Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 12:21 pm | |
| *Nem nagyon veszi észre hogy valaki van itt bár igazábol ez nem egyedi eset egykét ember kivételével nem nagyon ismeri fel az ismert zajokat főleg most hogy gondolatai eléggé meszse is járnak node azért a pad remegést megérzi kicist hátra is fordul majd meglátja Svetlanat úgytűnik valami problémája van, kicsit figyelmesebben néz arra felé most már*-Hmm tűzbe nyúltál? vagy mi a fene? Ezzel orvoshoz kéne menned nem gondolod?*kérdezi kicsit felhúzott szemöldökkel és igen nyugodt a srác mostanába nem lepődik meg semmin* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 12:24 pm | |
| - Kishíján pofánlőttem magam egy tűzlabdával. *Morogja vissza a kérdésre, közben felnéz Mikára.* ~ A mókás dzsinnesfiú. Az. ~ *Sóhajt egyet, és jobbjáról levéve a kesztyűt felhúzza a balra. Az előbb említett végtag már majdnem gyógyult, habár még mindig rózsaszínes-pirosas; azt is megégette nagy sikeresen, bár nem önerőből.* - Nem megyek orvoshoz, Grozda biztos odarohant... ha még egyszer meglátom, nem csak néhány centit égetek le a hajából, hanem kopaszra pörkölöm. Akkor aztán sikítozhat. *Gyönyörű célok. Milyen gyorsan átlépett a maszkos alak esetén.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 12:29 pm | |
| -Az erások nem elsősorba elemi mágiába tutik?*kérdezi kicsit kiváncsiabban ő nem tudja hogy lehet magát lelőni tűzlabával legalábbis neki még soha nem jött össze az volt hogy ellőt a célon dehogy vissza felé sült el még nem*-Pedig előnyös lenne az égési sérülések nem tűnnek el maguktól*mondja még mindig szín nyugodt hangon elvégre nem feltépett sebről van szó node mindegy nem az ő dolga és nem is akar beleszólni*-Ti párbajoztatok vagy mi a fene?*kérdezi megint kicsit feléledő kíváncsisággal elvégre biztos nem csak célba lőttek legalábbis nem hinné* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 12:32 pm | |
| - Én "tuti" vagyok elemimágiából, csak nem megy egyszerre a dalmágia és az átkozás. *Használja ugyanazt a szót, a nyomatékosítás kedvéért.* Eltűnnek. *Mutatja jobbját.* Ez másfél-két hónapja így nézett ki, mint most a balom. Csak tudom. *Von vállat, és a fiú szemeibe néz.* Felhergelt, és... igen. Már rég győztem, amikor hátbatámadott. *Bár ezt a szót most képletesen használja, mindenesetre akkor átkozott, mikor nem figyelt.* - És még rám mondják, hogy becstelen vagyok. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 12:45 pm | |
| -Hát nem kell egyszerre használni*mondja vállrántva lehet kicsit szívtelennek látszik de Mika lelke már csak ilyen*-Hát egyszer biztos de úgy hamarabb de nem szólok bele*mondja miközbe megroppantja a nyakát jobbra is balra is úgytűnik megint elgémberedtek ez már szokta idegesíteni a srácot*-Ha valakit könnyen fel lehet húzni az nem éppen előnyös*mondja most egy kicsit vidámabb hangon*-Nem kell hátat fordítani legalábbis én előbb tuti alkalmaztam volna egy sóbálvány átkot*mondja kicsit elgondolkozva*-Amúgy mákotok van hogy nem járt arra tanár vagy személyzeti, tudtommal még mindig nem megengedett a párbaly báár biztos nem ti vagytok az egyedüliek*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 12:48 pm | |
| - Kösz, tudom, hogy nem előny, de nem tehetek róla. *Ha már ott a pad, végigfekszik rajta, hátára fordul, hogy lássa közben Mika arcát.* Én úgy gondoltam, hogy van benne annyi értelem, hogy feladja. Végül is, így is úgy is én nyertem. *Von vállat, és kérdőn felvonja a szemöldökét.* Nem lehet párbajozni? Nahát. Én erről a részről sose hallottam a házirendnek. ~ Prefektusként pedig egyszer elolvastam... lehet, ez valami újítás. Valószínűleg. ~ *Töpreng kicsit, majd igyekszik témát váltani.* Te nem alszol eleget vagy használsz valamilyen ... szert, hogy állandóan ilyen vagy? *Kicsit félredönti a fejét, amennyire ez fektében lehetséges.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 12:53 pm | |
| -Én nem is mondtam*mondja majd neki dől egy fának kezeivel megtámasztva a fejét*-Hát akkor meg az a lényeg, azért örüljetek hogy nem vettek észre*mondja majd komolyan bólint*-jajám nem lehet de ez már azóta van mióta én kezdtem prefektusként szóval már elég régen, gondolom a sérülések elkerülése érdekébe bár úgytűnik aki akarja meg tudja szegni node mindegy, amúgy én is párbajoztam már*mondja kicsit vállrántva végülis nem olyan nagy durranás a kérdésre kicsit felnevet*-Hogy én? Nem szedek semmit, egyszerüen mostanába nem jó az alvókám ennyi majd lesz jobb is*~vagy nem~*gondolja hozzá kicsit elkomorodva közbe a daimonja lefekszik a lába mellé ő csak egy pillanatra ránéz majd ismét fel*-Miért hogy érted hogy ilyen vagyok?*kérdezi egy kicsit értetlenül, mondjuk ő nem nagyon veszi észre magát hogy milyen nyúzottan néz ki maximum csak érzi de valahogy most ez sem izgatja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 12:57 pm | |
| - Jó, köszi. *Bólint a felvilágosításra.* Legközelebb elvonszolom az erdőbe és ott gyújtom rá a fákat, hogy biztos ne vegye észre senki. *Halálos komolyság. Átvette a fiútól. Egy pillanatra meghökken a nevetésre, de mit is gondolt, csak azért, mert ilyen... festett madárijesztő az arc, még tudhat nevetni.* - Háát... hogy is mondjam... *Forgatja csuklóját, jelezve, hogy gondolkodik. Nem akarja megbántani a naxeldirest, kivételesen nem lélekbetiprós hangulatban van.* ...olyan... álmatag. Lassú. Tehát olyan, akire nem fogadnék, hogy át tud jutni egy úttesten. *Halvány mosoly.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:01 pm | |
| -Szerintem az a legbiztosabb*mondja kicsit elgondolkozva bár a képek mostanába keverednek a fejébe de még örül hogy tudja mi a valós és a valótlan. Sajnos tudja emiatt is van így viszont a jellemzést próbálja figyelmesen hallgatni*~ennyire szét lennék esve?~*egy pillanatra elgondolkozik az arca is görcsbe rándul végül arra a következtetésre jut hogy nem érdekli hogy néz ki legalább tükrözi a belső állapotot. Kicsit viszont elmosolyodik*-Áh azért azzal még megbírkózok, csak átmeneti probléma, majd változik a helyzet legalábbis remélem*mondja egy kissebb vállrántás következtébe* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:05 pm | |
| *Kicsit behúzza nyakát a mimikai reakcióra, reméli, nem sértette meg. Ellenben a válaszra csak fenntartja halvány mosolyát.* - Hát... akkor ez ügyben mihamarabbi jobbulást. ~ Ráférne erre a fiúra egy barátnő, az rögtön helyrehozná. ~ *Ingatja meg fejét gondolatban, és macskamód nyújtózkodik egyet.* Te be szoktál járni elsős órákra? Tiszta vicces nézni őket, ahogy görcsölnek... pedig tudom, hogy egy éve én is ilyen voltam. *Vigyor. Tudja, ha egy téma kellemetlen, azt hagyni kell.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:10 pm | |
| -Ahhoz még kel legy kis idő*mondja bár arcán egy kissebb görcs jelenik meg*~jah az óra ketyeg az idő fogy, a pusztulatba is kevés az idő, de majd valamit kitalálok majd lesz valami....~*gondolja veszettül még hozzá egy pillanatig mintha nem is itt lenne majd hirtelen vissza tér*-Nem nagyon, nincs rá sok időm meg igazábol most inkább a másodikosokra tanulok elsősök azok mennek a vizsgák is naggyábol mind maxok lettek kivéve néhány pontot mondjuk én nem nagyon görcsöltem de robbantani már majnem robbantottam termet*mondja vissza emlékezve* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:16 pm | |
| *Valami nem stimmel a fiúval, bár a tetoválása és annak magyarázata óta... miért is lepődik meg ezen.* - Ó, pedig nagy szórakozásból maradsz ki. *Mosolya valahogy mintha bátorítóan hatna. Kicsit sajnálja, hogy ilyen... furcsa Mika. Tudja, hogy milyen, ha az ember olyan... elhagyottnak tűnik. Legalábbis, belül az. Hogy a Naxeldiressel mi van pontosan, tudja fene. Hirtelen több témát nem tud előhozni, így marad a kínos csönd.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:24 pm | |
| *Kicsit elmosolyodik*-Nem tudom nem lelem valahogy örömöm mások munkálkodásának nézésébe hamar magunom*mondja valamivel kicsit vidámabb hangon majd kezeivel megkapaszkodik egy egy faágba majd húzódszkodni kezd legalább kicsit megmozgatja a csontjait bár itt is hallható egy két roppanás csípő és deréktájon*-De mindegy *mondja hiszen nem kell sajnálni megoldja ő a problémákat mégha bele gebed is bár hogy igazábol mi bántja a srácot csak egy ember tudja hiszen vele eggyütt "szenved"*-TE milyen órákra jársz be RÚnamágián bent vagy?*kérdezi amikor leér a földre*-Szerintem jobb mint a bájital tan az valahogy nem ment elsőbe.*mondja figyelem elterelésnek*. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:29 pm | |
| *Pislog a húzódzkodásra, ő már régen nem bírja el saját testsúlyát. Legalábbis, nem ilyen könnyen.* - Hát, rúnamágián igen... nekem is tetszik, egyértelműbb, mint a bájitaltan, habár nem bánnám, ha még idén is főzőcskéznénk. *Ingatja meg a fejét.* Amellett meg dalmágiára, ahogy már említettem, harcművészet lélektanára és persze az eramiros órákra. *Érdekes, annyi szent, mindenben elmélyül picit.* A jósmágia milyen? *Teszi fel a kérdést, hiszen elvileg arra jár Mika... ő meg nem.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:40 pm | |
| *CSak bólint*-Jah szerintem még az eggyik legjobb tantárgy legalábbis most így másodikba majd felsóhajt*-Hát én azokat nem ismerem kicsit más úton mentem bár Elemi harc mágiára járok , meg auror mágiára éés illúzió mágiára azok eléggé tutik legalábbis szerintem *mondja komoly hangon majd a kérdésre kicsit elgondolkozik*-Szerintem hasznos bár kicsit érdekes óra is de hasznosnak mondható és még ott is van szellem idézéses jóslás*mondja egy kicsit vidámabban*-BÁr nálam akkor is a Rúna meg az auror mágia a nyerő eddig nem tudom ki hogy van vele |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:44 pm | |
| *Csak bólogatva hallgat, majdnem teljesen más órára járnak be. A jósmágiával kapcsolatban visszakérdez.* - Szellemidézős jóslás? Erről nem is hallottam. Meséélj. *Kéri szépennézve, ami a vörös, pupillátlan szemekkel inkább megfélemlítésnek mondható. Kezeit tarkójára teszi, és kényelembe helyezi magát. Egyrészt tényleg érdekli, másrészt ha beszél a fiú, akkor éberebbnek tűnik. Félő, hogy ha sokáig beszélne az albínó, Mika úgy... elaludna. Vagy ki tudja.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:51 pm | |
| *CSak komoran bólint *-Nem olyan nagy dolog egy multbéli szellemet hívunk vissza hogy mondja el mi volt az ő korába , de ezt meg lehet csinálni jövőben élővel bár aznem szellem hanem élő deee ezeket nem nagyon használják mert eggyáltalán nem biztos*mondja komoly hangon bár ő nem ért annyira a jósláshoz node azért amit tudott elmesélt közbe megint neki támaszkodik a fának össze fűzve a karjait*-No igazábol ennyi lenne de nem értek annyira a jósláshoz nem ezzel akarok foglalkozni a jövőbe*mondja a szokásos komor hangon* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:54 pm | |
| *Hallgat, a szája is kicsit nyitva marad a hallottaktól.* - Jó de ümm őő várj. *Hirtelen nem is tud mit mondani.* Jövőben élőket idézni? Az hogy... miii? Ti babráltok az idősíkokkal? *Mereszt nagy szemeket. El se tudja képzelni. Halottaknak a lelkét visszahívni, az még oké... de hogy olyanét, aki meg se született még?* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 1:59 pm | |
| *Megrántja a vállát*-Nemtudom csak elviekbe tudom gyakorlatot nem láttam úgytűnik eggyike volt a jeles napoknak amikor nem mentem órára de azért jegyzetbe megvan*mondja komoly hangon*-Amúgy meg nem is érdemes mert ugye a jövő nincs megírva lehet más síkról hívunk vagy nem is a jövőből szóval eggyáltalán nem biztos jóslás*mondja komolyabb hangvétellel*-Szóval nem tudom én nem leszek jós legalábbis nem akarom mester fokon űzni nincs hozzá elég türelmem meg energiám*mondja kissé fáradtan* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 2:04 pm | |
| *Csak pislog nagyokat, egyetért a fiúval, ő is emiatt bizalmatlan a jóslástannal szemben.* - Igazad van.. *Teszi mindezt szóvá, és felül.* Mivel foglalkoznál, ha kikerülnél a Nezabarból? ~ Élve? ~ *Néz rá kérdőn. Jó, egyelőre csak Svetet fenyegeti biztos veszély a hetedév megélését illetően (legalábbis tudomása szerint). De az is épp elég, hogy ilyen bizakodással forduljon másokhoz.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 2:08 pm | |
| -Hmm jó kérdés lehet sokan rossz döntésnek tartják de én a nekromágiával vagy fekete mágiával akarok foglalkozni. Most például a vérmágia fogott meg de még ki tudja mi lesz belőle annyi szent hogy ha kikerülök szeretnék ilyen dolgokkal is foglalkozni a jövőbe szóval....*kicsi hatás szünetet tart*-Nem hinném hogy a minisztériumnál leszek auror*mondja egy kicsit keserűbb mosollyal bár ő választotta és szeretné is végig csinálni a hét évet belátásai szerint sikerülni is kell. *-És te? Gondolkoztál rajta? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 2:12 pm | |
| *Nem meglepő válasz egy naxeldirestől, bár az a kérdés vetődik fel ilyenkor benne, hogy miből fogja megkeresni a pénzt? Mások irányításával? Vagy végül ő is nezabari tanár lesz? El se tudja képzelni, a nekromanciával mit lehet csinálni... hosszútávon. Bár... lennének ötletei. Az aurorságra elmosolyodik, akár hinné akár nem, még annak is mehetne kicsi tanulással, például a nekromanták ellen. Mert aki ismeri az ellenséget...* - Nem... nem gondolkoztam. Akkora vagyona van a családomnak, hogy könnyűszerrel megélhetnék abból... *Von vállat. Elkényeztetett kislány.* ...de idővel úgy is kiderül, mire vagyok alkalmas. Még az is lehet, hogy visszajövök ide, ha másnak nem, őrzőnek. Mármint, nem toronybeli őrzőnek, hanem aki tényleg figyel, a birtokra, a diákokra. Hogy ne eshessen meg olyan, mint például... az, ami velem történt a ködfenyvesben. *Halvány mosoly.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 2:19 pm | |
| -A pénz nem számít ha nem vagy boldog*mondja kicsit lehalkítva a hangját*-A nagybácsim rámhagyta a Rovinemibe lévő házát meg az ingóságait abbol én is ellehetek *mondja komolyabb hangon majd felemeli a fejét*-De nem minden esetbe boldogít a pénz*közbe lenéz az ujján lévő ezüst gyűrűre, majd ökölbe szorítja a kezét utána ismét vissza a lányra*-Az őrzős dolog elég jó végülis itt élhetsz meg itt mindig is van valami bár engem az iskola zaja lehet hogy hosszú távon megőrjítene szerintem majd valamit csak tudok kezdeni azzal másnem én is leszek olyan maszkos csávó aki mások vérére pályázik*mondja de látszik hogy cask viccel* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 2:22 pm | |
| *Jól van, ezzel a pénzes dologgal akkor nincs egyedül. Habár, még így is fontosnak tartja. De inkább nem hangoztatja. A maszkos poénra elvigyorodik, majd némán a gyűrűre néz.* - Te... el vagy jegyezve? *Kérdezi halkan, talán érzékeny pontra tapintott, talán nem. De ez már úgy kikívánkozott belőle.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 26, 2009 2:26 pm | |
| *Hát ja a pénzügyi helyzeten most nem is nagyon gondolkozik bár a jövőre nézve azért valami jövedelmező dolgot kéne kitalálni de azzal még lesz ideje hiszen még csak harmadikos lesz utána még ha minden tökéletesen is megy lesz négy éve ami nem kis idő legalábbis Mika szerint, Zorrat közbe a karmait kezdi élesíteni egy fatörzsön a kérdésre csak némán bólint*-El már egy ideje*mondja hangjába az örömöt is fel lehet fedezni, érzékenynek érzékeny pont de nem az eljegyzés hanem valami más aminek köze is van hozzá legalábbis bizonyos szempontbol* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |