Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 30, 2008 6:05 pm | |
| - Ok. Meglesz. Amúgy honnan származol? Én Romániából. * próbál csevegni a hölgyikével.* -Tényleg nem szoktam, de most nekem viszont mennem kell a hálómba. SIvatagi róka hálóban megtalálhatsz. SZia. Örülök, hogy beszélgettünk.* Búcsút int a lánynk, Maffia pedig hűségesen követi gazdiját egészen fel a hálóig.* | |
| | | Ewelyne B. Cart Diák
Hozzászólások száma : 96 Kaszt : Üzenőláda : Nahátfigyelj.Szeretek játszani.mindegykivel.^^de azért Ewe stilusáért nem vállalok felelősséget.>.<
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 30, 2008 6:12 pm | |
| -Hmm...Ez hosszú történet... Franciaországban születtem, szüleim nélkül, és nagyim nevelt Olaszban, szóval inkább Olaszországból jöttem... *mondja kissé elmélázva * -Oksi, akkor majd valamikor még beszélgethetnénk. Akkor Szija. *köszön el a lánytól majd elmosolyodik és kis idő után ő is befelé veszi utját..* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 8:37 am | |
| *Amalia és Villyi érkezik az udbvarba. A lányon ma is egí vehér szoknya van és fehér csapája. Haja még mindig fürtökben lóg. Keres egy kics árnyékos hejet. Végülis talál egyet egy jó nagy fa altt. Daimonjával rögtön oda telepedett.* ~Remélem jön majd valaki. Anyuéknak még mindig nem küldtem el a levelet. Elkellene küldeni nem igaz? De még Nellondba is le kellene néznünk a hétvégén. Egy csomó dolgunk van.~ *Mondta a lány a daimonjának.* ~Nellond még várhat nem gondolod? Elöszőr a szüleiddel kell foglalkoznod.~ *Válaszolt a macska aki össze gömbölyödve feküdt a fűben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 8:41 am | |
| *Gavril sétál le az udvarra, papucsban, halásznadrág vn rajta és összegomboltalan ing. Narancsot egszik, amit még a füves-kertben szedett Bellával.* Szia Ama. Mit csinálsz ebben a nagy forróságban? Kérsz egy narancsot? |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 8:48 am | |
| *Amalia hangok ra lesz figyelmes.* -Szia Gavril. Bent unatkoztam. Gondolam kijövök. Nem kérek köszi. És te mit keres itt kint? *Kérdezi a lány mosolyogva. * -Hogy vagy? *Érdeklődik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 8:51 am | |
| Köszönöm jól vagyok, bár meleg van. Bent nem találtam senkit, ezért inkább kijöttem. Eredetileg úszni mentem volna, de az egyedül kicsit unalmas, és előbb keresni akartam egy kis társaságot. *Közben leül a lány mellé.* Veled mi van? |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 8:58 am | |
| -Velem nincs semmi érdekes. Tegnap egésznap a szobában kuksoltam. Csak ete jöttem ki egy kis szemlére. *Mondjaa lány. Villyit kezdi el simogatni.* -Mit csinálsz mostanában? *Az úszás szóra a macska felfigyel. De csak egy pillanatra. Hátára fekszik. Mancsait pedig kiteríti. * -Mindig ezt csinálja ha figyelem központjába akar kerülni. *Mondja nevetve a lány.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 9:07 am | |
| Mostanában,edzeni járok, meg unatkozom. Nem sok embert látok mostanában. A szobáman mozdulni sem lehet, taán rendet kéne majd rakonom, esetleg átalakíthatnám a bútorokat is. az nem egynapos munka, és segítség nélkül sokáig elhúzódhat. Neked hogy áll a szobád? *Jut eszébe a kérdés.* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 9:10 am | |
| -Az én szobámban rend van. Szerintem valamelyik szobatársad biztos segíteni átrendezni a kis kuckót. *Mondja mosolyogva. Amikor a fiú elment fogta magát és ő maga is elindult a kúriába. Ma még sok dolga van.* | |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 1:55 pm | |
| *Ann érkezik az udvarra. Hiszen ma még nem dugta ki az orrát a szobájából. Most pedig élvezi a friss levegőt. Jó meleg az idő, így a lányon semmi féle hosszú újú felső nincs. Egy topban jött le végre és egy szoknyában. A lábán pedig egy papucs van, hiszen papucsban könnyebb a lábának elviselnie a meleget. A lány egy padhoz flangál, azaz ballag, majd leül.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 2:00 pm | |
| *Eleonóre sétál az udvarra. Jól jön neki a friss levegő. Hosszú érdekes színű ruhát visel, narancs sárga és a rózsaszín érdekes keveréke. Aljára apró fekete pillangókat hímeztek. Vállán a már jól ismert palást nehezedik, kezében botja, á csuklyája most nem fedi el arcát a féltünde nőnek. Haja és ruhája meg-meg lebben a szélben. gesztenyebarna szemével kiváncsían néz körbe, hogy lát-e az udvaron még valakit.* -Üdvözletem kisasszony.*mosolyog Ann-re. Pár napja a társalgóban futott össze a lánnyal,a ki nagyon oda vlt mert ne sikerültek a vizsgái.* -Hogy telnek a napjai?*kérdezi meg mosolyogva.* |
| | | Lara Wilhelmine Diák
Főkarakter : zsuzsayer@gmail.com Hozzászólások száma : 367
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 2:06 pm | |
| *Lara céltalanul bolyongva érkezik az udvarra. A melegre való tekintettel egy rövidnadrágot és egy bő pólót visel. Haját laza kontyba fogta, hogy az ne melegítse a hátát és a lehetőségekhez képest a nyakát se. Kiváncsian fordul körbe társaságot keresve. Az egyik padnál két lányt pillant meg, majd úgy dönt, odemegy hozzájuk.* - Sziasztok, Lara Wilhelmine vagyok... *mutatkozik be egy félős mosoly kiséretében.* | |
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 2:17 pm | |
| *Amint ott ül hirtelen Eleonore tanárnő libben ki a lány elé.* -Tanárnő.- *mondja a lány a legilledelmesebb módján, és meghajol, ezzel köszöntve a tanárnőt, és amikor a tanárnő a kezével jelez, csak akkor ül le ismét. Ekkor fut be a másik lány, Lara, akinek Ann be is mutatkozik, de előtte próbál jelezni a lánynak, hogy egy tanárnő előtt áll.* -Szia. Még nem találkoztunk...Ann-Tabitha Serenity, allidon.- *majd a tanárnő felé fordul.* -Meg szerettem volna köszönni a tanárnőnek a lelkesítő szavakat, csak multkor a tanárnőnek dolga akadt...Szóval lelkesítőek voltak a szavai, erőt adtak nekem a nem sikerült vizsgákhoz. Köszönöm szépen.- *hajolt meg miután ismételten felállt a lány, és mosolygott a tanárnőre. Talán most még Eleonore is érzi, hogy mennyire szívből jöttek a lány szavai.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 2:24 pm | |
| *A lányra néz és mosolyogva hallgatja szavait, de közben más is jön. A tegezésre felhúzza szemöldökét, de nem teszi szóvá egyenlőre.* -Jónapot kisasszony. Elenóre Delice vagyok, az Allidion szak vezetőhelyettese.*mutatkozik be a lánynak, és nyomatékosítja hangnemével hogy ennél több tiszteletet vár el.* -Melyik szakra jár ha szabad tudnom?*kérdezi, és szemeival a lányt fürkészi majd Ann felé fordul.* -Igazán nincs mit. Sok sikert a pótvizsgákhoz. biztos sikerülni fog.*mosolyog a lányra, és közben visszapillant Larára.* -Igazán kellemes napunk van ma.*jegyzi meg mikor körülnéz.*
|
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 2:35 pm | |
| *Ezekre a szavakra teljesen elsápad. Érzi, hogy térdei egy kissé megremegnek. De hogy válaszolni tudjon kierőltet néhány hangot magából.* - Elnézést, tanárnő... Nem tudtam, sajnálom... *remegő hanggal, és rákvörös arccal válaszol* Allidonos vagyok...*félve tekint a nőre, majd dobogó szívvel úgy dönt, jobb lesz, ha inkább a földet bámulja.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 2:45 pm | |
| *Ann a tanárnőre majd a lányra pillant. Látja, hogy a lány vöröslő fejjel áll, majd lehajtja a fejét.* ~Hát aki még nem ismeri az embereket, az járhat így...Kérdés, hogy ezt hogyan tudnám vele is tudatni...~ *gondolkodik el a lány, de valahogy semmi okos nem jut az eszébe. A tanárnőnek viszont válaszol a lány.* -Gyönyörű az idő. Bárcsak így is maradna...- *sóhajt egy nagyon a lány, de ezen érződik, hogy nem keserves, csak egy sima sóhajtás, mint egy nagy levegővétel.* -Megkérdezhetem, hogy a tanárnő honnan származik? Arra akarok kijukadni, hogy a tanárnő hozzá van szokva ehhez az időjáráshoz?- *kérdezi kíváncsian Ann, bár egyáltalán nem akarja megsérteni a nőt, de hát vannak kíváncsi negyed tündék a világon...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 2:53 pm | |
| *Lara kissé elszégyelli magát. De a tanárnő azért nem egy ember evő így ne veszi le a fejét.- - Bocsántakérés elfogadva, csak legközelebb figyelj egy kicsit.*mondja és bátorító mosolyt küld a lány felé.* - Óh én egy előkelő Angliai csaldból szármzom, így Angliában is éltem jó ideig, de tanári képzésem idején máshol tanultam.*válaszol a nő mosolyogva Ann-nek* - Hozzá vagyok szokva a folyton változó időjáráshoz, de én hamar megszokott mindenhol a klímát.*mondja a lánynak majd órájára pillant.* -Elnézést lányok nekem még rengeteg dolgom van ma, és nem érek rá tovább.*fordul most mindkét lányhoz és rájuk msolyográjuk.* -további szép napot.*mondja majd sietve távozik.* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 3:07 pm | |
| - Mindenképpen... Remélem még egyszer nem fogok ilyen meggondolatlan lenni. *válaszol Lara még mindig lehajtott fejjel. És így hallgatja végig kettejük párbeszédét. Majd mikor a tanárnő elköszön tőlük, végre felnéz és ő is köszön. Egyik lábáról a másikra nehezedve szemléli az udvart, végül Ann-re néz, és kevésbé zavarba ejtőbb jelenet reményében megpróbál beszélgetést kezdeményezni a lánnyal.* - Mióta tanulsz itt? *kérdezi érdeklődve, és egyáltalán nem lesz-ami lesz alapon. Bár kicsit meglepődik magán, hogy tényleg érdekli a válasz.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 3:16 pm | |
| -Én lassan 1 éve tanulok itt.- *mosolyodik rá a lányra.* -És te?- *kérdez vissza kíváncsian, de végül kérdésekkel árasztja el a lányt.* -Honnan jöttél? Van testvéred?- *de befejezi, hiszen tudja, hogy a másik kíváncsisága néha megterhelő lehet. Így egy kicsit az égre pillant.* -És milyen szépen csicseregnek a madarak? Nem?- *jegyzi meg még mosolyogva, és tényleg a madarakat hallgatva.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 3:28 pm | |
| *A kérdés áradatot hallgatva megkönnyebülten elmosolyodik. De még vár egy kicsit a válaszokkal és néhány pillanatig ő is a madarakat hallgatja.* - Én még nem vagyok itt egy éve. Tavasz végén érkeztem... Igen, a madarak most nagyon beszédesnek tűnnek. *mosolyogva mondja, majd hirtelen eszébe jut, hogy a lány mást is kérdezett tőle.* - Őőő, izénah... *inkább vesz egy mélylevegőt is megpróbálkozik a válasszal mégegyszer. Olyannyira sietve próbált válaszolni, hogy csak második nekifutásra sikerül megfelelő választ adnia a lánynak.* - Dél-Németországból érkeztem, és van két testvérem... *egy pillanat múlva sietve korrigál az előbbi kijelentésén* - Vagyis... két mostoha tetvérem. *lemondóan sóhajt egyet ~Ez nem az én napom...~* - És te? Neked vannak testvéreid? *mosolyogva kérdezi, majd leül ő is a padra.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 3:41 pm | |
| -Én a Száz Folyó Völgyéből származom. Ez a hely Szaud-Arábiában található. És igazándiból az is a varázsvilág része, illetve annak a melegágya. Olyan minha egy mese könyv képeit néznéd, amikor ott vagy. Olyan, mint egy valóra vált álom...És ez éppen megfelelő hely egy negyed tünde számára...- *mutatja meg Ann, mint bizonyíték a füleit, amelyek hegyesek, mint általában a tündéké* -És nekem is van két testvérem. Két hugom. És a te tesvéreid? Lányok vagy fiúk? Vagy mindkettő?- *kérdezi Ann kíváncsian és a lányra tekint.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 3:52 pm | |
| * Ebben az igazán meleg időben, egy fekete alak lassú léptekkel jelenik meg az udvar terepén. Haját gyengéden karolja fel néha egy kis elcsépelt fuvallat, s bájos arca arról árulkodik, hogy ma igazán fáradalmas napja volt. Bal kezében csupán egy vastag könyv leli nyugalmát, jobb kezében azonban pálcáját szorongatja, s így halad előre. Majd néha fel-fel sóhajgatva egy kellemes mosoly kiséretében fel néz az égre, s mikor egy madár röppen el felette megáll a helyszínen, és körbe néz* ~ kicsit túl meleg van, de amint látom e nem sok mindenkit riaszt el a természettől~ * szemei kíváncsian méregeti a terepet, és a kint lévőeket* ~ vajon most oda kéne hozzájuk mennem vagy sem?~ *Ekkor haját arrébb tűri ami most épp már nem a szemébe, lóg majd némán áll a terepen és gondolkozik* ~ most mi legyen? mit tegyek? na jóó most inkább nem megyek oda viszont keresek egy árnyékos helyet és leülök olvasni~ * Talán helyesen is döntött, lehet nem jó most meg zavarni a társaságot.Ekkor aztán lassan körbenéz a terepen és látja hogy épp van egy üres árnyékos hely. Lassan oda sétál, s ekkorra már teljesen biztos hogy a társaság tudni fogja hogy Anne Wagner lépett a helyszínre. Mikor oda ért, kényelmesen le helyeszkedik a sportos öltözékében, a fűre, majd kinyitja a a balkezében lévő vastag könyvecskét és szemei most elmélyültem haladnak sorról-sorra* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 4:01 pm | |
| -Biztos nagyon szép lehet. *mosolyodik el Lara és megpróbálja elképzelni, milyen vidék is lehet. Végül úgy dönt, nem erőlködik ezzel, talán egyszer láthatja, milyen is a hely, ahonnan Ann származik.* - Egy bátyám és egy hugom. Már amennyire testvéreknek mondhatom őket. De igazából családban marad, a nagybátyám nevel *mondja, majd egy pillanatra elgondolkodik.* - Miért ide jöttél tanulni? *bukik ki belőle a kérdés* Biztos vagyok benne, nálatok is vannak iskolák. | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 4:12 pm | |
| -Igazándiból nálunk meg ez a miért ide jöttél témakör maradt családban. Ezt úgy értem, hogy a nagymamám, az apukám, a nagypapám és az anyukám is varázsló volt. Így jött, hogy aranyvérű varázsló vagyok. Így...Hogy is mondják az emberek?...Kutya kötelességem volt, hogy folytassam a hagyományt...A másik dolog pedig az, hogy a varázs világon kívüliek nincsenek hozzászokva, hogy tündéket lássanak...Hát ilyesmi tényezők játszottak szerepet...És te? Hogy kerültél ide? Neked is varázslók az őseid?- *kérdezi Ann ismét kíváncsian, majd bólint egyet Anne felé, hogy üdvözölje az érkezőt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 31, 2008 4:30 pm | |
| * Anne gondolatai az olvasás körül járnak* ~ nos, ha ez a varázs ige, csinál körém egy védő pajzsot az jó lenne, de ez még nem biztos hogy működni fog is~ * egészen elmerengve lapozgatja mikor egy madár csiripelésre fel emeli a fejét, s ekkor Ann-ék felé tekint, s viszonozza a bolintást. Azonban akaratán kívül meghalja miről beszélgetnek, ekkor egy kis tétovázás után úgy dönt föláll, könyvét becsukja és oda megy a a társasághoz* - Sziasztok, ugye nem zavarok? csak akaratomon kívül meg hallottam hogy mitémában beszéltek, és úgy gondoltam ez érdekes lehene számomra is... * kissé zavartan ott áll Anne aki a két allidonoshoz próbál közeledni, ekkor azonban Lara felé fordul*- ő neharagudj mi még nem ismerjük egymást Anne wagner vagyok, naxeldíres * ~ hogy én mekkora hülye vagyok a kitűzőmről, úgyis leesik neki ogy naxeldíres vagyok, a diákképviselőséget meg jobb ha egyenlőre nem tudja meg. Azért nem árt az óvatosság~ * gondolja magában miközben a két lány válaszát várja* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |