Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 04, 2009 2:25 pm | |
| *A következő mondatra eltátja a száját, és felpattan a földről.* - Juuuuj, repülőszőnyeget? Én is akaroook! *Jelenti ki csillogó szemekkel, totál lelkesen, majd csak megvonja a vállát.* - Hát ha ennyire vakok, akkor szóljatok nekik. Kellene, nem? És biztos aranyos a régi Lilith, majd szeretném megismerni, ha visszatér. *Mondja vidáman, miközben lehajol a táskáért, a hátára veszi, és felkapja a gömböt is az aranyhörcsöggel.* - Ez tök érdekes! Másik Világ? Olyan is van? És oda át is lehet menni? *Kérdezi teljesen elhűlve, ez neki elég csodálatos dolog, meg minden.* - Hát hegyes volt a füle, megkérdeztem miért olyan, és a szőrmókja mondta hogy a földön aludt a tölgyesben, és megcsípte az édescsalán. Mert az tud ám mozogni, meg mászni, meg minden. Szóval megcsípte, és emiatt feldagadt a füle, azért olyan, és hogy még egy csomóan vannak a suliban akiknek ilyen a fülük, mert ők is a földön aludtak és megcsípte őket a csalán. *Meséli lelkesen, majd egy mozdulattal elsöpri Chris haját a fülétől.* - Hm, de a tied nem olyan, akkor téged még nem csípett meg. Még szerencse! De a hímek csak az alvóra támadnak, viszont a nőstények másra is, legalábbis a szőrmók azt mondta... *Teszi még hozzá, majd eszébe jut egy kérdés, amit feltesz, ha már úgyis itt van; pláne, hogy egy jelvényt lát meg csillogni Chris mellkasán. Igen, most tűnik fel neki.* - Juj, te prefektus vagy? Az tök jó lehet! És akkor te meg tudod nekem mondani, hogy mikor mehetek majd rendes szobába? Mert most váróban vagyok, de Sötétmező azt mondta tegnap, hogy majd kapok rendeset... *A Sötétmezőt újra magyarul mondja, mint Goraph-nak. Angolul nem tudja megjegyezni, na.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 04, 2009 2:39 pm | |
| *A lelkesedésre csak kacag.* - Majd te is megtanulod, az nem is nehéz...* Bátorítja a lányt, majd a tanáros dolgkora vállat von... ő is visszakapná már a régi Lilithet, szó se róla.* - Remélem már feltűnik nekik lassan... már tényleg nagyon durva a helyzet... És nem tudom, hogy lehet átmenni a Másik Világba, én nem jártam ott... *Von ismét vállat, majd a hegyes fülre pislog, majd nem tudja megállni, megint felkacag.* - És ki volt az? *Kérdezi kíváncsian, bár már kezdi érteni a gyulladt fül problémáját...* - igen, prefektus vagyok... és odakerülsz, amint végeztek az adminisztrációval... *Magyaráz, majd meghökken, megtorpan, és csak pislog a lányra kerek szemekkel.* - Sötétmező...? Az meg ki...? És hogy osztott be...? *Pislog, elvégre magyarul nem tud...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 04, 2009 2:45 pm | |
| - De az még soká lesz... *Mondja kissé elszontyolodva, majd megfogja Chris karját, és húzni kezdi valamerre.* - Te, figyeljmár, arra mi van? Vagy milyen érdekes dolog van itt a közelben? Mert ebben az udvarban nincs valami sok izgalom. Mondjuk, víz van valahol? Valami forrás, vagy patak, vagy nem t'om... *Közben ő nézeget körbe, elvégre ki tudja, talán meg is pillant valami érdekes dolgot.* - Tök jó neved van egyébként, Christopher, szép, a Strife meg vihart jelent, nem? Huh, hát nem tudom, valami nagyon hosszú neve volt, de valami tanács-tag, és programokat szoktak szervezni, meg Allison, vagy micsoda. *Ecseteli lelkesen, aztán meg még inkább azzá válik.* - Juj, tök jó! És prefektusnak nehéz lenni? Mert ez a jelvény tök kawaii, ilyet akarok, nem lehet csak valami hasonlót szerezni? Valami kitüntetést, vagy nem t'om. Mert akkor ráhajtok, bár kétlem hogy pont én fogom megszerezni, mert hát mondom, én nem tudok itt semmit, még fadarabom sincs... De ez akkor is tök jó! *Mondja tovább vidáman, az adminisztrációra meg csak bólogat, aham, biztos, azt se tudja, mi az...* - Hát, valami angol neve volt, de nem tudom... De a keresztneve valami Jacob, vagy mi... és hát úgy, hogy mondta hogy megmutatja a szobámat, és körözött a fadarabjával, és a csomagjaim meg lebegni kezdtek, és akkor felkísért a szobába a harmadik emeletre. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 04, 2009 2:52 pm | |
| *Rángatni kezdik maga után, mire ő csak összeráncolt szemöldökkel pislog.* - Öh... van itt vízesés, meg... meg... erdők, meg... tó... meg rózsakert, estébé. Sok minden. *Mondja, majd az "Allison"-ra, meg a Diák-Tanács tagra beugrik neki egy tünde fiú, akit ugyan csak órákon látott, de sebaj.* - Mondd csak, Arithia, olvastad a Gyűrűk urát? *Kérdezi mintegy mellékesen, de engedelmesen követi a lányt, megdícsérik a nevét, mire elmosolyodik, user meg rámutat, hogy Chris nem mondta meg eddig a vezetéknevét, de segáz.* - Igen, vihart jelent... Mert ha ő megjelenik valahol, akkor mindent letarol, mint a vihar. *Chris erre csak nyelvet ölt daimónjára, majd megy tovább ugyebár.* - Nem olyan nehéz... csak sok a dolgom. És úgy szerezhetsz, ha aktív vagy órákon, házikat megírod, és eljössz szakos programokra... holnap is lesz egy, nyugodtan jöhetsz... *Mosolyog a lányra, majd lassan összeáll neki a kép... angol név... "Jacob"... és ki olyan kényelmes, hogy egyből lebegtesse a csomagokat...? Erre felkacag.* - Csak nem Jack Darkfield osztott be? Gondolom élmény lehetett... *Kacag, elvégre tudja, milyen... khm érdekes alak a barátja.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 04, 2009 2:57 pm | |
| *A vízesésre felcsillan a szeme, de aztán a rózsakertre még jobban, és lelkesen néz Chrisre.* - És ugye megmutatod a rózsakertet? Onegaiii! *Könyörög reménykedve, mert a virágokat aztán nagyon imádja, a rózsákat meg pláne.* - A rózsák olyan szépek, neeem? A rózsakert is gyönyörű lehet, biztos vörös az egész, meg rózsaszín, és fehér, és mindenféle színű rózsa van, ugye? *Kérdezi ábrándozva, aztán megrázza a fejét.* - Sajnos nem, nem igazán... Meg a filmet se láttam, csak tudom, hogy van benne valami szőke Legolas nevű, annak is hegyes a füle, juj, szerinted őt is megcsípte egy édescsalán? *Megtorpan, és döbbenten megszorítja Chris kezét.* - Kami-sama, akkor tényleg léteznek! Juj! *Nyögi ki, és eszébe sem jut, hogy esetleg nem Legolas olyan mint Goraph, hanem Goraph olyan mint Legolas... User meg bocsánatot kér, ilyen apróságokra ő nem emlékszik, na... ^^"* - Szakos program? És az milyen? *Érdeklődik, miközben már megy tovább, magával húzva szaktársát.* - Igen, ő lesz az. Mondom, hogy Sötétmező! *Ezúttal bolgárul mondja a két szót, a sötétet és a mezőt, így már Chris értheti.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 04, 2009 3:05 pm | |
| *Felnevet.* - Meg is mutathatom, ha akarod, tényleg szép. De nem akarsz inkább saját szobát kapni? *Kérdezi huncutul, majd csak nézi, ahogy a lánynak leesik a Goraph-dolog...* - Igen, léteznek tündék. Van egy pár belőlük a suliban... *Gondol Concordiára és Arnuilra, meg a féltündékre, akikkel ugyebár nem találkozott, de Ari szerint vannak...* - A szakos programok, meg általában, nos... eseménydúsak, hogy úgy mondjam. De összekovácsolják a bandát rendesen. Addigra veszünk neked pálcát, kölcsönadom az elsős jegyzeteimet, amiket tudnod kell... bár inkább elkérem Ariét, mer az enyémet nem tudnád kiolvasni... és akkor semmi gond nem lesz. *Mosolyog bátorítóan a lányra, majd megint felnevet.* - Értem már... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 04, 2009 3:20 pm | |
| *Eléggé elgondolkozik, majd végül megvonja a vállát.* - Hát... Jó, akkor kérek új szobát, de... Ugye majd azért valamikor megmutatod a Rózsakertet is? *Kérdezi reménykedve, majd értetlenül pislog.* - Mi az a tünde? Én az édescsalánra mondtam, hogy létezik, mert ugye Legolas-nak is hegyes a füle, akkor biztos őt is megcsípte a kis szemét... *Nem csak Ari szerint vannak, kérem szépen, hanem akad egy csomó, az mellékes, hogy Chris valahogy sose fut össze velük...* - Ha eseménydús, az jó, akkor megyek! De... ugye nem félelmetes...? *Kérdezi kissé bizonytalanul, majd vigyorogva bólogat.* - Megszoktam az olvashatatlan írást, ne aggódj. Én mondjuk anya szerint szépen írok, de apa... hát, ott elég sokat kell gondolkozni mire kitalálod mit akar, de meg lehet rajta edződni rendesen. De ki az az Ari? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 11:15 am | |
| *Lily sétálgat az udvaron. Ma gondosan feltűzte a haját ugyanis nagyon jó dő van. Fekete nadrágját és egy pink felsőt visel. Jól érzi most magát, bár a tegnapi nap kicsit elfáradt. Leül az egyik padra és persze vele tart a kis szőrmókja is, ami eddig nem okozott különösebb gondot jelenlegi gazdája számára. Lily egészen aranyosnak találta még annak ellenére is, hogy tegnap este össze vissza dobálta Lily ruháit a szobájában. A lány csak ül és nézegeti a kis szőrcsomót, ahogy ücsörög mellette.* |
| | | Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 11:32 am | |
| *Anna sétál ki az udvarra kezébe egy kis szörnnyel, ami a damionjából lett. Ki kellett már jönnie, mert ez a kis szőrcsomó szét dobálta a könyveit, és állandóan rá ugrált. Kiérve rögtön megpillantja az egyik padon üldögélő Lilyanát, akinek szintén egy kis szörny van az oldalán. Morogva veszi felé az irányt. Lehuppan mellé, maga mellé teszi a szörnyikét, aki rögtön ugrándozni kezd.* - Én ezt már nem bírom*fakad ki, és a kezébe temeti az arcát. Pár percig így marad, majd megszólal.* - Amúgy szia.*köszön, hisz az elmaradt.* - Te hogy bírod ezt?*egyenesedik ki, majd a lányra pillant.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 11:38 am | |
| *Lily csendben figyeli a kis szőrgombócot, majd egyszer csak Anna közeledik felé és hirtelen leül mellé és kiakad. Lily mosolyog egyet, majd a lány vállára teszi a kezét.* - Szia. Nem olyan szörnyű ám, az enyém például egészen jól nevelt. Alexejé eléggé vad. Őt megharapta. A tiéd mit csinált, hogy így kiborultál?*kérdezi Lily, majd az Anna mellett urgáló szőrgombócra pillant aki egészen békésnek tűnik.* |
| | | Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 11:50 am | |
| *Egy kezet érez a vállán. kedves gesztus Lil-től. Jól is esik neki. Végig hallgatja a lányt, majd a feltett kérdésre válaszol.* - Feldúlta az egész szobát. Könyveimet szét dobálta, állandóan engem piszkál.*mondja zaklatottan. Rápillant a mellette ugráló szörnyre, aki erre felugrik a lány fejére, onnan az ölébe, aztán megint a fejére. Anna inkább már nem tesz semmit ellene. Belefáradt, így inkább hagyja, hogy had ugráljon rajta.* - Irigyellek, amiért a tied egész nyugodt. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 11:54 am | |
| *Lily nevet egyet.* - Na hát azért ő sem egy angyal. Tegnap az összes ruhám kiráncigálta a szekrényből és szétdobálta. DE remélem elmúlik ez az egész, bár már egészen hozzászoktam, hogy velem van.*mondja Lily majd rápillant a kis szörnyikére , aki éppen kövekkel dobálja a lányt.* - Á szörnyi nyugodj le!*mondja fennhangon lily a kis lénynek, de az nem fogad szót neki.* - Látod csinálhatok akármit az enyém sem valami kedves.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 11:55 am | |
| *Végre eljött a nagy nap. A levél érkezése után türelmetlenül várta, hogy megérkezzen Bulgária eme részére, hol remélhetőleg az elkövetkező hét évet agytágyítással fogja tölteni. De nem bánta....hisz nem véletlenül adta be jelentkezési lapját. Most maga mögött hagyva a mocsarat, mit egy hintón vészelt át a vadőr segítségével, lép le róla s pillant körbe. A nap hunyorgásra készteti, így kézitáskájából előkapja napszemüvegét s felteszi.* - Nah így már sokkal jobb.-*jegyzi meg csak úgy magának. Segít levenni bőröndjeit, majd egy köszönet után figyelemmel kíséri a távozó vadőrt. A kapura emeli tekintetét. ~ Nem valami egyszerű a bejutás~ gondolja sóhajtva. Közelebb lép s ösztönei szerint cselekedve addig próbálkozik míg nem a kapu ki nem nyílik. Ez persze eltartott egy pár percig, nem jött rá rögtön, hogy azt a "gombszerűséget" meg kell nyomnia. A szakját megkapván emeli meg nehézkes böröndjeit s lép be az udvarra. Legalább is arra a következtetésre jutott hogy ott találja magát a padokból, fákból, bokrokból ítélve. S nem mellékesen az épület körül volt. Na igen ehhez nem kellett nagy ész. A kikövezett úton halad csigaléptekben. Fogalma sem volt arról milyen súlyúak a böröndjei, mivel eddig mindig volt segítsége. Hát most egyedül maradt. Egy szusszanatra megáll s leteszi terhét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 11:58 am | |
| *A srác lassan baktat lefelé a lépcsőn, egy ritmusba halad miközbe körbe néz kik vannak az udvaron. Tény hogy a fele vcagy inkább majdnem egész népet nem ismeri maximum csak látásból pedig már itt van jó ideje node a srác ilyen. AMikor leér kicsit megnyújtózik eléggé jó idő van. Legalábbis neki. Mostanába többet volt bent a szobájába a kelleténél ezt meg is érezte. Kell neki a szabad levegő. Ahogy körbe néz viszont meglát egy ismeretlent nagy pakkokkal, ha meg már szakmegbízott megpróbálja megtudakolni hogy tud e segíteni. Kicsit gyorsabbra veszi a tempót majd amikor leér megáll a lány előtt*-Szia. Juho Heilamen. Most érkeztél nemde?*néz végig egy pillanatra a bődöndön majd lassan felemeli a fejét*-Gondolom nincs szobád abba tudok segíteni ha szükséges. *mondja és ajánlja fel a lehetőséget* |
| | | Anna Svetlana Diák
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:00 pm | |
| - Az én ruháimat meg kidobálta az ablakon. Szerencsére még az előtt meg tudtam állítani, mielőtt kidobta volna a fehérneműimet*mondja, majd sóhajt egyet.* - Én is remélem, hogy hamar elmúlik, hiányzik Sirion.*ő is rápillant a kövekkel dobálózó szörnyre.Lil rászól, de nem használ semmit. Így előveszi a pálcáját, egyet suhint fele, mire egy védőfal jelenik meg a két lány körül.* - És amúgy mi újság veled?*érdeklődik, és próbálja figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy az ő szörnyikéje a ruháját húzkodja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:10 pm | |
| *Amikor megjelenik a védőfal Lily egy kicsit megnyugszik és mesélni kezd Annának.* - Hát tegnap Találkoztam Nellondban Alexejjel meg 2 másik emberrel. ÉS Alex annyira furcsán viselkedett velem. Először leült mellém, mert bementünk a fogadóba és "véletlenül" megsimogatta a lábam. Ez még nem is lett volna tőle szokatlan, de olyan helyzet is volt, hogy az a csajszi aki leünk volt, mondta Alexejre , hogy az egyik mozdulata igencsak meleg beütésű volt és erre Alex beszól, hogy én a lányokat szeretem és rám kacsintott. Áhh... Nem tudom, hogy mi van most vele.Néha megbolondul és elveszti a fejét. Máskor pedig, ha én akarok tőle valamit, nem lehet, mert barátnője van. Hát akkor ez szerinted mi volt tegnap?*meséli Lily a történteket Annának, majd a végén nagyon sóhajt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:11 pm | |
| *Pillantása végigsiklik az udvaron majd az épületen. Óriásinak tűnt. Csak remélni tudja hogy kellő képpen el fog majd igazodni folyosójain. Nem egy elveszett lélek volt... Mielőtt ismét nekivágna az útnak a bejárat felé egy srácot pillant meg, ki véletlenül vagy sem felé is közeledik. Végigméri még menet közben, idősebbnek tűnt, de elég széles skálán mozognak korlag a tanítványok ugyhogy ezen nem is lepődött meg.A gyors bemutatkozást hallva szemüvege mögött felszalad a szemöldöke, de azért illendően bemutatkozik ő is.* - Szia! Giannina Leontina....de csak Nina...-*senkit sem akar lefárasztani keresztnevével, így lecsípte ovodás korában nevének utolsó értelmes becézését. A böröndjeire pillantott majd mosolyogva vissza a fiúra.* - Nem volt nehéz kitalálni...igen most érkeztem.-*bólintott aprót, majd feltolta napszemcsijét a feje búbjára, Nem volt semmi takargatni valója.* - Ha nincs jobb dolgod mint elsősöket eligazítani, páne azt aki most érkezett s tele van kérdésekkel, akkor szívesen veszem segítséged.*felelte a felkínálkozó lehetőségre.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:16 pm | |
| -Örvendek*mondja bólintva a lánynak majd lassan körbe néz de csak egy pillanatig utána ismét vissza*-Hmm azt hiszem most per pillanat nincs jobb dolgom kérdezni meg nyugodtan kérdezhetsz. Amúgy nem volt nehéz*mosolyodik el bólintva, majd felvesz egy bődöndöt automatán* -No akkor azt hiszem segítek ebbe, kövess elviszlek a váró szobákhoz remélhetőleg találunk neked minél hamarabb valami rendeset is *mondj a fiú majd lassan elindul bár persze csak akkor ha a lány is követi elvégre hülyén venné ki magát ha elindulna csak úgy* -Amúgy honnan érkeztél?*kérdezi útközbe ahogy haladnak belfelé, majd át az előcsarnokon majd felfelé a lépcsőn* |
| | | Anna Svetlana Diák
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:22 pm | |
| *Végig hallgatja a lány történetét, egy kicsit elgondolkodik utána, majd megszólal.* - Alexej mindig is ilyen kiszámíthatatlan személy volt. Biztos nem vagy neki közömbös. Nem tudom, igazából nem nagyon ismerem őt, nem találkoztunk túl gyakran. Velem sosem volt túl kedves.*gondol vissza egy-két esetre, mikor Alex megátkozta, vagy épp bosszantotta.* - Jut eszembe most mennem kell, megígértem egy lánynak, hogy segítek neki a leckében.*áll fel, és a kezébe veszi szörnyecskéjét.* - Szia. Majd találkozunk. Remélem rendben leszel Alexejjel kapcsolatban.*gyors léptekkel a kastély felé megy, belép, majd egyenesen a szobája felé veszi az irányt. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:25 pm | |
| *Bár nem mutatta, de örült az azonnali segítségnek. Legalább megkímélődött a kérdezősködéstől és másokat való zaklatásától.* - Szint úgy...-*lágy mosoly s amint a fiú készségesen megragad egy böröndöt ő felkapja a másikat és természetesen követi.* - Köszi a segítséget...igazán...-*pillant rá ahogy mellé ért. Nem ismerte még a sulit, hisz most érkezett, de tapasztalatai szerint vannak kik nem csípik az elsősöket. De szerencsére itt nem ezt vonta le első benyomásból. Juho kijelentésén elgondolkozott egy pillanatra de csak addig míg beértek az előcsarnokba s onnan fel a lépcsőn.* - Okés...*bár kíváncsi volt mit ért rendesen és mit kellemetlenen de mindegy volt. lényeg hogy le tudjon cuccolni és szobatársai ne verjék meg az első napon. Ki tudja kik közé keveredik. Haladva a fiú mellett kicsit meggyűlik a baja ezzel az egy bőrönddel is, reméli mielőbb találnak egy szobát számára.* - Olaszországból...San Marinóból...-*feleli egy sokkal jobb megoldást találva böröndje cipelésére. Húzta maga után a földön.* - Idősebbnek tűnsz...hányadikos vagy?-*kérdezi mert kíváncsi volt rá s abból meg is tudja majd ítélni a fiú korát.* - Te merről? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:32 pm | |
| *Will lép ki a Kúria kapuján, egyenesen az udvarra igyekszik. Fekete haja kócosan áll az égnek, fekete inget visel, mely nincs begombolva, így izmos mellkasát bárki megszemlélheti. Még csak tegnap előtt érkezett, azóta leginkább a szobájában dagonyázott, vagyis a várószobában, amiről neki leginkább egy orvosi rendelő várója jutott eszébe, a név alapján legalábbis, más nem igazán, de most úgy döntött, tesz egy kis körutat, hátha talál valamit, vagy valakit, aki jobb hangulatra deríti. Kopott farmerja térdig ér, hozzá fekete tornacipő. Az udvaron többen vannak, de egy fekete hajú lányt pillant meg, amint egyedül ücsörög az udvaron, ezért hozzá sétál.* Szép napot, hölgyem. Will Lawson vagyok, másodéves Naxeldires, remélem nem zavartam meg. *Mutatkozik be egy csintalan mosoly és egy fejbólintás kiséretében, majd az állatokat kezdi vizslatni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:40 pm | |
| *Anná távozik, majd Lily csak ott ül a padon a kis szőrgombóca pedig tépkedi a füvet és azzal dobája gazdáját. Egyszer csak Lily felkapja a fejét,ugyanis egy srác lép oda hozzá és köszön neki.* - Szia Lilyana Marisol szintén naxi. Nem egyáltalán nem zavart meg.*mondja Lil is magázódva, amit kicsit mókásnak talál, de így beszél. Eközben a szörnyike akkora adag füvet dobott Lil ölébe, hogy szinte az egész nagdárja tiszta füves lett.* - Ohh szörnyi nem megmondtam, hogy maradj nyugton!*/mondja Lil dühösen erre a szörny megharapja a lány bokáját.* - ÁÁÁ.... Te kis átkozott rondaság.*mondja mérgesen Lily, majd jobban szemügyre veszi a fiút, akit nagyon szimpatikusnak talál.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:46 pm | |
| *Végigméri a lányt, és a szörnyikét, aki leginkább egy szőrcsomóhoz hasonlít, a fűdobálást még viccesnek találja, viszotn azt már nem, hogy a lány bokájába harap a valami. Ekkor észreveszi, hogy egy hasonló kis dög közeledik felé, ezzel már nem tud mit kezdeni, csak bamba képpel néz oda, de úgy dönt, biztos a lányé, ezért inkább annyiban hagyja a dolgot.* Tegeződhetünk esetleg, ha már úgyis szaktársak vagyunk? *Ajánlja fel, hiszen Lily hangjáén kiérződött, hogy nem áll neki a magázódás, valószínűleg szívesebben tegeződne. Will leül a fekete hajú leányzó mellé, miközben az a valami odaér hozzá, és édesen néz rá, érdekes módon ő nem vicsorog, nem is harapdál, csak a maga módján cuki.* Mik ezek a bigyók? *Kérdezi, miközben fél szemöldökét felvonja, és kérdőn néz a lányra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 12:59 pm | |
| *Lil mellé leül a srác és a tegeződésnek nagyon örül. Nem szeret tegeződni.* - Hm hát ezek a szőrcsomók kis szörnyikék. Valami vírus van a kastéylban az összes daimón átváltozik tőle egy ilyenn kis szőrgombolyaggá és akinek nincs daimónja az kap maga mellé egy ugyanolyan szörnyet. Úgy látom Te is kaptál egyet.*mondja Lil, majd rápillant az új jövevényre.* - És mi jártban erre felé?*kérdezi kíváncsian Lil. Közben szörnyikéje, mintha egycsapásra átváltozott volna. Letépett egy szál virágot és odavitte Lilnek, aki enyhén szólva meglepődött.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 05, 2009 1:10 pm | |
| *Hallgatja a lányt, és nem kicsit lepődik meg. A gondolat, hogy ez a valami hozzá csapódott nem kicsit borítja ki, alapjában véve nem igazán volt oda sem az állatokért, sem a daimonokért, de ezt most talán nem kéne mondania.* Tehát mindenkinek van ilyen cuccosa? És hogy tűnnek el? *Kérdezi kicsit morogva, kicsit talán bunkó hangnembe, de egyből a lányra mosolyog, ha halványan is, és tekintete megragad a szép arcon, nem is gondolva rá, hogy ezzel talán zavarba hozhatja Lilyt.* Te mióta vagy a kúriában? *Kérdezi, miközben megrázza a fejét, és mereven maga elé kezd bámulni.* ~akkor ennek az izének nevet is kéne adnom?~*Gondolkodik, miközben a cukipofát kezdi bámulni.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |