Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 34 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 34 I_vote_lcapUdvar - Page 34 I_voting_barUdvar - Page 34 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 34 I_vote_lcapUdvar - Page 34 I_voting_barUdvar - Page 34 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Nasuada Yordana
Donna Swarow...- archiv
Leonard de Wandom
Ivana Rosa Nadezhda
Laura Wylee
Cyrus Seymour
Lara Wilhelmine
Ewelyne B. Cart
Elisaveta Grozda Moraru-A
Amaril Gwyneth
Domajan Gurskovity
Aali White
Jessica Dream
Petrovics T. Stoyanka
Cirelin de Sovalon
Axan Eruthalion
Darien Manath
Ferida Maha
Kiaran Courber
Sheila Leays
Ayla Madyzyn
Nicol Bennet
Peter Krumholtz
Arabella Jagusia
Ann-Tabitha Serenity
Akimoto Nakashima
Casimiro Odalis
Rorie Owain Alistair
Elendil Falassion
Ethanor Hietala-Archiv
Evangeline Elovics
Alexandra Sirov
Eligio Lance Jens Tichaon
Ashlie Brogar Glevor
Rupert Rankle
Loirens Ceronin
Cirdan Arahael
Latiffa Milena
Victor Andon - Eramir
Rayna Aquarius
Jane Scott
Nargile Ljubjana
Nikorina Grozda
Jack Darkfield
Quarion Galanodel
Kalandmester
Moana Hine
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Moana Hine
Alapító
Alapító
Moana Hine

Hozzászólások száma : 187
Kaszt : Udvar - Page 34 Vandor

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Udvar - Page 34 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 10:36 am

*Amalia hangokat hall. Fel ül.*-Szia. *Üdvözli a fiút.* -Hogy vagy? *Érdeklődik. Ekko érkezik meg Arabella és Lonidas.* -Sziasztok. Nincs semmi velünk. Veletek? *Kérdezi a lányt és daimoját.* -Szia. *Mondja Villyi Leonidasnak is.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 10:42 am

*Úgy tűnik Gavril csak egy rövid látogatást tett az udvaron. Bocsi, mennem kell.* sziasztok. *Köszön el a lányoktól és elindul.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 10:50 am

*Gavril gyors távozására csak megrántja a vállát, majd a lány felé fordul* - Velem sincs semmi különös. Tegnap beszélgettem pár naxissal, más nem nagyon történt *mondja a lánynak, majd felhúzza térdeit és átkulcsolja a kezével. Állát ráhelyezi, és úgy pillant a lányra. Kicsit fáradt nem sokat aludt az éjszaka* - Vizsgákkal hogy állsz? *kérdezi kiváncsian, már nincs sok idő hátra*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 11:12 am

-Szia. *Köszön el a fiútól* -Hát még egy pár vissza van. *Mondja a lány. * -Hogy vagy? Nem is garulltam még, hogy Tanársegéd lettél. Gratulálok. *Mondja egy széles mosoly kíséretébe.* -Mi jót csinltatok? *Érdekéődik Villyi.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 11:17 am

- Köszi jól, bár kicsit fáradtan. Nem sokat aludtam az éjjel *mondja* - Ja hát igen, köszi. Én is gartulálok a DT jelvényedhez, aztán csak ügyesen *küld egy bíztató mosolyt a lány felé* - Semmi érdekeset ti? *mondja Leonidas Villyinek, aztán elfeksuik az oldalára. Ő is fáradt, csak úgy mint gazdája*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 11:25 am

-Mi tegnap csak aludtunk. Mégis álmosak vagyunk. *A lány Leonidasnak is mondja.* -Próblok mident megtenni. De nehéz lesz. *Mondja. Villyi a hópárducra ugrik. Elfekszik rajta és becsukja szemét.* -Látom nem csak mi vagyunk enyire fáradtak. *Mondja egy ásítás között.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 11:31 am

- Aha értem, hát igen, mostanában mindenki fáradt *jegyzi meg halkan, majd feltekint az égre, és daimónjára. Amikor Villyi felugrik Leonidas hátára és elnyúlik rajta, a hópárduc morog valamit, de túl lusta, hogy most vitatkozzon a másik daimónnal, így inkább nyugton marad, hagyja a macsekot pihenni. Bár nem érti miért pont rajta kell, ez most nem zavarja. Bella csak nézi őket, majd megszólal* - Aranyosak így ketten *mosolyog, majd a lányra pillant* - És te? Te sem tudtál aludni, hogy ennyire álmos vagy? *érdeklődik*
Latiffa Milena
Diák
Latiffa Milena

Hozzászólások száma : 202
Kaszt : Udvar - Page 34 Mutatvanyos
Üzenőláda : A lány ruhájából egy apró cetli lóg ki, amit észrevétlenül el lehet venni: Hogy rám találj, keress a labirintus mélyén, ahol sötét van, nyirkos, hideg, és óva intenek attól, hogy legyere. Ott a legutolsó fedél második lépcsőjén találsz meg!

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 11:53 am

*Kristy érkezik az udvarra egy kis friss levegőt szívni,semmi különösebb oka nincs a kis kiruccanásra.Csimpivel már a multkori vitaából már kibékültek,így a két barát között szent a béke,ahogy mondani szokás. Ahogy ott bojong az Udvar közepén,hirtelen veszi észre a két lánykát,akiket csak látásból ismer még. A bálon vette őket egyszer észre,de nem beszélgetett velük még soha sem. Mivel ma a kedvével semmi baja sem volt,és mivel kedves mosolyt is varázsolt mostanra már kedves kis arcára,a majma társaságában odabattyog a két lányhoz,és illedelmesen üdvözli is őket.
-Sziasztok. Kristy Mariana McCartney vagyok,Allidonos. Mi még csak látásból ismerjük egymást ugye? Ő pedig itt a daimónom,Csimpi a beszélő csimpánz,akinek néha túl nagy a beszélőkéje.*Ezen a kis megjegyzésén maga is elcsodalkozik,hisz épp nem is oly rég vesztek össze,de végül is rámosolyog a majomra,olyan:Bocsi,nem akartam,csak úgy jött arcvonásával.Ám ez a majomnak nem sokat jelent ez a kedves gesztus a szemtelen megjegyzés után.
-Ez meg itt az én néha kiálhatatlan gazdikám.* Ő azonban nem ereszt meg semmi kedvességet,sokkal inkább cinkos vigyorgással mered a két lányra. Aztán a kedve inkább az étkező felé irányul,mert gyomra már igazán éhes,noha most nem ad hangokat,mint szokott,amit érez a lány,azt úgyhívják,éhség. Így odafordul majmához.
-Csimpi,menjünk egyet eszegetni,éhes lettem.*Majd a két most megismert lányhoz szól.
-Bocsánat,de mennem kell,éhes lettem hirtelen.Majd később bizonyára bepótoljuk ezt a kis beszélgetést. *Azzal nem is var választ,Csimpit nyakába véve gyors léptekkel eltűnik az Étkező fel vezető úton.*

A hozzászólást Kristy Mariana McCartney összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 21, 2008 8:14 am-kor.
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 12:02 pm

-Folyton rémálmunk volt. Óránként keltünk fel. Ti miért nem tudtatok aludni? *Kérdezi. Ekkor érkezik egy lány.* -Szia. Amalia Tacita Eramires. Ő pedig a daimonom Villyi. *Mutatkozik be.* ~Ezekbe valyon mi ütöt.~-Szia. Villyi vagyok. *Mutatkozik be a a macska a csimpánznak.* ~Nem tudom.~ * Válaszolja gazdájának.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 12:05 pm

*Miközben Amával beszélget lépéseket, majd hangokat hall. A még ismeretlen lány felé fordul, és mosolyogva köszönti őt.* - Szia, Arabella Jagusia, eramir *mutatkozik be illedelmesen* - Ő pedig az én daimónom, Leonidas *az állat felemeli a fejét, és aranysárga szemeit először a lányra, majd a majomra emeli* - Üdv *motyogja és visszateszi a fejét mellső lábaira* - A majom megjegyzésén csak mosolyog egy sort, majd a lányhoz intézi szavait* - És hogy vagy mostanság? *érdeklődik, a lány hogyléte felől, de közben barátnőjére is figyel, ha esetleg mondana neki valamit* - Nem is tudom, sokszor felébredtünk *válaszol még a lány kérdésére, majd csendben figyeli a többieket.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 12:45 pm

*Bella feláll és elköszön a lányoktól* - Sziasztok, örülök, hogy megismerhettelek *mosolyog Kristyre* - További szép napot *ezzel elindul vissza a kúriába*

//bocsi csajok, de mennem kell Smile//
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 1:00 pm

-Szia. *Köszön el a lánytól. Ekkor Kristy is feláll és távozik.* ~Na egyedül maadtunk.~ *Mondja azzal feláll. Villyivel együtt a kúriba emnnek aludni egy kicsit.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 5:54 pm

*Mika érkezik meg az udvarra megint elég későn kellt ahhoz hogy megint a jó öreg kómás fejet vágja be*~hmm esküszöm egyszer majd bele nézek ugy a tükörbe hogy egy cseppet se alszok szerintem nem leszek sokkal rosszabb~*gondolja majd leül egy padra a daimonja követi és letelepszik mellé a srác végig simít a tigris fején majd felhúzza a lábát és nézni kezdi az eget most ébredezik*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 6:10 pm

* halk léptek hallhatóak távolról, homályos világos uralkodik a terepen, lassan eszáll az éjszaka, de Anne Wagner e időben sétál az udvar nyujtotta területre, abban a reményben most átudja gondolni a dolgokat. A lányon egy hófehér egybe részes ruha leng, amelyet olykor-olykor, egy-egy könnyebb szél kap fel. Anne vállán szokásos két állata pihen, csincsillája Pamacs s Foltos-szalamandrája Kelen. Lassú éptekkel halad előre mert tudja tegnap egy baleset érte a temetőben. mely során bal keze eltört, s a lány kezén még mindig jól kivehető a kötés.* ~Sethnek igaza van mélyen magamba kell néznem, keresni a válaszokat.~ *Anne óvatos léptei egy fához vezetnek, ott csendesen letelepszik s elmélyült gondolkozásba kezd*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 6:20 pm

*Látja ahogy Anne jön ki a kúriábol Egy kicsit most leveszi a szemét az égről ami már besötétedett és inkább a környező tájat kezdi nézni, nem lát nagyon kint embereket azért a lánynak int eggyet*~namivan bevásárolt?~*gondolkozik mosolyogva, elég különös állat főleg a szalamandra de nem nagyon sokáig figyeli most inkább még mindig azon van hogy felébredjen mert elég ramatyul néz ki, utál álmodni nem tudja ki volt az a hülye aki kitalálta ezt lassan megrázza a fejét hátrébb támaszkodik a padon majd lehunnya as zemeit de nem alszik*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 6:27 pm

* Anne felnéz a homályba vesző fára melynek levelei a szél által csak úgy meg-meg zörrennek, s a lány élvezi ezt a kellemes hangot. Kitudja talán épp ez az amire vágyott a természet harmóniájára. Egy pillanatra csupán de körbe néz a terepen, s ekkor veszi észre Mikát, az intést viszonozza, de nem megy oda hozz. Hogy miért? tegnap Darkfieldel volt egy nagyobb össze zörrenése s talán attól fél Mika is ezt fogja tenni ha megtudja,hogy Anne Krastio miatt sérült meg.* ~oda menjek hozzá? vagy ne? nem tudom, de vele legalább kötetlenül beszélgethetek! ~ *Gondolkodik egy pár pillanatig, majd úgy dönt elindul Mika fele.* ~reméljük semmi baj nem lesz~ *Anne lassan halad előre, néhol felkapja lágy haját a szél, de ami a legszebb most az időben a homályosság.* - Szia! *köszön Anne Mikának, majd egy rövid csend után ismét megszólal* -Zavarok? mert ha igen, akkor hagylak! *lágy hang keretében teszi meg mondani valóját*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 6:32 pm

*Hallja a lépteket de még mindig kicsit kómás de kitörli a szeméből az álmot*~embereld már meg magad a ennyi erővel már mehetsz is vissza aludni~*hallja Zorrat hangját mire csak megsimagatja a fejét*-Tudom pajtás*mondja és ekkor érkeik meg Anne is. Elmosolyodik nem akarja megijeszteni az ábrázatával*-DEhogyis maradj csak*mondja közbe dobbant a kezével a padon*-Ülj csak le. Bocs csak nemrég ébredtem és azt hiszem az eggyik felem még alszik*mondja mosolyogva majd észre veszi a kezét*-Mivan a kezeddel?*kérdezi kis kiváncsisággal a hangjába*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 6:41 pm

*Anne,Mikához érkezik* ~ő sem tűnik valami fényesnek~ *gondolkodik majd enyhe mosolyt megeresztve Mika mellé leül* - Most jöttem a beteg szobáról! *kissé borús hangon ejti ki a szavakat, ugyanis Annebe mély sebeket ütött a tegnapi nap* -Tegnap a temetőben találkoztam Krastioval, s mondjuk úgy összevesztem vele! ~nem igaz, nem hagytam hogy lenézzenek, majd Darkfield is lekezelő volt veled...~ *Anne egy pillanatra elkalandozik, s mintha az a szikra még mindig a szemeiben lenne, az a düh ami tegnap kitört* - Utána meg belebotlottam Jackbe, mondhatni teljességgel lekezelt... *Anne teljes higgadtsággal mondja el Mikának a dolgokat., majd rákérdez valamire* - van egy lány naxeldíres, életembe egyszer találkoztam vele s valami hír terjeng róla...valami Evangeline a neve vagy mi! nem tudsz róla valamit? *kérdezi kíváncsi hangsúlyba mérten*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 6:50 pm

*ELmosolyodik majd bólint miszerint érti közbe Zorrat bemászik az ölébe az elhangzottakra cask bólint*-Szóval össze hozott a sors a szakszellemünkel*mondja most Jackre nem nagyon reagál hiszen ő nem ismeri annyira a fiut így nem is mond err esemmit*-HÁt ha tudod hogy nincs igaza akkor nem kell felkapni a vizet a nyuglom a legfontosabb*modnja lágy nyugodt hangon*-Ideges vagy mi? Látszik rajtad*lágy mosoly de ez le is olvad ahogy meghallja Evangeline nevét*-Igen tudok. Egy féreg és ha lesz rá esélyem meg fogom ölni*ezt olyan természetesen mondja mintha csak az időjárásról beszélne de halálosan komolyan gondolja és meg is tenné*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 6:55 pm

* Anne megnyugszik* - csak tudod az ember kissé felhúzza magát azon hogy látják semmi szüksége hogy szekálják erre előveszi a bunkó aronganciáját... szépen viszsa is szóltam neki, erre pálcát emelt rám....na mindegy, Evangiline? miért ő egy kedves véla nem? *kérdezi Anne Mikától*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 7:00 pm

*Megrántja a vállát*-CSak rántott? *elmosolyodik*-Hát akkor ránts vissza ez így működik Evangelinel is már párszor fight-oltunk és az igazat megvallva volt amikor megöltem volna legalábbis meg akartam és ő is engem de nem jött össze*mondja nyugodt hangon*-Nem ő egy olyan ember aki már nemsokáig fog élni a Feminista áruló*mondja nevetve szinte mintha valami ronda szórol ugy beszélne a lányról*
Evangeline Elovics

Evangeline Elovics

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1055
Kaszt : Udvar - Page 34 Nekromanta
Üzenőláda : Játékra készen Wink

Kedves X

Ha érdekel akkor tudod hol találsz.

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 7:11 pm

* Ismét a megszokott fekete köpenyézt viseli, és a csuklyát is a arcába huzta. A karikák a szeme alatt arrol árulkodnak hogy neki se volt kellemes estéje. A múlt árnyai álmok formájában kísértették és ezen nem tud változtatni, amit tudatban mélyen elásott hosszú idők alatt egy idióta felszinre hozta pár percnyi szerencével. Szidta saját tudatlanságát, és hogy nem tudodott elégé védekeni. Miért? Egyedül akar megállni a lábán de hát mit tud tenni, eddig csak elárulta az iskolát de a sötétségben se találta meeg amit keresett. Akkor hová menyjen? Ilyesfajta gondolatok tömkelege szaladt át az agyán mikor egy bögre kávé társaságában megérkezett az udvarra. Hűvös volt az éjszaka, pocsék volt a hangulata, és ilyenkor legszivesebben kint van a csillagos ég alat hideg időben valami forró italt kortyolgatva. Ezért is ment most az udvarra, könnyen visszatalál a kúriába és ha kicsit lötyögtette is a termoszban van bőven forrócsoki. Ha valaki rajtakapná lehet azt mondaná az is kávé. Egy pad felé közelit mikor beszélgetést hall, eleinte nem törödik vele leteszi a termoszt, és leül belekortyol a kávéba majd vissza is köpi. Kivátelesen nem pocsék csak Miss Mika éppen róla pletykál! Ha nem csal a hallása. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 7:17 pm

- Figyelj én nem vagyok az a fajta hogy egyből átkokat szórok főlleg olyanra nem aki még azt se érdemli meg hogy kedvesek legyünk vele! *Anne magyarázza Mikának a helyzetet, majd távoli homályba vetül tekintete, egy lányt lépteit követi szeme sarkából, vagyis Evangeline jelenik meg s leül mellészük* -Szia! hogy vagy? *Anne mit se tud Evangeline árulásáról, így egy kedves hang keretében teszi meg a köszöntést majd ismét megszólal* - De én ezt nem értem... *halk szavai száll a levegőben, Anne tulajdonképpen azt nem érti meg mika miért haragszik Evangelinere*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 7:21 pm

*Hall valami más hangot közbe azért válaszol a lánynak*-Hát ez azért ellenkezik ha nem érdemli meg valaki hogy kedvesek legyünk vele akkor tlaán gonosznak kéne na mindegy*mondja és már lát is egy ismerős alakot*~nicsak nicsak a FEministák királynője a becsület és férfiutálat védőszentje Evangeline jelenik meg nem sokat szórakozik csak lassan előhúzza a pálcáját hogy a lány jól lássa nem rejtegeti majd hátra támaszkodik és lazán elhekyezkedik*-Nicsak nicsak ki settenkedik ki a sötétbe*morogja amig a lány nem szól hozzá addig jó ha igen akkor lehet hogy Anne előtt robbantja szét a fejét vagy ő hal meg ez most nem érdekli de látja hogy nem ül le melléjük igy most nem foglalkozik vele*
Evangeline Elovics

Evangeline Elovics

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1055
Kaszt : Udvar - Page 34 Nekromanta
Üzenőláda : Játékra készen Wink

Kedves X

Ha érdekel akkor tudod hol találsz.

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 7:33 pm

* Valahogy reflex szerűen megtörölte az ajkait a saját köpenyének ujábba. ~Áhh... nem igaz!~ Bosszankodottt magába saját csacskaságán hogy a kedvenc ruháját piszkolja mint valami rongyot. Pedig erre van egy zsebkendője is... valahol. Meg ha nála lenne a táskája abban nem egy olyan ruha lenne amit kinöt vagy annyira elhasznált hogy csak erre használja. Le kellett volna hoznia azt is de akkor a kávét nem ihatta volna meg. De ez nem is annyira érdekes, a páros nem messze ül tőle és rola cseveg. Ez egyre jobb, a jelenet amit Micike rendez nevetséges, de egyben annyira szánalmas hogy nevetni sincs kedve. *
-Ha így gyakorlod a férfias viselkedést akkor veregezsd hátba önmagad. * Mondta miközben ismét megkezdte a kávéja elfogyasztását, ekkor azért észrevette Annet. Egyszer látta, fura lány. *
-Szép jó estét. * Köszön de csak neki. Nem találta ki még a megfelelő bosszút, és még a rémálmokat se heverte ki. *
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
34 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: