Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+85Cirdan Arahael Aletha Apphia Ivona Ivanovna Fleur Chant de Mort Marielle il Sernioll Hristina Dessislava Mae Love Samantha Cyen Elesmery Anna Ivanov Cloe Noybe Vaszilij Potrevszkij Wendy Deverell Shiwo Altolos Timothy Waylan Teodor Mihail Jason Nolan Sheila Leays Anil Tanuki Darien Manath Joe M. Renaldo Cirelin de Sovalon David Branson Behrooz Jahrom Ville Hyvönen Summer Crannion Kaen el Jericho Katharina A. Lukevszky Siegfried Zauberer Liliana Colene Tomhail Iliya Mikhail Kalandmester Anton Grigoriy - Allidon Bajkai Melinda Matthew Colin Becky Anona Queen Jane Scott Gary Shazzox Meriel Ravenwood Nargile Ljubjana Kynger Iwood Gethin Awstin Conley Lance Drevinor Ramona Dragon Vica Caroline Evans Rupert Rankle Anaze White Estera Linnet Rosetta Waylan Alecia Roxanna Easter Aravis Anton Olvier Lefell Atanas Iordan Driana Stardew Alexandra Sirov Nick Damien Parlay Matthias Darren Fletcher Nicol Bennet Mirabell Jeveaux Olga Korovjova Raul Garcia Heranandez Ayla Madyzyn Kyo Nobory Amaril Gwyneth Lucrecio Amakiir Anna Svetlana Lori Ashley - Allidon Leonard de Wandom Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Aurora Valanthe Mediaris Jessica Dream Nadin Senoil Victoria Dewey Alessy de Vontier Jack Darkfield Dhaila Lancaster Laura Wylee Quarion Galanodel Ann-Tabitha Serenity Andrew Worthington Ivor Oleg Lilia Radoslava Domajan Gurskovity Nemes Balázs - archiv Jenny Krissy 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jenny Krissy Diák
Főkarakter : nikyta94@hotmail.com Hozzászólások száma : 278 Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.
| Tárgy: Udvar Kedd Okt. 21, 2008 6:49 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 6:21 pm | |
| -Értem. *Mondja elgondolkozva.* -Nem jártam még ott.De sok helyen igen. *Valamiért most szűkszavú lett a lány, de kitudja miért.Lehet hogy még mindig nem tudta felfogni hogy már nem Skóciába megy haza.* |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 6:26 pm | |
| *Az ifjú varázsló végighallgatja a lány aprócska mondatkáit, majd hozzáfűz valamit.* -De Franciaország is biztos szép nem? Ha jártál már ott... Én sok helyen jártam, tudod amikor egy-egy pályázatot megnyert az árvaház vagy volt rá pénz akkor utaztunk. Így van nekem útlevelem is. Voltam Görögországban, Angliában, Írországban, Magyarországon, Horvátországban. Ezek közül a Magyar nyelvet beszélem a Horvátot alig a falig, a Görögből pedig az ábécé pár betűjét.*Mondja vállát vonogatva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 6:30 pm | |
| -Sokszor voltam már ott.És biztos jó lesz.Így legalább nagyobb az esélye hogy össze futok Dericcel.Én már bejártam a fél világot.Mivel a bátyám auror sok helyen megfordult már, és engem is vitt magával.Én spanyolul,franciául,angolul,németül,bolgárul és japánul beszélek.Meg valamit tudok nyökögni magyarul is. *Mondja mosollyal.* -Egyszer elviszlek a kastélyunkba Párizsba.a Skótba most még én se mehetek. |
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 6:42 pm | |
| *Domajan hallgatja a lányt.* -Köszönöm rég voltam Franciaországban és ha akarod, csináltatunk neked egy útlevelet és Hildi néninek azaz az árvaházi gondozómnak sok kapcsolata van szerte a világban és utazhatunk vele. Ő még fiatal korában seprű rodeós volt, csak most már beleöregedett legalább is szerinte. De egyszer meglestem este amikor felrepült a seprűjével, na ő nagyon tud. Olyanokat csinált rajta... Megfordult vele fejjel lefelé, azután felállt rajta ugrott szabadesésben esett és aláment a seprűje és ő tök jól elkapta.*Magyarázza a lánynak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 6:45 pm | |
| -Köszönöm, van útlevelem.Én is imádok repülni, de komolyan.És azt mondják nem vagyok rossz. *Mondja mosolyogva.* -És te hogy állsz a harccal? *Mondja érdeklődve. * |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 6:48 pm | |
| *Domajan gondolkodóba esik a kérdésen.* -Hát pont nem rég voltam szakkörön ahol harcolni kellett kiadott ellenfelek ellen. Alateriel tanárnő és szakhelyettes volt a szakkör tartója. Nem volt rossz, bár én elég ügyetlenül támadtam. Nem baj lassan vesszük a kedvenc elemem alapvarázslatát, a szélét... Alig várom már. Te neked, hogy mennek ezek a varázslatok?*Kérdi érdeklődve a fiú* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 6:54 pm | |
| -Hát én imádok harcolni, hisz Deridionos vagyok.És hát tudok rengeteg átkot , rontást, és varázslatot, meg a feghyverekkel is jól bánok, hisz mivel auror a tesóm ezért sokat tanított.És ha szükséged lenne segítségre szólj csak. *Mondja kedvesen.Közben daimónja morogni kezd a fa teteje felé, de abba hagyja, és mivel a lány nem lát semmit nem tulajdonít nagy jelentőséget.A Hold már feljött, és sötét is van.Már megint a Hold.Szerencsére már nincs rá hatással, a következő teliholdig nem lesz baja.Persze nem vérfarkas meg ilyenek, csak a családi "örökség " miatt.* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 6:56 pm | |
| *Domajan kezd fáradni és kezd hűvös is lenni idekint.* -Nem megyünk be vagy sétálunk egyet, mert kezd egy picit sötét lenni idekint?*Kérdi, majd hívogatóan feláll és induláshoz készen is áll.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Nov. 03, 2008 7:01 pm | |
| Okkés!Hova menjünk? *Kér di vigyorogva és fel áll.Majd vissza adja a kabátot Domajannak.* -Köszi már nem fázok. *Majd daimónja is felugrik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 05, 2008 5:01 pm | |
| *Thom érkezik az udvarra. Éppen az illúziómágia házifeladatát akarja elvégezni. A parkőrt keresi és csak sétál, majd mikor meglátja azonnal saját magára mutat és egy kört ír le az arca előtt, homloktól, homlokig, miközben kimondja a varázsigét.*-Leporis!-*Az ige hatására a mostaninál is szebb lesz, haja elfésült lesz és szép, szebb mint alapban. Ha a parkőr addig nem ment el akkor odasétál hozzá hogy teljesítse a házi feladatát.* |
| | | Mirabell Jeveaux Tanár
Hozzászólások száma : 81 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 05, 2008 5:21 pm | |
| *Épp egy egész doboznyi növénnyel sétál a Füves-kert irányába, mikor (miután elvégezte a varázslatot) meglátja Thomot. Majdnem eltátja a száját, és tőle meglepő módon odamegy a fiúhoz, és kissé zavart mosollyal köszön neki.* -Szia, segíthetek? *Rufusz mondjuk nem ennyire barátságos, hisz a kutyára nem hat annyira a külső megjelenés, de mivel gazdája így áll az ismeretlen fiúhoz, ő sem ellenséges, bár azért a megtermett dobermann így sem kelt túl kellemes benyomást.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 05, 2008 5:29 pm | |
| *Thom mosolyog és látja a dobermant amitől most nem lép hátra de szívesen megtenné. A nőre emleli tekintetét és megszólal.*-Üdv!-*Köszön és a növényekre tekint.*-Szép növények, esetleg kaphatnék belőle?-*Kérdezi és kérdő tekintettel néz a Parkőrnő szemeibe.*-Elnézést Thom-nak hívnak! És önt?-*Kérdezi és még mindig hat a varázs, de reméli nem szűnik meg.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 05, 2008 5:33 pm | |
| *Értetlenkedve pillant le a növényekre.* -Ezekből? De...ezek nagyon ritka növények, a füves-kertbe vittem volna őket... *Mondja, de maga sem érti, hogy miért ennyire határozatlan, hisz alapjáraton még véletlenül sem adna belőlük avatatlan kézbe.* -De...talán, ha nagyon szüksége van rá, akkor esetleg...de csak egy cserepet, és nagyon vigyázzon rá. *Mondja végülis megadóan, nem tud szabadulni a fiú pillantásától.* ~De hisz fiatal még.~ *Rázza meg magát gondolatban, aztán végül csak visszatér a jelenbe.* -Alida Mayer. *Mutatkozik be végülis, aztán kissé vonakodva, de átad egy cserepet a növénnyel együtt a fiúnak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 05, 2008 5:37 pm | |
| *Hallja hogy a parkőr tétovázik de aztán végül megadja magát és Thom mintha mosolyogna egyet.*~Ez az majd ha auror leszek lehet alkalmazni.~*Gondolja és hallja a bemutatkozást.*-Ha szabadna megtudnom mióta tartózkodik az iskolában?-*Kérdezi és átveszi a cserepet és megszólal.*-Vigyázok rá és gondozom!-*Mondja és a pillantása még mindig a nőn van, kin látszik picit hogy zavarban van...* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 05, 2008 5:46 pm | |
| *Nem is tehet mást megadja magát a varázslatnak, bár ha erősebb ellenállása lenne, akkor egy másodikos varázslata nem hatott volna rá ennyire, de mivel alapvetően egy parkőrről van szó, így nem volt nehéz helyzetben Thom.* -Nyár végén, iskolakezdéskor érkeztem, kellett valaki, aki gondozza a növényeket, úgy hallottam a Gondnok valami öreg pasi, nem annyira ért hozzá, néha a rózsát is kihúzta a gazzal. *Halkan nevetgél egy sort, majd kicsit jobban aláfog az adag növénynek, és végül megint megszólal.* -De, ha megbocsát...ezeket jó lenne mielőbb átültetnem a kertbe, és már lassan leszakad a karom. *Zavart mosolyt ejt meg Thom felé, és ha nincs más kérdése, akkor köszön és távozik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 05, 2008 5:49 pm | |
| *Thom mosolyog és bólint egyet.*-Igen elég öreg és nem tud varázsolni, de mondhatjuk ezt rosszaban úgy hogy kvibli.-*Mondja és mikor a nő indul megszólal.*-Nyugodtan menjen! Viszlát!-*Köszön el és mikor a nő elmegy látóhatáron kívül a varázslat megszűnik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:00 pm | |
| *Kedvenc vöröskénk sétál ki az udvarra, mert ma egész nap bent porosodott a szép kis pofija.Most egy fekete rövid bőrkabátot, fekete magassarkú csizmát, és ebbe betűrt szűk farmert visel, meg egy ujjatlan, fekete bőrkesztyűt.Kék szemű daimónja mellette lépked.Lassú kecses léptekkel haladnak végig az udvaron.Egy távol eső padra leül és a pusztuló tájat nézi.* -Tudod Ezüstfog, kicsit furin érzem magam.De legalább annyira már nem vagyok dühös. -Igen, érzem. *Szóval csak így üldögél, sehol senki.Bár elég hideg van szóval nem csoda.A szél is süvít.A lány haja lágyan omlik vállaira.Dimónja elugrik mellé, és a lány hallkan dúdolni kezd.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:08 pm | |
| *Akoni lép ki a kúria ajtóján. Egy kis friss levegőre vágyik, ezért jött ki az udvarra. Farmer, póló, és ezüst talárja van rajta. Még alig tett meg pár lépést, de máris egy ismerősbe botlott. Alixis volt az, aki valószínűleg ugyancsak friss levegőre vágyott. Akoni utolérte a lányt, és beszélgetni kezdett vele.*-Szia! Hogy vagy? Rég láttalak.*Már nem is emlékszik arra a napra, amikor Alexissel beszélt, vagy akár csak látta őt, olyan régen volt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:16 pm | |
| *Ekkor pedig egy ismerős arc tűnik fel a láthatáron. Ugyan elég hűvös van,de úgy érezte mégis csak kell egy kis séta. Lassan lépked a zörgős,ezerszínű avaron,és elmélyülve bámulja a faleveleket.Szokásos öltözéke van rajta,és azon egy fekete talár,mely denevér szárnyként suhog utána. Felpillant,és lám,lám!Alexis és Akoni! Azonnal elvigyorodik és elindul a páros felé.Nagyon örül,hogy beléjük botlott,legalább nem kell egyedül lézengenie itt.* -Sziasztok!-*köszön széles vigyorral,és lehuppan Alex mellé.* -Mizu?Hogy vagytok?Rég láttalak Akoni!-*néz a fiúra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:22 pm | |
| *Alexis léptek közeledésére lesz figyelmes.Megkönnyebül mikor Akonit meglátja.* -szia!Igen, rég.De végre találkoztunk.Én megvagyok.És veled mizu? *Kérdi mosolyogva a fiútól, és közben daimónja is köszön.Aztán egy fekete , de ismerős hajzuhatag is megérkezik.* -Á..Szia Lya.Mizu? *Kérdi tőle is, majd arrébb csúszik hogy Akoni is le tudjon ülni ha akar.* -Azért jó hogy végre itt vagy.Jut eszembe mikor megyünk Párizsba?Jah, meg kérdeztem Louisetól hogy ő jön e velünk, de nem is válaszolt.Hanem egyszerűen elment.Tényleg nem is kérdeztem mi van Jessel? *Kérdi, mert őt már el is felejtette, bár igaz csak egyszer találkoztak, akkor is csak egy rövidke időre.De jobb témát nem találva megkérdezte.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:28 pm | |
| *Alexissel sétálgatnak, amikor megérkezik Lya, aki ugyanazt a kérdést teszi fel mint Alex.*-Szia Lya! Igen rég találkoztunk, elég sok dolgom volt, és lesz is a hétvégén meg a héten is. De amúgy jól vagyok. Most kivételesen örülök hogy nincsenek órák, hiszen így is alig van időm, de azért valahogy csak sikerül megcsinálni a dolgokat. És veled mi van Lya?*Majd Alex felé fordul, aki egy Párizsi útról kérdezget, erről Akoni semmit nem tud, de ha tudnia kell, akkor majd úgyis elmondják neki is, ezért nem kérdez rá. Egyenlőre nem beszél olyan sokat, inkább hagyja a lányokat érvényesülni, és ő csak figyel.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:38 pm | |
| -Semmi különös.-*vonja meg a vállát a lány.*-Megvagyok.Szerelmesen.-*vigyorodik el.*-És már egyáltalán nem tagadom.-*mondja majd Alexis nyakába ugrik és magához szorítja.* -Szeretem!Szeretem!Szeretem!!!-*azzal egy cuppanós csókot nyom a lány arcára,majd Akonit is magához öleli,és neki is egy hatalmas medvepuszit ad.* -Louise elment?Csak úgy?Hát de minek?Ő nem szokott ilyet csinálni.-*engedi el a lány Akonit is,majd Alexisre pillant értetlenül,de a vigyort még mindig nem lehet levakarni az arcáról.* -Nemtom amúgy mikor menjünk...most van egy két elintézni való ügyem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:44 pm | |
| -Igen, csak úgy elment.Valami béna ürüggyel.De mind egy. *Majd a puszi után megint megszólal.* -Nyuggi.Tudom hogy szereted. *Mondja majd elgondolkozik.* -Nem is tudom.Már azért kéne.Legalább is nekem minden kép.Muszáj.De te intézd csak a dolgaid, majd megoldom.Csak nem szeretnék egydül menni, de majd szólok valakinek hogy jöjjön el velem. *Majd Akonira pillant aki csak figyeli hogy ők mit beszélnek.* -Olyan csendes vagy.valami gond van?
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:50 pm | |
| *Hallgatja a lányokat, és a beszélgetésből megtudta hogy Lou elment. Bár nem tudja hogy miért, de az biztos hogy elment. Alexre figyel, mert a lány egy kérdést tett fel neki.*-Persze hogy jól vagyok, csak hagylak titeket hagy beszéljetek.*Ezután körbenéz, hogy van-e még valaki az udvaron, de mivel biztonságosnak látja a dolgot, ezért rákérdez a dologra Lyánál.*-Nem tudod, hogy mikor tartjuk meg az első órát? Persze, most hogy Lou nincs itt nehéz, de szerintem minél előbb el kéne kezdeni a dolgokat, hiszen minél előbb annál jobb.*Mosolyog Lyára, majd izgatottan vár a válaszra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:55 pm | |
| -De Lou itt van,nem?-*néz kérdőn Alexisre Lya.*-Vagy lemaradtam valamiről?Nem értem...Lou most hova ment?Ez nekem magas most,bocsi,az agysejtjeim csak egy irányba kontrollálódnak!-*neveti el magát.* -Nincs kedvetek meginni egy teát vagy valami?-*kérdezi hirtelen ötlettel.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |