Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 33 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 33 I_vote_lcapUdvar - Page 33 I_voting_barUdvar - Page 33 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 33 I_vote_lcapUdvar - Page 33 I_voting_barUdvar - Page 33 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Nasuada Yordana
Donna Swarow...- archiv
Leonard de Wandom
Ivana Rosa Nadezhda
Laura Wylee
Cyrus Seymour
Lara Wilhelmine
Ewelyne B. Cart
Elisaveta Grozda Moraru-A
Amaril Gwyneth
Domajan Gurskovity
Aali White
Jessica Dream
Petrovics T. Stoyanka
Cirelin de Sovalon
Axan Eruthalion
Darien Manath
Ferida Maha
Kiaran Courber
Sheila Leays
Ayla Madyzyn
Nicol Bennet
Peter Krumholtz
Arabella Jagusia
Ann-Tabitha Serenity
Akimoto Nakashima
Casimiro Odalis
Rorie Owain Alistair
Elendil Falassion
Ethanor Hietala-Archiv
Evangeline Elovics
Alexandra Sirov
Eligio Lance Jens Tichaon
Ashlie Brogar Glevor
Rupert Rankle
Loirens Ceronin
Cirdan Arahael
Latiffa Milena
Victor Andon - Eramir
Rayna Aquarius
Jane Scott
Nargile Ljubjana
Nikorina Grozda
Jack Darkfield
Quarion Galanodel
Kalandmester
Moana Hine
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Moana Hine
Alapító
Alapító
Moana Hine

Hozzászólások száma : 187
Kaszt : Udvar - Page 33 Vandor

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : Udvar - Page 33 Nekromanta
Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 9:36 am

- Igen, szép. A hideg pedig megszokható. *Bólogat, majd összeráncolja szemöldökét.* Az angliai klíma is érdekes lehet, vagy inkább unalmas? A sok esôzés miatt... *Találgat, még soha nem járt arra, de lehet majd egyszer eljut.*
- Khm, nem gond, csak... Nem is jöttem zavarba. *Teszi a nagy hôst, pedig még mindig észrevehetô az enyhe pir orcáin.* Már megijedtem... *Sóhajtja, tisztában van vele, hogy egyes nezabaros növendékek, leginkább lányok, imádnak csámcsogni mások magánéletén, ezt Lex többnyire egy jól célzott átokkal "jutamlazza".* Mi csak barátok vagyunk, igazán kedvelem Mikát. Meg... ~végülis jól néz ki... Basszus, térj észhez! Mik ezek a gondolatok?~ *Elharapja szépen a mondatot és ugyan nem pirul el, de látszik rajta, hogy valami nem stimmel.* Együtt voltak Ashlynnel? *Lex ezt nem tudta, vagy lehet hogy mégis, csak most csodálkozk egy nagyot rajta. Inkább nem kezd el faggatózni, hogy miért nincsenek már együtt, Mika nem említette a lányt (vagy kitudja), szóval Lex inkább nem kavar.*
- Hát úgy is mondhatjuk. Ismered Matt Fox-t? *Kérdi halványan mosolyogva, majd hozzáteszi.* Allidonos.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 33 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 9:42 am

-Anglia...eső...imádom a friss eső illatát...attól otthon érzem magam... *Nosztalgiázik a lány.*
-Khmm, nem tudtál róla?? Akkor lehet, hogy elszóltam magam...mindegy, már régen volt. De ha lehet, akkor ne tudja meg senki...*Mondja a lány, hiszen nem akarja, hogy egy ártatlan elszólás miatt összevesszen Ashlynnel.*
-Matt Fox?? *Kérdez vissza a lány.* ~Hmm, ismerős a neve, de...de az arc nem ugrik be...~
-Ismerős neve van, de nem tudom magam elé képzelni...de mi ez az elpirulás?? Csak nem Ő a barátod??
*Kíváncsiskodik Jane, majd látva azt árulkodó pírt, tovább faggatja a lányt.*
-Na mesélj róla...mióta vagytok együtt?
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 9:53 am

- Hallgatok, mint a sír. *És hogy nyomatékot adjon szavainak, ujjai segítségével jelképesen egy cipzárt húz ajkaira. Nem fog ilyesmikrôl, meg amúgysem, pletykálni hisz nincs köze hozzá, meg senkit sem akar bajba keverni.*
- Matt Fox. *Ismétli el és egy teljesen új, szinte átszellemült mosolyka jelenik meg arcán, mindigis érdekes, szinte bizsergetô melegség önti el, leginkább hasitájékon ha Mattre gondol.* De igen, ô az. *Szinte suttogja, s pirul is egyben.* Háát... Azt hiszem alig egy hónapja. *Számigál egy keveset. Kicsit akadozva beszél, furcsa ez a helyzet neki, hogy valakivel megosztja élete ezen részét.* Szôke... És magas. Másodikos. Udvarias, látszik, hogy nem akármilyen család sarja. És nagyon rendes... *Kicsit elábrándozik, majd normális hangon folytatja.* Tudod, én Mikán kívül nem beszéltem senkinek Mattrôl. Nem mintha titok lenne ez az egész, csak... *Enyhén vállat von.* Na de most inkább mesélj te... Neked tetszik valaki? *Kérdi, ám cseppet sem mohón, de azért egy icipicit kiváncsi. A percekkel ezelôtte zavarnak mit Mika "említése" keltett, nyoma veszett.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 9:58 am

-Áhh, szóval Matt Fox...magas, szőke, másodikas...biztos szépek vagytok együtt. *Mondja mosolyogva.*
-Ne aggódj, senkivel nem fogom kitárgyalni a szerelmi életedet, majd te megosztod azzal, akivel akarod. Örülök, hogy boldog vagy. *Mondja a lánynak.*
-Hogy nekem?? Igazából nem is nagyon gondolkodtam ezen, főleg így a pótvizsga idején, meg a hosszú nyár...szóval nekem Tom óta nem volt senkim. *Meséli a lány, majd visszatér Lex és Matt témára.*
-Na és, hogy ismerkedtetek meg? *Kíváncsiskodik, miközben Jonatán egy nagyot nyújtózik mellette a fűben.*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 10:11 am

- Biztos. *Mosolyog, még nem álltak tükör elé, sôt nyilvánosan se sûrjen jelennek meg együtt, kivéve bálokon, de attól még lehet, hogy szépek.^^*
- Köszönöm, Jane. *Hálásan pillog a lányra, ez igazán sokat jelent neki, fôleg az utolsó mondat hallatán érzi magát a leginkább biztonságban.*
- Hát igen, elôbb a tanulás. *Bólogatja nagy komolyan, majd kérdôn méregeti a lányt.* Tom? Miféle Tom? Azaz... Nem igazán ismerôs. *Érdeklôdik persze csak óvatosan, de lehet, hogy a lány nem szivesen akar errôl beszélni, persze nem muszáj.*
- Azt hiszem az egyik folyosón futottunk össze elôször, talán a másodikon. Hát nem volt egy nagy élmény, cseppet sem. Sôt... Igazán ellenszenves voltam vele, nem tetszett, akkor olyan kis tenyérbemászónak tartottam, meg nem is tudom... Szóval nem lettünk egybôl barátok. Meg akkoriban éppen az unokatestvérével, Eric Croft-al volt egy kis... "futókalandom", ha lehet így nehezni. Ericet biztos ismered, nagy szájhôs, kicsit bunkó, de... Elviselhetô. Idôvel pedig, magam sem értem milyen úton, módon, de lassan kezdtem megkedvelni Mattet, sok idôt töltöttünk együtt és egyik este meg a szobájában... Szóval csókolóztunk. *Ér a történet végére. Alig ismer magára, hogy milyen zökkenômentesen kitudta tálalni Jannek a dolgokat. Csak mosolyog.* Röviden ennyi, azóta együtt vagyunk.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 10:20 am

*Jane mosolyogva hallgatja végig a történetet, majd visszagondol Tomra, akivel azt se tudja, hogy mi van.*
-Mint egy tündérmese...és jött a szőke herceg, és elvitte a királylányt a fehér paripán. *mondja mosolyogva a lány, majd kicsit zavarba jön, mikor Lex Tomról érdeklődik. Persze nem tolakodóan, csak éppen megemlíti a fiú nevét.*
~Tom...tom Dervis...~
-Hogy Tom? Lehet, hogy ismerted, ha mást nem, akkor látásból. Tom Dervisnek hívják a fiút, és Deridionos. Jó pár hónapig együtt voltunk, aztán egyszer csak eltűnt. Ennek már lassan fél éve...azóta nem láttam. *Mondja, s egy kis szomorúság ül az arcára, ám a mosoly gyorsan felváltja azt.*
-De nem számít, régen történt. Majd jön más... *Mondja a lány.*
-Eric Croft...igen látásból ismerem, de még nem beszéltem vele...ha nem tévedek Ő is Allidonos, igaz?
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 10:30 am

*A tündérmesés megjegyzésen csak mosolyogni tud, ezt követôen pedig látja, hogy Jane-t kicsit zavarba hozta érdeklôdésével, pedig igazán nem állt szándékában.*
- Látásból valószínüleg. *Bólint, nem akar beugrani a fiú képe elméjében, de kell, hogy ismerje.* Ne búslakodj miatta. *Miután végighallgatta a lányt, rákacsint, hisz nem akarja, hogy Jane szomorkodjon, még egy pillanatig sem.* Lehet iskolát váltott... ~De azért búcsú nélkül?...~ *Vígasztal, bár furcsa neki ez a hirtelen távozás.*
- Ne is várd a találkozást. Eric nem a kedvességérôl híres. Igen, ô is. *Bólogat. Morty mindeközben Lex ölébe gömbölyödik, halkan dorombolni kezd, a lány pedig nekiáll cirógatni egy kicsit.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 10:39 am

-Akkor nem maradtam le sokról, hogy nem ismerem Ericet személyesen. Még a szaktársaim közül sem ismerek sok mindenkit, de majd ha kezdődik a suli többen visszajönnek. Tényleg, milyen tantárgyakat vettél fel a második osztályra?
*Érdeklődik a lány, hiszen ő nemrég töltötte ki a tesztet. Enyhe szellő fújdogál, s a lányt feltehetőleg zavarja, hogy mindig az arcába fújja a haját.*
~Az a fránya...szél...~ *Gondolja, s füle mőgé tűr egy rakoncátlan hajtincset.*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 10:45 am

- Hát nem. De elôbb vagy utóbb de úgyis összefuttok. Igen, most a többség nyaral valamerre. ~Azt a kirándulást sem ártana végre pontra tenni, beszélnem kéne Mikával...~ *Hangzik, miközben gondlatban eldönt egy s mást.*
- A Bestiatan és szakunk tantárgyai mellé még az Illúzió- és Elemi harcmágiát. Na és te? *Feleli, majd visszakérdez. A szél pedig az ô fekete loboncát is megborzolja kissé.*
- Azt hiszem visszavonulok. Aztán majd megkeresem mikát, a kirándulással kapcsolatban. *Mondja mosolyogva, miközben Mortyt magához ölelve, feltápászkodik, de elôtte még egy ölelésben részesíti Jane-t.* Még találkozunk. Jó volt veled beszélgetni. Szia! *Köszön el, majd megindul a Kúria felé, a Medúzáig meg sem áll.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 10:50 am

-Én is ugyanezeket az órákat vettem fel...na akkor majd mehetünk együtt. *mondja mosolyogva a lány.*
-Rendben menj csak, én is mindjárt megyek. Szia. *köszön el a lánytól, miután megölelték egymást.*
-Majd még találkozunk. *mondja a lány, s közben összeszedi a cókmókjait, és Ő is elindul a kúria felé.*
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 3:13 pm

*Hirtelen egy vidám, pergő forgó kislányka érkezik ki az udvar kellemes levegőjére. Piros ruhácskája folytonosan libeg a kellemes szélben, nem ám hogy ott maradna a helyn, éppen ezért Aalinak is néha meggyűlik vele a baja, folytonosan le kell zorítia, hogy az jótékonyan takarja a megadtt területeket. Csirri is vele repked minden irányba, ő is vidám hangulatban van, mint a gazdája. Néha egy kicsike csiripelésbe uygan velekezd, de attól függeltlenül csendesebb állapotban van. Aali közben sétákgat egy adagnyit, amjd pedig lecsüccsen az egyik padocskára, mely éppen árnyékban van. Így várja a többieket, hátha valaki odafáradna hozzá.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 3:18 pm

*Akoni lép ki az udvarra. Kellemes idő van, egy kicsit fúj a szél, de attól még nagyon jó. Egy kék farmert, és egy fehér felsőt visel. magával hozta gitárját is, mert egy kicsit szeretne játszani. Mivel nem tud róla, hogy bárkivel is találkozna az udavron. De amikor kilp az udvarra, egy számára eddig ismeretlen lányt lát meg. Odamegy hozzá, és köszön neki.*-Szia! Engem Akoni Konana-nak hívnak, Allidonos vagyok. Örülök hogy találkoztunk. Remélem nem zavarok, leülhetek?*Majd Akoni állva maradt, mindaddig, amíg a lány nem mondja hogy nem zavarja. Halvány mosoly jelenik meg az arcán, és amíg várja a lány válaszát, elkezd játszani a gitárján. Igazából ez még csak egy pár akkordnak a lepengetése, nem igazi zene.*
Aali White
Diák
Aali White

(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 3:28 pm

*Így leülve már enm fenyegeti a szoknyaveszély, épp ezrt észébe sem jutna felpattanni kellemes ültéből. SCirri sem zavartatja magát, elfoglalja a levegő kellemessége, hogy mégsem egy szmoggal szennyezett nagyvárosi dologban van benne. * ~Milyen furcsa…Alig vannak kint. Pedig olyan jó az idő!~ *Állapítja meg, de annyira nem éli bele magát ezekben a dolgokba, mivel ekkor hirtelen enyhe dallamot sodor felé a szél. Kellemes az, nem vitás, csakhogy a hang forrását Aali nem veszi észre. Ekkor feltűnik egy fiú, szinte a semmiből, aki gitárt szorongat a kezében, és felé tart, be is mutatkozik.*
-Szia! *Mosolyodik el, bár ez eléggé nehé dolog, hsizen eddig is már majdnem vigyorgás ült az ábrázatán.*
-Aali White vagyok, szibtén Allidon, diákképviselő. *Mondja el a legfontosabb dolgokat, közben pedig az akkordokat hallgatja, amelyek azonban így is szép dallamot játszaak ki az erre figyelő fül számára.*
[
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 3:33 pm

*Akoni leül Aali mellé, és még mindig játszik, megpróbál minél halkabban, és sikerül is elérnie azt a hangerőt, amit szeretne. Így mostmár tudnak beszélgetni is.*-Látom a daimonod egy feketerigó alakját öltötte. Ez elég ritka, nem? Sőt hogy őszinte legyek, én még sose láttam. Én is szeretnék egy állatod, hamár nincs daimonom, csak az a baj, hogy nem tudom mit vegyek, mert valami nagyon ritka állatot szeretnék. Nincs valami ötleted?
Aali White
Diák
Aali White

(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 3:41 pm

*Nem ellenzi, hogy a fiú leül mellé a padra, bár nem szokott fiúkkal egy padon csücsülgetni, ez alól Domajan a kivétel, akivel már jó pár padon üldögélt. De végül is kissé arrébb húzódik, de azért a fiúra figyel. Tetszik neki a dallam, de mivel a fiú más irányba tereli a beszélgetést, ne jegyzi ezt meg hangosan. Az állatok, vagy egyéb kísérők kérdésében olyan nagyon komoylabb tppje nincsen, de azért gondolkodok.*
-Hát. *Kis szünet.* Nem is tudom. Madarak alig vannak, állatnak sem. Mindenki kutyákkal rohangál.*Állapítja meg, majd tovább gondolkodik. *
-Például én még nem láttam senkinél gyíkot. Pedig nagyon aranysak.*Mondja. Sirri ezt kissé ellenzi, ő utálja a hüllőket,lehet az akármilyen formájú, vagy éppen stílusú.* ~Pont gyík? Nem tudtál valami normálisabbat kitalálni?~ ~Ha nem vetted volna észre, pont NEM normális állatot akar Akoni. Szóval, békén is hagyhatsz minket.~ *Válaszol kissé sértődötten a lány, és gyilkos pillantást lövell daimónja felé.*
-Mindenesetre nem ajánlom a Csirri féle feketerigókat. Kissé nyugtalanak, és mindig csiripelnek. Pláne, hogyha nem daimónok. De akkor meg legalább nem zaklatnak folyamatosan. *jegyzi meg kissé kárörvendő hangnemben a lány, erre meg Csirri sértődik meg, és feltűnően másmerre repül.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 3:53 pm

-Köszönöm, sokat segítettél. Igaz, még mindig nem tudom, hogy milyen állat legyen, de azért köszönöm szépen.*Majd egy kicsit gyorsabb ütembe kezdd el játszani, de azért figyel a lányra is. Úgy látja, hogy tetszik neki ez a ritmus, de nem biztos benne. Nem kérdez rá, mert ha így van a lány úgyis mondja majd. Egyenlőre csak csöndben ül mellette, és játszik. Reméli hogy most a lány hoz majd fel vmilyen témát, de ha nem, neki már akkor is van a fejében pár remek ötlet.*
Aali White
Diák
Aali White

(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 4:02 pm

A várttal ellentétben Aalinak egyáltalán ninscen kedve semmilyen témát felhozogatni senkinek, és csak enyhén bólint, amikor a fiú befejezte ezt a dolgot. Fekete masnis balerinacipőbe bújtatott lábával lassan elkezdi ütni a ritmst, de nagy egy picitkét, és magában dúdolgatja is, de isten adja, hogy hangosan meg is tegye ugyanezt. Csak csendben hallgat, annyira nincsen kedve most már beszélgetni, a vidámsága is lelohadt, így amikor ahngosabbra vált Akoni, csak örülni tud, sem mint megróni érte a fiút.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 4:09 pm

*Akoni csak ül és játszik, látja a lányon, hogy tetszik neki. De most megint halkabban kezdd játszani, és feltesz egy kérdést.*-Hogy sikerültek a vizsgáid? Csak mert én csak jövőre kezdem az elsőt, és kicsit félek a vizsgáktól, milyenek könnyűek, vagy nehezek?*Majd rámosolyog a lányra, látja rajta, hogy nincs sok kedve beszélgetni, legalábbis ezt olvassa le róla, bár nem biztos benne, de azért felhoz egy témát, hátha jól el beszélgetnek róla.*
Aali White
Diák
Aali White

(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 4:13 pm

[*Örül, hogy nem kell olyan sokat beszélnie, egészen addig, amíg a vizsgákra nem terelődik a szó.* ~Már megint ezek a hülyeségek? Mindenki csak a tanulással foglalkozik. Nem igazság. Nyár van még egy kis ideig, élvezzük már ki!~ *Ordít, de csak a fejében, kívól nyugodt marad, és igyekszik szűkszavú lenni, ezzel is mutatva, hogy szívesebben beszélne másról is.*
-Nem nehezek annyira, csak tanulni kell. *Foglalja össze az egészet hat szóban, és továbbra is hallgatja a gitár pengetését. Már régen elment volna, ugynais teljesen lelohadt a kedve, de nem tette eddig meg, mert olyan szépen gitározik a fiú.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 4:19 pm

-Tudod mit, köszi hogy ezt elmondtad, de beszéljünk másról. Hülyeség volt ezt megkérdezni. Nincs kedved valamit csinálni? Sétálni, vagy úszni, vagy bármit? Mert szerintem érdekesebb lenne, mint az hogy itt ülünk a padon. Na mit szólsz hozzá?*Bízik benne hogy a lány beleegyezik, de nem biztos benne, mert ugy látja, mintha csak a gitár miatt maradna, de reméli hogy nem.*~Hát valamit csakvan kedve csinálni velem, ennyire nem vagyok unalmas ember, igaz hogy most nem társaságra készültem, de egyáltalán nem zavar.
Aali White
Diák
Aali White

(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 4:24 pm

*Hirtelen elhallgat a gitár, így Aali is felébred kábultságából, de nem annyira, hogy jó,l is érezze magát, úgy gondolja, így fölösleges itt maradnia. Végtére is most semmihez sinscen kedve, tlán csak ülni valahol, és bámulni ki a fejéből. De ehhez nem kell tásaság. Mégighallgatja a fiú beszédét, és ekkor el is mondja, amit akar*
-Akoni. *Kis szünet.* Nekem nincsen kedved se sétálni, se fürdeni, semmilyen egyéb elfoglaltságot űzni, inkább felmennék a szobába. Amúgy, nagyon szépen gitározol.*Teszi hozzá, hogy ne sértse meg annyira a fiút, de mindegy, hiszen nem lehet kellemes, ha valakinek nem tetszik az illető társasága. De Aali ennek elenére is fásultan feláll, és elindul vissza a kúriába, Csirrivel egyetemben.*
-Bocsika, szia! *Mondja egy bocsánatkérő mosollyal együtt, amjd eltűnik Akoni szeme elől.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Aug. 19, 2008 4:34 pm

*Akoni nem örül neki, hogy Aali elmegy, dehát ez van. Ő elindul, és sétál egy kicsit.*-Szia Aali! Örülök hogy megismertelek.*Majd megy tovább,és vissza se néz.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Udvar - Page 33 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 10:04 am

*Amalia és Villyi érkezik az udvarra. A lány nem rég kelt. Ez meg is látszik rajta és daimonján is. Egy zöld szoknyában és felsőben jött. Leült a fűre. Sokkal jobban szeret ott ülni mint fent a padon. Ásít egyet és elterül a fűben. Beszívja a friss levegőt. A nap cirógatja az arcát. Szeme csukva van. Így első látásra olyan mintha mélyen aludna. Ez pedig nem igaz.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 10:08 am

*Gavril érkezik meg, szellős öltözetben, és egy árnyékot adó fa alá ül be, közben észreveszi Amát a pad túlsó végén. Csöndben ücsörög a padon, hisz a lány alszik, ezt veszi ki belőle. A szél hűsítően hat rá, már nagyon melege volt a szobájában. Előkap egy kis üveg vizet és iszik az üvegből, mert itt is meleg van, bár nem annyira mit szobájában.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 33 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Aug. 20, 2008 10:27 am

*Bella és Leonidas érkezik meg az udvarra. Már ráfér egy kis friss levegő, mostanában ritkán jár ki a szabadba. És ha mégis kimerészkedik, akkor sem telhet békésen a délutánja. Megáll a kúria ajtaja előtt és onnan néz körbe. Csak két diák tartózkodik a friss levegőn, szerencsére ismeri őket. Egy ideig vacilál, hogy odamenjen-e, vagy inkább ne zavarja meg őket. Leonidas közben leül gazdája mellé, és feltekint rá. Bella elindul a társaság felé* - Sziasztok *köszön mosolyogva Amának és Gavrilnak* - Üdv *köszön Leonidas is. Bella leheveredik a fűbe, és onnan néz két diáktársára* - Mi újság veletek? *kérdezi kiváncsian*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: