Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Laurent J. Lewis Diák
Hozzászólások száma : 35 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 12:13 pm | |
| *Valahogy még mindig reggelnek érzi az időt, de lehet hogy csak túl sokat olvasott. Legszívesebben kiásítaná a világot magából, de inkább visszafogja magát.* -Hát azt elhiszem. Mostanság kezd jó idő lenni, úgy hogy ha nem lesz eső meg nagyon sár akkor én is több időt szándékszok kinn tölteni. Meg Noerunak is jó ha többet futhat. *Mondja a már messzebb sétáló farkast figyelve* -Öhm, jah olyasmi. Már kaptam szobát. Szerencsére nem tartott hosszú ideig, mert hallottam hogy szokott hosszabb is lenni. Úgyhogy ennek örülök. Az iskolát még szokni kell, a szabályokat már el-el magyarázták úgy ahogy. De hála rossz memóriámnak nem tudom mi lesz velem. *Vigyorodott el és kisöpörte szemébe lógó tincseit* -Tanulni kéne az az igazság. Csak lusta vagyok hozzá. Barátilag meg... már szerencsére kezdek ismerkedni. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 12:20 pm | |
| *Végig hallgatja a fiú mondanivalóját, majd ő is reagál* Hát igen, a szobába osztás, szerencsére nekem sem tartott az olyan sokáig, még két hónapja amikor megérkeztem. Ami a szabályokat illeti, szerencsére azért nincsen olyan vészesen sok, de ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan kérdezhetsz, szívesen segítek. *mondja hiszen tényleg szívesen segít bárkinek, ha valami gondja akad* Na igen a barátkozás, szerencsére itt a suliban sok a kedves ember, és így könnyen lehet barátokat szerezni*mondja, majd ismét kérdez* És a suli megismerésével hogy állsz?*kérdezi meg, hiszen ha valahova el akar menni a fiú ahol még nem járt, akkor szívesen megmutat neki egy két helyszínt* |
| | | Laurent J. Lewis Diák
Hozzászólások száma : 35 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 12:28 pm | |
| -Na igen ezt már én is észrevettem. *Gondol a sok kedves emberre, hisz még nem volt negatív benyomása senkiről, de nem akarja elkiabálni, mivel rengeteg ember jár-kel az iskola falai között és körül.* -Fúh...ahol az LLG-t tartják. Játékteremben is voltam meg a szobámba vezető útvonalon, ezen.. meg ilyesmi. Szóval még egész kevés helyen. Te? Gondolom már az egész helyet felfedezted. Különben szoktak klikkesedések lenni? *Kérdezi, miközben megindul hogy ne csak egy helyben álljanak* -Mármint van olyan hogy vannak csoportosulások. Mittudom én... pár embertől félni kell vagy vannak akik mindig mondjuk a játékteremben vannak. Vagy a suli legjobb csajai vagy hasonló. Vagy a sportkörbe járók és hasonlók...vagy itt semmi ilyesmi nincs?
//fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 3:40 pm | |
| *Egy szőke lány ül az udvaron, egy padon, magányosan. Arca, szemei pirosak, kicsit elfolyt rajta a smink, sírt. Frufruját kivételesen hátrasimította, haja kissé kócos, idegességében össze vissza kócolta. Fekete csőnadrág, acélbetétes bakancs, és Linkin Parkos pulóver jellemzi ma a lány öltözetét. Körmei feketére festve, de a körömlakk néhol már lepattogzott, idegességében erre még egy kis kaparászással rá is segített. Lábai felhúzva, fejét térdein nyugtatja. Még mindig a tegnapi dolgokon jár az esze, nem tudja kiverni a fejéből, viszont tudja, hogy nem lesz képes hazudni, el fogja magát kottyintani Zoronak, annak pedig előre fél, milyen következményei lesznek. De hát kellett ezt csinálnia. Most majd tanul az esetből.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 3:52 pm | |
| *Alexej érkezik ki egy tavaszi vasárnap az iskola udvarába ahol egy kiborult ember talál a padon sírva aki nem más mint a mester fodrászok kedvence Layra. Oda ballag hozzá. Látja hogy kicsit könnyes a csaj szeme. Össze csapja a kezeit és vidáman beszelni kezd.*-Te jó isten végre látsz mind két szemeddel! De mondd azért sírsz mert ennyire meg rémített a pasid ki nézete ami eddig azért nem láttál mert a hajad a szemedben volt? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:00 pm | |
| *Túlságosan is magába zuhant ahhoz, hogy felnézzen a közeledő lépek zajára, nem túlságosan érdekli, ki érkezett az udvarra, ha akar tőle valamit majd csak oda jön, ha meg nem, akkor csöndben elsétál. Ez esetben az előbbi verzió volt a nyerő. Két kéz csattanása, és egy vidám hang. * ~Már megint ez.. és pont most? ~*Gondolja magában, miközben felnéz, de nem simítja vissza most frufruját a szemei elé, csakazért sem, most nincs olyan állapotban, hogy visszavágjon.* Neked is szép napot.*Morogja oda a fiúnak* És hagyd békén Zorot... *Nyögi még oda, igaz kicsit talán mellékesen..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:05 pm | |
| ~Talán picit morcos szegény.~ -JÓ nem akartam bántani álarcos barátunkat, mert ő a jóság védője, szerinted Batman vagy Zorro a jobb?*Kérdezi a lánytól és oda huppan mellé,aztán meg igazítja a nadrágja szárát mert mindegy be akkor mászni a cipője nevéhez azt pedig nem szereti, egyénként egy olyan póló van rajta amin egy kosaras ember épen zsákol nadrágja meg olyan rappes farmer |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:10 pm | |
| *Mikor Alex leül mellé, kicsit arrébb csusszan, és ismét térdeire hajtja fejét, csak úgy mormogja el a választ.* SuperMan.. *Majd ismét szipogás hallatszik, valamiért megint sír. Furcsa, hogy akármennyire nem akarja most ezt csinálni a másik jelenlétében, mégjobban rájön a sírás, lehet pont azért, mert nincs egyedül. De furcsa, hogy ha nincs szeme előtt a frufruja, a fiú néhány mondatából még ki is marad az a szó, hogy szem. Bár ki tudja. lehet, hogy ő is tudja, hol van a határ, és talán, bár nem biztos, neki is van szive.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:19 pm | |
| -Kislány ne Szemtelenkedjél.*A szem szót direkt ki emeli. majd pedig hogy a lánynak ne essen olyan szarul. El kezdi simogatni a hátát.*-Nem ér ennyit inkább igyál. Vizet mert nem bírod a piát.*Mosolyog majd mielőt túlzásba esni abba hadja a simogatást* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:23 pm | |
| *a fiú szavaira csak megadóan sóhajt, érezte a hangsúlyt a szem szón, tehát falnak ütközött, mégsem volt igaza. Miközben próbálja abbahagyni a sírást kicsit meglepődik a fiú viselkedésén, és durcásan, kicsit talán kislányosan ránéz.* Birom a piát, csak adjál inni..*Mondja ismét kicsit talán felvágós hangon, aztán hátradől a pad támlájához, felhúzott lábakkal, karbatett kézzel, arcán a sírás nyomaival.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:28 pm | |
| -Jah hogy te kis alkesz vagy 13 évesen gratulálok.*Mondja a fiú és fel kell a szeme áll a lánnyal és elő húzza a pálcáját.*-Akkor Karnas!*Mocskos kis mosoly jelenik meg a száján aztán abba hagyta az "itatást". Így jó? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:33 pm | |
| *Szemöldök felvonva, kérdőn néz a fiúra, nem igazán sikerült felfogni a szavait, nem érti mi ő 13 éves kiadásban, de ez talán mindegy is, talán nem is olyan fontos. Mikor a fiú feláll, gyanakodva néz rá, és mint kiderül, nem is alaptalanul gyanakszik. A következő pilllanatban egy vízcsóvát kap a z arcába, a szájába is megy, ettől el kezd köhögni, mert ügyesen sikerült félrenyelnie a vizet. Ahogy köhög, különböző szép szavakkal illeti a fiút, de user ezt most nem szeretné részletezni, mert még a végén egy admin észreveszi, ezért csak szikrázó szemekkel felpattan, előrántja pálcáját, és a fiúra mutat vele.* Petrificus Totalus! *Kiálltja a jól bevállt kis varázsigét, ami mindig is sikerül neki, így most is...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:50 pm | |
| *Alexej fel készült egy ellen csapásra így nem csinál semmit meg várja mig szépen só bálvány lesz de egy jól ismert jelet küld a nyelvével a lánynak za ki ölti rá. egy mosoly közepette.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 4:56 pm | |
| *Úgy gondolja nincs miért itt maradnia egy sóbálvánnyal, ezért egyszerűen csak elsétál mellette, és leszegett fejjel, baj nélkül visszamegy a kúriába, hogy befejezze a mai működését..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Márc. 08, 2009 5:00 pm | |
| *Egy kis idő múlva fel olvadva magához tér majd fel sétál a hálójába egy remek nap után.* |
| | | Samantha Cooper Diák
Főkarakter : sammy.blake@hotmail.com Hozzászólások száma : 141 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 1:27 pm | |
| *Kellemesen elzsibbadt és fájó lábakkal lépked végig a kövekkel kijelölt úton, magát győzködve, tartson még ki egy kicsit. Minden vágya, hogy végre leülhessen egy a kinti hidegnél valamivel melegebb helységben, de először találnia kell valakit aki útbaigazíthatná. Körbe néz hátha megpillant valaki az egyik padon vagy a közelben sétálgatva.*
A hozzászólást Samantha Cooper összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 10, 2009 2:08 pm-kor. | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 1:35 pm | |
| Anaze gondoegyet, szobájában ült éppen, mikor eszébe jtutto, hogy kimehetne egy kicsit az udvarra, hiszena z ahogy tőle emgszokható, ha néha képe s aszobájában kuksolniis, egy kicsit akkor is kilóg a friss levegőre, hogy évlezhesse. Fehé inget, és kék farmernadrágot visel, az ing felett ezúttal is ottvan a kék pulóvere, mely pkcisit melegebbé teszi a környezetet, hisz hiába kerülnek minden egyes nappal közelebb anyárhoz, azért még hidedg van. ahogy a padok felé sétálgat, egyszer cska egy lányt pillant meg, egy-két batyuval.* ~Hm, bizonyár most érkezett.~ *GOndolkodik el, és nem is nagyon firtatja a dolgot. Ekkor szeme megakad a lány kitűőjén is, mely hirdeti, hogy bizony az eramír szakre került ő is.* ~Noh, csak egy napja vagyok ismét prefi, ésmár kifogtam valakit?~ *Mosolyog fel, majd megközelíti a lányt, és egy barátságos mosollyal köszönti.* -Üdövzlet! Most érkeztél? *Teszi fel a kérdést, majd fejéhez kap.* -Jajh, majdnem elis felejtettem. Anaze White vagyok, eramíros. *Mutatkozik be, egy kis megkéséssel de nem baj, a lényeg, hogy megtette eme lépést is.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 1:45 pm | |
| *A közeledő fiúra néz és megkönnyebbülten sóhajt fel.* ~Navégre...~ *Kifúj pár szemébe lógó hajtincset. Rossz kedvének egy pillanat alatt vége szakad és széles mosoly jelenik meg az arcán.* -Üdv! *int kezével is* -Samantha Cooper, szintén eramíros. *mutat a fekete szövetkabátján lévő kitűzőjére.*
A hozzászólást Samantha Cooper összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 10, 2009 2:07 pm-kor. | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 1:53 pm | |
| *Anaze felméri lányt, majd végül elraktározza magába, hogy tényleg msot érkezett, bár úgy választ nem kapott, de azért mégis csk eléggé egyértelmű, talán ez volt az oka annak, hogy a lány nem is válaszolt.* -Öö, és hogyhogy még itt kint vagy? Bent sokkal melegebb van. *Mosolyog fel.* ~Pont én modnom,a ki kijön ingben meg pulcsiban... Kicsit se fog hülyének nézni.~ *Raktározza el magábana dolgot.* -Ha gondolod,s egítek becipelni a holmijaid. *Int fehével a lány pár pakkjára, segítőkészen felajánlva szolgálatait.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 2:01 pm | |
| -Vártam valakire aki lesz olyan kedves és útbaigazít. Most, hogy itt vagy talán te segítesz. *Újra kezébe veszi csomagjait.* -Ezekkel ne is törődj, nem oylan nehezek mint amilyennek látszanak.- ~Végülis csak mingyárt leszakadnak a karjaim, de tényleg nem vészes...~ -Viszont mesélhetnél egy kicsit a suliról, minden érdekel. *Megy amerre Anaze vezeti, bár fogalma sincs még, hogy hova is lyukadnak majd ki pontosan.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 2:11 pm | |
| *Az eramíros fiú csak mosolyog eggyet.* -Rendben, ha így gondolod. Dehakell, örömmel segítek ám. *Majd lassan elindul viszsa a kúria felé, a lánnyal együtt immáron.* -Huh, hát miféle érdekelne? Az róák? A helyek, vagy esetelg a rendszer, avagy nevezhetnénk afféle hierarchiának is. *Nevet fel halkan, majd továbbsétál, s adidg emg sme mukkan, míg a leányzó be nem fejezi az ő mondatait.* -És te? Merről jöttél? Elsőbe vagy másodikba érkezel? *Sorozza meg pár krédéssel, áme zek cska afféle ismerkedős "teszt", hogy jboban megismerhesse új szaktársát.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 2:23 pm | |
| -Hát öhm.... *gondolkodik*... nem is tudom. Bármi amiről szivesen beszélnél. Már ha egyáltalán van kedved velem beszélgetni. *Csomagjai egyre jobban húzzák a karjait és ez holnap éri el tetőfokát amikor valószínüleg, fájdalom nélkül meg sem bírja majd mozdítani.* -Anglia felöl fújt erre a szél, mint leendő elsős, vagyis már az is. Na és te honnan érkeztél? *Számtalan kérdés kering a fejében, de ezt nem zúdítja rá egyből a fiúra, nem szeretné egyből elüldözni.* | |
| | | Navi Hime Diák
Főkarakter : evii_navii@windowslive.com Hozzászólások száma : 57 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor szívesen játszom, ha éppen ráérek.. Hogy mikor érek rá? Írj privit, kérdezz rá, és megmondom!! ^^
Egy kis zene ajánló tőlem:
Zséda - És megindul a föld
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 2:37 pm | |
| * Miután a szobájából körültekintően megvizsgálta az udvart, úgy döntött, nem csak üvegen keresztül akar gyönyörködni a tájban, hanem sze,élyesen is tapasztalni akarja. Lassan, és kecsesen kisétált a kúria kapuján, majd ocarináját a kezében tartva sétálgatni kezdett a fák között, majd szembetalálta magát egy hatalmas fával. * ~ Telejsen egyedül vagyok.. Mint mindig. De itt ez a fa. Valahogy.. Elűzi a magányosságomat.. ~ * Majd felugrott a fa egyik ágára, és egy dalt kezdett játszani hangszerén. * | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 2:50 pm | |
| *Anaze Samatnháramosolyog, majd tovább haladnak befelé.* -HÁt, én is Angliából érkeztem, Londontól prá kilóméterre lévő varázslófaluból. Az a neve, hogy Savel, bár elég kevesen ismerik. Ott éltem egy elég ... hát.. nagy házban, fogalmazzunk így. *Mosoylog dfel, nme szereti emlegetni pontos mivoltját, hiszen cska az, hogy a családja lévén mibe szóüeltett bele, nem az ő eredménye, márpedig ANaze a saját dolgaival akar majd büszkélkedni.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Márc. 10, 2009 3:06 pm | |
| -Savel..hm.... mintha már hallottam volna róla, de nem rémlik honnan. Biztos szép hely lehet. *Körbe-körbe nézelődik, szeretne mindent jól megnézni már mos,t pedig tudja, hogy sok ideje lesz még rá.Néha megtorpan 1-1 érdekesebb dolog elött aztán folytatja útját akármerre is megy.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |