Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 22, 2009 7:21 pm | |
| -Ó, hogy az a.. *szitkozódik csendesen, mikor hideg és kemény jégdarabkák kezdenek a fejére potyogni.* -Oké, akkor majd legközelebb! *kiáltja nevetve, miközben már szalad is a biztonságos kastély felé. A ki-/bejáratnál felkapja a tornacipőjét. Végre egy száraz ruhadarab.* -Irány a társalgó. Melegedjünk egy kicsit. *kacsint a fiúra, majd meg sem áll a Társalgóig.* |
| | | Maria Love Diák
Hozzászólások száma : 275 Kaszt : Üzenőláda : Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 7:57 am | |
| *Maria sétálgatott az Udvaron. Egy kék pólót, zöld cicanadrágot, és kék-fehér csíkos simi sapit viselt. Mélyen gondolkozott az év végin. Vajon milyen lesz? Na mindegy. Kezébe vette a csukóját, és egy kicsit megforgatta, mert egy pindurkát elzsibbadt.* ~ Így már mindjárt más.~ * Valamit szívesen csinálna. De nem tudja, hogy mit.* ~ Már tudom..~ * Fejéről lehúzta a sapit, abból előbukkant barna haja, ami most két kis copfa volt fogva. Hátrahajolt óvatosan, behunyta a szemét, és szaltózott egyet. Ügyetlenül ért földet.* ~ Úgy látszik egy kicsit berozsdásodtam. Ilyen erővel a Nemzetközi Béna Artistának Készülő Tizenévesek kupáját is elnyerhetem.~ * Ugyanis mielőtt megtudta volna hogy boszorkány, minden vágya az volt hogy trapéz artista legyen* | |
| | | Fleur Isabelle Trender Diák
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 8:08 am | |
| *Valami súrolja a füvet. Valami fekete. Majd egy alak jelenik meg. Az alak egy csíkos szoknyát viselt amin a csíkok sokszínűek voltak és egy narancsszínű pólót. Ez a valaki nem más mint Fleur. A lány a mai napon igencsak feldobottan ébredt. A meleg napsütésben kicsit ki akart mozdulni és erre indult el. Megpillant egy lányt. Odasétál hozzá.* -Szia Maria! Rég nem láttalak! Hogy vagy? *érdeklpdik a lányról és lecsüccsen aa fűbe. Nem zavartatja magát. Majd nézi a lány akrobata mutatványait.* -Húú! Ügyes vagy! Én csak spárgát tudok. *mondja és törökülésbe helyezi magát.* -Hol tanultad ezeket? *kérdezősködik és tovább melengeti arcát a meleg napsugarakban.* | |
| | | Maria Love Diák
Hozzászólások száma : 275 Kaszt : Üzenőláda : Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 8:17 am | |
| *Fleur köszönt neki, és oda is stéált hozzá. Maria örült neki.* - Ó hát én.... * elvigyorodik* - Nekem ez volt minden álmom, egészen a nezás levélig. Ilyen csoportokra jártam, ahol ezt megtanították. Ott szépen fejlődtem, versenyeztem, egyre fejlődtem. És végül.... Nos hát.... Még mondhatni szoktam edzeni. Nem akarok berozsdásodni. És nem akarom elfelejteni az a tudást, amit 10 év alatt megtanultam. Na de valjuk be: szívesen folytatnám tovább az edzéseket. Nem csak azért mert híres legyek, hanem azért, mert ezt szeretem.* Ezt az egész szöveget fülig érő szájjal mesélte. Szívesen beszél erről a műltjáról. Öröm végre megosztani valakivel.* -És te? Te is biztos tudsz valamit, amit én nem. | |
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 8:23 am | |
| *Figyelmesen hallgatja a lány szavait és úgy tűnik Maria imádja ezeket csinálni. Fleur ha nem lenne boszorkány biztosan énekesnő lenne vagy dobos esetleg táncosnő.* -Hát ügyes vagy! És biztosan nagyon szeretheted ha 10 évig jártál.* mosolyog a lányra.* -Én énekelni,dobolni,táncolni tudok. Meg úgy általában mindenféle sportot egy kicsit. De nem nagyon. *mondja kissé szégyenkezve hogy a lány mennyi mindent tud és ő csak ilyen nyamvadtságokat. Pl. az éneklés.* | |
| | | Maria Love Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 8:32 am | |
| *Maria hallgatja a lány szavait. Érdekesnek tűnik.* - Én szeretem a zenét, de nem nagyon értek hozzá. Nekem magas hangom van, de olyan szörnyű, hogy a szomszéd Cecily néni labdába se rúghat melettem.* Magyarázta neki vigyorogva. Tulajdonléppen ő sosem értett az énekléshez. Az ének órát egyenesen gyűlőlte. Csak zongorázni, és gitározni tudott.* - Mutassál már valamit. Úgy szertném hallani a hangodat. Létszíves! * Kérdte, és leült a fűbe* | |
Tituluslista:
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 8:35 am | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 4:09 pm | |
| *Zoro tovább folytatta a mai kerti sétáját, de most egy kicsit visszafelé, a kúria felé indult el, ennek keretében érkezett meg az udvarra, ahol is nem talált most senkit, de úgy döntött, hogy leül egy kicsit. Keresett hát egy padot, az udvar egyik olyan helyén, ami már egy kicsit messzebb volt az épülettől, de azért még látható helyen. Ma egy kék farmer, és egy piros póló van rajta. Leült és közben a tájat nézegette, és örült, hogy most végre egy kicsit naposabb idő van, és lehet élvezni a meleget, ami azért nem túlzó.* |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 4:14 pm | |
| *Eli mosolyogva sétál a magas fűben, aztán kiér egy kitaposott útra, ahol könnyebben mehet. Térdig érő farmernadrágot, és egy élénk lila ujjatlan pólót visel. Néhány fa árnyékot nyújt a kellemes útszakaszon a lánynak. Aztán a padon hirtelen megpillant valakit. Néhány másodperc alatt felismeri: Zoro az, akivel a Labirintusban már találkozott. Széles mosollyal gyorsabbra veszi a tempóját, míg végül eléri a padot, ahol a fiú ül.* Szia! *Köszön kedvesen.* Leülhetek? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 4:22 pm | |
| *Nézelődik, de egy darabig nem lát senkit, de ekkor egy ismerős lány alakot lát közeledni, és rájön hogy Eli az, akivel már egyszer találkozott a labirintusban, akkortájt, amikor a lány érkezett* Szia*köszön neki egy mosoly keretében*Ülj csak le nyugodtan*teszi még hozzá a lány kérdésére* És hogy érzed magad az iskolában?*teszi fel most így a kérdést a szokásos unalmas formákkal ellentétben* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 4:30 pm | |
| *A lány mosolyogva leül, és megörül a kérdésnek.* Naagyon jóól, imádok itt lenni! Csak tegnapelőtt találkoztam valami kis boszorkánnyal, aki befagyasztott a Fürge patakba, és mehettem a betegszobára... *Nevet Eli. Most viccesnek érezte, de akkor nagyon nem tetszett neki a szituáció. Hogy lehet valaki ilyen gonosz? Mindegy, már vége.* Amúgy... te szereted a zenéket? *Vált témát a lány, és rámosolyog Zorora.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 4:36 pm | |
| *Látja, hogy a lány nagyon lelkes, és örül neki, hogy mások is élvezik azt, hogy itt lehetnek* Ki volt az, úgy értem valaki az iskolából? Vagy órán történt?*kérdezi egy kicsit aggódva, de amikor látja, hogy a lány mosolyog a dolgon, akkor ő is lazábbra veszi magát* Hát szoktam zenéket hallgatni, bár nem annyira sűrűn*mondja a lánynak, hiszen néha meghallgat egy pár számot, de nem áll nagy zenehallgató hírében, hiszen nem ezt tartja a legjobb elfoglaltságnak* Mért te milyen zenéket hallgatsz?*kérdezi meg végül* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 4:43 pm | |
| Nem órán volt, csak úgy odajött, és lefagyasztott. Nem tudom, ki volt... *Nevet Eli.* És zenék... Hát ez a hangulatomtól függ. Nagyon sok fajta zenét ismerek, és szeretek is, de általában úgy rockot hallgatok. A nevelő szüleim viszont nem engedték, hogy zenét hallgassak, ezért éjszaka szöktem ki mindig egy ilyen játékterem féleségbe, hogy zenét hallgassak. *Pirul el kicsit a lány. A "szülei" nagyon rövid pórázon tartják, ezért folyamodik ezekhez az eszközökhöz.* Ezért én sem olyan sűrűn hallgattam zenét, de azért valamennyire... *Pillant a messzeségbe Eli.* Miket szoktál csinálni? *Áll elő új kérdésével a lány, és visszapillant Zorora, megint széles mosollyal.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 4:49 pm | |
| *Nem igazán érti, hogy mért fagyasztotta le bárki is a lányt, de inkább ő is hagyja a témát* Értem, biztos nem tudta mit csinál*mondja még, majd végül a rockzene szó hallatára egy kicsit elmosolyodik, hiszen ha valamit hallgat, akkor ő is azt szokott* Én nem szoktam annyira sokszor zenét hallgatni, de ha hallgatok, akkor általában én is rockot. Amúgy azért azt én sem bírnám ki ha nem engednék, hogy zenét hallgassak, mert néha nagyon jól esik, egy kicsit feldob, vagy megnyugtat*mondja a lánynak. Majd a lány következő kérdésén kezd el gondolkodni* Itt a suliban. ugye elég sokat kellett tanulnom az utóbbi időben, de ezt leszámítva, rendszeresen elsétálgattam erre-arra, aztán beszélgettem azzal, akivel éppen összefutottam*meséli* Meg aztán elég sokszor voltam bent a szobámban is egy kicsit pihenni, mert néha nagyon kimerültem*mondja, majd úgy gondolja, hogy neki is kéne valamit kérdezni* És te miket csinálsz, amióta itt vagy? Sok emberrel találkoztál már?*kérdezi meg, hiszen ő már másodszorra találkozik a lánnyal, de nem tudja, hogy a többiekkel ez hogy van* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 4:59 pm | |
| Én általában sétálgatok, és ismerkedek az emberekkel. Nagyon kedves itt mindenki, vagyis majdnem mindenki... de sok jó fej emberrel találkoztam, és nagyon örülök. *Eli szemei csillognak, nagyon csillognak. Őszintén: imádta ezt a helyet, és semmi másra nem cserélte volna el.* Csak egy dolog nem olyan jó... én otthon általában mindig rajzoltam. Kb. egyfolytában... de most nem is nagyon hoztam olyan fajta ceruzát, meg általában még felderítem a terepet, vagy ismerkedek, meg ilyenek, és nincs időm rajzolni, pedig az jelenti számomra az életet. *Eli újból a messzeségbe bámul, de most hagyja egy ideig ott pihentetni a tekintetét.* Amúgy voltam a fagyizóban, nagyon jó hely! És finomak az ételek... és szépek... szívesen lerajzolnám őket. *Nevet Eli.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 5:05 pm | |
| *Örül, hogy a lány is úgy gondolja, hogy kedvesek itt az emberek, hiszen amikor megérkezett, akkor ő is nagyon könnyen beilleszkedett, annak ellenére, hogy alapvetően nem ilyen típus* Örülök neki, hogy kedvesnek találod az embereket*mondta neki, majd amikor a rajzolás került szóba, arra reagált* Igazából én nem annyira szeretek rajzolni, de ha már jól beilleszkedtél, akkor szerintem biztos tudsz majd valahonnan szerezni megfelelő ceruzákat, és a tájat pedig nagyon jól le lehet rajzolni szerintem, ha egy kicsit kiülsz a szabadba*adja a tippet a lánynak a későbbiekre* Igen azokat is le lehet rajzolni, és én is jártam már ott és nagyon jó hely*mondja, majd ha már szóba került Nellond, akkor arról tesz fel kérdéseket* És merre jártál még lent Nellondban? |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 5:16 pm | |
| Áhh, még csak ott voltam a fagyizóban, semmi több. *Mosolyog a fiúra.* Jó ötlet, majd kérek cerkát, és kimegyek valahova rajzolgatni... imádom ezt a helyet! *Nevet Eli, és feláll a padról, majd úgy ül vissza, hogy egyik lábát maga alá hajtja.* Nem tudok egy helyben ülni olyan sokáig. *Mosolyog.* Max ha rajzolok... de mindegy. És szeretsz olvasni? *Néz Zorora, és folytatja.* Mert én nagyon... és bocs hogy így faggatlak, de szeretek itt lenni, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon, és fel vagyok pörögve. Otthon meg alig beszélhetek, ki kell használnom az alkalmat. *Nevet Eli, és megint a távolba néz, látszik, hogy valamin kicsit eltöpreng, aztán visszatér a jelenbe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 5:29 pm | |
| *Látja, hogy a lánynak tetszik az ötlete, és ennek örül is* Én is eléggé mozgós vagyok, és sem bírok túlságosan sokáig egy helyben, de most egy kicsit jól esik a nyugalom*mondja a lánynak* Olvasgatni azt szoktam néha fent a szobámban, úgyhogy azt szeretem szabadidőmben csinálni, és te szoktál?*válaszol és kérdez vissza egyből* Semmi gond nyugodtan faggass, cserébe én is kérdezősködök*mondja egy mosollyal* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 5:31 pm | |
| Én is szoktam. *Mosolyog Eli.* //fagy miatt ennyi volt. xDD// | |
| | | Steven Grivalt Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1296 Kaszt : Üzenőláda : Hát bár ez a sablon szöveg, de...: Bárki hívhat játszani
Előnyt csak te élvezel, a többiek várjanak a sorukra
Hé ott hátul! Nem kell tolakodni...
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 7:37 pm | |
| * Már az udvaron artanak, amikor Steven újra megszólal:* - Na és mond csak, szereztél már ismerősöket? Már úgí értem, hogy azon a lányon kívül, akit "nem nevezünk nevén" *- mosolyodik el, majd komoly arcot erőltet magára, miközben öccse válaszát várja.* | |
| | | David Grivalt Diák
Hozzászólások száma : 214 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 7:40 pm | |
| * Visszakalandozik gondolataiban az udvarra.* - Hát nem túl sokat, csak egyet- kettőt. De gondolom, hogy te sokat...*- mosolyog bátyjára.* - Mióta vagy itt? *- kérdezi kíváncsian.* | |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1296 Kaszt : Üzenőláda : Hát bár ez a sablon szöveg, de...: Bárki hívhat játszani
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 7:50 pm | |
| -Ugyan dehogy! *-legyint,* -hiszen nem sokkal előtted érkeztem. Igaz van már néhány ismerősöm, nem egy csinos lány is van köztük *-kacsint,* -de ez még mindig kevés. Bele kell húzni! - Nehéz lenne megmondanom *-emlékezik vissza,*- hiszen itt valahogy annyira máshogy telik az idő. | |
| | | David Grivalt Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 7:56 pm | |
| - Ebben igazad van; mindjárt vége jövőhéten vége májusnak, pedig csak most jöttem; úgy elrepült egy hónap. *- örvendezve mondja David. *- Hogy jöttél el Bulgáriáig, hiszen nem egy rövid út. *- mosolyog bátyjára, tudja David, hogy milyen volt neki idáig eljutni.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 8:05 pm | |
| - Ez hosszú történet... *- szólal meg, majd egy közeli padra mutat:* -üljünk le ide. *Helyet foglalnak. Gondolkozik egy kicsit, majd megszólal:* - Amikor keléptem a relytekhelyünkről, és láttam, hogy te nem vagy ott, iszonyúan letörtem. Nem voltam teljesen önmagam. Egész nap csak barangoltam a városban, nem ettem semmit, és inni is csak akkor, amikor már nem bírtam tovább. Akkor veszítettem el az állóképességem. Ez így ment egy teljes hónapig, vagy talán tovább. A vége felé már csak feküdtem a padon, és nem csináltam semmit. Egyik nap azonban megváltozott az életem... Három kisstílű fosztogató belémkötött. Én csak feküdtem a padon, de ők zaklattak, hogy: "Az ott a mi helyünk," meg hogy " Takarodj onnan!". Egy idő után nagyon elegem lett belőlük, de láttam, hogy egyedül nem bírnék el velük. Le voltam gyengülve. Behúnytam a szemem, és magamban erősen kívántam, hogy valami segítség bukkanjon fel. És hirtelen három, velem hasonló korú fickó rohant ki az egyik sikátorból, és szembeszálltak a fosztogatókkal. Előkapták a pálcájukat, és elbántak velük. Énb csak néztem, amikor az egyik odalépett hozzám, és szólt, hogy kövessem. Elvezettek egy házba, ahol kijelentették, hogy közéjük való vagyok. Először nem hittem nekik, de bemutatták, hogy valóban képes vagyok furcsa dolgokra. Tanítottak bolgárul, majd elküldtek ide. Azóta itt vagyok. | |
| | | David Grivalt Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 23, 2009 8:08 pm | |
| - Látom neked sem volt egy könnyű. *- feleli együtt érzően bátyjának.* - Szeretnéd tudni, hogy én hogy kerültem ide? -* kérdi s reméli elmesélheti történetét az ideútról.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |