Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+85Cirdan Arahael Aletha Apphia Ivona Ivanovna Fleur Chant de Mort Marielle il Sernioll Hristina Dessislava Mae Love Samantha Cyen Elesmery Anna Ivanov Cloe Noybe Vaszilij Potrevszkij Wendy Deverell Shiwo Altolos Timothy Waylan Teodor Mihail Jason Nolan Sheila Leays Anil Tanuki Darien Manath Joe M. Renaldo Cirelin de Sovalon David Branson Behrooz Jahrom Ville Hyvönen Summer Crannion Kaen el Jericho Katharina A. Lukevszky Siegfried Zauberer Liliana Colene Tomhail Iliya Mikhail Kalandmester Anton Grigoriy - Allidon Bajkai Melinda Matthew Colin Becky Anona Queen Jane Scott Gary Shazzox Meriel Ravenwood Nargile Ljubjana Kynger Iwood Gethin Awstin Conley Lance Drevinor Ramona Dragon Vica Caroline Evans Rupert Rankle Anaze White Estera Linnet Rosetta Waylan Alecia Roxanna Easter Aravis Anton Olvier Lefell Atanas Iordan Driana Stardew Alexandra Sirov Nick Damien Parlay Matthias Darren Fletcher Nicol Bennet Mirabell Jeveaux Olga Korovjova Raul Garcia Heranandez Ayla Madyzyn Kyo Nobory Amaril Gwyneth Lucrecio Amakiir Anna Svetlana Lori Ashley - Allidon Leonard de Wandom Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Aurora Valanthe Mediaris Jessica Dream Nadin Senoil Victoria Dewey Alessy de Vontier Jack Darkfield Dhaila Lancaster Laura Wylee Quarion Galanodel Ann-Tabitha Serenity Andrew Worthington Ivor Oleg Lilia Radoslava Domajan Gurskovity Nemes Balázs - archiv Jenny Krissy 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jenny Krissy Diák
Főkarakter : nikyta94@hotmail.com Hozzászólások száma : 278 Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.
| Tárgy: Udvar Kedd Okt. 21, 2008 6:49 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Okt. 24, 2008 7:37 pm | |
| *Mikor a keze ellökődik, és a lánynak nem kell a segítsége, akkor csak válat von, és úgy vágja zsebre a pálcát.* -rendben, haragudj csak rám, amiért Odron neked esett. igazad van. *mondja, miközben ő maga is felveszi azta hideg hangnemet. Most kivételesen tényleg nem ő a hibás, nem ő kezdte, mégis rajta csattan az érzelmek ostora. A halvány mosolyt már fel sem veszi, csak körbenéz a terepen, a maga megszokott hidegségével.* -Hát akkor én nem is nagyon zavarok tovább. Látom, örülsz, hogy itt vagy, és viszontláthatod az iskolát, mi meg akkor nem zavarjuk emg tovább a köreiteket. nem esengek bocsánatért, nem az én reszortom. Mit megmondtam, megmondtam. *röviden biccent, majd sarkonfordul, és elindul az udvaron, folytatva félbeszakított útján. Út közben lábával emglöki Odront, aki nyomban elindul.* ~Önpusztító, arrogáns négylábú.. Vámpírfiú.. Nem hatsz meg, semmit nem érsz el vele.~ *vág vissza a régi becenévre, melyet az állat sértésként szánt, de e helyett nem ért el semmit, így a fiú és a nagymacska lassan távolodnak a megérkezett csoporttól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Okt. 24, 2008 7:42 pm | |
| ~ Az ő hibája, ő nevezett háziállatnak... ~ *Dohog gondolatban Pereus, mire Ariana csak egy fájdalmas pillantást vet rá. Már megint ez a hideg hangnem Jacktől... De most meg is érdemli. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Érzi már, hogy túl messzire ment, de ha dühös, akkor nem figyeli, hogy kinek esik neki. Bizony, elég rossz szokás, de hát ez van, nem tud ellene mit tenni. Jack szavaira csak összeszorítja a száját, majd mikor az tényleg elindul, egy darabig csak néz utána.* ~ Beképzelt, nagyképű, átkozott... ~ *Folytatja a dohogást a vadmacska, és ha valakinek nem lenne világos, akkor Odronról szólnak ezek a szép szavak.* ~ Szóval tetszik. ~ *Vonja le a következtetést Ariana egy gonosz vigyorral, de persze csak cukkolni akarja a daimónt. Az dühös pillantást vet rá, majd hirtelen az iskolaelső után szalad. Ariana is elindul, méghozzá gyors léptekkel. Jack és Odron mellett mind a ketten lelassítanak. Nem szólnak semmit, csak némán sétálnak a fiú meg a daimónja mellett.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Okt. 24, 2008 7:47 pm | |
| ~Igazán mdoerálhatnád magad néha.. Becézgetett, és házimacskának titulált! Engem! Fel tudod te ezt fogni? Érted? ENGEM? Mintha nem az lennél..~ *rövid válasz gondolatban a daimon puffogására, mire az egy cseppet ledöbben.* ~Ilyen viselkedéssel tűnsz inkább házimacskának, mintsen tisztes, méltóságteljes, büszke vadállatnak.~ *és igaza van, a pont talál, a gondolatok is elnémulnak, ahogy a két éjszakai lény egymás mellett ballag. Nem is figyelnek már Arianáékra, nem is akarnak, csak éstálni, levegőzni, élvezni, hogy fújja őket az éjszakai, könnyed, de hideg szél. Mikor aztán a fiú szaktársa, meg annak macskája melléjük zárkózik, Jack kérdőn pillant a lányra.* -Valamit talán elfelejtettem? *kérdezi továbbra is semleges, hideg hangnemmben, egy pillanatra sem megállva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Okt. 24, 2008 7:51 pm | |
| Sajnálom *Mondja ugyanolyan kurtán, mint az előbb, de a hideg hangnem most teljesen hiányzik. A fiúnál viszont nem, de hát ezt Ariana már fel sem veszi. Volt ideje megszokni.* Csak ideges voltam, és olyankor nem nézem, kinek támadok neki... De nem mentegetőzök. *Halkan felsóhajt, majd kissé bizonytalanul fordul a fiúhoz.* És... mi történt itt, amíg Angliában voltam? Egész véletlenül nem tudod, keresett-e valaki? *Próbál meg témát váltani, rejtély, mekkora sikerrel. Pereus valahogy úgy irányítja a lépéseit, hogy Odron mellett lyukadjon ki.* Bocsánat *Mondja halkan, jóval halkabban, mint Ariana az imént. És különben is... A két szó, amit kiejtettek a szájukon, koránt sem ugyanaz. Az, hogy valaki bocsánatot kér, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy sajnálja is a dolgot. Ezt azért nem kell elfelejteni...* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Okt. 24, 2008 7:55 pm | |
| *Jack csak biccent, majd a lány további mondandóira ismételten ezt teszi.* -Ettől ember az ember, és állat az állat. Odron is ezt tette. Ha elszáll az agya, akkor nem logikázza ki, hogy ha valakinek támad, másnak is fáj. Nincs ideje, se energiája. Ennyi. *aztán elmereng, történt-e valami, mióta a lány elment.* -nem mentél sok időre, és semmi különös dologról nem tudok, ami történt volna. Szerintem nem keresett senki, legalább is rajtam keresztül nem, de aztán lehet, hogy kutatták utánad az iskolát, meg kiásták az összes sírt. *töpreng el, mondandója kellős közepén. Mintha félbevágná a mondatot, de mégis vége van. furcsa. odron közben sandán pillant az állatra, és folyamatosan morog, ahogy az odaér mellé.* -Meghiszem azt.. *morogja gúnyosan, cinikusan egy cseppet, dehát lassan rendeződik magában, majd végül biccent mormogva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Okt. 24, 2008 8:00 pm | |
| *Végighallgatja Jacket, de valahogy már arra sincs energiája, hogy reagáljon a szavakra, amik lassan ugyan, de eljutnak az agyáig, és fel lesznek fogva. Sőt, mikor kúria-kutatásról, meg kiásott sírokról beszél, még mintha egy halvány mosoly is játszana a lány arcán. A mondat furcsasága neki is feltűnik, de rákérdezni vagy ilyesmit nem fog. Pereus kissé csalódottan lépked Odron mellett.* Naaa, ne haragudj már! Bocsánat. Leszünk barátok? *Gyerekes kérdés, de hát úgy látszik, ez a daimón már csak ilyen. Ariana megint csak elmosolyodik, megint csak halványan, aztán Jackre pillant, és egy puszi csattan a fiú arcán.* Én bemegyek. Nem vagyok olyan éjjeli bagoly, mint egyesek... És takarodó van. Szia! *Köszön el, majd int Pereusnak. Az még megvárja Odron válaszát, majd Ariana után fut, aki addigra már néhány méterrel előrébb van. Aztán lassan eltűnnek a kúriában, és a Feketeözvegyig meg sem állnak.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Okt. 24, 2008 8:03 pm | |
| *Jack némán lépked a lány mellett, az ocelot pediglen csak meghökken, újból. Kihagy egy lépést, mert megtorpan, de aztán lép is tovább, és kissé oldalba taszajtja a vadmacskát. De ezt már karmok nélkül, játékosabban.* -Ha ennyire ragaszkodsz hozá, és viselkedsz, akkor megegyezhetünk benne. *mondja, majd kis ideig dorombolni is kezd, aztán biccent, mikor a daimon távozik. Ahogy csattan a puszi Jack arcán, már tényleg meg sem lepődik.* -Néha.. mi? *sunyi mosoly, majd biccent.* -Én sem vagyok bagoly, csak éjszaka kellemesebb a lét. *mondja, majd int a lánynak, és ő maga pediglen kényelmesen sétálgat tovább. Nem feltétlenül igaz az, hogy emgteheti, de azért idekint van, éjjel, mint mindig. Lassan meg elindul befelé, hogy valami legális helyen múlassa az éjszakát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Okt. 26, 2008 9:10 am | |
| -Neeem, mondtam én neked ilyet? Nem szokásom meggondolatlanul ígérgetni.- *mert hogy most épp azt tárgyalják Alessy-vel, hogy Matt állítólag ígért neki valamit... de mikor is? Hmmm... Csak pár napja ismerik egymást, szoktak jókat beszélgetni, haveri viszony. De hősünk szerint ő semmit sem ígért* -Na jó, ha ígértem, szeretném hallani, mi volt az.- *mert bizony a memóriája likas erősen* -Amúgy megjegyzem, irigyellek, hogy mindig ilyen üdítő ötleteid támadnak. Udvar, séta. Legalább felébred az ember. De a kávét lehagytad a sorból, hehe.- *bizony, Alessy se tökéletes* |
| | | Alessy de Vontier Diák
Hozzászólások száma : 195 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Okt. 26, 2008 9:18 am | |
| Nagyon jól emlékszel, csak nem akarod itt mondani. Könnyebb volt a társalgóban azzal hitegetni hogy elmegyünk Angliába, egy vásárba. Tudod, amikor lőni kell a macikért, meg dobálni a konzervdobozokat. Aztán pedig veszünk vattacukrot, amit a dodzsemben viszontlátunk, de ha ott nem... a hullámvasúton. *mondja nagy átéléssel, miközben csodás Adidas women szürke-rózsaszín melegítőruhájában kocog, amihez egy Converse tornacipő is társult.* Kávé? Pföjj... a koffein az, ami ölni tud. Meg a stressz. Ergó igyál narancslevet és meditálj. *mosolyog Matt-re, miközben egyhelyben kocog.* Najó, mára ennyi volt az edzés. *lerántja magáról a nadrágot és a felsőt, és máris előbukkan a fekete harisnya a rózsazsín miniszoknyával, és a smaragdzöld top. Nyakában egy ezüstlánc amit az anyja vett neki, karján pedig egy Swarowski-kristályos Rolex órácska díszeleg, egész vékonyka ezüstszíjjal és apró mutatóval.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Okt. 26, 2008 9:38 am | |
| -Őőőő... Ezt ígértem volna? Ez esetben...Hajajj. Mikor akarsz menni?- *húde könnyen beadta a derekát? Elképesztő. Bár tény, eszébe jutott az ígérete és az ilyet ő sosem szegi meg* -De pontosan merre is akarsz lenni? Mert ilyen rendezvények nagyjából Edinburgh-ban, Wales északi részén és London környékén vannak.- *jól informált fiúcska ő* -Igazad van. Csak az unokatesómnál rászoktam kicsit.- *Eric kávézik xD és nagyon keményen* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Okt. 26, 2008 9:49 am | |
| Van unokatesód? Nem is emlékszem hogy mondtad. Biztos már mágusegyetemet végzett helyes fiú, aki feleségül vette a gyerekkori szerelmét, és most auror... *álmodozik idilli férfjéről, aztán megcsóválja a fejét.* De... izé. Nem járnék egy 22 éves fiúval. Hét év nagyon sok... gondolj bele, ő már az előkészítőn ücsörgött mikor én felsírtam. Nem lenne esztétikus és helyénvaló. Nem ám. *mondja maguknak, nem mintha Matt vagy Alessy a közeljövőben egy 22 éves másguegyetemett nővel vagy férfival akarnának összejönni.* De... szerintem jövő héten elmehetnénk. Mit szólnál a szombathoz? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Okt. 26, 2008 9:59 am | |
| -Őőőő...- *most amolyan "Te ezt komolyan gondoltad?" nézéssel tekint a lányra. Eric és a mágusegyetem. Mikor még az első vizsgát se vette... Jó vicc* -Tudod ő elsős, bár másodikos kéne legyen. A hülyéje megbukott. Mindegy, szóval Eric Croft az unokatesóm, nem egy hősszerelmes srác, boccs.- *elvigyorodik, miközben bekúszik elé egy kép, ohó: Lana és Eric 22 évesen gügyögnek egy kiságy felett kicsi Lanának vagy kicsi Ericnek-vagy mindkettőnek. Poééén nyehehe* -Szombat nekem megfelel, csak a helyről dönts.- *ő speciel menne Edinburgh-ba, de a lányon áll, merre menjenek* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Okt. 26, 2008 10:19 am | |
| Hát nem is tudom... valahogy nem ismerős ez az Eric, de biztosan összefutok vele, ahogy ismerem magamat. *kuncog fel halkan, és a kúria felé int.* Menjünk be, hideg van. Amúgy nekem Edinurbergh megfelel. Azaz... az az E betűs. Bocsi, nem jó az angol kiejtésem... annyira. Egyébként te tavaly óta itt vagy, vagy idén felvételiztél? Én és a tesóim egy hete jöttünk... kábé. *mosolyog Matt-re, és elindul az Étkező felé, mivel igencsak éhezik.* Korog a gyomrom... te nem vagy éhes? | |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 1:59 pm | |
| *Vic baktat le az udvarra, kivételesen gitárt nélkül. Kissé fázik, és ezért nem kockáztatja, hogy netn lefagyjanak az ujjai. Kinéz magának egy paodt, majd ledobja magát és dudolászva néz maga elé.* | |
| | | Nadin Senoil Diák
Hozzászólások száma : 574 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 2:08 pm | |
| *Miután sikerült végigsétálnia 3 emeletet, végre kijut a kúriából az udvarra. Azonnal megcsapja arcát az őszi szél, s a levegő esős illata.* ~ Brr... Még szerencse, hogy melegen öltöztem.~ *Gondolja magában, miközben két kezét zsebre teszi, és összébb húzza magát a kabátja alatt. Így szépen elindul, s nézelődik egy ideig a gyönyörű, bár kissé szomorú tájon, majd eljut az udvar széléhez, ahol folyik a kicsinek nem nevezhető patak. Szépen leül az egyik fa tövébe, majd törökülésbe húzza magát, előveszi táskájából a fából készült, A4-es méretű tábláját, amire egy tiszta fehér lapot vesz elő, majd pár grafit ceruza is előkerül, s Nadin szépen nekiáll rajzolni. Először még ő maga se tudja, hogy pontosan mit, de lassan kirajzolódik egy férfi arca, haja, szemei és így tovább. Így üldögél, s csendben dúdol magában, miközben rajzol.* | |
| | | Jessica Dream
Főkarakter : orsy_11@freemail.hu Hozzászólások száma : 2724 Kaszt : Üzenőláda : :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 2:18 pm | |
| *Mex és Jess sétálgatnak...egy kis levegőzés sose árt neki...így kiment az udvarra...rögtön két Deris diákot is észre vesz.* -Sziasztok! Nadin...nem jössz ide?-*kérdezi egy mosollyal arcán majd Victoeiához fordul még reméli Nadin oda jön hozzájuk.* -Te...hogy hogy itt?-
| |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 2:27 pm | |
| -Sziasztok. Én? kiültem levegözni, hát ti?-kérdi majd feláll és mosolyogva a többeiekre pillant. -Amugy nem nagy élet van itt, ti is észrevettétek? vagy csak én maradok ki majdnem mindenből?-mosolyog. | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 2:29 pm | |
| *Kissé meglepődötten pillant a hang irányába, de csak egy mosoly keretében int fejével, hogy most nem megy oda. Így folytatja tovább a rajzolást, ami lassan kezd kibontakozni. Néha persze elég érdekes arcot vág hozzá, de hát ez van, ha rajzol, vagy valamibe belefeletkezik nagyon.* | |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 2:30 pm | |
| *Egy tanár lép ki a kúria falai közül, már jó ideje nem mutatta meg kis fél-véla, fél-tünde arcát a diákságnak. Azért jó lenne, ha megismernék még is csak a diákok, nem csak néhány látná órájáról. Igen csak lengén van öltöve, és jelét sem mutatja annak, hogy netalántán fázna. Egy rövid ruha van rajta és egy kapucnis köpeny, de a kapucni most a hátán pihen. Kígyója mögötte siklik a földön, nem lemaradva, sőt néha mellé ér és körbe sziszeg. Mikor Alatariel észre veszi a diákokat először nem óhajt velük beszédbe elegyedni, de aztán még is úgy dönt, hogy odamegy hozzájuk. Jobban mondva ketté vannak osztva, egy deridionos lányka még nem csatlakozott a másik két lányhoz. Inkább aki egyedül van, ahhoz szól. A tanárnő véla szépsége és tünde füle le rí róla, bár jégkék szeme olykor ijesztő is lehetne.* - Üdvözlet a kisasszonynak. Hogy-hogy itt kin van, a helyett, hogy bent élvezné a kúria melegét? *Kérdezi a nő, bár először az is eszébe jutott, hogy megemlíti, hogy tanulniuk is kéne, de ez persze veszett ügy. * | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 2:39 pm | |
| *Kicsit meglepődik, mikor egy felnőtt nő hangja szólítja meg. Így amíg Alatariel-re néz, ölébe teszi a lassan, de biztosan készülő képet.* - Oh... Jó napot, tanárnő. Hát, nem volt kedvem bent kuksolni, inkább kijöttem a szabadba rajzolni. *Válaszol mosolyogva a tanárnőt, s int maga mellé, hogy van kedve, akkor nyugodtan foglaljon helyet.* - Egyébként Nadin Senoil, Deridion hallgató. *Gyors bemutatkozás egy kedves mosoly keretében, majd lepillant az ölében pihenő rajzra, s ismét nekilát pár helyen igazítani, szépíteni a képet.* - A tanárnő nem fázik ilyen időben ebben a vékony ruhában? *Kérdi kíváncsian, s egy kicsit aggódva, mikor végignéz Alatariel-en, nehogy megfázzon itt neki szegény tanerő. Bár ebben azért kételkedik, de aggódni még lehet.* | |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 2:51 pm | |
| ~Rajzolni? És deridionos?~ *Vékony szemöldöke magasabbra szökik, miközben a diákon néz végig,és a rajzot is keresi tekintetével, hátha, kicsit láthat belőle. Persze jégkék szemeivel nem kutat olyan feltünően, a lány nem láthatja, hogy mennyire kiváncsi a rajzra.* - Egy harcos hercegnő, aki egyben műkedvelő.. Érdekes, kisasszony. Manapság a diákok mindent kedvelnek, nem csak azt, amiben igazán jónak kéne lenniük.. Bezzeg az én időmben. *Természetesen ezt a szófordulatot direkt csempészte szavaiba és egy kis cinkos mosolyt ejt a lány felé. A nő tényleg mondhatja hogy mi is volt az ő idejében, hisz már több mint 70 éves. * - Kisasszony, gondolja, ha fáznék, akkor így jöttem volna ki? Senoil kisasszony.. ön ha jól tudom egy varázsló iskolában van. Egy egész egyszerű kis varázslat teszi, hogy nem fázom, amit ön még ebben az évben tanulni is fog, a Hőburok. Figyeljen majd az órákon és magának sem kell melegen öltöznie. *Mosolyodik el a nő, bár kicsit kisérteties a mosolya. Lenéz kígyójára aki szolidan megszaglászta a Deridionos kislányt, majd felvonja a szemöldökét és bólint.* - Most megyek kisasszony, örülök a csevelynek. Jövő évbe elvárom, hogy az én órámra jelentkezzen. *Halkan elkuncog, majd hátatfordít a lánynak és kígyójával együtt a kúriába megy.* | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 2:57 pm | |
| *Elmosolyodik a nő válaszán, s nagyon szimpatikusnak is találja. A kígyó pedig nem zavarja, mindig is vonzódott hozzájuk valamilyen szinten. Meg amúgy is, szereti az állatokat.* - Ohh... Tényleg... *Ezt a Hőburok varázslathoz teszi hozzá és kissé elvörösödik, hogy ez eddig nem is jutott eszébe. Varázsló iskolában van, és tény és való, mugli származású. Jó párosítás.* - Viszont látásra, tanárnő. *Köszön, és integet is egyben a tanárnő után, majd mosolyogva befejezi a rajzot, s elgondolkodva gyorsan félreteszi, s egy újabb lapot elővéve, nekiáll egy új rajznak, amin egy nő lesz majd látható. Hát igen, Alatariel tanárnő megfogta, és ahogy beszélgettek, meg is kedvelte. Így most reményei szerint sikerül lerajzolni a hölgyet.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:00 pm | |
| *Bella és Leonidas sétál ki az udvarra, hogy szívjon egy kis friss levegőt. Először megáll az ajtó előtt, és onnan kémlel körbe. Meg is pillant egy lányt, akit még nem ismer, így felé veszi az irányt* - Szia, nem zavarok? *kérdezi érdeklődve* - Arabella vagyok *mutatkozik be* - Ő itt a daimónom Leonidas *a hópárduc fejet hajt, ez jelenti nála az üdvözlést. Miközben a válaszra,, és a bemutatkozásra vár szépen leül a fűbe, Leonidas pedig mellé telepszik, s aranysárga tekintetét a még ismeretlen lányon tartja* | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:04 pm | |
| *Ismét egy új arc, így mosolyogva Arabella felé fordul.* - Hello. Dehogy zavarsz, csak nyugodtan. *Mondja, s miután a lány leült a fűbe, válaszol is neki.* - Nadin Senoil. Szép daimon. *Már lassan nem lepődik meg a daimonokon, bár először furcsa volt neki ez az egész dolog, de hát nem tehet róla. Mugli.* - Hogyhogy idekint az ilyen cudar időben? *Kérdi mosolyogva, miközben tekintetét a már majdnem kész rajzra összpontosítja, amin egy nő látható. Gyorsan aláírja mind a két rajzot, amit eddig csinált, majd visszateszi őket a már így is rajzokban bővelkedő kis mappájába. hát igen, egyik eltitkolt szenvedélye a rajzolás, ami többé-kevésbé megy is neki.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Okt. 27, 2008 4:09 pm | |
| *Hallgatja a lány bemutatkozását* - Köszönöm *mondja a dicséretre, majd a papírra pillant, bár azt nem nézi meg, hogy mi áll rajta, inkább megkérdezi* - Mi szépet rajzolsz? *bár mire felteszi a kérdést máris elteszik a papírokat, így nem sok értelme volt a kérdésnek, de hát így járt.* - Hát gondoltam szívok egy kis friss levegőt *válaszol még az előbb feltett kérésre* - És te, hogy-hogy itt kint? *kérdez vissza, majd inkább csendben figyeli tovább a lányt* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |