Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 9:49 am | |
| - Értem. Azért valamikor csak rajzolni fogsz valamit, nemde? Csak mert nekem is úgy volt az első pár hétben, hogy inkább ismerkedtem és nem igazán a hobbijaimnak éltem... Mondjuk mostmár egy éve itt vagyok, és szerintem már senki nem tud olyat mutatni, amin ténylegesen meglepődnék.*mondja egy mosollyal. Azt, hogy Nina újonc abból gondolja, hogy még sosem látta. A mondata második felével pedig apróbb kalandjaira céloz. A vámpírkastélyra, meg a tűzdémonos esetre, de ezeket nem fogja elmesélni, csak ha a lány rákérdez.* - Igaz, hogy rosszul érzi magát, de nem ez a fő ok, amiért nem mindig szeretem bezárni. Hanem azért is, mert mondjuk néha képes belülről kinyitni a zárat, meg előfordul, hogy a ketrecen keresztül is valami csínytevést csinál...*mondja elhúzott szájjal, majd a ketrecre néz, amiben a szőrmókja éppen kinyújtja a nyelvét, a lány pedig csak megrántja rá a vállát.* - A bálon természetesen ott leszek. Már ha nem jön közbe semmi, de egyelőre úgy néz ki ott tudok lenni.*mondja a lány egy mosollyal.* - Na és te jössz? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 9:55 am | |
| - Hát szeretnék...nagyon szeretek rajzolni, kicsit hiányzik is, de egyenlőre még érdeklődésemet lekötik az új emberek, a kúria és a körülötte lévő terület. Egy két helyen voltam már, egy két embert meg is ismertem, talán idővel eme kedv is lelohad és akkor ismét rajzolhatok, táncolhatok meg amit csak akrok.-*feleli majd megigazítja a kapucniát, bár lassan úgy néz ki eláll a szitáló eső s már erre sem lesz szüksége. De egyenlőre még nem veszi le.* - Etudom képzelni...és akkor azt hiszed hogy ott van s nem tud nagyobb bajt okozni de aztán jön a kellemetlen meglepetés...-*igen, valóban eltidná képzelni, ő azért ötletes dolgonak tartja még így is. Sajátja a cipője orra hegyén ücsörög, már tudja hiába is próbálná meg lerázni pillanatok múlva vissza is mászna.* - Igen, én is megyek. Kíváncsi leszek milyen lesz. Még nem voltam bálban...nálunk nem tartottak meg ilyesmit. Egy vödör víz a normálisabbika kölnivel jött, de ezekből merült ki a húsvét.-*meséli nagyvonalakban, nem akarja untatni a lányt, hisz mindenhol szinte egy s ugyan azon szokás uralkodik e napon.* - Honnan jöttél?-*kérdezi hogy jobban megismerhesse a lányt.* |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 10:06 am | |
| - Én is ilyen voltam egy darabig. Mondjuk mostmár az iskola területén majdnem az összes helyszínt bejártam, és a legtöbb embert ismerem is. Mondjuk legtöbb ember akit ismerek az saját szakom beli, vagy Allidonos.*mondja egy mosollyal, majd kivesz egy szem gumicukrot a gumicukros zacskóból, majd megeszi, és elteszi a zacskót, ami még úgy félig van.* - Igen, pontosan. Most képzeld el, hogy be volt zárva, és véletlenül a ketrec előtt hagytam az egyik könyvemet, amit könyörtelenül széttépett...*mondja a lány kissé elhúzva a száját. Valahogy a húsvétos téma jobban tetszik neki.* - Hát a bálok... Én voltam már halloweeni meg karácsonyi bálban itt, ha jól emlékszem...*gondolkodik el egy kicsit a lány.* - Azok közül nekem mind a kettő nagyon tetszett, szóval szerintem a húsvéti bál is jó lesz.*mondja egy mosollyal.* - Igen, nálunk is ez volt a szokás. Mondjuk én mugli családból is származok, ahol nagyon jól őriztük az effajta hagyományokat, és általában mindig kaptam a nyakamba egy vödör vizet legalább, de azért a kölniből sem volt kevés. A végén már annyira keveredtek az illatok, hogy az már szörnyű volt.*mondja kicsit kuncogva. Ezzel a másik lány egyáltalán nem untatja őt, mivel alig van olyan dolog, amivel Wandánkat untatni lehet. Őt minden érdekli.* - Angliából származom. Londonban születtem, és ott éltem le 13 évet. Aztán meg ide kerültem a suliba.*mondja egy mosollyal a lány.* - Na és te honnan érkeztél? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 10:17 am | |
| *Érdekes módon nina nem ezt mondhatja el magáról, ennek hangot is ad.* - Nem tudom hogy lehet, de én eddig nyolcvan százalékban Naxisokkal találkoztam. Talán ha négy Alissal...prsze nem azért mert kerülöm őket.-*vonta meg törékeny vállát.* - Így alakult...-*több szót nem is ejt a témáról, nem válogathatja meg is és nem is akarja társaságát, mindekivel szívesen elcseveg ismerkedi, tán majd valamikor talán barátja is lesz. De még egyenlőre úgy érzi nem volt.* - Igen ettől én is tartok hogy kárt tesz a füzetemben, könyveimben.-*bólogat serényen, akkor bizonyára jönne a taposás, mivel már nem kímélné. Erre nagyon érzékeny volt. Hallgatja a lány szavait, nem szakítja félbe, csak a végén felel mosolyogva.* - Olaszországból jöttem, San Marinoból...mindig is ott éltem én is míg ide nem érkeztem. még utazni sem utaztam el az országból.-*pedig vágyott csak, nem volt rá lehetősége családi okok miatt.* - Nálunk is ez hagyomány volt. Bár vödröt sokkal jobban kedvelték az iskolatársaim, meg a szódás szifont, sokkal murisabbnak tartották s....-*nem tudj abefejezni a mondatot mert érzi hogy cipőjébe meleg víz szivárog. Lepillant rá s akkor fedezi fel a szőrmókot mi elégedetten mászik le róla sárga vizeletet hagyva maga mögött.* - Ne már...te kis te...te...-*legszívesebben elhordta volna mindennek de nem tette a lány előtt.* - Ne haragudj Wanda mennem kell. Nem ácsoroghatok itt pisis cipővel...akkor találkozunk a bálon ha addig nem futunk össze! További szép napot!-*sarkon fordult, s visszasietett a kúriába. Menet közben érezte hogy totyog a pisi cipőjében s egyre jobban kapta el a méreg. De így nyílvánosan nem tett semmit...majd a négy fal között...* |
| | | Takeshi Shinobu Diák
Hozzászólások száma : 826 Kaszt : Üzenőláda : Kevés időm van játszani
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 11:35 am | |
| * Az udvaron az egyik padon fekszik Takeshi, és az eget kémleli. Mivel meleg van, rövidujjú zöld pólóban és rövid terepszínű nadrágban van. Cipője a pad mellett. LAssan lecsukja a szemét, és pihenget. A szél néha fúj kicsit, az ég tiszta. * | |
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 11:43 am | |
| *Egy lány trappol mérgesen a szabadba, néha bele-belerúg kis állatába, aminek feltett szándéka, hogy gazdáját bosszantsa és szegény pillangóit elkapja. Így a lány kicsit sem vidám, bár arcára mosoly kúszik, mikor az egyik padon meglátja a még ismeretlen fiút. Legalább társasága lesz, ezen az átkozott állaton kívül. Ruhája egy régi gönc, minek is venne fel jót, ha egyszer ez az állat örömmel szedi darabokra kicsi kis éles fogaival. Haja selymes és ezüst szín, hosszan omlik derekára. Most fésülte ki, bár lehet felesleges, hisz a kis állat máris célba vette és a lány mögött haladva ugrándozik, a hosszú tincseket hajkurászva. Aztán a lány közelebb ér és csalódottan veszi észre, a fiúnak még nincs ilyenje.. hát sajnos most már lesz..* -Szia! - köszön mosolyogva - Aravis Anton vagyok - hajol meg enyhén, egyik lábát másik elé téve, a szoknya emelés elmarad, ilyen szánalmas göncben így is eleget ég, nem, hogy még mutogassa is... egy sóhajjal lehuppan a fiú mellé. *Közben megjelenik a fiú ölében is egy szőrmók, ami Aravis hasonmása. Bocsánatkérőn néz a fiúra.* - Sajnálom, tényleg... nem is tudom eddig, hogy úsztad meg. | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 11:50 am | |
| * Takeshi felül, nézi az ölében a dolgot. * - Szia, Takeshi vagyok. Ez micsoda? * néz értetlenül a szőrmókra, majd leteszi a földre. * - úgylátom még nem találkoztunk. Még nem is láttalak errefelé, pedig sok embert ismerek. Deridionos vagyok. * mondja nyugodtan. * | |
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:05 pm | |
| - Ez egy .... ez egy... jajj nem tudom - legyint - de mindenesetre nagyon bosszantó és idegesítő, nézz rám, hiába ütöm attól én is rosszul vagyok, egyszerűen nem lehet móresre tanítani és a kis lepkéimet bántja állandóan. Ezért is járok már ezekbe a régi ruháimba, ezeket rágcsálhatja és ezeket nem sajnálom - meséli mérgesen. *Hol van már az a régi Aravis, aki mindig friss volt és csinos... aki ha meggyűrödött a ruhája már ideges lett, de sajnos kénytelen volt lemondani ezekről, reméljük csak egy kis időre, sokáig úgyse bírná.* - Igen, én is deridionos vagyok... valóban érdekes, pedig én is sok embert ismerek - gondol itt arra, hogy maga poszt már ezzel jár, de mondani nem mondja, sose szokta. - Nézd a gonosz már rágja is a ruhádat - mutat bosszankodva Takeshi lábánál álló kis állatra, miközben az övé meg letámadja azt, kacagva válaszol, majd hirtelen elhallgat, mikor a másik szőrmók, jól belekarmol az övébe - huhh, ez fájt, kap kezéhez - na ezt jó lesz, ha abbahagyjátok - kapja el az ő kis bosszantó lényét és ölébe teszi, ami persze nem akar ott maradni és kapálózik a kezek szorításából. | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:12 pm | |
| * takeshi látja, hogy rágja a ruháját, ekkor elővesz egy kisebb kötelet a zsebéből, megkötözi a száját a lénynek, és szorosan hozzáköti a padhoz. * - Így ni. Értem, szóval ez egy izé... NEm tudom honnan jött,de nem is érdekel...daimonként viselkedik. Talán le kéne fagyasztanunk, és akkor nem piszkálna. * mondja a fiú. * - Szerinted? Vagy szóljunk a tanároknak, aztán ők segitenek, hisz ez a dolguk nem? * kérdezi .* | |
| | | Aravis Anton Diák
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:18 pm | |
| *Érdeklődve nézi, ahogy a fiú ötletesen lekötözi az állatkáját.* - Ömm.. nincs még köteled - néz segélykérőn a fiúra - annyira idegesít - hajtja le fejét a kezében kapálózó szőrmókra nézve. - Volt aki ládába zárta, de azóta meg nem tud aludni..egyszerűen nem tudom mit csináljak vele..- szusszant egyet és csalódottan megrázza fejét. - Lefagyasztani? Háát nem tudom, az milyen hatással lenne ránk, ez kicsit azért veszélyes.. - fordul ültében a fiú felé - de, de tényleg ez a dolguk - helyesel - de ők se tudnak velük mit csinálni.. tényleg talán a legendás lények tanár? - csillan fel szeme - mit szólsz, beszélünk majd egyszer vele? Hátha tud valamit.. | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:23 pm | |
| - De természetesen, beszélhetnénk vele. * Takeshi keresgél a zsebében, majd előhúz egy kis kötelet. * - Tessék, ez az utolsó. Ha mást nem tuddunk tenni, lekötözzük őket egy szobába és rendszeresen gondozzuk és kész. Nem jön utánunk. Vagy csak altatót adunk neki azt kész. Nem tudom jelenleg mit kéne tenni, hogy eredményes legyen akármi is...megölni csak nem ölhetjük őket...hmm...nem tudom. * Gondolkozik a fiú, de nem jut semmire. * | |
| | | Aravis Anton Diák
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:30 pm | |
| - Köszi szépen - mosolyog hálásan és ügyetlenkedve kikötözi az állatot a pad másik lábához - na végre... - majd kezét kezdi simogatni, mit már véresre karmolt az átkozott. - Lehet az jó lenne, de nem gondolod, hogy ha altatót adsz be neki, te is elalszol? Vagy egyáltalán használ-e ez egy daimon féle állatnál... fogalmam sincs.. nekem sosem volt daimonom, csak a pillangók - mutat a most már békésen szálldosó két kis lepkére, mik körötte szálldosnak hosszú idő után először önfeledten. - Így is annyira idegesít, mikor gondolkodok valamin és egyszer csak közbeszól a kis mocsok - vet egy szánalmas pillantást a küszködő állatra, amit a kötél egyenlőre fog, de ki tudja meddig áll ellen az éles fogaknak. | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:37 pm | |
| - Én azt mondom, hogy kísérletezni kell. Csak akkor juthatunk eredményre. * mosolyog.* - Majd készítünk szájpecket, és akkor nem tudja elharapni a kötelet. LEgalább nem unatkozunk. Mit szólsz? Többen összejövünk, és próbálkozunk. Fagyasztásnál csak kis testrészt fagyasztunk, altatásnál csak egyvalaki altat, stb. Kellenek az ötletek. * mosolyog. * | |
| | | Aravis Anton Diák
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:44 pm | |
| - Igazad van - lelkesül fel - ha nem csinálunk semmit, akkor még 10 év múlva is itt lesz a nyakunkon, azt pedig ki nem bírnám... a legnagyobb gondom, hogy a varázslatok nem használnak rá.. pedig már párszor úgy megátkoztam volna, hogy azt még én is bántam volna - neveti el magát. *Majd vidáman körbenéz, a szél néha megtáncoltatja selymes haját, de ennyi kell is. Ebben a melegben jó ez a kis szellő.* - Szép időnk van, nemde? - aztán szeme újból kis aranygyűrűjére téved, mint mostanában annyiszor, elgondolkodva kezdi forgatni ujján, állandóan a két név tűnik fel rajt, Deyan, Aravis, Deyan.. és így tovább. | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:50 pm | |
| * takeshi figyeli a lányt, majd megkérdezi. * - Szép a gyűrűd. Kitől kaptad? A barátodtól? * huncutul mosolyog.* * Takeshi feléz az égre, majd meglátja Azazelt. * - Bocs, mennem kell. MAjd jövök. * Takeshi elsiet. * | |
| | | Aravis Anton Diák
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 12, 2009 12:52 pm | |
| - Igen tőle - mosolyog vissza - okés menj csak, majd legközelebb még mesélek róla. *Eloldozza az állatot a padtól és szabadon engedi. Ő is távozik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 2:56 pm | |
| *Zoro úgy döntött, hogy még kijön egy rövid sétára azelőtt, hogy a bálba menne, hiszen addig még van egy 5-6 perce, ami alatt, még tud szívni egy kis friss levegőt, és felkészülni a bálra, és kicsit izgul, mert barátnőjét ma még nem látta, és nem tudja, hogy vajon mire számíthat jelen esetben, hogy ott lesz e vagy sem. Ezen gondolkodva sétálgatott az udvaron.* |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 3:02 pm | |
| *Klau sétálgat az udvaron elegáns zöld ruhában, gyönyörű ékszerekkel. Odamegy a magányosan sétálgatü fiúhoz. * -Szia, Nagy Klaudia vagyok, szólits Klaunak. A bálba igyekszel? *Érdeklődik kedvesen és jókedvűen. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 3:06 pm | |
| *Ahogy Zoro itt sétálgat, egyszer csak egy lány jön feléje, majd köszön neki* Szia, én Zoro Baisotei vagyok, csak simán Zoro*mondja egy mosoly keretében a lánynak, majd válaszol a kérdésére* Igen a bál felé megyek, és a ruhádból úgy látom, hogy te is éppen oda mész, úgyhogy ha gondolod odáig elmehetünk együtt, oda meg elvileg jön a barátnőm*mondja a lánynak, hiszen nem akarja, hogy félreértés legyen a dologból.* |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 3:08 pm | |
| *Biccent. * -Oké, gyerünk. Én is ott találkozom a barátommal. *Mondja, majd megindulnak arrafelé. Klau kész arra, hogy széttáncolja a lábait. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 3:12 pm | |
| *Amikor aztán a lány is bele egyezik a dologba, akkor ő is megindul a lány mellett, és együtt haladnak el a helyszín felé, és Zoro csak reménykedni tud abban, hogy a barátnője is ott lesz, hiszen nem látta még ma semerre sem* |
| | | Laurena Lowoa Diák
Főkarakter : r.ek.a.13@hotmail.com Hozzászólások száma : 398 Kaszt : Üzenőláda : "Ma mosoly, holnap könnyek. Ma nehéz holnap könnyebb. Nézz az égre a legszebb fényre. Láss egy álmot s harcolj érte."
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 3:33 pm | |
| *Még azért hallotta az utolsó szavakat valami kalandról. Kilép és körbe nézz. Nem láttja még egyenlőre a vadőrt. Így csak tekint ide-oda. Pillog nagyokat és egy szőke tincset teker fel az ujjára majd elengedi és figyel.* | |
| | | Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 3:35 pm | |
| *Az udvarra érkezik, fekete dísztalárjában. Nagyon nem csípte ki magát, úgy néz ki a dolog mint egy rendes talár, maximum egy kis extra van rajta, meg az hogy ki van vasalva. Néhány diákot már lát, és látott, mikor ideérkezett, de a vadőrt magát még nem, így várni kezd. A vadőr kunyhója felé lévő padra telepszik le, hátha onnan érkezik a férfi, nem szeretne a sor végén menni, marad elől, ha szerencséje van, közvetlenül Jozef után.* | |
| | | Ekaterina Yosif
Főkarakter : galambosildiko@windowslive.com Hozzászólások száma : 99 Kaszt : Üzenőláda : Várom a bátor játékosokat^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 3:36 pm | |
| *Gyors volt. Mit gyors, egyenesen kiszáguldott a pacsulik és púderekkel terhes levegőből. Boldogan szívja magába a friss tavaszi levegőt. Most igazán jól érzi magát. A nadrágjának zsebéből hófehér kendőt varázsol elő, amit a csípőjér köt öv gyanánt. Gonosz szemekkel néz körbe, szinte biztos abban, hogy ma neki van itt a legtöbb lehetősége. Várja a vadőrt, s közben egy hajgumit is előkap a farzsebéből, s a szokásos coppfba köti a haját, így már semminem zavarja* | |
| | | Jozef Bomontov
Hozzászólások száma : 115 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 13, 2009 3:36 pm | |
| *Vadőrünk az egyik fának dőlve ácsorog, és várja diákokat. Egyelőre még lassan érkeznek, de végülis háromnegyed volt megbeszélve, ha minden igaz, úgyhogy addig még van idő. Biccentget az érkező diákoknak, de egyelőre még nem szólal meg, megvárja, míg mindenki megérkezik.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |