Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 25 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 25 I_vote_lcapUdvar - Page 25 I_voting_barUdvar - Page 25 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 25 I_vote_lcapUdvar - Page 25 I_voting_barUdvar - Page 25 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Nasuada Yordana
Donna Swarow...- archiv
Leonard de Wandom
Ivana Rosa Nadezhda
Laura Wylee
Cyrus Seymour
Lara Wilhelmine
Ewelyne B. Cart
Elisaveta Grozda Moraru-A
Amaril Gwyneth
Domajan Gurskovity
Aali White
Jessica Dream
Petrovics T. Stoyanka
Cirelin de Sovalon
Axan Eruthalion
Darien Manath
Ferida Maha
Kiaran Courber
Sheila Leays
Ayla Madyzyn
Nicol Bennet
Peter Krumholtz
Arabella Jagusia
Ann-Tabitha Serenity
Akimoto Nakashima
Casimiro Odalis
Rorie Owain Alistair
Elendil Falassion
Ethanor Hietala-Archiv
Evangeline Elovics
Alexandra Sirov
Eligio Lance Jens Tichaon
Ashlie Brogar Glevor
Rupert Rankle
Loirens Ceronin
Cirdan Arahael
Latiffa Milena
Victor Andon - Eramir
Rayna Aquarius
Jane Scott
Nargile Ljubjana
Nikorina Grozda
Jack Darkfield
Quarion Galanodel
Kalandmester
Moana Hine
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Moana Hine
Alapító
Alapító
Moana Hine

Hozzászólások száma : 187
Kaszt : Udvar - Page 25 Vandor

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Aug. 09, 2008 12:08 pm

*Leila csak olvas,olvas és olvas ,nem nagyon izgatja ,hogy a cipője már ki sem látszik a nagy sárból. Nemsokára nagy cuppogásokra kapja fel a fejét ,majd szembe találja magát Kristennel akin egy gumicsizma van ,amibe a halászgatyája bele van gyömöszölve.- Azta..* Mormogja a bajsza alatt ,ugy hogy Kristen ne hallja meg. Egy kicsit furcsán néz a lányra. Erre nem számitott. De hát biztos kinézett az ablakon Kris és észrevette milyen idő van . Nem úgy mint Ő. Mindegy. Mikor a lány rámosolyog Ő majdnem elnevette magát. De szerencsére nem. Kristen biztos megharagudott volna ,ezért Leila türtözteti magát.-Szia!*Köszöbti a lányt ,majd újból átjártatja rajta a szemét.-Semmi kül,veled? Látom nem vagyok egyedül aki ilyen időbe kijön. De te legalább jól felöltöztél.De veled mizu?*Most már nem birja Leila és elröhögi magát. Majdnem leesik a padról. Az újság ki is esik a kezéből és a sárban landol. Leila gyorsan felkapja ,majd egy zsepivel megtörli és a táskájába csúsztatja ,majd bünbánóan a lányra néz.-Bocsi. De nem bírtam ki. Kicsit furin nézel ki. Hát a vizsgákkal én jól állok. Átmentem. Másodikos vagyok ,de két tantárgyból pont átcsusszantam. Ugyhogy szerencsém volt. És te? *Kérdezi ,majd a kutyusát simogatja.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Aug. 09, 2008 12:22 pm

*Mikor Leila többször alaposan végigméri, aztán röhögőgörcsöt kap, mosolyogva felhúzza a fél (csak a fél!!) szemöldökét. Vagy inkább az egyik szemöldökét. Tudja ő, hogy hogy néz ki, elvégre nézett tükörbe. Amúgy is szeret hülyét csinálni magából. Szóval nem sértődik meg, hanem inkább kihúzza a lábát a sárból, elvégre nem azért térdig érő a csizmája, mert feltétlenül addig akarja összekoszolni magát*
-Semmi baj. Gratulálok a sikeres vizsgákhoz. *mosolyog továbbra is. Majd nagyot sóhajt.*
-Úgy döntöttem, hogy mégis megpróbálkozok a pótvizsgákkal. A teszteket már megcsináltam *hiába a szép elhatározás, hogy a vizsgák felé sem fog nézni idén nyáron... Valamiért megváltoztatta a döntését. Hogy miért, azt még ő se tudja, de dolgozik a válasz kitalálásán.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Aug. 09, 2008 12:27 pm

*Még mindig röhög pedig szeretné abbahagyni ,de ha Kristenre néz azzonnal elröhögi magát. Mikor egy kis időre abbatudja hagyni válaszol.- Tényleg bocsi. Nem szép dolog ,hogy kiröhöglek.*Mondja halál komoylan ,majd csöndesen nézi a kutyusát.-Hmm ,köszönöm szépen. És remélem neked is sikerül átmenni a pótvizsgán. Biztos átmész.*Mosolyodik el ,Liela de most kedvességből. -És miért gondoltad meg magad? Hisz mikor múltkor beszéltünk azt mondtad nem csinálod meg őket.*Mondja a lány ,majd az órájára néz és gyorsan feláll.-Bocsi Kristen ,de mennem kell. Sietnem. Örülök ,hogy beszélgettünk egy kicsit. Remélem máskor is beszélünk. Szia! *Köszön ,majd int egyet ,de a lányra néz és megint elröhögi magát ,majd cuppogva Ő is tovasiet.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Aug. 09, 2008 1:07 pm

*Kris mindig örül, ha vidám perceket okozhat másoknak.. Úgyhogy továbbra is mosolyog. Pláne, mikor eszébe jut egy jó érv!*
-Azért döntöttem így, mert annyira rossz lenne, ha rajtam kívül mindenki másodikos lenne.. Minden ismerősöm.. Én meg maradnék elsős.. *fintorog egyet*
-Úgyhogy tegnap este nekiültem a teszteknek. *az emlékek hatására ásít egy hatalmasat.*
-Szia! Még biztos találkozunk. *mosolyogva pápát int. Egy ideig még ottmarad a padon ügyörögni, de aztán ő is távozni készül. De sajnos túl hirtelen áll fel.. ennek sajnálatos következményeképpen elcsúszik. A hátára esik, úgyhogy a hasára fordul, hogy fel tudjon állni. Így a ruhadarabjai egységes barna színűvé válnak. Kristen nem verte be a fejét, mégis kuncog. Ma semmi se ronthatja el a kedvét... Kicsit össze fogja sarazni a kúria folyosóit, de igyekszik nem nagy foltokat hagyni. Ezekkel a gondolatokkal ő is tovacuppog.*
Ivana Rosa Nadezhda
Diák
Ivana Rosa Nadezhda

Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com
Hozzászólások száma : 229
Kaszt : Udvar - Page 25 Mutatvanyos
Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Aug. 10, 2008 8:53 am

*Ivana érkezik az udvarra, koptatott farmert visel és egy hosszított ujjú fekete pólót. Kiscicája még aludt, mikor ő eljött, ezért nem keltette fel, inkább lejött egyedül. Régen beszélgetett bárkivel is, legutóbb sikerült összeakadnia egy lánnyal, aki valószínűleg bal lábbal kelt fel aznap, és azóta nemigen ment társaságba. Mostanra azonban kezdett rettentően unatkozni, ezért elhagyta szobáját és kimozdult egy kicsit. Először körbenéz, vajon van-e a közelben egy ismerős személy, majd találat híján lecsüccsen a földre, és elkezdi nézegetni a könyvet, amelyet bátyja küldött neki nemrég. Sajnos elolvasni nem tudja, hiszen rúnákkal van írva, rúnatanja pedig csak jövőre lesz. Talán bátyja gyakorlásképp küldte. Ivana azonban sajnos nem ért belőle egy betűt sem, így csak forgatja a könyvet és próbálja megfejteni az egyik alakzatot, hogy vajon kengurut ábrázol-e vagy valami fát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Aug. 10, 2008 9:22 am

*Leila sétál erre egy farmer halászgatyába és egy vágtató lovakat ábrázoló pólóba. Ma vcégre kisütött a nap ,de még midnig van egyes helyeken ahol nem száradt fel a sár. Nem baj. Majd ma is letisztitja a cipőjét mint tegnap. Nem nagy kunszt. De azért tegnap rosszabb votl a helyzet. Belemerült a sárba. Reménykedve jön ,hátha beszélgethet valakivel. Mikor erre sétál észreveszi Ivanát aki valamiylen könyvet forgat. ~Biztos valami érdekes könyv.*Gondolja ,majd a lány felé veszi az irányt. Reméli nem nagyon zavarja meg,bár lehet inkább olvasna. Mikor odaér a Ivana mellé köszönti őt.-Hát szia! Hogy vagy? Remélem nem zavarok. Ugy látom éppen elfoglalod magad.*Bök a könyv felé ,majd leül.-Remélem nem baj ,ha leülök. És mi újság veled? Mennek a vizsgák.*Kérdezi ,majd görényét leveszi a nyakából aki azzonnal elkezd futni. Cézár pedig utána. Leila mosolyogva szemléli állatait.*
Ivana Rosa Nadezhda
Diák
Ivana Rosa Nadezhda

Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com
Hozzászólások száma : 229
Kaszt : Udvar - Page 25 Mutatvanyos
Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Aug. 10, 2008 9:29 am

*Ivana felettébb örül Leila érkezésének, mivel egyrészt beszélgethet valakivel, ráadásul elég régen is látta a lányt, szóval jó, hogy megint összefutottak.* - Szia! Dehogy zavarsz, ez csak egy könyv, amit a bátyám küldött és amiből egy kukkot sem értek, szóval nem fontos. *Becsukja a könyvet és maga mellé teszi a földre.* - Köszönöm jól vagyok, és szerencsére már a vizsgáimmal is végeztem, igaz eléggé az utolsó pillanatra hagytam őket, de hál'istennek mostmár minden kész. Veled mi újság? Hátra van még valamelyik vizsgád? *Kérdezi, miközben ő is nézi Leila kergetőző állatait.* - Kár, hogy a cicám nincs itt, biztos beszállna! *Mondja mosolyogva, fejével az állatok felé intve.* - Egyébként hová indultál? *Kérdezi, hátha Leila konkrétabb céllal jött ki, mint ő. Ha nem, az sem gond, majd kitalálnak valami jó kis programot délutánra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Aug. 10, 2008 9:52 am

*Csöndesen figyeli és hallgatja a lányt. Nemsokára egy megnyugvó sóhajtást hallat el. örül ,hogy a lánynal beszélgethet és nem is küldi el. Örül ,hogy Ivanának is sikerültek a vizsgái, és uyganuyg mint Ő másodikos lett. -Hát velem sincs semmi különös. Élem a kis életemet. A vizsgákat én is megírtam. Hát az utolsó napra hagytam én is ,de azért sikerült. Át is mentem ugyhogy már másodikos vagyok.*Mosolyodik el ,majd egy kicsit csöndesen ül.- Mért hol van a cicád?* Kérdezi ,majd újból állatait nézi.- Igen biztos ellenének. Cézár nem bántja a cicákat. Ugyanugy elvan velük ,mint a görényemmel.*Mondja ,majd az órájára néz.-Dél lesz ,de én nem vagyok éhes. Ha te az vagy mehetünk az ebédlőbe is. vagy a Nellondi fogadóba. Hátha nyitva van.*Mondja ,majd elgondolkodik.- Mehetünk akárhova. Nekem tetszik az ötlet. Legalább nem punynadunk bennt a szobánkban ,nem? Kiheverjük a vizsgák utáni feszültséget.*Mosolyodik el ,majd várja ,hátha lesz Ivanának valamilyen ötlete ,hova menjenek ,mert neki most nincs.*

// Be a fagyasztóba.//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 5:31 am

*Az udvar reggeli csendjét dúdolgatás töri finoman darabokra. A köves úton lépegető, vagy már lassanként táncoló albínótól származik.* Think of me, think of me fondly when we've said goodbye. Remember me, once in a while - please promise me you'll try. *Pördül egyet a tengelye körül, s eközben elhalad a szökőkút mellett. Egy pillanatra megtorpan; ezzel meg mi történhetett? Lesz mit megint kérdeznie. Tovább indul, egyelőre céltalannak tűnő ösvényén.* When you find, that once again, you long to take your heart back and be free - if you ever find a moment, spare a thought for me... *Kivágja az utolsó szó operába illően magas hangját, aztán helyet foglal a kedvenc padján. Elnyúlik rajta, kezeit a tarkójára teszi, és az eget kezdi el bámulni nagy, vörös szemeivel. Kezében lévő pálcáját ráteszi a hasára, biztos ami biztos. A tegnapiak után paranoiás lett nélküle kimozdulni. Mai kinézetét illetően is ejthetnénk néhány szót: sárzöld tornafelszerelés, vagyis egy igen rövid sort és ujjatlan felső az, ami fedi ma, egy cipővel egyetemben. Hófehér haját hátrafogta egy fekete hajpánttal. Tehát, körülbelül úgy néz ki, mint mindig.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 5:41 am

*Szőke, agy nélküli hősnőnk szökellget ide. Éppen az It's raining man-t énekli, miközben Geri lábmozgását imitálja, és Bridget Jones ostoba táncát is belecsempészi a kis koreográfiába, amiben van jazzbalett, musicaltánc meg egyebek, a tévéből leste el ezeket. Rajta a megszokott rózsaszín egyberuhavan, aminek bal pántja félvállasan helyezkedik el rajta, ma olyan FLashdance-esen akart felöltözni de szegényke szánalmas szárnypróbálkozásai nem sültek el valami jól.* Szijó, szobatárs. *küld egyb íztató mosolyt az albínó lány felé, majd svéd táncolni támad kedve.* Chip-chip-chip-chip-chip I am a little Chick, chip-chip-chip-chip-chip, Ich bin ein Cick! *nem tudja honnan a nyelvi elkalandozások és hibás szavak, meg ak iejtés de valahogy ez jól esett neki. Közben tehnészmozdulatokat tett a levegőben, és kánkánozott egy sort.* Ejha, ez léggé fárasztó dolog... kérsz inni? *kérdezi elővéve táskáját ami egy praktikus Glaius-szal be van hűtve, és deres sütőtökleves bájitalosüvegeket vesz ki belőle.* A BIT-vizsgám után kaptam ingyen bájitalosüvegeket Jericho professzortól... oylan redes tőle!
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 5:51 am

*Eldudorászik magában, amikor valaki még hangosabb lesz nála, ráadásul effektív aktívabb is. Majd kitörik a nyaka, úgy néz hátra. Meglátván a -számára- fejjel lefelé táncikáló szöszkét, egy pillanatra az az érzése, hogy viszontlátja Avrilt.* ~ Ez az a lány, akivel soha nem cserélnék... hm, mondjuk testet? Mert Erickel az igen vicces volt. ~ *Megborzong, ahogy eszébe jut. Azok a szörnyű ruhák... a modortalan viselkedése... a gatyába zuhanyzás... na az volt a legrosszabb. Kellett neki két nap, mire rászánta magát, hiszen, khm, nem, nem akarta magát abban a helyzetben meztelenül látni. Kicsit se. Főleg a hátától van még mindig iszonya.
Na de várjunk, hova is kalandoztak a gondolatai, hisz csak egy eléggé érdekes valaki jelent meg, aki ráköszönt, mint szobatárs, meg énekelget és tánci-tánci. Ennyi félét még nem is látott, de azért felül, hogy jó szemszögből nézhesse.* Öh. Szia. *Köszön vissza megilletődve egy kissé, olyan hangnemben, mintha most ocsúdott volna fel valamiből.* Inni? Persze, kérek. *Állítja vidáman, bár ez kissé ráfagy az arcára, amikor hallja, honnan vannak az üvegek.* Ahamm, tényleg kedves... nézted már, hogy mérgezettek-e? Akarom mondani *Köhint.* ittál már belőlük? *Félszeg vigyor. Sütőtöklé, meg bájitalosüveg, ez az a kombináció, ami egy másik rossz dologra emlékezteti. De nem. Abba bele se gondol.* Amúgy Svetlana vagyok. Hogy értetted, hogy szobatárs? Te is a Tigrisben alszol? *Kérdezi kíváncsian, félredöntött fejjel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 6:01 am

Persze, ittam... én hipóztam kiőket a manók konyháján! Voltak benne maradványok, de semmi gond nem volt, hiszen csak bájital-hatátalanító epres spray kellett, és egy kis wax eg hipó, és máris új formájában villogott, vagy mi. *odaadja az egyik régebben Élő Halál esszenciát tartalmazott üvegcsét, amiben most baracköntetes sütötök-püré van. Egy köteg szívószálat vesz elő, hogy Svet vehessen belőle. Ha vett el egyet, ő is kiszed egyet, egy kéket és belenyomja az ő püréjébe. Mikor jön ak övetkező szóáradat Lana részéről, válaszol.* Én pedig Ashley, de hívhatsz Aud - Aud-nak is. Az a kedvenc nevem. A tiéd Sweety lehetne. *kuncog fel a szóviccen, és mive ez Lanának nem tetszi kannyira védekezőleg legyint, és újabb ötlettel rukkol elő.* Semmi gond, van másik. Lana-babe? Jahm, igen ott alszok. Te kis buta, nem nézed a falon levő szobalistát? *mondja az olvadó pürét rázogatva a kezében,ami egy kicsit kifröcsköl ak ét lány arcába.* Hopsz... bocsesz. *mondja elpirulva, majd kilöki a szemébe folyó pürét az arcából, és pálcát ragad.* Suvickus maximo! *motyogja kettejük feje között tartva a pálcát, amiből két kicsi kék fényecske jelenik meg, szétpukkannak és már tiszta is a két lány.* Nem voltam benne biztos hogy létezik ilyen varzsige, de látod, sikerült. *mondja mosolyogva, majd rákukkant Svet pálcájára.* Kipróbálhatok rajta valamit? *kérdezi mosolyogva, majd ahogy azt Kestrencyától elleste, az orrlyukaihoz tartja pálcáját és megszólal.* Exlukhops! *egy újabb mosoly, és a lányka orrából már nem lóg az orrporszívónak való anyag.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 6:28 am

~ Hipó? Az meg mi lehet? És a wax? ~ *Talán jobb is, hogy nem tudja, mi volt eredetileg az üvegcséjében, mert fennállhatott volna a veszélye, hogy messzire eldobja.* Köszi. *Veszi el egy kurta mondattal a szívószálat, és a sütőtöklevet. Még szerencse, hogy a mugli barátnőjénél volt, így tudja, hogy kell használni az előbbit. Eddig ezzel se találkozott... a becézésekre fintorog egyet. * Maradjunk a Lanánál. A Svetnél. Vagy, a Svetnél. *Rázza meg a fejét.* ~ Pofa be. ~ Hát, öh, nem nagyon szoktam nézni, lévén elég ritkán változik. Nem jönnek-mennek csak úgy az emberek... *Jegyzi meg egy vállvonással megtoldva.* Hmpfh. *Ösztönösen egyből takarítani kezdi arcát, mikor idegen mikróbák támadásának esik áldozatul.* ~ Ügyetlen liba. Előfordul mindenkivel. ~ *Amikor elvégzi a varázslatot, meglepetten pislog.* ~ DE undorítóóó... ~ *Nyavalyog Svet a gondolatai között.* Nám-nám, nem adom a pálcám. Egyrészt nem hinném, hogy tudnál vele varázsolni, másrészt, senkinek sem adom oda. *Markolja meg jobb kezével az immáron ölében nyugvó tiszafáját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 6:35 am

Varázsoljon vele a halál! Én csak egy Finite Incantatemet akarok rajta elsütni. *mosolyog bocimaci szemekkel, szempilláit rebegtetve.* Meg kell mondjam, hogy én sajnos szeptemberben elmegyek. Sajna nem vált be ez a suli, pedig azt hittem jó lesz. *motyorogja halkan, majd felsóhajt.* Biztos akad majd szobatársad helyettem, de April Sally Rosenborg cuccait itthagyom, mert te biztos jóba voltál vele, hiszen együtt voltatok félszobában vele. Feleslegesen vizsgáztam le, de max majd később visszajövök... *motyorog tovább.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 6:44 am

- Na az kéne még! Varázsolgass itt a pálcámra. A legutóbbi is kifulladt. *Vonja össze a szemöldökét. Őt nem hatja meg a bociszemek, soha nem is hatotta. A történetet meg szájhúzással fogadja.* Aham. Rosenborg cuccaitól isten ments, vigyed csak! Legalább megszabadulok néhány emléktől... *Fintorog, miközben mindezt elmondja. Kissé kétszínű a lány... kissé? Ugyebár, azok a rossz hatások, amiket a fiúk gyakoroltak rá.* Vizsgázni meg sose felesleges. Lehet elfogadják majd a másik iskoládban is, és akkor nem kezded az - unalmas - alapoktól. Megint. *Ingatja a fejét, aztán feláll, pálcával jobbjában. A padon hagyta immáron üres üvegcséjét.* Köszi az italt, de én most bemegyek. Később még találkozunk, szervusz! *Köszön el tőle, azzal sarkonfordul, és befelé veszi az irányt. Bent meg eldönti, merre is pontosan...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 3:52 pm

*Ariana sétál lassan az üres udvaron. Még van idő a szakkörig, de addig nem igazán vágyik társaságra. Esetleg egy-két emberre - vagy más lényre -, de tömegre semmiképp. Elgondolkozva sétálgat, ha lenne ott valaki, akkor sem biztos, hogy észrevenné.* ~ Igazán nem tudok kiigazodni Arnuilon. ~ *gondolja, és összeráncolja a szemöldökét.* ~ Tulajdonképpen Jacken sem. Most akkor mi van köztük? És Svetlana miért haragszik ennyire Jackre? És hol van egyáltalán Jack? ~ *sok kérdés merül fel benne, de válasz egyikre sincs. A fiú sehol, Svetlanát sem találja, a tündén pedig tényleg nem tud kiigazodni. Na mindegy. Az órájára néz - alig tíz perc maradt a szakkörig. Szépen leül az egyik padra, és vár.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 3140
Kaszt : Udvar - Page 25 Jos
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Udvar - Page 25 Tek4e9df14d075d17172896

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 3:56 pm

*Ayla érkezik egyedül az udvarra. Sajnos Akoni mégsem tartott vele, mert volt még egy kis elintéznivalója. Így Ayla egyedül kaptatott tovább, mígnem ugyebár megérkezett ide. Megpillantja a sétáló, majd leülő kedves ismerősét kivel már nagyon rég nem beszéltek és valamennyire m,ár hiányzott a társasága is a lánynak. Odasétálgat hozzá, majd leül mellé a padra.* -Szia Ariana! Jaj de rég beszéltünk már! Mesélj, mi van veled mostanság? Valami érdekes történés ? *Érdeklődik a lány felől Ayla és közben, Akonira tud gondolni meg a kendőjére, ami adott a fél-tünde lánynak. Kicsit el is gondolkodik rajta.*
Leonard de Wandom
Diák
Leonard de Wandom

Főkarakter : envilagom@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1045
Kaszt : Udvar - Page 25 Nincskaszt

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 3:58 pm

*Leonard érkezik meg rohanva a szakkörre. Fekete talárja csak úgy lobog utánna. Újabban újra ezt viseli.*
~Afene majdnem elkésetem~*fut át az agyán. Egy biccentéssel köszön a többieknek, és várja, hogy a atnárnő is megérkezzen.*
http://www.nezabar.hu (my favourite)
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 3:59 pm

*Mika érkezik meg az udvarra közbe szépen köszön miondenkinek aki kint van ma valahogy kicsit álmosabb közbe hátrébb áll kiváncsi milyen lesz a szakkör így cask áll és vár*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 4:00 pm

*A padon ücsörögve még mindig a kérdésekbe merül, és azokra keresi a választ.* ~ Lana kétlem, hogy még mindig a betegszobán van... hiszen csak elkábítottuk. Jack pedig biztosan hazautazott. De azért szólhatott volna... az évnyitón csak úgy otthagyott, és akkor láttam utoljára. Lehet, hogy megsértődött amiért nem szálltam le róla? De nem halt volna bele, ha egy kicsit énekel velem! Egy táncba meg pláne nem. ~ *Aylát észre sem veszi, így amikor az hozzászól, eléggé megijed, és szinte ugrik egyet a padon.* Oh... szia, Ayla. Megijesztettél. Hogy történt-e valami...? Hát... Tulajdonképpen semmi. *mondja, de a mellkasán csillogó, új prefektusi jelvény mást mond. Közben befut egy idegen fiú.* ~ Ő kapott díjat az évzárón. ~ *fut át Ariana agyán, de ekkor megérkezik Mika is. Mind a két fiúnak biccent, Mikának hangosan is köszön, de tovább nem törődik velük.* És veled mi újság?
Donna Swarow...- archiv
Diák
Donna Swarow...- archiv

Hozzászólások száma : 191
Kaszt : Udvar - Page 25 Illuzionista
Üzenőláda : Agusta multija

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 4:03 pm

*egy újabb szakkör jött el. És ráadásul pont tündéres.~ Miért is jöttem én ide?~ fogja a fejét donna, közben észreveszi a társaságot.*
-Helló mindneki! * köszön vígan, de agyában már más van.~ kobold vagyok, azt hiszem nem illik jóban lennem a tündérekkel~ Gonosz vigyort ereszt meg, és leül a földre egy szabad helyre, de igazából a kíváncsiság anynira elfoglalja, hogy nem is néz körül, így ha ismerős van a környéken, azt sem igazán veszi észre*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 4:06 pm

* Az egyik fa mögül egy magas női alak bontakozik ki, s a diákok felismerhetik ebben az alakban Nosvaeth Alcarin tanárnőt. Nem siet, tudja, hogy páran később fognak érkezni. A gyerekeknek biccent, majd egy kedves mosollyal ácsorog tovább. Nem szól, még vár egy kicsit, mielőtt elkezdené.
Furcsa öltözete igen meglepő, nem nagyon látták eddig ezüstben, legtöbbször sötét tónusú ruhákat hord, ám most egy tünde tiszteletére, akikkel találkozni fognak felhagyott ezzel a szokásával. *

A hozzászólást Nosvaeth Alcarin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 13, 2008 4:10 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 4:06 pm

*Gavril érkezik meg az udvarra, mert itt gyülekeznek a szakkörre. Ide már eljött, mert a legutóbbi nem igazán tetszett neki, bár ő a 15-i szakkört várja már nagyon. Az udvaron több ismerőst is lát, és köszön is nekik, de végül Aylához meg, aki már Arianával társalog. Köszön nekik, és csatlakozik hozzájuk.* Sziasztok. Mi újság?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 4:09 pm

*köszön a tanárnőnek bár furcsálja hogy egy fa mögül lép ki nem az iskola felől de inkább nem is gondolkozik a dolgon közbe megtámaszkodik és várja hogy elkezdődjön a szakkör midenkin végig néz majd fejt a földnek szegezi és azt kezdi vizslatni*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 3140
Kaszt : Udvar - Page 25 Jos
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Udvar - Page 25 Tek4e9df14d075d17172896

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzer. Aug. 13, 2008 4:09 pm

*Ayla hallgatja a lányt és közben pedig köszön a befutóknak.* -Sziasztok. *Csak ennyit mond,hiszen nagyon senki sem jön oda hozzájuk. Plána mégcsak be sem mutatkoznak.* -Nem akartalkak megijeszteni. Bocsika. Látom prefektus lettél! Nagyon gratulálok! *Örül a lány sikerének és mosolyot is megerszet. Közben nézi, hátha feltűnik a színen egy tanár vagy valaki, aki a szakkört fogja tartani. Majd befut Gavril is és mielőtt köszönne neki átfut egy mosoly az arcán, de nem a megszokott* -Szia Gavril. Hát velem nincs sokminden! Te hogy vagy? Remélem neked nem nagyon fájt a tegnapi vereség. Sajnos Akoni rosszul viselte. *Mondja elszomorodva.* -Ha tudtam volna...
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: