Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 20 I_vote_lcapUdvar - Page 20 I_voting_barUdvar - Page 20 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 20 I_vote_lcapUdvar - Page 20 I_voting_barUdvar - Page 20 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Nasuada Yordana
Donna Swarow...- archiv
Leonard de Wandom
Ivana Rosa Nadezhda
Laura Wylee
Cyrus Seymour
Lara Wilhelmine
Ewelyne B. Cart
Elisaveta Grozda Moraru-A
Amaril Gwyneth
Domajan Gurskovity
Aali White
Jessica Dream
Petrovics T. Stoyanka
Cirelin de Sovalon
Axan Eruthalion
Darien Manath
Ferida Maha
Kiaran Courber
Sheila Leays
Ayla Madyzyn
Nicol Bennet
Peter Krumholtz
Arabella Jagusia
Ann-Tabitha Serenity
Akimoto Nakashima
Casimiro Odalis
Rorie Owain Alistair
Elendil Falassion
Ethanor Hietala-Archiv
Evangeline Elovics
Alexandra Sirov
Eligio Lance Jens Tichaon
Ashlie Brogar Glevor
Rupert Rankle
Loirens Ceronin
Cirdan Arahael
Latiffa Milena
Victor Andon - Eramir
Rayna Aquarius
Jane Scott
Nargile Ljubjana
Nikorina Grozda
Jack Darkfield
Quarion Galanodel
Kalandmester
Moana Hine
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Moana Hine
Alapító
Alapító
Moana Hine

Hozzászólások száma : 187
Kaszt : Udvar - Page 20 Vandor

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Lara Wilhelmine
Diák
Lara Wilhelmine

Főkarakter : zsuzsayer@gmail.com
Hozzászólások száma : 367

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Júl. 31, 2008 4:34 pm

*Észreveszi a most érkezett lányt, és egy apró mosoly kiséretében biccent neki, majd visszafordul Ann felé.*
- Tudtommal csak édesanyám, és az ő felmenői varázsoltak a családomban * ezt a mondatot szomorúan mondja ki. Lara most egy kis ideig üres tekintettel bámulja a fűszálakat.* - Viszont mugli apám bulgár, és ezért is jöttem ide *mondja újra mosolyogva. Majd egy rövid sóhaj hagyja el a száját, majd feláll a padról és Ann-re néz. Ekkor a lány lép oda hozzájuk. Lara szélesen mosolyogva fogadja a bemutatkozást.*
- Lara Wilhelmine, Allidonos. Ha nem tévedek szobatársak vagyunk... *gyorsan végigméri Anne-t, szeme megakad a kezében lévő könyvön, de inkább nem kérdez rá. Felállt, hogy elindul, hát most már nem ül vissza.*
- Ne haragudjatok, de most magatokra hagylak. További kellemes napot, sziaztok *meg ereszt egy bocsánat kérő mosolyt a lányok felé, és egy gyors intés után elindul a hálója felé.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Kaszt : Udvar - Page 20 Illuzionista
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Júl. 31, 2008 4:59 pm

*Ann amikor Lara elbúcsúzik int neki és Anne felé fordul.* -Hát remélem nem bántottam meg...Mert az nem volt a céljaim között...- *mondja a lány egy kicsit elgondolkodva. Majd tényleg Anne felé fordult a lány.* -Nincs kedved leülni? És úgy beszélgethetünk...Ha van kedved...Te honnan származol? Van testvéred? És arról beszélgettünk, hogy ki révén került ebbe az iskolába...- *mondja Ann, majd Anne-t nézi.* ~Hasonlít a nevünk.~ *mosolyodik el a lány, de inkább csak magában.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Júl. 31, 2008 5:06 pm

* Anne a távozó lányra egy kedves mosolyt ejt majd elköszön tőle s leül Ann mellé* - Nos én Németföldről származom, de Magyarországon nőttem fel, nekem nincs testvérem egyedüli lányka vagyok! * Az utobbi mondatrésznél elmosolyodik *- Egyébként ne aggódj, sajnos a félvérű varázslók mindig is cseppet érzékenyebbek lesznek, ezért is lett alidonos, bár mosolyogva távozott ami azt jelentheti hogy nem bántottad me- * fejti ki gondolkodás módját Anne* - a származásos dolgok mindig is érdekeltek. Mert szerintem izgalmas hogy a világ másik tájáról érkeznek ide emberek. Egyébként a nyár alatt voltál már otthon? * kérdezi kíváncsi tekintettel, hátha elmondja a lány ha otthon volt mi történt vele*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Kaszt : Udvar - Page 20 Illuzionista
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Júl. 31, 2008 5:21 pm

*Ann örül annak, hogy Anne negatív választ adott, azaz, hogy Ann nem bántotta meg Larat. Majd a lányt nézi egy ideig.* -Én voltam otthon egy hétre, de nagyon gyorsan elszállt. Meglátogattam az anyukám sírját. Emlékszel még a sötét mágusokra, azaz a kegyencekre? Egy olyan dög ölte meg az anyukámat...Így engem igen érzékenyen érintett, amikor megláttam őket.- *fakadt ki a lány, de igazán érzelem nem látható a gyönyörű negyed tünde arcon.* -És te? Voltál már otthon?- *folytatja Ann, minthogyha semmi sem érintené meg őt, és csak úgy mondta azt, hogy a kegyencek érkezése rosszul érintette őt. Rezzenéstelen arcal nézte a másik lányt...De belül...belül égett...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Júl. 31, 2008 5:26 pm

* Anne higadtan és kedvesen hallgatja a lány szavait, majd szépen válaszol rájuk* - Igen emlékszem a kegyencekre, az exem eléggé meg is sérült benne. Sajnálom az anyukádat, tudom milyen érzés és mindkét szülőmet elvesztettem. Amúgy én ma este utazok haza és elkisér az egyik legjobb barátnőm Nargile is-* ekkor Anne hideg páncélt vet arcára ne hogy érzelmeket mutasson ki* - és Mond hogy kerültél az iskolába? hogy hogy allidonos lettél?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Júl. 31, 2008 6:06 pm

//fagyunk//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 9:35 am

* Anne mindössze 4 bőröndel, jön le az udvarra sietősen mert tudja 10perc és indul a vonatuk és jó lenne nem le késni mert mehetnek a következővel amire még 30 percet kell várni* ~ huümm muszly lesz az összes cuccomat hazavinnem mert ruhaváltást tervezek, agyon vásároljuk magunkat majd nargilevel. Meg ha szerencsénk volt asszem nagy takarítás a házban, úgy hogy ajánlom a takarító nőnek hogy minden csillogjon villogjon~ *már máris az otthonra koncentráll, s csak ott ál az udvar végénél várva Nargilet, hogy induljanak, de közben még1 levelet ír meg amit most egy ismeretlennnek küld meg* ~ Üdv Myrien gróf nő, ma haza térek a szülő házamba egy kedves barátnőmmel, szeretném hogy a holnapi nap egy kicsit betérjen házamba egy délutáni teázás keretébe! Kellemes további napot, Wagner család utolsó sarja Anne Wagner*
Nargile Ljubjana
Diák
Nargile Ljubjana

Főkarakter : angell__xd@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1221
Kaszt : Udvar - Page 20 Auror
Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 9:42 am

*Futva libben be az udvarra nehogy Anne-nek sokat kelljen rá várnia.* ~És jogyan fogunk menni?Vonattal,Hop-Porral,vagy busszal vagy mi?Kezdenek összefolyni a mágus és nemmágus dolgok...~ Sziabocsiittvagyok. *hadarja barátnőjének vállára teszi a táskát és mikor odaér éppen akkor megy el az a levél.Megakarná kérdezni kinek írta de visszafogja magát. *1Csak menjünk már..~ *Gondolja magában izgatottan.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 10:00 am

* Anne épp elküldi a levelet mikor Nargile betoppan, majd Anne az égre néz* ~ na kész elkéstük a vonatot, mondjuk ez az én hibám, már tegnap összekellett volna pakuolnunk~ * gondolja magába majd felnevet egyet* - Szia Nargile, nos a vonatot lekéstük, de az úgyis Muglis, szóval akkor hopp porral kell mennünk- * Anne akkor körbe néz, és eszébe jut hogy a szerencséjük van mert az előcsarnokban van az a hely ahol hopponálni tudnak* - Nos akkor térjünk át a előcsarnokban, mert ott a hopponálási hely, és tényleg bocsi hogy lerángattalak ide a semmiért- *teszi hozzá Anne* - Egyébként ha szerencsénk van, holnap délután Myrien grófnő meglátogat minket egy teázásra, halál unalmas lesz, de ha megtudná hogy otthon voltam és nem hívnám meg, még balhét csapna hogy a család barátját, persze mi felőlünk idéző jelben barát, szóval, muszály lesz eltűrnünk kb 1 órára, és ha esetleg lesz kedved ma miután örbe vezettelek a terepen, elmehetnénk egy nagy ruha vásárra, és veszünk neked is cuccokat, én fizetek mindent! *lelkesen mondja Nargilenek majd, ismét szót emel* - közbe menjünk az előcsarnokba hopponálni- * majd Anne cibálgatva a 4 bőröndjével elindul a kúria fele, remélhetőleg Nargile is követi s közbe válaszokat ad Anne szavaira*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 12:57 pm

*Megérkezik az udvarra Zorrattal lassan mennek most elég álmosak bár nem mondható hogy túl sokáig tudtak aludni de sebaj a friss levegő általába jót tezs a szervezetnek*~nem mondom elég csend van megint~*mondja a daimon a srác csak megrántja a vállát hiszen szereti a csendet közbe letelepedik egy padraa DAimon is felugrik mellé majd mindketten csak nézelődnek csendben*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : Udvar - Page 20 Nekromanta
Üzenőláda :

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 1:04 pm

*Nekromanta palánta oson ki az udvarra, már az Elôcsarnokban kileste Mikát és Zorratot és mivel úgyis a temetés óta nem beszéltek, ezért úgy döntött fekete hajú hôsnônk, hogy a fiú után lopakodik. Egy kicsit meghúzódott az egyik szobor mellett, majd csak aztán lépett ki az udvarra. Mindvégig figyelte ahogy a fiú végigvonul a kikövezett utacskán, majd letelepedik egy padra. Szerencsére háttal ül a lánynak, így Lex most óvatosan, lábujjhegyen a srác mögé tud settenkedni. Amúgy egy fekete rövidnadrágot, vörös toppot és papucsot visel, laza nyárias. Megáll hát a fiú közvetlen közelében, vagyis annak hátánál, s csak remélni tudja, hogy Zorrat nem leplezi le. Ha kiléte titokban marad akkor egy fürge mozdulattal lelketfagyasztóanhideg kezeit Mika szemeire tapasztja s csendben marad, meg sem szólal. Nem sûrjen szokott ilyet csinálni, de most rájött a hoppáré... Tessék elnézni neki, jól indult a napja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 1:10 pm

*CSAk figyel maga elé szeme végig megy az udvaron, közbe másik kezével Zorrat fejét simagatja*~ezt ne csináld idegesít~*hallja a hangját de csak azért is felborzolja mire a tigris az ujja felé kap de nem harapja meg Mika elrántja a kezét *-Jól van aki nem érti a viccet*mosolyodik el majd majd abba haggya a daimon hülyítését a hangokat a háta mögül meg se hallja így amikor a szeme elé kapja a kezeket kicsit meg is ilyed mert ilyesmire nem számított de aztán nyugton marad*-Azt hiszem most jön a hármat találhatok féle mondat?*kérdezi viccesen*-BÁr egy kis hangmintának örülnék *mondja még mosolyogva bár a kéz érintésből azt tippeli hogy lány de nem tud semmi biztosat*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 1:17 pm

*Magában vigyorog és örül a sikernek, mármint hogy nem lett észrevéve és így most nyugodtan terrorizálhat. Bár csak idézôjelbe téve. Nem ereszti Mikát, de majdnem elkuncogja magát a fiú szavain, mély levegôt kell vegyen ahhoz, hogy csitítsa kitörni vágyó kacaját. Megszólalni sem mer mert félô, hogy nem tudná kellôképp elváltoztatni hangját, s így annyi a mókának. Ezért egyenlôre csak annyit tesz, hogy kezei segítségével megcsóválja a fiú fejét, de azért csak óvatosan, nem akarja kicsavarni azt a helyérôl. Ez egy "nem" válasznak felel meg, mármint nem az a mondat jön, s hangmintát sem biztos, hogy fog mellékelni. Bár az utolsó pillanatban meggondolja magát. Nagyon éles, felettébb vékony hangon szólal meg, szinte nyávogós, igazi ribb.* Na kiaaz? *Hát ebbôl tuti nem Lexre lehet saccolni, de most eldôl.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 1:25 pm

*És ő csak várja és várja de nem kap mást csak egy fejrázást közbe elgondolkozik*-Értem tehát nem vagy hajlandó segíteni*mondja közbe mosolyog*-Akkor azt hiszem egyedül kell kitalálnom*mondja tényközé hangon valahogy úgy ahogy az ügyvédek szoktak egy tárgyaláson, de ekkor meghallja a hangot de evvel nem ment előre mivel eléggé el van változtatva*-Nos akkor had találgassak a kezedről ítélve biztosan nem fiu vagy vagy ha igen akkor nőies bár ilyennel még nem találkoztam, na lássuk csak. ha valamit eltalálok akkor adj jelet*mondja majd neki kezd a felsorolásba*- Ash? esetleg, Sarah vagy talán Alexandra?*kérdezgeti sorba majd az ujjával közbe észrevehetetlen próbál mutogatni a daimonnak hogy nézze már meg de erre is nemleges választ kap*~arra várhatsz~*hallja a daimon hangját *
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 1:30 pm

*Csak mosolyog, most az egyszer nem lesz kooperatív, Mikának egyedül kell kitalálnia a labirintusból, mit ezuttal két kicsi kéz akadályoz. Hallgatja a fiút, néha lopva a daimonra pillantl, de az láthatólag nem fogja Mika pártját így Lex szabadkezet kapott.* ~Rendben.~ *Gondolja magában, majd jelez. Ash, Sarah... Mindenre csak lassan megcsóválja a fiú fejét, de amikor Alexandra is elhangzik egybôl elengedi Mikát és felvont szemöldökkel ugrik elé.* Ezt nem gondoltam volna, nekem nincs is olyan kényes hangom. *Karbateszi kezeit, mintha durcás volna, legalábbis ajkait olyan formán biggyeszti. Végül elmosolyodik, de csak haloványan.* Remek, ezzel lelepleztem saját magam, nagyon ügyes. Pedig már épp kezdtem belejönni a fejed lötyögtetésébe. *Ezzel lehuppan a fiú mellé a padra, s végül köszön is.* Amúgy szép napot!
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 1:37 pm

*Amikor az Alexandra névhez ér eleresztik így már sejti bár igazábol teljesen nem gondolta volna*-Ha akarod még lötyögtetheted a fejem annak már mindegy úgyis *neveti el magát majd amikor a lány mellé ül elmosolyodik*-Neked is szép napot*mondja mosolyogva majd hátradől*-Hát az igazat megvallva nem tudtam hogy te vagy az csak össze vegyítem az embereket akikkel találkoztam mostanság és az ő neveiket soroltam fel ami között te is közte voltál úgyhogy én nem tudtam hogy te vagy főleg ez a hangváltoztatás után*mondja mosolyogva*-Szóval ügyes voltál szerintem ha a saját nevedre is megráztad volna a fejem biztosan nem tudtam volna hogy ki az amúgy hogy vagy?*kérdezi nyugodt hangon*-Volt valami különös a temetés után?*kérdezi*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 1:48 pm

Nem hiszem én azt... *Csóválja meg a fejét, hisz szerinte Mika igenis eszes és kár volna kirázni az agyvelejét a fülén keresztül, tehát inkább nem lötyögtet, egy ideig.* Ohm, értem. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy azt a kényes-libás hangot hozzám mered társítani... Szinte agyaltam is a bosszún. *Picike gonosz vigyort enged meg magának, majd ô is hátradôl, így kényelmesebb.* Köszi, jól... Élvezem a semmittevést. Mióta befejeztem a vizsgákat csak így telnek a napjaim... Lazán, nyugodtan, problémamentesen. És veled mi a helyzet? *Kérdez vissza, miközben egyik lábát átveti a pad másik felére, s így lovaglóülésben leledzik a deszkán, s pillog a fiúra.* Háát... Semmi érdemleges. *Kicsit megremeg a hangja, látványosan el is pirul, mivel akkor Mattel leléptek, ezért van ok a vörösödésre. Ám hamar összeszedi magát, hisz micsoda dolog ez...* Te meddig maradtál a teremben? *Kérdez vissza, hátha Mika tud valami jót még mesélni arról az estérôl Lexék távozása után.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 1:55 pm

-Áh nem merném lehet az lenne az életem utolsó perce*mondja viccesen majd megroppantja a nyakát közbe egy apró kis fejvágást ad a daimonnak*-Ezt azért mert nem szóltál*mondja bár nem volt erős alig érezhető a daimon bemászik a sárc ölébe közbe szemeivel a lányt nézi*-Amúgy valahogy én is így vagyok a vizsgák megvannak másodikos vagyok gondolom akkor te is, biztosan találkozunk majd pár órán, ténleg te csináltál tantárgyválasztót már?*kérdezi kiváncsian*-Velem semmi különös élem a magányos életemet ami igazábol nem is baj*mondja kicsit halkabban észre is veszi a lány pirulását erre csak elmosolyodik*-Jófej srácnak tűnik a fiu aki odajött*mondja felnéz az égre utána ismét Alexandrara*-Semmi érdekes nem volt legalábbis én nem maradtam sokáig utánatok két percel már ott se voltam inkább a füves kertbe mentem kellett a magány kicsit*mondja nyugodt hangon*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 2:13 pm

*Mikára mosolyog, de a ropogtatás hallatán, na meg fôleg annak láttán elkapja a fejét, nem bírja az efajta megnyilvánulásokat. Kicsit grimászol is, de nem teszi szóvá nemtetszését, ám arckifejezése valahogy mindent elárul. Mire visszapillant a fiúra az már a daimont dorgálja.* Én viszont díjazom a hallgatásod. *Halvány félmosollyal emeli is kezét és Zorrat buksija felé irányítja, megsimogatja.* Igen, én is. Hát remélem. Ahham, felvettem az illúziómágiát és az elemi harc mágiát. *Bólint, miközben felsorolja választott tantárgyait, majd visszakérdez.* S te miket vettél fel? *Kicsit oldalra dönti a fejét, agyalni kezd valamin, de aztán rászánja magát és inkább kérdez.* Magányos alatt értsem azt, hogy... nincs barátnôd? *Lehet, hogy ô értette félre, de most ezért is jár kicsit utánna a dolgoknak.* I-igen, az. *Már nem pirul, de attól még enyhén zavarba jön, aztán csak bólint és a nadrágjából kikandikáló fekete cérnaszálat kezdi szórakozottan tekergetni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 2:19 pm

*A daimon inkább kimászik a sárc öléből és Alexandra mellé megy majd ott megáll*-Áruló vagy*mondja Mika majd ő is felsorolja*-Hát akkor két órán már biztos én az illuzió az elemi harc és az aurormágiát vettem fel*mondja és reméli hogy jól töltötte ki azt a lapot, közbe azért észre veszi hogy nem tetszik a lánynak hogy más ropogtatja a nyakát így nem is csinálja többször, a kérdésre kicsit elhúzza a szájtá majd megrázza a fejét*-Nem a magányt teljesen értettem nem vagyok jó társas típus meg valahogy egyedül vagyok elemembe nem tudom talán mondhatom hogy létem a magány*neveti el magát majd látja hogy Alexandra talán zavarba van*-Á-Á rátapintottam a lényegre azt hiszem*mosolyodik el ravaszul*-De ebbe nincs mit szégyelni*mondja még hozzátéve kicsit halkabban*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 2:44 pm

Hagyd már... *Mosolyog szelíden, majd még egy simogatással kedveskedik Zorratnak, aztán pedig csak Mikát figyeli.* Ahham, értem. Egy ideig vaciláltam, hogy vegyem-e fel az aurormágiát vagy sem, de végül hagytam, bôven elég öt tantárgy. *Magyaráz kissé komoly ábrázattal, a szájelhúzás láttán pedig kicsit kellemetlenül érzi magát.* ~Lehet ezt nem kellett volna kérdeznem... Mostmár mindegy.~ Hát... *Megköszörüli a torkát.* Végülis... Értem. *Visszafogja magát, nem akar tovább faggatózni sôt inkább véleményét is megtartja, talán jobb lesz így. A cérnaszálat mivel eddig játszadozott most egy hirtelen mozdulattal kirántja a nadrágból.* Hát igen, körülbelül. *Nem bírja ki, pirul, s sajnos nem tud mit tenni ezellen.* Én nem is... Dehogy szégyellem, csak... *Hevesen megrázza a fejét, majd megvonja a vállát.* Nem is tudom... Még mindig furcsa. *Zorratra emeli tekintetét, s lehet, hogy Lex szavaiból a fiú nem sokat értett, de mivel a lány nem igazán tudja senkivel sem megosztani érzéseit, ezért csak így dobálózik gondolataival, de nyugodtan vissza lehet kérdezni, hisz akadozva ugyan, de felel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 2:52 pm

*Elmosolyodik*-Semmi baj már megszoktam tudod a szüleim kivágtak majdnem meghaltam azután a nagybáttyám nevelt fel aki meghalt pár hete szóval nem nagyon érzem szükségét hogy bárkire támaszkodhassak, legalábbis most még úgy érzem*mosolyodik el majd azért megsimogatja Zorratot*-Ne aggódj szoktunk egymással hülyülni elvégre azért jóba vagyunk*mondja majd körbe néz látja hogy megint elpirul, kicsit el is neveti magát de nem gúnyosan *-Csak még érdekes a helyzet.*elmoslyodik*-Első szerelem?*kérdezi majd hátra dől szemét az égnek mereszti, nem folytatja nem akarja zavarba hozni a lányt*-Majd csak megszokod, amugy a tantárgyakra viossza térve szerintem érdekes lett volna az aurormágia*mondja*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 3:07 pm

*Kitágult pupillákkal hallgatja Mikát, elôször köpni, nyelni nem tud, majd végül kiprésel magából egy "részvétem"-et, ennyi a minimum. Pokoli gyermekkora lehetett a fiúnak, de a lány nem kezd most el sajnálkozni, meg régi sebeklet sem akar felszaggatni, de pillantásával azért jelzi, hogy érti a dolgokat, meg azért mégis sajnálja.* De egy barátnôre nem csak támaszkodni kell... *Muszáj megjegyeznie.* Igen, az. *Majd megcsóválja a fejét.* Nem szerelem, csak alakul... És nem is az elsô fiú akivel így együtt vagyok. *Keresi a megfelelô szavakat...* Amikor megismerkedtünk nem túlzok ha azt mondom, hogy utáltam, ô sem volt oda értem, de azért történt egy s más mi teljesen más irányba sodorta kapcsolatunkat. Barátok lettünk, most meg... Attól kicsivel több.*Mesél egy kicsit, majd bólint.* Remélem, hogy megszokom. *Ezt követôen vállat von.* Meglehet... Majd mesélj róla.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 3:18 pm

*Kicist megrántja a vállát igazábol már nem nagyon bánt egyszerüen csak ki zárom magambol az érzéseket és már boldog is vagyok*mondja sima de nyugodt hangon*-Tudom hogy nem csak támaszkodni de.... *megrázza a fejét*-mindegy a lényeg hogy nem nekem való ez a fajta dolog itt van nekem Zorr és a tanulás elvégre is ha igazán jó akarok lenni jó ha csak erre koncentrálok és nem másra*vet hirtelen mosolyt majd megsimogatj aa daimon fejét*-Igaz e pajtás*mondja neki majd ismét Alexandrara néz, és végig hallgatja közbe apró mosolyt is vet*-HÁt szerintem majd csak megszokod tudod semmi nem tart örökké és most ezalatt arra értem hogy majd természetes lesz*mondja mosolyogva*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Aug. 01, 2008 3:47 pm

Biztos jó stratégia. *Hagyja rá, nem akarja tovább boncolgatni ezt a "kellemes" témát, meg ugye Mika tudja mi a jó neki, s mi nem.* Végülis, ráérsz, meg egy bizonyos mértékben csak elvonja a figyelmed egy plusz nôi személy. *Vigyorog egyett, közben feltápászkodik, hisz mindjárt kezdôdik az évzáró, nem volna jó elkésni, neki meg át is kéne öltözni.* Persze, meglehet szokni... *Sóhajtja.* Felszaladok átöltözni. A ceremóniateremben találkozunk. Szia! *Ezzel már el is rohan.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
20 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: