Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 25 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 25 I_vote_lcapUdvar - Page 25 I_voting_barUdvar - Page 25 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 25 I_vote_lcapUdvar - Page 25 I_voting_barUdvar - Page 25 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+89
Aurora Valanthe Mediaris
Anna Svetlana
Maria Love
Kimberley Melinda Zara
Jérémy Raphael
Sophie Michelle Darkrain
Ivona Ivanovna
Nemes Balázs - archiv
Sarah Bington
Aravis Anton
Ginevry Enton
Svetlana Milena
Laura Wylee
Hana Jessica Dentry
Cyrus Seymour
Nicol Bennet
Leia Sovo
Timynne Gorvale
Ari Taniel
Samanta Shine
Nagy Klaudia
Neko Zutto
Atum Malah
Kalandmester
Andrey Bogdan
Wanda Dorcas Gloria
Laurena Lowoa
Maximilian Smith
Nargile Ljubjana
Navi Hime
Samantha Cooper
Laurent J. Lewis
Jerzy Arkensky
Katja Vlodva
Cirdan Arahael
Loirens Ceronin
Joacimo Kirino
Scarlett Emerald
Aldéric Roxi Basile
Fehér Angelika
Lara Corvin
Eligio Lance Jens Tichaon
Játékmester Allidon
Fleur Isabelle Trender
Játékmester Naxeldir
Ariadné Tanith
Crissy de Vontier
Atanas Iordan
Demetria Evangelos
Nick Damien Parlay
Renee Anchal Lefyé
Estera Linnet
Spirit Darkness
Anaze White
Tarance Haruno
Lucrecio Amakiir
Felaern Yhendorn
Aletha Apphia
Boros Dániel
Sheidy Mirror
Roxanne Hanzel
Narsul Augustin
Jessica Dream
Amaril Gwyneth
Timothy Waylan
Quarion Galanodel
Rosetta Waylan
Toomas Vladislav
Játékmester Eramir
Jack Darkfield
Aicha Aphrodite Gloria
Patrik T. Weapen
Teodor Mihail
Tiny Tinka
Jenny Krissy
Hanna Oksanen
Rupert Rankle
Nemes Kida
Anastasiya Mila
Aali White
Angelina Mary Black
Pierre Bontavier
David Branson
Jane Scott
Rose Emily Scott
Arabella Jagusia
Andrew Worthington
Anton Grigoriy - Allidon
Domajan Gurskovity
93 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Udvar - Page 25 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Jan. 10, 2009 9:32 am

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2009 8:20 pm

-Értem. Hát nekem teljesen mindegy hogy nyüzsi van-e vagy nem. Mert mindieg nyomo a viceket aztán kapok egy átkot.*teszi hozzá kissé fintorodva. Aztán rá mosolyog a medvére aki meg probál barátkozni a diamonal.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2009 8:25 pm

-Valaki úgy van vele hogy kibírja a tömeget ez csak emberi hozzá állás kérdése. De nem is baj jó hogy te birod nekem viszont nem megy, egy ünnepségen már kerülget az hogy semmi kedvem több tíz ember között lenni, nem szeretem a túl nagy ricsajt*mondja komoly hangon közbe Zorrat apró léptekkel megy a medve felé de igazábol csak körbe járja, mást nem tesz ezután Mika lába mellett foglal helyet*-HÁt vigyázz nehogy egyszer valaki komolyabban elátkozzon, vagy vágj vissza, tudod hogy kell*mondja komoly hangon*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2009 8:30 pm

-Hát nézd szerintem aki kapásból pálcát ránt mert nem bir el néhány savat és nem tud válaszolni az magára vessen, de én jobban szeretem a szavakat használni fegyverként meg a nyelvem,de az utóbbit inkább a nők díjazzák.*Kacsint a srácra pajkosan.*-Nagyon nagy macska vagy.*Mondja a medve és meg vakkarja a tigris füle mögött lévő részt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2009 8:36 pm

-Nemtudom szerintem megvan mind a kettőnek a helye, szerintem sok beszédnek néha sok az alja*mondja mosolyogva majd kihúzza kicsit magát*-A beszéd is előnyö előnyös helyzetekbe*mondja majd a következőre kicsit felnevet*-VAnnak rá vevők?*kérdezi kicsit ravaszul mondjuk őt már nem nagyon érdekli az ilyesmi megtalálta akit szeret így igazábol max másokat hallgat ilyemibe, a daimon kicsit közbe haggya majd felál és megint kezd körözni a medve körül nem látszik rajta semmi*-Néha nagyon hülye is*teszi hozzá Mika mosolyogva amire Zorrat csak erősebben felmorran*-Jól van nyugi van pajti.....
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2009 8:41 pm

-Nos lehetséges hogy sok beszédnek sok az alja,de szerintem az emberek szeretnek beszélni.*Mondja majd el vigyorodik.*-Hát akadnak rá vevők. Egyet ássit aztán így szól szak társához.*-NE haragudj de most megyünk le feküdni, aztán legyél rossz mert az jó.*Kezet fognak és után Kobold Maki is ad egy pacsit aztán ki ölti a nyelvét a szibériai macska fajtára. Körbe ugrálva Alexejt távozik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2009 8:45 pm

-Már aki*teszi hozzá mosolyogva ő nem olyan beszédes, majd ő bólint miszerint érti*-Jólvan mennyetek csak majd egyszer még dumálunmk ha megint találkozunk*mondja komoly hangon és utána ő maga is elhaggya a területet*
Maximilian Smith
Diák
Maximilian Smith

Hozzászólások száma : 688
Kaszt : Udvar - Page 25 Mutatvanyos
Üzenőláda :

Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 9:14 am

*Dávid sétál ki az udvarra. Fekete csőnaci és egy kék póló van rajta. Nem fázik, mert annyira nincs is hideg. Zsebében ott lapul Poci az egér, aki mint általában alszik. Körülnéz, nem lát kinn senkit, így csak sétál tovább és várja hátha kijön valaki. Meg közben gondolkodik Lauról...*
Laurena Lowoa
Diák
Laurena Lowoa

Főkarakter : r.ek.a.13@hotmail.com
Hozzászólások száma : 398
Kaszt : Udvar - Page 25 Jos
Üzenőláda : "Ma mosoly, holnap könnyek. Ma nehéz holnap könnyebb. Nézz az égre a legszebb fényre. Láss egy álmot s harcolj érte."

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 9:19 am

*Nem sokkal Dávid után egy Lau is érkezik az udvarra. Fehér nadrág és fehér kapucnis pólót visel és egy fehér kabátot. A kapucni a lány fején van és úgy sétálgat. Kicsit elgondolkozik azon amit Ari mondott neki tegnap. Nem felejti el azt. És megpillantja Dávidot.* -Szija. *köszön és egy puszit nyom az arcára majd megöleli. Mosolyog.* -Hogy vagy? *kérdi és tovább öleli ha Dávid engedi.* -Mizujs? *érdeklődik és még mindig nem engedi el a fiút.*
Maximilian Smith
Diák
Maximilian Smith

Üzenőláda :

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 9:28 am

*Csak sétál, nem is hall, nem is lát. majd mikor valakitől puszit és ölelést kap akkor már észleli hogy ez Lau lesz. viszonozza a puszit és az ölelést is, majd ránéz kék szemeivel.*
-Hello.*köszön halkan, majd elgondolkodik. a kérdésekre válaszol.*
-jól... te? semmi érdekes... veled? *kérdezi, majd öleli a lányt aztán eszébe jut Klau. nem tud elmenni a lányon... ~vajon mi lett vele tegnap? na majd megkeresem és megkérdezem tőle...~ gondolkodik magában és elengedi a lányt. aztán megfogja a kezét és sétálnak tovább.*
-te mi járatban?
Laurena Lowoa
Diák
Laurena Lowoa

Főkarakter : r.ek.a.13@hotmail.com
Hozzászólások száma : 398
Kaszt : Udvar - Page 25 Jos
Üzenőláda : "Ma mosoly, holnap könnyek. Ma nehéz holnap könnyebb. Nézz az égre a legszebb fényre. Láss egy álmot s harcolj érte."

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 9:34 am

*Elmosolyodik a fiún.* -Köszönöm jól vagyok. *mélyen a srác szemeibe néz.* -Semmi extra. Uncsi mint szokott. Kicsit háziztam. Meg tegnap Arival találkoztam. *mondja és megfogja ő is Dávid kezét.* -Csak sétáltam meg éppenséggel téged kerestelek. *valja be.* -Nem megyünk valami melegebb helyre? Kezdek fázni. *mondja és megöleli. Majd csak sétálgatna tovább. Néha--néha a fiúra pislog. Érzékeli hogy Klau gondolkozik meg azon ahogy tegnap csak távozott, de nem szól semmit.* ~Jaj istenem. Olyan furcsa az a csaj. Klau vagy hogy hívják.~ *gondolkozik tovább és rámosolyog Dávidra.*
Maximilian Smith
Diák
Maximilian Smith

Üzenőláda :

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 9:39 am

*Észleli hogy Lau mélyen a szemeibe néz, mivel egyfolytában a lányt nézi. aztán bólogat.*
-Engem? mért? *kérdi, aztán Lau mondja hogy kezd fázni. ő akkor mit mondjon? egy szál pólóban van. de erre is bólint egyet.*
-Bemehetünk... de oda ahol még nem voltunk... *jelenti ki, majd ismét egy ölelés amit viszonoz. majd továbbra is Klaun jár az esze... nem érti Lau mért nem bírja... vagy ha bírja akkor is mért furcsállja... szerinte majdnem közös a viselkedésük, meg minden... mármint Dávidé és Klaué. dehát... most neki itt van Lau. aztán megfordul és befelé igyekszik.*
-merre? *érdeklődik, de most nem mosolyog.*
Navi Hime
Diák
Navi Hime

Főkarakter : evii_navii@windowslive.com
Hozzászólások száma : 57
Kaszt : Udvar - Page 25 Druida
Üzenőláda : Bármikor szívesen játszom, ha éppen ráérek.. Smile Hogy mikor érek rá? Írj privit, kérdezz rá, és megmondom!! ^^

Egy kis zene ajánló tőlem:
Zséda - És megindul a föld

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:05 pm

* Navi szinte sietve, mint akit kergetnek, úgy rohan ki a kúriából. Nagyon liheg, de közben nevet. Mintha valami szelelmet látott volna, vagy talán mintha valaki vagy valami üldözné. Lehet egyik sem? Majd amint meglátja az első magas fát, felugrik az első ágára, leguggol, és csak néz lefele. Majd hirtelen megjelenik egy fehér farkas, kék szemekkel, aki lógó nyelvvel szintén kirohan a kapun, és szaglászni kezd a földön. Ám teljesen hasztalan. Ehy fél-tünde lábnyomait és szagát sosem lehet kiszimatoli. Majd a farkas leül, és szomorúan vonyítani kezd. Navi ekkor hirtelen, hangatalnul leugrik a fáról a farkas mögé, és megöleli.
- Jajj, ne haragudj Zora.. De már annyiszor megmondtam, velem haszalan fogócskáznod, nem érsz utol. * mondta nevetve, mire a farkas megnyugodott, megfordult, hátradöntötte Navit és nyalni kezdte puha arcát. Farkas létére olyan kezesbárányként viselkedik, mint egy újszülött kiskutya. Navi és ő nagyon szeretik egymást, hisz Zora Navi daimonja, születése óta együtt vannak.
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 4223
Üzenőláda : Udvar - Page 25 Tek5d15624

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:20 pm

*Énekelgetés hallatszik a Kúriából az udvar felé, majd lenyomódik az udvarra vezető ajtó kilincse, és egy fekete hosszú hajú lány libben ki rajta. A mai napon rózsaszín nadrágot, és ugyanilyen színű kabátot visel. Fejéről természetesen nem hiányzik kalapja sem, melyen egy babarózsa díszeleg. A lány kezében szokás szerint egy csomag gumicukor van. Amint kiér az udvarra meglát egy ismeretlen lányt, és odamegy hozz.* - Szia. Wanda Dorcas Gloria, Naxeldires főprefektus.*mutatkozik be mosolyogva, miközben a két kitűzőjére mutat.*
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Andrey Bogdan
Diák
Andrey Bogdan

Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1244
Kaszt : Udvar - Page 25 Nincskaszt
Üzenőláda :

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:24 pm

*Andrey meglát két lányt az udvaron.*~Na végre megismerkedhetek uj emberrekkel.Csak el ne rontsam, mint a multkor.~*Ezzel a gondolattal indul el a két lány felé. Amikor odaér a két lány szembe fordul vele.*Üdvözletem hölgyeim!-mondja viccesen.*
Navi Hime
Diák
Navi Hime

Üzenőláda : Bármikor szívesen játszom, ha éppen ráérek.. Smile Hogy mikor érek rá? Írj privit, kérdezz rá, és megmondom!! ^^

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:26 pm

* Amint meghallja a lány hangját, felpattan a földről, és Zora is Navi háta mögé bújik, majd leporolja fehér színű, selyem szoknyáját, és megigazítja haját. Főprefektus?? Jajj ne haragudj a szórakozottságom miatt, csak éppen játszottunk.. Megtiszteltetés egy iylen magas rangú diákkal találkoznom. Az én nevem Navi Hime. Elsős, allidonos diák. Nemrég érkeztem.. * mondja mosolyogva, ám mikor az allidon szót kiejti, büszkeség csillog a szemében, hisz Navi igazán szeret allidonos lenni. Majd a kezét nyújtaná a lánynak, ám eléggé piszkos lett, így inkább eldugja őket a háta mögé.
Navi Hime
Diák
Navi Hime

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:27 pm

* Majd amikor az ismeretlen fiút észre veszi, ismét elmosolyodik. Szia! * köszön neki barátságosan.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:34 pm

*Zoro baktat kifelé az udvarra, kék farmerban és piros pulcsiban. Mikor meglát egy kisebb társaságot. Ahogy gondolkodik látja, hogy mind a 3 embert ismeri, hisz az egyik Wanda, a másik lánnyal is találkozott már, a fiúval pedig párban volt a tegnapi órán.*
Sziasztok*köszön nekik, majd Wandának ad egy puszit*
Navi Hime
Diák
Navi Hime

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:38 pm

Szia! * majd elmosolyodik. Szép csapat gyűlt itt össze.. És ahogy látom én vagyok itt egyedül allidonos. * jegyzi meg mosolyogva, mert ezzel igazából semmi baja nincsen, nem a szakok alapján ítéli meg az embereket. Ha már így összegyűltünk.. Nem csinálunk esetleg együtt valamit? Úgy unatkozom.. Mióta itt vagyok, semmit nem csináltam még.. * jegyzi meg halkan.
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:43 pm

- Ugyan már, nem kell nekem tisztelegni...*mondja nevetve egy legyintéssel, aztán a lány felé tartja a gumicukroszacskót.* - Kérsz?*kérdezi mosolyogva, majd mikor a lány felé nyújtja a kezét és hirtelen eldugja a háta mögé, akkor csak elkerekíti a szemeit.* - Szóval nemrég érkeztél. Na és hogy tetszik az iskola?*kérdezi mosolyogva, ám ekkor megjelenik egy a lány számára ismeretlen fiú is.* - Szia. Wanda Dorcas Gloria vagyok, Naxeldires, főprefektus. Benned kit tisztelhetek?*mutatkozik be mosolyogva, majd kezet nyújt a fiúnak. Ekkor megjelenik Zoro, és ad egy puszit Wandának, mire a lány visszapuszil.* - Szia. Mi újság veled?*kérdezi egy mosollyal az arcán.* - Kérsz gumicukrot?*kérdezi mosolyogva a fiú felé tartva a nála lévő gumicukroszacskót.*

//Navi kérelk tartsd a sorrendet: Andrey, Navi, Zoro, Wanda. És egyszerre csak egy hsz-t írj. Ha elküldted, és még módosítani szeretnél, kattints a "szerkeszt" gombra Smile //
Andrey Bogdan
Diák
Andrey Bogdan

Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1244
Kaszt : Udvar - Page 25 Nincskaszt
Üzenőláda :

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:47 pm

-Andrey bogdan-*mondta és kezet fog. aztán zorronak is ezt teszi és tovább ál ott egyedül. *
Navi Hime
Diák
Navi Hime

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:48 pm

* elmosolyodik a lány kedvességére. Nagyon kellemes itt. Kezdem kiismerni magam, bár még elég sokszor vagyok egyedül, a bartákozás nem az én erősségem, úgy néz ki.. Még a szobámba se mertem bemenni, valahogy félek, nem tetszenék az új lakótársaimnak. Pedig Mila már beosztott egybe.. * mondja halkan, majd Zora-ra néz, aki nyálát csorgatva nézi Wanda gumicukros zacskóját. Én vigyáznék azzal, mert.. * majd mielőtt még befejezhette volna, a farkas előugrott Navi háta mögül, és egy ugrással kikapta Wanda kezéből a zacskót. Jajj már megint.. * majd a fejét csóválta.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 12:57 pm

*Boldogan vesz pár szemet Wanda gumicukrából*Köszi*mondja, és ezt talán még időben teszi, hiszen a következő pillanatban a zacskó már Navi daimonjánál van. *
Én jól vagyok köszönöm. És ti?*kérdez vissza, hogy ha már egyszer ilyen sokan össze gyűltek, akkor legyen valami témájuk is, majd Navi-hoz fordul*
Szerintem nyugodtan bemehetsz, nem lesz semmi gond, lehet, hogy egy-két diák furcsán néz ki, de nagy többségében mindenki kedves, és segítőkészek az emberek, és barátokat is könnyen fogsz szerezni*mondja a lánynak biztatás-képpen.*
Navi Hime
Diák
Navi Hime

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 1:04 pm

Lehet, hogy igazad van, köszönöm.. * mondja mosolyogva Zoro-nak, majd Zora után kezd kiabálni. * Zora! Azonnal gyere vissza, az nem a tiéd, add vissza! * majd futni kezd a daimon után. Zora bár nagyon gyors farkas létére, Navi-t sosem tudta lekörözni, így most sem. Navi egy ugrással Zora előtt termett, majd felkapta daimonját, és visszasétált a többiekhez. A farkas még mindig a szájában tartotta a gumicukros zacskót, de közben hatalmas szemekkel nézett Wanda-ra, hogy ne vegye vissza tőle. * Jajj, te.. *
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 1:06 pm

- Tehát Andrey... Te is nemrég érkeztél igaz? Nem láttalak még errefelé.*mondja mosolyogva.* - Hogy tetszik az iskola?*kérdezi meg tőle is, aztán kicsit elkuncogja magát mikor Navi azt mondja, hogy nem mer bemenni a szobába. Aztán amit Zoro mond, arra csak bólogat.* - Valóban. Nem kell aggódnod, nem esz meg senki. Hidd el itt szinte csak jófej emberek vannak. Na jó, van egy pár kivétel, de a többség rendes.*mondja mosolyogva, aztán nem kicsit meglepődik, mikor a daimón kiveszi a kezéből a gumicukroszacskót.* - Semmi gond... de azért talán kérni egyszerűbb lett volna.*mondja a szemét forgatva, majd ránéz a daimónra.* - Nemde?
Navi Hime
Diák
Navi Hime

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Márc. 14, 2009 1:11 pm

* Zora megrázza a fejét Wanda kérdésére, mire Navi nagyon gyengén barackot ad a fejére. * Ejnye, Zora.. Hát mit mondtam a jómodorról? Igazán sajnálom Wanda, nem szokott ő ilyenek csinálni.. * majd elgondolkodik. * Csak néha.. Egy csirkecomb innen, egy szelet sonka onnan.. * miközben ezt mondta, daimonja elszégyellte magát, mire kiejtette a szájából a gumicukros zacskót, és csak szomorúan nézett Navi-ra, hogy ne haragudjon rá. * Kis butuskám.. * mondja daimonjának, majd magához öleli, és leengedi a földre. * És tényleg ne haragudj, veszek neked majd egy újat..
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: