Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+85Cirdan Arahael Aletha Apphia Ivona Ivanovna Fleur Chant de Mort Marielle il Sernioll Hristina Dessislava Mae Love Samantha Cyen Elesmery Anna Ivanov Cloe Noybe Vaszilij Potrevszkij Wendy Deverell Shiwo Altolos Timothy Waylan Teodor Mihail Jason Nolan Sheila Leays Anil Tanuki Darien Manath Joe M. Renaldo Cirelin de Sovalon David Branson Behrooz Jahrom Ville Hyvönen Summer Crannion Kaen el Jericho Katharina A. Lukevszky Siegfried Zauberer Liliana Colene Tomhail Iliya Mikhail Kalandmester Anton Grigoriy - Allidon Bajkai Melinda Matthew Colin Becky Anona Queen Jane Scott Gary Shazzox Meriel Ravenwood Nargile Ljubjana Kynger Iwood Gethin Awstin Conley Lance Drevinor Ramona Dragon Vica Caroline Evans Rupert Rankle Anaze White Estera Linnet Rosetta Waylan Alecia Roxanna Easter Aravis Anton Olvier Lefell Atanas Iordan Driana Stardew Alexandra Sirov Nick Damien Parlay Matthias Darren Fletcher Nicol Bennet Mirabell Jeveaux Olga Korovjova Raul Garcia Heranandez Ayla Madyzyn Kyo Nobory Amaril Gwyneth Lucrecio Amakiir Anna Svetlana Lori Ashley - Allidon Leonard de Wandom Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Aurora Valanthe Mediaris Jessica Dream Nadin Senoil Victoria Dewey Alessy de Vontier Jack Darkfield Dhaila Lancaster Laura Wylee Quarion Galanodel Ann-Tabitha Serenity Andrew Worthington Ivor Oleg Lilia Radoslava Domajan Gurskovity Nemes Balázs - archiv Jenny Krissy 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jenny Krissy Diák
Főkarakter : nikyta94@hotmail.com Hozzászólások száma : 278 Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.
| Tárgy: Udvar Kedd Okt. 21, 2008 6:49 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nadin Senoil Diák
Hozzászólások száma : 574 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:13 pm | |
| - Áh, nem sok. Csak az egyik tanárnak rajzoltam valamit, vagyis valakit, akivel az előbb találkoztam. Amúgy meg csak a rajz miatt jöttem ki a levegőre. *Válaszol a kérdésre mosolyogva, s közben a patakot figyeli zöld szemeivel.* - Mióta vagy itt az iskolában? *Igaz, szokásos kérdés, de azért kíváncsian figyel a válaszra, közben pedig néha a daimonra pillant. Hát igen hó párduc, és ő pont abban a szobában van. Jó kis egybe esés.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:18 pm | |
| *Csak bólint a rajzos válaszra, ő maga is szokott néha rajzolgatni, bár ez ritka, attól függ mennyi kedve és ideje van rá* - Tavaly novemberben érkeztem, és te? *köti egybe a választ a kérdéssel, és hogy ne csak a másik lány kérdezzen, ő maga is feltesz egy kérdést* - És hogy tetszik az iskola? *kérdezi kíváncsian, mindig érdeklődve hallgatja erre a kérdésre adott válaszokat. Leonidas közben elnyújtózik egy kicsit, s fejét a fűbe hajtva figyeli tovább a beszélgetést* | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:24 pm | |
| - Július óta. *Válaszol egyszerűen, s figyeli az elterülő állatot, majd válaszol a kérdésre.* - Nagyon tetszik. Eddig egy órán vettem részt, amit a saját szakvezetőm tartott, úgyhogy ma megyek végre egy másikra. De ezen kívül nagyon tetszik az iskola. Bár vannak itt olyan diákok is, akik csak azért jöttek, mert azt mondták. Nem tudom, az ilyen embereket minek is veszik fel egyáltalán, na, mindegy. *Ez a pár napja történt esetre utal, amikor is egy nemesi családból származó leányzó szapulta a sulit, és az iskola egyik szelleme megbüntette.* - Tényleg, jössz órára a Pást terembe? Vagy hova is. *Kérdi kíváncsian, közben néha az órájára pillant, mert nem akar majd elkésni az óráról. Legalább is nem lenne túl szerencsés dolog.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:29 pm | |
| *Csak mosolyog a megjegyzésen* - Hát igen vannak fura diákok is, de nem lehet mit tenni ellene. Az ilyeneket nagy ívben el kell kerülni és akkor nem lesz semmi összetűzés *mondja el véleményét* - És hogy tetszett az óra? *kíváncsiskodik tovább, majd a feltett kérdésre is válaszol* - Igen, azt hiszem én is ott leszek *mondja, és néha ő is a karórájára pillant, nehogy elkéssenek a végén* - Nem megyünk együtt? *tesz fel egy újabb kérést, melyre kíváncsian várja a választ* | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:32 pm | |
| - Nagyon jó volt. Igaz, ez ilyen küzdősportos óra volt, de nagyon tetszett. *Válaszol nagy lelkesedéssel és mosolyogva, közben még mutogat is a kezével. Hát igen, ő már csak ilyen.* - Dehogynem. Persze csak ha nem zavarlak. *Teszi hozzá kipirulva és mosolyogva, majd sikeresen tüsszent egy jóóó nagyot. Hát igen, lehet, hogy mégis megfázott, mert délután óta kint ült a hideg földön és a hideg szélben.* - Eh... Lehet, sikerült összekapnom most a náthát. *Mondja csak úgy mellékesen. Gyors nózifújás, majd órájára pillant.* - Elinduljunk most a terembe? Ott még úgy is tudunk beszélgetni, meg legalább nem fázunk meg. Vagyis már csak te nem fázol meg. *Teszi hozzá vigyorogva és kissé kipirosodott orral.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:37 pm | |
| *A lány bólogat* - Dehogy zavarsz, addig sem leszek egyedül *mosolyog a lányra, majd mikor az tüsszent egy újabb halvány mosoly jelenik meg az arcát* - Egészségedre! Hát igen az lehet, elég nyirkos a levegő mostanában *majd a következő kérdést hallva feláll a földről* - Persze menjünk, bent úgyis sokkal melegebb van, és neked sem lesz rosszabb ez a megfázás *mondja, miközben daimónja is feláll, és elindul a kúria felé. Bella követi az állatot, de közben Nadin mellett halad* | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:39 pm | |
| *Bólint, majd feltápászkodik a földről, leporolja a nadrágját, megigazítja a vállán a táskáját, és Bella mellet visszaindul a kastélyba. Így ketten, azaz hárman együtt lépnek be az előcsarnokba.* | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 9:47 am | |
| *Miután sikerült végigcaplatnia három emeletet meg lépcsőt, skeresen kiér az udvarra, s ahogy kilép, megcsapja a kissé meleg idő.* - Na végre. Már ezt hiányoltam. *Mondja mosolyogva csak úgy magának, miközben elkezd sétálni, s ugyan oda lyukad ki, mint tegnap. Azaz a folyó mellé. Gyorsan ledobja a táskáját a fűbe, majd lehuppan mellé az egyik fa tövébe. Aztán előkapja a rajzló készletét, s megint nekilát valami szépet alkotni. Vagy ha nem is szépet, akkor csak valami vicceset. Kedvehz kötött, és most jó hangulata van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 10:24 am | |
| *Az arab fiúcska érkezik ide. Egész héten az ágyat nyomta, így nem is csoda, hogy vágyik a friss levegőre. Zsbében szurikátája ücsörög, akinek lelkesen magyaráz, annak ellenére, hogy az állat nem daimon.*-Tudni, nem lenni az igazi ez az idöjárás. Otthon lenni meleg ebben idő, nem kelleni kabát.*Húzza a száját, mert ebben az évszakban a hazájában még mindenki lelkesen fürdik a tengerben. Épp folytatná a monológot, melyben hangot add rosszallásának, mikor megpillant egy lányt. Felteszi a Colgate mosolyt, s odaslattyog a kiszemelthez. Most is hozza formáját, nem köntörfalaz, nyíltan nyomul a lányra. Hisz arab, nem győzöm emlegetni.*-Szia szép lány.*Fogai megvillannak a napfény által és ez olyan tipikus májer gyerek külsőt kölcsönöz neki, amitől egyébként user undorodik.*Mit csinálni ebben a hidegben egyedül? Ó, de szép rajzolni. Csak nem te vagy Angelo?*Nyomatja a bókokat, amivel vagy sínre kerül, vagy nem. Leguggol a deridionos diák mellé és nézi annak vonásait. Mármint nem az arcvonásait, hanem a ceruzáét.* |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 10:38 am | |
| *Nem figyel, így csak akkor veszi észre, hogy szóltak hozzá, mikor mellé ér a fiú. Kicsit meglepődötten pillant fel rá, majd mikor a fiú leguggol mellé, kicsit elpirul.* - Hello. *Gyors és kissé meglepődött köszönés, majd int maga mellé, hogyha akar, akkor üljön le a fiú.* - Köszönöm. Gondoltam kijövök rajzolni, de nem vagyok Angelo. Annyira nem vagyok ügyes. *Teszi hozzá, és még mindig elég piros az arca. Így magában reménykedik, hogy a fiú nem veszi észre. Jól esnek neki a bókok, rég hallott már ilyet. Sőt, talán eddig még soha.* - És te? Hogyhogy itt kint az udvaron? *Pillant kíváncsian a fiúra.* ~Arab származású lehet, aranyos és kedves arca van.* - Jut eszembe. Nadin. *Teszi még hozzá a bemutatkozást, miközben lébe teszi a félig kés képet, s a fiúra figyel.* | |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 10:48 am | |
| *Wanda vígan szökkentgetve, és énekelgetve érkezik meg az udvarra, kezében nyuszijával, Vickyvel. A lány a mai napon egy farmergatyát és kék fölsőt visel, dejéről pedig hiányzik kalapja, mert nem találta meg, még mindig, pedig elvben mindig a fején van. Amint az udvarra ér meglát két számára ismeretlen diákot. Vagyis ha jobban megnézi, az egyiket SVH óráról már ismeri.* - Sziasztok. Wanda Dorcas Gloria vagyok, Naxeldires, elsős.*mutatkozik be mindkettőjüknek, hátha a lány nem emlékszik a nevére.* - Nem zavarok? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 10:50 am | |
| *Hirtelen a homlokára csap, majd sajnálkozó bocimaci szeket csak fel az arcára.*-Ó, de feledékeny lenni. Én vagyok szörnyű alak. Nevem Lenni Tharek.*Kézrepuszit eszközöl, márha a lány nem húzza el a kezét. A térde egyre jobban kezd sajogni a guggolástól, ezért ő is leül a fa tövébe, de a másikoldalra. Ez a képeken anynira jól szokott kinézni user szerint, ezért ülteti ide a kis Thareket. Szóval most éppen egymásnak háttal ülnek.*-Méghogy nem lenni Angelo. Jajj,d e butus vagyok. Te lenni gazi Picasso. De nem vitatkozni. Milyen szakra járni? Én lenni Allidon diák.*Közben szurikátáj a megragadja az alkalmat a szökésre és Nadin haja felé veszi az irányt. Azt már megtanulta a kis állat, hogy gazdája haja nem éppen alom, de azt még nem, hogy más haja is tabu. Lelkesen mászi a fatörzsön, majd a lány fejére ugrik. Tharek eközben folytatja a beszédet.*-És miért nem rajz iskolába menni? Itt lenni csak hókuszpókusz. Én is szívem szerint menni zene iskola, de szülők küldeni ide hadonászni a bottal.*Szomorúan megrázza a fejét, egy nagy sóhajt is eszközöl, majd csak mered előre. A nagy pillogásban Wanda érkezése zavarja meg*-Dehogy zavarni. Én lenni Tharek, ő lenni bájos hölgy, Nadin.*Reméli nem zavarja a deris lányt, hogy az ö nevét is elmekegte.* |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 10:56 am | |
| - Dehogy vagy szörnyű alak, inkább kedves vagy. *Mondja mosolyogva, s mikor a fiú a kezére ad puszit, nesze neki, még jobban elvörösödik.* - Khm... köszi. Deridionos vagyok. *Válaszol, miközben a kis szurikáta ezek szerint az ő haját eszközölte be a pihenésre. Különösebben nem zavarja az állat, így csak nevet egyet a dolgon, majd a fiúra pillant, már amennyire ez lehetséges így hátrafelé nézve, és nem leejtve szegény állatot a fejéről.* - Annyira nem vagyok jó rajzos. Meg érdekel a mágia, mivel varázstalan szülőktől származom. De ne aggódj, jó iskola ez, bár nem olyan régóta vagyok itt. *Mondja mosolyogva, s mikor Wanda is melléjük lép, még jobban elmosolyodik. Felismerte a lányt. És már Tharek be is mutatta mindkettejüket.* - Csüccs le nyugodtan. Amúgy mióta vagy itt az iskolában? Vagyis vagytok itt. *Helyesbíti ki magát, s megsimogatja a szurikátát, aki ezek szerint a fején pihen.* | |
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 11:04 am | |
| *Wanda egy mosollyal nyugtázza, hogy nem zavar, majd leül melléjük egy padra.* - Én tavaly májusban érkeztem.*mondja, azt már nem teszi hozzá, hogy a vizsgákon megbukott, úgy gondolja, hogy felesleges.* - És ti honnan érkeztetek? Én Angliából jöttem.*mondja mosolyogva.*~Milyen érdekesen beszél ez a srác...~*gondolja magában Tharekről, hiszen nem megszokott nála az, ha valaki nem beszél az iskolában olyan folyékonyan bolgárul, mint ő. Megrántja a vállát, majd lerakja nyusziját a földre, hagy ugra-bugráljon.*
//Bocs a késésért, csak bátyám nem hagyott -.-"// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 11:14 am | |
| *Ó, két lány társasága, ez igazi kánaán neki. Erről eszébe is jut egy dal, amit még a bátyja énekelt. Valami fura nyelven van, egy isten háta mögötti kis országén.*~Talán Mogyoró? Á, nem tudom már, Magyarország.~*Elkezdi dúdolni a jól ismert Demjén dalt. Mármint abban az országban híres, itt már nem biztos, hisz nem olyan nagy sztár az a mikrofonfejű hapek.*-Én nem rég érkezni. Azt hiszem, talán szeptemberben. NEm akarni jönni, de szlők lenni akaratosak. Nem mehetni Afrikai iskola, mert leütni iskola igazgatójának fia. Ezért haragudni rám. Szomorú történet, de fiucska megérdemelni.*Meséli a sztorit.*-És ti mi szeretni lenni, ha elvégezni az iskola? Én szeretnék venni Nellond házikó és nyitni zenebolt. Förtelmes, hogy itt nem lenni olyan.
//Bocsi, de az öcsém, a méltány híres Avril Sheila Roseberg feltartott^^//
A hozzászólást Tharek Ismail összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 28, 2008 11:30 am-kor. |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 11:23 am | |
| *Végighallgatja mindkét diákot, majd válaszol.* - Én Szófiából jöttem, még júliusban. Leütötted a diri fiát? Ez szép volt. *Mondja nevetve, s mosolyog egy sort a történeten.* - Hogy mi? Fogalmam sincs... Érdekelnek a sötét varázslatok, de a gyógyítás is. Úgyhogy még nem tudom. Talán auror. *Von vállat a kérdés hallatán. Fogalma sincs, hogy még mi lesz, de majd úgy is kiderül pár év múlva. Mikor a fiú elkezdi dúdolni a dalt, egyből ráismer.* - Demjén Ferenc dal, amit dúdolsz? *Pillant Tharekra, és reméli, a kis szurikáta nem esett le a fejéről.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 11:31 am | |
| *Wanda nem igazán tud válaszolni arra a kérdésre, hogy mi akar lenni.* - Engem az EVI és a BIT érdekel a legjobban, de nem tudom mi akarok lenni...*mondja, majd vállat ránt, a dalt amit a srác dúdol azt nem ismeri.* - Ne haragudjatok, nekem most mennem kell. Sziasztok.*mondja, majd felkapja a földről a nyusziját, és elindul a Kúria felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 11:41 am | |
| * Oliver sétál az udvarba. A tegnap talált tündér a vállán ült, és kígyója féltékeny tekintettel sziszegett felé. Mikor elért egy napsütötte részre, ledobta táskáját egy padra, és leült. Úgy gondolja, gyakorolnia kéne a varázsigéket, mivel ma majdnem elintézték őt... A padon egy pók mászott lassan és Oliver úgy gondolta, itt a kiváló alkalom. Halál nyugodtan mondta ki a varázsigét. * - Arania Exhumai. * A póknak nyoma sem volt. Elégedetten tette el kőrisfa pálcáját. Valóban, az új pálcával sokkal nagyobb dolgokra képes... * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 11:48 am | |
| -Ne haragudj szép hölgy, de nekem most kell menni. További szép napot.*Ismét egy kézrepuszi, majd továbbáll.* |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 11:50 am | |
| *Elköszön a két diáktól, aztán kicsit elszontyolodik, hogy így eltűnik mindenki.* ~Ennyire rémisztő volnék?~ *Gondolkodik magában, miközben felkel a földről, s ahogy vállára kapja táskáját, észrevesz egy fiút az egyik padon, aki épp az előbb varázsolt. Így odalépked hozzá, s ráköszön.* - Hello. Leülhetek? *Kérdi, s közben a fiúra pillant.* - Amúgy Nadin Senoil, Deridion. *Gyors bemutatkozás, és kéznyújtás is megvan akkor. Ha a fiú kezet fogott vele, és megengedi, hogy leüljön, akkor le is ül a padra, s táskáját maga mellé teszi, és újra rajzolgatni kezd.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 11:59 am | |
| * Kissé dühös lesz, amikor le akarnak ülni mellé, de ezt mesterien álcázza. Így kezet fog a lánnyal, és bemutatkozik.* - Oliver Warren, Eramir. Nyugodtan leülhetsz. * Közben elővesz a táskájából egy üveg vizet. Pálcáján kívül a víz az, amit mindenhová magával visz. Néha csak aért, hogy szórakozzon, néha nem. Lecsavarja a kupakot, és iszik egy kicsit. Aztán egy pár cseppet kiönt, és megfagyasztja. - Galius. Ne haragudj, de imádok varázsolni. Gondolom vannak még egy páran így vele... |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 12:03 pm | |
| *Nem veszi észre, hogy a fiú dühös lenne, így kényelmesen leül mellé, s figyeli, ahogy varázsol.* - Csak nyugodtan. Engem nem zavar. *Mosolyodik el, közben folytatja tovább a rajzot, amit elkezdett a tájról.* - Gondolom már egy jó ideje itt vagy az iskolában, ugye? *Kérdi kíváncsian, közben fel se, néz, csak rajzol tovább. Néha-néha pillant csak fel, hogy körülnézzen, mit nem rajzolt le.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 12:11 pm | |
| * Csaki azért nem küldi el a lányt, mert még emlékszik, mit fogadott meg magának. Inkább elővesz egy zacskó döglött egeret, és nagy élvezettel figyeli, ahogy Leila elfogyasztja. Mivel nem tudja, hogy a tündérek mit esznek, Loreleit nem tudja megetetni. Egyelőre viszont nem is tűnik éhesnek Oliver ki pártfogoltja. * - Igen, már augusztus óta itt vagyok. Csak érdekes, hogy te vagy az első deridonos, akit eddig láttam... Eléggé fázok... * Ezután elmélyülten figyeli az egyik torony felett köröző baglyokat. Aztán pillantásai az Eramir torony felé tévednek. Végül a tóra néz, ahol nem lát senkit. * ~ Jó lenne lemenni a faluba... Áh, de mi van, ha rajtakapnak? ~ |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 12:19 pm | |
| *A döglött egerekre pillant, amin kissé elfancsalodik, majd figyeli a kígyót, ahogy épp lakmározik. Utána inkább rajzol tovább.* - Az első? Én nem lepődöm meg ezen. Fázol? Hisz hét ágra süt a nap. *Pillant kissé furcsán a fiúra, majd fel az égre, ahol tényleg süt a nap. Igaz, nincs döglesztő meleg, de olyan hideg sincs, mint tegnap volt. Így inkább vállat von, majd rajzol tovább. Mikor befejezte művét, gyorsan aláírja, majd visszateszi a cuccokat a táskájába, s kényelmesen hátradől a padon, már ha van háttámlája a padnak. Ha nincs, akkor sikerül hátraesnie, remélhetőleg nem rá a kígyóra.*
//Bocs, hogy kissé lassú vagyok, csak teregettem keresztanyummal. // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 28, 2008 12:26 pm | |
| - Pedig én fázok... Vagy csak kicsit félresikerült a fagyasztás, és meg fog fagyni az egész világ. * Egy gonosz mosoly... Talán mégsem fogja betartani az ígéretét? Mindenesetre Nadin nem eshet a kígyóra, mert az közvetlenül mellette eszi a már említett rágcsálót. Természetesen az egér kritikusabb részeit ott hagyja, így most egy kisebb kupac bél, és pár darab csont hever gazdátlanul a lány mellett. Olivernek esze ágában sincs eltüntetni, tegye meg Nadin, ha zavarja. * - Egyébként meg, nincs olyan meleg, mint szombaton. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |