Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 10 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 10 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 10 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 10 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 10 I_vote_lcapUdvar - Page 10 I_voting_barUdvar - Page 10 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 10 I_vote_lcapUdvar - Page 10 I_voting_barUdvar - Page 10 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+85
Cirdan Arahael
Aletha Apphia
Ivona Ivanovna
Fleur Chant de Mort
Marielle il Sernioll
Hristina Dessislava
Mae Love
Samantha Cyen Elesmery
Anna Ivanov
Cloe Noybe
Vaszilij Potrevszkij
Wendy Deverell
Shiwo Altolos
Timothy Waylan
Teodor Mihail
Jason Nolan
Sheila Leays
Anil Tanuki
Darien Manath
Joe M. Renaldo
Cirelin de Sovalon
David Branson
Behrooz Jahrom
Ville Hyvönen
Summer Crannion
Kaen el Jericho
Katharina A. Lukevszky
Siegfried Zauberer
Liliana Colene
Tomhail Iliya Mikhail
Kalandmester
Anton Grigoriy - Allidon
Bajkai Melinda
Matthew Colin
Becky Anona Queen
Jane Scott
Gary Shazzox
Meriel Ravenwood
Nargile Ljubjana
Kynger Iwood
Gethin Awstin Conley
Lance Drevinor
Ramona Dragon
Vica Caroline Evans
Rupert Rankle
Anaze White
Estera Linnet
Rosetta Waylan
Alecia Roxanna Easter
Aravis Anton
Olvier Lefell
Atanas Iordan
Driana Stardew
Alexandra Sirov
Nick Damien Parlay
Matthias Darren Fletcher
Nicol Bennet
Mirabell Jeveaux
Olga Korovjova
Raul Garcia Heranandez
Ayla Madyzyn
Kyo Nobory
Amaril Gwyneth
Lucrecio Amakiir
Anna Svetlana
Lori Ashley - Allidon
Leonard de Wandom
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Aurora Valanthe Mediaris
Jessica Dream
Nadin Senoil
Victoria Dewey
Alessy de Vontier
Jack Darkfield
Dhaila Lancaster
Laura Wylee
Quarion Galanodel
Ann-Tabitha Serenity
Andrew Worthington
Ivor Oleg
Lilia Radoslava
Domajan Gurskovity
Nemes Balázs - archiv
Jenny Krissy
89 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Krissy
Diák
Jenny Krissy

Főkarakter : nikyta94@hotmail.com
Hozzászólások száma : 278
Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 6:49 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 6:21 pm

-Értem.
*Mondja elgondolkozva.*
-Nem jártam még ott.De sok helyen igen.
*Valamiért most szűkszavú lett a lány, de kitudja miért.Lehet hogy még mindig nem tudta felfogni hogy már nem Skóciába megy haza.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Udvar - Page 10 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 6:26 pm

*Az ifjú varázsló végighallgatja a lány aprócska mondatkáit, majd hozzáfűz valamit.* -De Franciaország is biztos szép nem? Ha jártál már ott... Én sok helyen jártam, tudod amikor egy-egy pályázatot megnyert az árvaház vagy volt rá pénz akkor utaztunk. Így van nekem útlevelem is. Voltam Görögországban, Angliában, Írországban, Magyarországon, Horvátországban. Ezek közül a Magyar nyelvet beszélem a Horvátot alig a falig, a Görögből pedig az ábécé pár betűjét.*Mondja vállát vonogatva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 6:30 pm

-Sokszor voltam már ott.És biztos jó lesz.Így legalább nagyobb az esélye hogy össze futok Dericcel.Én már bejártam a fél világot.Mivel a bátyám auror sok helyen megfordult már, és engem is vitt magával.Én spanyolul,franciául,angolul,németül,bolgárul és japánul beszélek.Meg valamit tudok nyökögni magyarul is.
*Mondja mosollyal.*
-Egyszer elviszlek a kastélyunkba Párizsba.a Skótba most még én se mehetek.
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 6:42 pm

*Domajan hallgatja a lányt.* -Köszönöm rég voltam Franciaországban és ha akarod, csináltatunk neked egy útlevelet és Hildi néninek azaz az árvaházi gondozómnak sok kapcsolata van szerte a világban és utazhatunk vele. Ő még fiatal korában seprű rodeós volt, csak most már beleöregedett legalább is szerinte. De egyszer meglestem este amikor felrepült a seprűjével, na ő nagyon tud. Olyanokat csinált rajta... Megfordult vele fejjel lefelé, azután felállt rajta ugrott szabadesésben esett és aláment a seprűje és ő tök jól elkapta.*Magyarázza a lánynak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 6:45 pm

-Köszönöm, van útlevelem.Én is imádok repülni, de komolyan.És azt mondják nem vagyok rossz.
*Mondja mosolyogva.*
-És te hogy állsz a harccal?
*Mondja érdeklődve. *
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 6:48 pm

*Domajan gondolkodóba esik a kérdésen.* -Hát pont nem rég voltam szakkörön ahol harcolni kellett kiadott ellenfelek ellen. Alateriel tanárnő és szakhelyettes volt a szakkör tartója. Nem volt rossz, bár én elég ügyetlenül támadtam. Nem baj lassan vesszük a kedvenc elemem alapvarázslatát, a szélét... Alig várom már. Te neked, hogy mennek ezek a varázslatok?*Kérdi érdeklődve a fiú*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 6:54 pm

-Hát én imádok harcolni, hisz Deridionos vagyok.És hát tudok rengeteg átkot , rontást, és varázslatot, meg a feghyverekkel is jól bánok, hisz mivel auror a tesóm ezért sokat tanított.És ha szükséged lenne segítségre szólj csak.
*Mondja kedvesen.Közben daimónja morogni kezd a fa teteje felé, de abba hagyja, és mivel a lány nem lát semmit nem tulajdonít nagy jelentőséget.A Hold már feljött, és sötét is van.Már megint a Hold.Szerencsére már nincs rá hatással, a következő teliholdig nem lesz baja.Persze nem vérfarkas meg ilyenek, csak a családi "örökség " miatt.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 6:56 pm

*Domajan kezd fáradni és kezd hűvös is lenni idekint.* -Nem megyünk be vagy sétálunk egyet, mert kezd egy picit sötét lenni idekint?*Kérdi, majd hívogatóan feláll és induláshoz készen is áll.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeHétf. Nov. 03, 2008 7:01 pm

Okkés!Hova menjünk?
*Kér di vigyorogva és fel áll.Majd vissza adja a kabátot Domajannak.*
-Köszi már nem fázok.
*Majd daimónja is felugrik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 05, 2008 5:01 pm

*Thom érkezik az udvarra. Éppen az illúziómágia házifeladatát akarja elvégezni. A parkőrt keresi és csak sétál, majd mikor meglátja azonnal saját magára mutat és egy kört ír le az arca előtt, homloktól, homlokig, miközben kimondja a varázsigét.*-Leporis!-*Az ige hatására a mostaninál is szebb lesz, haja elfésült lesz és szép, szebb mint alapban. Ha a parkőr addig nem ment el akkor odasétál hozzá hogy teljesítse a házi feladatát.*
Mirabell Jeveaux
Tanár
Tanár
Mirabell Jeveaux

Hozzászólások száma : 81
Kaszt : Udvar - Page 10 Harcos
Üzenőláda : Udvar - Page 10 Tek4e285495352841334093

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 05, 2008 5:21 pm

*Épp egy egész doboznyi növénnyel sétál a Füves-kert irányába, mikor (miután elvégezte a varázslatot) meglátja Thomot. Majdnem eltátja a száját, és tőle meglepő módon odamegy a fiúhoz, és kissé zavart mosollyal köszön neki.* -Szia, segíthetek? *Rufusz mondjuk nem ennyire barátságos, hisz a kutyára nem hat annyira a külső megjelenés, de mivel gazdája így áll az ismeretlen fiúhoz, ő sem ellenséges, bár azért a megtermett dobermann így sem kelt túl kellemes benyomást.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 05, 2008 5:29 pm

*Thom mosolyog és látja a dobermant amitől most nem lép hátra de szívesen megtenné. A nőre emleli tekintetét és megszólal.*-Üdv!-*Köszön és a növényekre tekint.*-Szép növények, esetleg kaphatnék belőle?-*Kérdezi és kérdő tekintettel néz a Parkőrnő szemeibe.*-Elnézést Thom-nak hívnak! És önt?-*Kérdezi és még mindig hat a varázs, de reméli nem szűnik meg.*
Mirabell Jeveaux
Tanár
Tanár
Mirabell Jeveaux

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 05, 2008 5:33 pm

*Értetlenkedve pillant le a növényekre.* -Ezekből? De...ezek nagyon ritka növények, a füves-kertbe vittem volna őket... *Mondja, de maga sem érti, hogy miért ennyire határozatlan, hisz alapjáraton még véletlenül sem adna belőlük avatatlan kézbe.* -De...talán, ha nagyon szüksége van rá, akkor esetleg...de csak egy cserepet, és nagyon vigyázzon rá. *Mondja végülis megadóan, nem tud szabadulni a fiú pillantásától.* ~De hisz fiatal még.~ *Rázza meg magát gondolatban, aztán végül csak visszatér a jelenbe.* -Alida Mayer. *Mutatkozik be végülis, aztán kissé vonakodva, de átad egy cserepet a növénnyel együtt a fiúnak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 05, 2008 5:37 pm

*Hallja hogy a parkőr tétovázik de aztán végül megadja magát és Thom mintha mosolyogna egyet.*~Ez az majd ha auror leszek lehet alkalmazni.~*Gondolja és hallja a bemutatkozást.*-Ha szabadna megtudnom mióta tartózkodik az iskolában?-*Kérdezi és átveszi a cserepet és megszólal.*-Vigyázok rá és gondozom!-*Mondja és a pillantása még mindig a nőn van, kin látszik picit hogy zavarban van...*
Mirabell Jeveaux
Tanár
Tanár
Mirabell Jeveaux

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 05, 2008 5:46 pm

*Nem is tehet mást megadja magát a varázslatnak, bár ha erősebb ellenállása lenne, akkor egy másodikos varázslata nem hatott volna rá ennyire, de mivel alapvetően egy parkőrről van szó, így nem volt nehéz helyzetben Thom.* -Nyár végén, iskolakezdéskor érkeztem, kellett valaki, aki gondozza a növényeket, úgy hallottam a Gondnok valami öreg pasi, nem annyira ért hozzá, néha a rózsát is kihúzta a gazzal. *Halkan nevetgél egy sort, majd kicsit jobban aláfog az adag növénynek, és végül megint megszólal.* -De, ha megbocsát...ezeket jó lenne mielőbb átültetnem a kertbe, és már lassan leszakad a karom. *Zavart mosolyt ejt meg Thom felé, és ha nincs más kérdése, akkor köszön és távozik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeSzer. Nov. 05, 2008 5:49 pm

*Thom mosolyog és bólint egyet.*-Igen elég öreg és nem tud varázsolni, de mondhatjuk ezt rosszaban úgy hogy kvibli.-*Mondja és mikor a nő indul megszólal.*-Nyugodtan menjen! Viszlát!-*Köszön el és mikor a nő elmegy látóhatáron kívül a varázslat megszűnik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:00 pm

*Kedvenc vöröskénk sétál ki az udvarra, mert ma egész nap bent porosodott a szép kis pofija.Most egy fekete rövid bőrkabátot, fekete magassarkú csizmát, és ebbe betűrt szűk farmert visel, meg egy ujjatlan, fekete bőrkesztyűt.Kék szemű daimónja mellette lépked.Lassú kecses léptekkel haladnak végig az udvaron.Egy távol eső padra leül és a pusztuló tájat nézi.*
-Tudod Ezüstfog, kicsit furin érzem magam.De legalább annyira már nem vagyok dühös.
-Igen, érzem.
*Szóval csak így üldögél, sehol senki.Bár elég hideg van szóval nem csoda.A szél is süvít.A lány haja lágyan omlik vállaira.Dimónja elugrik mellé, és a lány hallkan dúdolni kezd.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:08 pm

*Akoni lép ki a kúria ajtóján. Egy kis friss levegőre vágyik, ezért jött ki az udvarra. Farmer, póló, és ezüst talárja van rajta. Még alig tett meg pár lépést, de máris egy ismerősbe botlott. Alixis volt az, aki valószínűleg ugyancsak friss levegőre vágyott. Akoni utolérte a lányt, és beszélgetni kezdett vele.*-Szia! Hogy vagy? Rég láttalak.*Már nem is emlékszik arra a napra, amikor Alexissel beszélt, vagy akár csak látta őt, olyan régen volt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:16 pm

*Ekkor pedig egy ismerős arc tűnik fel a láthatáron.
Ugyan elég hűvös van,de úgy érezte mégis csak kell egy kis séta.
Lassan lépked a zörgős,ezerszínű avaron,és elmélyülve bámulja a faleveleket.Szokásos öltözéke van rajta,és azon egy fekete talár,mely denevér szárnyként suhog utána.
Felpillant,és lám,lám!Alexis és Akoni!
Azonnal elvigyorodik és elindul a páros felé.Nagyon örül,hogy beléjük botlott,legalább nem kell egyedül lézengenie itt.*
-Sziasztok!-*köszön széles vigyorral,és lehuppan Alex mellé.*
-Mizu?Hogy vagytok?Rég láttalak Akoni!-*néz a fiúra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:22 pm

*Alexis léptek közeledésére lesz figyelmes.Megkönnyebül mikor Akonit meglátja.*
-szia!Igen, rég.De végre találkoztunk.Én megvagyok.És veled mizu?
*Kérdi mosolyogva a fiútól, és közben daimónja is köszön.Aztán egy fekete , de ismerős hajzuhatag is megérkezik.*
-Á..Szia Lya.Mizu?
*Kérdi tőle is, majd arrébb csúszik hogy Akoni is le tudjon ülni ha akar.*
-Azért jó hogy végre itt vagy.Jut eszembe mikor megyünk Párizsba?Jah, meg kérdeztem Louisetól hogy ő jön e velünk, de nem is válaszolt.Hanem egyszerűen elment.Tényleg nem is kérdeztem mi van Jessel?
*Kérdi, mert őt már el is felejtette, bár igaz csak egyszer találkoztak, akkor is csak egy rövidke időre.De jobb témát nem találva megkérdezte.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:28 pm

*Alexissel sétálgatnak, amikor megérkezik Lya, aki ugyanazt a kérdést teszi fel mint Alex.*-Szia Lya! Igen rég találkoztunk, elég sok dolgom volt, és lesz is a hétvégén meg a héten is. De amúgy jól vagyok. Most kivételesen örülök hogy nincsenek órák, hiszen így is alig van időm, de azért valahogy csak sikerül megcsinálni a dolgokat. És veled mi van Lya?*Majd Alex felé fordul, aki egy Párizsi útról kérdezget, erről Akoni semmit nem tud, de ha tudnia kell, akkor majd úgyis elmondják neki is, ezért nem kérdez rá. Egyenlőre nem beszél olyan sokat, inkább hagyja a lányokat érvényesülni, és ő csak figyel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:38 pm

-Semmi különös.-*vonja meg a vállát a lány.*-Megvagyok.Szerelmesen.-*vigyorodik el.*-És már egyáltalán nem tagadom.-*mondja majd Alexis nyakába ugrik és magához szorítja.*
-Szeretem!Szeretem!Szeretem!!!-*azzal egy cuppanós csókot nyom a lány arcára,majd Akonit is magához öleli,és neki is egy hatalmas medvepuszit ad.*
-Louise elment?Csak úgy?Hát de minek?Ő nem szokott ilyet csinálni.-*engedi el a lány Akonit is,majd Alexisre pillant értetlenül,de a vigyort még mindig nem lehet levakarni az arcáról.*
-Nemtom amúgy mikor menjünk...most van egy két elintézni való ügyem.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:44 pm

-Igen, csak úgy elment.Valami béna ürüggyel.De mind egy.
*Majd a puszi után megint megszólal.*
-Nyuggi.Tudom hogy szereted.
*Mondja majd elgondolkozik.*
-Nem is tudom.Már azért kéne.Legalább is nekem minden kép.Muszáj.De te intézd csak a dolgaid, majd megoldom.Csak nem szeretnék egydül menni, de majd szólok valakinek hogy jöjjön el velem.
*Majd Akonira pillant aki csak figyeli hogy ők mit beszélnek.*
-Olyan csendes vagy.valami gond van?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:50 pm

*Hallgatja a lányokat, és a beszélgetésből megtudta hogy Lou elment. Bár nem tudja hogy miért, de az biztos hogy elment. Alexre figyel, mert a lány egy kérdést tett fel neki.*-Persze hogy jól vagyok, csak hagylak titeket hagy beszéljetek.*Ezután körbenéz, hogy van-e még valaki az udvaron, de mivel biztonságosnak látja a dolgot, ezért rákérdez a dologra Lyánál.*-Nem tudod, hogy mikor tartjuk meg az első órát? Persze, most hogy Lou nincs itt nehéz, de szerintem minél előbb el kéne kezdeni a dolgokat, hiszen minél előbb annál jobb.*Mosolyog Lyára, majd izgatottan vár a válaszra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Nov. 06, 2008 3:55 pm

-De Lou itt van,nem?-*néz kérdőn Alexisre Lya.*-Vagy lemaradtam valamiről?Nem értem...Lou most hova ment?Ez nekem magas most,bocsi,az agysejtjeim csak egy irányba kontrollálódnak!-*neveti el magát.*
-Nincs kedvetek meginni egy teát vagy valami?-*kérdezi hirtelen ötlettel.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 10 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: