői jelenet miatt? Áhh nem hiszem. Vagy talán mégis?~ |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |