Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+85Cirdan Arahael Aletha Apphia Ivona Ivanovna Fleur Chant de Mort Marielle il Sernioll Hristina Dessislava Mae Love Samantha Cyen Elesmery Anna Ivanov Cloe Noybe Vaszilij Potrevszkij Wendy Deverell Shiwo Altolos Timothy Waylan Teodor Mihail Jason Nolan Sheila Leays Anil Tanuki Darien Manath Joe M. Renaldo Cirelin de Sovalon David Branson Behrooz Jahrom Ville Hyvönen Summer Crannion Kaen el Jericho Katharina A. Lukevszky Siegfried Zauberer Liliana Colene Tomhail Iliya Mikhail Kalandmester Anton Grigoriy - Allidon Bajkai Melinda Matthew Colin Becky Anona Queen Jane Scott Gary Shazzox Meriel Ravenwood Nargile Ljubjana Kynger Iwood Gethin Awstin Conley Lance Drevinor Ramona Dragon Vica Caroline Evans Rupert Rankle Anaze White Estera Linnet Rosetta Waylan Alecia Roxanna Easter Aravis Anton Olvier Lefell Atanas Iordan Driana Stardew Alexandra Sirov Nick Damien Parlay Matthias Darren Fletcher Nicol Bennet Mirabell Jeveaux Olga Korovjova Raul Garcia Heranandez Ayla Madyzyn Kyo Nobory Amaril Gwyneth Lucrecio Amakiir Anna Svetlana Lori Ashley - Allidon Leonard de Wandom Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Aurora Valanthe Mediaris Jessica Dream Nadin Senoil Victoria Dewey Alessy de Vontier Jack Darkfield Dhaila Lancaster Laura Wylee Quarion Galanodel Ann-Tabitha Serenity Andrew Worthington Ivor Oleg Lilia Radoslava Domajan Gurskovity Nemes Balázs - archiv Jenny Krissy 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jenny Krissy Diák
Főkarakter : nikyta94@hotmail.com Hozzászólások száma : 278 Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.
| Tárgy: Udvar Kedd Okt. 21, 2008 6:49 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 3:58 pm | |
| -Igen, itt van.Csak amikor kérdeztem a Párizsos dolgot egy hülye "fázom kifogással lelépett.Na de most én is megyek.sziasztok. És Lya, akkor neked mikor lenne jó a Párizsi út?Ha akarod Jeremyt is hozhatod.Elférünk a kastélyunkban bőven.Persze csak akkoir ha jól van. *Teszi hozzá, majd mikor Lya válaszolt, elnyelte őt a sötétség, ugyanis idő közben besötétedett.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 4:01 pm | |
| *Lya a teázóba szeretne menni, és Akoninak se árthat egy tea, ezért szívesen megy Lyával.*-Persze, menjünk, úgyis rég voltam már.*Azután, hogy Lya válaszolt a kérdésére Alex lelépett, így Akoniék kettesbe maradtak.*-Na, megyünk? Vagy inkább maradjunk kinn? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 4:13 pm | |
| -Hát,még gondolkodom a dolgon,bár nem hiszem,hogy Jeremy eljönne...de ha gondolod megkérdezhetem.Nem tudom...szia! *Alexis már el is tűnt a sötétben.* -Aha menjünk.Hűvös lett!-*mondja a lány,elég is volt ennyi levegőzés mára...majd el is indul Akonival a kúriába.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:21 pm | |
| *Bella és Leonidas sétál ki az udvarra, hogy szívjon egy kis friss levegőt. Amint kiér megáll az ajtóban és körülnéz, de sehol senkit nem talál. Egy lemondó sóhaj közepette indul el, hogy sétáljon egy keveset, daimónja pedig mellette lépdel. Hát nincs igazán jó kedvében a lány, de még maga sem tudja, hogy ennek mi az oka. Ezen gondolkozik már jó ideje, de most vállat ránt és leül az egyik padra. Az eget fürkészi, melyet már nem látni tisztán, hiszen kezd sötétedni. Leonidas a lány mellett telepszik le* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:26 pm | |
| *Alexej sétál ki az udvara mert unatkozott bent. Most hamar meg ismeri Bellát.*-Szia mi a helyzet?*Kérdezni mikor oda ér a lány elé.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:29 pm | |
| *Lépéseket hall, így tekintetét a hang irányába fordítja, és meg is pillantja Alexet* - Szia, semmi különös és veled? *kérdez vissza* - Hogy-hogy itt kint ilyenkor? *kérdezi érdeklődve, majd újra felpillant az égboltra bár csak pár percre, majd inkább kedvese szemébe néz* - Nem ülsz le? *kérdez még egyet, aztán inkább csendben maradva figyel a válaszokra* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:34 pm | |
| -Hát egész jól zavar ,hogy itt vagyok? EL is mehet ha alkarod.* Meg fordul és te zs pár lépést vissza felé.*-Még hogy le ülni,mikor így el kergetik az embert micsoda dolog ez.*Háborog egy kicsit Alexej .Más nem nagyon csinál csak várja Bella válaszát illetve reakcióját.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:37 pm | |
| *Egy nagy sóhajt hallat a lány, majd egyik lábát felhúzza maga mellé, és ráhajtja a fejét* - Ha szeretnél akkor elmehetsz, én csak kíváncsiságból kérdeztem, de ha már ez is baj... *most nem néz a fiúra, inkább a földre szegezi a tekintetét, mintha valami érdekeset talált volna ott. Leonidas aranysárga szemei viszont a fiút fürkészik, és érdeklődve várják, a lánnyal együtt, hogy mit fog csinálni Alex* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:41 pm | |
| -Kíváncsiság mi?*Kérdezi Alexej.*-Na jó maradok,de csak ilyen távolságból.*közli nemes egyszerűséggel.*-Veled mi a helyzet? te mit keres itt ilyenkor? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:44 pm | |
| *Na megint egy remek kis beszélgetésnek néznek elébe, de hát legalább itt marad. Bella felemeli a fejét és a fiúra néz* - Ahogy gondolod *egyenlőre csak ennyit mond, majd a következő kérdésekre is válaszol, ha már feltették neki* - Csak egy kis friss levegőt akartam szívni, és gondolkozni jöttem. Mert általában itt nincs senki ilyenkor *mondja, persze nem bánja, hogy a fiú kijött, de ezt most nem mondja* - Szóval akkor megtudhatom, hogy miért jöttél ki? *kérdezni meg újra* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:49 pm | |
| -Aha értem,és min gondolkoztál? *Kérdezi a fiú kíváncsian.*-Ha el mondanám meg kellene öljelek, még mindig kíváncsi vagy rá?*Teszi fel a következő kérdést,és közelebb egy a lányhoz.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:53 pm | |
| *Hallgatja a fiút, és egy halvány mosoly is látszik szája sarkában* - Hát úgy mindenféléről, de most legfőképp kettőnkről *néz újra a fiúra* - Igen, még mindig kíváncsi vagyok rá, már megszokhattad volna, hogy ilyen a természetem. Sőt most már az is érdekelne, hogyan ölnél meg, már ha megtennéd egyáltalán *és közben lábat cserél, mert ez már elzsibbadt szegénynek* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 5:56 pm | |
| -Hát valami durvával, le dobnálak egy szikláról, vagy egy kötéllel l, naxis vagyok ne hidd hogy nem merem.Amúgy unatkoztam azt ki jöttem.*Már olyan közel van hogy le ül a lány mellé a padra.*-És mire jutottál? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 6:01 pm | |
| - Aha értem, és utána mennék a boncasztalra, mi? *kérdez vissza mosolyogva, közben pedig leülnek mellé. Felnéz a fiúra, és hát most mit is mondjon, nem igazán jutott semmire sem* - Hát, hogy őszinte legyek semmire *mondja, és hát tényleg ez az igazság, ilyen dologban azért nem hazudna senkinek sem* - Na de beszéljünk valami másról *tereli a szót, bár új témát nem igazán tud felhozni* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 6:10 pm | |
| -Lehet ,de nem biztos.*Válaszolja a fiú.Majd egy váll rándítással válaszol.*-Hát értem és miről beszéljünk?*Kérdezi a lánytól. Nem olyan jó beszéd téma választásban.* -Miért gondolkodtál rajtunk? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 6:18 pm | |
| *Hallgatja a fiút, majd egy ideig csendben marad mielőtt válaszolna* - Nem tudom, csak úgy, épp nem jutott más az eszembe, és amúgy is sokat gondolok rád *mondja* - Plusz már régóta együtt vagyunk, és néha jó elgondolkozni az eddig történteken, bár vannak olyanok amikre nem szívesen emlékszek *mondja ezt el egy szuszra, majd sóhajt egyet, és felnéz a fiúra* - Vagy talán baj, hogy kettőnkön gondolkozok? *ez megint egy olyan kérdés, amin a fiú kiborulhat egy kicsit, bár ez nem olyan biztos. Azért egy mosolyt is küld a kérdés mellé* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 6:24 pm | |
| -Aham.*Bólint kedvesen a srác.*-Mikre nem emlékszel vissza szívesen mert én csak jókra emlékszem lehet kicsit kopott a memóriám.*Magyarázza a srác.*-engem nem zavar,hogy gondolkodtál ,legalább kettőnk közül van aki csinál is valamit. |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 6:29 pm | |
| - Na látod, az már egy jó dolog, hogy csak a jókra emlékszel. Lehet nekem is azt kellene? *kérdezi leginkább magától, majd folytatja a mondanivalóját* - Nem olyan fontosak, főleg, ha már Te is elfelejtetted őket *mosolyog a fiúra A következő megjegyzésen halkan kuncog egy sort, majd rápillant kedvesére* - Hát igen, látod, én legalább csinálok is valamit. De biztos te is gondolkozol, csak kevesebbet, mert megerőltető *széles mosoly közepette mondja az utolsó mondatokat* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 6:48 pm | |
| *Meg csókolja a lányt.*-Na látod milyen jó ha valaki nem százas.*Szól szórakozottan. Bele túr a saját hajába.*-Hát lehet fodrászhoz kellene mennem.*mondja csak úgy a külvilágba magának.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 6:52 pm | |
| *A csók hirtelen éri, de azért viszonozza* - Látom, látom, de mégis jobb ha valaki épeszű *mondja, majd a megjegyzésen elmosolyodik* - Hát lehet nem ártana beújítani valami új frizurával *néz kedvese hajára* - De különben mi bajod a mostanival? *érdeklődik* - Nellondban van egy jó fodrász üzlet, bár lehet már te is jártál ott *mondja, neki múltkor egész jó frizurát csinált a csajszi* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 6:56 pm | |
| -Hát lehetne ilyen rózsaszín hajam vagy valami durvára gondoltam olyanra amivel meg zavarom a többi arcot.* Mondja kedvesének Alexej aki polgárpukkasztó lesz úgy látszik ha sikerül kijárnia a nezát,ha sikerül ki járnia.^^.*-Érted? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 7:00 pm | |
| *Érti, már miért ne értené, nem hülye, szegény lány, csak egy kicsit^^* - Aha, csodásan néznél ki rózsaszín hajjal, jó hogy nem rögtön kopasz szeretnél lenni *mondja, és közben feláll a padról* - Ha most megbocsájtasz, akkor elindulnék befelé, mert kezd hűvös lenni, te is jössz? *érdeklődik, majd a válasz után Alexel, vagy nélküle de elindul a kúria felé, hogy aztán végre lefeküdhessen egy kicsit pihenni. Leonidas pedig követi gazdáját* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 06, 2008 7:02 pm | |
| -Maradok még egy picit. ha nem gond és el képzelem magam ilyen olyan hajakkal.*köszön le a lánytól ilyen módon a fiú.*-Akkor szia vigyáz magadra.*Mikor a lány el tűnik Alexej még sziesztázik aztán úgy fél óra múlva le lép mert unatkozik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 07, 2008 2:24 pm | |
| *sötétbarna ballonkabát, westerncsizma, és farmer.Hosszú vörös haj mely lágyan omlik a vállakra.Na ki az?Természetesen Alexis.Daimónjával az ezüstszőrű farkassal sétál az udvaron.Ma egész nap bent ült a szobájában házit írt, és gondolkozott.Most egész vidámnak tűnik.Bár ki tudja, lehet hogy csak a látszat.Az udvar kihalt, ami furcsa, mert nagy nyuzsi szokott itt lenni.De most senki.Ebben valószínűleg közre játszik a hideg.A táj kopár,kihalt, és már már nyomasztó.A napnak nyoma sincs, felhők takarják.A fákról már lehulltak a levelek, és csak az elszáradt levelek,az avar jelzi hogy valaha zöld, és élettel teli táj volt ez.A lány most rendezett, és csinos külsővel érkezik.Egy kicsit sétálgat majd lecsücsül egy padra, ami fölé egy nagy fa ágai tornyosulnak.Daimónja felugrik a padra, és lefekszik.Kék szemeit azért nyitvatartva.* |
| | | Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 07, 2008 2:42 pm | |
| *Az eddig nyugodtan heverő avart, most lépések zavarják fel. Egy naxeldires lány sétál az udvarra. Szürke szemeit először a földre szegezi és úgy halad előre. Majd az égre pillant és arcán szomorúság tükröződik, mivel a nap sehol, csak szürkeség, akárcsak a szemeiben. A szél is fúj kicsit, így nyakában lévő kasmír sála könnyeden lobog. Mától már ő is csizmában jár, hisz kényszerült belátni, hogy itt a zord hideg. Kabátja most egy fekete szövetkabát, mely zsebeiban, most kezei pihennek elrejtőzve a hideg elől. Közvetlen Nicol mögött Flóra halad gyors harmónikus léptekkel. Lassan-lassan utóléri gazdáját is és valamerre el is kószál. Valamikor ilyenkor veszi észre Nicol, hogy nincs is egyedül az udvarban. Egy lányt pillant meg a távolban, kiről gyors felismeri, hogy Alexis az. Magabiztosan lépked oda hozzá és ráköszön. Miközben arcán egy barátságos mosoly lakozik.* -Szia Alexis! *Szólítja meg a lányt és leül mellé a padra. Kezeit most kiveszi zsebéből, de lehet, hogy nem sokáig, mert igencsak csípős hideg van. Kesztyűjét pedig most fent felejtette.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |