Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+85Cirdan Arahael Aletha Apphia Ivona Ivanovna Fleur Chant de Mort Marielle il Sernioll Hristina Dessislava Mae Love Samantha Cyen Elesmery Anna Ivanov Cloe Noybe Vaszilij Potrevszkij Wendy Deverell Shiwo Altolos Timothy Waylan Teodor Mihail Jason Nolan Sheila Leays Anil Tanuki Darien Manath Joe M. Renaldo Cirelin de Sovalon David Branson Behrooz Jahrom Ville Hyvönen Summer Crannion Kaen el Jericho Katharina A. Lukevszky Siegfried Zauberer Liliana Colene Tomhail Iliya Mikhail Kalandmester Anton Grigoriy - Allidon Bajkai Melinda Matthew Colin Becky Anona Queen Jane Scott Gary Shazzox Meriel Ravenwood Nargile Ljubjana Kynger Iwood Gethin Awstin Conley Lance Drevinor Ramona Dragon Vica Caroline Evans Rupert Rankle Anaze White Estera Linnet Rosetta Waylan Alecia Roxanna Easter Aravis Anton Olvier Lefell Atanas Iordan Driana Stardew Alexandra Sirov Nick Damien Parlay Matthias Darren Fletcher Nicol Bennet Mirabell Jeveaux Olga Korovjova Raul Garcia Heranandez Ayla Madyzyn Kyo Nobory Amaril Gwyneth Lucrecio Amakiir Anna Svetlana Lori Ashley - Allidon Leonard de Wandom Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Aurora Valanthe Mediaris Jessica Dream Nadin Senoil Victoria Dewey Alessy de Vontier Jack Darkfield Dhaila Lancaster Laura Wylee Quarion Galanodel Ann-Tabitha Serenity Andrew Worthington Ivor Oleg Lilia Radoslava Domajan Gurskovity Nemes Balázs - archiv Jenny Krissy 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jenny Krissy Diák
Főkarakter : nikyta94@hotmail.com Hozzászólások száma : 278 Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.
| Tárgy: Udvar Kedd Okt. 21, 2008 6:49 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 2:20 pm | |
| *Nos igen, Wanda Dorcas Gloria, Naxeldires, Diáktanács-tag tűnik fel a kúria ajtajában, az udvar felé tartva. A mai napon tetőtől talpig vörösbe van öltözve, és a kalapján is(amely természetesen nem hiányzik a fejéről) egy vörös rózsa díszeleg. Kezében nyuszija ücsörög halálosan nyugodtan. Bár szerencsétlen nyúl fázik egy kicsit, mivel télvíz ideje van, ráadásul hóval, és jéggel. A lány gondol egyet átváltozik macskává, és felugrik a padra, majd nyávogni kezd mint egy aranyos kismacska, és várja, hogy valaki arrafelé menjen.* | |
| | | Ramona Dragon Diák
Főkarakter : eszterlanc9@hotmail.com Hozzászólások száma : 409
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 2:29 pm | |
| *Ramona sétálgat az udvaron, s megy, megy... majd meglát egyedül egy macskát és egy nyulat. Megáll előtte, s jobbra és barra tekint. Senki sehol.*~Ez azért furcsa.~*gondolja magában. Leül a állatkák mellé, és Éjfélt leteszi mellé. Persze Ramona nem is sejti, hogy a nővére van a macska bőrbe. Majd hirtelen elkapja az álmodozás, és a karácsonyról kezdett el álmodozni.*
//Fagyás!// | |
| | | Wanda Dorcas Gloria
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 2:46 pm | |
| //Olvadás.// *Wanda végigméri az érkező lányt, akin látja, hogy a kishúga, majd mikor leül mellé elkezdi szagolgatni, majd hozzádörgölődzik, ahogy az jó macskák szokása. A nyuszi közben figyeli az eseményeket. Majd miután a lánynak elege lett a dörgölődzésből, odamegy a nyúlhoz, és elkezd vele játszani. A mancsával ütögeti, meg ilyenek, amit a nyúltól vissza is kap, méghozzá úgy, hogy leborítja a padról, és leesik a hóba. Ezután Wanda hirtelen visszaváltozik eredeti alakjára, és röhögve fetreng a hóban.* - Szia.*köszön húgának nevetve, majd nyújtja felé a kezét, hogy segítse fel.* | |
| | | Ramona Dragon Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 2:52 pm | |
| *Ramona, mikor újra visszatér földre, csak nézi az eseményeket. Majd mikor a nővérét látja mikor a macska eltűnik, csak csak kitágulnak a szemei.* - Tee! *mondja Ramona és a nővérére mutat, ki a földön nevet.* - Egyébként, szia! *szólal meg megint.* - Mi van veled? *kérdezi meg Wandától.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 2:58 pm | |
| *Mivel nem lett felsegítve, hanem ki lett nevetve, továbbra is a földön hempereg a hóban, és onnan nézi húgát.* - Én?*kérdez vissza a "tee" című megnyílvánulásra, de még mindig nem hajlandó felállni a földről. Haja tiszta kosz, és telement hóval, ami kissé hűti a fejbőrét, sőt már a cipője, és egyéb ruhái is teljesen átáztak a hótól, de ez egyáltalán nem zavarja.* - Nincs velem semmi különös. Jössz ma a karácsonyi bálra, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz, és remélem nem fog semmi sem történni... Mert a múltkor mikor allidonos és naxis közös program volt, akkor leszakadt a padló, és alatta egy börtönszerűség volt, ahová patkánnyá változtatott foglyok voltak bezárva... undorító volt... szerencsére Atanas-szal tudtam maradni, és nem lett semmi bajom. Nem tudom ismered-e, naxeldires...*meséli, miközben felkel a földről, és leül húga mellé, majd elővesz egy csomag gumicukrot.* - Kérsz?*kérdezi mosolyogva a lány felé tartva a zacskót.* | |
| | | Ramona Dragon Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 3:06 pm | |
| *Ramona csak ül s néz a nagy világba.* - Aha, szerintem igen, vagy legalábbis remélem... Szép ruhába kell menni? *kérdezi Ramona, aki még mindig csak a rossz dolgokra tud gondolni.* - Uh, az rossz lehetett. *mondja Wanda storyára.* - Köszi! *mondja, s kivesz egyet.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 3:10 pm | |
| *A lány rácsodálkozik kicsit a húgára.*~Valami baja van.~*dönti el magában, majd elkezd válaszolgatni a kérdéseire.* - Igen, szép ruhába. Én abba fogok menni, amit tőled kaptam szülinapomra, mit szólsz hozzá?*kérdezi mosolyogva, majd megint csak furin néz, mikor a lány kiveszi a gumicukrot. Olyan szomorkásnak tűnik.* - Mi a baj? Nagyon szótlan vagy. Tudod, hogy nekem elmondhatod, elvégre testvérek vagyunk, vagy mi...*mondja a húgára mosolyogva.* | |
| | | Ramona Dragon Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 3:16 pm | |
| *Ramona rágcsálja azt az egy gumicukrot, amit kivett, miközben a földet lesi.* - Az jó! *mosolyog egyet, majd újra a földre néz.* - Á semmi semmi. *mondja, és újra csöndben marad. Kis gondolkodás utána újra kinyitja száját.* - Nagyon látszik? *kérdezi megy Wandát, s egy újabb gumicukrot vesz.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 3:20 pm | |
| *A lány egyik szemöldöke kissé feljebb szökik, mikor Ramona azt mondja, hogy semmi baja, majd a másik is, mikor megkérdezi, hogy nagyon látszik-e, sőt a szája is nagyobbra nyílik.* - Eléggé látszik, rajtad, hogy valami bajod van, és mondd, el, mert hidd el, hogy segíteni akarok.*mondja, miközben megfogja húga két vállát, majd megöleli.* - Ugye nem annyira komoly, mint amilyennek látszik, mert ahogy így rádnézek, majdnem olyan képet festesz, mint aki gyászol...*mondja szomorkásan.* | |
| | | Ramona Dragon Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 3:23 pm | |
| *Ramona egy mély levegőt vesz.* - Hát, nem tudom! Valami bajom van, s mégsem tudom, hogy mi! Furcsa dolgot érzek! A szívem és sokkal gyorsabban kalapál, de nem tudom miért. Leírhatatlan érzésem van. *mondja, és elcsöndesedik.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 3:27 pm | |
| *Elengedi a húgát az ölelésből, majd a szemébe néz.* - Fiú van a dologban?*kérdezi, bár úgy elég nehéz valakit kifaggatni arról, hogy mit érez, ha még maga sem tudja.* - Nem sokára itt a karácsony.... elvileg boldognak kéne lenned, hiszen kapni fogsz ajándékot a szüleidtől, tuti h postáznak neked valamit.*mondja, majd rákacsint a lányra, aztán megsimogatja a nyusziját.* - Bár az Új Év sok újdonságot rejthet, de megbírkozunk bármivel is... a csapatszellem mindennél erősebb.*mondja el hatalmas mosollyal a gondolatát.* | |
| | | Ramona Dragon Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 3:35 pm | |
| *Ramona szinte már nyűgös állapotban van.* - Nem tudom, hogy fiú van-e a dologba, de legszívesebben, most elkezdenék sírni, és soha nem hagynám abba... Igen tudom, Karácsony, örülök is, és tudom hogy küldenek, és is tudom, hogy neked is küldenek, a szüleink. *mondja és egy 2mp-es mosoly követi, majd újra lefelé néz.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 20, 2008 3:44 pm | |
| - Talán csak az időjárás miatt van, nem? Mindenkit lehangol, ha nem süt annyit a nap... azért van, hogy nyáron többnyire boldogabbak az emberek...*magyarázza meg húga hirtelen szomorúságát, majd elmosolyodik.* - Ne aggódj, majd a karácsonyi bál után nem leszel ennyire szomorkás. Biztos vagyok benne, hogy szuper lesz.*mondja egy hatalmas mosollyal azzal belemarkol a gumicukros zacskóba, és egyszerre egy maroknyi gumicukrot rak a szájába, és miután lenyelte elneveti magát. Egyszerű, mégis hatásos vidítási kísérlet, bár nem tudja, hogy ez hogyan fog Ramonára hatni.*
//Fagy.// | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 1:21 pm | |
| *És hamarosan egy szökkengető, és énekelgető lány tűnik fel az udvaron, jó vastagon felöltözve, ugyanis nem kicsit van hideg. Van rajta egy fekete csizma, egy fekete nadrág, ugyanilyen színű földig érő kabát, és természetesen kalapja, melyen egy fekete színű rózsa díszeleg. És természetesen nem hiányzik a lányról egy jó vastag sál, és egy szintén vastag kesztyű. Ahogy meg ropog a lába alatt a hó. Nyusziját bent hagyta a meleg szobában, hiszen nem akarja, hogy szerencsétlen megfagyjon, és jelen pillanatban gumicukor sincsen nála, csak pár szem jó meleg mézeskalács, amit eszeget, miközben az egyik pad felé halad. A padot ellepte a hó, melyet a lány a kabátja ujjával elsöpör, és leül oda. Majd elővesz egy papírt, meg egy ceruzát, és rajzolgatni kezd, melyhez jobb helyet is választhatott volna, de az mindegy. Miközben rajzolgat, elkezd énekelgetni, és figyeli a fehér havat, meg gondolkodik. Annak ellenére, hogy rossz az idő felhőtlen hangulata van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 1:34 pm | |
| *miután végigsétált a folyosókon kimegy az udvarra...* ~nem emlékeztem hogy ennyire hideg van idekint~* vacogva sétál tovább, hiszen csak egy fekete pulcsi van rajta, fekete--fehér kockás sállal, a jólmegszokott fekete csőgatya, és egy tornacipő.. nem valami varázslóhoz méltó viselet.. haját össze-vissza fújja a szél. leül egy padra, miután lesöpörte róla a havat, bekapcsolja mp3ját amit mugli származású anyjától kapott szlinapjára, és zenét hallgat, miközben medálljátfogja, ez már szokássá vált, hiszen denevéres medálja a kabalája, s a kedvenc tárgya.. nézi az eget, és gondolataiba merül* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 1:40 pm | |
| *Wanda észreveszi a padhoz közeledő lányt, majd azt is, hogy az leül mellé. Csak mosolyog egyet, majd felhagy a rajzolással és elteszi a papírt.* - Szia. Wanda Dorcas Gloria vagyok, Naxeldires, Diákképviselő, benned kit tisztelhetek?*kérdezi a lányra mosolyogva, és észre sem veszi, hogy Lyra mp3-at hallgat. Egyébként ismeri az ilyen kütyüket, mivel ő is mugli származású.* - Nem láttalak még errefelé. Csak nem új vagy?*kérdezi egy mosollyal az arcán és ekkor tudatosul benne, hogy a lány zenét hallgat.* - Milyen zenét hallgatsz? És kérsz mézeskalácsot? Finom, meleg, nemrég sütöttem a konyhába.*mondja egy mosollyal az arcán, majd a lány felé tartja a zacskót, amiben az apró sütik vannak. Két dolog amiből sokmindent megtudhat a lány jelleméről. Egyrészt abból, hogy milyen zenét hallgat, másrészt meg abból, hogy mit mondd a sütikre. Mindig ilyen trükökkel próbálkozott, ha idegennel találkozott.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 1:52 pm | |
| *mikor ráköszön a lány kikapcsolja zenelejátszóját, kiveszi füléből* szia.. Lyra krasimira vagyok. Tegnap este érkeztem, és Madridból jöttem, és én is Naxeldires avgyok, aminek nagyon örülök, mert tényleg ezen a szakon tudtam volna leginkább elképzelni magam. Rockzenét hallgatok, nem tudom, de rám valamiért nyugtató hatással vannak a pörgős számok, még aludni is képes avgyok rockzenehallgatás közben*elmosolyodik és kicsit rendbetezsi kócos haját, ami eddig is kócos volt, de a szélnek köszönhetően inkább hasonlt szénabogjára, mint hajra.* nagyon finom az illata a mézeskalácsnak.. tényleg nem baj, ha megkóstolom?* kivesz egy sütit a zacskóól és megeszi* ez egyszerűen mennyei.. nagyon ügyes vagy.. tudod amióta megjöttem még egy falatot sem ettem... de ez mennyei.. én sajnos nem tudok ilyen ól sütni*mosolyogva nézi a lányt* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 2:19 pm | |
| *A lány csak rámosolyog a másikra, mikor bemutatkozik.* - Én Angliából érkeztem.*Teszi még hozzá, mivel a lány is elmondta, hogy honnan jött.* - Nekem nem kedvencem a rockzene, de én igazából bármit meghallgatok.*mondja mosolyogva, és magában el is dönti, hogy annak ellenére, hogy fekte-fehér ruhákban jár még a tulajdonságaiban nem olyan mint a legtöbb Naxeldires. Nem rideg, nem visszahúzódó, sőt egyenesen barátkozó, és ezen mosolyog egyet magában.* - Persze, hogy nem baj. Ha baj lenne nem kínállak meg.*mondja kissé talán gyermekesen felkuncogva. Mostanába úgytűnik ez a mániájává válik. Aztán mikor a lány megeszi a sütit, és úgy tűnik ízlik neki, Wanda elmosolyodik.* - Köszönöm szépen a dícséretet, de azért én sem vagyok egy profi szakácsnő... szükségem volt egy szakácskönyvre.*mondja vigyorogva, majd az órájára néz.* - Jajj, ne haragudj mennem kell... remélem beszélünk még. Szia.*köszön el egy hatalmas mosollyal az arcán, azzal feláll és elindul a szobája felé egyedül hagyva a lányt, aki Wanda reményei szerint nem fog eltévedni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 2:26 pm | |
| *figyeli a lányt majd mikor az köszön neki ő is hasonlóan tesz* szia.. és mégeygszer köszönöm a finom sütit *mosolyog majd mikor eltávolodik a lány ismét elkezd zenéthallgatni és gondolataiba merül...~meg kéne néznem az istállót... ~*egyik zsebéből elővesz egy hajcsatot, mert kezdi zavarni, hogy a szél percenként kócolja össze újra meg újra haját.. pár percig még nézelődik, hallgatja a zenét, majd kikapcsolja mp3át, feláll a padról, és elindul sétálni*~ megkeresem az istállókat.. ja annyira hiányzik smeralda..remélem nem tévedek el~* elindul az egyik irányba, léptei lassúak, nehezk, hiszen nem aludta ki magát rendesen a hosszú út után..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 8:14 pm | |
| [Ma reggel] *Deyan izgatottan érkezik az udvarra, indulásra készen, kezében láda. Rajta a pulcsija felett kabát és meleg kesztyű. Még Aravis nincs itt, ezért leül egy padra, és szuggerálja a kastély ajtaját, hogy lépjen ki rajta a lány.*
|
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 8:52 pm | |
| *A lány rögtön megjelenik a kastély ajtajában, maga előtt lebegtetve az egy nem nagy, de annál inkább szúlyosabb böröngjét. Kezében biztos nem bírta volna el. Fejére kötött sapkát húzott, meleg fekete elegáns kabátja alól kilátszik mély fekete fénylő selyemszoknyája, ami alá jó rétegesen öltözött. Kezére kesztyűt húzott, lábára pedig térdig érő csatos csizmát. Lepkéi egyik felső zsebje szélére szálltak, onnan kémlelnek kifelé. A lány integet Deyannak. ~Hogy fogom én kibírni nélküle 2 hétig...na de most nem ezen kell agyalni, hanem mi lesz ha odaérünk, hogy köszönjek majd, hogy viselkedjek...nem kell félni- bíztatja magát - nem vagyok én olyan rossz kislány.~ Ennél a gondolatnál halkan kuncog egyet és megcsókólja Deyant, a csók hosszú és lágy. Közben ijedten rebbenek szét, mert valami zajos puffant mellettük. Hát igen az az a bőrönd, amit a lány lebegtetett, mire hangos kacagásba kezd. - Hát igen ömm, túl belefeledkeztem az előbbibe, nagyon jó volt.. - jegyzi meg pirulva. *Újból kimondja a varázsszót és elindulnak, hogy még idejében elérjék a vonatot.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 22, 2008 9:06 pm | |
| *Nemsoká érkezik is Aravis. Ő felpattan, és a lány elé fut.* -Szia, drá... *eddig jut a köszönésben, mert Aravis rögtön az ajkain csüng, amit ő egyáltalán nem bán. Óvatosan leteszi az utazótáskáját, átöleli a lányt, és úgy csókol vissza. Ekkor alaposan megijed, mert egy nagy puffanást hall, és elválik Aravistól. Aztán kiderül, hogy az csak a lány utazóládája volt. Ő kicsit felnevet, és ő is megjegyzi a véleményét.* -Nem baj. Örülök neki. Szerintem is nagyon jó volt. Csak kicsit megijesztettél. De sebaj. Egyébként gyönyörű vagy. *ad még egy puszit a lány szájára, aztán gyorsan elválik tőle,mielőtt újra belelendülnének, mert indulni kell, a vonat nemsoká indul.* -Akkor induljunk szerintem. csak arra figyelj, hogy az állomáson már ne lebegtesd, mert a mugli Szófiába érkezünk. Majd seítek legfeljebb. Az enyém gurulós. *mondja, és kézen fogva elindulnak az állomásra.* |
| | | Ivor Oleg Diák
Főkarakter : bennyo0708@hotmail.com Hozzászólások száma : 251 Kaszt : Üzenőláda : "Barát az, ki megértést kínál, ha az élet meggyötör, kinek mindig van annyi mosolya, mely derűssé varázsolja a napodat, ki elfogad olyannak, amilyen vagy, s boldog, hogy épp ilyennek lát."
Ha játszanál írj,vagy vegyél fel msn-re!
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 23, 2008 8:55 am | |
| * Ivor sétálgat karácsonyi öltözetben,kicsit viccesen néz ki,de ettől függetlenül boldogan sétálgat az udvaron. Valószínűleg őt is elérte a karácsonyi hangulat. Egy elég vicces könyvet olvashat mert egyszer-egyszer hangosan felnevet. Rajta kívűl nem sokan maradtak a kastélyban így a karácsonyi szünetben.De őt ez nem zavarja. Keres magának egy padot leül,érzi hogy hideg a pad és mivel nem akar felfázni egy párnát varázsol magának. | |
| | | Kyo Nobory Diák
Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 23, 2008 12:29 pm | |
| *Egy fekete kimonós, inkább naracssárgás, ám mégis sárgás - avagy a kettő közti átmenetű- színű hajú lép az udvarra. LÁbán most is fapapucs, em ezúttal egy jó vastag zokni is van rajta, jófajta, kétujjas. Kimonója is más, mint amit eddigviselt, jól bélelt, szülei adták neki, mivel itt hidegebba z idő, mint otthonában, főképp ilyenkor, ám a japáns záramzású ifjú hamar hozzászokott az időhöz. Oldalán egy markolat lóg ki a kimonó alól, szintén fekete övével egybvonalban, s a hosszúkás markolaton egy afféle ékkőszerűség, pompázik vörös színben, mely azt sázndékozik jelképezni, hogy ugyan részben mágikus útra lépett, ő akkor is a Nobory klán része, az volt, és az is marad. Az udavrra lép kia kúria bnyújtotta melegségből, egy pillanatra megvacog, ám nem zavartatja amgát,t ovábbsétál, mit sem törődve azzla, kinek az útját keresztezi, vagy ki van errefelé. Hangulata kcsiit morcos.* ~Elvileg iylenkoer ünneplik a szeretett, s mindeenki a családjával van? Höh... Én alapból haza se tudnék menni, emrmire megérkezem indulhatok is vissza...~ *Töpreng, ám nem giazán izgatja a dolog, megvan Ő egyelőre egyedül is. Szépen csöndesen halad tovább.*
| |
| | | Shiwo Altolos Diák
Főkarakter : branermeister94@freemail.hu Hozzászólások száma : 584 Kaszt : Üzenőláda : Nosztalgiázás a régi szép idők kedvéért. Ha ezt látod, akkor tudd, a Holtak Őrei még mindig "élnek".
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 23, 2008 12:51 pm | |
| *Fekete köpeny, fekete nadrág és fekete ing. Egyhangú színek, ám annak aki viseli nem számít. Mintha gyászolna valakit, és ez így is van. Shiwo gyásza, apja iránt örökké tart. Lassú kimért léptei nyugalomról árulkodnak. Arcán hideg mosoly fut át, az amúgy is hideg idő mellé. A távolban egy fekete foltot lát, bár sejti, hogy diákkal van dolga. Lépteit kicsit megszaporázza, és egyenesen arrafelé tart, amerre azt a valakit/valamit látta. Hamarosan oda is ér, és most már ki tudja venni, hogy egy japán diákkal van dolga. Ruhaviselete árulta el őt, hisz a kimonó és a fapapucs nem európai viselet. ~Vágott szemű állatok.~ *Keze kardjának markolatán nyugszik. Angol származása révén, valamiért nem kedveli a keleti népeket. Ahogy a tündékkel sincs jóban, úgy a japán és kínai népeket is megveti valamiért. Ahogy a fiú mellé ér, hideg szemmel néz rá. -Shiwo Altolos. Naxeldir. *Mutatkozik be röviden, és kimért tekintettel néz a másik fiúra. -Kihez lenne szerencsém? ~Azonkívül, hogy egy japán söpredék áll előttem?~ *Kérdi, de utolsó gyondolatát inkább megtartja magának. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |