Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nargile Ljubjana Diák
Főkarakter : angell__xd@hotmail.com Hozzászólások száma : 1221 Kaszt : Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 9:15 am | |
| * Érzi,hogy a lány nem elutasító csak szintén szomorú,így bátorságot véve leül mellé a padra és oldalról néz figyelmesen arcába.A kijelentésre ő is szintén csak röviden válaszol. * Tudom. * S elmosolyodik.Aztán még inkább szomorkás lesz ahogy hallja a lány reményét a búcsúbulit illetően. * Nem,Jane.Nem jön vissza. * mondja s kesernyés szín üti meg a hangját. * Ki tudja, talán sohase. * teszi még hozzá lemondóan s fejét lehajtja. * | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 9:20 am | |
| *Felkapja a fejét Nargile pesszimista szólására.* -Megígérte, hogy visszajön. Hinnünk kell benne Nargile. Csak tisztáznia kell a múltját, és, hogy ki is ő valójában. Meg kell gyógyulnia, és visszajön. *Mondja teljes bizonyossággal, ám néha őt is elkapja a hév, és kételkedni kezd. Főleg, ha egyedül van...de a lelke mélyén tudja, hogy Anne vissza fog térni, és nem úgy, mint egy érzéketlen mágus, hanem az az Anne, akit megismert.* ~Visszajön...vissza fog jönni...én tudom...érzem...és hiszem...~ *Gondolatai új formát vettek, már nincs benne kétség, teljes bizonyossággal állítja, hogy barátnője visszajön, és így lesz.* -Na de mindegy. Ha szomorkodunk, csak rosszabb. Hidd el Anne se ezt akarná. *Mondja Jane.* | |
| | | Nargile Ljubjana Diák
Főkarakter : angell__xd@hotmail.com Hozzászólások száma : 1221 Kaszt : Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 9:26 am | |
| * Kicsit felderül a lány optimizmusán, hitén,hogy mennyire képes bízni valakiben.Akárkiben.Pajkosan megsimítja hátát.Aztán be kell látnia, hogy Jane-nek igaza van.Ha így folytatják,attól semmi nem oldódik meg.És Anne se akarná hogy ez legyen kettejükekel.Mind a hárman életvidám,valamire való csajszik.Nem lehet hogy néhány hülye papír miatt mindegyik így szétessen és egy depressziós buta liba legyen.. * Igazad van.Ez így nem mehet tovább.Csináljunk valami vidámat. * Fordul csillogó szemekkel barátnője felé.Már csak azt kell kitlálniuk, hogy mit. * | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 9:32 am | |
| -Na végre...ezt már szeretem. Nargile, emlékszel még arra, amikor Nellondban voltunk, és kettényílt a föld, és a szökőkút? Én azóta nem jártam Nellondban, nem tudod lett valami következménye, vagy esetleg folytatása? *Kérdezi a lánytól, s ha tud róla valamit, akkor hétvégén első útja lesz, hogy Nellond főterére menjen, és federítse a terepet. Előbújt Jane-ből a kutató, és a kíváncsi vadóc lány, aki mindent tudni akar. Sapkáját levette a fjéről, hogy haját kicsit megigazítsa, bár a tűző napsütésben igen csak előnyös viselet.* | |
| | | Nargile Ljubjana Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 9:40 am | |
| * Izgatottan nyílnak még tágabbra a szemei, amikor Jane Nellondról kezd beszélni. * Már hogyne emlékeznék...A vízvezeték szerelős sztorira? * Mosolya mostmár egész szélesre húzódik,ahogy megint eszébe jut az a régi poén Alexejtől.Erre is milyen régen nem gondolt...Pedig mennyi vidámságot hoztak napjaiba.Meg a részeges szövegek...Sóhajt egyet magában. * Én sem jártam lent azóta.Pedig terveztem. Na mindegy,majd valamikor összeszedjük a kis csapatot és lemegyünk,rendicsek? * harap ajkába és ekkor egy újabb érzés hasít belé. * Jane..Ne haragudj de rettenetes éhes vagyok.Tegnap óta nem ettem semmit.Kérlek ne haragudj rám. * néz bocsánatkérően a lányra majd gyomra megkordul,mintegy megerősítést adva az előző kijelentéének.Avval Nargile feláll * Szia és még egyszer,tzényleg ne haragudj. * búcsúzik tenyerét felemelve integet és besiet az Ebédlő irányába. * | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 9:44 am | |
| -Igen, hétvégén lemegyünk. *Mondja, s kacsint egyet a job szemével.* -Ugyan, dehogy haargszom...menj csak egyél, én meg felmászok a hálómba. Kicsit fáradt vagyok, aztán majd találkozunk. Légy jó, szia. *Köszön el Nargile-től, majd útközben összeszedi Jonatánt, és elindulnak a kúria felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 10:43 am | |
| *Aida eddigi napja nem volt túl izgalmas, a lány ráadásul nem a legjobb kedvében van, ilyenkor jól esik egy séta. Talán ez lehetett az, ami az udvarra vezette, ahol már percek óta sétálgat, lehajtott fejjel, valamiről álmodozva. Aztán megáll és felnéz. Nem a meleggel van baja, az is zavarja, de nem annyira, csak valami olyan jutott az eszébe, amiről már teljesen elfeledkezett. Nem is zavarja, ami elmúlt, az elmúlt, kis idő múlva folytatja sétáját. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 10:47 am | |
| *Andrei sétálgat lefelé az Udvarban. Már jó pár órája csak a szobájában pakolgatott, mosatnában elég nagy volt a kupi odabent. Andrei éjt nappalá téve csak olvasgatott, így nem csoda, hogy akkora szemétkupac halmozódott fel nála. MA egyébként szokásosan a fekete pólót viseli, illetve most kék farmert párosított hozzá. Ahhoz képest, amilyen tömegre számított, csak egy lányt vesz észre sétálgatni az Udvaron. Nem megy oda hozzá, nem lenne sok értelme. Inkább megkeresi a legközelebb lévő padit, és leül. Aztán, mint ahogy szokásosan, most is gondolataiba meredve bámulja a földet...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 10:59 am | |
| *Mikor megfordulna, észrevesz a egy másik diákot, akit látásból már ismer, de még soha sem beszélt vele. Most neki sincs kedve egyet beszélgetni, és kicsit felvonja a szemöldökét a fekete póló miatt, amikor ő fehérben mindjárt megsül, de nem szólal meg, végül is nem az ő dolga, és ha így érzi jól magát... Egy fának támaszkodik, és valami fonalat kezd el matatni a kezével, ha az ember jobban megnézi, akkor rájöhet, hogy fon, csakhogy elüsse az időt. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 11:03 am | |
| *Andrei nem nagyon törődik a lánnyal. Minden átgondol széppen, ami a héten történt vele, a napsütés pedig igazán kellemes a gondolkodáshoz. Bár meg kell vallani, hogy Andrei kedven évszaka az ősz, bár a telet is nagyon szereti. Tehát így ül percekig, aztán már kezd görcsölni a keze, meg a lába is, így pozíciót kell váltania. Mivel nem akar senki leülni a padra, egy huppanással feldobja lábát, kicsit beljebb dől, és most a föld helyett az eget kezdi el bámulni...*~Micsoda program...~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 11:15 am | |
| *Lassan a feléig leér, de valljuk be ez elég unalmas így.Valamit bele kéne még vinni. Piros? Talán van a zsebében... Így már négyesfonás lesz, az nehezebb, de szebb is lesz tőle. Néha felpillant, mintha várna még valakit, aki talán beszédesebb lesz, mint Andrei és jobb kedvre deríti a lányt. Ez utóbbi teljesül is, ahogy a fiú hirtelen átvált vízszintesbe, Aidából kitör a nevetés. Aztán folytatja tovább eddigi elfogalatságát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 11:19 am | |
| *Andrei nagyon kényelmesnek találja az új pozíciót, hát igen, ha nem akar senki sem leülni, akkor meg simán oda lehet tenni a lábát ahová akarja. Kicsit furán néz a lányra, amikor az kineveti. Hátrahatja fejét, és kicsit mélyebb hangon megkérdi.* -Talán valami baj van? *Majd egy huppanással rögtön a földre teszi két lábát, és a lány elé ugrik.* -Andrei Borislav, Naxeldir. És kit tisztelhetek a kötögető lány személyében? *Mosolyog kicsit furán...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 11:26 am | |
| *Megint felnéz, elvigyorodik.* -Nem, semmi... *de mosolya nem ezt tükrözi, pedig a világért se akart senkit sem megsérteni. Elrakja az összes fonalát, inkább meghagyja az esős napokra.* ~Tényleg, jó lenne egy kis eső. *gondolja magában, aztán sóhajt egyet, de ez inkább a álmosságtól van. * -Aida Whimberg, szaktársad. És nem kötögető. *teszi hozzá némi nehezteléssel a hangjában. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 11:32 am | |
| *Andrei kcsiti gyengédebben szorítja a lány kezét...* -Kötögető, fonogató. Nálam egyre megy. De az nem, hogy szépséged elbűvölő. *Teszi hozzá a finom bókot. Nem tudni mi történt a fiúval, de mostanában különösen érdelődik a lányok iránt. Talán a végén még egy szoknyapecér lesz belőle...Ki tudja...* -És, hogy hogy a keméyn Naxeldir hallgatója lettél. Külsőre nem úgy nézel ki, mint aki bármikor vérmágiát szeretne végrehajtani... *Vizsgálgatja szaktársát, majd még mindig a kezét szorítva leülteti a padra, ahol előbb ő ült.* -Tessék, foglalj csak helyet. Nehogy megerőltesd magad. *Mondja szépen, majd leül a lány mellé, és végre elengedi annak kezét. Aztán kicsit visszavesz magából, mert ez már sok...Maga sem tudja, mi ütött belé, talán elérte a kamaszkor könnyű fuvallata, annyi bizonyos, hogy ezentúl semmi sem lesz a régi...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 11:47 am | |
| * A bókra kicsit összeráncolja homlokát. Ez most valami vicc? Talán ha az anyjára ütött volna, akkor... De nem. Inkább nem válaszol semmit, fogalma sincs róla, hogy vajon Andrei komolyan gondolja, vagy nem.* - Hmm. Először nem Naxeldires voltam. És amikor választanom kellett, akkor ide jöttem, a családom egyik fele örült neki, a másik nem. *mondja egy halvány mosollyal az arcán.* - Külsőre? Az embert nem ez alapján kell megítélni, mondjuk én csak örülök neki, hogy nem látszom valami hűdegonosz embernek. A szakon belül is mennyi a sötét múltú meg kinézetű ember, aztán mégis milyen jó barátok. *Leül a padra, de megint furcsállja a fiú viselkedését. * ~Most meg mi baja? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 11:53 am | |
| *Andrei azért mostmár visszafogja egy kicsit magát.* -Hát igen, a szakon is vannak olyan emberek, akiknek feletébb különös az előtrténetük. Akiknek pedig tiszta, azok szoktak bekattani. Fura egy dolog ez. *Szépen halgatja még, hogy a lány miket mond, aztán mintha fejen csapták volna, úgy tér vissza egy pillanatra a régi Andrei.* -Ohh, sajnálom, ha zavarba hoztalak. Nem tudom, mi ütött belém. Sajnálom. *Aztán gyorsan felszökkön a padról, és elindul a kúria irányába.* -Szóval mégegyszer bocsi. És remélem még találkozunk valamikor... -Kedvesem. *Teszi hozzá, bár ekkor elég furán néz ki, mintha két személyisége lenne, és váltogatnák egymást. Mindenesetre, most az épelméjűbb uralkodik a fiú fölött, így még időben el tud menni a hálójába, mielőtt teljesen lejáratná magát...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 12:05 pm | |
| -Bekattanni? Ilyennel még nem találkoztam, bár ki tudja... Sok van még hátra a suliból. *mondja a lány, aki nem igazán tudja mire vélni, hogy Andrei hol ilyen, hol olyan. A bocsánatkérésekre azonban szélesen elmosolyodik.* -Semmi baj. Mindenkinek lehet rossz napja. * éppenséggel nem úgy nézett ki, mintha a fiúnak rossz napja lenne, de magyarázatnak ez is megteszi. * -Én is remélem. *mosolya még mindig letörölhetetlen, aztán hipphopp egyedül marad. A utolsó Kedvesem miatt... Hát amikor Andrei már elég messze jár, Aida ismét felnevet, nem rosszindulatból csak furcsa neki ez a kettősség vagy mi. Pár percig még ül egyedül, aztán ő is elindul a Kúria felé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 3:46 pm | |
| *Első útja fehér tigris Daimonjával az udvar lesz* -már alig várom a programot legalább megismerek egy csomó embert, nem embert szóval érted Leo *lány lelkesedve várja első kalandját s ezt meg is osztja Daimonjával* -hát legyen, de azért vigyázz! *figyelmezteti Lizbethet daimonja, a lányon szakának talárja s egyébkitűzők vannak, így halad az udvar belsőbb részéhez daimonjával* |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 3:56 pm | |
| *Ash nyugodtan és kimért léptekkel sétál az udvarra. Ma szakkör lesz szakvezető helyettesével. Ruhája inkább mugli öltözet mint varázsló. Egy halványkék szabadidőruha van rajt és haja ki van engedve, úgy csapdossa vállát Varázspálcája oldaltáskájában van ami szintén halványkék. Mikor leér az udvarra megszólal.*-Sziasztok!-*Köszön és leül az egyik padra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 3:59 pm | |
| *Mika érkezik meg az udvarra Zor temésztetsen mellette van amikor leérnek látja hogy már vannak kint páran nekik köszön, ma nem tudja hogy Party hangulatba van e igazábol csak kicsit fáradt legalábbis agyilag lassan keres magának egy helyet majd megáll lehetőleg egy fának támaszkodik* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 4:00 pm | |
| *Ariana érkezik az udvarra, hiszen nem is olyan sokára innen fognak indulni, ha minden igaz. Sőt, pont időben érkezett, talán pár perc késéssel... Azért reméli, nem szedik le a fejét. Ahogy ott sétál, észrevesz egy idegen lányt, és közelebb megy hozzá.* Szervusz *köszön rá hangosan, hogy a lány biztosan észrevegye, aztán megáll előtte, és finoman biccent.* Ariana Ravenwood, Naxeldir *A tekintete a lány denevéres kitűzőjére vándorol... majd a diákképviselői jelvényre. Az arcán fájdalom suhan át, azt jelezve, hogy már tudja, ki áll előtte, és hogy ez a valaki ki helyett jött.* Lizbeth Parlay, ugye? Máris megérkeztél? *kérdezi, aztán a daimónra néz. Az ő nevét Anne nem említette, vagy ha említette is, Ariana nem emlékszik rá.* Szervusz. A te nevedet viszont nem tudom... *Köszön a daimónnak is, aztán újra a lányra néz, megerősítésért. Lát még ott pár embert, ismeri is őket, de csak biccent nekik.* |
| | | Petrovics T. Stoyanka Diák
Hozzászólások száma : 130
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 4:01 pm | |
| *Csak könnyedén, és lazán. Pontosan így érkezik meg Pet az udvarra. Sötétebb színű, csíkos ing, háromnegyedes nadrág, tornacsuka, rajta a koponyával, amit persze ő rajzolt. Kezei zsebrevágva, haja jól fésült, szemeit napszemüveg takarja. Egyszerű, sötét napszemüveg, de szerinte ez is eléggé menő. Jobb karján pedig egy vörös kendő egyszerűen felcsavarva és megkötve.* -Szevasztok! *köszön az udvaron levőknek, majd csak elsétál az udvar egyik részére. Jött a búcsúra, nagy kíváncsisággal, világért nem hagyná ki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 4:03 pm | |
| * Lizbeth csendesen figyeli a fák leveleinek zörrenését mikor kisebb csapat köszön össze vissza* -öm sziasztok! *kissé meghökkenve tán de válaszol Ariananak* -öm igen, de ezt honnan tudod? *kérdezi felhúzott szemöldökkel* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 4:06 pm | |
| *A többiekről tudomást sem véve szalad ide, Drianával, SUmmerrel és Leilával. Elvben. Haját borzolja a szél, egyenruháját esélytelen hogy átvegye, így csak hagyja hogy menjen.* Huhh, épphogy ideértünk. Meghaaalniii? Één? Nem haltam meg, Dria! Csak épp... két és fél hónappal utánna tértem magamhoz. *mondja kicsit letörve, jó halkan.* Mindent elmesélni? Hát megmentettük... vagyis meg akartuk menteni a rabságba esett diákokat, és aztán jött az a tünde pasi, aki aztán rámlőtt az íjjall, de csak akrcolt, ekkor elájultam... a torkomban kaparást éreztem, meg egy kis meleget aztán már az előcsarnokban voltam. *hadarja el. A tálca még a kezében van, azon Summer barackos teája lifeg, amit kicsit kicsorgatott, de a lány kezébe nyomja.* Nyugodtan igyad aaaa... kannából? Igen, idd csak meg. *mondja gyorsan, és megöleli Drianát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 22, 2008 4:07 pm | |
| *Egy magas, és vékony féltünde nő lép az udvarra, és az ott gyülekezők felé siet. Szokásos ruhája helyett ma farmert és testhezálló pólót visel. Muglik közé mennek, így nem kellenek a kirívó ruhák.* -Jónapot mindenkinek. Látom szép számmal eljöttek.*köszönti a diákokat atanárnő majd, nem is húzza tovább túl sokat az időt.* -A mai nap egy kis lazítás lesz. egy búcsút fogunk meglátogatni. Ezt a mugli emberek a nyár búcsúztatásaként tartják. *kezdi el a rövid tájékoztatót.* -Itt van mindenkinek a jegye, ezekkel mindenre fel lehet ülni.*teszi még hozzá és kioszt mindenkinek egy-egy sárga kártyát.* -' órát tölthetnek el, utánna találkozó azon a helyen ahova meg fogunk érkezni, hogy visszajöjjünk az iskolába. -Akkor induljunk is.*mondja, és egy intéssel Angliába teleportálja a diákokat.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |