Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 05, 2008 6:23 pm | |
| *Mika érkezik ki az udvarra körbe néz*~sötétedik ez jó~*kinyújtózkodik jó ez a meleg után egy kis homály úgy érzi bármikor elviselné, először csak lassan sétállgat nincs semmi terve igazábol nem is lett volna úgy negyed óra sétállás után veszi észre Alex-et az eggyik padnál*~Nicsak itt akarja tölteni az esét?~*gondolkozik megrántva a vállát közbe Zorrat körbe tekereg a lába között szerencsére nem puffan el a daimonba majd mégis úgy gondolja hogy ha már itt van akkor oda köszön bár emlékszik a vízcsóvára és még tartozik is eggyel de most nem akarja vissza adni főleg nem este azért ő sem tartozik a túl szemetek közé*-Szép estét, cask nem kirugtak a szobábol?*kérdezi vidáman bár nem gondolja komolyan és ez látszik is a hangján* |
| | | Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 05, 2008 6:31 pm | |
| *Még alig pár fényes pont pöttyözi az eget, ám a hômérséklet kissé lehûlt, nem csoda hogy a fekvô lány néha megborzong, de attól még nem fagyik szét, csak pár hûvösebb szellô kicsit megrázza. Meg sem fordul a fejében, hogy bárki is idetéved, így kicsit meglepôdik az ismerôs hang hallatán. A fiúra emeli szemeit, de nem kel fel.* Viszont. Aham, befogadsz? *Kérdi egy pajkos, pimasz mosoly kíséretében, mit lehet hogy a fényviszonyok miatt nem lehet jól látni, de a lány hangja mindent elárul.* | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 7:29 am | |
| *A mai reggelen, immár teljesen fitten lép ki Aali az udvar füves részére. Csirri is mögötte zárnyal, és vidáman csiripel, élvezi az időt, akár miyen is az. Néha a sétájába beiktat egy kis álldogálást, közben körülnézeget, és magában fütyörészik.* ~Milyen régen sétáltam az udvaron!~ *Gondolja vidáman,és ez igaz is, ugyanis eddig mindig csak átutazóban járt errefelé. Közben odaér a padokhoz, és a lecsüccsen az egyikre, amelyik nem vizes a harmattól. Kénylemesen háradől, és nézegeti az ébredező természetet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 7:43 am | |
| *Ashley idetipeg aranyos rózsaszín tütüjében és félpántos zöld felsőjében. Ma reggel olyan kómás volt, hogy a színket is alig látta, és cipőt se vett fel. Miután sikeresen felöltözött valami szocializálódott helyre akart menni, és pont az Udvarra esett a választása. Hát itt csak egy azaz egy darab Aali van, de kezdetnek nem rossz, nyilván nem hagyja itt szaktársát.* Szia. Ashley vagyok, Allidonos. *mosolyog Aali-ra, és újfent a haját kezdi babrálni.* |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 7:48 am | |
| *Örömmel fedezi fel, hogy egy másuik lány is az udvarra érkezett, bár kissé kómásan, de mégiscsak itt van. Mikor bemuatkozik, Aali megtudja, hogy szaktárssal van dolga, ígyhát még nagyobb az öröme.* -Szia! Én Aali White vagyok, szintén Allindonos. *Közli mosolyogva, majd picit arrébb húzódik a padon, hogy Ashley is le tudjopn ülni. No persze nem k9ötelező, de talán célszerűbb, nem csak ott egyhelyben álldogálni.* -Nem akarsz leülni? *Azal rámuat a maradék helyre, ahol még 3 embar, véla, tünde, és talán 1 félóriás is elférne örömmel. * -Amúgy, mizújs van veled? *Kérdi a lánytól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 7:55 am | |
| Köszi a helyet. *motyogja hálásan, majd lezuttyan a padra.* Nem sok minden, csak annyi hogy szeptemberben elmegyek nagy valószínűséggel... ~Miért ekkora a szám?~ Hehehehe! Bevetted, mi? *javítja ki magát, még ha igaz is amit állított.* Na... na és veled? Hogy mennek a dolgok? *kérdezi a táskájában matatva.* ~Hjajj... hová tettem? Asszem itt volt... vagy az a nugátos volt? Utálom a csokit... blőőééé...~ |
| | | Aali White Diák
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 8:05 am | |
| *Kissé furcsán néz Ashley-re, aki eközben mellé csüccsent. Viszont ő inkább most feláll, ugyanis, miután végighallgatta a lányt, nem gondolja, hoghy ő lenne a számára legmegfeleőbb társaság. Erősen kutat giondolatai közt, hogy milyen kifogást kéne találni, de mivel semmi sem jut az eszébe, ezért kifogás nélkül indul el.* -Szia, öhm…Mennem kell, bocsika de még dolgom van. *Ez enm igaz, de mégiscsak el akar szabadulni.* -Remélem még találkozunk! *Mondja még, amjd elindul a szobájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 8:10 am | |
| Hali. *mondja halkan, és fejcsóválva kutat tovább.* ~Egy rúzs... fúúj, ez ocsmány!~ *azzal hátradobja az egyik bokorba.* ~Két három hete kibontott keksz... felejtő.~ *ezt is hátradobja, majd ujjongva kivesz a táskájából egy másfél literes sütőtöklevet. Gyorsan kinyitja, majd kecsketejet ad hozzá, ettől mégjobban bepörög és cumit szerel a végére. Csak iszogat-iszogat és iszogat. Mikor lenyugodott visszaül a helyére és vissazárja az innivalót majd egy kedves mozdulattal a táskájába helyezi. Mosolyogva csapja vállára a vörös táskacsodát, és szépen elindul valamerre.* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 11:00 am | |
| //Olvadunk. Elvileg este van.//
Nekem így is megfelel. *Mosolyog egy sort a fiúra és mivel ôt sem zavarja, hogy vészesen sötétedik ezért nem is teremt egy kis fényt. Meghittebb is, nyugtatóbb is a zavartalan éjszaka.* Kösz, remekül. Ma akartam menni egy kicsit a könyvtárba, tudod, hogy nézzek utána a mi kis kiruccanásunk helyszínének, de valahogy nem jutottam el odaáig. Mattet is felkerestem, nem volt a szobájában, de hagytam neki üzenetet. *Mesél szépen, kicsit talán suttogva, mintha nem akarna felébreszteni egy fán alvó mókust sem.* Nem olyan sûrjen, de jó dolog kiterülni, meg fôleg a csillagos eget kémelelni, most így alakult. És te, hogy vagy? *Kérdi, miközben felül és csinál egy kis helyet Mikának is.*Gyere ülj le. *Invitálja kedvesen pillogva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 11:07 am | |
| *Leül majd megrántja a vállát*-HÁt nem sokminden ma inkább pihentem nem volt erőm felvonszolni magamat a könyvtárig*mondja talán kicsit el is neveti magát*-HÁt legalább tudni fog róla hogyha megjön aztán majd kisütjük a többit nemigaz zor?*néz le a daimonra aki csak bólogat most eléggé ébernek tűnik Mika ismét a lány felé néz*-Én szeretem a csillagokat valahogy jobb az éjszaka mint a nappal legalábbis én így vagyolk vele*mondja mosolyogva*-régebben én is sokat csináltam most már nem nagyon |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 11:25 am | |
| Mibe fáradtál annyira bele, hogy nem volt erôd? Csak nem a tegnapi kis csatába? *Kérdi enyhén gúnyosan nem komoly.* Ja, van idônk. Alig egy hónap. *Pillant ô is Zorratra, ki a változatosság kedvéért most nem tunyul annyira.* Van aki jobban kedveli a sötétséget... *Von enyhén vállat. | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 12:02 pm | |
| *Lex is elneveti magát, nem is gondolta volna, hogy ilyen hatással van a fiúra a legutóbbi kis "incidens".* Akkor többet nem csinálunk olyat, nem akarlak bántani és végképp nem az ôrületbe kergetni. *Csóválja meg a fejét és bocsánatkérô pillantásokkal bombázza Mikát.* Miket szoktál olvasni? *Kérdi, ez most igazán érdekli.* Ismerem az olyan napokat. Egy idôben nekem is volt bennük részem. *Sóhajtja, azok sem voltak édes napok...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 12:06 pm | |
| *Megrántja a vállát*-Hát ami jön de szeretem a misztikus történeteket meg a regényeket álltalába ezzel rongálom az agyam ha nem éppen a tankönyv fölé görnyedve hajolok bár bevallom az is néha elég rémes*neveti el magát*-Szerintem minden embernél vannak olyan napok amikor nem tudja mi a francnak él nekem kábé ez volt bár most már jobban vagyok legalábbis beszélgetek*mosolyodik el*-TE milyeneket szoktál olvasni?*kérdezi kiváncsian közbe lenéz a daimonra és elmosolyodik most már Zorr is lehunyxta a szemét és durmol*-Na eddig tartott az izgágasága*neveti el magát* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 12:16 pm | |
| Ahham. *Miután végighallgatta a fiút ô is szépen elkezd sorolni.* Hát én is inkább a regényeket kedvelem, kedvencem pedig Dosztojevszkij, bár mugli, de attól még tetszenek az írásai. De még szóba jöhet Vilkov meg Spendarva. *Kapásból mondogatja a híres pennaforgatókat, kik többnyire kaland regényeket vittek pergamenre.* Hibernálni sem árt. Néha kell a kikapcs. *Bólint.* Elég passzív. *Nevet a máris aluszikáló daimonon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 12:27 pm | |
| *Én is ezt mondom*mondja mosolyogva majd feláll kicsit megtornáztatja a végtagjait amik kicsit talán el is gémberedtek, a tagjai*-hát akkor te értelmesebbeket olvasol mint én tudod kicsit szeretek félni én inkább azokat olvasom amibe nagyon meg tudom emelni az adrenalin szintemet bár ahogy elnéztem itt a történteket van egy olyan érzésem hogy nem kell könyv ahhoz hogy valaki befrászoljon mondjuk kiváncsi vagyok mi lesz a két kegyenc sorsa de már nem is nagyon érdekel amúgy már várom kiváncsi leszek milyen is lesz ez az egész kiruccanás |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 12:40 pm | |
| *Ahogy Mika feláll, Lex is úgy dönt, hogy nem ücsörög tovább a padon, meg amúgyis lehet jobb volna visszavonulót fújni, hisz még van egy kevés dolga.* Áh, nem mindig. Mostanában például alig látni könyvet a kezemben. *Legyint, majd mosolyogva hallgatja a fiút.* Hm, az engem is érdekel, szerintem felnyársalják ôket. *Mondja komolyan, szemrebbenés nélkül.* Holnap az elsô dolgom lesz a könyvtárba menni és Mattet is elôszedem, úgyhogy már gondolkozhatsz is azon, hogy mit teszel a hátitáskádba. De most visszavonulok. Minden jót. Szia! *Egy mosoly és egy intés társaságában szépen visszasétál a Kúriába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 06, 2008 12:43 pm | |
| -Neked is. Szia*köszön el a lánytól majd szól Zorratnak és ők is bemennek a kúriába* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 07, 2008 8:10 am | |
| *Akkor B verzsön, és Kestrencyának ég a képe, ahogy azt kell. Persze ez nála már megszokott, hisz az a fránya péntek tizenharmadikai születés nem volt előnyére.*-Ó, ennek felettébb örülök. Mármint annak, hogy jössz tájcsízni.*Vigyorral az arcán lép ki az udvarra, s egy megfelelő helyet keresve kis terpeszbe áll, majd az egyik kezét a föld felé tartja, a másikat az ég felé, s mindeközben az ég felé meredő kezét pásztázza.*-Nah, tudod most gyűjtjük a csít, mert az fontos, hisz csí nélkül nincs táj csí sem. Csináld utánam, meglás sokkal fittebb leszel a mai nap folyamán.*Most irányt vált, s megcseréli a kezeit. Most másik kókad és másik mered az ég felé. Közben nagy levegőket vesz, hogy a hatást fokozza.*
//Bocsi, hogy ilyen későn, de elfelejtettem, hogy jáccok^^// |
| | | Aali White Diák
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| | | | Cyrus Seymour Diák
Főkarakter : caldor@citromail.hu Hozzászólások száma : 416 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 07, 2008 3:08 pm | |
| *Nem tudott valami sokat aludni, így inkább ismét egy kis levegőre volt szüksége. Örök társa, a gyönyörű farkas most is a fiúval van,a hogy mindig. Astor öltözete most sem változott, egy fekete nadrág és egy fehér poló. Ez jelen pillanatban megfelelő öltözetnek bizonyul. Haja most fésült, nem olyan kócos, mint amilyen az előbb volt, hisz miután felébredt, azért vette a fáradtságot egy kis fésülködésre. Ahogy kiér az udvarra, rögtön az egyik fa felé veszi az irányt, majd leül annak tövébe, ahogy a farkas is tesz. * - Nincs kedvem a füves kertbe menni, mert lehet, hogy ott vannak még Lauráék és most jobb egy kicsit a magány. *mondja a daimonjának, aki csak helyeslően bólint a fiúnak, valahogy osztja a véleményét. *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 07, 2008 3:19 pm | |
| * Millie sétál ki az udvarra. Haja félig feltűzve, itt-ott egykét tincs az arcába lóg. Halkan, lassan szedi lábait, hisz hova siessen? Annyi mindent kell még felderítenie, s megnézni... De van ideje, számára még csak most kezdődik az élet. Kicsit elszabadult eddig társaságától... Sok volt neki a kérdés, amit hirtelen szegeztek neki. Nem szeret mesélni, főleg nem magáról. Jobban kedveli ha ő a hallgató... Alapjába véve nem egy csendes lány, inkább magának való... Szereti, s megszokta az egyedüllétet. Egy fiút pillant meg a fa tövébe ülve, egy farkas társaságába. Vajon oda menjen? Vagy mégse? Nem, nem megy oda... Inkább egy szemközti fához sétál, s pontosan a fiúval szembe helyet foglal. A hosszú, kék színű ruhára ül, amit most is visel. Zöld szemeit a tájra emeli, s pár percig nézelődik. Mélyet szippant a friss levegőbe, majd szemeit lehunyva adja át magát az érzésnek... Milyen nyugalom van és csend. Szereti a harmonikus környezetet. Fejét kissé oldalra billenti, majd alig észre vehetően a szembe ülő fiúra pillant. Nem szól egy szót se hozzá, csak némán ül, s néz...* |
| | | Cyrus Seymour Diák
Főkarakter : caldor@citromail.hu Hozzászólások száma : 416 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 07, 2008 3:28 pm | |
| *Hát úgy látszik, hogy Astornak ma nincs szerencsére. Bárhová is megy, valahogy mindig megtalálják. Így van ez most is, ahogy nem is olyan régen volt. Laura felkeltette amikor aludt, most meg, amikor kijött egy kis levegőt szívni és gondolkodni, tehát hogy egyedül legyen, ismét megjelenik egy lány. Fél szemmel ránéz, majd megnézi magának, ahogy azt szokta, hisz jó tudni, hogy az embernek kivel is van dolga. * ~ Hmm, még nem láttam errefelé, biztosan ő is egy új diák. De mint látom, Eridionos... ~ *gondolja és nem szól hozzá, még csak nem is köszön, csak figyeli, ahogy a lányka elhelyezkedik a vele szemben lévő fa tövébe és bizony érzi, hogy néha-néha a lány szemei őt fürkészik. Egy ideig még nem szól semmit, csupán csak megsimogatja a farkas buksiját, majd egy sóhaj hagyja el ajkait és végül a kék szempár ismét a barna hajú lányra helyeződik.* - Mondd csak, mit nézel? Nem láttál még embert vagy mi van? *kérdi talán túlságosan is sok felindultsággal a lánytól, de hát ő ilyen. * - Nem szeretem, ha néznek. Ha akarsz valamit, akkor mondd, ne mereszd rám a bociszemeidet. *teszi még hozzá, majd fejét a kúria felé fordítja, hogy ne kelljen tovább a lányt néznie. Idegesítő, hogy ha szembe néz, már ott ül valaki. Ma valahogy ilyen kis morcos kedve van, pedig nagyon nem szokása ilyennek lenni, de hát néha kijön ez rajta. Természetesen a bemutatkozás is elmaradt, minek is az. Majd a lány ha akar, akkor bemutatkozik, utána majd valószínűleg Astor is, addig viszont nem valószínű.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 07, 2008 3:38 pm | |
| * Szemöldöke a magasba szökken, mikor a fiú hozzá szól. Hm... Amit nem rég mondott a kedves emberekről talán cseppet elhamarkodott volt... Elfordítja arcát, ám a fiú újból megszólal. Mélyet sóhajt, majd hirtelen fordul vissza a fiúhoz, s zöld szemét a kék szempárba fúrja. Szája apró, mégis igencsak gúnyos mosolyra görbül, majd megszólal, kedves, búgó, ám most kissé flegma hangján.* - El sem mondom mit nézek, úgysem hinnél nekem. * Nagy erőfeszítések árán letörli gúnyos mosolyát, s komoly képet vág.* - Nem néztem rád boci szemekkel... De ha te a teheneket szereted. * Azzal feláll, s elsétál egy fa alatti üres padra, ahol már nem zavarhatja meg a fiú nyugalmát. Végig fekszik a padon, karját feje alá támasztja, s úgy néz fel a lombok közé.* ~ Szép kis bemutatkozás.~ * Nem néz többet a fiúra, teljesen kizárja maga körül a külvilágot... Az ilyen stílusú embereket amúgy sem kedveli túlzottan.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |