Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lara Corvin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 674 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 18, 2009 7:15 pm | |
| *Lara zöld szemeit pimaszul a fiúéba fúrta. Majd csendesen így szólt.* -Anyukámtól kaptam egyet én és egyet a testvérem....ha visszaadod, fojtathatnánk kellemesebben a társalgást.- *Ajánlja fel Lara, majd tesz egy lépést közelebb. Észreveszi, hogy az egyik fiú halványodik, de a pálcáját a talárja alá rejti. Lara a fiú keze után nylj, és nekilát kifejteni belőle a gyűrűt.* | |
| | | Gethin Awstin Conley
Hozzászólások száma : 400 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 18, 2009 7:21 pm | |
| *És lőn, a bal oldali, rohamosan halványodó fiú végleg eltűnik. geth kissé ideges lesz ettől, de aztán megvonja a vállát. Így is viszonylag sok erőt vett ki belőle az, hogy ennyi ideig fenttartotta az illúziót... De ezt nem mutatja ki. Látja, hogy Lara közelebb lép. Felsóhajt; nincs mit tenni, eleget tudott meg, eleget húzta a lány idegeit.* -Najó, legyen neked gyereknap... *Vonja meg a vállát flegmán, majd odalép a lány elé, és beleteszi kinyújtott tenyerébe az ékszert. Mindeközben végig Lara szemébe néz... És vigyorog, ami nála állandó tényező, a szemei huncutul csillognak. A kezét a kelleténél pár másodperccel tovább felejti a lány kezén, amit aztán Aith megsokall, és a fiú válláról felröppen, majd leszáll Geth karjára. A fiú összerezzen, majd hátrább lép.* -Bocsásd meg, kedves Lara, de én már csak ilyen vagyok. *Mondja, kissé talányosan, természetesen még mindig vigyorogva.* | |
| | | Lara Corvin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 674 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 18, 2009 7:30 pm | |
| *Nagyot dobban a lány szíve, s megszűnik belöle a ridegség, a gyűrű a markában.... A fiúból meg már csak egy van végre... Szerencsésen visszaszerezte azt, ami az övé. Majd egy pillanatra elveznek egymás szemeiben a fiúval. Ekkor a srác daimónja a gazdi kezére röppent. Lex pedig Lara vállára. Ekkor a lány észbe kapott, én elkapta tekintetét. * -Köszönöm- *Szólt halkan, szelíden.* -Remélem találkozunk még, de most mennem kell! Őszintén remélem.- *Mondja huncut szemekkel, zöld szemeiben valami fény táncot jár, majd hátat fordít, s a fekete hollóval vállán eltűnik a kastély irányában.* | |
| | | Gethin Awstin Conley
Hozzászólások száma : 400 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 18, 2009 7:35 pm | |
| *Igen, egy pillanatig teljesen elmerülnek egymás tekintetében... csak aztán Aithne ünneprontó, észbekapnak, és Larának mennie kell.* -Hát jó, menj, szia! Én is remélem, hogy még találkozunk! *Búcsúzik el a lánytól, még elkapja annak az utolsó tekintetét.* ~Hmm, kedves lány.. Ja, ha a gyűrűjét békén hagyod. Jajj, Aith... Te Geth... Miaz? Szerintem ezt behálóztad. Á, kötve hiszem. Csak a gyűrűjének örült.~ *Ezzel el is intézik, Geth zsebre vágja a kezét, és fütyörészve szépen visszatér a szobájába.* | |
| | | Tanja Tereskova Diák
Főkarakter : tzuki@citromail.hu vagy nussancs_04@hotmail.com Hozzászólások száma : 36
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 2:28 pm | |
| *Tanja lép ki az udvarra. A friss levegő talán felfrissíti, de most is elég jó kedve van. Szóval vidáman lépked a legközelebbi padhoz, majd leül rá. Egyenlőre senkit nem lát a színen, de erősen bízik abban, hogy ez változni fog. Egyébként fekete felső van rajta, farmer és tornacipő. Nem tudni honnan jött ez a párosítás, hiszen a leggyakrabban talárban látni a kishölgyet, de úgy tűnik most változott valamicskét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 2:36 pm | |
| *Azok számára, akik még sosem láttak légmágusokat érdekes látványt nyújthat, amint Lyra a levegőben sétálgatva jelenik meg az udvaron. A gyenge tavaszi szél játszadozik hosszú szőke hajával, össze-össze kócolja, az alapjáraton bal szeme elé lógó frufruját pedig jobb szemébe is belefújja. A lány ezt próbálja rendberakni körülbelül minden második percben, de nem igazán sikerül neki, ilyenkor csak sóhajt egyet. Ma nincs olyan fekete napja, mint általában, egy piros ujjatlant visel, piros-fekete kockás térdnadrággal, és kedvenc piros tornacipőjével. Kötelezően viseletes szakkitűzője nadrágján lóg, combtájékon. Likőr, a gonosz vírusos daimonpótlék a sarkában lohol, még mindig nem ment el a vadőrhöz vagy a gondnokhoz vagy kihez, hogy segítsen rajta, próbálja megszokni a "társát". Az udvaron egy számára még ismeretlen lányt talál egy padon ülni, így hát elmosolyodik, és a levegőben sétálva felé indul. Mostanában ritkán lel magának olyan beszélgetőpartnert, akit még sose látott, inkább az újakkal van így, de ő szeret ismerkedni.* Szia! Lyra Krasimira, Naxeldir. *Mutatkozik be mosolyogva, és jobb kezét a lány felé nyújtja.* Csatlakozhatok? *Kérdez rá, hiszen nem szeretne zavarni, és lehet, hogy a diák magányra vágyik, vagy valami dolga van, setleg találkája.* |
Főkarakter : tzuki@citromail.hu vagy nussancs_04@hotmail.com Hozzászólások száma : 36
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 2:46 pm | |
| *Bambul kifelé a fejéből, nem tudni, hogy mi járhat a fejében. Egy embert pillant meg a levegőben, először azt hiszi rosszul lát.* Mi a manó...*Mortyogja az orra alatt, majd gyors szemdörzsölés, mert meg akar arról győződni, hogy tényleg látja amit lát, és nem csak a képzelete játszik vele. De a lány felé közeledik így kezdeti meglepettségét igyekszik sikeresen leplezni.* Szia! Tanja Tereskova, szintén Naxeldir. *Mutatkozik be illendően, és elfogadja a kéznyújtást.* Persze, hogy csatlakozhatsz, épp jókor jöttél, már kezdtem unatkozni. *Tényleg örül, hogy társasága akadt, bár gyakran szeret egyedül kóborolni, de most valahogy nincs kedve egyedül lenni.* Egyébként ezt hogy csináltad? *Nem bírja ki, hogy ne kérdezze meg, hiszen elég kíváncsi alkat.* Mármint a levegőben járást.*Teszi hozzá, hogy érthetőbb legyen a kérdése.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 2:52 pm | |
| *A lány elfogadja a kéznyújtást így Lyra mosolyogva fog vele kezet. Szaktárs. Érdekes, hogy még nem találkoztak, hiszen a legtöbb naxist, ha látásból is, de ismeri a szőkeség. Örül, hogy csatlakozhat, így a 15 centis magasságot elhagyva ismét a földön áll, és leül a lány mellé, akinek látszólag még nincs daimonpótléka. Bár mostanság már egyre kevesebbnek van, nem osztódnak annyira ezek szörnyikék. * Köszönöm. *Mondja, hiszen ő is örül, hogy végre akadt társasága, nem szeret unatkozni. A kérdésre felvonja a szemöldökét, először nem érti, majd a kiegészítés után már megérti.* Jaa.. Légmágiával.. Tudod, mostanság elterjedtek a pálca nélküli képességek, ha a szüleid leperkálnak egy szép összeget a sulinak, akkor választhatsz valamit, ilyen például a légmágia.. Hasznos tud lenni.. *Magyarázza Tanjának.* Elsős vagy? Még nem láttalak a suliban, nem mintha én olyan régóta lennék itt, de kevés ember van akit látásból sem ismerek.. *Magyarázza meg kérdését.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 3:03 pm | |
| *Hát, elég különös, hogy nem találkoztak még, de Tanja esetében még ez is magyarázható, hiszen a legtöbb időt egyedül tölti el a legszívesebben, na meg gyakran kell haza utaznia is.* Ahá, így már értem... De mondjuk nem tudtam, hogy ilyen képességet is lehet választani... *Eltűnődik pár pillanatra, majd megrázza a fejét, mint aki egy gondolatot akar elhesegetni magától.* Hát szerintem is nagyon hasznos kis dolgokat biztosít ez a képesség. *Mondja mosolyogva.* Hát.. aha elsős, de igazából már másodikos lennék...*Teszi hozzá halkan, mivel elég húzós tud lenni, hogy egyszer megbukott, de hát megesik az ilyen, na, de erre nagyon nem büszke.* De nem baj. *Legyint egyet a kezével.* És te? Elsős vagy? Vagy másodikos? *Kérdez vissza mosolyogva, érdeklődő egy természete van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 3:09 pm | |
| *Bizony hogy hasznos tud lenni ez a képesség, nagyon is hasznos. Lyra bezzeg imád kint lenni, imádja a társaságot, bár mostanság akkor érzi legjobban magát, ha a társaság tagja George is, vagy az unokatestvére Will, akivel még csak egyszer találkozott eddig, de jófej srácnak tűnt már akkor is. Figyelmesen hallgatja a lányt.. A vizsgák, a bukás.. Nicol mesélte, hogy ő is pótvizsgázott, de azon szerencsére átment, és ettől Lyra még jobban el kezdett félni azoktól a fránya év végi vizsgáktól. A félévik még viszonylag túlélhetőek voltak, ha a kalózok annak számítanak, de legalább megtanult rendesen robbantgatni. * Másodikos vagyok, de az, hogy hogy lettem az, hosszú történet.. Félévkor még elsős voltam.. Ezért is félek nagyon a vizsgáktól, mintha hátrányból indulnék, de persze nem.. *Mondja halkabban, miközben a morgó likőrt nézi.* Neked nincs ilyen szőrmók izéd? Majdnem mindenkinek van ugyanilyen.. *Kérdezi, majd teszi hozzá magyarázatképpen.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 3:19 pm | |
| *Tanja a legtöbb esetben nem igazán rajong a társaságért, de persze valamikor a magány elől menekül úgy mint akit üldöznek. Szóval egyértelműen ellentmondásos egy személyiség.* Ó, értem... hát szerintem nem indulsz hátrányból, biztosan nem csak úgy lettél másodikos, hogy hopp, én nem aggódnék a helyedben ez miatt. *Mondja valamiféle bátorítás céljából. Remélhetőleg az évvégi vizsgák mostmár neki is sikerülni fognak, bár tavaly sokat kellett kihagynia, hiszen gyakran kellett haza utaznia, mondhatnánk ezt az évet halasztásnak is, de ez nem lenne feltétlenül igaz, ha több energiát fektetett volna a tananyag bepótolásába talán átment volna, na, de ezt már nem tudjuk meg.* Nincs... gondoltam már arra, hogy beszerzek egyet, de még nem jutott el ez a gondolat a megvalósításig.*Felel mosolyogva.* És te hol vetted? *Kérdezi hátha kap valami jó ötletet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 3:26 pm | |
| *nem bánja, hogy másodikos, hiszen nagyon jók az órák, meg hát ott van Jane, George, Will, Patrik a másodikban, hogy csak néhány nevet említsünk. Az évvégi vizsgáktól mégis tart, elvégre még sosem vizsgázott itt év végén, csak félévkor, nem tudja pontosan, mire is kell készülnie. * Ezt? Hogy ezt a vackot hol vettem? *Kérdez vissza, miközben Likőr felé bök.* Ő kérlek szépen egy osztódással szaporodó bestia. Ha még nincs ilyened, egy nap összefutsz vele, ha meg van daimonod az hülyül meg, vagy változik át.. Borzalmas egy bestia. Az a célja, hogy tönkretegye a "gazdáját", de beszélni nem tudnak úgy, mint a rendes daimonok. Egyik lány fel is robbantotta a sajátját, nem volt szép látvány..*meséli, és kirázza a hideg, ahogy belegondol, hogy is halt meg DC.* Amúgy van egy varázsló falu nem messze, Nellond, ott van egy állatkereskedés. Van onnan egy Beagle kiskutyám, de utálják egymást Likőrrel, ezzel a szörnnyel, úgyhogy ő a lovammal lakik jelenleg az istállóban.. *Mondja sóhajtva, majd feltápászkodik.* Bocsáss meg, de még sok a dolgom, ha nem haragszol, most elmegyek.. Sok sikert a vizsgákhoz, és örülök, hogy megismertelek, szia. *Köszön el, majd int Likőrnek, és megindulnak a kúria felé.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 3:37 pm | |
| *A lényeg lényegében lényegtelen, szóval az évfolyam talán nem is annyira fontos, bár az tény, hogy másodikosként, már jóval nagyobb tudás birtokában lehetne, de hát ez így alakult.* Hát... elég idegesítő egy teremtés lehet...*Fintorog egyet, nem tényleg nem lehetett túl szép egy felrobbanó kis izé...* Aha, értem... Az ottani állatkereskedésben még nem jártam... bár van egy kisállatom, de őt még otthonról hoztam magammal. *Magyarázza, és magában elhatározza, hogy legközelebb feltétlenül be kell térnie egyszer abba az állatkereskedésbe.* Rendben, én is örülök! Neked is sok szerencsét! Szia! *Köszön el a lánytól. Sóhajt egyet, egyedül maradt, de nincs kedve itt ülni a padon, így sétálni indul. Miután körbe járta az udvart úgydönt, hogy mégis bemegy a kastélyba.* | |
| | | Ville Hyvönen Diák
Hozzászólások száma : 103 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 19, 2009 5:12 pm | |
| *Ville érkezik meg az udvarra megintcsak nem sokat mutatkozott de nem is baj, valahogy nem érzi magát a legjobban és a lába is gyengélkedik a srácnak. Mellette egy puma sétáll ugyancsak sántitva, a páros egy kissebb kört tesz az udvarba valójába nem tudják hogy miért is jöttek le lehet scak levegőzni de már ez se tűnik valami túl jó ötletnek bár próbálják a helyzetet vidáman felfogni. Nem kell meglepődni a srácnál vannak néha ilyen kissebb mély hullámok de álltalába vidám , kcisit még sétáll majd odébb isáll* | |
| | | Dante Folkers Diák
Hozzászólások száma : 40 Kaszt : Üzenőláda : "Soha, soha, soha nem érzek együtt veletek
Könnyes lehet a szemetek, nem érdekel a lelketek
Akkor is elmebeteg maradok, ha belegebedek
Ha síró gyereket látok, én a szemébe nevetek."
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 21, 2009 2:10 pm | |
| * Hajnali esőcseppek hullanak le a kinti fák zöméről. Friss zöld áztatta illat járja át az utcákat. Az utcák csiga kövekkel lerakottak, fent egy réti sas kering. A szél halk susogása egy fiatal tinédzser fagyos arcát cirógatja. Ruhája egy szimpla fekete talár. Tompa koppintásos járása szinte elveszik a tumultusban. Igen, még ilyen időben is Nellond utcái telítettek. A kocsma felől jön a legnagyobb zsivaj. A tinédzser két jól megpakolt bőröndöt cipel kezeibe. Bár szeme rebbenése nem utal semmi jóra. Ha valaki szemébe nézne tán a halált látná? vagy tán szimpla hétköznapi szürkeséget? nem kivehető. Meglepő azonban, hogy őt mintha az eső cseppek kikerülnék. Mintha egy láthatatlan pajzsot vont volna maga köré mely megakadályozná hogy víz érje bőrét, ruháját s magát a varázslót. Talán így is volt, talán nem. Ez a tény elveszik mint fény ebben a hajnali homályban. Lassan halad előre az emberek közt. Messzi helyről jött, egy külföldi varázs akadémiából. Mondhatni elég kis iskola de annál erősebb. De hogy miért jött épp egy bulgár nagy iskolába? Titkolt tény. Ő akarta így. Szülei miatt meg nem kellett aggódnia, hisz nincsenek. De ez őt cseppet sem izgatja. Nem szomorkodott még miattuk egy percet sem. Egy vörös kis madár szál hirtelen vállára.* ~ különös jelek, különös helyen...~ *Pillantja meg a kis madarat. Oly tekintettel néz rá, mint aki bárki veséjébe látna. Újját emeli a madár felé mely felpattan rá.* - Eredj utadra, most még elengedlek... *Suttogja egészen farkas szemet nézve az egyeddel, majd valóban útjára ereszti. S felnéz az égre. Meglát egy réti sast mely pontosan az iskola felé veszi az irányt.* ~ akkor talán ara...~ *Úgy tekint a madárra mintha az tudná pontosan mit is keres, mintha pont mutatná az utat. Így hirtelen megfordul a tömeggel szemben s követni kezdi. Néhány rozzant boszorkány el is kezd szítkozódni de Dante amint rájuk tekint el is hallgatnak.* ~ furcsa egy varázs nép lakik eme földön...~ *Nyugtázza a pillanatot magában. S épp hogy nem törődik a helyiekkel már is egy hatalmas odvas fekete kapu előtt találja magát. Oldalt egy emlék tábla felirattal " Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola" ~Szóval ez lenne az. A Nezabar.*~ *Pillant túl szemeivel a kapu rácsain. Pergamenjét a talárja zsebébe süllyesztette így most könnyen elő is veszi. Átolvassa gyorsan.* ~ blablabla... Naxeldír... szóval Necromanta szak...~ *Felcsillan szeme. Bár olvasta már a levelet, de itt az iskola előtt állva kezében a felvételi papírral. Tetszik neki a dolog, sokkal jobban mint az Akadémián olvasva az átvételi levelet.* ~ akkor hát gyerünk..~ *Épp akkor határozza el magát mikor egy holló merészkedik a kapu tetejére s hangosan károg fel ebben a síri csendben. Kezét épp nyújtaná ki, de a kapu hirtelen tárul ki előtte.* ~ hmmm micsoda fogadtatás...~ * Keserűen húzza el száját a meglepő eleganciától.* ~ sehol senki?....~ *Lép a parkosított udvarra. A kapu előtt valóban senki, de lábai viszik tovább s jó pár gyereket pillant meg. Daloló hangszeres allidonosokat, Elemekkel játszadozó Eramírosokat, Kardal edző deridionosokat s végül de nem utolsó sorban a hátsó árnyékban tanuló magához hasonlókat a necromantákat... néhányuk kezében fiolák rázódnak. * ~ élettelen világból bele az élettel telibe... majd meglátjuk...~ *Vágja le első belátását. Néhányan különös pillantásokat tesznek felé, leginkább a saját szaktársai. No persze, az újakat mindig előbb fedezik fel. Bár ő második évfolyamra jött ez alól ő sem kivétel. Lassú léptekkel halad felfele a lépcsőn, egyenesen az iskola valódi ajtaja felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 21, 2009 2:16 pm | |
| *Zoro lépked az udvaron, mikor egyszer csak a kapun lát bejönni valakit csomagokkal együtt. ~Áá.. biztos új diák~gondolja magában, majd elindul felé, hogy segítsen neki, ha szüksége van rá* Szia, Zoro Baisotei vagyok, Naxeldires*mutatkozik be neki* Ha jól sejtem most érkeztél*mondja*Esetleg elkísérjelek a várószobák felé?*kérdezi meg tőle, és ha beleegyezik, akkor a többi dolgot is elmagyarázza neki˛* |
| | | Dante Folkers Diák
Hozzászólások száma : 40 Kaszt : Üzenőláda : "Soha, soha, soha nem érzek együtt veletek
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 21, 2009 2:30 pm | |
| * Napsütéstől védett helyen áll s pontosan az égre tekint szigorú szemeivel. A sas még mindig fent kering. Kétségtelen, ez az ő házi állata. Az állat letekint gazdájára, Dante biccent neki mire az leszáll pontosan a karjára.* - Remek munkát végeztél... barátom.... *Suttogja farkas szemet nézve a sassal. Egy nyershúzdarabot ajándékoz neki mit a bőröndje külső zsebében tárolt jól becsomagolva. Ekkor egy idegen hang pöccintgeti meg füleit. Szemeivel feltekint az illetőre, kin látni véli a jól feltűnő prefektusi jelvényt.* ~ ugyan csak? ....~ *Gyanakodva fut végig a szeme Zoron. De nem szól, még csak nem is köszön neki. Hallgatja figyelemmel.* - Folkers.. de jobb ha nem is hívsz soha... *Suttogja az ismeretlen felé s majd biccent egyet.* ~ mire ez a nagy előszoba szabály?...~ *Mélázik egy pillanatra majd szabadjára engedi madarát.* - Amint az éjszaka leszáll a te házad a madár torony... *Szól madara után s felemeli bőröndjeit.* - Bőröndökkel egy ifjú varázsló iskola udvarán nem több mint kallódó szerencsétlenség, aki helyét keresi... * Zorora szegezett pillantása s maga a modora, az a hideg elegancia ahogy teszi mozdulatait, ahogy beszél. Az embert kirázza a hideg. Ő sem lesz az emberek szíve csücske minden bizonnyal. De nem is ezért jött. A fő cél a tanulás, semmi több.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 21, 2009 2:39 pm | |
| *Látja, hogy a fiú nem egy kedves teremtés, de hát ez van, végül is ilyenek is kellenek az iskolába. Nem igazán szól hozzá a fiú, de nem zavarja el.* A várószobában leszel elszállásolva amíg az adminisztrációs munkák folynak, de egy pár napon belül kaphatsz rendes szobát, ahol több társaddal együtt leszel bent* mondja neki* Ha gondolod akkor gyere utánam és akkor elkísérlek oda, és közben elmondom a többi tudnivalót is*mondja neki, és reméli, hogy a fiú követni fogja őt.* |
| | | Dante Folkers Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 21, 2009 2:45 pm | |
| * Picit oldalra dönti a fejét amint elkezdik neki magyarázni hogy adminisztrációs munkák.* ~ no lám csak... ennyi időbe tellik... hmm egy idő után úgysem lesz szoba társam...~ *Némi feketeség jelenik meg szeme fényeiben, már ha létezik nála ilyesmi kifejezés hogy "fény".* - Követlek... ~ remélem a továbbiakban nem futok össze egy ilyen szóhányóval...~ *Nem folytatja tovább, hisz nem is kell. Jobb ha elkerülik őt, s nem zökkentik ki abból amit eleve eltervezett vagy senki ne számítson egy két átoknál kedvesebbre. Halad a fiú mögött körübelül 2 méterre. Nem barátkozni jött s ezt gondolataiban csak hangsúlyozni tudja.* - Hallak így folytasd csak... *Egész hallkan szól a fiúhoz. Egyáltalán csoda hogy megszólalt. Az ő iskolájában sokan úgy hitték néma, hisz sosem hallották beszélni, egy két ember kivételével.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 21, 2009 2:50 pm | |
| *Hallja, hogy a fiú nagyon csöndben van~most vagy engem utál, vagy ilyen~gondolkodik Zoro, de igazából nem is annyira érdekli. Majd hallja amit a fiú mond neki, és már azon is meglepődik, hogy a fiú megszólalt, de azért folytatja* Van egy két szabály, amit be kell tartanod, de nem vészesek*mondja neki*Az a lényeg, hogy este 10 és hajnali 5 között csak a saját szobádban a társalgóban, valamint a szakod főhadiszállásán tartózkodhatsz*folytatja, majd még egy kicsit kiegészíti* A főhadiszállásra pedig a teleportrendszeren keresztül tudsz eljutni a szakod nevének kimondásával*mondja el neki röviden, hiszen sejti,, hogy több nem nagyon érdekli, és eközben beérnek az épületbe* |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 22, 2009 6:04 pm | |
| *Nikorina érkezik ide HML óra után - nincs jó hangulatában, ez már látszik rajta. Az első padra leül, táska maga mellé, lábait felhúzza, és kissé üres tekintettel bámul maga elé.* -Nem ilyennek képzelted, igaz? *Nyávogja Gradan, mikor megáll előtte. Hogy mire, kire vonatkozik a kérdés, azt nem tudni egyelőre.* -Nem... azt hittem, minden a régiben lesz. De most... *Nikorina felsóhajt, és megrázza a fejét.* Bár itt lenne Curt... -Nekem is hiányzik... Kár érte, hogy elment. *Válaszol Gradan, és leheveredik. Nikorina meg bámul maga elé, néha meg-megborzong a hűvösödő levegőtől, de nincs kedve bemenni.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 22, 2009 6:06 pm | |
| -Hogy kicsoda ment el? *hallatszódik egy érdeklődő hang a háttérből, és a hang tulajdonosa is itt van ám. Kócos, szőke haj, barna pulóver, terepnadrág, mondhatni minden teljességgel a régi.* -Veled meg mi van? Le vagy eresztve mostanság. Csak nem bántottak? *kérdezi, miközben odasétál a lányhoz, és megáll előtte. No igen, fogalma sincs, hogy részben miatta van rossz ekdve, hiszen állítása szerint semmi rosszat nem tett. Így gondolja, és user meg konkrétan tudja, hogy ez így is van. Az első kérdés meg hát igen. Ez van, ha valaki a mondatok végére érkezik meg.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 22, 2009 6:11 pm | |
| *Nikorina összerezdül, amikor meghallja Szevér hangját, Gradan pedig felpattan, majd hátrál egy lépést, és a földre lepul, füleit hátracsapva. Amint felismeri a fiút, rögtön kiegyenesíti a fülét, és felül.* -Bocs, nem tudtam, hogy te vagy az. *Vallja be a daimon zavartan. Ránéz Nikorinára.* -Hogy ki ment el? Curtis. És igen, le vagyok eresztve... *Válaszol a lány, kissé tompa hangon.* De nem bántottak... legalábbis azt hiszem. -Csak az bántja, hogy Curt elment, itt hagyott minket, mikor az utóbbi hónapokban ő volta legfőbb lelki támasza... *Folytatja Gradan, valahogy megérzi, hogy Nikorina nem szívesen beszél erről, de Szevér megiztos tovább kérdezné, így elébe vág a kérdéseknek.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 22, 2009 6:16 pm | |
| -Hmm.. Mi az Gradan, halálszag leng körbe? Nem tudtam, hogy te is daimon vagy. Kinek a nyelvét vitted el? *kérdezi leguggolva a macska elé, és még a kezét is kinyújtaná felé minden bizonnyal, dehát a daimonokat azért mégsem. Úgyhogy csak figyeli egy kis ideig a macskát, fejét oldalra döntve, mindaddig, amíg beszél. Nikorina szavait is eprsze hallaj, és azt is, hogy nem éppen őszinte, de, ha nem akarja elmondani, akkor nem fogja. Ő nem krédezősködik feleslegesen, érezve, hogy nem akarnak beszélni dolgokról. Végül aztán elmosolyodik, biccent, és feláll.* -Sajnálom Niko, de biztos visszajön majd még. Meg ha elutazott, akkor hétvégéken, szünetekben ugyanúgy tudsz vele találkozni. Levelet még mindig tudsz neki írni. Bármelyik madár megtalálja, azoknak cím se kell, csak egy név, utána meglesz a cím. Igazán nem értem, mért olyan hatalmas probléma ez. *megcsóválja a fejét, kezeit zsebében tartva továbbra is.* -Minden ember úgy véli, a távolság szétszakítja a kapcsolatokat. Pedig a szél a kis tüzeket kioltja, a nagyokat belobbantja. *kacsint kissé rébuszokban beszélve, sejtelmesen, de azért barátságosan Nikorinára.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 22, 2009 6:22 pm | |
| *Gradan kivicsorítja hófehér fogsorát, amint meghallja Szevér szavait.* -Halálszag? Kikérem magamnak! Senkinek a nyelvét sem loptam el, én végig daimon voltam, és vagyok. Halálszag maximum a Halálmadarat lengi körbe, akit nem nagyon kedvelünk. *Mondja kssé felháborodottan a macska. Jackre gondol ezzel, hát igen, Nikorina teljesen másképp érez a naxis iránt, mint Szevér, de ez előfordulhat, nem? A lány felemeli a fejét, és a fiúra néz... szemei az előbbi tompasággal szemben most csillognak, de túlságosan is. Lázas-e, vagy csak könnyek? Nem tudni.* -El sem köszönt... Faképnél hagyott, pedig... *Keserűen felsóhajt, nem, nem akar erről beszélni. Benyúl a táskájába, és előhúzza azt a bizonyos kottafüzetet, és a fiú felé nyújtja.* -Ez a tied. Bocs, hogy elvittem. *Mondja tömören, nem reagál a tvolságos dologra. Mintha meg sem hallotta volna.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |