Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 38 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 38 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 38 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 38 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 38 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 38 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 38 I_vote_lcapUdvar - Page 38 I_voting_barUdvar - Page 38 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 38 I_vote_lcapUdvar - Page 38 I_voting_barUdvar - Page 38 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Nasuada Yordana
Donna Swarow...- archiv
Leonard de Wandom
Ivana Rosa Nadezhda
Laura Wylee
Cyrus Seymour
Lara Wilhelmine
Ewelyne B. Cart
Elisaveta Grozda Moraru-A
Amaril Gwyneth
Domajan Gurskovity
Aali White
Jessica Dream
Petrovics T. Stoyanka
Cirelin de Sovalon
Axan Eruthalion
Darien Manath
Ferida Maha
Kiaran Courber
Sheila Leays
Ayla Madyzyn
Nicol Bennet
Peter Krumholtz
Arabella Jagusia
Ann-Tabitha Serenity
Akimoto Nakashima
Casimiro Odalis
Rorie Owain Alistair
Elendil Falassion
Ethanor Hietala-Archiv
Evangeline Elovics
Alexandra Sirov
Eligio Lance Jens Tichaon
Ashlie Brogar Glevor
Rupert Rankle
Loirens Ceronin
Cirdan Arahael
Latiffa Milena
Victor Andon - Eramir
Rayna Aquarius
Jane Scott
Nargile Ljubjana
Nikorina Grozda
Jack Darkfield
Quarion Galanodel
Kalandmester
Moana Hine
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Moana Hine
Alapító
Alapító
Moana Hine

Hozzászólások száma : 187
Kaszt : Udvar - Page 38 Vandor

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimeCsüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Summer Crannion
Diák
Summer Crannion

Hozzászólások száma : 137
Kaszt : Udvar - Page 38 Elemista
Üzenőláda : Udvar - Page 38 Tek4eb6c0dcb78736665784

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:09 pm

*A Teázóban mint akinek tűt szúrtak a hátsójába, pattant fel. Rocko a simogatástól félreuhrott odabent, most pedig lassú lépettek halad a siető lányok mögött. Avril válaszán erősen csodálkozik.* -Két hónapi nem voltál magadnál? Az az ért erős. *Teszi hozzá, majd mikor odaérnek lefékez, hisz elvben mennek búcsúba.* -Remélem lesz vattacukor. *Súgja oda halkan Leilának, hisz Dria és Avril együtt rohantak elől, alig tudták őket utolérni. Természetesen a tanerőnek is köszönt.*
Petrovics T. Stoyanka
Diák
Petrovics T. Stoyanka

Hozzászólások száma : 130

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:10 pm

*A tanár érkezésére felkapja a fejét. Látja, hogy ma mindenki egy cseppet lazábban van öltözve.*
~Mugli búcsú. Olyanon úgysem voltam még.~ *töpreng el magában, miközben közelebb sétál a tanerőhöz, és egy biccentéssel átveszi a sárga kártyáját. A hír, miszerint van egy órájuk, és mindenre felülhetnek, ösztönzi arra, hogy gyorsan nézzen körbe, és gyorsan üljön fel mindenre. Miközben így, töprengve nézegeti a sárga kártyáját, a tanárnő már int is, és át is teleportálódnak Angliába. Még mielőtt Petrovics feleszmélhetett volna. Persze nem nagyon bánja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:11 pm

Valaki megmondta *mondja röviden, majd mikor megérkezik Pet, majdnem a fiú nyakába ugrik. Mosolyogva köszön neki, majd Lizbethhez fordul.* Nos, és a daimónodnak mi a neve? *de ekkor megérkezik a tanárnő.* Jó napot! *köszön neki illedelmesen, és biccent is, majd átveszi a sárga kártyát. Aztán irány a hazája, Anglia...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:12 pm

*KLöszön az érkezőknek majd a tanárnőnek is közbe megnézi a jegyet*~azta multifunkcionális jegy frankó. Vajon a daimonok is jöhetnek ezzel?~*gondolkozik de már teleportálnak is így ezt a gondolatmenetet csak Angliába fogja befejezni*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:12 pm

*Leila is gyorsan felugrik és Summerrel kezd futni. Ugynis hát Driana és Avril előttük futottak és nem nagyon tudták utol érni őket. Mikor Summer a fülébe súg valamit ,elmooslyodik.- Te is szereted a vattacukrot? Én imádom. Én is remélem lesz.*Fordul futtában a lány felé. Nünüke Liela nyakában utazik Tigris pedig Rocko mellett fut. - Húú akkor jól elájultál.*Füttyent egyet Leila. Mikor odaértek az udvarba épp megjelent Delice Úrnő. Megfogja a sárga kis kártyát.- Klassz.*Fordul a három lány felé ,majd egyszer scak Angliába teremnek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty

*Lizbeth látva a tömeget inkább felvonul a szobájába daimonjával s kipakol*-Leo a neve! *teszi hozzá illedelmesen majd valóban elindul a kúriába* -jó utat mindenkinek!

// sry de fontos dolgom akadt//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:16 pm

//Inentől mindenki Angliába írjon//
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

Hozzászólások száma : 423

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:16 pm

*Ash biccent az utána érkezőknek és Mikához odalép.*-Szia Mika!-*Köszön ám ekkor megérkezik Delice tanárnő és ad nekik egy sárga belépőkártyát.*-Jó napot Tanárnő!-*Köszön és látja az intést. Angliában érnek földet...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 4:36 pm

*Már elég jó az idő ahoz hogy az ember kimerészkedjen a kastélyból. Így tesz Jeremy is. Az iskola jó része angliában van...Talán neki is el kellett volna mennie...Node pont angliából jött, és így kevesebben vannak körülöttte...
A levélben amit az ikeröcsétől kapott érdekes információkat tartamlaznak a félvéla lányról.
~Szerencsére Rusty most nem volt olyan nagyképő, hogy maga nézzen utánna a dolgoknak, és Greg bácsitól is kért segítséget...Ez nagyban megkönnyiti a dolgom a lánnyal...
Viszont sajnos csak töredékeket sikerült így is összeszedniük... Valaki szépen eltusolta az ügyet. Szóval az apa most börtönben ül, és a véla anyuci, pedig igen sokat volt kórházi kezelés alatt... Nem nehéz össze rakni. Családon belüli erőszak...Persze semmi biztosat nem tudok...A kötés a kezén is valószínüleg ebből eredhet.
Nem értem mi birhat rá, egy férfit, hogy a családját bántsa... Lehet, hogy alkohol problémái vannak? Mindenesetre így már érthető a kisasszony agrsszívitása...Pláne a férfiak iránt...Ejnye Rusty, most az egyszer rossz lányt akartál magadba bolondítani...~*Huzza el a száját és ugy sétál tovább. Szőkésbarna haját kicsit összekócolja a nyári meleg szél...*
Petrovics T. Stoyanka
Diák
Petrovics T. Stoyanka

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:21 pm

*Pet érkezik vissza, teleporttal, no meg Arianával maga mellett, vadul beszélgetve, a frizbijével szórakozva.*
-Természetesen jobb a társas, bár, nem tudom. Majd kipróbáljuk, és akkor megtudjuk. *mondja nagy bölcsen, és ravaszul, közben igyekszik visszagondolni arra, hogy merre is járt.*
-Igazából a suliban kódorogtam, felfedezőutakon, drámákat olvastam, és próbáltam keresni valami színjátszásért felelős embert. Eddig sikertelenül, de már rajta vagyok az ügyön. *hangja határozottan cseng. A lány bíztatására és hátbaveregetésére érdeklődve vonja fel szemöldökeitl aztán csak elmosolyodik.*
-Nem hinném, hogy sokkalta jobb volnék. És a társalgó konyhája, mármint a főhadiszálláson érted, vagy a sima társalgóban? Mert mind a kettő szép és jó, de eléggé szabályos, és ezzel egyetemben unalmas is. Nekem kihívásokra van szükségem, úgyhogy ha lehet, majd azért nézzünk el a konyhára. *köti az ebet a karóhoz, közben körbenéz az udvaron, hátha lát valakit, de így hirtelen nem nagyon fedez fel senkit.*
-És te merre jártál, hogy nem botlottam beléd? *érdeklődik, mint egy visszadobva a labdát a lánynak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:31 pm

Hát, akkor most kipróbáljuk az egyiket, aztán meg ha legközelebb találkozunk, a másikat *mondja nevetve, miután Pet mellett visszaérkezik az udvarra.* Hát, tulajdonképpen én is össze-vissza kódorogtam... Vettem egy új pálcát, egy csomó könyvet, egy fiú le akart Avadázni, kaptam egy aranyos lánytól egy karkötőt *itt felemeli a kezét, amin ott díszeleg a vörös üveggyöngyökből fűzött karkötő.* Bájitalt főztünk Avrillel.. aztán lementünk a könyvtárba a könyveiért. Nekem már kicsit agyamra ment a csaj, a könyvtárba is csak azért mentem vele, mert gondoltam, hogy talán ott összefutok veled. Hát, tévedtem. Őszintén szólva a drámaolvasgatáson nem lepődök meg... *mondja a szemét forgatva, de nevetve.* Ha találsz színjátszásért felelős embert, akkor szólj már nekem is. Ha nem találkozunk, írj egy levelet, vagy valami. És igenis jobb vagy, én nem tudok célbalőni. Most is csak mázlim volt. *mondja még mindig nevetve.* Érdekes, hogy most ennyire jókedvű vagyok, de ez a te érdemed. Melletted valahogy elfelejtem, hogy egy reménytelenül és viszonzatlanul szerelmes hülye vagyok, akinek az egyik legjobb barátnője valamikor az éjszaka folyamán utazott el. *mondja őszintén, miközben a társast forgatja a kezében.* Majd lenézhetünk oda, de még sétáljunk itt kint egy kicsit *kéri a fiút, miközben elgondolkozva néz körül.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:36 pm

-Hmm...-~Most jönnek vissza~*Észelei a két teleportos diák láttán a helyzetett. Talán most kellene lelépnie, amig még nem lep el mindent a sok visszatérő diák.
A kettős talán nem vette észre, de ő mégis észlelte őket.
Inkább tovább megy valamerre az udvaron túlra.*
Petrovics T. Stoyanka
Diák
Petrovics T. Stoyanka

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:40 pm

-Össze-vissza? Ez is izgalmasnak hangzik. *mondja, miközben hallgatja a lányt, néhol csodálkozik, néhol értetlenkedik, de azért végighallgatja csendben. A karkötőt emgszemléli kíváncsian, majd biccent, jelezve, hogy tényleg szép.*
-És mért kellett neked új pálca? Amúgy emg ne is lepődj emg rajta, mert életem lételeme a színjátszás, és frissítem a tudásomat. Csakhát a muglik több drámát írtak, így sajnos abban a részlegben kell keresnem. Ezt csak azért lehet bánni, mert ott nem sokan járnak, és szegényes is a hely, de azért igyekszem. Majd le kéne néznem a könyvesboltba Nellondban. *kissé el is töpreng, majd legyint. Hallva, hogy jó a céllövése, csak mosolyog.*
-Kössz. Apámmal jártunk ki régen búcsúkba, vagyis valami affélékbe. Nem volt teljesen tiszta varázslófalu, ahol laktam, és a nagyobb előadások után mindig elmentek az ismerőseivel mulatni, engem emg nem hagyott otthon. 5 évesen volt a kezemben ilyen céllövöldés dolog, az óta azt hiszem egyszer sem. És feltétlenül fogok szólni! *mondja, visszatérve a jelen idő témájához. Érdeklődve hallgatja a szerelmes történet felemlítését, és szemeiből süt, hogy úgy tesz, mintha ki akarná olvasni a lányból a választ.*
-Igyekszem. Tudod, színészek munkája a mulattatás. De mi ez a reménytelen szerelmes dolog? És ki utazott el? Séta közben elmondhatod. *mondja, int is a lánynak, hogy meséljen nyugodtan, közben ismét zsebrevágja a kezeit. Jeremyt nem észleli, dehát sosem volt híres felfedező és észlelőbajnok, így ez nem is nagy csoda.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:44 pm

*Egy erősen kevert vérű, ember-véla-óriás kombinációjú leányzó érkezik ide, bár mindegyik véréből más-más arány van. Haja szokás szerint szőke és vörös között meneget át, mivel apja metamorfmágus volt. Bár ő nem örökölte a képességet, a haja ezen két szín között szokott általában változni. Kezében egy kék, belül buborékos kanál, aminek kanálrésze fém, csak a teteje kékbubis. Daimónja, Gothessa a vállán pihen, és ő maga vidáman kanalazgat egy fél kilós epres joghurtot. Közben tele szájjal dúdolgat, és szökdellget. Éppen az Álljon meg a nászmenet egyik dalát az I say a little prayer for you-t énekelgeti.* I say a little prayer for you... forever and ever you stand in my heart! *közben csípőmozog és meglát egy kisebb tömeget.* Hali-hali mindenki. Astra Bailey. Forever and ever! *hangja szép, nem hat rikácsolásnak inkább a fiúk kicsit jobban felfigyelnek rá...*

A hozzászólást Astra Bailey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 28, 2008 5:38 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:51 pm

*Látja, hogy Pet nem nagyon szól hozzá a dolgokhoz, de ő legalább figyel rá. Nem úgy, mint egyesek... újra a karkötőt kezdi nézegetni, egyszerűen nem tud betelni vele.* Gyönyörű, nem? Megan olyan kedves volt, hogy nekem adta. Annak a fiúnak még a nevét sem tudom... mellesleg ő a harmadik, aki meg akart ölni mióta itt vagyok. És a kegyenceket nem számoltam.* Csak kellett *mondja, és megvonja a vállát.* A régi a nagynénémé volt, és egyáltalán nem olyan, mint amilyen nekem kellett volna. Ezt sokkal jobban tudom használni *fejti ki mégis. Jeremyt észreveszi, de úgy látja, a fiú nem nagyon vágyik társaságra, ezért csak megvonja a vállát, és megint Petre figyel.* Én voltam már a könyvesboltban. Ugyanaz az eladó, aki most az új könyvtáros *meséli. A "szerelmes történetet" magától hanyagolja, de ha a fiú rákérdez, természetesen arról is beszél. És nem is kell sokáig várni, mert a fiú hamarosan rákérdez...* Tulajdonképpen semmi érdekes, csak... van egy fiú *motyogja, és hirtelen nagyon érdekessé válik számára a kezében tartott társas, mert azt kezdi nézegetni.* ~ Tulajdonképpen nem vagyok normális. Egy fiúval beszélem meg a fiúügyeimet. Hajrá, Ariana, okos vagy... ~ Szerelmes vagyok belé, és ezt már neki is elmondtam, de nem túlzottan érdekli. Különben is, azt hiszem, Arnuillal jár... legalábbis eléggé megértik egymást, meg hát... érdekesem viselkednek. Aki pedig elutazott, a barátnőm, Anne. Majd visszajön, de sajnos elfelejtettem, mikor... egy Lizbeth Parlay lány jött a helyére, most, a búcsú előtt találkoztam vele, de csak pár mondatot beszéltünk. *mondja, majd észreveszi a közeledő lányt.* Szia, Ariana vagyok, de nyugodtan hívj Arinak *mondja mosolyogva.*
Petrovics T. Stoyanka
Diák
Petrovics T. Stoyanka

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 5:59 pm

-Ugyan, a kegyencek kispályások. Megmondtam, hogy a sulinak nem elsz baja, és nem lett baja! Jó, igen, páran emghaltak, de oda se neki. *legyint, mintha a halál számára mindennapos dolog lenne. Ez az egyik hibája, ami miatt furcsán nézhetnek rá. Korán került szembe a halállal, és az óta nem nagyon hatja meg.*
-Hogy lehet ide úgy jönni, hogy nem a saját pálcáddal vagy? Érthetetlen számomra, mégha családi ereklye is. No midnegy. *mondja, aztán kíváncsian fülel arra a bizonyos történetre. kíváncsi, az már biztos. Felsóhajt, és megcsóválja a fejét.*
-Ejha, ez itt gond. Egy érzéketlen ember, aki egy tündével jár, és rád ügyet sem vet. Hát akkor vesd meg te is! Hiszen annyi hal úszkál még itt, és a férfi is néha csak a fán terem, és arra vár, hogy leszakítsd! ne törődj ezzel a fajankóval, inkább keress magadnak oylat, aki hozzád illik! *mondja, mintha mi sem volna ennél magától érthetőbb. Anne említésére vállat von, és eltöpreng.*
-Nem ismerem, de biztosan nemsokára hazajön. Addig meg dobd meg pár levéllel! *aztán meghallja az énekhangot, és meglátja az érkezőt is.*
-Szeva, Pet vagyok, és örvendek. Mi járatban erre, ahol a madár se mer énekelni? *kérdezi, miközben biccent a lánynak egy mosollyal.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 6:06 pm

Jólvan, Ari. *mondja az énekléssel ideiglenesen felhagyva, a joghurtot kivégezve. Egy közeli kukába hajítja, a kanalat letisztogatja, és zsebre teszi.* Jól jön majd a kanálgyűjteményembe, otthonra. *mosolyog Petre és Arira. Elővesz egy nagy ebédhordót, és kinyitja.* Ki kér rétest? Mindenízű lehet, amire gondoltok olyan íze lesz. Szóval ne ijedjetek meg a színtelen, szagtalan, íztelen krémtől, ami benne van. *mondja hálás mosollyal, egyik kezével az ebédhordót, másikkal annak fedőjét tartva, arra várva hogy valamelyik egyén kér belőle. Ha mindenki vett akkor magának vesz egyet, és koncentrálni kezd.* ~Alma... alma... alma... barack! Neeem! Alma... alma... alma~ *"imádja" ha daimónja közbeszól a gondolatvitelében, és azt is ha valamibe belekotnyeleskedik. Trhát a rétese almássá válik, de "hála" Gothynak, a közepe barackos. Ezt meg sem említve kezd el falatozni, és tovább beszélni.* Bocsi, asszem furmászom van. Tehát a kérdésedre a válaszom: nem tudom, eltévedtem. Új vagyok még, tegnap éjjel jöttem, a másik világból. Persze eredetileg amerikai vagyok, San Fransiscóban éltem, de a helyzet így hozta... *töpreng el egy pillanatra.* Én medimágus szeretnék lenni... ti? *tesz fel egy eléggé sablonos kérdést, a metamorf haját bámulva, ami megállapodott a két szín között.*
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 38 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 6:11 pm

* Elisa sétál az udvaron macskájával, farmerben. Egyre hűvösebb van, ezért egy farmer dzseki van a hátán. Megpillant két ismeretlent illetve "egy ismerőst", Ariana személyében.*
- Sziasztok! ELisaveta Grozda Moraru vsgyok. Allidonos hallgató. De szólítsatok csak nyugodtan Elisának. * mosolyog a jelenlevőkre, majd Ariana felé fordul.*
- Megnyugodtál tegnap óta?* mosolyog félénken Arianára. Tegnap dühösen viharzott el. Remélhetőleg jobb állapotban van már.*
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 6:18 pm

Kezdjük ott, hogy lett baja. A felét lerombolták. És nem kellene ilyen könnyelműen beszélned arról, hogy három diák is meghalt *mondja rosszallóan.* Akár te is meghalhattál volna... bár nehezen, hiszen eszedbe sem jutott megvédeni az iskolát, csak a kúriában gubbasztottál. *nem akarja megsérteni a fiút, és nem rosszindulatúan beszél, egyszerűen csak tényeket közöl.* Régebben még jó volt az a pálca, de aztán egyre nehezebben tudtam kezelni *mondja vállatvonva.* Hát, valóban eléggé... khm... érzéketlen *mondja nevetve.* Tulajdonképpen sokat vagyunk együtt, de ennél még az is jobb lenne, ha sosem látnám. Az még hagyján, hogy nem úgy tekint rám, ahogy én rá... de azt se érzem igazán, hogy a barátjának érezne. Mintha csak... egyszerű ismerősök lennénk. *mondja szomorúan, majd megrázza a fejét.* Őt nem lehet megvetni... nekem legalábbis nem. Te ezt nem érteheted. *mondja egyre szomorúbban.* Egyszerűen nem tudok nem törődni vele. És fajankónak azért nem nevezném, bár nagyon távol nem áll tőle. *halványan, még mindig kissé szomorkásan rámosolyog a lányra.* Köszönöm, kérek *mondja, és kivesz egy rétest, majd erősen az almára koncentrál. Mikor a rétes almássá változik, enni kezdi, miközben a másik kettőre figyel. Lenyeli a falatot, és úgy felel a lánynak.* Én még nem tudom, mi akarok lenni. ~ Mi a rák az a medimágus? Gyógyító, te nagyon eszes... Ja... ~ Szia Elisa *köszön a lánynak kicsit szégyenlősen, hiszen Elisa is tanúja volt a tegnapi kiborulásának. Márpedig azt eléggé szégyelli...* Bocsi, nem tudom, mi jött rám tegnap *mentegetőzik.* És igen, nagyjából megnyugodtam, hála ennek a búcsúnak, meg persze Petnek *mondja, és rámosolyog a fiúra. Bizony, néha nagy szükség van egy jó barátra.*
Petrovics T. Stoyanka
Diák
Petrovics T. Stoyanka

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 6:24 pm

-A kisasszony összetéveszt engem a flamand harcosokkal. nem vagyok én gladiátor, hogy pálcával hadakozzak oylan emberek ellen, akik ellen nincs esélyem, ha egyszer vannak az iskolának tanárai, akiknek a mágia a kisujjukban van. Ott én csak láb alatt volnék. *nehéz belegázolni az önérzetébe, inkább megmondja a véleményét. Arra nem mondd semmit, hogy a fele leomlott. Csak annyit tudna, hogy a fele épen maradt, de ez is csak a félig teli/üres pohár kérdése.*
-Nos, a szerelmi ügyek nem az asztalom, de ahogy ezt a fiút elhallgatom, mrámint a jellemzését, nem hinném, hogy nagyon emberbarát lenne. és biztos kevesekkel barátkozik. Szóval kerüld nyugodtan, és nem emgvetni kell, csak elvetni, és élvezni az életet, mely olyan, akár a Lucullus-i lakoma; mindig újat tartogat a számodra! *mondja hatalams jókedvvel, majd a szmára érdekes Allidonos lányra néz.*
-Kanálgyűjtemény? Klassz! *aztán megpillantja az ételszállítót, és egy kissé meghökkenve nézi a lányt, dehát próbacseresznye, elő azzal a rétessel ugyebár. Furcsálkodva szemléli a dolgokat, majd vesz egy darab rétest magának.*
-Egyszerűen koncentrálni kell? *aztán egy ideig mereng, végül egy túrós rétesre koncentrál, rumban áztatott meggydarabokkal. Aztán vesz egy mély levegőt, és beleharap. Rág párat, aztán elmosolyodik.*
-Ev tifta finom. *mondja, majd nyel egy nagyot, és emgköszörüli a torkát, mivel teleszájjal siekrült megszólalnia.* -Szóval tiszta finom, köszi Astra. *aztán megdöbbenve töpreng el.*
-A másik világból? Hát azt eszik-e avagy isszák? *ezen a részen a tudása mindig is hiányos volt, úgyhogy nem csoda, hogy eléggé értelmetlen pofát vág a dolgokhoz. Elisa érkezésére biccent neki.*
-Pet, és Astra kérdésére válaszolva, a vmágusvilág jövendőbeli legnagyobb színésze, természetesen. *rövid meghajlás, aztán tovább eszegeti a rétesét, a lehető elgnagyobb nyugalommal. Nevének említésekor csak biccent egy halvány mosollyal.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 6:36 pm

*Csak rágcsálva figyeli Pet és Ari beszélgetését, ha épp a rétest dicsérnék, hálásan bólint. Haját a hátáradobja nemes egyszerűséggel, és tovább falatozik. Nem nagyon tudja miről van szó, ezért inkább csak lapít.* Szija, Elisaveta. Kérsz rétest? Koncentrálj az ízre, az a titka! *mondja arra az eshetőségre előrelátva, hogy Elisa vesz a rétesből.* Jahm, én egyébként Astra Bailey vagyok, szintén Allidonos. *motyorogja csak úgy magának, talán más is elcsípi. A számára nagy csendben pedig énekelni kezd.* Öt... hat... öt, hat, hét és... You'll remember me when the west wind moves....Upon the fields of barley... You'll forget the sun in his jealous sky... As we walk in fields of gold... So she took her love for to gaze awhile... Upon the fields of barley... In his arms she fell as her hair came down... Among the fields of gold... *közben meglepő, de rumba lépéseket tesz öszse vissza... Aranyos lány így, kicsit csendesen úgy énekelget, táncikálgat, a rétest tartalmazó ebédhordót összecsukva, és táncolva.*

// La Musica el Astra^^: [Only admins are allowed to see this link] //
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 38 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 6:45 pm

- Örülök neki hogy megnyugodtál. Nem kell bocsánatot kérned... Rám is gyakran rámjött.*húzza el a száját.*~tegnap is többek között~* Elisa is csak figyel és nagyban hallgat. Mikor viszont a szaktársa egkinálja rétessel, felvillan a szeme, hisezn édesanyja Erdélyben gyakran csinált neki. Boldogan harap hát bele a süteménybe.*
- Jaj ez olyan jóóó!* mondja elnyújtotva és közben hevesen fel-le hadonászva a szabad kezével. Miután lecsúszik a tprkán az utolsó falat, nevetve nézi az éneklő lányt. Idegenek előtt nem áll fel tcolni azért, pedig szivesen menne.*
- Jaj de jó a hangod.~Húh de hülyén nézhetek ki.~* gondolja grimaszt bevágva és közben megvakarja a fejét. áskáját leveszi a hátáról és elkezd benne turkálni, hogy lefoglalja magát. Kiveszi a rajztömbjét és elkezd a rajzok között turkálni.*
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 6:50 pm

Én sem voltam láb alatt. Harcolni nem nagyon tudtam, de sebesülteket a betegszobára szállítani már profi módon tudok *mondja nevetve.* Meg daimónokat is *teszi hozzá.* A kanálgyűjtemény tényleg klassz *mondja halvány mosollyal.* A rétes meg finom, nagyon köszi *miután ezt elmondta, tovább eszik.* Egyáltalán nem emberbarát *feleli Petnek, persze csak miután lenyelte a falatot.* Ezt ő maga is megmondta. És azt is kijelentette, hogyha csak egyszer megölelne, belehalna. De elvetni sem tudom... egyszerűen nem megy. Egyébként... milyen lakoma? *aztán felnevet.* A másik világot se nem eszik, se nem isszák *mondja, de nem fejti ki bővebben. Azt majd megteszi Astra, elvégre ő érkezett onnan.* Egoista színészpalánta *mondja sóhajtva, majd vigyorogva eszik tovább. Végez a rétessel, és megint megszólal.* Na jó, nem egoista, de önbizalomhiányban nem szenved, az biztos. *Astra énekét mosolyogva hallgatja. Szép hangja van a lánynak, és ha ismerné a dalt, Ariana is biztosan csatlakozna, hiszen imád énekelni. De nem ismeri, ezért inkább csak hallgatja.*
Petrovics T. Stoyanka
Diák
Petrovics T. Stoyanka

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 7:00 pm

-Nalátod, nekem ez nem ment volna. Nem vagyok se medimágus, se teherhordó öszvér. És szerintem hagyjuk a harcot. Végetért, és ez a lényeg! *mondja, majd csak figyeli, ahogy a lány táncolni kezd emg énekelni.*
-Hajrá Astra. Amúgy a Lucullus-i lakoma kifejezést arra szokták mondani, ahol ilyen terülj-terülj asztalka van. Lucullus római volt, és minden nagyobb dolgot vagy kisebbet is, megünnepelt. Hatalmas lakomákkal, tánccal, és mulatsággal. *a szerelmi témára csak húzza a száját.*
-Majd lelsz valakit. és ha ezt a világot se nem isszák, se nem eszik, akkor jó. Bár nem tudtam meg sokat.. és a furmász sem tudom micsoda, de nem hinném, hogy valami jó dolog.. *mondja, miközben felfalja rétese maradékát is, néhol érthetetlen ettől a beszéde. Ariana egoista szavait gonoszul hallgatja, nem szereti ő, ha így nevezik.*
-Mindjrát más! és az önbizalomhiány súlyos betegség. *mondja, rávilágítva a léynegre, amjd nyújtózik egy nagyot.*
-Nos, drága barátim, nekem mennem kell azt hiszem, úgyhogy jóéjszakát, fel tapsra hát, ki jóbarát, s Robin, megjavítja magát. *mondja, s ezzel a kis idézettel emg is hajol, majd sarkonfordul, és kisétál a színről. Ahogy mondani szokták; Pet balra el, a szobájáig meg sem állva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitimePént. Aug. 22, 2008 7:19 pm

A furmászok gonosz lények, akik a fülembe másznak és... *ekkor Pet az epilógus részt vonultatja fel, és ezt Astra tapssal díjazza. Jön az újabb szám...*
Spoiler:
*Mikor elkezdi énekelni táncikál hozzá, tapsol, átfordul meg minden. Eztán úgy dönt továbbál.* Köszönöm ezt a pár percet, most másmerre lépdelek el, szijasztok. *köszön el a haját babrálva.* ~Illendő volt így elmenni? Nem, de téged ez mióta érdekel, virágom?~ *Kínos csend... evvan...*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 38 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
38 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: