Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 4:38 pm | |
| *Nina bólintott a lány szavaira, szóval régi diák s elsős ugyan úgy mint Giannina. Mondjuk ő év közben pottyan a suliba így újnak számít még, bár úgy érzi egészen jól beilleszkedett s a tanulmányai is jók voltak.* - San Marinoból jöttem...Olaszországból.-*feleli mosolyogva a kérdésre, miközben nézi hogy a lány megvakarja viszkető anyajegyét.* - Svédország szép lehet, bár még nem jártam ott. Gondolom sokkalta hűvösebb van mint a délebbi Olaszban.-* gondolta, ő kedvelte a meleget és az átmeneti időszakos tavaszt, de a hűvösebb tájak is érdekelték.* - Rossz vége lesz ha elkaparod...ha gondolod elkísérhetlek az orvosiba.-* ajánlotta fle a lánynak, sok rossz dolgot hallott az anyajegyekről, nem lenne szerencsés ha elkaparná a lány.* - És hogy boldogulsz a tanulássa? Lassan közelednek a vizsgák...melyik a kedvenc tantárgyad?-*kérdez is rá egyből, igen cserfes kedvében van, reméli hogy zavarja a lányt folyamatos kérdéseivel.* |
| | | Maria Love Diák
Hozzászólások száma : 275 Kaszt : Üzenőláda : Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 4:44 pm | |
| -Én még soha nem jártam Olaszországban. Egyszer nagyi járt ott, és küldött egy képeslapot. Biztos szép hely lehet. * Néhány másodperc múlva abba hagyta a kaparozást, és egy vizes szepkendővel megsimogatta. Nem volt semmi haszna, de jó érzés volt a nedves zsepi.* -Hogy az Orvosira? Nem tudom. Igaz egy kicsit jobban viszket, de kibírom. De azért szívesen megnézetném... Ó, de most mennem kell. Szia! * Mondta, és azzal elment.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 4:49 pm | |
| - Valóban szép és változatos, s körül van véve tengerrel...mese szép ország.-*ámuldozott felidézve a hegységeit és kisebb nagyobb városait. mindig is szerette szülőföldjét s még ha el is vágyakozik valahova, az első helyen mindig Italya marad. Ahogy a nedves zsepivel enyhíteni próbálta a viszketést úgy látszott sikerrel járt.* - Szívesen elkísérlek, baj nem lehet belőle. Max kapsz egy kenőcsöt és kész, nem nagy cucc.-*próbálta bíztatni a lányt, hátha tart egy kicsit a vizsgálattól.* - Ó rendben van, menj csak, remélem még találkozunk.-*felelte s nézte a távozó lányt. Ő úgy döntött hogy csak később tér vissza a kúriába így még ott ücsörgött a padon.* |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 5:32 pm | |
| *Gitárral a kezében sétálgat az udvar egyik eldugott, tölgyeshez közeli részén, kezében most nincs gitár, de ennek ellenére lelkesen énekelget, dúdolgat egy szomorkás dalt.* -Riu, riu chiu, la guardo ribera.. Dios guardos el lobo de nuestra cordera.. *dúdolgat, majd levetődik a földre kényelemsen, az egyik fána támasztja hátát. Terepgatya, barna pulcsi, edzőcipő, szőke, kócos haj. Törökülésben helyezkedik el a földön, mint igazából szinte mindig, és csak dúdolgat, kezeit zsebrevágva.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 5:39 pm | |
| *Nikorina is errefelé sétálgat - igaz, hűvös kissé az idő, akárcsak az elmúlt napokban, de most is dzsekit visel, azaz melegen öltözött fel, nem fázik. Gradan mellette lépked, néha fel-felemelve a fejét, de kissé egykedvűnek, lehangoltnak tűnik.* ~Nem értem... hogy történhetett? Law se mondott sokat.. Jó, de lehet, hogy nem is tud többet. Sajnálom... Végülis Ari mégiscsak az unokatesója... Igen. Tegnap elfelejtetted megmondani neki, de ez van. Majd megmondom, ha legközelebb összefutok vele.~ *Gondolatban beszélget daimonjával séta közben, téma természtesen az, amit tegnap este, óra után Lawrence-től megtudott.* -Szia Szevér. *Köszön rá a fiúra, akit csak most vesz észre, kissé kizökkenve a gondolataiból.* Hogy vagy? Nem zavarlak? *Kérdezi tőle, és megáll a fiú előtt. Addig nem ül le, amíg meg nem győződött róla, hogy tényleg nem zavar.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 5:42 pm | |
| -Áh, Nikorina! *veszi észre a közeledőt, miközben kinyitja szemeit, emrt gyakorta lehunyt szemmel énekel, és felpislog a lányra, miközben feltápászkodik, és immáron állva támasztja hátát a fának.* -Zavarni? Engem? Te? Soha! *jelenti ki határozottan, halovány mosollyal.* -No és mi a helyzet, hoztál valami friss híreket netalántán? *érdeklődik nagyon is mosolyogva, kíváncsian, miközben azért Gradan felé is biccent egyet.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 5:46 pm | |
| *Megkönnyebbülten elmosolyodik Szevér szavaira. Szóval nem zavar, hurrá, remek érzés, hogy nem zavarják el. Mondjuk az elmúlt pár napban tényleg nem volt olyan, hogy elzavarták, mert zavart, de mindegy. Gradan kissé félénken biccent Szevér felé, visszaköszönésképp, meg mormog is mellé valamit, de nem lehet érteni.* -Köszönöm, jól vagyok... *Válaszolja Nikorina, majd a friss hírekre összerezzen.* ~Vajon tudja? Nem tudom, de jobb elmondani.~ *Nikorina nyel egy nagyot.* -Szevér... tudod, hogy mi történt nemrég Nellondban? *Kérdez rá óvatosan. Nem nagyon tudja bevezetni a dolgot, a témát, ő ilyet még nem csinált. Nem, ez Jack "szakterülete", de Jack jelenleg máshol van. Nagyon messze.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 5:51 pm | |
| -Ha jól, akkor minden rendben! *mosolyodik el, majd kissé kérdőn vonja fel szemöldökeit, látva, hogy Nikorina összerezzen a szavai halaltára.* -Ennyire azért nincs hideg. De, odaadjam a pulcsimat, mielőtt még egy ilyen hidegrázást kapsz? *kérdezi készségesen, és már veszi is le a pulcsiját, és át is nyújtja a lánynak, egy laza mozdulattal, kócos hajával sem törődve nagyon. Alatta szürke, farkasos pólót visel, vörös farkas vonyít a nem levő holdra. Aztán az újabb kérsésre kissé eltöpreng.* -Mire gondolsz pontosan? *érdeklődik, miközben Nikorina szemeit pásztázza vadul, fogalma sincs róla, mire gondolhat a lány, amit ennyire nehéz kinyögni.* -Ne csigázz itt engem Niko, még a végén belepusztulok a kíváncsiságba! Már fúrja az oldalamat.. *somolyog, miközben kissé megböki a lány oldalát.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 5:56 pm | |
| -Nem, kösz, nem kell, nem fázok... *Utasítja vissza a pulcsit, amúgy is, van rajta dzseki, meg ha így is fázna, akkr ott a hőburokvarázs is.* Vedd vissza, mert még a végén te fázol meg... *A kérdésekre felvonja a szemöldökét.* ~Nem tudja...~ -Nem hallottál róla, hogy nemrég hat diák, naxisok és allisok vegyesen, szóval lementek Nellondba, és nem tértek vissza? Hogy mind a hatan meg... meghaltak? *Kérdezi, nem kerüli Szevér tekintetét. Kissé kétségbeesettnek tűnik, de nem túlságosan.* Én Lawrencetől tudom, Ariana unokatesójától. Ja, mondjuk te nem ismered őket... *A végét már csak maga elé mondja, nem igazán Szevérnek.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:01 pm | |
| *Csak elneveti magát, miközben vállvonogat.* -Ha nem hát nem, aztán ne sírjon nekem a szád.. *mosolyog, miközben visszaveszi a pulcsiját, de azért a füle erőteljesen nyitva van, és figyel, meg minden. Koncentrál Nikora. A varázslat meg nála nem mindig jön elő, nem mindig jut eszébe. Aztán idegesen, feszülten hallgatja Nikorina szavait, és csak vár, vár, és vár, és nem szól semmit. Figyeli a lányt, ahogy lesüti a szemeit, majd hallja a neveket.* -Valóban nem ismerem őket. *fűzi hozzá, aztán még mindig vár, még mindig. Beáll a csend.* -Ennyi? Ennyi a nagy hír? *kérdezi, és elmosolyodik.* -Már azt hittem valami nagyobb katasztrófa történt. Hjujj, Niko, Niko, Niko.. Hozod itten rám a szívbajt. Nem szabad. *mondja kissé emgfenyegetve a lányt mutatóujjával, dorgálva, de azért sunyin mosolyogva, majd megborzolja a haját és vesz pár nagy levegőt.* -Tényleg azt hittem komolyabb. *sóhajt fel végül megkönnyebbülten.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:06 pm | |
| *Egy pillanatra behunyja a szemét, vesz egy nagy levegőt, majd lassan kifújja. Nem érti, hogy Szevér mért veszi ennyire könnyedén, bár lehet azért, mert ő is majdnem egy évig halott volt.* -Szevér... tudod te egyáltalán, hogy kik voltak? Mert azt nem mondtam... *Szólal meg a dorgálás után, arra szinte nem is reagálva.* Ariana, Christopher, valami Andrey, a két allis nevét nem tudom, meg Jack. *Mondja ki a neveket, furcsa, hogy csak a naxisoknak tudja... de ő csak azt adja tovább, amit Lawrencetől megtudott. Ránéz Szevérre, várja a fiú reakcióit, mert tudja, hogy egy névvel kapcsolatban biztosan lesznek reakciói.* -Azt hiszem, ez igenis komoly. *Teszi még hozzá, kissé csendesebben.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:11 pm | |
| -Persze, hogy tudom. Azért nem msot jöttem le a falvédőről. De ezek szerint az én informátoraim jobbak, mint a tiéid? *kérdezi, miközben elsétál egy padig, és szépen, kényelmesen leül rá, kezeit a tarkóján összekulcsolva, hátát a támasznak vetve, a lábait kinyújtva, jobbat a balra téve rá, úgy pislog Nikorian, kissé elmerengve.* -Nos, ige, Jacket ismerem csak, és gondolom msot azt várod, hogy sopánkodjak, zokogjak, meg minden. De ne feledd el, Grozda, hogy honnan jöttem.. *villannak emg túlvilági fénnyel a szemei.* -Tudok egyet s mást a halálról is, Jackről is. Nemsokára hazatér a tékozló fiú. Most meg biztos élvezi a halált. *mosolyodik el, elrévedve, szemeivel a fákat figyelgetve.* -Szóval szerintem te se aggodalmaskodj ennyire. És, ha Jack visszajön, csak nem jön vissza üres kézzel. No neeeem.. Az rá nem jellemző. *csóválja emg a fejét, és még mindig ötretlenül boldog, mosolyog, elneveti magát egy cseppet.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:18 pm | |
| -Ne hidd azt, hogy olyan vagyok, mint ő! Azt meg nem tudtam, hogy tudod, mindegy. *Megrántja a vállát, majd tesz pár lépést a pad felé. Azonban azonnal megtorpan, amint Szevér a vezetéknevén szólítja. Megmerevedve néz a fiúra, mjad felsóhajt, kicsikét keserűen.* -Megváltoztál. Nem felejtettem el, hogy honnan jöttél, de úgy érzem, már nem vagy igazán a régi. Nem tudom, mi történt veled odaát, de szerintem már önmagában az, hogy... szóval, hogy ott voltál, már az megváltoztatott. *Szólal meg aztán rövid hallgatás után, karjait keresztbefonva maga előtt, és Szevérre néz. Látszik rajta, hogy kellemetlen neki ez a halál-téma, de feljött, mert neki muszáj volt elmondania, amit Lawrencetől hallott. Ha már megtette, viselheti a következményeit.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:22 pm | |
| *Csak megvillantja a szemeit. Valami ősi, valami furcsa, valami túlvilági fény csillan meg benne.* -Aldila a neve. Túlvilág. Tudod, a halál megváltoztatja az embereket. Nem lehet nyom nélkül visszatérni. Sokak szerint nem lehet visszatérni. Ha egy lélek emghalt, akkor nem szabad visszahozni, mert ideát nem fogja magát jól érezni, mert csak szenved, meg nem érzi jól magát, és minden áron a halálba fog visszavágyódni. Nos, én nem vágyódom vissza, de mint ahogyan az évek sem múlnak nyomtalan, így ez a kis affér, kiruccanás sem tűnhet el nyomok nélkül. Ha nem tudsz így elfogadni, akkor legyen. *vonja emg a vállát, miközben felsandít a sötétkék égre, amin a csilalgok már kezdenek előbújni.* -Nem lehet ezt emg nem történtté tenni, és hiszem, hogy Égi Atyácska akarata volt. Visszajöttem, mert vissza kellett jönnöm. Mert Te akartad, hogy visszajöjjek. *nyomja meg a "Te" szót, miközben tekintete ismét a lányra néz, de már nem azzal a furcsa fénnyel, inkább a régivel. De mégsem zölden, ahogyan régen, ó nem, mogyoróbarnán. Mementóként.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:33 pm | |
| *Lesüti a szemét, most valahogy nem képes állni Szevér tekintetét amiatt a túlvilági fény miatt. Máskor talán szégyellené ezt, de ez sokkal másabb helyzet, változnak az idők, változnak az emberek. Fél, igen, kissé bevallja magának,tart attól a túlvilági fénytől, amit lát, mert nem érti, ő még nem járta meg. Bár... Lehet, hogy ő nem tudna visszatérni a halálból. Hallgatja a fiú szavait, majd összeszedi magát, és a szemébe néz.* -Én elfogadlak így. Igaz, régen tényleg más voltál, de olyat éltél meg, amit én talán sosem érthetek meg, talán csak akkor érthetném én is, ha megjárnám a halált. *Válaszolja aztán őszintén. A "Te" szócskára megborzong, maga sem tudja igazán, hogy miért.* -Csak miattam jöttél vissza? Igaz, hogy... szrettem volna megváltoztatni a múltat, vagy valamit tenni, hogy visszagyere, de... áh, nem hinném, hogy csak azért jöttél vissza, mert én azt akartam. *Mondja aztán, egy halvány mosoly átsuhan az arcán.* A szemed... *Mondja aztán.* Tudod, hogy most más a színe? Nem igazán emlékszem, milyen volt, azelőtt, de tuti, hogy nem barna. És... Nem félsz attól, hogy ha esetleg összefutsz Arnuval, felismer majd téged, és kérdezősködni fog, hogy hogyhogy itt vagy, mikor úgy tudja, hogy meghaltál? *Most már mosolyog, és odasétál a padhoz. Eddig maga sem tudja, mi kényszerítette távolságtartásra, de most leül Szevér mellé.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:41 pm | |
| -Tényleg más, de szerencsére nem teljesen. *mondja elmosolyodva, és látja, hogy a lány nem tudja állni a tekintetét. Olyan ez, mint a vérfarkas átváltozás előtt. Besárgulnak a szemei. Szevér azonban nem vérfarkas, viszont amikor látja Nikorina reakcióit, eléggé eltöpreng. Mintha talán szégyellné is magát, de nem tud mit tenni, csak felnéz az égre, és felsóhajt. Aztán a lány bizonytalan szavaira elkuncogja magát.* -Tudod te Nikorina, mi a legnagyobb mágia az egész világon? *kérdezi, aztán a szemére csak lesüti a szemét, kezeit az ölébe húzva, és görnyesztve a hátát, lábaira támaszkodva.* -Tudom. As.. szóval.. miatta van.. Mogyoróbarna szemek, nagy, barna, kerek fül, aránytalanul hosszú lábak, mókás járás, kicsi, fehér pamacsban végződő farok, csupa folt bunda. *halovány, keserű mosoly, ahogyan jobbja a pulcsija alá csúszik, és megszorítja a zsebórát. Aztán emgcsóválja a fejét.* -Nem félek. Nincs mitől félnem. Ha meglát, megmondom, hogy a Jack-féle járattal jöttem csak eggyel előbbi busszal, míg ő meg pont a másik irányba ment, és elveszítettem a menetrendet. *kacsint Nikorinára, és nagyon örül annak, hogy a lány végre leül mellé.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:48 pm | |
| *Beharapja az alsó ajkát.* ~A fenébe, elszúrtam, elszúrtam, elszúrtam... Ezt nem kellett volna...~ *Mondja magában, kissé korholón, látva Szevér reakcióját. Gradan lelapul a fűbe, halkan felnyüszít, vagy valami hasonló hangot ad ki, user nem tudja, macskák esetében ez hogy van^^. * -Jajj, Szevér... annyira sajnálom... *Mondja Nikorina, inkább csak suttogja, és vigasztalón átöleli a fiú vállát.* Miattam... az egész az én hibám... *Motyogja maga elé, majd Szevérre pislog.* -Mindenki azt mondja, hogy a szeretet, nem? *Kérdezi aztán halkan, visszaugorva az első kérdésre. Aztán a Jeckes-menetrendes dologra, felkuncog.* ~Most kicsit jobban hasonlít a régi önmagára... azt hiszem.~ *Gondolja, mosolyog, de a fiú vállát még nem engedi el. Szevér talán nem is tudja, de főleg Nikorina hibája az, hogy a daimonja nem jött vissza... de ezt nem tudni, a lány mindenesetre magát okolja érte.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 6:54 pm | |
| *A lány vállára teszi a kezét, majd biccent.* -Bizony, a szeretet az. És ez nem afféle csöpögés. A harag ugyan elég gyűlöletet tud táplálni, ami erőt ad, de azt sokkalta könnyebb kioltani, mint az alagút végén a fényt, a szeretetet. Azért sikerült visszahoznod neked és Rosettának, mert szerettétek volna. Mert elég bátrak voltatok hozzá. Mert a ti szeretetek nem enegdett engem át azon a bizonyos kapun. És ezért nagyon is hálás vagyok nektek, és nincs olyasmi, ami miatt bánkódnotok kellene. Kissé más lettem, dehát istenem, még mindig inkább ez, mintsem, hogy szenilis legyek, nemdebár? *kérdezi sunyi, huncut mosollyal, és örül, hogy a lány is végre emglátja benne a régi önmagát.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 7:01 pm | |
| *Most mer Szevér szemébe nézni, nem úgy, mint korábban, mikor még benne volt az a furcsa, túlvilági fény. Hallgatja a fiút, elmosolyodik.* -Rose néha kissé elvesztette a lelkesedését, vagy nem tudom... olyan fura egy kobold lány. Amikor Curt elment, megijedt, hogy esetleg már kevesek lennénk hozzá, de végülis nekem lett igazam, hiszen... hiszen sikerült. *Mondja, majd elhúzza a száját, és felnevet.* -Héééé, szerinted szenilis voltál azelőtt, vagy mi? *Kérdezi nevetve, ő legalábbis így értelmezte a dolgot. Gradan közben feláll, méghozzá a két hátsó lábára, a két mellsővel a lány lábára támaszkodik, és ránéz Nikorinára. A lány felsóhajt.* -Bocs, Szevér, de azt hiszem én most megyek.. kissé elfáradtam, meg minden. Jóéjt, jó volt veled beszélgetni, vigyázz magadra! *Köszön el, majd feláll, és daimonjával együtt a Kúria felé indul, szép lassan elnyeli a sötét.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 7:08 pm | |
| -Mert volt elég hited. *biccent, majd kissé sértődötten elfordul.* -Mit mondasz.. Nem voltam én szenilis sohasem, dehát inkább ez, mint a szenilisség iylen fiatalon. *mondja, kissé sértődötten felszegve a fejét, majd a lány távozóra fogja.* -Rendben, akkor menj csak, és jó volt beszélni. Nanáhogy! Órán majd holnap látjuk még egymást, szia! *integet utána, majd nagyot nyújtózkodik, és hallja, ahogyan a lánc csörög a pulcsija alatt. Előveszi egy kissé az órát, és emgnézegeti magának, kipattintva a fedelét, megnézve a daimonja képét, majd kívülről az angyaltollat, és ekkor egy széllökés kiveri a kezéből, de, lévén a nyakában van, nem esik le.* -Sosem feledlek el, te buta, nehogy nekem besértődj! *nevet fel, majd végül ő maga is feltápászkodik, és szépen besétál, eltéve a pulcsi alá az órát.* | |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 30, 2009 6:55 pm | |
| * Pierre kilép az udvarra. Kissé hűvös volt az idő. Pierre egy kordbársonynadrágot viselt, amihez egy vörös fekete inget húzott. Az időre való tekintettel egy fekete talárt is húzott. Kutyái hűségesen kísérték. Szokásos esti sétájukhoz Sept is csatlakozott. Szokás szerint ma is durcás volt. ~ Minek kell már megint sétálni itt a hidegben. Mert én úgy döntöttem, hogy sétálunk. És ne panaszkodj. * Szigorú volt vele. Ellenmondást nem tűrt. Kutyáival viszont annál inkább kedves és barátságos volt. Agyon rohangászták maguk. Egy kis pihenésként letelepedtek és ücsörögtek egy kicsit. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 30, 2009 7:05 pm | |
| *Liz kiment az udvarra,friss levegőt szívni.Most vette csak észre,hogy daimonja ismét követte.~Istenemre mondom,kezd egy kicsit idegesíteni ez a szőrmók.~*Majd észrevette,hogy ott ugrabugrál a lábainál.Majd kilépett a kapun,friss kissé hűvös levegő ütötte meg.~Még szerencs,hogy jó rétegesen felöltöztem~*gondolta,majd meglát egy fiút egy padnál,akit körülvettek kutyái.Odament hozzá,majd így szólt: -Szia,Elizabeth Firewood vagyok,és te ki vagy?*kérdezte mosolyogva.*-Láttam,hogy "egyedül" vagy a kutyáiddal,gondoltam ne legyél egyedül.*mosolygott.Majd várta a fiú reakcióját.*
A hozzászólást Elizabeth Firewood összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 30, 2009 7:30 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 30, 2009 7:16 pm | |
| * Pierre hátra néz egy lányt pillant meg. - Szia. Pierre Bontavier vagyok. Allidonos prefi. * Egyszerűen mondja olyan betanült szöveg már csukott szemmel is menne neki. Elmosolyodik a lányra aztán észre veszi, hogy neki is van szőrmókja. - Ők pedig Dínó Tappancs és Sept. * Közben a szőrmók felé nyúl és megköti. - csak a biztonság kedvéért. * Újra a lányra mosolyog. érzi, hogy valamit fel kell dobni téma ként. Csak úgy alapon próvbáll kérdezni. - Mi a Te érdeklősési köröd? * Várja a választ. Arcáról az ogazi kíváncsiság volt leolvasható. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 30, 2009 7:22 pm | |
| -Aranyosak a kutyáid.Mióta vannak meg?*mosolygott.Majd válaszolt a fiú kérdéseire: -Hát...Minden látványos és érdekes dolog felkelti a kíváncsiságomat.Szóval azért is vagyok mutatványos.~Na,ez nagyon értelmes volt mondhatom.~*majd felkacag.* -És a te milyen irányban érdeklődsz?*kérdezte ugyanazt a kérdést.Nem tudott mást kitalálni.* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 30, 2009 7:34 pm | |
| * Pierre elmosolyodott. Látszott a lányon, hogy meglepte ez a kérdés. De úgy tett mintha cseppet sem lenne fura a válasza. Teljesen természetesen vállaszolt - Köszönöm. A Dínó négy éves. Pár hetes kora óta én nevelem. Eleinte cumisüvegből etettem. Tappancsot pedig Valentín napra kaptam szerelmemtől. Sept pedig nem tudom kicsoda-micsoda. Egyszer csak megjelent és van. * Ezen egy kicsit mosolygott, de a válasz megegyezett a valósággal. Aztán ugyanazt a kérdést kapta vissz amit Ő tett fel a lánynak. Kicsit gondolkozott aztán megszólalt. - Szeretem az állatokat a természetet imádok sportolni és rajzolni. Ezért is lettem druida. * Könnyed mosollyal beszélgetett a lánnyal. - Honnan jöttél? És mikor? * Tette fel a kérdést aztán várt. Érezte, hogy nem túl régi a lány a viselkedésén, de nem volt biztos mgában. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |