Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 13, 2008 7:07 pm | |
| *Amikor vissza érnek elköszön mindenkitől ez a mai nagyon jó kis program volt neki tetszett is közbe érzi hogy a gyomra még fel le jár meg a különös bizsergést a lábába*~lehet enni kéne valamit meg járkállni~*gondolja majd miután mindenkitől elköszönt a kúria felé veszi az irányt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 13, 2008 7:09 pm | |
| * Amint a zsupszkulccsal visszaér, köszönés gyanánt biccent egyet, majd mosolyogva elindul a szobája felé. Ahhoz képest, hogy mennyire izgult nem sikerült annyira szörnyen, de ő is nagyon jól tudja, hogy sokkal többet is kihozhatott volna belőle. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 13, 2008 7:09 pm | |
| *Visszatérnek az udvarra, és a díjjal a táskájában elindul megkeresni Bellát, hogy felköszöntse születésnapja alkalmából.* |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 13, 2008 7:17 pm | |
| *Ash talpra érkezik a zsupsz kulcsos utazáson aminek örül mert nem esett el. Biccent egyet a tanárnőnek és elindul a hálójába ahol elkezdi fejtegetni a rejtvényt.- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 2:00 pm | |
| *Egy szőke hajú lány érkezik az udvarra. Nyomában fekete kismacska szalad, a kezében fekete, nagy alakú füzetet szorongat. (Mármint a lány, ugyanis a Sissy névre hallgató - bár nem mindig hallgat rá - kismacska nehezen tudta volna a kezébe fogni a füzetet, tekintve, hogy nem is kezei vannak, hanem mancsai.) Ariana egy halk sóhajjal ül le az egyik padra, kinyitotta a füzetet, és puha hegyű grafitot vett elő a zsebéből.* ~ Nyugalom van. ~ *gondolta, ahogy körülnézett az üres udvaron. De nem is baj, hogy üres. Egy-két ember társaságának talán még örülne is, de tömegre nem vágyik. Sőt. Elgondolkozva csóválja meg a fejét, majd rajzolni kezd, miközben a macskája a labájával játszik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 2:08 pm | |
| *A nap már nem tűz olyan könyörtelenül hevesen, mint amikor Jeremy megérkezett. Ezt az időt jobban kedveli. Azthitte nagyobb kedvel fedezi fel az iskolát, de tévedett. Inkább kicsit a szabad levegőre megy. Kihuzza magát, és arisztokratikusan, mégis a saját hanyagságával indul neki a természetnek. Madárcsicsergés... ~Ha itt lenne a légpuskám még szórakozhatnék is....~*Sóhajta, de így csak a pálcájával célózgathatná a tollas áldozatokat...Annak meg mi értelme. Az udvar. Körbe néz a közelben csak egy lányt lát. Hosszú szőke haj, és egy füzet. Nem mintha egy társasági ember lenne...* ~Egyes lépés szövetségeseket szerezni....~*Még sem élhet úgy itt, hogy mindenki utálja....Vagyis élhet, nem mintha zavarná, na de nincs a tervei közt ilyesmi. Sóhajt egyett, kicsit meg vakargatja a fülefölötti részt aztán a lány felé veszi lassan az irányt.*
A hozzászólást Jeremy L. Darrell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 15, 2008 3:06 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 2:15 pm | |
| *Elmélyülten rajzol, és a közeledő fiút észre sem venné, ha nem lenne ott Sissy. De mivel a macska ott van, és ahogy meglátja a közeledőt, elnyávogja magát, Ariana felemeli a fejét.* Szervusz *köszön halvány mosollyal, majd kis gondolkozás után félreteszi a nyitott füzetet. A hófehér rajzlapon - a változatosság kedvéért - egy fiú és egy ocelot látható, pontosabban még csak a főbb vonalaik. A kidolgozás még várat magára.* Ariana Ravenwood, Naxeldir *A prefektusi jelvény a mellkasán fénylik, de nem mondja meg a rangját. Nem akarja, hogy úgy tűnjön, mintha dicsekedni akarna. Inkább csak csendesen várja, hogy a fiú megszólaljon.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 2:25 pm | |
| *A lány felett áll meg, és éppen ráköszönne, amikor egy macska nyávog rá.* -Hrmm-*Morog, miközben elhuzza a száját. Nem szereti a macskákat. A kutyák és a lovak jók. A halak is, mert csendben vannak, nade a macskák. Karmos szürcsomók.* ~Szóval itt az ideje barátságosnak lenni...~*Gondolja, és nyújtja a kezét a lánynak, de nem azért hogy kezetrázzon vele. Tavaly már észre vette, hogy kelet európában mások a szokások.* - Üdv. Jeremy Darrell. Szintén Naxeldir.-*Kicsit ózkodik a macskától, így sandán néz felé, nem bizik az ilyen állatokban. Aztán szemébe csillan a prefektusi jelvény fényem miközben nyújtja a kezét.* ~Nocsak egy prefektus...Úgytűnik ebben az iskolában hemzsegnek...Jobb lesz vigyázni.~ - Nocsak, egy művészlélek...-*vesz fel valami barátságosabb formát, a lány amugy sem lehet elragadtatva tőle. Hideg kék szemek az amugy szép arc fehér, mint egy vámpíré...De a gyógyszer miatt, most legalább, nem olyan durva.*
A hozzászólást Jeremy L. Darrell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 15, 2008 3:07 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 2:34 pm | |
| A kézfogást a nőnek kell kezdeményezni *mondja egy halvány mosollyal, de azért megrázza a fiú kezét.* Nem mintha számítana... csak belémnevelték *mondja, és megrántja a vállát.* Üdvözletem, szaktárs. Mikor érkeztél? Még nem nagyon láttalak. Elsős leszel? *érdeklődik. Látja, hogy a fiú nem túlzottan szereti a macskákat, de nem igazán törődik vele. Ő se szeret sok mindent. Viszont egy kis idő múlva meggondolja magát, és füttyent Sissynek. A macska felugrik mellé, a lány pedig egy furcsa nyelven mond neki valamit, mire a macska elszalad, és tőlük viszonylag távol kezd kergetni egy lepkét. Végigméri a fiút, és a tekintete egy hosszú másodpercig időzik az arcán.* ~ Vajon mitől ilyen sápadt? ~ *kérdezi, de csak magában, majd a füzetre pillant.* Igen... szeretek rajzolni. *mondja, és reméli, hogy Jeremy még nem találkozott a fiúval, akit a rajz ábrázol. Azért hogy biztos legyen benne, rábök a rajzra.* Ismered? *mutat rá a fekete hajú, vörös szemű, ocelot daimónos fiúra. A nevét nem mondja, Jeremy ha ismeri, az ocelotról biztosan felismeri. Ha meg nem ismeri, akkor úgyis mindegy.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 2:44 pm | |
| -Tudok róla, de a kontinens ezen részén, már más szabályok vannak érvényben.-*Hagyja, hogy a lány egy kicsit rázza a kezét, aztán ha abba hajta végre adhat neki egy igazi Jeremy Darrell kézcsókot amire még az ikre sem képes, akár mennyire is szeretik a lányok.* -Épp az imént. Csupán a holmijaimat raktam le.-~és találkoztam , egy Mika nevű prefektussal...~*Gondolja de nem teszi hozzá. -Másodikba kérettem magam....-*Mondja elgondolkodva, ahogy kiveszi a lány kezéből a füzetet. Egészen emberi lénynem néz ki amit rajzol, mellette meg egy nagyra nőt macska. * -De nem tudom milyen eredmény született...-*Nézi a képet. Fogalma sincs róla, hogy egy Jack nevű srácról készült a kép.* - A barátod?-*Kérdezi a lányt, közben nem engedve ki a kezéből a képet. Valahogy fura érzése van vele kapcsolatban. Habár biztos benne, hogy még sosem látta. Közben végre eltűnik a macska.*
A hozzászólást Jeremy L. Darrell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 15, 2008 3:06 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 2:47 pm | |
| Csip-csip-csóka, vak varjúcska! *dalolászik, miközben kánkánt jár, bal kezében egy nagy palackkal amiben sejtelmes narancsos folyadék lötyög.* McDonaldnak volt egy farmja, ijjá-ijjá óóó! És ott a farmon élt öt kutya ijjá-ijjá óóó! *ordítozza közben ügyesen táncikálva.* McDonald-nak volt egy farmja ijjá-ijjá óóó! És ott a farmon élt egy paciii ijjá-ijjá óóó! *közben csipkés szoknyáját fel-le huzogatja, de csak a józan ízlés határain belül. Ekkor megérkezik az udvarra, ahol letépi a cispkés szoknyát, ami alatt egy fűszoknya bújik meg. Leveszi a felsőjét, és tádááám eg igazi kókuszdió-melltartó van rajta. Hawaii-virágokat tesz a ajába, felteszi a ezérea két-két fűzért, a nyakába is tesz egyet, és az undorító turmixxal táncikál tovább.* Aloha! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 2:57 pm | |
| Igen, itt valóban mások a szabályok. De én Angliában nőttem fel, és angol vagyok. *közli a fiúval. A kézcsókon eléggé meglepődik, és talán halvány pír is jelenik meg az arcán, de az egy másodperc múlva el is tűnik.* Én még csak elsős leszek. A nyáron érkeztem, de én valamiért nem akartam másodikba menni. Jó nekem elsőben. ~ Így legalább tanulhatok bájitaltant, és nem is akárkiktől. Jacktől és a kedves, új tanárnőtől. ~ Másodikban nincs bájitaltan, márpedig én elég nehezen bírom ki bájitaltan nélkül. *mikor a fiú rákérdez Jackre, Ariana eléggé elvörösödik.* Neeem... tulajdonképpen nem a barátom... vagyis... nem úgy a barátom... szóval... tényleg csak barátok vagyunk... *hebegi, tényleg eléggé zavartan. A fiúnak nincs sok köze hozzá, hogy szerelmes Jackbe. Zavarából szerencsére megmenekül, hiszen egy lány érkezik. Ariana elképedve nézi.* ~ Ashley... ~ *fut át az agyán, és a fiúhoz fordul.* Nem ismerem. Semmi közöm ahhoz a csajhoz. *közli vele határozottan, elég hangosan. Minden bizonnyal Ashley is meghallotta.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:03 pm | |
| *Na erre csak elvigyorodik. Nem hülye a gyerek, azaz mondjuk úgy a testi gyengeségét elnyomja az, hogy milyen jó a logikája. Talán ez az egyetlen jó dolog benne.* -Értem.-*mondja tömören*~Szóval ez a Ravenwood lány akinek ahogy hallom a neve csengését valószínüleg aranyvérű...Már ha ő annak a Ravenwood családnak a tagja. Vonzalmat mutathat Jack iránt...Különben miért rajzolná le...~ *Közeledik egy igen különös lány, a szó nem éppen pozitiv értelmében véve. A viselkedése távolról sem olyan amilyet Jeremy nyugodt kis lelke húzamossabb ideig képes elviselni. Vidám, viháncoló. Talán ez a két szó jutt eszébe az embernek róla az örült, és a feltűnési viszketegség után. Azonban a lánynak van egy szerencséje. Aztpedig a vérének 50%-ban van amitól a mogorva Jeremy is furcsa vonzalmat érez a lány fel. A vélaság. Így a lány kiérdemelheti a Tripla V nevetvagy a V3-mast...* ~ Te jó ég mi ez? És miért tartom mégis olyan vonzónak...Ejnye Jeremy nem vall ez rád.~* A lányra néz, epekedő tekintettel, olyannal amiket csak is egy faj hozhat ki belőle....* ~ Kecses vonalak hosszú szőke haj, és az idióta szövegmögött csodás hang....És vetköziiik.~*Megrázza a fejét a kókuszbikini látványára.* ~Hmm egy félvéla...Más nem lehet...Ha teljesen az lenne, akkor valószínüleg már a ....Na jó ebbe jobb bele se gondolni.~*Most hogy rájött, már nem kell idiótaként gondolnia magára, hogy vonzónak tartja a fruskát.* ~Pont ezt utálom a vélákban.~
A hozzászólást Jeremy L. Darrell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 15, 2008 3:05 pm-kor. |
| | | Nasuada Yordana Diák
Hozzászólások száma : 22
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:04 pm | |
| *Nasuada sötét kék farmernadrágjában és piros pólójában éppen az udvaron sétál. Fekete haját a lágy szellő ringatja. Végre megpillantja barátnőjét Arianát, aki felett egy ismeretlen srác állt. Ekkor valami különös ének hallatszik. A lány ledöbbenve nézi egy másik lány hawaii előadását. Zavartan elkezd tovább menni Ariana felé.* -Te láttad ezt? Ismered?- *kérdezi tágra nyílt szemekkel és leül mellé.*
A hozzászólást Nasuada Yordana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 15, 2008 3:13 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:09 pm | |
| //Nasuada hadd közöljem hogy valaki nem lesz Allidonos, ha nem tud énekelni, vagy nincs szép hangja. Kérlek módosítsd a hsz-ed, mivel Ashley--nek igenis szép hangja van!//
Aloha, földiek! Az Iriszről jövök, és az ottani gyümölcstermény koktélját hoztam el nektek *nevet fel, majd ügyetlenül kibontja a paradicsommal turmixolt barackot, némi jéggel és tejjel, s Ariana felé spriccel a finom nedü.* Igyatoook! *mondja elengedve az üveget, majd táncikálva bemutatkozik.* Amúgy Ashley vagyok, ALlidonos és SKóciból jöttem. *motyorogja a hula-tánc közepette.* I sí néé ujj-ujj, mádérkó ztranamicskovin, ujj-ujj! *ez a jelszó, ha az ember malacokat akar hívni. APró, kicsit bolyhos malackák tűnnek fel, Pallasz Athéné és Odüsszeusz. Ők Ashley malacai, aprók, mindössze maximum 17 centisek, az orruk nedves, a szemük nagy és ducik. Pallasz Athéné Jeremy-re ugrik, és róla kezdi lefetyelni az innivalót, míg Odüsszeusz Arianra támad, és nedves orrával tör utat magának. Ashley a maradék italt magára önti és hátradöl a fűben, úgy élvezi, hogy malacai jönnek és lezabálják róla ezt az undorító innivalót.* Olyan pua és nedves az orruk... *mondja nevetve, majd hajából kifacsarva turmixot és a malacnyálat, könnyíti magát egy vízvarázslattal.* Karnas! *s nyomban lezuhanyzik, testét körbefonja a víz, a hawaii-i ruhái testéhez tapadnak, és így folytatja tovább a hulát, miközben malacai is két lábra állnak, és afféle háttértáncoskét szntén fűszoknyában táncra perdülnek.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:16 pm | |
| *Mikor a fiú csak egy "értem"-mel válaszol, Ariana elég sok mindent képzel ez az egy szó mögé. Hogy ebből mennyi igaz, az rejtély. Mikor látja, hogy Jeremy hogy néz Ashley-re, gúnyosan elmosolyodik.* ~ Hát igen, a véla-vér... ~ Mi újság, Ashley? *érdeklődik a lánytól kedvesen, miközben azon gondolkozik, hogy vajon Ashley vagy Kestrencya a "furcsább". Mikor Nasuada odajön, Ariana felvonja a szemöldökét.* Szervusz, Nasuada. Egy: talán nem ártana köszönni. Kettő: nem ártana bemutatkozni, ugyanis tekintve, hogy Jeremy nem rég érkezett, erősen kétlem, hogy ismered. Majd Ashley-re fordítja a tekintetét, és köhögésnek próbálja álcázni a feltörő nevetését.* Ashley, édesem, mondd... minden rendben veled? Mert szívesen felkísérlek a betegszobára, ha rosszul érzed magad... *mikor a "nedű" felé spriccel, hátrahőköl. Kicsit ráfröccsen a ruhájára, de egy laza pálcamozdulattal eltünteti. Ashley-nek szinte mindent elnéz, kivéve azt, mikor Jacket akarta megátkozni. Az mondjuk jó húzás volt, hogy belerúgott Arnuilba, de... Nem tudja befejezni a gondolatsort, mert ekkor egy malac ugrik rá, amit Ariana reflexből ellök magától.* Kestrencya... *nyögi ki az első dolgot, ami eszébe jut.* Ashley, mondd csak... ismered a deridionos Kestrencyát? ~ Most komolyan... ez a két csaj normális?? És én normális vagyok, hogy mind a kettőt kedvelem?! ~ *hirtelen felpattan, megfogja Ashley-t, és lenyomja a padra.* Legyél szíves befejezni, oké? Nagyon kedvellek, és jófejnek is tartalak, viszont most ezt ne. *mondja nyugodtan a lánynak.* |
| | | Anastasiya Tereza Diák
Főkarakter : bogarencsi@hotmail.com Hozzászólások száma : 164 Kaszt : Üzenőláda : Aki játszani szeretne az írjon privátba vagy írjon msn-en.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:21 pm | |
| *Ana téved ki az udvarra, ez nála nagyon ritka mivel mostanában annyit alszik ,hogy eznál nagy dolog majd meglát pár lányt és köszön nekik.* - Sziasztok. Anastasiya Tereza vagyok.Allidon. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:23 pm | |
| *Na ennyit a vélabűbájról. A disznóshow végleg kiábrándítja Jeremyt a lányból, hát még az undorító löttyfröcskölése. Biztosan nem csókolna, olyan lányt, akit előtte disznók nyalogattak. Kirázza a hideg a gondolatra. Nem akar visszanázni a lányra, de ekkorra már lezuhanyozodik.* ~Milyen szépen csillog a bőrén a víz....A fenébe is. Utálom a vélákat!~*Visszafordul a lányhoz, és még véletlenül se probál a lány felé nézni.* -Aham, szóval elsős...-*Probál visszatérni a mondandóra, de ekkor megpillat még egy lányt.* ~Ha nem futottam volna Mikával azt gondolnám leány iskola....~ -Hagyd csak.-*Mondja Arianának.* - Üdv Jeremy Darrell vagyok.-*Biccent a lánynak. Erre kialakul valamifajta groteszk cicaharc. Ami most nem nagyon érdekelné a fiút. És erősen, gondolkozik, hogy melyik végen tűnjön el a semmibe. Aztán még egy lány....A sanda gyanú kezd még gyanubb lenni...~ ~Még egy lány...~*Biccent neki is...* ~Túl sok itt az ember... |
| | | Nasuada Yordana Diák
Hozzászólások száma : 22
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:32 pm | |
| -Sziasztok!-*Köszön utólag a lány, majd kezét nyújtja az ismeretlen srác felé.* -A nevem Nasuada Yordana, elsős leszek.-* Mutatkozik be a lány. Közben hirtelen elszabadul a káosz, valami kiömlik meg malac szaladgál. A lány azt sem tudja, hogy hova nézzen, majd mivel látja, hogy a srác nem igazán figyel rá elveszi a kezét.** | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:33 pm | |
| *Ashley-nek nem célja hogy Jeremy megcsókolja, még nem érzi magát készen a szerelemre.* Kresztencict? Hogyneee! *mondja, majd apró malackái elfutnak, látva Jeremy és Ariana haragját. Ashley higgadtan köti fel a haját, majd egy bokorba húzódkodva leveszi a vizes ruháit, és a kókuszruhadarabot, és helyette normálisat vesz fel, egy rózsaszín combközépig érő vállánál nyitott egyberuhát. A szoknyarész fodros, ha fellibbenne ezekben a szelekben, Ashley nyilván elvörösödne. Mindezt persze azután teszi hogy Ariana a adra kényszerítette, ekkor jön Nasuada és Anastasiya.* Halisztok, Ashley, Másodikos Allidonos. *motyogja, a hajába egy masnis hajcsatott téve.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:37 pm | |
| *Ekkor egy újabb lány érkezik.* ~ Nagy a forgalom... Még egy-két ember, és én lelépek. ~ *Hát igen, Ariana nem szereti túlzottan a tömeget. Márpedig neki már szinte ez a - vele együtt - öt ember is tömeg. Ha még többen jönnek, ő minden bizonnyal távozik, bár ez nem biztos.* Ariana Ravenwood, Naxeldires prefektus *közli a lánnyal.* Szervusz, Anastasiya. *Jeremy arckifejezésén szinte elkuncogja magát. Van egy-két tippje, mi jár a fiú fejében.* Gyűlünk *jelenti ki, majd a fiúhoz fordul.* Ne aggódj, nem egy lány suliba kerültél. Vannak fiúk is *mondja, és lopva, alig észrevehetően a rajzra esik a pillantása.* ~ De még mennyire, hogy vannak... Igaz, hogy már egy jó ideje nem láttam... Hol lehet? És hol lehet Pet? ~ Szerintem remekül illetek egymáshoz *mondja halvány mosollyal, mikor Ashley közli, hogy ismeri a deridionos lányt.* Nem tudod, meggyógyultak-e már a malacai? Mi is a nevük? Az egyik Cucu, azt tudom. |
| | | Anastasiya Tereza Diák
Főkarakter : bogarencsi@hotmail.com Hozzászólások száma : 164 Kaszt : Üzenőláda : Aki játszani szeretne az írjon privátba vagy írjon msn-en.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:40 pm | |
| *Ana felismerte az egyik lány nevét mivel egy szobába laknak, személyesen még nem találkoztak csak az ágyán látott egy képet és egy nevet. -Szia Nasuada! Én vagyok az új lakótársad még nem találkoztunk mivel túl sokat aludtam.*Nevetett a lány majd kezét nyújtotta ,hogy kezet fogjon lakótársával. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:46 pm | |
| -Jeremy Darrell-*Mondja Nasuadának is kezecsókolva. Gyűlnek is rendesen. Jeremy még egy ember társaságát sem szereti általában, nem hogy még ennyit. Ráadásul hangosak. És magas a hangjuk...Persze, hogy magas, hiszen lányok... Túl sok a lány. Eddig inkább fiúk vették körül. Csendesek, néha verekednek. De nem ilyen hangosak, mint egy seregély raj.* - Nos lányok. Örültem a találkozásnak.-*Még egy utolsó pillantást vet a képre, aztán kihuzza magát. Ad egy búcsú kézcsókot Arianának. Ám nem köszöni meg a hasznos információkat. Inkább visszaindul a kastályba, még visszaszól a félvélának, aki most öltözött át.* -Aztán vigyázon Ashley kisasszony, meg ne fázzon...-*Ezzel eltűnik a horizonton.*
A hozzászólást Jeremy L. Darrell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 15, 2008 4:00 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:48 pm | |
| // Khm-khm, Jeremy. Nem gondolod hogy túlzá hogy a karid mindenkinek a vezetéknevét tudja? Ashley ráadásul nem is mondta hogy Bernette, csak annit hogy Ashley. Erre figyelj, mert ide nem gondolatolvasók járnak, mert ha igen, akkor felesleges lenne az iskola. // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 15, 2008 3:54 pm | |
| //Anastasiya elment, innentől NJK// |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |