Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Angelina Mary Black Diák
Hozzászólások száma : 1292 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 7:03 pm | |
| *Angelina leül a padra és válaszol a kérdésre.*-Januárban. Nem nagyon rég.*Mosolyog.*-Az most volt egy hónapja, de már otthonomnak érzem a sulit. S honnan jöttél?*Ezt a kérdést a fiúnak címezi, hisz tudja hogy Fleur honnan jött. Közben a válláról leveszi táskáját, maga mellé teszi. Ilyedten nézi, hogy egy helyen a szürke táska kék lett. De nem is kelett gondolkoznia, hogy rájöjjönk, hogy a tollból valahogy kifolyt a tinta. Talán a túl sok rázástól. A tollfolttal most nem törõdik. Eszébe jut Fleur kérdése.*-Nem fáj jobban, mint neked.*Gúnyolódik, bár kétli, hogy a tollja nagyobb fájdalmat okozott neki, mint neki Fleur füzete.* | |
| | | Fleur Isabelle Trender Diák
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 7:12 pm | |
| -Tényleg honnan jöttél? Én Franciaországból. *mondja* -Most nemrég pár hete jöttem.*mondja és a lábát kinyújtsa. Az egyet roppan.* -Jajj nee! *mondja Fleur.* -Megint kiment a lábam. Ez most fájni fog. *visszarándította de a fájdalmában a kiáltást magába zárt hisz nem akart szégyenkezni a fiú előtt.* -Na ennyi volt. Visszament. *mondja mosolyogva. Bár még mindig rettenetes fáj neki. De majd jobban lesz. Mindigjobban szokott lenni.* -Ez nálam mindennapos. *magyarázkodik. Kicsit megrázkódik. Ismét fázik. Bár a lábamár nem. De nem akar még elmenni. Jó társasában van meg inden.* -Deyan sportolsz valamit? *kérdi Fleur a fiút kissé eltorzult arccal bár még így is mosolyog. Lehet hogy a halálos ágyán is mosolyogni fog...ezt nem lehet tudni. Mindenesetre várja a fiú válaszát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 7:15 pm | |
| *Yora visszatér az udvarba.Haját kiengedte,lassú,kecses léptekkel elindul az ajtó felé.Közben egy mugli verset mondogat* -Edward király, angol király...-*Hosszú haja a szélben össze-vissza csapkodja arcát.*-Te Moren mikor is jutunk el a bázisra?-*kérdi a farkast*-Hát egy toronyban van.-*feleli az ordas*
A hozzászólást Yora Anchira összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 27, 2009 7:41 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 7:28 pm | |
| *mosolyog a lányokra. Neki is szívéhez nőtt a kastély, nem is úgy gondol rá, mint egy iskolára, hanem mint az otthonára, ahol ráadásul még tanulhat és barátkozhat is.* -Igen. Én is így vagyok vele, nagyon szeretem a Nezát. Sok barátom van itt, és sokkal jobban érzem magam, mint otthon. Szófiából jöttem, félvér vagyok. Anya boszorkány, akit nagyon szeretek, de apa egy megátalkodott mugli. Kölcsönösen utáljuk egymást. Nem bírja elviselni, hogy varázsló vagyok, és nem folytatom a vállalkozását. Ki is tagadott otthonról... *mondja, aztán kissé elpirul, mert talán túl őszinte volt velük, holott nem is ismeri őket. Na mindegy, már elmondta, ezen már nem javíthat.* *Aztán szegény Fleurnek kimegy a lába, és csak fájdalmasan mosolyog. Mindegy, ő megérti, majd remélhetőleg elmúlik neki.* -Ömmm... nem igazán. Régen táncoltam, de már sajnos elfelejtettem. Egyébként néha szoktam kerékpározni, de csak ha jó idő van és van rá időm. |
| | | Angelina Mary Black Diák
Hozzászólások száma : 1292 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 7:43 pm | |
| *Angelina-nak kell mennie, ezért elköszön a társaságtól.*-Nah, én kell menjek. Sziasztok. Remélem még találkozunk.*Aztán Fleur jelezi, hogy õ is vele trat. Angelina felveszi félvállára táskáját, és a kastély felé veszi útját. Van pár befejezetlen házija.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 7:50 pm | |
| *A lányok szép lassan elszállingóznak, és szépen köszön nekik. Aztán odasétál Yorához.* -Szia, Yo!*köszön a lánynak mosolyogva, most először a becenevén.* -Mi a helyzet? Ja, azt mondtad, tudod, hol a tollam. Akkor megmutatod? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 27, 2009 7:52 pm | |
| -Szia.-*köszön Yora*-Persze de előbb a kilátóhoz kell mennünk.Talán ott lesz a szemöldököd is ma találtam a kilátóban.Kövess.-*és elindult befelé* |
| | | Játékmester Allidon
Hozzászólások száma : 338 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:09 pm | |
| *Az udvar most teljesen máshogy néz ki, mint alapjában véve szokott. Kint égnek a tüzek, az egész körbe van véve máglyákkal, melyek egy nagyobbat fognak közre, mellyel egyelőre még semmit sem lehet kezdeni. A kisebb farakások viszont tökéletesek ahhoz, hogy a diákok, ha szeretnének, akkor nyugodtan tudnak azon keresztül ugrálni, persze ez mindenkinek a bátorságán múlik. Távolabb a máglyától ott van egy kis asztal, ahol különféle raguk, sertéssültek, szárnyasok találhatóak, mindenféle édességgel, itallal megtoldva. Azonban a hús tekintetében a szárnyas eléggé elenyésző, inkább azoknak van, akik nem kedvelik a vad ételeket, mivel nyúl, és őzhús is megfordul a kis étkezőn. Emellett az asztal mellett még egy található, amely kereplőket tartalmas. Valahol a tűz mellett egy furcsa szerzet áll, aki elkezdi a sajátják tekerni, így iszonyatosan hangzavart kelteni.* - Télbúcsúztatók! Rázzátok a kereplőket, tűnjön el a tél! Egyetek! Igyatok! Pusztuljon a hó, tűnjön el a tél! *Kezd el ugrálni a máglya körül, és várja, hogy a diákok is bekapcsolódjanak a mókába. Mely még csak most kezdődik!* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:12 pm | |
| *Yora érkezik az udvarra.Meglát egy kereplőt és elkezdi hsználni.Az ételhez nem nyúl mivel vegetáriánus.Így inkább a kereplővel játszik.Moren leszed az asztalhoz egy nagy darab húst és elkezdi rágcsálni.Yora nevet rajta és várja hogy megérkezzen valaki* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:14 pm | |
| *Lassan de biztosan elsétál az udvarhoz probálja úgy megközeliteni hogy magasarkujának ne legyen semmi baja. Még jó hogy lehozzta a kabátját így nem ffagy meg annyira mint nélküle. Ahogy megérkezik láttja a nagy tűzet amit raktak és zene bona meg kereplök hangját lehet hallani. Elmosolyodik a férfin aki a tűz körül ugrálgat. Nincs kedve magasarkuban hozzá beállni de élvezetel figyeli a dolgokat. Cseresznye egy kiscit közelebb megy a tűzhözz már szinte túl közel de ahogy megérzi a nagy forroságot el is jön onnan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:15 pm | |
| *A hippi is érkezik a tett színhelyére egy hippis hiúzzal együtt, utóbbi is betámadja a húst, míg gazdája vegetáriánus étrendre hivatkozva inkább egy színes tarka nyalóka és egy kerepelő mellett dönt. Valószínűleg itt is lesz valmai ricsaj de ideje fokozni a hangerőt, így elkezd a kerepelővel játszani, meg ugrálni mint akinek valami baja van, s eléggé csörömpöl rajta a sok karkötő meg nyaklánc a béke jelekkel de nem zavarja. A lényeg a zaj.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:19 pm | |
| Hát akár még azt is lehet*mondja nevetve Lyranak, majd megfogja a kezét, és így indulnak el kifelé az udvarra, ahova végül kézen fogva érkeznek meg. Mikor megjönnek, akkor körülnéz, az ételeknél, de igazából csak kíváncsiságból, hiszen éhesnek éppenséggel nem éhes. Ekkor kezd el valami furcsa zajt hallani, majd odanézve állapítja meg, hogy egy furcsa szerzet ráz egy kereplőt, és mond közben valamit, és abból lesz ez a zaj* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:20 pm | |
| *Yora leteszi a kereplőt és figyeli ahogy daimonja nem bír a hússal.*~Moren.Moren mi történt a híres fogadiddal?~*Majd odamennek a tűzhöz és leül mellé.Közben egy sas érkezik Yorához és ledob levelet.A lány unokatestvérétől kapta a levelet elolvassa majd a sas elviszi a szobájába.A lány pedig vidáman üldögél a tűz mellett.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:23 pm | |
| *Mikor kiérnek az udvarra, egy kereplős alakot vesz észre. Egész izgin indul, hiszen Lyra néptáncolt, még a mugli világban, anyja akarata miatt. Tud szépen nyelvpörgetve sikítani, de ezt most inkább nem mutatná meg, még megsüketülnek a többiek. Mielőtt kijöttek visszavette magára a fekete csuklyát, így nem fázik, de alig tud menni, viszont kiváncsian várja, mi fog kisülni belőle.* |
| | | Jessica Dream
Főkarakter : orsy_11@freemail.hu Hozzászólások száma : 2724 Kaszt : Üzenőláda : :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:27 pm | |
| [Még bent-LAra]
-Köszi...nagyon menő a rucid!- *pillant végig a kicsit kihívó ruhán majd az ő térdig érő ruciján.* -Anyáékat kértem meg, hogy küldjék el ezt a ruhát...felvázoltam a levélben...a maszkot meg mondtam, hogy Liliennel válasszák ki, hisz tudod milyen jó az ízlése...legalábbis jobb mint anyáé...- *fintorodik egyet majd elvigyorodik, és elkezdi húzni tesóját az udvarra...*
[Udvaron]
-Na kíváncsi leszek a busójárásra!- *igaz félig meddig ő is szervezte. Közben megállt a szélen tesójával.* | |
| | | Eligio Lance Jens Tichaon Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 802 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:27 pm | |
| * Ahogyan kilép Eligio szemöldöke. Furcsának és különösnek találta az egészet. Ők régen máshogy ünnepelték a tél elmúlását, de eszébe jutott egy közmondás. Ahány ház, annyi szokás. Látta, hogy egy fickó elkezd táncol. A táncot is furának találta, de inkább nem gondolt semmire vele kapcsolatban. Ehelyett odament az egyik máglyarakáshoz, hogy kizárja a saját fagyhalálát. S nézte a történéseket. * | |
| | | Sheidy Mirror Diák
Hozzászólások száma : 653 Kaszt : Üzenőláda : Hali! Ha játszani szeretnétek privi És meg nézem a naptáramat ráérek-e
Mai ajánlott zene:
https://www.youtube.com/watch?v=FLmdD5wv6Ek
Tereskova - Cicalány
Titulus: Naxi süti készítője
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:32 pm | |
| [bent] * Meg találja fésüjét. Éppen Chrisre támadna amikor is Jack vezény szava el hangzik. Még egy szer neki indulna Chrisnek de Jack fel kell és huzzni kezdi Így utánuk rohan. * [Kint] * Amikor ki érnek a lány tátot szájal nézi a tömeget. Elindul a töegbe lát pár ismerös arcot. De nem tudja ,hogy ki-ki csak hogy ismeri. Miközben tátot szájal bámészkodik. Rá jön hogy ő még mindig zokniba van. Így meg böki Lauern oldalát* - Hallod nincs egy fél pár cipöd kölcsönbe? Mert fázik a lábam! * Izgatotan mocorog* | |
| | | Lara Corvin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 674 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:34 pm | |
| [Jess-bent]
-Ó, hát, kihívó, de tudod Natalie adta kölcsön. Én meg közel nem vagyok olyan jó nő, mint Nat. Valljuk be- *NEveti el magát, majd saját magát kezzdi méregetni.* -Hát, igen, Anya képes lett volna pókemberes maszkot venni....- *A gondolattól még derűsebb lett handulata, Közben Jess elkezdte cibálni az udvarra.* -MEgyek már, megyek na....-
[Udvar]
-Minek jöttünk ide? Busójárás? Az meg mi? Valami muglis téma?- *KÉrdi kerek szemekkel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:36 pm | |
| [még bent]
*Rémülten bújkál Szendi elől, de Jack máris magával cibálja az udvarra.* - Hékás, nincs jelmezem... *Motyogja, de azért felkapja tegnapi könyvét a földről, és elindul Jack után.*
[Udvaron]
*Végre-valahára kiérnek, Chris úgy ahogy van, pólóban, kikötődött cipőfűzőben, kócosan, könyvvel a hóna alatt pislog kissé bambán mindenfelé. Fázósan összébb húzza magát,és megbánja, hogy nem hozott pulcsit, de még a pokrócát se kapta fel. Amit ott hagytak a földön. Na mindegy. Felderül az arca a máglya láttán, és elindul.* - Gyere Jaaack, ugráljuuuunk. *És barátja akár akarja, akár nem, maga után cibálja. Elvégre kell valaki, aki megakadályozza, hogy Chris a tűzbe essen...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:38 pm | |
| *Odaadja daimonjának a kerepelőt, aki lelkesen rázni kezdi, elvégre a tündének szüksége vna mindkét kezére. Nem csupán mese csak a tünde ügyesség és akrobatika, ezt megmutatván máris az egyik kisebb tűzhöz siet, s miután csak úgy párszor átugrotta, szaltóval próbálkozik, bár fenn áll párszor az esélye, hogy ruhája vagy vörösre festett haja bánja de nem érdekli. Közben csörömpöl rajta a hippi jelmez rendesen.* |
| | | Játékmester Allidon
Hozzászólások száma : 338 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:40 pm | |
| *A diákság egyre nagyobb itt, ez tetszik a főbusónak, és tovább ugrál, játszik a kereplőn, miközben elkezd ugrálni lassan a többi tüzön keresztül is, várja, hogy kövessék. A tó felől egy kis vízcsapódás hallatszik, de egyelőre még ezt szinte alig hallja valaki, nem is érkezik válasz a kérdésekre, de a busók egyre többen vannak, jellennek meg, kerepelnek, és követik a főnököt. Majd hirtelen szétszélednek, és elkezdi rémisztgetni a lányokat.* - Háhá! Háhá! *Igen, a busójárás nagyszokása a leányijesztés. Senki sem maradhat ki. Sok embernek még az útját is állják, nem engedik előre, csak kerepelnek szinte már a fülébe, és rémisztgetik, űzik a telet a szívükből, illetve az egész tájból. Hirtelen ágyúk is kezdenek dörrenni, igen, a hangzavar az mindenképpen szükségeltetik.* | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:40 pm | |
| -A busójáráshoz nem kell jelmez! *mondja nevetve, miközben kiránbgatja barátját az udvarra, majd megáll, és csak nézi a tömeget, az ugráló, kereplőző férfit, szemeiben fellobbannak a táncolólángok tükörképei.* ~Busójárás.. Azt is meg kell majd Szevértől kérdeznem, ha visszajön..~ *morogja gondolatban, miközben úgy beszél, mintha a fiú csak egy kis világkörüli útra ment volna, vagy hazautazott volna, és nemsokára megérkezne a vonata, amivel hazajön. Aztán Chris ötletére sunyin ránéz.* -Valóban? Ugrálni akarsz? Akkor figyeld meg az igazi mestert, és lesd el tőle a tűzugrás minden csínját-bínját! *mondja, majd kissé kihúzza magát, átverekszi magát a tömegen, hogy a legnagyobb tűz közelébe juthasson. Ha csak egy van, akkor ahhoz. A máglyához. Talárját leveszi, megigaztíja ingjét és nadrágját, majd szemeiben fellobban az elszántság tüze. Hátrább sétál, majd lehunyt szemmel koncentrál pár pillanatig, aztán szemei kipattannak, Jack nekirohan. Utána vetődik, szépen, szabályosan tigrisbukfencben átvetődik a lángok fölött és cseppet közöttük is, a felsőbb régiókban kissé csiklandozzák a lángnyelvek, aztán egy bukfenc után felpattan, és állásban érkezik meg végül, majd megfordul, és Chris felé kacsint. A meginduló busók felé sandít, és csak megcsóválja a fejlét halványan mosolyogva, az ágyúk sem zavarják, de Odron egyből mellette terem, közel a fiúhoz, emrt ő nem bírja annyira a hatalmas zajokat. Jack sem, de most busójárás van és farsang, olyankor kell a móka.*
A hozzászólást Jack Darkfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 28, 2009 5:42 pm-kor. | |
| | | Jessica Dream
Főkarakter : orsy_11@freemail.hu Hozzászólások száma : 2724 Kaszt : Üzenőláda : :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:41 pm | |
| [Lara]
-Jajj...Nat csak idősebb mint te te neked jobb az alakod!- *kacsint egyet majd a következő megjegyzésen elneveti magát.* -Egyetértek...anya tényleg képes lenne rá!- *vigyorog majd mikor hallja, hogy jön tesója elengedi. Végül kint látja már jó sokan kerepelnek, hangoskodnak...elkezdődött.* -Ühüm... arról szól, hogy elűzzük a telet...- *hát igen...aranyvérűek...* -Hm...először én sem tudtam miről van szó de felvilágosítottak...igaz a családban csak nagyi kvibli!- *mosolyodik el majd nézi a telet elűző embereket. Hirtelen egy "szörny" jön feléjük. Jess sikolt halkan egyet majd hátrébb ugrik,d e csak nevetni tud a dolgon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:44 pm | |
| *Látja, hogy többen elkezdenek kereplőzni, meg különböző zajokat csinálni, de igazából neki ehhez msot nincs kedve, és oda fordul Lyrahoz* Hát igazából, amilyenről én hallottam Magyarországon az egy picit másfajta volt, bár az tény, hogy még egyet sem láttam. Te már hallottál erről a dologról korábban?-kérdezi meg a lányt, bár szinte biztosra veszi, hogy a lánynak nem mond semmit a dolog, de most nem jutott eszébe semmilyen más téma, de valamit mondani kellett. Ekkor újabb busók jelennek meg, majd a lányokat kezdik el ijesztgetni, és mivel ő Lyra mellett áll, így a lánynak szánt hangzavarból ő is kap egy nagy adagot, de hát annyi baj legyen, ő egész jól bírja a hangzavart, és ezen esemény után, már egészen kezdett neki az rémleni, amit korábban hallott a dologról* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 28, 2009 5:45 pm | |
| *Csak mint szemlélő figyeli az eseményeket de nagyon tetszik neki egy kicsit sajnálja hogy magasarkuban van és így nem ugrálhat de így is élvezi a busójárást. Meglepödik mondjuk Arnuilon is de még van egy két személy akiről nem gondolta volna hogy be áll ugrándozni. Egyszer csak elekzdenek minden felé rohangálni az emebrek és ő hozzá is oda jönn egy beöltötzöt busó és elkezdi rémiszgeni. Úgy megilyed hogy majd nem elesik de hál isten sikerül megtartani az egyensúlyát. Majd elkezd nevetni a buson aki egy kicsit félelmetesnek mondható de inkább nevet csak rajta.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |