Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 10:27 am | |
| -Mert hát ugy vesszem észrehogy nincs jó kedved. Gondoltam meg kérdezem mi bajod, bár lehet rosz ötlet volt.*Átt öleli a lányt.* -NÉzd milyen szép idünk van nem megyünka vízeséshez?*Teszi fell a kérédést a lánynak.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 10:32 am | |
| - Értem, nem volt rossz ötlet, csak kicsit lehangolt vagyok, ennyi az egész *mondja, majd amikor a fiú átöleli hozzábújik. Régen volt már, hogy ezt megtette és hiányzott is neki. Amikor a vízesést említi ráemeli tekintetét majd bólint* - De tényleg szép, mehetünk *mondja de még nem áll fel, olyan jó kedvese karjai között ülni. Most Alex arcát fürkészi, mint oly sokszor, majd lepillant hópárducára, majd az égre és a felhőket nézi egy ideig* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 3:44 pm | |
| *Bella és Leonidas jelenik meg ismét az udvaron, immár száraz öltözékben. Zsebében pálcája pihen, amit ma már kétszer is használt* ~Lehet tényleg sok volt az a forgószél? Kitérhetett volna előle Igazad van, de akkor sem kellett volna Hagyjuk, ami megtörtént, megtörént, nem tudsz rajta változtatni, és szerintem ügyes voltál ~ *ezzel le is zárják a beszélgetést, és Bella leül az egyik padra, hópárduca pedig a pad alá telepszik. Nem várnak semmire és senkire, csak kijöttek levegőzni egyet* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 3:48 pm | |
| *Amnalia és Villyi érkezik az Udvarra. Amikor észreveszik Arabellát oda mennek hozzá.* -Sziasztok. Hogy vagy? *Üdvözli a lány szaktársát.* -Szia. *Villyi pedig a magamódján Leonidassal kezd el csevegni. Amalia Arabella mellé ül.* | |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 3:50 pm | |
| *Egy bájos hang cseng fel de csak dúdolásban. Egy számára nagyon kedves dalt dúdol. Mikor közelebb ér lát egy alakot aki lehet hogy észreveszi a dúdolás forrását is aki nem más mint Ashlie és mögötte pedig Ayla ha minden igaz. Odalép az Eramiros lány mellé és befejezi a dúdolást és megszólal ugyanolyan kellemes hangon.* -Szia! Te is a szakkörre jössz igaz?-*Kérdezi a lányt és leül az egyik padra várva Agusta Úrnőt.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 3:51 pm | |
| *Bella szokásához híven elgondolkozott egy pillanatra. Amikor ráköszönnek a hang irányába fordítja a fejét* - Szia, köszönöm jól vagyok, te? *kérdez vissza, miközben egy barátságos mosolyt küld a lány és daimónja felé* - Szia, hogy vagy? *köszön a daimón is, majd miközben a válaszra vár, feltekint Amaliára is* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 3:56 pm | |
| *Ayla is érkezik Ashlievel az udvarra és nagy örömmel hozzá passzolva széles mosollyal tekint körbe vajon ki is lehet itt rajtuk kívül. Megpillantja két szaktársát Amaliát és Bellát is, akiknek nagyon megörül. Odacsörtet hozzájuk és reméli, hogy Ashlie is követi őt. Mikor odaér széles mosollyal köszönti őket és diamonjaikat.* -Sziasztoook! *Megáll előttük.* -Bell olyan jó, hogy látlak. Nem is tudom mikor beszéltünk utoljára. *Fordult a lány felé majd Amaliához.* -Hogy vagy Amalia? *Kérdi a lánytól és szinte a föld felett száll örömében.* | |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 3:59 pm | |
| -Jól vagyok köszi. *Válaszolja a lány barátságosan.* -Köszi jól vagyok. Régen találkoztunk. *Válaszolja a daimon. Amikor Amlia meghalja a hangot egy kicsit elgondolkozik.* ~Mintha én itt se lennék.~*Zsörtölődik. * ~Csak ne, hogy azt hidje, hogy Arabelláé vagyok.~ *Kuncog Villyi. Az Eramires lány végülis nem köszön az újonnan érkezőnek.* -Szia Ayla. ~Végre valaki köszön nekem is.~ -Jól vagyok köszi. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:00 pm | |
| *Barna úti köpenyt, és egy kalapot visel magán, úgy tűnik minden időre felkészült, így jeneik meg a kúria ajtajában. Kezében az elefántcsontból faragott botot tartja, melynek tetején a kristály arany színben ragyog. Miután megnyugodott, és intett a nebulóknak, hogy lépjenek közelebb, úgy döntött, jobb ha az utazás előtt még néhány mondatot szól* -Üdvözlök mindenkit a mai túrán. A mai nap olyan helyre látogatunk el, ahol az elemek széles kavalkádjával tudok önöknek mutatni pár érdekességet. Amely nem mindenkinek adatik meg. Mielőtt elindulnánk, szeretném ha mindenki megjegyezne pár szabályt., Aki ezeket ugyanis áthágja, az az életével fizet* nyomatékosan mindenkinek a szemébe néz, majd folytatja* - Az első, és legfontosabb szabály: engedély nélkül senki nem léphet túl azon a védőkörön, amelybe a társaságot zárom. A második szabály: nem varázsolnak. És a harmadik szabály: feltétel nélkül engedelmeskednek* most hogy ezeket mind elmondta, magasra tartja a botot, s az aranyszínű derengés lassan burkot von a jelenlévők köré. Mikor mindenki a védőigézet alatt van, a burok széle aranyszínben izzik, és a csoport szédült utazásba kezd egy másik országba.*
|
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:02 pm | |
| *Amikor többen is kijönnek sorban köszön mindenkinek* - Sziasztok, igen Ayla tényleg rég volt, és mi újság veled? *kérdezi mosolyogva, közben pedig Leonidas is folytatja a bájcsevelyt Villyi-vel* - Igen régen volt már, és mit csináltál mostanában? *kérdezi a daimón, miközben Bella körülnéz* ~Eddig nem sokan vagyunk~ *gondolkozik el egy pillanatra.*
A hozzászólást Arabella Jagusia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 04, 2008 4:11 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:06 pm | |
| //ha mindenki lereagálta a dolgot, akkor majd írok, é szólok hová megyünk// |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:07 pm | |
| -Hát nem sok igazán nem történt velem semmi különös.*Ayla továbbra is mosolyog és kis idő múlva léptekre lesz figyelmes. Odafordul a hang irányába és örömmel látja, hogy Úrnője közeleg feléjük. Mikor odaér hozzájuk meghajool és köszön.* -Üdvözlöm Úrnő. * Hallgatja és megjegyzi a szabályokat, amit akkor sem hágna át ha nem az életével fizetne értük. Mosolya nem hervad le semmitől sem és nem is tud semmitől sem rossz kedvre hangolódni. Majd burok veszi körbe őket, aminek széle csodálatos színű és utánna Ayla csak arra lesz figyelmes, hogy eltűnik az udvar képe a szemei elől.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:09 pm | |
| -Jónapot. *Köszön Amalia.* -Aludtam. Te? *Kérdezi Villyi. A lány és daimonja Arabelláékkal maradnak hisz így majd tudnak beszélgetni.* ~Nem vagyunk valami sokan. Pontosabban négyen illetve az úrnő.~ *Gondolkozik el a lány.A fél-véla lányon egy hófehér ruha van. Haja pedig lófarokban van.* | |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:09 pm | |
| *Ash meglátja az elemek úrnőét a bejáratnál. Mikor odaér közéjük és ismerteti a szabályokat sokatmondóan bólint.*-Igen Agusta Úrnő és betartom a szabályokat!-*Mondja és pálcáját retiküljébe süllyeszti.*-Nézi ahogy a védőburok körbeveszi őket és arany színben felragyog. A pörgést érzi de jól tartja magát.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:12 pm | |
| * Ahogy gondolkozik megjelenik az Úrnő is, amitől Bellának mintha jobb kedve lenne* - Szép napot Úrnőm, milyen elegáns ma *jegyzi meg csak halkan, majd inkább tovább figyel* - Megértettem *mondja a szabályokat hallva, majd amikor elindulnak szíve szinte repes a boldogságtól. Régen utazott már Úrnőjével, és ez hiányzott neki. A burok csodálatos szinekben pompázik, s ez nagyon tetszik Bellának is* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:13 pm | |
| //Sorry a késésért ^^"//
*Ashley szalad ide, szőke haja csak úgy repül vele, ruhája fodrozódik össze-vissza, de nem tántoríthatja ez semmi attól, hogy megtegye kirándulását az Elemek közé. Gyorsan követi a tanár utasításait sötöbö.*
// És sorry a rövid hszért :/ // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:13 pm | |
| // az otthon-külföld tpocban létehoztam az Afrika helyszínt, amint írtam ti is írhattok// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 4:18 pm | |
| *Gavril még épp időben érkezik.*
//Bocsi a késésért most értem haza.// |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 5:17 pm | |
| *Egy szempillantás alatt az udvarra érkeztek vissza.* -Viszlát. *Köszön el a lány. Leül a padra. Kétli, hogy itt marad velük valaki de legalább senki sem fogja látni rajta, hogy milyen nehezére esik majd mozogni* ~Egy kis erőt veszek magamon és felmegyek.~ *Kezet homlokához teszi.* ~Szent ég én lázas vagyok.~
//Nagyon jó volt. Köszönöm.// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 5:17 pm | |
| *A pörgő gömbbel visszatérnek, de az Úrnőt már nem látja sehol. Kilép a gömbből és a lányok felé fordul.* Hova tovább mit csináljunk? Mehetnénk dinnyézni 1et, 3-an csak mg tudunk enni egy kis dinnyét. mi a vléeményetek? Vagy előtte még mosdjunk le ebből a szagtól?
//Jó volt köszi.// |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 5:21 pm | |
| *Bella és Leonidas a többiekkel együtt érkezik vissza az udvarra. Amikor megszűnik a burok már épp megköszönné a kirándulást Úrnőjének, de ő már sehol sincs* ~Hová tűnhetett?~ *tűnődik el, majd elindul, hogy sétáljon egy kicsit. Régen érezte magát ilyen jól* -Köszi, én ezt most kihagyom sziasztok *köszön el végül a többiektől, és ehhez most egy kis integetés is társul. Lassan indul vissza a kúriába, majd onnan elindul valamerre hátha találkozik egy ismerőssel. Bár most inkább egyedül lenne*
//Nagyon szupi volt, köszönöm!// | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 5:27 pm | |
| *Ayla is pörög és kicsit megszédül tőle aztán az udvaron találja magát újra.* -Hűűű ez jó volt! *Foglalja röviden össze a szakkört és szintén leül egy padra pontosabban Amalia mellé. Elfáradt at izgalmaktól és az élményektől.* -Mit szólnátok ha árvonulnánk a vízeséshez? Na mit szóltok? ÁÁ inkább ne megyek és lepancsizok egy kicsit.*Teszi fel a kérdést majd megadja a választ magának.* -Nem én is kihagyom a dinnyézést inkább lefurdök. Jössz Ashlie? *majd elindulnak a szobájukba.*
// Élveztem! Köszi!// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 5:29 pm | |
| Akkor már én is lefürök. sziasztok |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 04, 2008 5:41 pm | |
| *Mikor a lány ott hagyták felment a szobájába nagy nehezen aholmély álomba merült.* | |
| | | Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 05, 2008 6:17 pm | |
| *Lassan de biztosan sötétség öleli körül a Kúriát és környékét, egy újabb nap telt el, az éjszaka veszi át a fôszerepet. Lex lép ki az Udvarra, ugyanabban a fehér blúzba, ugyanabban a rövid farmerszoknyában és fekete cipôkben, valamint táskával. Csak épp a kutakodás maradt el, de hátha nem lesz lefejezve azért ha holnapra halasztja. Megcéloz egy padot levágja rá táskáját, majd tôle szokatlan módon kifekszik. Párnaként tatyója szolgál, ô pedig szépen elhelyezkedik a fapadon és az eget kémleli. Távolabb tanyázik a Kúriától, így egybôl nem lehet észrevenni a lányt.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |