Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 7:03 pm | |
| *Na igen, az ajtós óra is egy érdekes dolog volt, Arianának nem is sikerült a varázslat, mégis kapott szobrot... Valóban olyan ez az iskola néha, mint valami jótékonysági mozgalom; ajándékokat osztogat a diákoknak. Bár tény, hogy némelyiket meg is öli, vagy éppen súlyosan megsebesíti... Oké, mégsem jótékony.* - Igen, valóban... De... Egyébként otthon nem voltunk ám túlzottan jóban. Persze, szerettük egymást, de inkább csak szekálni... Meg valamennyire össze kellett tartani, mert elég nagy a család, de körülbelül mi hárman vagyunk így egyforma korúak, mármint azok közül, akik gyakran megfordulnak a két Ravenwood kúriában. *Aztán halványan elmosolyodik, felpattan, és a kezét nyújtja Ninának, hogy segítsen felállni; nem mintha a lánynak szüksége lenne rá, csak úgy, illemből.* - Nem, azt hiszem, bemegyek én is, csak azért maradtam kint, mert megláttalak... *Azzal elindulnak a kúria felé, ahol Lawrence elköszön, kissé meghajolva, majd jó éjt kíván és távozik a szobája felé.* |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 7:07 pm | |
| *Mikor záporoznak a kérdések egy ifjúnak Tűnő nőről, bár Irego nem tudja, hogy nőről van szó, egy köpenyes alak jelenik meg az udvar szélén, a fák között. Sötétkék köpeny, csuklyája a fején van, de még is puha, sötétbarna haja kilóg alóla. Magas testalkata még a köpenyen is látszik, finom léptei hangtalanok. Az eramiros diákok felé tart... Igen ő az. Aurora. * - Jó estét kisasszonyok. Csak nem rólam esett a szó? *Kérdezi a nő, mielőtt Rosetta bármit is mondhatna. * - Nos.. hallottam a kérdéseket, és megengedik, hogy feleljek? Agusta Klinbich átment a Deridion szakra, ugyanis az előző szakvezető leszerepelt. Meglepő nem? Az a szak halálra van itélve, szakvezetők tekintetében. De Klinbich úrnő erős és vaskezű, tudja, hogy hogyan fogja a dákjait. Ő nem fog leszerepelni. Ám arról, hogy én milyen vagyok, sajnálatos módon nem tudok mesélni. *Mondja végig csendesen, de még is érződik a hangjából a cseppnyi szigor és a cseppnyi jeges mosoly. Hiszen csuklyáját még nem vette le. Lassan felemeli finom kezét, leemeli a a fejfedőjét, és kibukkan gönyörű szép arca. Lehet, hogy a lánynak először nem tűnik fel, de a nő fél-tünde, fél-véla. Közben Rosetta távozik a színről, mert két kari hülyeség * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 7:23 pm | |
| Szia *köszön el Rosettától. Majd a szakvezetője felé fordul. Na igen. Nem tudta... de bátyjai bénaságát tekintve megtapasztalta hogy csak kétfajta eredményes lény létezik: a többszáz éves és egy nő. vagy a kettő egyvelege. Na jó, ez nem általános, csak ey év a bátyjaival eléggé... meggyőzte erről... nem gyűlölte meg a férfiakat, csak nem néz ki belőlük annyit.. vagy lehet, hogy az egész csak megérzés volt? Ezt nem lehet megtudni:P* De igen, höglyem. Múlt évben pont vizsgaidőszak tájékán egészségügyi okok miatt el kellett hagynom az iskolát. Rosetta arról kezdett el mesélni, hogy sok változás történt... Többek közt új szakvezető... *mondja. Elgondolkozik* Kérem ne értsen félre nincs rossz véleményem önről.. de ha önmagát akarná bemutatni, akkor azt nem is tudném elhinni.. *reméli nem sérti meg ezzel a nőt, de tényleg így van. Észreveszi a füleit, de nem az ő dolga, nem foglalkozik vele. * Nagy bajban lehetett az a szak, ha már nem merték rábízni egy ismeretlenre, hanem egy jól menő szakra hirdettek pályázatot.. *mondja elgondolkozva* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 7:31 pm | |
| *A nő hallgatja a szavakat, majd arcán egy félmosoly jelenik meg. A gondolatait nem olvass a alánynak, de amúgy körülbelül ugyanúgy áll a dolgokkal, mint ő. A férfiak nem képesek túlélni, nem képesek olyan dolgokra mint a nők, gyengék. Szerinte. Főleg a tünde férfiak, akiket gyűlöl, de ez egy másik történet. * - Nem tudná elhinni? Akkor jól döntöttem azzal, hogy nem is próbálkozom meg a magam bemutatásával. Majd megismer, hiszen még sokáig leszek a szakvezetője, minden bizonnyal. *Mondja a nő, olyan McGalagony stílusban, kicsit szigorú hangon, még is kicsit cinkosul. Mikor a Deridion szakra jut a szó, a nő nem tereli a témát, lehet, hogy nem egyértelműen tartozik ez a diákokra, de még is, egy kis esti "csevegésnek" megfelelő.* - Nos... A Deridion szak vezetői sokszor lettek váltva, ahogy maga is tudja, így a vezetőség és a rendszer állandóan változott, nem volt erős, egységes. Így, egy kezdő szakvezetőnek, névszerint Nekem, nehéz dolgom lett volna egy ilyen szakkal. Az igazgatók tehét úgy döntöttek, hogy egy már jobban belejött nő vegye át ott a stafétát, és a megrendezett jól irányított szakra érkezzen egy új szakvezető. *Mondja a nő, magyarázva, majd kicsit köhint.* - A nevemre nem is kíváncsi? Az felesleges? Bár hívhat egyszerűen Hölgyemnek is... *Mondja, egy vékony mosollyal, de még mindig nem olyan felszabadultan, az nem is lesz. Még is csak szakezető... * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 7:42 pm | |
| A név csak egy cím. Az a fontos, ami mögötte van. *hangzik a tömör felelet. na igen.. Irego képes órákig elbeszélgetni emberekkel, és a végén megkérdezni "Ja egyébként Irego kwiatowski vagyok, téged hogy is hívnak?". * A nevem Irego kwiatowski, örvendek a találkozásnak *Leteszi a böröndjét, és kezet nyújt a nőnek. Másik kezében még mindig varázspálcáját forgatja, pedig már nincs is tudatában a mozdulatnak. Rég elterelték a gondolatait* És ön mit tanít az iskolában? Gondolom Klinblich professzor csak a szakot, a tantárgyait nem adta át. |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 8:04 pm | |
| *AMikor a fiatal hölgyike bemutatkozik és a kezét nyújtja, Aurora aprót biccent, és kezét odatartja, de nem valami nagyon szorítja meg. Náluk ez nem annyira szokás. Aztán, hát, illenék bemutatkozni is a diákjának.* - Aurora Valanthe Mediaris. A diákoknak Mediaris kisasszony, nem követelem meg az Úrnő nevet, mint a többi szakvezető. A Látványmágiát, diákok között LVM-et oktatom a másodikos diákoknak. Valóban igaza van, Agusta megtartotta a saját tantárgyait, az Eramir szakon, s az én helyettesem fogja oktatni a Deridion másodlagos tantárgyát a jövő évtől, hogyha jól sejtem. *Mondja, miközben tekintetét körbeveti a sötét Udvaron.* - Látom a csomagjai magánál vannak... Tehát most érkezett. Melyik hálóban van? *Kérdezi, s megvárja a választ, azonnal előveszi a pálcáját. Néhány alakot formál vele, néhány szó hagyja el a száját, és a lány cuccai azonnal eltűnnek, fel, a szobájába.* - Most siessen, ugyanis már lassan itt van a takarodó ideje. Majd esetleg más napon leressen fel, a Déli-szárnyban! *Mondja nő, majd egy mosollyal biccent a lánynak, kissé összevonja a köpenyét, és lassan besétál a szobájába, a biccentés szolgált a köszönésre.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 8:15 pm | |
| *Irego csak bólint, hogy felfogta a szavak értelmét. * Egy éve a fehér tigris volt az én szobám. Remélem nem vették el tőlem. *mondja* Szóval a takarodó megmaradt ugyanúgy... *jegyzi meg mosolyogva. Hányszor szegte meg... nem is emlékszik rá* Feltétlenül, ha lesz rá okom. *feleli, és biccentve elindul ő is befelé, bár nem tudja a társalgóba vagy a szobájába megy-e, ajd út közben eldönti* |
| | | Lance Drevinor Diák
Főkarakter : malachit93@freemail.hu Hozzászólások száma : 57 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:39 am | |
| *Lance kisántikál az udvarra Nedirával együtt, aki mint mindig most is elemében van. Amint kilépnek a kapukon Ned már meg is célozza a legközelebbi fát, hihetetlen ügyeséggel és fürgeséggel felszágüld a legmagasabb ágra majd begubózva várja a nap melengető sugarait*-Ugye tudod, hogy nem mászom utánad?-*kérdi égy félmosollyal a fiú. Verbő cipője lassan kezd megkopni, dehát mit tegyen ez a kedvence, kényelmes, szellős és ha éppen kell meleg.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:50 am | |
| *A kobold lány jelenik meg az udvaron, tegnap korán távozott a szakvezetője és szaktársa beszélgetéséből, mivel már álmosodott, fárasztó volt az óra. Na, de mára kipihente ám magát, és fitten sétálgat ide, a kezében egy csinos kis pánsíppal. Arcán ott a mosoly, a pánsp a szája előtt, oldaltáskája egyértelműen az oldalán van, s szépen fújja, egy kellemes tavaszi dallamot játszva. Mintha csak az erdei nimfákat hívná, olyan kis vidám, kobold zenét játszik, egyértelműen kobold zene, összetéveszthetetlen. Mikor végigsétál az udvaron és észreveszi Nedirát és Lance-t abbahagyja a dalt, és egy vigyorral kezd el integetni feléjük.* - Szia Lance! Szia Nedira! Miújság? *Kérdezi még távolról, miközben közelebb sétálgat hozzájuk, kezében szorongatva továbbra is a pánsípot.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:55 am | |
| -Üdv kishölgy!-*Int vissza egy mosollyal*-Nemsok, jelenleg, de kellemes a reggel úgyhogy kinéztünk. Nagyon szép volt az a dallam amit fújtál.-*jegyzi meg egy biccentéssel*- És, veled miújság? | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 8:05 am | |
| *A kobold lányka kicsit elpirul, amikor Lance megdcséri a dallam miatt. A fiú nagyon furcsán beszél, így átgondolva, de hát a lányt nem zavarja, hogy furán fogalmaz. Nem bolgár. Szépen közelebb sétál, pillogva a párosra, egyszer Nedirára, egyszer Lande-re, majd egyet mosolyog és oldaltáskájába belecsúsztatja a pánsípját.* - Köszönöm szépen. Hogy-hogy veletek soha nincsen semmi? *Kérdezi a lány felvont szemöldökkel, majd a kérdésre is válaszol.* - Velem? Hát... Tegnap volt az első évvégi összefoglalásom, és utána képzeld, beszélgettem az új szakvezetőnkkel is. Na jó, már enm olyan új, de újabb, mint a régibb. Érted, ugye? Csak korán elmentem... ÉS találkoztam egy olyan lánnyal is, akit már egy éve nem láttam. De amúgy semmi. *Mondja a lány mosolyogva, és egy kicsit odasétál a fához, nekidől egy picit, úgy néz el az Udvaron át, össze vissza figyelgetve.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 9:09 am | |
| -Értem.-*nyugtázza egy mosollyal aztán válaszol*-Nem soha, csupán jelenleg. Bár ez nem teljesen így van, inkább csak reflexből jött hogy nincs semmi....-*szórakozottan Rosera tekint aztán a mosoly lassan elhalványul az arcáról, sóhajt egyet*-Irtam levelet haza, nemsokkal később pedig, a napokban kaptam rá választ. Aggódom atyám miatt, a nővérem szerint rosszul viseli a távollétem, még azzal sem tudok segíteni ha minden héten levelet írok...Pedig...-*látszik hogy ez neki is szokatlan*-Nem szokott ennyire aggódni, odahaza is volt, hogy sokáig távol voltam. A másik meg, sehogy sem tudom megnyugtatni.-*tényleg furcsálja a dolgot*-Nem szivesen mondok ilyet hiszen ez azért elég nagy tiszteletlenség, de finoman fogalmazva, talán egy kicsit megártott neki a kor...-*Nem túl erőteljes,vékony orrnyergét kezdi maszírozni, aggasztja a dolog és ez látszik is fenyőzöld szemein, egy kicsit tompa mostanában a tekintete, csak el ne kezdjen vérezni az orra...*- Seyra szerint nemrég még arra is hajlamos volt hogy jól megfázzon, eddig még soha nem volt beteg...-*halk háborgás cseng ki a hangkából*- Ez azért egy kicsit túlzás, nekem is hiányoznak, de ez...áhh-*sóhajt egyet és igyekszik elűzni képtelen gondolatait, Nedira nedves orrát érzzi meg a fülén, elemeli a tekintetét Roseról és a mosómedve felé fordul majd leszedi a fáról. Végülis ott ahol van, a koboldlányka mellett le is ül a földre, a tekintete pedig visszatéved a lányra. Gyorsan témát vált, ha Ros kérdez az előzőkkel kapcsolatban természetesen válaszol azért. Egy kicsit megemberelve magát jobb hangulatba igyekszik terelődni, nem akarja Rosera átragasztani a jelenlegi állapotot*- És mondd csak, énekelni is tudsz? Gondolom igen, ha a pánsíppal ilyen szépen bánsz.-*egy jól leplezett hihetően őszínte mosoly dereng fel az arcán*
//Fagyasztás// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 11:15 am | |
| *A nagy pakolászás és a kellemes csevely után mit Julittel sikeredett társalogni a szabadba kívánkozott így kijött az udvarra. Elég uncsi napja van, kicsit unatkozik,de senkivel sem találkozik kivel szeretne, vagy tán ismeretlennel kivel megismerkedhet. Bár ma Angelt sikerült az ismerősök táborába sorolnia, azért nem volt valami hosszú az a beszélgetésés találkozás, de hát van ilyen. Még mindig reggeli szerkója van rajta a kopottas farmer és a hosszúujjú fekete fehér poló. Szőrmókját kezében viszi egy kiszemelt padhoz hova lecsüccsenek és figyelik a természet mozgását.* |
| | | Viktorya Rada Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 11:27 am | |
| *Viky az udvarra ment,hátha találkozik valakivel akivel meg tud ismerkedni.Miután kilépett az udvarra körülnézett és állt.1-2 perc elteltével látott egy lányt.Egy padon ült a lány,Viky odament hozzá és leült mellé.Látta hogy egy szőrmók volt a kezében és elmosolyodott.Viky így szólt:* -Szia! Engem Viktorya Radának hívnak és új vagyok.Téged hogy hívnak?Egyébként aranyos a szőrmókod! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 11:35 am | |
| *Simogatta a szőrmókot mi ölében pihent, miközben szemeit az udvaron legeltette. Hamarosan nyílt a kúria kapuja és egy lépett ki rajta. Tekintetével végig követte, látta amint kiléett hogy kicsit hezitált talán, mit is csináljon, merre menjen. Végül is - nagy nagy örömére - őt vette célba így felült normálisan, hogy a lány is elférjen ha leakar ülni.* - Szerbusz! Én Giannina Leontina vagyok...alidonos.-*mutatkozik be viszont,majd mosolyogva szőrmókjára pillantott.* - Igen, most csendes és nyugodt, így olyan mint a ma született bárány. De nem mindig ilyen ne tévesszen meg.-*kacagot fel kicsit majd mikor alábbhagyott a lányra pillantott.* - Új? Nem csak te szinte én is...kicsivel több mint egy hónapja érkeztem....-*feleli kedvesen.* - Akkor még várószobás vagy? |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 11:39 am | |
| -Igen sajnos még várószobás vagyok.De nem is lehetne kinézni ebből a kis ennivalóanédes szőrmókból hogy rossz is tud lenni.*Egymásra néztek és elmosolyodtak.* -Én is allidonos vagyok.Mesélj még egy kicsit magadról mert én nem igazán tudok mit mondani! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 11:47 am | |
| - Ó pedig nagyon kis virgonc! Általában ott tesz keresztbe ahol tud. Szinte minden diáknak van már a suliban.-*teszi hozzá, kicsit körülnléz, de nem fűz hozzá semmit.* - Igen, látom a kitűződből. Nagyon örülök a találkozásnak...-*mosolyodik el kedvesen, a kérlelésre felvonja szemöldökét.* - Hogy gogy nem tudsz magadról? Csak eltudod mondani honnan jöttél és miért jöttél a suliba vagy ilyesmi.-*felelte Nina de a kérsének eleget tett.* - San Marinoból érkeztem kicsivel több mint egy hónapja. Azóta már elkerültem a szobámba, de én is voltam várószobán, egész jó kis bulesz volt.-*persze sok minden nem történt de hát van ilyen.* - Huh kifogtál tajtam sok mindent én se tudok mondani, többnyire órára járok mint mindenki más és tanulok a vizsgákra mik hamarosan itt lesznek.-*feleli sóhajtva bár várja őket, hisz nem hiába tanult idáig, de talán nem lesz probléma.* - Van kedvenc tantárgyad?-*kérdezi lóülésbe dobva magát, így jól látja a lányt.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 12:55 pm | |
| -Ha te mondod elhiszem, de nekem még nincsen!Én is nagyon örülök,tudod még szinte senkit se ismerek.-*mondta,majd itt egy kis szünetet tartott,folytatta.* -Te is Olaszországból jöttél?-*itt elmosolyodott*-mert én is,csak én Milánóból!És azért jöttem ide mert mindig is érdekelt a mágia! -Igazából nincs kedvenc tantárgyam mert mindent szeretek. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 12:57 pm | |
| *Elizabeth úgy dönt,hogy eleget volt már benn a kúriában...ezért fogta magát,a kezében a könyvével és elindult az udvarra.A mai napon fekete szoknyát és fehér blúzt viselt,a haját pedig begöndörítette.Mikor kiért az udvarra keresett egy magányosan álló padot,de nem talált,ezért leült az egyik fa tövébe.Daimonja most sokkal elviselhetetlenebb volt,mint máskor...de nem igazán izgatta Lizet.Kellemes szellő fújdogált,és szépen sütött a nap.Liz ezt az időt szerette igazán.~Hmmm...de jó egy kis friss levegő...Nemhiába a kedvenc évszakom ez.~gondolta,majd elkezdte olvasni szeretett könyvét.*
A hozzászólást Elizabeth Firewood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 02, 2009 1:04 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 1:03 pm | |
| - Azt hszem erről hamarosan te is meggyőződhetsz.-*pillantott vigyorogva a lányra, majd mellé a földre, hol egy kis fény ragyogott a földön,majd kialakult egy hasnoló kis szőrmők mi ami Ninanak van.* - Tudod ez egy járvány, ha találkozol olyannal akinek nincs egyből megkapja és neki is lesz.-*nem tudja mennyire érti a lány,minden esetre az övé már ott van mellette.* - Igen? Micsoda véletlen...bár ismertem meg másokat is kik olaszból jöttek, végtére is elég nagy az iskola és több ezren vagyunk szóval nem is csoda.-*feleli egy könnyed válrándítással. simogatja szőrmókját ki felfedezte a lányét.* - Nekem van kedvencem...-*kacsint a lányra s lábát ültében keresztbe teszi.* - És hogy tetszik az iskola? Hamarosan biztosan sokkakat megismersz e miatt ne aggódj.-*anno neki is voltak ilyen gondolatai, de mára el is multak.* |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 1:10 pm | |
| * Pierre egy borítékokkal a kezében sétál ki. Szorgalmasan tépte fel a borítékot. Izgatott volt nagyon várta már, hogy elolvashassa. A borítékon már látszott, h9ogy nem szülei írása. ~ Talán Bernadette írta? * Kérdezte magában kissé meglepetten. Egy ismerős arc bukkant fel hirtelen egy fa tövében. - Szia Elizabeth. * Mosolyogva integetett a lányzónak. - Csatlakozhatok hozzád? * Kérdezte barátságosan. lassan odaért ahoz a fához ahol a lány ücsörgött. - Mit olvasol? * Közben folyamatosan a levéllel volt elfoglalva. Végre sikerült kibontani. | |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 1:13 pm | |
| *Mikor Viky látta,hogy Nina lepillant a földre,ő is lepillantott.Mintha mondott volna valamit Vikynek de nem értette ézért megkérdezte:* -Mit mondtál,mert nem értettem,mi ez a járván? -Tényleg sokan vannak itt Olaszo.-ból?Az....remek!-és felcsillant aszemében egy kis örömfény. -Nagyon tetszik az iskola csak számomra relytélyes,mert olyan.....nagy.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 1:19 pm | |
| *Liz felpillantott.Perre-t látta közeledni felé.Becsukta a könyvet,majd válaszolt neki.: -Szia,Pierre.Persze,gyerünk inkább séátálni.*mosolygott a fiúra.* -A kedvenc könyvemet olvasgatom,de nem nagyon haladok,mert máshol jár az eszem.*kacagott.Majd elindultak Pierre-el a Lovardához.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 1:26 pm | |
| *Egy pillanatig figyelte az új szőrmókot majd a kérésre megismételte szavait.* - Ez a szőrmók dolog egy járvány. Senki sem tudja hogyan indult el s hogyan lehet megállítani. A lényege ez hogy ott tesz keresztbe neked ahol tud, és amit te érzel azt ő is érzi és fordítva is igaz. Ugyhogy ha felidegesít nem ajánlom hogy belerúgj mert te is megérzed a rúgást. Érted?-*kérdezi bár neki is zavaros volt elsőre de csak felfogta napokkal később. Ő bíz belerugott nem is kicsit ebbe a rosszcsontba, de jól meg is bánta az oldala. De már megbékéltek egymással, alábbhagyott a kártevéssel.* - Igen egy párral találkoztam...külsőleg nem is gondolnám hogy olasz az illető, hiába a temperamentum meg ilyesmi. Rá kell kérdezni és kiderül.-*feleli mosolyogva, s hátradőlne a padon ha nem fordult volna meg így majdnem leesett d emég idejében észbe kapott és megkapaszkodott.* - Neh de ügyetlen vagyok...-*motyogta.* - Igen...hatalmas...úgy hallottam sosem lehet bejárni az egészet...van titkos és rejtet folyosói meg ilyesmi.-*feleli amit ő is csak hallott, ő kint jobban szeret lenni, több helyen is volt már.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 1:34 pm | |
| -Értem! Tehát az a lényeg hogy ragájos?Mert nekem ez esett le.-*itt ő maga se tudta hogy miért de kacagásba kezdett,a szőrmó nekiment a lábának,látszott rajta,hogy direkt,de Viky szótfogadott Ninanak és nem csinált semmit.* -Az igazat megvallva én se gondoltam volna,hogy te olasz vagy. -Vigyázzzzz!!!!! -Nem is csodálkom hogy nem lehet bejárni.Számomra olyan rejtélyes az egész épület. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |