Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+85Cirdan Arahael Aletha Apphia Ivona Ivanovna Fleur Chant de Mort Marielle il Sernioll Hristina Dessislava Mae Love Samantha Cyen Elesmery Anna Ivanov Cloe Noybe Vaszilij Potrevszkij Wendy Deverell Shiwo Altolos Timothy Waylan Teodor Mihail Jason Nolan Sheila Leays Anil Tanuki Darien Manath Joe M. Renaldo Cirelin de Sovalon David Branson Behrooz Jahrom Ville Hyvönen Summer Crannion Kaen el Jericho Katharina A. Lukevszky Siegfried Zauberer Liliana Colene Tomhail Iliya Mikhail Kalandmester Anton Grigoriy - Allidon Bajkai Melinda Matthew Colin Becky Anona Queen Jane Scott Gary Shazzox Meriel Ravenwood Nargile Ljubjana Kynger Iwood Gethin Awstin Conley Lance Drevinor Ramona Dragon Vica Caroline Evans Rupert Rankle Anaze White Estera Linnet Rosetta Waylan Alecia Roxanna Easter Aravis Anton Olvier Lefell Atanas Iordan Driana Stardew Alexandra Sirov Nick Damien Parlay Matthias Darren Fletcher Nicol Bennet Mirabell Jeveaux Olga Korovjova Raul Garcia Heranandez Ayla Madyzyn Kyo Nobory Amaril Gwyneth Lucrecio Amakiir Anna Svetlana Lori Ashley - Allidon Leonard de Wandom Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Aurora Valanthe Mediaris Jessica Dream Nadin Senoil Victoria Dewey Alessy de Vontier Jack Darkfield Dhaila Lancaster Laura Wylee Quarion Galanodel Ann-Tabitha Serenity Andrew Worthington Ivor Oleg Lilia Radoslava Domajan Gurskovity Nemes Balázs - archiv Jenny Krissy 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jenny Krissy Diák
Főkarakter : nikyta94@hotmail.com Hozzászólások száma : 278 Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.
| Tárgy: Udvar Kedd Okt. 21, 2008 6:49 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kyo Nobory Diák
Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Dec. 25, 2008 2:47 pm | |
| *Csöndedsen lépked előre, ám meg kell hamarosan torpannia. Lángnyelvek csapnak fel előtte, s hamarosna egy borték marad a helyükön. Kyo lehajol,s felveszi azt,s alaposaban is emgvizsgálja. Ekkor látja, hogy szakjának jele van rajta, melyre Kyo azonnal nagyobat nyel, s feltekint az égre.* ~Hát akkor lássuk csak...~ *Kinyitja, s elolvass a alevelet. Szemével kétszer is átfutja a sorokat, majd emg is indul a célszoba felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 27, 2008 9:01 am | |
| *Mila érkezik az udvarra. Hosszú, fekete, vastag talár van rajta, a fején kapucni. Kicsit hull a hó, de épp, hogy csak szállingózik. A lány sóhajt egy nagyot.* ~frankón nem vagyok normális, hogy ilyenkor ilyen hülyeségeket csinálok~*morogja a lány és megáll az udvar közepén.* ~száraz toboz! ilyenkor! wáá!~hisztizik egy sort, majd dobbant is egyet a lábával, hogy kissé hatásosabb legyen a hisztije. Majd ismét lemondóan sóhajt egyet.* -Amit muszáj, azt muszáj...*-motyogja, majd előveszi pálcáját.* ~még hogy dalmágia... a büdös életbe nem fogok énekelgetni, hogy meggyújtsak valamit...~*morogja ismét. Meglegyinti a pálcáját és elmotyog egy Invito toboz! -t. Egy közeli fáról hangos reccsenés hallatszik. Mila kikerekedett szemmel néz a fenyő felé, amiről leesett az összes hó.* ~csak egy tobozt kértem, nem egy ágat...~*motyogja és kicsit félősen megy közelebb a fához. Pár pillanat múlva egy nagy toboz repül felé. Mila elkapja.* ~oké. még száraz... de meddig...~*néz fel az égre, ahonnan a szállingózó hópelyhek meg-megtalálják a tobozt. Mila ismét a pálcája után nyúl:* -Leperex!-*mutat a tobozra, majd egy fejbólintás kíséretében konstatálja, hogy a toboz száraz marad. LEteszi a tobozt egy kisebb sziklára, majd a zsebébe kezd kutatkodni.* -Hogy is volt az a dalocska?-*motyogja alig hallhatóan, majd egy papírlapot vesz elő a zsebéből. Elolvassa az utasítást, majd köhint egyet.* ~zsírul nem vagyok normális, hogy ezt csinálom...~*gondolja, majd halkan, hogy még véletlenül se hallja meg senki, énekelni kezd:* Tűzhullám, Lángörvény, Rohanvást, Tör feléd, Mélység tüze és magasság tüze, Te, Égzengés szelleme, viharnak csillanó szeme, Forróság, Fényesség, Villanás, S vége már." *Ahogy az utolsó szót kimondja, maga előtt a levegőben, szinte a szeme előtt egy kisebb tűzörvény jelenik meg. Szinte akkora, hogy egy vödör víz el tudná oltani.* ~hmm. lehetne nagyobb is...~*morogja Mila, mire a tűzcsóva egy picivel megnő. Mila rápislog és gonoszul elvigyorodik.* ~hát persze. el is felejtettem, hogy ezt a gondolatunkkal irányítjuk. na oké. akkor gyújtsd meg a tobozt!~*adja ki gondolatban a parancsot, mire egy kisebb tűzlabda száll ki a csóvából és a tobozra repül, ami szempillantás alatt- hála a Leperex! bűbájnak- meg is gyullad és hamuvá ég. Mila kihúzza magát. Büszke magára, hogy ez sikerült. Persze először elég kicsi lett az az izé, de hát majd minél többet gyakorolja, annál nagyobb és hatásosabb lesz.* ~naná hát persze. Biztos nem fogok itt dalolgatni. Nem is tudom minek kellett felvenni ezt a hülye tárgyat...~*morogja magában a lány. Majd épp fordulna el, amikor rájön, a tűzcsóva még mindig ott van a levegőben. Gyorsan körülkémlel, és mivel nem lát senkit, becsukja a szemét és koncentrálni kezd. A kezét a tűz mellé rakja, majd élesen koncentrálni kezd. A tűzből kis karok nyúlnak ki, majd egy kis virág formálódik ki a tűzcsóvából- persze tűzből. Mila kinyitja a szemét és elmosolyodik. A virág még lebeg egy kicsit ott előtte, majd a lány becsukja a szemét és elküldi a tűzcsóvát. * -Oké. A gyakorlati rész megvan. Mostmár csak a házit kell megírni...-*morogja egy sóhajtás kíséretében, hiszen semmi kedve házit írni. De sajnos muszáj, így kissé fáradtan és unatt fejjel sétál be a kastélyba.* |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 27, 2008 9:05 am | |
| //Öhm...ez nem a Bűbájos boszorkák, és az iskolában adott varázslatokat tanulunk. Ha mindenki önálló varikat talál ki, akkor totális összevisszaságra lehet számítani, és persze istenkarikra, mert mindenki minden szart megcsinált. No meg akkor mi értelme van órákat írni a tanároknak? Ha el lesz fogadva az előtörid akkor játszhatsz ki különleges képességet, ha elfogadja az IT magát a képességet, de önállók varázslatok kitalálására nincs lehetőség.// | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 11:00 am | |
| *Ayla sétál ki az udvarra. Meglehetősen hideg van, így nem egy szál pólóban rohangál. Még valaki ferdén nézne rá. Nos egy meleg kötött vörös pulcsi van rajta persze ez felett egy talár, amit nem mindig hord, de most ilyen kedve van. Sötétkék farmert hord ezek alatt és egy fekete cipőke. Eléggé muglisan van öltözve, ha nem számítjuk bele a talárt, bár manapság, hogy mi a divat... nos nagyon mindegy miben van az ember, vagyis fél-tünde. Egy üres padra leül. Nem volt nehéz találni, hiszen csak úgy kong az ürességtől az egész hely. Valószínű a legtöbb diák bent melegszik a Kúria falain belül. Jó nekik vagy mégsem...* ~Jujj ez hideg!~ *Állapítja meg a pad hőmérsékletét és kis idő elteltével megszokta. Sóhajt egy nagyot ezzel elérte, hogy a lehellete meglátszódjon a hűvös levegőben, majd mivel egyedül van szokásához híven agyalni kezd, de ezt is megúnja. Így szépen elbabrál a talárja szegélyével és vár az esetleges társaságra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 11:02 am | |
| *Nyílik a kúria kapuja, és nem is olyan sokára megjelenik egy vadmacska feje, aztán szépen a többi része is. Peckes léptekkel, méltóságteljesen sétál elő, és mögötte megjelenik gazdája, egy szőke hajú prefektuslány is. A kezében a mókust tartja, de egy rövid körülnézés után leteszi a földre, ugrándozzon csak kedvére. A mókus pedig el is szalad, méghozzá éppen a közelben sétáló Ayla felé. Ariana csak felnéz, majd egy halvány mosollyal sétál oda a lányhoz, miközben még mindig Eric tegnapi mondatain elmélkedik. Ezt terjeszteni kellene, ketten nem nagyon tudják megcsinálni az egészet.* - Szia! *Köszön rá Aylára, majd leül mellé. A pad hőmérsékletét érzékelvén egy fintor fut át az arcán, de nem áll fel, ha a másik kibírja, akkor ő is.* - Mondd csak, te úgy mennyire tartanád hülyeségnek egy jósda alapítását? *Kérdezi, miközben hátraveti a haját, és kérdőn néz az eramirosra.* |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 11:09 am | |
| *Nyílik a kúria ajtaja, majd Wanda lép ki rajta. Lép? Inkább esik, méghozzá majdnem hasra, de aztán újra egyensúlyba állítja magát, és elkezd Ari, és Ayla felé szökkengetni. A mai nap eléggé hidegnek bizonyul, így a lány nem kissé fázik, pedig meleg kabát van rajta, meg sál is, és kesztyű is. Sapkát meg nem volt hajlandó felvenni, mert inkább a kalapját hagyja a fején. Nyuszija a kezében ücsörög, és próbál bebújni a lány kabátja alá, mert fázik. Mikor a nyuszi végre befurakodta magát a kabát alá a lány is odaér, a másik kettőhöz.* - Sziasztok.*köszön egy hatalmas mosollyal.* - Wanda Dorcas Gloria vagyok.*fordul Ayla felé, ugyanis úgy emlékszik nem találkozott még a lánnyal.* - Ha már találkoztunk, akkor bocsi, nem emlékszem rád...*mondja, majd elkezd erősen gondolkodni.* - Egyébként mi újság? Mi a téma? Nem zavarok?*kérdezi mosolyogva, majd lehuppan a két lány mellé a padra.* - Jujj, ez hideg...*közli, majd felpattan róla.* | |
| | | Mae Love Diák
Hozzászólások száma : 154 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 11:10 am | |
| *Aliah Layla Elfridea lépked lassan az udvar felé.Aliah ruházata meleg selyem pulóver és vastag szörme kabát, és persze egy vastag bélelt nadrág mert ugye most már tél van.Az idő nagyon hideg , erőssen fúj a szél és lágyan süt a nap de, nem érezni semmi meleget.Aliah meglát egy lányt ott fagyoskodni. -Szia, én Aliah Layla Elfridea vagyok , és te? *Aliah közben látja hogy jön egy másik lány. Neki is köszön és leül az egyik lány mellé.* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 11:14 am | |
| *Ayla a mókuskát nézi, majd gazdáját és végül elmosolyodik. Ariana lépked felé. Nem sokára megérkezik és szépen leül mellé, de látja, hogy neki sem éppen kellemes a pad hőmérséklete. Aylának már egészen bemelegedett.* -Szia. *Köszön természetesen a lánynak, majd elneveti magát a következő kérdésen.* -Hát, így első hallásra kicsit elvetemült ötlet, de ha jobban belegondolok lehet éppen ezért jó. Kinek a fejéből pattant ki? *Kérdez vissza és most van mint törnie az agyát.* ~Jósda? Jósda? Hehe hát igen. Már csak egy gömb kéne, pár csilingelő ruha és máris elmehetünk jósóknak.~ *Tényleg furcsálja ezt az egészet, de inkább hallgatja a választ, amit valószínű hamarosan meghall a lánytól, aztán még röhögnek rajta és máris elvetik... Vagy mégsem? Egy nem is két új lány csatlakozik hozzájuk.*-Sziasztok Ayla Madyzyn eramiros. *Mutatkozik be a lányoknak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 11:18 am | |
| *Wanda gyönyörűen kiesik az ajtón, aztán elindul feléjük, de Ariana megvárja amíg közelebb ér. Aztán persze köszön, mert hát úgy kell azt.* - Szia Wanda! *Biccent neki, majd arrébb csúszik a padon, hogy a lány le tudjon ülni. Viszont a szaktárs ahogy leül, már fel is pattan, Ari pedig nevet.* - Most még hideg, de hidd el, meg lehet szokni. Mondjuk fel fogunk fázni, de hát ez legyen a legkisebb bajunk. A téma pedig igazából Eric ötlete... *Pillant Ayla felé, hogy vajon a lány mit szól az ötlethez, rá lehet-e venni, meg ilyenek.* - Mindenesetre zavarni nem zavarsz. *Mondja, majd érkezik még egy leány, a kitűzője alapján szintén eramiros.* - Két eramiros, és két naxis. Kvittek vagyunk. *Mosolyog rá a lányra.* - Szia, Ariana vagyok. Az ötlet Ericé, ő találta ki, és tegnap osztotta meg velem. Szerintem jó ötlet, csak fogalmam sincs hogyan kezdjünk hozzá, szóval kellenének még emb... szóval diákok, akik segítenének. *Mondja, és ő tényleg halál komolyan beszél. Ő minden ilyen őrültségben benne van.* |
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 11:36 am | |
| *A lány bemutatkozásán csak mosolyog.* - Én naxis vagyok... Mire jó a kitűző?*kérdezi nevetve, majd a kitűzőjére mutat.* - Jól van Ari, én nem akarok felfázni, tehát jobban járok, ha állva maradok.*mondja egy apróbb mosollyal, de nem próbálja meg a másik két lányt felállítani. Elvégre ő bajuk.* - Eric ötlete? Miféle ötlete, és ki az az Eric?*kérdezősködik, majd látja, hogy egy újabb Eramiros csapódik hozzájuk.* - Szia. Wanda Dorcas Gloria vagyok.*mutatkozik be mosolyogva.* - Igen Ari, valóban. Kvittek vagyunk... és most lehet hógolyózni...*mondja, azzal fel is vesz egy hógolyót, és hozzávágja Aliah-hoz.* - Naxi az Era ellen...*közli nevetve, majd elfut az egyik fa mögé.* | |
| | | Mae Love Diák
Hozzászólások száma : 154 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 11:50 am | |
| *Aliah fel áll és neki támaszkodik egy fának * ~Észre sem vesznek micsoda népség ~ -Nah én menntem viszlát ! -Majd máskor találkozunk ! *És Aliah el is hagyja az udvart mintha itt se lett volna eltávozott* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 12:07 pm | |
| -Úgy van kvittek. *Feleli a lány is pontosabban ismétli meg Arianát, de sebaj.* -Értem, de nem ismerem Ericet, majd bemutathatnál neki, ha már így benne vagyunk. *Folytatja.* -Amúgy rendben benne vagyok. Mindig benne vagyok egy kis hülyeségben, aztán meg lehet, hogy tök jó dolog kerekedik ki belőle, tehát okés.*Ezek után csak nézi, ahogyan Wanda egy jól irányzott hógolyóval eltalálja Aliahot és nevet egyet. Eezek után az áldozat elmenekült a helyszínről.*-Szia! *Köszön el tőle, ám kicsikét furcsállja, hogy egy kis játékot ennyire mellre szív valaki, de hát mindenkinek más a jelleme.* -Nos tehát ketten egy ellen? *Kérdi a lányoktól, de így is benne van a dologban. felvesz egy hógolyót és szépen eltalálja vele Ariana vállát, ami természetesen az arcába is megy, de mellékes dolog. Nevet Ayla, majd egy újabb adagot gyárt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 12:10 pm | |
| - Akkor ácsorogj csak, majd elfárad a lábad. *Mondja nevetve, és viccesen nyelvet ölt Wandára.* - Én mindenesetre maradok ülve, jó ez így. *Mondja, miközben a vadmacska letelepszik a lába mellé a földre.* - Eric egy Allidonos, akin egyáltalán nem tudok kiigazodni, mert mikor legelőször találkoztunk ritka bunkó volt, tegnap meg tök jól elbeszélgettünk. És az ő ötlete a jósdás dolog. *Mondja, majd gyorsan lehajol Wanda szavaira, hógolyót kezd gyűrni, és Aliah felé dobja nevetve. Ekkor viszont a lány távozik. Hogy észre sem veszik? Hülye ez. Hiszen még beszéltek is hozzá. De hát, ő tudja... Ariana csak megvonja a vállát, és elköszön.* - Persze, majd bemutatlak neki, ha egészen véletlenül egy helyen leszünk. Ami persze erősen valószínű, hiszen csinálni kell a jósdát! *Mondja lelkesen.* - Szerintem tök jó lesz, csak majd ki kell találni, pontosan hogyan csináljuk. De hát ezt majd megbeszéljük ha leszünk már egy páran. *Viszont miközben beszél, Ayla megdobja egy hógolyóval, amit Ariana nevetve lesöpör az arcáról.* - Ha harc, hát legyen harc! *Mondja, és ezúttal Aylát támadja egy hógolyóval.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 12:43 pm | |
| *És most elindul egy kegyetlen hócsata, ami természetesen semmi brutális dolgot nem rejt mindössze jó móka, ám aki kiteszi a lábát az udvarra lehet, hogy kap belőle, hiszen akarva akaratlanul is egy béna célzás miatt eltalálhatja a diákokat.* -Rendben, majd kiderül, hogy mennyire normális az a fiú, de nem hinném, hogy szörnyű lenne, persze csodálkozok...*itt eltalálta egy hógólyó persze mindvégig csak mosolyog meg nevet Ayla.*.., hogy hirtelen normális lett, hiszen te mondtad, hogy egyszer ilyen egyszer olyan, bááár...*Itt egy hógolyót gyúr és megcélozza Arianát, de csak a lábát sikerült eltalálnia.* ... ha olyan bunkó volt veled utána hogy-hogy szóba álltál vele?*Ayla dumál persze, hiszen szeret és sosem baj. Egyszerre két dolgot is csinál, ami nagy koncentrációt igényel, mert nem könnyű beszélni és hócsatázni egyszerre.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 12:50 pm | |
| *Bizony ám, a hógolyók repkednek a levegőben, és aki kijön, az jobban jár ha már meg is fordul és megy vissza. Kivéve persze, ha beszállna a harcba, mert ez esetben jöjjön csak nyugodtan, csak aztán ne tessék nyafogni ha esetleg egy-két kósza hógolyó olyan helyen találja el, ahol éppenséggel nem túl kellemes.* - Annyira nem szörnyű, mondom, tegnap jól elbeszélgettem vele. De nem tudok róla pontos véleményt mondani, hiszen eddig kétszer találkoztunk. *Mondja, és megvonja a vállát, majd egy újabb fehér golyót küld Ayla felé.* - Én fel sem veszem a bunkó emberek modorát. Nicolas is állandóan bunkóskodik, mégis, szinte már szórakoztat. Különben is, én csak bementem a nyugalom termébe, ő meg éppen a berendezést szedte szét. És nehogymár nekem kelljen elmenni. Szépen megmondtam Ericnek, hogyha szét akar szedni valamit, ajánlom a gyakorlótermet. Erre válaszolt, hogy már befejezte, és valahogy így kezdtünk beszélgetni, meg aztán mondta a jósdát is. |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 1:08 pm | |
| *Wanda is megfog néhány hógolyót, és jól megdobálja Aylát.* - Emberek, én mindjárt megfagyok tehát jobb lenne, ha abbahagynánk a hógolyózást.*mondja, és lehet hogy ezzel a kijelentéssel azt éri el, hogy az összes hógolyó őt fogja eltalálni ezentúl. Majd elkezd hóembert építeni.* - Építsünk hóembert!*közli halálosan komolyan, de közben ugrálva és tapsolva.* - Kér valaki gumicukrot?
//Fagy.// | |
| | | Hristina Dessislava Diák
Főkarakter : brit413@citromail.hu Hozzászólások száma : 23 Kaszt : Üzenőláda : Az életet nem lélegzetvételekben mérik, hanem pillanatokban, melyek elrabolták a lélegzeted.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 2:06 pm | |
| *A két lány, hogy miképpen, azt nem tudják, de miközben sétálgattak Nellond utcáin belemerültek a beszélgetésbe, és egyszer csak azt veszik észre, hogy a sulihoz értek vissza.* -Hát én Szófiából, jöttem, a fővárosból. A szüleim nem mágusok, ezért nagyon hihetetlen volt számukra és számomra is az, hogy én más vagyok, mint ők. Elég későn jöttünk rá arra, hogy különleges képességekkel vagyok megáldva, ezért még nem tudok olyan sokat erről a világról. Na és te? *Kérdi a lánytól, mivel neki ez nem tünt személyes kérdésnek, hiszen, nincs abban semmi titok, hogy honnan jott és mágusok-e a szülei.* | |
| | | Samantha Cyen Elesmery Diák
Főkarakter : envilagom@hotmail.com Hozzászólások száma : 199 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 2:12 pm | |
| *Samantha lassan baktat a lány mellett és hallgatja amit az mond.* -Én Dániából jöttem, és nekem sem mágusok a szüleim. Teljesen új ez a környezet. Kicsit elveszetnek érzem itt magam.*vallja be a lány. Az órájára pillant és így szól.* -Bocsi de most mennem kell, még sok a dolgom és még tanulni is szerettem volna.*mondja kapkodva és még a lány felé fordul búcsúzoul.* -Remélem még találkozunk. ne haragudj. További szép napot.*köszön el és elsiet a szobájába. Oda legalább már eltalál.* | |
| | | Hristina Dessislava Diák
Főkarakter : brit413@citromail.hu Hozzászólások száma : 23 Kaszt : Üzenőláda : Az életet nem lélegzetvételekben mérik, hanem pillanatokban, melyek elrabolták a lélegzeted.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 28, 2008 2:21 pm | |
| *Végighallgatja a lányt, és örül, hogy végre talált valakit, akivel ténylegesen jót beszélgethet. De mire igazán örülne, a lány épp búcsúzik tőle, igy ő is köszön neki.* -Semmi gond, nagyon örültem. Én is remélem. *Mosolyog Samanthára*. -Neked is szép napot! *Kissé csalódott, de gyorsan elhessegeti szomorú gondolatait, majd lassan felsétál a várószobába.* ~Nekem sem ártana egy kis házit irni.~ *Majd a gondolataiba merülve eltünik a kúriában.* | |
| | | Ivor Oleg Diák
Főkarakter : bennyo0708@hotmail.com Hozzászólások száma : 251 Kaszt : Üzenőláda : "Barát az, ki megértést kínál, ha az élet meggyötör, kinek mindig van annyi mosolya, mely derűssé varázsolja a napodat, ki elfogad olyannak, amilyen vagy, s boldog, hogy épp ilyennek lát."
Ha játszanál írj,vagy vegyél fel msn-re!
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 29, 2008 8:09 am | |
| * Ivor ma jó korán ébredt és a tegnap esti rosszullétnek mára már nyoma sem volt, mielőtt reggelizni ment volna úgy döntött szív egy keveset a friss levegőből. Herceg ott sétálgatott mellette és mindketten azon tanakodtak, mit fognak csinálni a mai napon . A fiúnak több ötlete is volt a reggeli utána órákra,de ebből már párat hamar elvetettek. - Rég nem lovagoltam, pedig mennyire szeretek, már lassan elfelejtem hogyan is kell. * mondta és szemeit daimonjára helyezte,talán tőle várta a megerősítést, Herceg azonban nem repdesett túlságosan az ötletért de úgy érezte nem rontja el Ivor kedvét. - Rendben ha így gondolod akkor reggeli után elmehetünk a lovardába. * adja válaszul és el is indulnak az ebédlő felé. | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 29, 2008 12:08 pm | |
| *Nyílik a kúria ajtaja, majd egy lány lép ki az ajtón, méghozzá szokkengetve. Fekete haja szokásosan kiengedve lobog utána, és a mindig fején lévő kalap most sem hiányzik róla, sőt a kalapon díszelgő virág sem, ami jelen pillanatban egy rózsaszín babarózsa. A lány a mai napon rózsaszín kabátot, ugyanilyen színű kesztyűt, és rózsaszin-fehér sálat vett fel. A nadrágja viszont fekete. A kabátján ott díszeleg a denevéres, és a diákképviselő jelvény is. Nem kicsit van hideg kint, így a lány fázik, pedig eléggé vastagon öltözött fel. Odasétál az egyik padhoz lesöpri róla a havat és leül. Még mindig érzi, hogy hideg a pad, de megpróbál nem foglalkozni vele. Ekkor nyuszija előmászik a kabátja alól, és mellé ugrik a padra.* - Nem fázol?*kérdezi, majd megsimogatja a nyuszit, akinek kellemes meleg a testhőmérséklete. Aztán elővesz egy rajzlapot, és elkezdi a hóban ülő nyuszit lerajzolni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 29, 2008 12:12 pm | |
| *Egy talpig fekete lány közeleg, majd mikor közelebb ér Wanda-hoz, a lány megismeri, bár Lily arcát most is eltakarja a csuklyája. Hosszú fekete haja kilóg a kapucni alól.Hangtalan léptekkel odasuhan Wanda mellé, majd köszönti.* - Szia! Zavarlak?*kérdezi hűvös hangon, de a lány továbbra sem láthatja az arcát.* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 29, 2008 12:16 pm | |
| *Wanda rajzolgatás közben épp próbál mintát venni az ide-oda mocorgó nyúlról, amikor meghallja hogy Lilyana köszön neki.* - Szia Lily. Dehogy zavarsz. Ülj csak le, ha nem találod túl hidegnek a padot.*mondja mosolyogva miközben a padra mutat, aztán elővesz egy csomag gumicukrot.* - Kérsz gumicukrot?*kérdezi mosolyogva, azzal a lány orra elé nyomja a gumicukros zacskót.*~Azért remélem szereti a gumicukrot, csak mert még arról se tudok...~*gondolja magában, majd elsöpri a padon lévő többi havat is, nem csak azt a kis részt ahol ő ül.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 29, 2008 12:27 pm | |
| *Lily szája, mintha mosolyra rándult volna, amikor a lány gumicukorral kínálja meg.* - Köszönöm szépen, de nem eszem gumicukrot.*mondja, majd miután a lány lesöpri a havat a padról Lily elővesz a kabátja alól egy hosszú ülőpárnát.* - Van ülőpárnám erre ráülhetünk és így nem fázunk fel.*mondja, majd leteszi a padra és ráülnek mindketten.Lily csak nézi a havas tájat, majd felnéz a hóval fedett kastélyra, ami sokkal szebbnek tűnik, mint máskor. Majd kirázza a hideg és megremeg egész testében.* - Hú nagyon hideg van*mondja, majd összedörzsöli a kezeit.* - Te mindig hordasz magadnál gumicukrot?*kérdezi Lily, majd amikor ránéz Wanda-ra, a kapucnija lecsúszik a fejéről és így láthatóvá válik hófehér arca, mely kicsit pirospozsgás a hideg miatt. Egy fekete sapkát azért felvett a kapucni alá, hiszem sosem lehet tudni....Így most Lily a gesztenyebarna szemeivel közvetlenül Wanda szemébe néz. Ijesztő tekintete van ezért hordja a csuklyáját az arcába húzva.*~Remélem nem ijed meg a tekintetemtől, ha már egyszer látott kapucni nélkül.~*gondolja, majd a nyuszit kezdi fürkészni.* - Aranyos nyuszi. Mi a neve?*kérdezi, majd újra a lányra pillant.*
//fagyunk// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Dec. 29, 2008 6:34 pm | |
| *Borisz zsupszkulcsal érkezik, ha minden igaz a két lány kíséretében. Nagyon büszke rájuk, mert szépen végighaladtak az ösvényen, s reméli élvezték. nem kérdez semmit, az ő reakciójukat várja, bár tudja hogy meg fogják kérdezni, hol van a másik két jómadár. Persze erre is van magyarázat, hiszen ő már töviről hegyire ismeri az ösvényt. Ha számításai helyesek, a másik két diáknak is meg kell érkeznie perceken belül, ha nem csináltak nagy ostobaságot, akkor épen és egyben. Ellenkező esetben... de ebbe inkább nem gondol bele, öszsheúzza magán a kabátot, már hideg van.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |