Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 7:23 pm | |
| * Elisa lassan visszapakol miközben a többiek beszélgetnek.* - Szia Pet! Remélem még találkozunk.* biccent a távozónak, majd mosolyogva figyeli astrát * - a ha elmegy mindenki, én is sétálok a macskámhoz fel a szobámba.* integet a lányoknak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 7:24 pm | |
| Én sem vagyok teherhordó öszvér, lebegtetve vittem mindenkit. *A lakomás dolgot érdeklődve hallgatja, legalább már ezt is tudja.* Rajta kívül nem lelek senkit *rázza meg a fejét szomorúan.* Jó éjt, Pet *mondja, és a fiú kap búcsúzóul egy nagy ölelést, meg egy baráti puszit az arcára. Ezt a dalt sem ismeri, ebbe se száll be, aztán Astra távozik is.* Szia! Majd még találkozunk! *köszön el tőle halvány mosollyal, majd Elisától is.* Hát, egyedül maradtam *sóhajt fel. Még egy ideig sétálgat, majd ő is felcaplat a Feketeözvegybe és elnyúlik az ágyon.* |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 5:40 pm | |
| * Elisa sétál ki macskájával, Maffiával, ki. NIncs kedve bent ücsörögni. Sokkal jobb ötletnek tartja ha macskájával játszik kint az udvaro. Legfeljebb még találkozik valakivel, vagy valakikkel és már beszélőpartnere is lesz. Leül egy padra és mosolyogva figyeli, Maffia vadásztrükjeit. Körbenéz, hogy vajon látja-e még valaki ahogy a kandúr hajkurássza szegénny kis verebet. Még ne láát senkit se, így nyugodtan hátradölhet.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 5:47 pm | |
| *Az udvarra nyíló ajtóban még egy alak tűnik fel. Kint már sötétebb az idő, de bentről fény szűrődik ki. így az alak, nem is bontakozik ki addig, míg az egészen mellé nem ül. ekkor derül ki, hogy az alak ismerős. Rupert az. Mosolygós és látszik rajta, hogy tényleg jó kedve van. Fekete mintás pólót és farmer térdnadrágot visel. Leül Elisaveta mellé.*- Szia. Ugye nem zavarok? *Teszi fel a kérdést, mellyel valószínűleg kezdenie kellett volna. kicsit meilletődik, de talánnincs olyan nagy balszerencséje, hogy elzavarják.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 5:55 pm | |
| *Roakor sétál az udvaron és meglát két ismeretlent a padon. Közelebb sétál és illedelmesen bemutatkozik. -Sziasztok, Roakor Dietrich vagyok azt hiszem még nem találkoztunk!*Nézi a két diákot akik kicsit meglepődve néznek rá, talán mert még nem látták errefelé* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 5:55 pm | |
| * ELisa mikor ismét kiegyenesedik Már a macskája sehol. Körbenéz kicsit rémülten, de mikor meglátja az ismerős alakot, akkor elmosolyodik.*~Jaj... EZ a Maffia. Szegéyn Rupert.~* kuncog magában miközben a rosszban settenkedő macskát figyeli. Ahogy Rupert mellé jön a macska egész végiköveti, és mikor a srác leül, már egyből az ölébe pottyan.* - Szia! ENgem nem zavarsz és szerintem Maffiát se. Hiányoztál neki és nekem is. Hol voltál eddig.* kérdezi kiváncsi szemekkel* - Szia! ELisaveta Grozda Moraru. Allidon. *mosolyog és egyáltalán nincs meglepve.*. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 6:10 pm | |
| -Mit csinálsz itt egyedül?Megengeded hogy én is leüljek, annyit sétáltam hogy majd leszakad a lábam!*Kérdezi a lányt és vár a válszra, reméli megengedi a lány hogy leuljön mert nagyon elfáradt és szívesen ücsörögne egy kicsit a friss levegőn* |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 6:22 pm | |
| *Elisát ismerve nem is várt más választ. A helyet már elfoglalta, és más is.*- Szia, Maffia.*Azzal már cirógatni is kezdi a cicát.*- Te is hiányoztál.* Alisa kérdésére válaszolna, mikor egy eddig ismeretlen fiú lép oda hozzájuk.*- Szia. Én Rupert Rankle vagyok. Ülj csak le.* Azzal arrébb is húzódik, hogy a fiú is elférjen. közben viszatér Elisa kérdésére.*- Kicsit távol... voltam a ... öhm... társaságtól. De most már ismét itt vagyok.* Gyorsan terelné a témát, mert számára kicsit nyomasztó. De jó kedve változatlan.*- mi járatban Erre Roakor? | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 6:28 pm | |
| - Persze... Nyugodtan leülhetsz. Én meg alig vártam h kiruccanjak.* magyarázza fiúnak.* * Maffia is örül Rupert társaságának. Mikor az Allidonos el kezdi cirógatni a macskát, az hízelgően dorombol.* - Úgy látom nem szivesen mesélsz a dolgaidról, de nem gond. Én is elmentem egy időre. Lehet hogy egint elfogok menni egy hosszabb időre. Csak még nem tudom, hogy mikor.* magyarázza miközben kicsit elpirul.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 6:36 pm | |
| *Roakor Ruperthez fordul és csalafinta mosollyal az arcán kérdezi tőle* -Csak nem csajozni voltál? -Na jó semmi közöm hozzá csak, viccelődtem!*Reméli hogy a srác nem veszi rossz néven* -Kijöttem kicsit sétálgatni, szeretek ilyenkor este kijönni mikor már nincs annyira meleg*Válaszol Rupertnek* -És ti mit csináltok, idekint, remáélem nem zavartam meg semmit?!*Kérdően néz a két új ismerősre* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 6:42 pm | |
| *Kérdő arccal néz a lányra.*-Elmész? Mármint... Hogy érted?* Nem egészen van tisztában vele, hogy mire gondol a lány. Roakor kérdésére egy kicsit elpirul. Zavarja a kérdés, de a fiú utánna elnézést kér.*- Nem csajozni, csak sétálni.* Mikor ezt mondja mereven maga elé néz és a macskát simogatja.*- Igen. Én sem szeretem ezt a dög meleget. Nagyon megvisel. most meg kellemes az idő csak...* Ekkor hírtelen a lábszárára csap.*- ...ez a sok szúnyog ne lenne. De amúgy nagyon kellemes az idő. Sétálni jöttem ki, és mikor megláttam Elisát gondoltam... idejövök beszélgetni.* Tovább simogatja a macskát, de az utolsó megjegyzésre, csak egy nyomatékos "Nem" a válasz.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 6:46 pm | |
| * ELisa Roakar kérdésén nagy bőszen kezd el vigyorogni, de hoyg ne bántsa meg Rupertet inkább elfordul, mintha meg sem hallotta volna a kérdést de nem hervad le az arcáról egy ideig a mosoly.* - Igen. Jobb ilyenkor kijönni. Igaz majd jön lassan a rossz idő. Remélem még egy ideig elkerül minket.* próbál meg csevegni.* - Hát mi is csak kint találkoztunk. Tudtommal SEMMIT se zavartál meg. * válaszolja miközben megnyomja a "semmi" szót*~ Na ez gázos Elisa. Mi az hogy tudtoddal?! De ez a srác se semmi. Emlékeztet valakire.~ - Hát az a gond, hogy lehetséges el kell menjek az iskolából is egy időre. De ez nincs még pontosan meghatározva hogy mikortól meddig.* mondja zavartan.* - Próbálj meg nem rájuk figyelni. Képzeld el, hogy egy mocsárba milyen lenne. Nekem van valami löttyöm ami segít, ha már tkoztál velük és összecsíptek. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 6:52 pm | |
| *Roakor látja a két diákon hogy, kicsit furán viselkedtek mikor azt kérdezte hogy nem zavart-e meg valamit, és kicsit mosolyog a viselkedésükön, de próbálja magát visszafogni* -Ti régóta ismeritek egymást?*Kérdi* -Hogy érted hogy elkell menned egy időre a suliból, valami rosszat csináltál?*Kérdi Elisától* ~Remélem nem teszek fel nekik kínos kérdéseket, de ez van, kíváncsi természet vagyok~*Mosolyog magában* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 7:00 pm | |
| *Észre veszi, hogy nem csak ő viselkedik furcsán. Halványan elmosolyodik, de nem említi meg. Örül, hogy most nem kell balhék miatt aggódnia, így inkább nem hoz fel semmit. Inkább halad, egy biztonságos, bár kevesebb érdekességgel szolgáló témán.*- Hát igen, de most nem egy mocsárban vagyunk. Mindegy. Kibírom, de azért néha tud zavarni.*Roakor kérdésére nem tud pontos válszt adni.*- Hát... Nem is tudom. Már pár hónapja biztos, de... nem tudom. Te emlékszel Elisa?*A lányra fordítja tekintetét. Keze továbbra is a cicust dédelgeti.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 7:04 pm | |
| * ELisáék egyáltalán nem viselkednek furcsán//a user ezt jól tudja XD//, csak mind a ketten kissé zárkózottabbak, lehetséges.* - Ami azt illeti nem is ismerjük annyira JÓL egymást. Meg régóta sem hiszen csak május óta vagyok itt de ahoz képest igen, régóta. * magyarázza miközben a macskája tovább dorombol.* - NEM! Nem csináltam semmi rosszat. Na jó! Csináltam de nem azért megyek el. Nem csaptak ki. Majd vissza is térek. * magyrázza kicsit keserű hangon.* - Húha... Jót kérdezel. Valamikor a szülinapi bál előtt ismerkedtünk meg a főhadon ha jól emlékszem, de nem biztos.* gondolkodik.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 7:08 pm | |
| -Jólvan srácok örülök hogy találkoztunk, remélem nem utoljára.Azt hiszem még sétálok egy kicsit aztán lassan elindulok a szobámba, és lefekszem*Mondja Roakor fáradt hangon, majd feláll a padról és elköszön* -Hát akkor jó éjszakát, sziasztok*Lassú léptekkel odébb áll* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 7:18 pm | |
| *Rupert arca földerül. Hírtelen beléhasított a felismerés.*- Tényleg. Emlékszem. Ott volt a szellem... most nem jut eszembe a neve. Meg Elektra. Már jól emlékszem. *Szélesen elmosolyodik, mert emlékszik, hogy mindkét lány arra ácsingózott, hogy őket viszi el a bálba.*- már minden tiszta.* közben Roakor feláll és távozik.*- Szia. Remélem még találkozunk. Jó éjt.* Int a fiúnak, aki sétálni indul. Nagyot sóhajt.*- Ami azt illeti nekem is mennem kéne. Bocsi cicus.* ezzel átadja a cicát a gazdájának.*- Ne haragudj, de most megyek. De remélem még összefutunk a közeljövőben.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 23, 2008 7:27 pm | |
| - Igen. Én is remélem hogy még találkozunk. Lassan én is menni fogok, mert kijárási tilalom életbe lépte előtt.* integet a fiúnak.* ~Júúúúj.... Emlékszem, akkor tényleg ott volt elektra és vitázott Alonynnal meg velem is. Akkor voltam kiakadva, hogy nem lesz párom.~ *mosolyodik el ő is de, zavarba jömert, emlékszik arra az apró bökkenőre is hogy nagyon megtettszett neki aza gondolat hogy Ruperttel menjen el.* -Igen. Alonyn is ott volt. Még illúzióban is volt részünk. Nagyon jó volt. - Na ha menned kell akkor Maffia biztos nem haragszik meg.* veszi át a kandúrt.* - Jó éjt! Én is szeretnék még veled találkozni. | |
| | | Cyrus Seymour Diák
Főkarakter : caldor@citromail.hu Hozzászólások száma : 416 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 24, 2008 8:48 am | |
| *Az éjjel elég sokáig fent maradt, így még nem rég kelt ki az ágyából. Most egy fekete nadrágot, egy fehér inget és rajta egy fekete őszi kabátot visel, ami együtt jól néz ki, azért is húzta fel őket így. Most nincs túl meleg, így tökéletes ez az öltözék, legalábbis Astor szerint. A fiút egy ezüst színű farkas követi át az egész kastélyon, majd az örökös pár végül megérkezik az udvarra. A fiú mélyet szippant a levegőbe, hisz végre kint van a szabadban és nem a kúria falai között. Azt már elég nehezen tudta elviselni, így most jót tesz neki a friss levegő, jobban tud majd gondolkodni. Ahogy sétálnak, egyenesen egy pad felé veszik az útjukat. Amikor végül odaérnek egyhez, akkor a fiú ledobja magát, persze középre, hogy kényelmesen elférjen és közben Boley, a daimon pedig a pad mellé ül és onnan figyeli a környezetet.*
| |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 24, 2008 8:57 am | |
| *Ayla érkezik meg az udvarra. Friss levegő hiáyát érezte, így egy kis sétát akart megtenni. Idő nem volt a legjobb hosszúújjúban volt , ami kellemesen símult bőréhez, kék farmerja kényelmes és hasznol holmi szereti ezt a ruhadarabot. Körbenéz mosolyogva és megpillant egy fiút illetve diamonját. Mivel társaság hiányában van, így odamegy hozzájuk és köszönti őket.* -Sziasztok! Ayla Madyzyn vagyok eramires szakos. Örvendek nagyon.*Mutatkozik be és nyújtja kezét.* -Remélem nem zavarok. *Mosolyog továbbra is a fiúra, akinek a nevét még mindig nem tudja, de hamarosan erre is sor kerül.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 24, 2008 9:03 am | |
| *A farkas szinte azonnal észreveszi az érkező lányt, így négy lábra áll és úgy szimatol a levegőbe. Astor figyelmét se kerüli el daimonja viselkedése, így az érkező felé fordul, akiről hamar meg is látja, hogy szaktára és prefektustársa is egyben. * - Én is örvendek Ayla. Én pedig Astor Seymour vagyok....*a kitűzők látszanak, így nem mondja el újból, hogy melyik szakról is való. * - Furcsa, hogy eddig még nem találkoztunk, hiszen ugyanazt a munkát végezzük mind a ketten. Segítjük a szakot és a szak diákjait. *normális hangon beszél, majd a felé nyújtott kézre pillant. Nem igen szokott kezet fogni, de most még is kinyúl a kar felé, majd megfogja és odahúzza maga mellé, miközben egy kicsit arrébb csusszan úgy, hogy a lány is elférjen mellette. Amikor már Ayla mellette ül, akkor odafordul hozzá, majd végül válaszol. * - Nem, egyáltalán nem zavarsz, csak kijöttem egy kicsit levegőzni, de a társasággal álltalában nincs bajom. Ha meg igen, akkor nem szoktam így viselkedni és egyből látszik, hogy nem vágyom beszélgetőpartnerre. *meséli a lánynak, hogy ha olyan van, akkor most már tudja, hogy nem kell olyan esetben Astorhoz szólnia. * | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 24, 2008 9:16 am | |
| *Mosolyog továbbra is és így megtudja, hogy a fiú neve Astor. Látja, hogy egy szakból valók és még ő is prefektus. Már majdnem kérdez mikor a fiú megelőzi ebben.* -Hát igen eléggé érdekes, de valószínű más az érdeklődésünk vagy tartózkodási helyünk. De nem baj most megegyezik és örülök. Általában minden új ismerősnek örülök. Eléggé társasági lény vagyok. *Majd lehúzzák a padra és immáron tudja, hogy egyáltalán nem zavar.* -Ennek örülök, bár igaz még nem mondták sohasem, hogy zavarnék, de ha látom rajtuk azt, hogy magányra vágynak akkor nem zargatok senkit sem. *Csacsog tovább és megint megindul a nyelve.* -Nem szeretem az ilyen időt. Olyan lehangoló vagy nem is tudom. Inkább legyen melegebb és szaladgálhassak pólóban és rövidnadrágban. Valahogyan akkor felszabadultabb vagyok. *Majd észreveszi magán, hogy rengeteget beszél és el is vörösödik.* -Jaj ne haragudj. Sokat szoktam beszélni, főként ha rámjön. Pláne akkor, ha új diákkal ismerkedek meg.*Kicsit babrálja a haját. Erre a rossz szokásra nemrég kapott rá.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 24, 2008 9:30 am | |
| - Biztosan. Álltalában senki se szokott arra járni, amerre én... na jó, nagy ritkán, de akkor azokkal az emberekkel megéri beszélgetni és ismerkedni, ha esetleg nem ismerném még őket. *mondja a lánynak, majd amikor lehúzza maga mellé, akkor Ayla nem reagál sehogy, csupán csak beszél tovább, ami azért egy picit furcsa a fiú számára, na de nem foglalkozik vele tovább, inkább hallgatja a csicsergést.* - Hát látszik, hogy még nem találkoztál velem. Én elég sokszor mondom bizonyos embereknek, hogy zavarnak, na de én már csak ilyen vagyok. *mosolyodik el, mert tud ám ő bunkó is lenni, de most valahogy nincs olyan hangulata, na meg végre megismerheti egyik prefitársát is és azért ez pozitív dolog.* - Őszíntén szólva, én sokkal jobban kedvelem ezeket az időket, amikor nem süt annyira a nap és egy kicsit hűvösebb is van. Számomra ez a kellemes idő... *nem úgy gondolkodik, mint sok más ember, neki akkor is jobban tetszik ez az időjárás. Örül is, hogy nemsokára vége a nyárnak, nem hiányzik, hogy megint 40 fok legyen és majd megsüljön. * - Igen, eléggé sokat beszélsz, bár engem ez nem zavar...megszoktam már, van itt pár diák, akiknek szintén be nem áll a szájuk. De hát még nem ismerjük egymást, így érthető, hog miért beszélsz ennyit. *próbál nem túl bunkón fogalmazni és inkább témát is vált. * - Amúgy te már másodikos vagy? *igen, ismét a vizsgák a téma. De ugyebár egy prefinek le kell vizsgáznia, mert még is milyen már, ha nem? Nem lenne jó, ha alig lenne másodikos a következő tanévben. * | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 24, 2008 9:40 am | |
| -Nem tudod a vizsgákról lemaradtam. *Vallja be igaz nem rég érkezett és nem kellett vizsgáznia, de majd jövőre biztosan az elsők közt lesz, aki sikeresen és boldogan tölti a nyár további részét sikeres vizsgák után.* -Amúgy mindenkinél ez a téma. *Visszakanyarodik az időjárásra mert oda is akart még pár szór fűzni.* -Ja igen az időjárás. Hát tudod a negyven fok meleg az nem túl kellemes, olyankor ropogósra tudunk sülni. De strandidőnek tökéletes és olyankor legalábbis én a vízeséshez szoktam sétálni. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem nagyon kellemes és nyugalmas környék. Kivéve ha nyüzsögnek a diákok, de engem az sem zavar. Mint már mondtam társaság kedvelő vagyok. *Néz a fiú szemébe és úgy beszél tovább. Füle mögé rakja vörös fürtjeit így kilátszódik hegyes kis fülecskéi.* -Na és honnan érkeztél ide a Nezabarba? *Kérdezi érdeklődve. Szokásos kérdések következnek, de ez az alapja az ismerkedésnek.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 24, 2008 9:49 am | |
| - Oh, így már értem, hát akkor majd jövőre. Amúgy nem nehezek a vizsgák, nem kell aggódnod, nekem is egy csapásra megvoltak. *mondja egy picit talán büszkén is, hiszen örül neki, hogy túl van rajtuk és hogy megvan mind, elsőre és természetesen remek eredménnyel. * - A vízesés az valóban egy kellemes hely, oda is ki szoktam járni, bár tény, hogy sokszor tele van diákokkal. De hát mindegy, azért néha jó megmártózni benne. *már volt rá példa, hogy a fiú is bement egy kicsit úszkálni, de tény, hogy csak egyszer. Majd talán többször is be fog menni, de az majd elvállik. * - Londonból jöttem el egészen idáig és természetesen egyértelműnek tartottam, hogy felvesznek... vicces is lett volna, ha nem. *ő most nem kérdez vissza, inkább lassan feláll és úgy pillant le ismét a lányra. * - Viszont én most megyek, van még egy kis dolgom. További szép napot! *így köszön el a lánytól, majd a farkassal együtt elindulnak a kúria felé. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |