Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 1:36 pm | |
| *Ekkor tűnik fel Nedelya,és megpillantja a párost.Erőt merít,s odaszól nekik*-Sziasztok!Elég nagy a pangás,nem?-*de rögtön el is bátortalanodik amikor rápillantanak,és ráébred,hogy kijött a gyakorlatból barátkozás terén,hisz muglik közt vajmi kevés alkalma volt rá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 1:41 pm | |
| *Sabri hallgatja Mika szavait és helyeslően bólogat. Majd feltápászkodik normális ülésbe, majd törökülésbe ül.* -Igen sötét dolgok... azokat nagyon vonzom valahogy, nem tudom miért. Talán a természetemből adódóan. *Mondja majd egy sötét vigyort ejt.* -Én se vagyok otthonülő típus ezért szerintem én is maradok egy darabig legalébbis szerintem nem megyek haza. *Mondja szépne körülmagyarázva a dolgokat.* -Csak túléljük, de ha már a kegyenctámadásokat túléltük akkor a többit is túl fogjuk. *Mondja majd kcsint egyet a fiúra.* -Nem fogok elkésni vele, minnél előbb a második évfolyamba szeretnék kerülni. Remélem sikerülni is fog. *Mondja, majd csak vigyorog és nem szól semmit.Aztán köszön az simeretlennek.*-Szia! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 1:47 pm | |
| *Bólint*-Szerintem aki itt van az mind vonzódik tehát ez nem valami nagyon különleges dolgog*mondja nyugodt hangon elvégre Naxeldiren ő természetesnek tartja az ilyesmit*-Ha még nem lesz támadás bár ez most nagyon hidegen hagy nem is beszélek a kegyencekről ha jönnek akkor majd megint köztudatba kerülnek*mondja *-Szerintem sikerülni fog legalábbis remélem elvégre már páran másodikosok vagyunk a pótvizsga határok meg könnyűek*mondja majd az újonnan érkezőre néz*-Üdv Mika Alasein. Naxeldir*mutatkozik be, majd bólnt*-Ahha elég nagy de ez ilyenkor természetes nyár van . Majd várd meg az őszt akkor megint leszünk*mondja és kicsit el is mosolyodik*-Téged hogy hívnak? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:03 pm | |
| -Nedelya Rayna Bilyana vagyok.De mindenki csak Lyának hív.Deridionos vagyok,és nem régen költöztem be,szinte senkit nem ismerek,és mostanság nem is nagyon volt alkalmam az ismerkedésre.Örülök,hogy az idén másképp lesz...remélem...-*nézett az ég felé kicsit elkalandozva,majd újból a két iskolatársára pillantott*-Ne haragudjatok,ha félbeszakítottam valami fontos beszélgetést.-*nézett bocsánat kérően*-Csak mindössze órák óta csak kóborlok,és semmi.Jópárszor el is tévedtem,és még a hálószobában is egyedül lakom...ami kicsit ugyan jó...de elég magányos...ti mit csináltok itt nyáron?Van valami érdekes dolog ilyenkor is?Bár én sem vagyok normális,hogy nyáron jövök suliba.-*nevetett saját magán.Bírta az önkritikát. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:07 pm | |
| *Sabrina csak hallgatja Mikát, majd megszólal.* -Igen ezzel én is így vagyok. Szerintem itt mindenki azért jött ide, hogy megismerkedjen a két mágiával. *Mondja határozottan, majd ismét megszólal.*-Szóval a kegyencek nem tűntek el örökre? *Kérdezi hiszen csak pár dolgot tud a kegyenctámadásokról. * -Hát igen akkor tuti, hogy átmegyek legalábbis remélem. Persze nagyon izgulok, hiszen még sohasem pótvizsgáztam. *Mondja majd a fejéhez csap.*-Jesszus még besem mutatkoztam.Sabri Baxter szintén nexis.*Majd vigyorog saját butaságán.* -Nem nem szakítottál félbe semmi fontosat. *Mondja mosolyogva majd Mikára pillant. * -Ugye Mika? *Kérdezi, majd a lányra pillant.* -Hát én semmit fekszem a szobámba, ritkán kijövök sétálni ennyit. *Mondja majd vigyorog.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:17 pm | |
| -Örülök,hogy megismertelek !-*köszön a lány*-Akkor nem telik izgalmasabban a napotok nektek sem,mint nekem ahogy leszűrtem a tanulságot...-*mosolyog a lány.*-Ez megnyugtató.Már azt hittem én vagyok olyan unalmas,hogy semmit nem találok,de úgy látszik tényleg csak a nyár miatt van.Milyen itt tanulni?Régóta jártok ide?Kíváncsi lennék a tanárokra is...jófejek?Mugli suliba jártam két évet,és ott voltak rossz tapasztalataim.-*fintorodik el egy másodpercre a rossz emlékekre gondolva. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:20 pm | |
| -Örvendek*mondja tömören majd megrázza a fejét*-Nem semmi fontosat én is csak néha beszélgetek mostanába fontosabb dolgaim is vannak, bár én szeretem az egyedüllétet mondhatni a magányt*mondja lágy hangon, majd Sabrina-ra vet egy pillantást majd elhúzza a száját*-Nem tudom de ahoz képest hogy többen voltak csak kettőt kaptak el legalábbis én így tudom tehát szeritnem magad is össze tudod rakni a képet. Hogy elmentek e azt nem tudom bármi megeshet*rántja meg a vállát majd körbe néz utána ismét a Deridionos lányra*-Gondolom akkor nem sok emberrel ismerkedtél meg denem kell aggódni majd nemsokára ismét beindul az élet, én igazábol semmi olyan nagyon különöset készülök a következő évre, úgyse megyek haza nem is akarok*mondja nyugodt hangon, majd elmosolyodik*-Nem ülsz le?*kérdezi*-Am elég jó szeretek itt tanulni mondhatni érdekes bár a tanárokrol nem szólok semmit de egy jó tanács csak akkor beszélj ha szükséges elég különös egyének bár én kedvelem őket a magam módján. *mondja*
\\lécci itt sorrend van. mostantol Utánam Sabrina. Aztán te megint én megint SAbrina megint te.\\ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:25 pm | |
| *Majd csak figyeli akét beszélgetőpartnere viselkesést és szavait.Majd csak mosolyog Mikán néha meglepődik, de nem nagyon zavartatja magát.* -Hú kettő.. szép teljesítmény. Persze az iskola védelmébe tettétek a dolgotokat. *Mondja msolyogva ismét.* -Hát ha itt maradtak akkor biztosan erőt gyűjtenek, de szerintem elmentek vissza a hegyekbe. *Mondja rejtélyes hangon, majd kényelmesen hátradől és figyeli az eseményekt.*-Elég rég tanulok itt. Majd megtudod, milyenek a tanárok én nem mondok róluk véleményt. *Mondja és csönben marad.
A hozzászólást Sabrina Baxter összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 28, 2008 2:28 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:26 pm | |
| -Hát,annál a sulinál csak jobb lehet...magántanulóként sem volt valami fényes.-*ült le Lya,és megköszönte,hogy hellyel kínálták.Örült,hogy végre talált embereket akikkel lehet beszélgetni,és így kevesebb ideig lesz legalább egyedül.Rápillantott tőlük nem messze fetrengő oroszlánjára,majd mosolyogva új ismerősei felé fordult.*-Miről beszélgettek?Ha megtudhatom...csak érdekesnek tűnt...de nem akarok tolakodó lenni.-*viszakozott azonnal.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:33 pm | |
| *Megrántja a vállát majd Sabrinara néz*-Nem tudom én is csak hallottam az előcsarnokba volt valami össze zördülés de ott volt egy csomó tanár én nem*mondja komoly hangon, majd megrántja a vállát*-Nem tudom hogy hol vannak ki tudja lehet elmentek örökre lehet cask újjakat hívnak ki tudja*mondja majd csak bólint a szavakra, majd Zorratra néz aki NEM oroszlán hanem Tigris majd ismét Rayna felé*-Nos azt hiszem te kimaradtál az egész bulibol az iskola pár napja vagy mondhatnám egy hete még elég nagy gázba volt egy két sötét alak le akarta igázni de nem jött nekik össze nos úgy végletekbe erről beszélgettünk*mondja*-Te honnan jöttél? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:38 pm | |
| -Magántanuló voltál? De hát tök jó lehetett mondjuk attól függ milyen szemszögből nézem. *Mondja a lánynak.Majd Mika felé fordul.*-Újakat??? *Furán néz Mikára.* -De vajon miért támdták meg az iskolát?*Kérdezi, majd jobban teszi ha halgat.* -Hát igen pár kegyenses jött ide a hegyekből. Csak azt tudnám, hogy az iskolát miért támadták meg. *Mondja lágy hangon, nincs kedve ordítani.Majd feláll és elköszöm*-Sziasztok! *Mondja majd távozik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:40 pm | |
| -Bulgáriában lakom,de az anyám francia,és véla...-*húzta el a száját keserűen a lány,és most vette észre a tigrist is,ami legalább olyan szép volt mint az ő hófehér Gragorahja,aki épp egy botot markolt meg karmos mancsai közé fogva,és azt rágcsálta óriási agyarival.*-Sötét alak?-*csodálkozott el.*-Miféle alak akar leigázni egy iskolát,és minek? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:43 pm | |
| *Lya elköszön a lánytól,majd Mikára néz*-Úgy látom nagyon felkavarta az ügy..bár engem is kicsit...-*egyszeriben fellángolt a nyomozó természete.Imádta a rejtélyes dolgokat.Ám most próbálta ezt lecsillapítani magában.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:46 pm | |
| *Elköszön Sabrinatol majd a másik lány felé néz, majd megrántja a vállát az arcáro lle lehet olvasni "én aztán nem tudom"*-Jó kérdés látod erre én is kiváncsi lennék bár ahogy elnézem a helyzetet nem nagyon fogjuk megtudni legalábbis nem most de szeritnem lehet valami multbéli dolog vagy csak szimpla hatalomvágy magam se tudom*mondja nyugodt arcal de közbe ő is gondolkozik*-De annyi tuti hogy nem kispályások voltak, ja hoy őt*néz Sabrina felé nem ismeri annyira de nem hinné hogy felkavarta*-Szeritnem egyszerüen csak más dolga akadt*mondaja |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:53 pm | |
| -Bár nekem is akadna valami dolgom...-*sóhajtott fel a lány*-Ti vagytok az egyetlen jók a mai napomban.-*mondta szokásos szókimondásával*-Bár volt egy perc,amikor úgy éreztem elszaladok előletek...-*nevetett*-Én,a naaaaaaaaagy bátor Deridionos.Az az igazság,hogy engem általában kerülnek az emberek...bár azok muglik voltak...az állatokkal mindig is nagyobb összhangban voltam.A tied?-*mutat a tigris felé Lya*-Gyönyörű...a daimonod? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 2:58 pm | |
| *Elmosolyodik*-Majd lesz sokkal jobb is*mondja majd körbe néz végül Zorrat felé.*-Igen ő Zorrat a daimonom, köszi a tied is szép*mondja*-Néha engem is de nem zavar mondom szeretem a magányt*mondja kicsit elgondolkozva majd megroppantja a nyakát*-gondolom várod már az évkezdést |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 3:07 pm | |
| -Igen,nagyon.-*bólogat a lány.*-Az a helyzet,hogy otthon annyira unatkoztam,hogy kiolvastam minden tankönyvet...vagyis a bájitaltan végével most fogok végezni.-*vont vállat kissé belepirulva saját stréberségébe*-De tényleg nem volt más szórakozásom...neked nincs ötleted,hogy lehet igazán feldobni az ittlétet?Egyébként ha sokan vannak a szobádban,vagy valami,nyugodtan menj be az enyémbe...nem sok időt töltök ott,próbálom felfedezni ezt a helyet,szóval csak későn szoktam visszatérni,épp egy kicsit szegve csak meg a tilalmat.Na jó,nem szegem meg.-*tette hozzá gyorsan,amikor eszébe jutott,hogy mégiscsak egy prefektussal beszélget*-Szóval...az enyémben aztán lehet magánykodni és vegetálni,az biztos.Az én szobám,az arany sakál az egész kúria legunalmasabb helye,hidd el-*mosolygott.*-Te honnan származol? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 3:14 pm | |
| -Én is csak tanulok*mondja majd megrázza a fejét*-Attol még azokat gyakorlatba is látni kell én tudom mert magam is sokat olvastam jó tudást ad de azért itt még így is nehezek az órák*mondja komoly hangon*-Szerintem nemsokára kasz majd szoba társakat emiatt nem kell aggódni közbe körbe néz majd az órájára*-Hogy hogy lehet feldobni ?péndául most lesz szakkör negyed óra mulva a társalgó központi termébe én szerintem megyek ha akarsz gyere te is amúgy lapfföldről jöttem és bizton állítom nem ott lakik a mikulás*mondja nevetve majd feláll*-Zorr gyere spuri van*mondja majd a lány felé fordul*-Nos ha van kedved majd gyere szerintem érdekes lesz mi addig is előkészülünk de félkor ott leszünk addig is szia*köszön el majd elhaqggya az udvart* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 28, 2008 3:26 pm | |
| -Szia!-*kiált utána Lya,s nevetve magához hívja Gragorahot.Az oroszlán azonnal ott terem mellette ,s egyik mancsát a lány térdére teszi,s mellé hajtja busa fejét is.Lya újra nevet,és felborzolja a csillámló fehér sörényt,majd csókot nyom a daimon orrára.*-Mit gondolsz,kedvesek nem?-*kérdezte az oroszlánt.Gragorah válaszul mordult egyet,s nagy szemeivel Lyára nézett.*-Szóval neked is tettszenek,mi?Rendesek...azért felkereshetne egyszer a szobámban,mert baromi rossz ott egyedül.Persze Te mindig remek társaság vagy!-*tette hozzá*-De úgyse fog keresni...szándékosan legalábbis...szerinted elmenjünk a szakkörre?-*erre Gragorah levette mancsát és fejét,majd két lábra állt,s elbömbölte magát,úgy,hogy az egész kastély bele zengett,s a mocsárból felreppentek a madarak.Lya most már kacagott,s felpattant.*-Rendben!-*mondta felspanolva*-Indulás!-*azzal Gragorahhal a nyomában berohant a kastélyba. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 30, 2008 12:37 pm | |
| Virág lesétál az udvarra. Szép lassan megy nincs miért sietnie. Sokat volt mostanában a Kúria falai közt, és most jól esik neki a friss levegő. Az udvar néptelen. Sétál és végül leül egy padra. Elgondolkozik a napok eseményein: Először is: megtámadták a Kúriát. Néhány területet elfoglaltak, és ami még szörnyűbb: leégett a lovarda, és sok tehetetlen állat ott égett. |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 30, 2008 12:58 pm | |
| //Virág kérlek színezd a hsz-eidet. Köszi.// | |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 30, 2008 5:19 pm | |
| * Elisa sétál ki az udvarra macskájával oldalán. Fehér balerina cipője, farmer térdnadrág, és csíkos felső van rajta. Hajába belekap szél. Szereti a nyáresti hangulatot. EZért is sétált ki ide. Leül egy padra és nézelődik.* | |
| | | Ewelyne B. Cart Diák
Hozzászólások száma : 96 Kaszt : Üzenőláda : Nahátfigyelj.Szeretek játszani.mindegykivel.^^de azért Ewe stilusáért nem vállalok felelősséget.>.<
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 30, 2008 5:41 pm | |
| *Halk cipők zaja ütheti meg a figyelmes szemlélődő fülét. Nem sokkal később egy lány körvonalai bontakozódnak ki a sötétségből. Hosszú szőke hajkoronájába fekete masni pompázik. Zöld csillámokkal leöntöt balettcipője halkan koppan a földön minden egyes lépésnél. Az allidonos csajszi akait félmosolyra húzza.Zöld pántnélküli topot visel egy fekete csőnadrággal. Régen volt ideje élvezni a friss levegő nyujtotta élményeket. Úgy gondolja egyedül van kint, de aztán ahogy sétálgat, észrevesz egy másik lányt, akit bár nem ismer de odamegy hozzá.* -Szija. Zavarok? *ölt egy halvány de kedves mosolyt a lányra* | |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 30, 2008 5:51 pm | |
| * Elisa felkapja a fejét, mikor megszólítják.* - Szia. Nem szavarsz. Elisaveta Grozda Moraru. De szólíts csak Elisának. A macskám, Maffia, pedig ő is itt kószál valahol. Remélem nincs egy madarad sem. * mosolyog.* - Mióta vagy ebben az iskolában? Nem láttalak eddig. | |
| | | Ewelyne B. Cart Diák
Hozzászólások száma : 96 Kaszt : Üzenőláda : Nahátfigyelj.Szeretek játszani.mindegykivel.^^de azért Ewe stilusáért nem vállalok felelősséget.>.<
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |