Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 30, 2009 7:41 pm | |
| -Kedves gesztus kutyát ajándékozni*mosolygott Liz.* -Pár napja érkeztem Franciaországból,van egy gyönyörűszép völgy,aminek a neve La Paz.És a Völgyben lakok a szüleimmel egy kis farmon.*mondta közben csillogott a szeme,mikor szülőhazájáról beszélt.* -A szüleim is ide jártak iskolába,és részben tőlük örököltem meg a tehetséget.*mosolygott.Majd visszakérdezett: -És te Pierre,honnan jöttél?*kérdezte nagy kíváncsisággal.* |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 30, 2009 7:51 pm | |
| * Pierre amikor meghallja a falu nevét elneveti magát. Kissé ismerős volt neki a lány úgy mindenestül, de az Ő ismerőse tudtával nem volt varázsló. Tudta, hogy nagyon tiszteletlen ezért bocsánatot kért. - Ne haragudj. Csak hirtelen rájöttem, hogy ismerjük egymást. A faluban La Paz-ban nincs túl sok diák és egy hasonló lányt ismertem. Emlékszel rám? * Kérdezte meglepetten Pierre biztos volt benne hogy ismeri Elizabeth-et. A választ megvárjaaztán elköszön és elmegy hálójába.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 30, 2009 7:54 pm | |
| -Nem nem ismerjük egymást,máskülönben emlékeznék rád.~Na mindegy*gondolta...Majd Felment a Hálótermébe.* |
| | | Fleur Isabelle Trender Diák
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 8:01 am | |
| *Fleur érkezik az udvarra. Ma jó kedve van. Óra is lesz és biztosan találkozik majd valakivel akivel jót dumálhat. Meg hát egy kis friss levegő is jól esik neki egy hét bentülés után. Bizony lassan egy hete nem járt a szabadban! Mostmár egy kis levegőt szeretett volna szívni így hétvéga felé. Most egy farmerban és egy egszerű fekete pólóban van. Haja kiengedve mint általában. Sétálgat egy keveset az udvaron majd letelepszik egy padra. Kis szőrmókja ott van mellette. A mókusa is ott ugrándozik a pad körül. Ő is örül hogy végre kimozdultak. A lány előhúzza a szürke táskájából a rajzfüzetét és egy ceruzát. Elkezdi rajzolni a tájat. Mióta segítettek neki hogy hogyan is kell rajzolni egész könnyen megy neki. És igaz, hogy ő is sokmindenkit figyelt meg rajzolni. Volt miből ihletet merítsen. Rajzolt és várta hogy valaki tévedjen arra.* | |
| | | Chris Willer Diák
Főkarakter : chriswillerneza@gmail.com Hozzászólások száma : 113 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 8:07 am | |
| *Chris éppen a Fleur fölött lévő tölgyfán ült. Egyenlőre nem vette még észre a lányt, hanem ő is csak gondolkozott. A szél csakúgy rángatta a haját összevissza. Sokszor megigazgatta, és végül a szél feladta, és csak lágy szellőként hatott a fiúra. Ám egyszercsak Chris észreveszi, hogy egy pók mászkál a kezén. Megijed.* - JÉZUSOM EGY PÓK! *és leugrik a fáról a földre.* - Á utálom a pókokat! *és megvakarja a kezét. EKkor észreveszi Fleurt. Beletúr idegesen a hajába, hiszen ez nem épp egy kellemes bemutatkozás volt.* - Ehh.. szia! Chris Willer vagyok, Allidonos. Mit rajzolsz? *és leült a lány mellé.* | |
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 8:13 am | |
| *Fleur nyugodtam rajzolgatott mikor egy fiú urogg le elé. Chris. Kicsit megijedt majd Chris óbégatására hogy pók mászott a kezén elmosolygodott.* -Szia! Fleur Isabelle Trender vagyok. Szintén Allidonos. És nem félj a pókoktól. Nem bántanak! Bár nekem sem a kedvenceim de nem éppen utálom őket. Én eltűröm őket. Viszont a kígyókat már utálom. *mondja a fiúnak mosolyogva.* -Csak itt firkálgatok össze viszza. *mondja és összecsuklya a füzetét. * -Te mikor jöttél? És tetszik a suli? *kérdezte bár gyanította hogy már pár hónapja érkezhetett a fiú hisz nem egszszer látta már a suliban.* | |
| | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 8:20 am | |
| - Hm, szerintem a kígyók nagyon is aranyosak. *mosolygott Fleurre Chris.* - Hát már elég sokideje itt vagyok, és igen, imádom ezt a sulit. Jobb iskolát nem is kívánhatnék magamnak! *kacsintott Chris.* - Gondolom, te is elsős lehetsz. Melyik tantárgy a kedvenced? *kérdezte, majd megigazította a haját.* | |
Tituluslista:
| | | | Chris Willer Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 8:43 am | |
| - Nekem is ezek a kedvenc tantárgyaim. Hasonlítunk *mosolyog a fiú, és megvakarja a fejét.* - A tanárokból mindegyik jó fej, kivéve mikor nem *nevet fel.* - Valószínű elmegyek, ha el nem kések *mosolyog.* DE MINDJÁRT ELKÉSEK!! Szia! *és elhúzta a csíkot.* | |
Tituluslista:
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 8:51 am | |
| *Fleur is nevet a fiú szavain.* -Igaz! Tényleg minden tanár jó fej! *mosolyog* -Máris menned kell? Na jó hát akkor szia! *mondja és int a fiúnak.* ~Vajon hova sietett?~ *kérdezi magától. Majd ő is feláll és elsiet innen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 10:06 am | |
| *Liz kimegy az udvarra friss levegőt szívni,ámbár most veszi csak észre,hogy daimonja megint követi.De nem foglalkozik vele...Inkább leül egy fa tövébe a fűbe,és elkezdi olvasni szeretett könyvét.Daimonja ott ugrabugrál körülötte,majd Liz felpillant és rosszallóan rázza a fejét,de közben mosolyog.Pár oldalt elolvasott már...de gondolatai máshol jártak.:Az előző esti beszélgetésén Pierrel.~Miért mondta,hogy nem is vagyok varázsló?!Pedig igenis az vagyok,és biztos nem ismerem...~*gondolataiba merülve üldögélt.Daimonja pedig nem hagyta abba az ugrálást.* |
| | | Rose Emily Scott Diák
Hozzászólások száma : 1681 Kaszt : Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 10:17 am | |
| *Egy allidonos leányzó sétálgat az udvaron,kiskutyájával és a pattogó daimon-jával együtt.Bár utóbbit nem hívta,mégis jött,Fred mindenhova követi gazdáját.Remélte,hogy nem lesz akkora szerencséje,mint tegnap és még véletlenül sem fog összetalálkozni Lawrence-el.A szokásos fekete talárban volt,pálcáját nem hozta magával.Nem rég kelt fel,reggelizett,majd olvasott egy kicsit,és eldöntötte,hogy kijön egy kicsit friss levegőt szívni.Egy fa tövében egy ismeretlen lányt látott meg.Odalépett hozzá majd bemutatkozott.*-Szia!Rose Emily Scott,Allidon...*mondta mosolyogva,majd leült a lány mellé.*-Zavarok?*kérdezte,majd hozzátette:*-Új vagy?Szintén Allidon?*kérdezte kedvesen,miközben Lucas és a daimon nem messzire tőle vidáman játszodtak,bár utóbbi egy kicsit durván.* | |
| | | Rose Emily Scott Diák
Hozzászólások száma : 1681 Kaszt : Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 10:38 am | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 5:51 pm | |
| *Egy viszonylag magas, vörös, rövid hajú lány, Irego Kwiatowski jelenik meg az iskola udvarán. arca, mint mindig komoly, és nyugodt, pedig belűl ugrál örömében. Újra a Nezabarban! Kezében egy hatalmas bőrönd van. Mélyen beszívja a levegőt.*~Újra itt.~*gondolja megkönnyebbűlten Utálja a kórházakat, márpedig az elmúlt évet ott töltötte szinte végig. Most könnyedén a vállára kapja a böröndjét, eszébe sem jut lebegtetni, nagyon kellemes neki így is... Pálcáját ujjai között forgatja. Újra az iskolában.. újra varázsolhat... Ez így nagyon jónak tünik neki. Körbenéz, hogy vajon mi minden változhatott* ~Mi legyen az első varázslatom?~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 5:53 pm | |
| *Nin a karámtól egészen az udvarig jutott, hol leült egy padra. Nem volt kedve bemenni még a kúriába, majd idő előtt beslisszol, addig is élvezi a friss levegőt. Mappáját lerakta maga mellé a padra, szőrmókjával most nem foglalkozott, nem volt kedve hozzá. Tulajdonképpen most semmihez sem volt kedve ez testtartásán is meglátszott, végtagja szana szét voltak a padon, derékig lecsúszva ücsörgött ott egymaga s egy kedvenc számát dúdolászra. a levegő kissé már lehült, de derekán ott volt a pulcsija ha szükség lesz rá belebújik. Egyenlőre még nem volt. Fejét megtámasztotta a támlán, lábát jobbra balra himbálta.* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:02 pm | |
| *Egy kobold lány érkezik ide, mivel most ment le az egyik órája, ami kint volt, onnan csoszog az udvarra, hogy utánna bemehessen. Ám az Udvaron lévő diákok között kiszúr egy nagyon is ismerős lányt. Annó nem voltak puszipajtások, sőt, Irego volt, hogy eléggé bunkó bánt vele, de hát na, még is csak nagyon régi ismerős, és nagyon rég nem látta.Természetesen odasétál hozzá, egy kicsit távolabbról odaszólva, integetve.* - Szia! Irego, tényleg te vagy? Merre jártál? Mi történt? Miért nem láttalak? *Kérdezi sorban a lány, aztán kicsiz elhallgat, és levegőt is vesz a beszéd közben. Figyelgeti a lányt, felvont szemöldökkel, csodálkozva. Valóban, már egy éve nem találkoztak lassan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:06 pm | |
| *Fekete ruhás alak érkezik a karám irányából; látta, hogy az egyik lány is errefelé tart, meg egyébként sokan jöttek erre, vissza a kúriába... De Nina kint is maradt az udvaron. Lawrence habozik egy pár pillanatot, majd mégis a lány felé indul, elvégre ismerős, talán el lehet vele beszélgetni. Kissé meghajol, majd leül a lány mellé.* - Üdvözlet a hölgynek. Mennyire nyerte el a tetszését az óra? Bevallom, nekem volt már jobb elfoglaltságban részem, az egyszer biztos... De rosszabban is, példának okáért ott a múltkori óra... *Halványan elmosolyodik, majd hátradől; nem olyan bunkó a gyerek, kedves ő, de csak azzal, aki megérdemli, és aki vele is az. Rose ebbe a kategóriába nem tartozik bele. A másik két lánnyal nem igazán törődik, nem ismeri őket.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:07 pm | |
| *Amint meglátja a felé jövő koboldot, alig hallhatóan felnyőg, de még mielött ideért volna* Szia Rosetta.. nos.. egészségügyi problémáim voltak... és azért nem láttál, meg többszáz kilóméterre voltál tőlem... ennyire hiányoztam? *kérdezi meglepetten. A lány nem kedvelte túlságosan.. mindig pont rosszkor találkoztak. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:13 pm | |
| *Lazán terpeszkedik továbbra is a padon miközben dudólja a dalát. Dalát...hova gondolunk, valakinek a dalát, Ninanak csak a kedcence. Szerencsére nem kel sokáig hangoztatnia magát, mert társaságába Lawrence érkezik. Neki annyira nem ellenvenves már a fiú mint eleinte, de hát mi ebből a tanulság? Meg kel ismerni vagy legalább is közelíteni affelé, mert Nina sem mondhatja el hogy ismeri.* - Á szia Lawrence!-*köszön neki mosolyogva majd feljebb táplászkodik.* - Őszintén? Sehogy sem...az LLI-ét sem szeretem annyira, de az óra nem tetszett úgy isten igazából s nem csak azért mert nem sikerült a feladat....nem tudomma nem votl erre ráhangoldóva.-*megvonta vállát, van ilyen, ma egyszerűennem volt kedve órához.* - Nah igen a multkori izgis volt...-*kuncogott a markába, majd kissé sréhen a fiú felé fordult a padon.* - És amúgy mizújs...? Hogy vagy...mi van azokkal a szemelekkel mit Dean mondott?-*emlékezett vissza egy napjukra mikor sietősen mennie kellett.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:21 pm | |
| *Mint mondtam, amilyen a mosdó, olyan a törölköző... Ha Nina veszi a fáradtságot, hogy normális legyen, és meg akarja ismerni, minden bizonnyal hasonlót is fog visszakapni, Rose-zal viszont már csak azért is bunkó a fiú, mert tudja, hogy a lány mindenképpen utálja, akkor meg már oka is legyen rá legalább. De azért azok a pletykák enyhén érdekesek voltak, amiket Denától hallott... Bár lehet, hogy nem is Rose-tól indultak, elvégre pletykák, ez már sok mindenre utal.* - Én is gyűlölöm az egészet, a legendás lényeket, meg minden... De ez a tanár még mindig jobb volt, mint a múltkori. Na mindegy... Nem érdekes volt az, inkább bosszantó, az eramiros fiú tudatlansága, meg a többi... *Végül csak megvonja a vállát, és Nina kérdésére kissé felderül az arca.* - A hat halott, tudod... Dean azt mondja, olyan átokkal ölték meg őket, hogy van visszaút, de teljes mértékben rajtuk múlik... Viszont lehet, hogy nem haltak meg végleg. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:30 pm | |
| *Látható volt a fiú és a lány között a feszültésg jobban mondva érzékelhető de hát istenem Ninanak is sikerült megutálnia valakit,nemlehetünk mindenkivel puszkópajtások. Nina nem is tudja melyik tanár fekszik neki jobban vagy lehet hogy a múltkori tananyag érdekesebb volt számára? Ki tudja minden esetre ma nem volt kedve a lényekhez.* - Ugyan nem lehet mindenki kiváló tanuló...-*nem mentei próbálja a fiút, Nina is hiszi hogy elég nagy bakklövést csinált akkor de az már a múlt.* - Máskor lefagyasztjuk hogy még véletlenül se tudjon hülyeségeket csinálni...-*feleli jókedvűen a vállát is megvonta hozzá, simán megtenné ő is meg bizonyára mások is.* - Valóban? És ez mégis hogy néz ki? A halottak segítik magukat visszaverekedni az életbe?-*kérdezi szemöldökét felvonva, sajnálja nagyon a halottakat de ő ilyesmiben nem reménykedik. De biztosan meglepődni s örülne is egyben ha valaha is viszontlátná bármelyiket s természetesen nem a túlvilágban.* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:38 pm | |
| *A kobold lány hallgatja a válaszokat, kissé felvont szemöldökkel, aztán halkan köhint. Nem halotta a nyögést, mielőtt odaért, de a válaszokból kiszűrte, hogy lehet, hogy Irego nem nagyon örül neki. Vagy azt hiszi, hogy ő nem örül neki. A lényeg, hogy azt hiszi mind a kettő a másikról, hogy a másik nem kedveli. Jó kis újrakezdés. * - De mostmár jól vagy? *Kérdez rá kicsit félve, mivel igen, fél, hogy megint harapni fog a lány.* - Tuddo, azért eléggé korán ismertelek meg, te voltál talán a negyedik ember, akit megismertem ebben az iskolában. Eléggé fontos ember vagy ebből a szempontból... *Mondja a lány, kicsit lesütve a szemét, aztán egy sóhajtássla folytatja.* - Nagyon sok minden történt, mióta nem voltál. Szakvezető váltások, cserék, meg minden... Tudod, nekünk már egy vízmágusnőnk a szakvezető, és Klinblich Úrnő meg Deridionos... *Mondja a lány, aztán elhalkul. Nagyon sokan lettek itt, vagy is, mindegy, de a következő pillanatban megjelenik más is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:42 pm | |
| *Lawrence-t éppenséggel utálják egy páran, amiben az a poén, hogy négy emberből kettő még életében nem beszélt vele, a harmadiknak pedig semmi oka utálni, mert vele még udvarias is volt. Mindenesetre halványan elmosolyodik Nina mondatára.* - Az érdekes, hogy Emily-vel... Arianával körülbelül egymás ellentétei vagyunk, amiben ő jó, abban én nem, de például az elemi varázslatok nem mennek neki, nekem meg nagyon... És átkokból sem a legjobb, de én profi vagyok, már ha nem veszed beképzeltségnek... A fagyasztás pedig jó ötlet, az egyetlen gond vele, hogy nem tart valami sokáig. *Aztán megrázza a fejét, és elgondolkozik.* - Fogalmam sincs, ezt Dean-től kellene kérdezned... Csak azt tudom, hogy valahogy van esély, de rajtuk múlik. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:48 pm | |
| *elkuncogja magát* igen, jól vagyok.. fogjuk rá *válaszol a kérdésre. Nem tehet róla, de a lány némely kijelentése eléggé félreérthetőnek sikerűlt. aztán szinte hallani, ahogy a kemény földön koppan az álla.* Szakvezető.. Klinblich, mint deridonos? Hisz neki nem az elemi mágia a szakterülete? Hogy lett akkor deridonos szakvezető? Vagy leszavaztátok? *vigyorodik el, mintha ez lehetséges lenne* És ez a vízmágusnő.. szóval még egy szakvez... és ő milyen? Amennyi szakvezváltás van... kiváncsi vagyok ki lesz a következő... komolyan mondom.. korábban.. alig jegyeztem emg valakinek a nevét, leváltoták.. *mondja enyhe túlzással* És mesélj erről a szakvezetőről.. melyik korábbihoz hasonlítanád? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 01, 2009 6:53 pm | |
| *Volt alkalma tapasztalni hogy Ariana nem igazán tündököl az elemi varázslatokban, egyszer éppen együttes erővel szenvedtek hogy egy rohatd ajtót kinyissanak. De hát van ilyen bár Nina egyik kedvence az EVI, de senki nem mondta hogy eslőre sikerül is neki minden.* - Talán épp azért voltatok annyira jóban...kiegészítettétek egymást. S ez jó...-*nem taglalta hogy miért, hosszú napja volt s izgalmas is egyben kissé kómázott már, így a beszéddel is spórolt.* - Meghiszem azt! Nem is kételkedtem ebben...mindenkinek vannak erősségei és gyengéi. Én a bűbájt tartom a legerősebbnek tudásomban, kevésbét hát nem is tudom bár szeretem a bájitalt is nem tündöklök benne, LLiből meg pocsék vagyok.-*húzta el a száját, jövőre még bővül óráinak száma mik között már most van jó pár kedvence is.* - Hm...érdekes...majd megkérdem ha találkozok vele. Ammost ne haragudj hogy megint elhúzok de fáradt vagyok nagyon, nem vagyok valami jó társaság ha csak nem egy bólogató majomra vágysz.-*vigyorra húzódik ajka, majd nagy lenülettel föláll, felveszi mappáját is.* - Jössz esetleg befelé vagy ücsörögsz itt egymagad mint a vénemberek?-*kérdezi, ha jön vele természetesen megvárja, ha nem jóéjt kíván és elköszön, a legközelebbi viszontlátás reményében.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |