Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nasuada Yordana Diák
Hozzászólások száma : 22
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:56 pm | |
| *Nasu meglepve fogadta a kézcsókot, de a srác be sem mutatkozott és el is ment. A lány halkan utána köszönt. Feltúnik egy lány, pontosabban a szobatársa.* -Szia!Hát igen tényleg sokat aludtál. Valahogy mindig elkerültük egymást.-*Mondja mosolyogva Nasu. Ekkor egy madár érkezett és lepottyantott egy levelet Nasu elé. A lány gyorsan feltépte és olvasni kezdte. Szemében félelem tükröződött, majd elkezdett könnyezni. Hirtelen felállt.* -Bocsi csajok, de mennem kell. Örülök, hogy meg ismerhetlek Ashley. Sziasztok!-*Nasuada szomorúan elsietett*. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 5:26 pm | |
| *Már eltelt egy kis idő azóta, hogy mindenki távozott. Ashley valami szakkörre ment, a többieknek dolguk akadt... Ariana felsóhajt, majd hátradől a padon és behunyja a szemét. Egy ideig csak ott ül, majd előveszi a rajzfüzetét, és folytatja a rajzot. A rajzot, amin egy gyűlölve szeretett fiú látható az ocelot daimónjával...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 5:32 pm | |
| *John érkezik az udvarba még nem járt itt* ~Gondolja hátha lesz valaki akivel tud beszélgetni.--Szia hogy vagy hogy telt a napod? *Kérdezi john a lánytól**Menint hozott szendvicset meg innivalót.-Kérsz? -Van sajtos és téliszalámis és inni meg cola meg sprite van*Kérdezi kedvesen a lánytól |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 5:49 pm | |
| *Mikor egy fiú szól hozzá, felemeli a fejét, de csak egy pillanatra.* Szia, John *köszön a fiúnak kedvesen, majd tovább rajzol.* Köszönöm, nem kérek. És mi újság veled? Nellondban voltál már? Ha nem, akkor hétvégén mindenképpen pótold be! *ajánlja mosolyogva. Nellond valóban jó hely.* Ha akarod még le is kísérhetlek valamikor, csak majd keress meg a Feketeözvegy hálóban. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 5:57 pm | |
| -Velem semmi különös voltam már holnap megyünk vásárolni varázspálcát. *Mondja john a lánynak*-Még nem voltam itt de nagyon tetszik neked? *kérdezi kedvesen john arianától*-tényleg nem kérsz? *kérdezi mégegyszer hátha*-én is eszek egyél velem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 6:03 pm | |
| Még nincs pálcád, vagy csak veszel egy újat? *kérdezi, miközben feketére színezi a fiú haját. Hamar elkészül vele, és így már kész is az egész rajz. Eltolja magától és megszemléli.* ~ Élethű lett. ~ *állapítja meg.* ~ Persze nem annyira jóképű, mint az igazi, de egészen élethű. ~ Hát, az udvar tényleg jó hely, bár nem sok minden van itt. De legalább van friss levegő... pad, amin lehet rajzolni, fa, amire fel lehet mászni... szóval tulajdonképpen el lehet itt szórakozni. És köszönöm, nem vagyok éhes *rázza meg a fejét finoman.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 6:14 pm | |
| -Még nincs pálcám azért megyek venni.*Mondja a lánynak*~Reméli jön még valaki akivel tudnak beszélgetni. -És neked van pálcád?*Kérdezi john a lánytól* -Meg állatot is szeretnék mert nagyon szeretem őket.*Mondja a lánynak john.* -Otthon volt egy kutyám de sajnos meghalt azért szeretnék mégegyet. *Monja a lánynak*-Neked van állatod?*Kérdezi kedvesen a lánytól* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 6:28 pm | |
| Persze, hogy van. Máskülönben nem lógathattam volna fel Andreit olyan profi módon a múltkor *mondja, és gúnyos, talán kicsit gonosz mosolyra húzódik a szája.* Jó, most vicc nélkül. Persze, hogy van. Tizenegy éves koromban kaptam meg a nagynéném pálcáját, és múlt hétvégén vettem magamnak újat. Ez tiszafából van, és éjfél fekete. *mondja, és előhúzza a pálcát megmutatni. Miután a fiú megnézte, elteszi, majd újra maga elé veszi a füzetet. Egy már kész rajzhoz lapoz - ami a változatosság kedvéért a PP-ről készült -, és szíveket kezd rá pingálni.* Nekem van egy fekete macskám, Sissy. Őt Nellondban vettem még régebben. Meg egy hollóm is van, Darkness. *mondja majd felkel a padról.* Na én megyek. Szia John, majd még találkozunk. *mondja, és távozik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 16, 2008 7:36 am | |
| * még mindig könyvekkel a kezében mászkál a kúria területén, még mindig talárjait veszi fel és még mindig hozza magával a pálcáját is. Hát hogy máshogy jönne le az udvarra friss levegőt szívni Anne Wagner? hát igen most így jött le, s ahogy bele-bele szippangat a legvegőben egyre jobban megvilágosul neki hogy vihar csend van* ~hmm itt biztos valami változás közeleg~ *Igen Anne éjszakára vihart jósoltak! Anne végül úgy dönt leül egy kis fa alá, előveszi pálcáját s még a zsebéből magokat is kivesz...Vajon mire készül?* -Avis! *pálcájából néhány galamb jön ki mire oda szór nekik magot és csak csendesen figyeli a madarakat még csipegetik* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 16, 2008 7:44 am | |
| *Jane mint mindig, álmosan sétálgat az udvar zöld füvén. A meleg miatt egy fehér szoknyát, és egy kiwizöld topot vett fel. Meglepetésére Lola repült le hozzá a Madárposta toronyból, mire Jonatán hangos ugatásba kezdett, ami csak az örömét jelezte.* -Szia Lola!! Hát te mikor érkeztél?? *Kérdezi a baglyot, miközben a hófehér madár az alkarjára száll. Közben Jonatán ugrál, ugat, és a farkát csóválja. Ahogy közelednek az udvar közepe felé, megpillantja Jane Anne-t.* -Szia Anne! Mi újság Veled?? *Kérdezi lány, hiszen már régen találkoztak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 16, 2008 7:53 am | |
| * Anne fejét csóválgatja hogy balra dönti, hol meg jobbra. Így figyeli a madarakat ahogy eszik a magokat. Mikor Jane oda ér Annehez, Jane kutyája elkezgeti az összes madarat, ekkor Anne elkezd nevetni* -Szia Jane! lehet régen találkoztunk viszont ez a beérkezés vicces volt. *Anne kedvesen mosolyog majd ismét megszólal* -Semmi különös, letettem a vizsgáimat most már csak SVH eredményeimre várok, akkor mennemk a Diáktanácstag választások, híreim szerint bejutottam a második fordulóba. de igazán most a vizsgák miatt izgulok, egyébként hallottam hogy szavaztál rám köszi a szavazatod! *teszi hozzá egy amolyan lány hangon* -Veled miújság? szép a madarad! Vadvilág állatboltba vetted? * Annere mintha szájjárás jött volna, úgy hadarja a dolgokat, bizonyára azért is röhögött mikor a madarak elmentek, mert halálosan unatkozott.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 16, 2008 8:00 am | |
| *Jane alig bírja követni Anne kérdéseit, de megpróbál sorba válaszolni.* -Khmm, vicces?? *Kérdezi Jane, hiszen elég poénosan érzi magát, főleg Lolával a kezén, és Jonatán bejövetele után...* -Jajj a vizsgák...nekem sikerültek, másodikas lehetek, neked is tuti menni fog...az SVH nem olyan nehéz... *Biztatja a lányt, hiszen 100%-osra veszi, hogy átmegy a vizsgán.* -Jaa igen, a diáktanácsválasztás...a második fordulóban rád szavaztam, megérdemelnéd a kinevezést, hiszen mindig olyna jó ötleteid vannak...tuti, hogy te leszel a befutó... *mondja a lánynak, s kezét a vállára teszi, majd Lolára néz.* -Nem, nem itt vettem Nellondban...Danilo-tól kaptam, amikor még együtt voltunk...pontosabban az apukájától... *Meséli Jane, majd megkérdezi.* -Nyáron végig itt voltál, vagy haza utaztál?? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 16, 2008 8:09 am | |
| * Anne, kedvesen elkezd mosolyogni mikor Jane kezét a vállára helyezi* - Ugyan, mindenki tudna ötletelni csak fogná magát leülne valahol egyedül és gondolkozna mit is kéne, az iskolában tenni! * Mondja Jane-nek* -Ugyan nem te voltál vicces, hanem annyira csóváltam már a fejemet az unalomtól, hogy feldobott végre jött valaki! *valóban Anne már nagyon unatkozott, s mikor Jane befejezte a mondani valóját Anne gondolkozik* ~szülőtől? hmm biztos kedves szülei lehet a srácnak~ - Apukájától? húú biztos jófej szülei lehetnek! * teszi hozzá mos csillogó szemekkel, mint aki pontosan azt akarná hogy egy olyan társ legyen mellette akinek az élete teljesen rendben van* -Nah jóó ezeket a szemeket nem látttad jó? *elmosolyodik Anne* -Még senki nem látott ilyen fejjel, gondoltam neked megmutatom! Jane kérhetek egy tanácsot? * Anne nem fejezi be mondani valóját hisz arra vár hogy Jane vagy igent vagy nemet fog mondani* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 16, 2008 8:16 am | |
| -Én unalomról nem igazán beszélhetek, inkább álmosságról... *mondja nevetve a lány, majd visszaemlékezik azokra az időkre amikor harmonikus kapcsolatban volt a barátjával. Majd ránéz Anne-ra, aki igencsak elgondolkozott valamin.* -Héé, jól vagy? *Kérdezi Jane.* -Persze, hogy megbízhatsz bennem...amit elmondasz nekem, azt senki nem tudja meg. *Mondja a lány, s várja, hogy Anne megossza vele a titkát.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 16, 2008 8:54 am | |
| //Mivel Anne eltűnt, ezért fagy a játék x ideig// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 2:49 pm | |
| *Leila sétál be az udvarba. Kutyusa és görénye mögötte lépkednek. Leila és állatai az egyik programra jöttek ami múzaeumlátogatás lesz. Nagyon kiváncsi a lány rá és már alig várja ,hogy induljanak. Nem tudott már a szobájában ezért kicsit hamarabb jött ide ,hátha már itt lesz valaki. De úgy látszik Ő az első. Nem baj! Odasétál az egyik padhoz és leül rá. A bejáratot nézi ,hátha jön valaki akivel beszélgethetne. Kutyusa és görénye a lába mellett fekszenek. Liela végül elővesz egy könyvet és olvansi kezd. De legszivesebben eltenné és beszélgetne ,dehát egyedül nem tud,ezért néha reménykedve pillant a bejárat fele.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 2:53 pm | |
| * Anne halad elöl, két kis állatkájával a kezében* ~remélem tényleg lesz az a múzeum látogatás~ *gondolkodik el magában s természetesen ha minden igaz Layla és Ariana mindenképpen követi őt*- Egyébként Ariana, ne aggódj velem is kiakart még régebben kezdeni valaki csak elláttam a baját! *teszi hozzá Anne dacosan* -Egyébként a tied volt a függöny? *kérdezi Anne kíváncsian* -Ma voltam Nellondba a könyves boltba öt könyvet vettem, és láttam egy függönyt a pulton! amúgy szép függöny, de ha megkérdezhetem, mire kell? *teszi fel kérdést a lánynak s közbe leül az egyik padra, közben int a többieknek, hogy száraz nyugottan lelehet ülni rá* |
| | | Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 2:56 pm | |
| *Nicol érkezik az udvarra, lépései lassúak. Ezúttal egyedül, mert macskája a hálójában elszundikált és nem akarta felébreszteni. Látja, hogy rajta kívül senki sincs jelenleg az udvaron, de úgy gondolja, hogy ez hamar meg fog változni. Mindenesetre Nicol leül a fűbe és az eget kezdi kémlelni. Közben gondolataiba mélyed. Majd észreveszi, hogy két lány is érkezik ide. Szerencsére ismeri őket, így nem kell bemutatkoznia, oda is köszön nekik.* -Sziasztok! *Majd feláll a fűből.* | |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 2:58 pm | |
| *Ash rohanva érkezik máramenyire ruhája engedi. Egy szoknya van rajta ami piros és egy szintén piros felső.*-Sziasztok!-*Köszön,leül és olvas.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 2:59 pm | |
| *Layla sajnos útközben elköszön, de Ariana követi Anne-t az udvarra.* Á, a csajjal nem törődtem túlzottan. Nem eshettem neki, mert... szóval Jack megkért rá. Jacknek egyértelmű, hogy nem esek neki, a tegnapi srácot pedig nem vettem komolyan. Szörnyű alak, ahogy Megan mondta, bár őszintén szólva találkoztam már szörnyűbbel is. Igen, az minden bizonnyal az enyém volt. Tulajdonképpen nem tudom mire kell *mondja nevetve.* Csak olyan szép, ráadásul zenél is. *időközben megérkeznek az udvarra.* Sziasztok! *köszön Nicolnak és Leilának, majd leül Anne mellé, Sissy pedig ő mellé. Ariana szinte gépiesen simogatja, miközben várja a kezdést.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 3:00 pm | |
| *Yana érkezik meg az udvarra. Egy fehér felsőt és egy fehér szoknyát visel. Haja ki van engedve, bár ez cseppet zavarja. Megpillant pár diákot, int nekik jobb kezével, majd odamegy Leilához.*-Szia! Mi újság? *kérdezi a lánytól, majd elgondolkodik.*~De rég voltam itt kint. Egész nap csak a szobámban voltam, de okát nem tudom~*gondolkozik el egy kicsit, majd figyelmesen futtaja a tekintetét az itt lévők arcán, hátha megpillant még pár ismerőst.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 3:02 pm | |
| * Anne inkább úgy dönt feláll és int Leilának, Nicolnak hogy nyugottan jöjjenek ide, illetve rájuk is közön* -Sziasztok, nem csatlakoztok? *majd Arianara néz* -Zenél? az érdekes, legalább altató zene éjszakára nem de? *Anne majd zsebébe helyezi el két latkáját hogy ne fázzanak* |
| | | Scarlett Emerald
Hozzászólások száma : 178 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 3:05 pm | |
| *Karnollal együtt sétál ki az udvarra. Szokás szerint hosszú térdig érő szoknya van rajta, amibe erősen belekap a szél, ami most nem épp gyenge. Oldalán most is ott a széles kendő, ami a kis zacskókat takarja, melyek néha-néha azért összekoccannak felhívva magukra a figyelmet. Egy kis csoportosulást vesz aztán észre, úgyhogy oda is megy.* -Sziasztok, Scarlett Emerald, második évfolyam. *Mutatkozik be, de többet nem igazán tudja, mit is mondjon. Inkább egyelőre csak figyel, hogy mi is lehet a téma épp.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 3:06 pm | |
| [color=orange]*Leila olvas és nem is hallaná meg Ő saját maga ,ha nem jelezte voltna Tigris a kutyusa az érkezők jelenlétét. Felnéz künyvéből Lei és az érkezőket méri végig. Szerencsére midnnekivel találkozott már és megismerkedett. Szomorúan veszi észre ,hogy sok Naxis van ,de Allisból nem nagyon vannak. ~ Sebaj! Neaxisokkal is jól ellehet lenni.* Gondolja ,majd az érkezőket hallgatja ,hátha betud illeszkedni. Nem nagyon tudja miről van ,szó ezért hát nem szól semmit. Nem is ült senki mellé ezért inkább csöndesen ül. A könyvét elteszi a táskájába. Végül nemsokára Yana is feltünik a színen és Lei nagy örömére felé tert. ~ legalább beszélgethetek valakivel. - Szia Yana* Köszön a lány mikor szaktársa odaér hozzá. . Hmm velem semmi sincs. Na és veled? Hogy vagy mostanság? Rég találkoztam veled.* Mondja ,majd most jut eszébe ,hogy nem köszönt az ittlévőknek. Egy biccentéssel köszönti őket ,majd Ann kérdésén elgondolkodik és Yana felé fordul. - Dönts. Ketten vagy többen?*Kérdezi szűkszavúan a kérdést ,majd az állatait nézi. Az idegen lánynak bemutatkozik.- Szia! Leila Hirusaki, Allidon prefektus.*Mondja ,majd a lányt nézi.*
A hozzászólást Leila Hirusaki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 17, 2008 3:07 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 3:07 pm | |
| *Mika érkezik meg a tölgyesbe lassan érkezik meg pedig már késésbe van legalábbis eddig 5 perc minusz de azért ide ér köszön mindenkinek aki itt van közbe megpróbálja magát kifujni a rohanás nem az erőssége főleg most nem amugy is kómás napja van* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |