Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+89
Aurora Valanthe Mediaris
Anna Svetlana
Maria Love
Kimberley Melinda Zara
Jérémy Raphael
Sophie Michelle Darkrain
Ivona Ivanovna
Nemes Balázs - archiv
Sarah Bington
Aravis Anton
Ginevry Enton
Svetlana Milena
Laura Wylee
Hana Jessica Dentry
Cyrus Seymour
Nicol Bennet
Leia Sovo
Timynne Gorvale
Ari Taniel
Samanta Shine
Nagy Klaudia
Neko Zutto
Atum Malah
Kalandmester
Andrey Bogdan
Wanda Dorcas Gloria
Laurena Lowoa
Maximilian Smith
Nargile Ljubjana
Navi Hime
Samantha Cooper
Laurent J. Lewis
Jerzy Arkensky
Katja Vlodva
Cirdan Arahael
Loirens Ceronin
Joacimo Kirino
Scarlett Emerald
Aldéric Roxi Basile
Fehér Angelika
Lara Corvin
Eligio Lance Jens Tichaon
Játékmester Allidon
Fleur Isabelle Trender
Játékmester Naxeldir
Ariadné Tanith
Crissy de Vontier
Atanas Iordan
Demetria Evangelos
Nick Damien Parlay
Renee Anchal Lefyé
Estera Linnet
Spirit Darkness
Anaze White
Tarance Haruno
Lucrecio Amakiir
Felaern Yhendorn
Aletha Apphia
Boros Dániel
Sheidy Mirror
Roxanne Hanzel
Narsul Augustin
Jessica Dream
Amaril Gwyneth
Timothy Waylan
Quarion Galanodel
Rosetta Waylan
Toomas Vladislav
Játékmester Eramir
Jack Darkfield
Aicha Aphrodite Gloria
Patrik T. Weapen
Teodor Mihail
Tiny Tinka
Jenny Krissy
Hanna Oksanen
Rupert Rankle
Nemes Kida
Anastasiya Mila
Aali White
Angelina Mary Black
Pierre Bontavier
David Branson
Jane Scott
Rose Emily Scott
Arabella Jagusia
Andrew Worthington
Anton Grigoriy - Allidon
Domajan Gurskovity
93 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Udvar - Page 14 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Jan. 10, 2009 9:32 am

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

Főkarakter : boros_dani@hotmail.hu
Hozzászólások száma : 834
Kaszt : Udvar - Page 14 Elemista
Üzenőláda : Játékért msn-es riasztás, vagy privis értesítés.

Titulus: Kida fogadott bátyója
Titulus: MESE kapitánya
Titulus: Host Klub Királya
||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 12:15 pm

*Egy ismerős hangot hallott meg, leszedi magáról a fülhallgató madzagját, és belegyömöszöli a zsebébe.*
-Szia! Nem, egyáltalán nem zavarsz.
*Mondja, barátságos mosollyal az arcán. A kérdésen kicsit elgondolkozik.*
-Hát pár napja beteg voltam, de az orvosok megoldották a szimpla megfázást. Egyébként most már egész jól, köszi a kérdést.
*Tesz pár lépést előre, végül Rosera pillant.*
-És te, hogy vagy mostanában? Tanulás jól megy?
*Kérdezi enyhén kuncogva, ezzel a kérdéssel kezdi az apja is mindig.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Hozzászólások száma : 1681
Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^

I could really use a wish right now ... <3

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 12:21 pm

-Nah az baj...Mármint hogy beteg voltál...És az jó,hogy mostmár jól vagy...*mondja Rose,és magában szélesen vigyorog,hogy milyen kitekert mondatokat tud kitalálni...*
-Köszi szépen,én elég jól vagyok,azonkívül,hogy pár napja alig mozdultam ki a szobámból,a könyveket bújtam...A tanulás...Hát igyekszik jól menni,ha így megy tovább,akkor boldog leszek...És neked hogy megy a tanulás?*kérdi mosolyogva Rose és próbált lépést tartani a fiúval.*
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 12:29 pm

*A kitekert mondatra, kicsit felvonja a szemöldökét, de végtére is mosolyog.*
-Gratulálok a tanuláshoz, de miért nem mentél inkább a könyvtárba? Bár igaz, ott kevésbé lehet tanulni, mert néha van egy kisebb hangzavar.
*Kicsit elgondolkozik a dolgon, majd válasz a neki feltett kérdésre.*
-Nos, nekem is jól megy, és mivel az elmúlt napokban ágyba voltam, kénytelen voltam tanulni, hogy ne unjam magam el.
*Lassít a lépésein, mivel látja, hogy a lány nem igazán bírja tartani a tempót.*
-És jól érzed magad a kúriában? Sikerült megismerkedned a helyekkel?
*Kérdezi, mivel a legtöbb tanonc még most sem biztos, hogy megtalálja a keresett helyet.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 12:36 pm

-Voltam párszor a könyvtárban,de tudod,a szobámban,kényelmesen ülve jobb tanulni...Na meg általában szoktam valamit ropogtatni...*mosolyog Rose,és örül,hogy a fiú lelassította a lépteit...*
-Nagyon jól érzem magam itt...Örülök,hogy eljöttem és hogy felvettek...Nagyon sok emberrel ismerkedtem meg az elmúlt időben...És a legtöbbjük mostanra a barátom...Például te is...Meg Kida,és egy Eramiros lány,Angelina Mary Black...Nah meg persze még sokan...*mondja Rose,és abbahagyta monológját.*
-Amúgy még most is van pár hely,ahol még nem jártam...*mosolyog Rose,és csendesen követi a fiút.*
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 12:44 pm

*Bólint egyet, jelezve, hogy megértette az indokokat. Érdeklődve végig hallgatja a lány monológját, amire csak mosolyogni tud. Az utolsó néven elgondolkozik, és megrázza a fejét.*
-Nos ezt az Angelinat nem ismerem, de ha a te barátod, akkor biztos nem lehet rossz.
*Arcán a kis mosoly még mindig látszódik.*
-A közeli faluban még én sem voltam. Bár már beígértem pár lánynak, hogy lemegyünk, de valami mindig közbe jött. Múlt héten kicsit elaludtam, most meg beteg voltam. Talán majd jövőhéten sikerülhet.
*Gondolkozik el a dolgon.*
-Vagy még sem, mivel jövőhéten bál lesz. Téged valaki már elhívott?
*Vörös a szemeit a lány arcára szegezi, közben a kis gonoszkás mosoly még mindig ott van az arcán.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 12:50 pm

*Rose megmosolyogja Dani kijelentését,miszerint pár lánynak már megígérte,hogy lemegy velük a faluba.*
-Amúgy igen,Angelina nagyon rendes...*mosolyog Rose...*
-Nem,még senki...*mondja Rose,és lesütötte fejét,talán egy kicsit szégyelli,hogy még nincs párja...*
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 12:55 pm

*A lányra pillant miközben lesüti a fejét. Kicsit megveregeti Rose vállát, persze gyengéden.*
-Ugyan, ne add fel! Biztos elhív majd egy srác, aki hozzád illik.
*Mosolyog a dologra. Jó maga még mindig nem tudja eldönteni, hogy hogyan menjen, majd kitalálja a dolgokat, vagy megkérdezi a tanács adóját, Kidát.*
-Mit kérdezhetnék még?
*Gondolkozik el, állát vakarva a kérdésen.*
-Melyik kasztra jelentkeztél? Ezt szerintem mi még nem beszéltük meg.
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 1:03 pm

*Rose örül,hogy Dani elhagyta ezt a témát,és mostmár a szemébe nézve válaszol...*
-Illúzionista...És te?Harcos esetleg?*kérdi Rose vigyorogva...*
-Amúgy kérdeznék valamit,ami tudom hogy nagyon magánügy....Csak azt hallottam,hogy te és Emily jártok...*Rose félénken néz Dani szemébe...*
-Igaz?És kérlek ne válaszolj,ha nagyon udvariatlannak tartod a kérdésem,mert nem akarom,hogy ezért a barátságunk véget érjen,szóval...Csak ha akarsz,akkor válaszolj...*próbál magyarázkodni Rose,félve,hogy Danit ezzel a kérdéssel nagyon megsértette...*
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 1:24 pm

*Mosolyogva, ráz egy kicsit a fején.*
-Nem, elementalista vagyok. De majdnem sikerült.
*A kérdés felvezetésén kicsit összevonja a szemöldökét. Végül elgondolkozva válaszol.*
-Nos, elég régen találkoztunk, nem tudom, hogy mi van vele. Én magamban úgy mond lezártnak tekintem a témát. Szóval a kérdésedre a válaszom, az annyi, hogy nem járunk együtt.
*Arcán látszódik a komolyság.*
-És ne aggódj, egy ilyen kérdés miatt nem fog szétmenni a barátságunk.
*Egy kisebb mosoly megint előkerült az arcára.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 1:29 pm

-Értem,és köszi,hogy válaszoltál...*mosolyog rá őszintén és kedvesen Rose...*
-És akkor,hogy megint visszatérjek arra a témára,amit nem szeretek,te kivel méssz?Mármint a bálba?Az előbb elfelejtettem megkérdezni...Netán Kidával?*mosolyog Rose Danira...*
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 1:35 pm

*A kérdésre hirtelen megtorpan.*
-Nos, Kida a fogadott húgom, és ha vele mennék az olyan családon belüli bigyó lenne, szóval nem. Bár valószínűleg együtt megyünk be, nem leszünk egy pár. És szerintem Joannat viszem. Ő is egy Allidonos.
*Mondja arcán egy kis mosollyal.*
-Feltéve, ha szombatig találkozok vele.
*Lassú léptekkel indul el megint.*
-De gondolom azért benézel, hogy mi van a teremben?
*Kérdezi egy kis mosollyal az arcán.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 1:41 pm

-Jah,értem...*mosolyog Rose...*
-Amúgy még nem ismerem azt a Joannat,de biztos kedves lány,és szerencsés...*mondja mosolyogva Rose...*
-Szerintem benézek,sőt,ha esetleg találok egy párt,akkor ott leszek végig...*mondja Rose kedvesen....*
-És akkor majd találkozunk,és esetleg bemutathatsz majd annak a lánynak...*mondja szélesen mosolyogva Rose...*
-És Kida kivel megy?*kérdi vigyorogva Rose...*
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 1:50 pm

-Az ám...
*Mondja kicsit elmélázva, miközben hallgatja Roset.*
-Akkor, remélem majd találkozunk a bálon.
*A Kidás kérdésre megvakarja az állát.*
-Nos, nem tudok arról, hogy bárki lenne az életében, akivel úgy elmenne. De elképzelhető, hogy hozz valakit, csak én nem ismerem.
*Továbbra is vakargatja az állát, majd egy közeli fára pillant aminek egyik ágán végig rohan egy mókus.*
-Amúgy van valami kedvenc állatod? Esetleg daimonod?
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 14 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 1:54 pm

*Jane sétálgat az udvaron egyedül. Kicsit magányosnak tűnik, már nem tudott mit kezdeni magával a szobájában. Nemrég ébredt, hiszen hajlanban még két allidonos leányzóval és Alexejjel beszélgetett a konyhában.* ~Mindjárt három óra. Azért jó alvókám van.~ *Elmosolyodik a gondolatán, s tovább halad. Egy egyszerű szürke csőnadrágot visel egy lila felsővel. A labát az persze luxus, Janenek eszébe se jutott, hogy azt is kellene hozni.* ~Mindegy, már nem futok vissza érte.~ *Gondolja a lány, s Jonatánnal együtt tovább sétálgat. Ahogy közelebb megy a padhoz, két alakot vél felfedezni.* ~Óh, ő Dani.~ *Nagyon jókedve lett, amikor megpillantotta a fiút. Már ezer éve nem talákoztak. Danival egy lány beszélget, Jane számára ismeretlen. Vagyis látásból már ismeri, de még soha nem beszélgettek.* -Sziasztok! Zavarok? *Kérdezi a lány.* -Amúgy Jane Scott vagyok. *Nyújtja a kezét Rose felé.*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 1:59 pm

-Nem,nincs daimonom,viszont állatot akarok venni Nellondban...Otthon volt egy kutyám,csak őt nem hozhattam el,mivel a kistesóm is nagyon szereti...De úgy tervezem,hogy mihamarabb veszek...*mosolyog Rose Danira...*
-Most azonban kell menjek,ott van az idő,hogy fogjak neki tanulni...Remélem még találkozunk,ha nem,legközelebb a bálban...Jah,és akármikor meglátogathatsz a szobámban,mert általában nagyon szoktam unni magam a könyvek társaságában...És ez Kidára is érvényes,kérlek mondd meg neki,ha el nem felejted...*mondja mosolyogva Rose...*
-Nah szió!És amúgy lehet hogy órán fogunk találkozni...*mondja reménykedve Rose,majd Dani felé int,és már el is sietett a Kúria felé.*
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 2:08 pm

*Érdeklődve hallgatja a lányt, és közben a kis mosoly ott ül kint az arcán.*
-Ha kell, akkor majd elkísérhetlek, és ne aggódj, majd valmaikor meglátogatlak a szobádban is.
*Kacsint egyet a lányra, és utolsó köszönő szavánál megérkezik Jane.*
-Szia Rose! Szia Jane!
*Köszön egyszerre két felé. Vesz egy mély levegőt az új társalgópartner mellett.*
-Hát most már biztos nem fogsz zavarni.
*Jane felé is küld egy kacsintást, és kezeit zsebre vágja. Akármilyen jó idő is van, neki azért kell a kabát, meg egy kesztyű sem ártana.*
-Rég találkoztunk.
*Kezd bele az átlag beszélgetésbe, bár az átlagos beszéd neki nehezen szokott menni.*
-Hogy mennek a prefis munkáid? Csak, hogy ne azt kérdezem, "hogy vagy".
*Mosolyog a lányra miközben elsimít egy fekete hajtincset a szeméből.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 2:14 pm

*Próbál bekapcsolódni a beszélgetésbe, ám Rose épp akar köszön el. Úgy tűnik, hogy nem igazán vette észre Jane-t, na de mindegy.* -Szia Rose! *A lány elköszön tőle, hogy azért ne tűnjön olyan udvariatlannak. Egy kisebb fuvallat futott végig Jane hátán..kicsit kirázta a hideg, de nem foglalkozik vele.* -A prefektusi munkák...hát mennek, bár néha elég fárasztó tud lenni. *Válaszolja a lány, s egy halvány mosoly jelenik meg az arcán.* -És, te belerázódtál már a diákképviselői munkába? Hogy haladsz? *Érdeklődik a lány, hiszen amióta Danit kinevezték, azóta nem beszéltek. Talán akkor talákoztak utoljára, amikor Varvara került szóba.* -Tényleg Dani, találkoztál már a mi kis szellemünkkel? *Széles mosoly jelenik meg a lány száján, hiszen akkor nagy szája volt a fiúnak...* -Sikerült már elintézned?
Boros Dániel
Diák
Boros Dániel

||||

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 2:22 pm

*Érdeklődő tekintettel hallgatja alányt, miközben pár lépést tesz meg mellette, sétára invitálva a lányt.*
-A DK-ság nem olyan vészes. Szerencsémre vannak más DK-k is, akik elvégzik helyettem a dolgokat, így nekem nem sok munka marad.
*Egy elégedett mosolyt vág be, majd nyújtózkodik egyet.*
-Varvara... Nem, még nem sikerült, de egy lepedőbe csavart alak mit sem tesz nekem.
*A saját képzeletében egy szellem, csak egy lepedőbe bújt valaki szokott lenni. Persze jól tudja, hogy Jane nem ilyenre gondol.*
-És mivel nem találkoztam vele, nem intéztem el. Miért sikeresen találkoztál vele megint, vagy miért kérded?
*Kíváncsi tekintetet mereszt a lányra.*
-Amúgy nem fázol, ilyen vékony felsőben?
*Ujjával rábök a lány lila felsőjére.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 2:30 pm

*Egy kis sétára indulnak Danival, miközben élénken folyik a társalgás.* -Igen, még szerencse, hogy nem egyedül vagyunk. Akkor azt hiszem nem lenne sok szabadidőnk beszélgetni, pihenni. *Fejezi be a témát a lány, s elégedett mosollyal nyugtázza, hogy Daninak is tetszik a feladat.* ~Varvara...~ -Igen...én megint találkoztam vele, kb. két hete a temetőben. Valamelyik éjjel Nicollal kimentünk, és elég sokáig ott voltunk.. *Kezdi a történetet Jane, ám nem avatja be a fiút a részletekbe. Azt az élményt át kell élni...* -Hát most nem találkoztam egy sírkővel és fatörzzsel sem. *Mondja nevetve Jane, s ezzel arra céloz, hogy Varvarát épp jó hangulatában kapták el. Majd elnevti magát, amikor Dani megböki az ujjával.* -Hát nincs melegem...de lusta vagyok elfutni a kabátomért. *Feleli egy halvány mosoly kíséretében, miközben a fák között sétálnak. Jonatán útnak eredt, biztos talált valakit, akivel játszhat.* -És, hogy telnek a mindennapjaid? Tényleg, mit tudsz erről a titkos építkezésről? Gondolom te is kaptál levelet, és egy érmét... *Várja Dani válaszát a lány, hiszen ő még semmit nem kezdett vele.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2009 2:33 pm

//Fagy//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Feb. 09, 2009 6:59 pm

*Már sötét van. Nem sok diák mászkál ilyenkor kint az udvaron. De közülük kivétel Mila. Egy fekete hosszú talár van rajta, fejébe csuklyáját húzta, bár hosszú, göndör fekete haja így is kilóg a csuklya oldalánál. Fekete szeme megcsillan a Hold fényben. Kezei a zsebben vannak, melyek közül az egyikban ott lapul pálcája is, amit mindig magánál hord. Bár ez nem meglepő egy boszorkánynál. Bár kitudja... Hallot már róla, hogy valaki a pálcájs nélkül rohangált.*
~kis naívak~*gondolja kissé lenézően, majd az egyik padhoz sétál és leül rá. Felette egy hatalmas tölgyfa terül el, így a csillagok fényét teljesen kizárja Mila látószögéől. Elég hideg van, de Milán van sál is, és csizmában és egy kötött pulcsiban van, ezért ő nem érzi. És amúgy sem egy fázós ember. Szereti a friss levegőt, és az estéket. Ilyenkor lehet a legjobban gondolkozni az életről, vagy csak simán át lehet gondolni, mit is csinált aznap.*
Aletha Apphia
Diák
Aletha Apphia

Hozzászólások száma : 100
Kaszt : Udvar - Page 14 Auror

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Udvart   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Feb. 09, 2009 7:09 pm

*Aletha esti sétáját a lovardához intézte, de olyan későn indult el, hogy borzasztóan rásötétedett. Hideg szél csapta meg arcát, meleg hosszú köpenyét szorosabbra húzta magán, majd egy lumos varázsigét mormolva világosságot varázsolt ki pálcája hegyéből. Amint a fény egységesen eloszlott ráeszmélt hogy nem a lovardánál kötött ki, túl későn fordult le útközben és végül a Kúria udvarára jutott... Ígyhát nem volt mit tenni kénytelen volt -két morgás között- megfordulni és a helyes irányba menni. Azonban egy kis pislákoló fényt vett észre nem messze tőle. Úgy gondolta ha már így is itt van, megnézi mi lehet az. A fényhez közelebb érve egy leányzót vett észre, aki a sötétben tapogatózott pálcájával.*
-Ohhh szia! Aletha vagyok! Te is eltévedtél? Én is, vagyis nem teljesen. A lovardába indultam, és kicsit útközben elbambultam, közben rám is sötétedet és nem fordultam le időben a helyes irányba odafele jövet.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Feb. 09, 2009 7:14 pm

*Mila szereti a sötétet, de azért ennyire mégsem. furcsa neszeket hall, hol a fáról, hol az Udvar távolabbi részéről. Kirázza a hideg és úgy dönt ,segítségül hívja a fényt. Előkapraj pálcáját és elmotyog egy Lumost, mire egy kis fénygömb jelenik meg a pálcáján. Nem nagy gömb, így csak másfél méternyi terültete válgít be. Egy jabb fénygömb jelenik meg az Udvar túlfelén. Mila meresztgeti a szemét és kiveszi, hogy az illető felé tart, majd mikor találkoznak, a lány- minthogy kiderül- megszólal. Mila hallgatja, majd felhúzza a szemöldökét.*
-Lehet hogy nem régen vagyok itt, de azért nem vagyok olyan béna, hogy eltévedjek...-*mondja kissé lenézően és távolságtartóan Mila.*
-És örülnék, ha nem szegeznéd rám a pálcád!-*jegyzi meg Mila és saját pálcájával kissé lejjebb tolja Aletha pálcáját.*
Aletha Apphia
Diák
Aletha Apphia

Hozzászólások száma : 100
Kaszt : Udvar - Page 14 Auror

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Feb. 09, 2009 7:19 pm

*A lány egy kicsit flegmán válaszolt Alethának.*
-Jól van, azt hittem elvesztél. Ne haragudj. *Morfondírozott.*
-Azért lenne kedved velem tartani a lovardába? *Érdeklődött, kezdeményezve a barátkozást.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Feb. 09, 2009 7:23 pm

*Mila biccent egyet, hogy elfogadja a bocsánat kérést, bár tudja, hogy felesleges ovlt, hiszen nem a lány volt bunkó, hanem ismét ő. de ez mst nem érdekli. Megfordul és a lány mellé lép.*
-Oké. Menjün! De hova is?-*kérdezi meg, majd lassú léptekkel elindulnak egymás mellett.*
-De lehetőleg ne ngaoyn tévedjünk el, oké? fél10re bent kéne lenni a kúriában, hogy ne büntessenek meg minket!-*jegyzi meg kissé gonoszul Mila, majd figyeli a lányt, hoy mit reagál rá.*
-Amúgy Mila Boyka-*mutatkozik be kicsit késve a lánynak.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: