Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 6 I_vote_lcapUdvar - Page 6 I_voting_barUdvar - Page 6 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+85
Cirdan Arahael
Aletha Apphia
Ivona Ivanovna
Fleur Chant de Mort
Marielle il Sernioll
Hristina Dessislava
Mae Love
Samantha Cyen Elesmery
Anna Ivanov
Cloe Noybe
Vaszilij Potrevszkij
Wendy Deverell
Shiwo Altolos
Timothy Waylan
Teodor Mihail
Jason Nolan
Sheila Leays
Anil Tanuki
Darien Manath
Joe M. Renaldo
Cirelin de Sovalon
David Branson
Behrooz Jahrom
Ville Hyvönen
Summer Crannion
Kaen el Jericho
Katharina A. Lukevszky
Siegfried Zauberer
Liliana Colene
Tomhail Iliya Mikhail
Kalandmester
Anton Grigoriy - Allidon
Bajkai Melinda
Matthew Colin
Becky Anona Queen
Jane Scott
Gary Shazzox
Meriel Ravenwood
Nargile Ljubjana
Kynger Iwood
Gethin Awstin Conley
Lance Drevinor
Ramona Dragon
Vica Caroline Evans
Rupert Rankle
Anaze White
Estera Linnet
Rosetta Waylan
Alecia Roxanna Easter
Aravis Anton
Olvier Lefell
Atanas Iordan
Driana Stardew
Alexandra Sirov
Nick Damien Parlay
Matthias Darren Fletcher
Nicol Bennet
Mirabell Jeveaux
Olga Korovjova
Raul Garcia Heranandez
Ayla Madyzyn
Kyo Nobory
Amaril Gwyneth
Lucrecio Amakiir
Anna Svetlana
Lori Ashley - Allidon
Leonard de Wandom
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Aurora Valanthe Mediaris
Jessica Dream
Nadin Senoil
Victoria Dewey
Alessy de Vontier
Jack Darkfield
Dhaila Lancaster
Laura Wylee
Quarion Galanodel
Ann-Tabitha Serenity
Andrew Worthington
Ivor Oleg
Lilia Radoslava
Domajan Gurskovity
Nemes Balázs - archiv
Jenny Krissy
89 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Krissy
Diák
Jenny Krissy

Főkarakter : nikyta94@hotmail.com
Hozzászólások száma : 278
Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 6:49 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Nadin Senoil
Diák
Nadin Senoil

Hozzászólások száma : 574
Kaszt : Udvar - Page 6 Vandor

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 28, 2008 12:32 pm

- Talán...
*Nem szól semmi különöset, és akkor ezek szerint nem esi hátra, mert van a padnak támlája.*
- De nincs is olyan hideg, mint tegnap.
*Teszi hozzá, az egerek maradványaira nem mond semmit, és nem is csinál semmit. Amúgy sem tudja, hogyan kell eltűntetni őket. Nem túl sok órán volt, így nagyon le van maradva, de nem gáz.*
- A kígyó a daimonod, vagy csak a barátod?
*Kérdi, közben a tündérre pillant, de nem szól semmit, majd újra a kígyóra figyel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 28, 2008 12:39 pm

- Nincs daimónom.
* Közben a már jóllakott viperát figyeli. Az nyugodtan sziszegett, és gazdája zsebébe kéredzkedett. Oliver közben pálcéjét forgatta a kezében. *
- És, milyen deridonosnak lenni? Mit gondolsz, melyik szakra kerültél volna, ha nem a Deridonba? Én szerintem naxeldires lennék, de úgy érzem, jó helyem van ott, ahol vagyok.
* Jellemző rá, nem rég még nem akarta a lány társaságát, most meg szóáradata van. Egy átlagos nőnemű egyed most ezt mondaná: "Fiúk...!". *
Nadin Senoil
Diák
Nadin Senoil

Hozzászólások száma : 574

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 28, 2008 12:47 pm

*Kicsit meglepődik, hogy a fiú ennyire szókimondó lett most hirtelen. De nem nagyon mond erre semmit.*
- Talán én is, de lehet, hogy Eramiros lennék. Bár én szeretem, ahol most vagyok.
*Válaszol a kérdésre, majd nagyot nyújtózik és felkel.*
- Amúgy jó Derisnek lenni. Szeretem a társaságot, bár egy két ember eléggé lefáraszt, de nem lényeg. Viszont én most megyek, ha nem haragszol. Viszlát, örültem a találkozásnak.
*Köszön el, majd szépen visszasétál a kúriába, s ott pedig fel a Hópárduc hálóba.*

//Ne haragudj, de mennem kell. Közbejött vaami. Majd este remélem még találkozunk. Köszi a rövidke játékot! Smile//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 28, 2008 12:52 pm

* Elmosolyodik, amikor a lány elmegy. Ő is felkel a helyéről, és elindul valamerre. Még egyszer visszafordul. A "maradékot" ott hagyja. Még egy kis vizet kiönt, és megfagyasztja, hogy majd ha valaki erre jön, elcsússzon rajta... *
Leonard de Wandom
Diák
Leonard de Wandom

Főkarakter : envilagom@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1045
Kaszt : Udvar - Page 6 Nincskaszt

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 8:32 am

*Leonard szalad ki a kúriából, majd kiérve megáll, és mélyet szippant a levegőből. Már nagyon régóta nem járt idekint.Az udvar felé veszi az irányt. fekete köpenye lobog utánna. Az udvarra érve még jobban lelasít, és ábrándozva nézi a késő őszi tájat. leül egy padra, és gondolataiba mélyedve nézelődik.*
http://www.nezabar.hu (my favourite)
Lori Ashley - Allidon
Diák

Hozzászólások száma : 12

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 8:37 am

*Lori lemegy az udvarra egy kis friss levegőt szívni és egy könyvet is magával visz hogy ne unatkozzon mert ő még új lány*.~De jó ez a friss levegő.*Mondja magába*Lorinak nagyon tetszik a szé őszi táj is.~De gyönyörű ez a táj .
Leonard de Wandom
Diák
Leonard de Wandom

Főkarakter : envilagom@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1045

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 8:44 am

*Leonardot a közeledő léptek zaja zökkenti ki gondolataiból. Mikor felpillant egy közeledő lányt pillant meg, könyvel a kezében. Mikro a lány közelebb ér feláll, és udvariasan köszönti őt.*
-Üdvözletem. Leonard de Wandom másodikos, allidon hallgató vagyok.*mutatkozik, be egy meghajlás kíséretében.*
-És a gyönyörű hölgyben kit tisztelhetek?*kérdezi, már mikor újra egyenesen áll.*
http://www.nezabar.hu (my favourite)
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

Főkarakter : darknissa@freemail.hu
Hozzászólások száma : 1853
Kaszt : Udvar - Page 6 Nekromanta
Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D

.perselus.piton.

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 6:55 pm

// Olvadunk a 61. oldalról Smile //

*Anna egy gonosz mosolyal hallgatja Bella daimonja tanácsát. Majd ránéz, és bólint.* ~ Ez tényleg nem is olyan rossz ötlet. Amilyen nagy szája van...~*gondolja gonoszan. Meghallgatja Bellát is, bár elég szűkszavűan beszélt, de mindegy. Végül ő is válaszol.* - Hát egy kicsit ideges vagyok.*huzza el a száját.* - Nem is tudom ki miatt*néz villámló szemekkel Alexej felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 7:04 pm

*Alexej értetlenül néz a Annára. Majd fütyörészni kezed.*-Nem tudom miről beszélsz nem én voltam,én csak nevetem ez baj? *Kérdezi a lányt aki ugye vendet át hirdetett szegény hősünk ellen. Szóval most nagyon fél. Annyira, hogy a barátnőjéhez húzódik védelem képen.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 6 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 7:08 pm

*Ez egy érdekes szituáció, mert hát miért is védené meg a fiút Anna haragja elől? Nem kötelessége, és talán még meg is érdemli, ha már így elbánt a lánnyal, még szép, hogy vissza is kapja. A villámló tekintetet észreveszi, és már szinte el is mosolyodik a láttán. Igazán nem tud hozzászólni a dolgokhoz, meg hát nagyon nem is akar, így csendesen üldögél tovább, vagy ha eddig nem ült, akkor majd most megteszi, és Leonidas fején pihenteti egyik kezét, a másikat maga mellett tartja, így pillant hol a lányra, hol pedig a fiúra*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.

.perselus.piton.

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 7:15 pm

- Nem te voltál mi? Na persze!*mondja még mindig villámló szemekkel, és még a hangját is felemeli. Egy darabig nézi a srácot, aki Bella mellé húzódik. Aztán végül leül Bella mellé.* - Áh nem érdekelsz. Nem húzom fel magam mégjobban, és nem állok le veszekedni. Karba teszi a kezét, és inkább másfelé néz. Csak ne kelljen látni Alexej képét... Egérkéje közben lefut a válláról, és a fiút kezdi nézni. Láthatólag neki sem tetszik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 7:23 pm

-Édesem ilyen ronda vagyok?*kérdezi meg Bellát.*-Csk mert mos mondta hogy nem járna velem meg minden szóval ronda vagyok?*Kérdezi kétségbe eset hanggal a fiú.*Szemez az egérrel aki pici.*-Na hölgyek és daimonok most megyek sziasztok.*De előtte még meg fogja a pálcáját és Annára irányítja.*-Karnas.*Ahogy végzet az újabb poénnal le rohan.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 7:27 pm

*Na most erre mit válaszoljon* - Hát, nem is tudom *rejtélyes hangnem, de nem folytatja a mondatot* - Szia *köszön el, de sietősen távozik, így még csak elköszönni sem tud tőle* ~Ezt azért megjegyeztem~ *gondolja magában, miközben Anna még egy Karnassal lesz gazdagabb. Csak ingatja a fejét, inkább nem mond semmit* - Azt hiszem, jobb lesz, ha bemegyünk, a végén még megfázol *mondja mosolyogva, és ha Anna is vele tart, akkor a kúria felé veszik az irányt, ha még sem jön, akkor elköszön tőle, és egyedül folytatja útját*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

.perselus.piton.

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 7:31 pm

- Tudod ki akar veled járni...*fordul hitetlenkedve a srác felé. De mielőtt jobban belelendult volna nagy megkönnyebülésére a srác elhúzza a csíkot. viszont megint kapott egy kis vízet. Remek.*
- Aha, szerintem is menjünk be.*mondja és követi Bellát, de a Kúriába.*
Lucrecio Amakiir
Diák
Lucrecio Amakiir

Hozzászólások száma : 157

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 7:56 pm

*Hosszas kínlódás és nyögdécselés után végül ideért a fiú. Lucrecio csomagokkal a kezében, hátán hátizsákkal érkezett az Udvarra. Oldalán egy bőr tarisznya simul. Leteszi a csomagjait, és kicsit pihen. Szőrmés, szürke kardigán, és barna vászonnadrág van rajta. A szőrme közül egy hörcsög feje kandikál ki, és szorgalmasan néz körbe-körbe.*
- Ez lenne az a híres suli? Váóóó... Igen, ez az. *Beszélgetnek egyet, majd a fiú újabb erőt véve, mosolyogva továbbhalad az ajtó felé. Reméli, hogy kijön elé valaki, mert nem igazán tudja mit is kell majd csinálnia. De mindenesetre kiváncsi már nagyon az egészre. Nagyon reméli, hogy jó lesz, hiszen elég sokat utazott idáig.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 8:02 pm

*Egy fél-véla lány érkezik iylen későn az udvarra. Egy szürke pulóvervan rajta amely a derekánal hosszab. Szőke haja teljesen kivan engedve.*
-Üdvözöllek az kúriában. *Mondja és közelebb lépdel a fiúhoz akinek mostmár látja az arcát. Kitűzőjéről veszi észre, hogy Eramiros.*
-Amalia Tacita. Az Eramiresek főprefektusa. Látom nem rég érkeztel. Beoszthatlak egy szobába? Biztos elfáradtál. *Lágy hangja csak úgy száll a levegőben. Mindenkit megnyugtat aki körülötte van. Kedvesen mosolyag a még ismeretlen diákra. Mellete egy macska lépked aki nem más mint a daimonja. Ő csak biccent egyett a nem rég érkezőnek.*
Lucrecio Amakiir
Diák
Lucrecio Amakiir

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Okt. 29, 2008 8:10 pm

*Éppen emeli újabb szakasz útra a táskáját a pihenésből, mikor lehajolva egy cipőt vesz észre az orra előtt. Gyorsan haptákba vágja magát, és előre meghajol.*
- Üdv, néked! Lucrecio Amakiir. Részemről a szerencse. Megköszönném, ha beosztanál. *Mondja egy szelíd és barátságos mosollyal az arcán, és felkapva csomagjait a lány után indul, be a Kúriába. Látszólag szimpatikus a lány, mint kiderült szaktársa és feljebbvalója. Ennek örül, hiszen ha a "fő" szócska ott van, akkor biztos nagy tekintélynek örvend. Az idegen szavakra a pulóverből újra előszökik a kis hörcsög, és a szőrmerészből ki-ki tekintget. Persze nem tudja befogni a szájacskáját.*
- Sziasztok! Örülök, hogy megismerhetlek Titeket! A nevem Ryu! Hogy, s mint? Én jól vagyok. Kicsit izgulok az egész miatt... De... Ryu, elég. *Mosolyog a fiú a kis daimonra, aki eléggé sokat beszél most is, szokásához híven. A hörcsög visszabújik a pulóver melegébe, persze közben megállás nélkül leskelődik. A párocska halad felfelé a lépcsőkön.*
Kyo Nobory
Diák
Kyo Nobory

Hozzászólások száma : 181
Kaszt : Udvar - Page 6 Harcos

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Okt. 30, 2008 1:52 pm

*A japán ifjú eramíros diák érkezik meg az udvarra, egyenesen a kúria épletéből kilépve. Kinézete ma egy kcisit eltér a szokásostól, ugyanis nem kimonót vett fel. Szimpla farmernadrágot és polót visel, ezek felett pedig egy köpenyt, ám ezúttal azt sme fogja össze semmi, így tökéleteesen ltászik ruházata. Ittléte óta csupán kétszer-háromszor lehetett talán így látni őt, de hát ez megis érthető. Csupán közeleg a hideg, s nem akar kim,onóban futkározni, hiába azt tartja a legkényelmesebbnek. A farmert fogó öv helyére akasztotta kardját, emly nélkül sosem hagyná el a kúriát, sokat jelent neki a fegyver. Szó nélkül lépdes a padokhoz, csak léptei zaja töri emg a csendet. Leül, s nézelődik egy kicsit, hátha ltávalakit közeledni, akivel cseveghetne egy kicsit.*
Lucrecio Amakiir
Diák
Lucrecio Amakiir

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Okt. 30, 2008 1:58 pm

*Lucrecio lép ki a Kúria ki-bejáratán, és elkezd sétálni az ösvényen. Szürke, szőrmés kardigán van a fiún és szürkés-kék bársonynadrág. Oldalán barna bőrtarisznya lóg. Az éles szemek egy hörcsögöt vehetnek észre a fiú kardigánjában, aki a szőrmés gallérnál kidugva fejét nézelődik körbe-körbe.*
- Ott van valaki, Luc! Menjünk oda. *Súgja oda a kis állat a fekete hajú srácnak, aki arra is veszi az irányt. Arcán barátságos mosoly húzódik, mint ahogy eddig is. Amint odaér a fiúhoz biccent, és kezet nyújt.* - Hello. A nevem Lucrecio Amakiir. Eramíros vagyok. *Mutatkozik be, majd miután kölcsönös az ismertség leül mellé.*
Kyo Nobory
Diák
Kyo Nobory

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Okt. 30, 2008 2:06 pm

*Kyo csöndesen ül, már legtöbbzsör az eget nézegeti unalmában. s a felhőkkel szórakozik, avagy próbál belőlük 1-1 alakzatot kivenni, de a maga kis fantáziájábval ez nem-igen megy neki. Hamarosan viszont lépteket hall, s egyből oda is tekint. Egy ismeretlen, számára elég furcsa öltözködésű fiú lép a közelbe, bár számára szinte mindenki furcsa öltözködésű errefelé. Már-már készülne egy biccentésre,a hogy azt feléjük szokás, ám ekkora afiú kezet nyújt felé. Egy pár pillanatig Kyo elgondolkodik, hogy mit is akarhat, de hamar bekattan neki, hogy errefelé így megy az ismerkedés, így feláll a helyéről, s viszonozza akézfogást.* -Kyo Nobory... Szintén eramír. *Mondatai rövidedk, s többnyire tőmondatokban beszél, de már egészen jól hasnzáljha a nyelvezetet. A kézfogás után visszatér ülő pozícióba, majd mgéegyszer égigtekint a fiún, s csak ekkor veszi észre a hörcsögöt, ám figyelmen kívül hadja.* -Mióta vagy itt? *Teszi fela z első kérdést, avagy az ismerkedés magas létrájának az első fokát.*
Lucrecio Amakiir
Diák
Lucrecio Amakiir

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Okt. 30, 2008 2:12 pm

*A kis hörcsög kimászik a fiú vállára, és ott lapulva nézi az idegent. Luc Kyo felé fordul, és úgy válaszol.* - Tegnap érkeztem. Másodikas vagyok. És te? *Kérdez vissza boldogan. Nem nevetségesen, csak kedvesen. Nem úgy látszik, hogy Luc egy idióta, aki játssza az eszét. Valami komolyságot lehet találni a szavaiban. Keresztbe teszi a lábait, és úgy ül. Körbenéz az Udvaron. Végignéz a fákon, az ösvényen, és arra, amerre még nem volt. Sok helyen nem volt még, rengeteg helyet nem látott még a suli területéből. De egyszer mindennek elérkezik az ideje. Nem akar illetlen lenni, így nem legelteti sokat szemét a tájon, a szaktársára pillant.*
Kyo Nobory
Diák
Kyo Nobory

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Okt. 30, 2008 2:18 pm

*Kyo végighallgatja a választ, majd a viszontkérdést, s természetesen nem hagyja válasz nélkül lógni a kérdést csak úgy a levegőben.* -Másodikas vagyok. Már nem emlékszem jól, mikor jöttem. Régen volt, talán egy év volt.*Nyelvtanjában azért egy-két hiba még emgtalálható, de nem várható el senkitől hogy hűdehamar profin emgtanuljone gy nyelvet ugyebár.* -Másik iskolából jöttél? Vagy hogy lehetsz másodikas ha tegnap érkeztél? *Értetlenkedik egy kicsit kérdéseiben, próbálván ismerkedni, de az ismerkedéás nema z ő műfaja, sosem tudja hogy s mit kéne tennie, hogy valakivel jól összeismerkedhessen, talán ép pezéert vna, hogy még senkivel sem barátkozott oylannyira össze, csupán futólag.*
Lucrecio Amakiir
Diák
Lucrecio Amakiir

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Okt. 30, 2008 2:24 pm

- Sajnos nem tudtam előbb jönni. Nem jártam másik iskolába, otthon tanultam annyit, amennyi a másodikas követelmény. *Mondja, és a hörcsög visszamászik a jó meleg pulóverbe. Érdekes, hogy most nem jártatja annyit a száját, sőt, mégcsak meg sem szólalt.* ~ Mi a baj? Nem tudom... Nem tetszik ez a fiú nekem... Rémeket látsz! ~ *Zajlik a párbeszéd gondolatban, aztán Luc megszólal.* - És te honnan érkeztél? Keleti kultúra szülötte vagy, igaz? *Kérdi végignézve a srác ruháján, igaz, azon nem látszik. A szeme és az arca miatt kérdezte meg ezt a fiú.*
Kyo Nobory
Diák
Kyo Nobory

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Okt. 30, 2008 2:33 pm

*Kyot nem zavarja a kérdés, ellenkezőleg, büszke rá, hogy távolról jött, még vizen is átutazott, eprsze, senki sem modnta, hogy ritkák a ilyen nebulók az iskolában, de ez számára nem jelent semmit. * -gen, Messze-Keletről. Pontosabban Japánból. *Adja emg végüla választ, kicsit sem várakoztatva meg beszélgetőpartnerét.* -S te? Merről érkeztél? *Tesziu fel ő is a kérdést, majd csöndben körbetekint,h ogy van-e más is a közelbenm, áms enki más, így ismét szaktársára tekint, miközbena válasz érkezik.*
//Fagy//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimePént. Okt. 31, 2008 11:18 am

*Egy rég látott vörös hajú lány ugrándozik az udvarra. Pörög, forog, nevet. Az eget nézi, majdnem hátra is esik. Mondjuk a kék farmeron nem nagyon látszik meg a piszok, de a vajszínű felsőn annál inkább. Úgyhogy Kris abbahagyja az ugrándozást és leül egy padra. A lábát lógázza és a felhőket tanulmányozza*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: