Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 17, 2008 4:44 pm | |
| ~ szép kis próbatétel jó kis bemutatkozás mit ne mondjak...~ *fintorog el Anne magában majd a pálcája után kapva jól megnézi magának a tanárnőt* ~rendben mindenesetre tiszteletbven tartom~ - köszönjük, viszont látásra! *köszön el az új tanárnőtől, de ő még ot marad az udvaron, s bele néz abba a "gödörbe"*~chhhh...~ |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 6:48 pm | |
| *Bella és Leonidas sétálnak ki az udvarra, hátha itt talál társaságot. De a hely kihalt, sehol egy lélek.* ~Jellemző~ *gondolja magában, majd sétálgat egy kicsit és végül leül az egyik szimpatikus padra és tekintetét az égre emeli* - Szép esténk van *motyogja magában, majd elkalandozik egy kicsit, leginkább a tegnap estére. Reméli tényleg nem lesz nagyobb zűr belőle, az nem lenne túl jó rá nézve* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 6:56 pm | |
| *John sétál az udvarra még nem volt ezen a helyen de nagyon tetszik neki.* ~gondolja lesz valaki az udvaron mert akar beszélgetni. *Mondja magába john*meglátja arabellát.* -szia hogy vagy ma?*kérdezi john a lántól*-nagyon szép ez a hely még sesem voltam itt. *Mondja john a lánynak* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:01 pm | |
| *Kalandozásából lépések zaja, majd egy köszönés, és kérdés üti meg a fülét. A hang irányába fordul* - Szia, köszönöm jól vagyok, és te? *kérdezi mosolyogva a fiútól.* ~Még nem volt itt? Hogy lehetséges ez?~ *gondolkozik el magában, hiszen az előcsarnokba is innen lehet eljutni. Végül megrántja a vállát egy kicsit* - Igen, tényleg szép, bár a Vízesés szebb látvány *jegyzi meg miközben a távolba mered, majd visszapillant a fiúra* - Nem ülsz le? *kérdezi végül és arrébb csússzan a padon, hogy helyet adjon a fiúnak. Eközben daimónja a földön fekszik és aranysárga szemeit a fiúra emeli* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:07 pm | |
| -Én nagyon jól vagyok és nem tudom hogy hogy nemvoltam itt. *Mondja a lánynak*-igen a vizesés és a forrás nagyon szép nekem a forrás a kedvenc helyem neked? *kérdezi a lánytól*~gondolja hogy lehetnek a szülei nagyon várja hogy találkozzon a szüleivel *Gondolkozik el magába és leül.-te szeretsz rajzolni? *Kérdezi john*Elővesz egy papírt és rajzolni kezd* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:13 pm | |
| - Nekem a vízesés a kedvencem *mondja a fiúra pillantva* - Igen szoktam rajzolni bár mostanában nem volt kedvem, sem időm *közli. Hát igen elég kevés az ideje mostanában, bár maga sem tudja, hogy mit szokott csinálni, de régen rajzolt már, az biztos. Közben John elővesz egy papírt* - És mi szépet rajzolsz? *kérdezi kiváncsian, majd a készülő rajzra pillant. Utána pedig újra az égre, majd egy kérdés jut eszébe* - Tényleg, Te már voltál otthon a szünidőben? *tesz fel egy kérdést, majd a választ várva ismét a fiúra néz* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:15 pm | |
| *Amalia és Villyi érkezik az Udvarra.* -Sziasztok. *Üdvözlia a lányt és a fiút.*-Szia. *Üdvözli Villyi Laonidast.* -Hogy vagytok? *Érdeklődik meiközben leül a földre. Az Eramiros lányon szürke nadrág és felső van. Kicsit fáradtnak ltszik de ez hangján nem érződik. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:17 pm | |
| -Én ezt a szép tájat szeretném lerajzolni~gondolja sikerülni gog mert tud azért rajzolni. *mondja magába john*-Én még nem voltam otthon csak levelet küldtem *Mondja a lánynak*-És te már voltál otthon?*Kérdezi kíváncsian és tovább rajzol* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:26 pm | |
| - Sziasztok *köszön a lánynak, és a daimónnak, aki egyből üdvözli Leondiast* - Szia *köszön a hópárduc, majd felemeli a fejét és biccent egyet Amának* - Köszi jól, és te? *kérdezi kiváncsian a lányra pillantva* - Értem, igen én már voltam otthon *mondja a fiúnak, aki valamilyen oknál fogva elmegy. Bella furán néz rá, nem érti a dolgot, na de mindegy* - Nem ülsz ide? *kérdezi a lányt, mivel megüresedett a hely* | |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:31 pm | |
| *Amalia furcsálja, hogy a fiú nem, hogy elment még nem is köszönt neki.* -Velem van valami baja? *Kérdezi. Közben Arabella mellé ül.* -Hogy vagytok? *Villyi Leonidas mellé megy. Leül és onnan figyeli kis gazdáját.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:36 pm | |
| - Nem, biztosan nem veled, bár én sem mondtam neki semmit *vonja meg vállát, majd a lányra néz* - Köszi, mi jól vagyunk és ti? *kérdez vissza, miközben Villyi hópárduca mellé áll/ül/fekszik. Leonidas oldalra fordul, és onnan nézi a kismacskát* - Történt veletek valami érdekes? *kérdezi a másik daimónt. Mióta nincsenek vizsgák és támadások, minden olyan nyugodt lett, és Leonidas már kicsit unja. Bella eközben az égre tekint, mi ma már oly sokszor, majd vissza barátnőjére* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:47 pm | |
| -Jól vagyunk köszi.*Mondja a lány. Villyi a hópárducra pillant amikro az hozzá szól.* -Nem történt semmi érdekes. Bár jó lenne. És veletek? *Amalia elmosolyodik.* -Mi jót csináltatok mostanában? *Érdeklődik ő is. Kezeit össze kucslolja. Bellára néz és várja a válaszát.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 7:50 pm | |
| *Már épp nekikezdene a hópárduc, de Bella megelőzi* - Semmi különöset, bár tegnap volt egy kis incidensük Flassion professzorral. Minden úgy kezdődött, hogy kimentem a tölgyesbe, Alex is arra sétált, és beszélgetni kezdtünk. 10 után pár perccel elindultunk volna befelé, de növények kúsztak ránk és nem engedtek e minket. Közben megjelent a professzor úr, és egy jót beszélgettünk vele, földhöz ragadva. Érdekes volt meg kell hagyni. Végül elengedett minket, szerencsére *meséli a lánynak a dolgokat* - De ezen kívül nem törént semmi *teszi még hozzá, majd csendben figyeli, mit mond barátnője* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 8:07 pm | |
| -Mivan? *Amalia a megdöbennésében nem is tud mit mondani.* -Nem esett semmi bajotok?? *Kérdezi Villyi és jobban megnézi őket hátha van rajtuk egy karcolás.* -Ez a tanár megőrűlt. *Suttogja a lány. Még midnig a megdöbbenés határán van. Csak enyit bírt magából kipréselni.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 8:10 pm | |
| - Nyugi, nem esett semmi bajunk *nyugtatja meg a kis daimónt Leonidas* - Hát nem tudom, de még szerencsénk volt. Mi lett volna ha nem enged el? Ott tölteni kint az éjszakát *megrázza a fejét* - Na de beszéljünk másról, ez egy érdekes eset, de azért így utólag már kicsit vicces is *mondja mosolyogva, majd kicsit megborzong* - Nem emgyünk be? Kezdek fázni *néz a lányra, aki még mindig meg van lepődve a hallottak miatt* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 8:17 pm | |
| -Nekem mennem kell. Eléggé álmos vagyok. *Mondja azzal feláll.*-Sziasztok. Vigyázzatok magatokra. *Azzal a kúria felé veszi az irányt. Ágyába dől ahol rögtön el is alszik.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 18, 2008 8:18 pm | |
| - Rendben, jó éjt *köszön el, amjd ő is a kúria felé veszi az irányt. Még nem tudja hova tart, lehet, hogy a társalgóba, de az is leeht, hogy hálója felé veszi az irányt. Még útközben eldönti, mit is szeretne* | |
| | | Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 19, 2008 8:19 am | |
| *Kedvetlen ébredés, öltözködés, reggelizés. Kedvetlen egy reggel, egy nap. Hangulatához méltón öltözve, azaz talpig feketében (egyszerû rövidujjú póló, farmernadrág, cipôk) lépked ki az udvarra naxeldires leányzónk, nem túl lelkes ábrázattal, sétatempóban. Mögötte büszke léptekkel halad macskája, a fekete kis kandúr, Morty. A lány nem tulajdonít szegény jószágnak túl sok jelentôséget, látszik csak azért hozta ki magával, hogy levegôzzön kicsit az állat. Zsebrevágja kezeit, megérinti pálcáját de nem veszi ki azt, csak rákulcsolja vékony ujjait. Apró sóhajok közepette szeli az udvart, jobb dolog híján. Néha a Kúria bejárata felé pislog, hátha megjelenik valaki, avagy hátha nem.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 19, 2008 8:25 am | |
| *Frissen, jókedvűen lépked az udvar nedves füvén Jane, mellette Jonatán, felette peddig Lola repked.* ~Kellemes időnk van, de már érezni lehet az ősz lehelletét...~ *Gondolja a lány, ám ez cseppet sem szegi kedvét. Tovább sétálgat, majd Jonatán hangos ugatásba kezd, és előre fut.* -Állj meg! *Kiállt a kutya után, de mintha a füle mellett szállt volna el, tovább rohan, majd Alexandra lábai előtt áll meg. Jane gyors léptekkel halad a kutya után, kicsit el is fáradt mire odaért a lányhoz.* -Szia! Ne haragudj rá, csak már régen látott. *mondja kicsit lihegve a lány.* -Mi újság veled? Csak nincs valami baj? *Érdeklődik.* | |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 19, 2008 8:35 am | |
| *Ennyit a békés, magányba burkolózott sétafikálásról. A fülsüketítô ugatás igencsak meglepi, kicsit meg is rezzen, majd lassan hátrafordul és egy nyáladzó, szôrös, csaholó ebbel találja szemben magát, szemei elkerekednek, ugyanis nem szívleli a kutyákat, ô inkább macska párti. Pálcáját lassan elôhúzza, bár semmi értelme hisz egy felé szaladó lányt is észrevesz, Jane az. Morty a kandúr pedig idegesen fújtatni, sziszegni kezd, hátán még a szôr is feláll, csak pár lépést tesz hátrébb, hisz azért nem akarja, hogy a kutyus megtépje.* - Szi-szia Jane. *Köszön nagyot nyelve, közben pálcáját visszacsúsztatja a zsebébe. Elmúlt a veszély, de azért még vesz egy mély levegôt.* S-semmi gond. *Halvány mosolyt paszíroz ki fehér arcára, mi inkább az ijedtségtôl sápadt.* - Épp békésen sétálgattam. Nem, már nincs semmi. Csak kissé váratlanul ért... a kutya. *Pillant az ebre, igyekszik nyugodt maradni, hisz tudja, hogy a kutyák megérzik a félelmet.* Öhm, s veled mi a helyzet? *Kérdez vissza, Morty közben megnyugszik, de a biztonság kedvéért egy közeli fa árnyékában keres menedéket, hogy ha kell akkor seperc alatt fel tudjon szökkeni a lombok közé.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 19, 2008 8:41 am | |
| *Jane fáradtan ül le a fűbe, hiszen régen volt része ilyen testedzésben.* -Óóó tényleg ne haragudj...csak szépen sétálgattunk, és egyszer, mint az őrült elkezdett rohanni. Biztos megérezte a macskádat. *Feltételezi Jane. Mikor már Jonatán abbahagyta az ugatást, Alexandra és a cicusa is megnyugodott, Jane válaszolt a kérdésekre.* -Velem nem volt semmi különös. Nemrég jöttem vissza az iskolába, mert hazautaztam Londonba. *feleli a lány.* -És te voltál valahol a hosszú nyáron?? *Utálja, amikor még nyár van, és múlt időben beszél a kedvenc évszakáról, de már elmúlt az az érzés, amikor igazán szabadon érezte magát.* | |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 19, 2008 8:48 am | |
| - Nincs semmi gond. *Csóválja meg hevesen a fejét, hisz mostmár ténylegesen lenyugodott, sôt Morty is inkább visszahúzódott a lányokhoz.* Hát igen... A kutyák és a macskák nemigazán a legjobb barátok. *Von enyhén vállat, bár azért vannak kivételek.* - Te Angliából származol? ~Ezt nem is tudtam.~ *Kérdi csak úgy mellékesen, miközben ô maga is letelepedik Jane mellé.* És milyen volt? Gondolom a családdal töltötted ezt a pár hetet... *Érdeklôdik, mosolya is kezd megújulni.* - Áh, nem. *Legyint.* Ahogy befejeztem a vizsgáimat megsem fordult a fejemben, hogy hazautazzak. Bár azért mégsem ártana valahova kiruccani. Mikával agyaltunk is egy új-zélandi kiránduláson. *Magyaráz szépen, figyelve persze a lányt és a körülöttük mozgó állatokat..* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 19, 2008 8:53 am | |
| *Ahogy leült a lány Jane mellé, táskáját kiakasztotta a nyakából, és maga mellé tette.* -Igen, én Londonban születtem, és ott is éltem egészen addig, míg a nővéremék ide nem küldtek. És te hol születtél? *Kérdezi a lánytól.* -Mikával?? Lehet egy kérdésem, de ha nem akarsz, akkor ne válaszolj rá. Ti gyütt vagytok Mikával? *Kíváncsiskodik a lány, miközben haját a füle mögé tűrte. Közben Jonatán is lenyugodott, és Jane jobb lábára hajtotta a fejét, Lola pedig szokásáshoz híven társaival a madárposta toronyban időzött.* | |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 19, 2008 9:00 am | |
| - Oroszországban. *Feleli röviden és velôsen.* De anyukám bolgár, ezért ismerem mindkét nyelvet és járok ide, a Nezabarba. *Ad egy röpke magyarázatot, hogy azért a lány mégis értse a dolgokat. Közben felhúzza egyik térdét és átöleli, így hallgatja Jane-t.* - Persze, hallgatlak. *Pillog nagy értelmesen, majd fülig vörösödik, igazán nem is érti miért, de maga a kérdés zavarba ejtô és furi. Pár másodpercig nem mond semmit, csak hatalmas, mélykék szemeivel nézi a lányt, de végül megcsóválja a fejét.* Nem-nem. Mi nem vagyunk együtt. ~Nekem ott van Matt...~ Csak... Barátok vagyunk. Csak ennyi. *Hadarja, majd jobban Jane felé fordul, érzi, hogy egy érdekes beszélgetés veszi kezdetét.* Miért kérded? *Lehet a lány hallott vagy esetleg látott valamit, vagy csak a kirándulás említése keltette fel érdeklôdését.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 19, 2008 9:08 am | |
| -Hmm, Oroszország...biztos szép hely, de azt mondják, hogy ott nagyon hidegek a telek. *mondja, majd látja, hogy Alexandra a rák vörösségét vette fel, belepirult Jane kérdésébe.* -Jajj ne haragudj, nem akartalak zavarba hozni...*mentegetőzik Jane, de már nincs mit tenni, nem tudja visszaszívni a már kimondott dolgokat.* -Nem, ne aggódj semmilyen pletyka nem kering rólatok, csak azért kérdeztem mert a kirándulás...na szóval...mert, hogy együtt tervezgetitek. Amúgy Mikáról már azóta nem hallottam, mióta szakítottak Ashlynnel...tudod Ash nagyon kedves barátnőm, és megbeszéltük a dolgokat...de ha már így benne vagyunk a témába, neked van valakid, akár itt a suliban, akár otthon Oroszországban? *Kíváncsiskodik a lány.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |