Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 12:21 pm | |
| *A kobold lány kicsit elmosolyodik, amikor hellyel kínálja a fiú maga mellett a pokrócon, és azonnal lecsüccsen, elhelyezkedve ott. Próbálja szokni, hogy a fiú itt van, a közelében, és nem ám csak gondolatban. Mikor jön a kis széllökés, a lány lehunyja egy másodpercre a szemét.* ~ Biztosan itt van... Mindig itt lehet. Jajj, annyira rossz. Lehet, hogy mi vettük el tőle a daimonját, amikor Nikroina kimondta a nevét. Na jó, nem nyúzom magam ilyenekkel. ~ *Gondolkozik magában, majd kinyitja a pilláit, és a fiúra néz.* - Mit énekeltél az előbb? Nem ismerem ezt a zenét. Mondjuk én nagyon kevés dolgot ismerek. Amúgy... Felém nincs semmi érdekes. És feléd? Hogy érzed magad? *Kérdezi, a lány, megint kicsit megcsillan a félénkség a hangjában. Fél, nehogy legyen valami, amit elrontottak Nikroinával. Azon kívül, hogy megfosztották a daimonjától, jobban mondva a daimonja testi lététől, mert azt mondta az az ember, hogy röökre vele lesz... Csak nem fogja látni.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 12:26 pm | |
| -Magyar zene, biztos azért nem értetted nagyon.. V-Tech, Visszahúz a szívem. *mosolyodik el, miközben megpaksolja a gitárját, finoman, aztán kérdőn néz rá a lányra.* -Keveset? No, akkor majd én kiművellek téged, csak figyeld meg! *határozza el nagyon is lelkesen, aztán hallva, hogy semmi érdekes nincs, és felőle kérdezősködnek, kissé eltöpreng, miközben hátát nekiveti a mögötte levő fának, aminek a tövébe berendezkedett. Összefonja maga előtt a kezeit, lábait kinyújtja, és erőteljesen felfelé néz.* -Hát, végső soron nem éppen a legrosszabb, csak fura ez az egész.. Nem éppen kellemes újrakezdés volt a másodikos órákon.. és azt hiszem jövőre folytatni fogom a másodikat, és újrajárom az egészet, addig meg inkább nem megyek be több órákra, vagyis.. Lehet, hogy bemegyek, hogy megismerjem a tanárokat, kikkel fogok jövőre találkozni, de amúgy nem nagyon járok majd aktívan órákra. Ezen kívül meg nem nagyon történt semmi. Éjjelenkénti szellemjárásoktól eltekintve. *neveti el magát, mostmár egészen kedélyesen gondolva vissza az előző estére, amikor, tudomása szerint, Astor szórakozott vele.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 12:56 pm | |
| *A kobold lány ijedést tettet, amikor azt mondja, afiú, hogy kiműveli őt, a zene világát tekintve.* - Jajj ne, milyen szigorú tanárom lesz! *Mondja ál-ijedten, majd elneveti magát.* - Igen, azért nem lehetett ismerős, mert nem nagyon ismerem a magyar számokat. Meg úgy amúgy sem. Tudod... Lehet már mondtam, de én a nezán kívbül még sehol sem jártam, csak otthon. És a falum olyan elszigetelt, hogy csak évente egyszer vannak ott idegenek. Amúgy, a szellemjárásokra azért én figyelnék. Bár biztosan megérzed, hogy mikor ki jár arra, de nem mindegy, hogy ki kopog a padlón. *Mondja a lány, kicsit rémülten pillogva, de azért nem olyan félénken, mint amikor idejött.* - És.. Te és Nikorina? Szóval... Hogy vagytok? Tehát... Érted... Szóval... *Mondja a lány, kicsit nyújtva, nem tudja, hogy hogy is kérdezzen rá. De azért a fiú értheti, hogy arra krédez rá, hogy hogy is vannak ők. Együtt. Hiszen Curtissel járt, míg Szevér halott volt, aztán Curtis eltűnt és utánna hozták vissza Szevért. Ez eléggé furcsa, bár véletlen, de akkor is furcsa. És... Úgy akarták őt visszahozni, hogy közben Nikorina még együtt volt Curtissel. Bonyolult.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 1:03 pm | |
| -Hát bizony, bizony. Kezdhetjük majd valami könnyűvel.. There's a calm surrender to the rush of day when the heat of the rolling world can be turned away.. *rövid éneklés, részlet, aztán Rose már mesél is tovább, így arra figyelmez.* -Hát, reméljük nem lesznek kopogószellemek, akik hozzám akarnak beugrani egy teára, csak azért, mert Jack múltja részben kétes.. *mondja húzva a száját, de azért huncut szemekkel figyelve, halványan somolyogva.* -De azért ez így eléggé rossz, hogy másfele nem nagyon jártál.. Egyszer el kéne utaznod pár szép helyre. *ajánlgatja az utazás gondolatát a lánynak, aztán jön a fiú számára kissé értetlen kérdés. Talán azért, mert a megfogalmazás nem éppen pontos, talán mert Szevér sosem járt Nikorinával, talán valami más okból. Minden esetre félredönti a fejét, és egyik szemöldökét fölhúzva, kérdőn pislog a lány felé.* -Nem nagyon értem, mire akarsz ezzel kilyukadni.. Én jól vagyok, Niko is megvan, már amennyire tudtam vele beszélni, de valahogy nagyon szomorú Curtis miatt. Pedig az milyen egy jógyermek volt! Kár érte, igazán kár.. *sóhajt fel megcsóválva a fejét, miközben törökülésbe helyezkedik át.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 1:20 pm | |
| *A lány hallgatja a fiút, majd amikor Jackről van szó, kicsit felvonja a szemöldökét, aztán leesik, hogy mi is van. Hiszen Szevér elviekben még mindig halott, és Jack finanszírozza az életét. * - Elutazni? Kirándulni? Maximum, hogyha Jack fizeti. *Mondja halkan elkuncogva. Majd jön a Nikorinás válaz. Jól van, nem jártak. De akkor is szereti őt, és pont. Aazz szerette. Vagy szereti? Jaj, de bonyolult az élet. Vagy a halál? Na mindegy. Inkább gyorsan témát vált, ez a Nikroinás dolog nem váltott ki túl sok mindent Szevérből. Legalább ha leesne neki, hogy Rosetta mire gondol. No de mindegy.* - Ugye tudod, hogy én nem nagyon tudo külföldi nyelveken? A magyar még haggyán, talán két szót ki tudod magamból csikarni, de az angol dalokról most mondj le! *Mondja a lány, gyorsan visszaváltva a témát a zenére.* - Örülök, hogy ennyit tudok... Evribádi. Háj. Láv jú béjbi. *Ejti ki a száján, majd hangosan elneveti magát.* | |
| | | Hunyadvári Szevér
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 1:27 pm | |
| -Rábeszéljük! Ha ezen múlik, megoldjuk okosba. *vált át kissé menő, gengszteres stílusba, hevesen gesztikulálva, de a Nikorinás dolog nem esik le neki egy cseppet sem. Elvégre is ő sosem volt szerelmes a lányba, csak szerette, mint a barátját, semmi több. Csakhát néha túl közvetlen, aztán ennyi. Az meg, hogy volt időszak, amikor két lány is érte epedt, az egyik Niko volt, a másik meg Estella.. Valahogy egyiknek se sikerült végül semmi, pedig még Arnuillal is egészen remekül el tudott lenni.* -Akkor majd énekelem, és megmagyarázom, hogy mit jelent. Mellesleg én se tudok olyan jól, de a számokról nagyjából tudom, hogy mit jelentenek. Egyszóval én se vagyok nagyágyú. *kacsint a lányra, majd nyújtózik egy nagyot, felkapja a gitárját, és feltápászkodik.* -De most szerintem megyek, és majd kerítek neked egy jó kis szótárat, az lesz a legjobb. A bolgár dalok uncsik. *mondja még suynin, majd egy intés után szépen eltávozik a terepről.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 1:59 pm | |
| *A kobold lány figyelgeti a fiút, aztán elköszön, mert mennie kell. A kobold lány is talpra kecmereg, és ő is távozik, hiszen az egész nap még hátra van, van még mit csinálni. És ő bizony át akar mennia vizsgán, nem akar évetismételni, mint Szevér. Persze igaza van, hiszen a háromnegyedén itt e volt a iú.. Na de ő itt volt, élt és virult - már amikor virult - így el kell tudnia végezni az évet... Szépen felsétál a szobájába, egy kicsit pihizni és tanulni is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 2:46 pm | |
| *Nina érkezik a tópart felől. Kissé elfáradt az útban, így amikor meglát egy üres padot célba veszi. amint odaér, leteszi kufferját és sóhajt egy nagyot. Ez nem az ő napja, de hát ez van. Kicsit nehezen veszi a levegőt, lehet beteg lesz, vagy ki tudja mi a fene tört rá. Minden esetre most leült, térdén megtámaszkodott, így a cipóje orrát nézegette. Szemeit behunyta s lassan vette a levegőt. Érezte amint szőrmókja a lábához dőrgölődztött, de nem most nem bánta. Biztosan ő is rosszul van. Lehet nem ő van rosszul hanem a kis szőrcsomó? Kipattantak szemei és elkezdte fürkészni. Felvette az ölébe s életében először megsimogatta.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 2:54 pm | |
| *Elizabeth kipihenten ébredt fel ,majd elindult,hogy friss levegőt szívjon.Mikor kilép a kastélyból beleszív egy nagyot a levegőbe,majd keres egy padot,hogy leülhessen.Kissé még álmos a tekintete,de jól esik neki a friss levegő.* -Hmmm...de jó időnk van.-*gondolta majd tekintete megáll egy üres padon odamegy és leül.*
A hozzászólást Elizabeth Firewood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 30, 2009 7:26 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 3:01 pm | |
| *Lassaú mozdulakkal simogatja a szőrmókot, mitől ő is kezd egyre jobban lenni. Talán törődésre vágyott, vagy csak a megfelelő pillanaot várja hogy keresztbetegyen neki? Nem tudja így kicsit kétkezdve nézi, majd felelmi tekintetét mert hallja hogy a kúria kapuja nyílik. Egy lányt pillant meg kinek arca kissé kómás volt még, de nem ismerte, így követte tekintetével merre tart. Egy padnál állapodott meg, így Nina pár perc múlva úgy döntött hogy csatlakozik hozzá. Lassan felállt hogy feje nefájduljon meg a mozdulattól s átsétált hozzá.* - Szia Giannina Leontina vagyok! Leülhetek? Láttam hogy kijöttél s gondoltam ne ücsörögjünk már egymagunk.-*feleli mosolyogva, majd szőrmókját óvatosan leteszi miközben várja a lány válaszát. Egyből a lábához sompfordál, mire elmosolyodik majd visszanéz a lányra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 3:08 pm | |
| -Szia!*szólt még kissé kómásan.*-Elizabeth Firewood vagyok, persze ülj csak le.*kicsit arrébb húzódik,hogy a lány le tudjon ülni* - Aranyos a szőrmókod.Hogy hívják?*kérdezi,majd szemével követi a lány szőrmókját.~Milyen kedves.~*Visszamosolyog a lányra.*
A hozzászólást Elizabeth Firewood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 30, 2009 7:25 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 3:18 pm | |
| *Leült amint a lány válaszolt, majd aszőrmókra nézett.* - Ó ez csak álca...nem ilyenek egyébként. Mindig keresztbe tesznek, rosszalkodnak és kiborítanak.-*ekkor a lány mellé nézett de nem látott néla, így sajnálkozva nézett rá.* - Sajnálom de ez ragályos...olyan mint a bárányhimlő....nézd csak...-*bökött fejével a lány mellé mire egy kis fényforrás láthatott majd egy ájos, tündeményes kis szőrmókot.* - Mindenki megkapja akinek nincs és olyannal találkozik kinek van. Remélem azért bírsz majd vele.-*sóhajtott, ezt utálta nagyon, de hát ez van.* - Egyébként új vagy? Még nem láttalak de ez nem jelenti azt hogy ne lennél itt évek óta.-*mosolyodik el kérdése közben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 3:28 pm | |
| -Óóó...szóval már nekem is van ilyenem...*Nem tudta,mit válaszoljon,ezért csak ennyi jött ki a száján.* -Örültem,hogy megismertelek.*mosolygott a lányra.* -Igen új vagyok,most érkeztem nem olyan régen...Vendégszobában lakom egyenlőre.~Milyen kedves ez a lány~ *Látta,hogy a lány szőrmókja egyre csak piszkálja "gazdáját" majd elmosolyodik.*
A hozzászólást Elizabeth Firewood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 30, 2009 7:26 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 3:36 pm | |
| - Most már igen, mivel találkozál egy olyannal nevezeten most velem, kinek van ilyenje.-*bök a szőrmókja, az övé kissé megnyugodott, de tudta mi vár még a lányra.* - Ne tévesszen meg a mostani ártatlan képe...nincs egész egy óra és bevadul.-*mondta a lánynak hogy tudja mire számítson.* - Én is örülök Elizabeth...és hogy tetszik az iskola? Találkoztál már valakivel?-*érdeklődik kedvesen, szimpi volt így elsőre is a lány, reméli hogy jól fogja itt érezni magát, akárcsak ő. Végighallgatja a lányt, majd sóhajtva pillant órájára.* - Sajnálom Elizabeth hogy csak ennyi időt tudtam maradni, de mennem kell, lassan vacsi és farkas éhes vagyok.-*lassan feláll s lemosolyog a lányra.* - Ha segíthetek valamiben az Ezüstsirályhálóban megtalálsz! Ne aggódj hamarosan te is bekerülsz egy szobába.-*bár ő a váróban is jól érezte magát. Intett a lánynak.* - Szia!-*majd szőrmókjával kettecskében besétáltak a kúriába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 26, 2009 3:42 pm | |
| -Eddig nagyon tetszik itt minden.*mosolyog* -Semmi gond,remélem még találkozunk!*Kiabált Giannina után,majd lenézett daimonjára.* ~El is kéne nevezni ezt a szőrmókot...*gondolta.Kezdett fázni,ezért besietett a kastélyba daimonjával a nyomában.* ~Remélem mindenki ilyen kedves lesz velem~
| | | Zac Leaving
Főkarakter : torta11@freemail.hu Hozzászólások száma : 521 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 1:51 pm | |
| * Zek jött le az udvarra . Nem Szeret nagyon itt lenni de itt van fa és egy kicsit javít rajta. oda megy az eggyik fához. Megáll megnézi a magasságát.gondolja.*-~ Ez elég magass lesz.~* Majd el kezd minnél magasabbra mászni hogy ne vegyék észre. Amikor a 5 méteres fának a 3 méterét mászta meg áll és leül. Egy olyan ágra ami nem törik le a sülya alatt. Elő veszi a tekercsét és olvassa. 5 perc múlva elteszi és le dobja a kardját. Neki ez egy kis szórakozás is lesz valaki fel veszi és lemászik majd elkéri tőle. Lehet hogy ez egy kicsit kekeckedés de mindegy. Majd csak vár vár és vár hogy valaki meg találja. | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 2:04 pm | |
| *Anaze kisétál a kúria épületéből, gondolván, hogy eljött a mai friss levegőszívás ideje. Elhatározta a napokban, hogy midenn nap ki fog menni sétálni egyet, és szívni a friss levegőt. Amint kiér, nyújtózkodik egyet, és nagyot szippant az oxigéndús lételemből.*~Áh, kíváncsi vagoyk, hogy milyen nap lesz a mai.... Csak adódik valami kis izgalom.~ *Vonja meg a vállát. Mi ruházata nem tér el a szokásostól. Egy fehér, laza ing, és farmernadrág. VÁlláról szokványos kis táskája, ami bár kicsit ütött-kopott, de remekül használgható még, lóg le, benne egy könyvel, egy pergamenne, nah meg ekét íróeszközzel. Mióta múltkor valahol elejtett egy íróezközt, azóta inkább kettőt tart magánál, így szükség esetén tudja pótolni a hiányt. Hátán egy tegez, melyben akad kb. 10 nyíl is, és szintén a vállán - persze nem azon, amin a táská is van - van átvetve a hosszúíjja, mely nem sokkal kisebb, mint maga a fiú.* ~Hm, rég jüttem már ki gyakorolni si. Azzal ekzdem, csak remélem találok olyan helyet, ahol nincs senki.~ *Gondolkozik, miközben tovább halad, első célállomása nem más, mint az udvar. Körbetekint, elsőként a fákon, hogy a közelükbe van-e valaki, s ekkor látja megnyugodva, hogy senki, bár azt furcsálja, hogy az egyik tövénél megpillantott a fűben egy napfényben csillogó kardot.* ~Hát, biztos valaki itt ahgyta, majdc csak keresi. ~*VOnja meg vállait, majd válláról elsőként táskáját dobja le, a lába mellé, majd leakasztja íjját is, és kcsiit emgigazaítja. Előre tartja, egy nyilat veesz elő, és egy másik fát vesz célzásba. Koncentrálásba kezd, a ynilat az íjba helyezi,s ihúzza. Kicsit még remeg a keze a húr tartásától, hiszen régen volt már, hogy lőtt. VÁr kcisit, mire lenyugszik, keze mrá csak kcsiit leng ki. Céloz és kilövi a nyilat, mely egyenesen a fa felé tart, s beleszúródik. * ~Nah, annyira mégnem rozsdásodtam el, vagy csak szimplán mázlim volt.~ *Mosolyog továbbra is, majd elővesz egy újabb nyilat, s célozgatni kezd.* | |
| | | Makoto Haruko Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 213 Kaszt : Üzenőláda : Üdv mindenki Hogy vagytok népek? XD
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 2:05 pm | |
| *Makoto érkezik meg az udvarra.Kicsit levegőzni támadt kedve, ezért gondolta lejön ide,ugyanis most nem volt kedve se a tölgyesbe, se a lovardába menni.Gondolataiba mélyedve sétá*~Vajon ma egyedül leszek, vagy lesz valaki akivel beszélgethetek?~*Szemét az égre emeli,majd Sóhajt egyet és megpillantja Anaze-t.Odaszalad hozzá, majd belekezd mondanivalójába.*-Szia!rég láttalak, mi van veled? Hogy megy a tanulás?-*Mosolyog a fiúra, majd a másik fiúhoz fordul,és bemutatkozik neki, mert még nem találkoztak.*-Siza,Makoto Haruko első éves allidon vagyok, nagyon örvendek-*Mosolyog, és kezet nyújt felé.* | |
| | | Zac Leaving
Főkarakter : torta11@freemail.hu Hozzászólások száma : 521 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 2:17 pm | |
| * Látja Makotot És Anazet le mászik a fáról. Leügrik a végén és fel veszi a kardját. Majd köszön.-- Heló Makoto. Hogy vagy?-* És előveszi a kardját maga swe tudja miért tette el de mindegy. Utána pedig be vágja az eggyik fába és ott is hagyta. | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 2:51 pm | |
| *Anaze elengedia következő nyilat is, mely nem emssze a másiktól, ám jóval lejebb fúródik bele a fába. * ~Nah, annyira rossz még nem vagyok.~ *mosolyodik el, örömmel nyugtázva, hogy nem rozsdásodott be a lövészeti tudománya ha íjról van szó. hamarosan megjelenike gy leányzó is, Makoto személyében, s egyből ráksöözn Anazera.* -Áh, szia. *Mosolyog rá a lányra.*-HÁt, tulajdonképpen megvagyok, a tanulás pedig megyeget. *Mondja vállvonva.* -Bár sajna nemsokára vizsgák, azokat meg tavalky is utáltam. *nevet fel halkan, hiszen tényléeg, talán nicsn is oylan, akis zeretné a vizsgákat, persze biztos akad. például a szadistább tanárok. Pár másodperc, s mergjelenik Zek is, akivel eddig egyszer találkozott, bá siznte azonnal eltűnt akkor, szóvla nem tud sokat a fiúról.* -Öhm, hello. *Int neki egyet, már kisebb mosollyal, furcsállja a fiú viselkedését, nem igazán érti meg, persze ez talán Anaze hibája, nem a másik fiúé.* | |
| | | Maria Love Diák
Hozzászólások száma : 275 Kaszt : Üzenőláda : Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 3:58 pm | |
| *Maria sétálgatott az Uvaron. Egy narancssárga pólót, és egy farmernadrágot viselt. Lábán piros edzőcipőt, hajában egy hajráfot viselt. Frizurája két hajfonatban lógott le. Még meg nem születet húgára, Katie-re gondolt. Annyira szeretné hogy megszülessen.* ~ Bár augusztus lenne.~ * Ekkor fog majd megszületni.* ~Vajon milyen természete lesz? Csökönyös, makacs, eleven, mint apa. Vagy, barátságos, kedves, okos, azonban túlságosan félénk, mint anya? Nehéz kérdés.~ * Megunta a járkálást, ezért leült egy fa alá. Zsebéből kihúzott egy kutyás kabalát, azt megszorongatta, és megpuszilta, közben azt kívánt, semmi baj ne legyen Katie-vel. Visszadugta a zsebébe a kabalát, majd csendben dúdolgatott.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 4:04 pm | |
| *Nina lép ki a kúriából, erről a nyikorgó ajtó árulkodok. amint kiért a természes fényre máris jobban érezte magát, igazán kinti lány volt ő. Fürge sietős léptekkel indul el valamerre, hogy egy jót járjon lefekvés előtt, bár addig még hosszú hosszú órák következnek. Amint haladt a kikövezett örsvényen hol már annyiszor járt egy alidonos lűnyt pillantott meg, ezt a kirtűzőjéről tudhatta meg. Mosolyogva odalépett hozzá,nem árt az ismerettség.* - Szia! Giannina Leontina vagyok!-*köszönti mosolyogva.* - De az egyszerűség kedvéért szólíts csak Ninanak...leülhetek?-*kérdezi meg mielőtt letenné popóját, szőrmókja ragaszkodóan állt a lába mellett.* |
| | | Maria Love Diák
Hozzászólások száma : 275 Kaszt : Üzenőláda : Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 4:15 pm | |
| *Maria abba hagyta az éneklést, mert egy lány köszönt neki. Valahonnan ismerős volt. * ~ De honnan is? Ja igen! Az óráról!~ -Helló, engemet Maria Love-nak. Persze leülhetsz. *Maria nem kérdezte meg hogy melyik házhoz tartozik, mert látta a jelvényén, erre való az a kis izé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 4:21 pm | |
| *Amint a lány igent felelt, le is ült mellé, lábát kinyújtotta, kezét keresztbe fonta mellkhasa előtt. Szórmókja ide is követte, ó hogy is ne követte volna, de hát lassan tényleg kezdi megszokni már, lassan össze is barátkoznak, mivel napok óta olyan volt, mint egy szent, semmi panasza nem lehetett rá.* - És hogy vagy? Elsős vagy?-*kérdezi majd ahogy jobban megnézi a lány arcát - persze csak oldalról tudja - ismerős neki.* - Jaj hát persze hisz rémlesz az egyik óráról...-*csapott a homlokára a felismrésében, majd kissé oldalabbra fordult, kezét megtámasztotta a háttámlán.* - És milyen a suli? Régi tanítvány vagy vagy új?-*érdeklődik a lány felől, közben elnéz a válla felett a fák közé, mintha látni vélt volna valamit, de ahogy jobban körülnézett nem látott semmit, csupán a fény játéka csalta meg. Várakozón nézett a lányra, kinek kedves, barátsűgos tekintete volt.* |
| | | Maria Love Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 28, 2009 4:28 pm | |
| - Hát ez nehéz megmondani... Így nem tudom hogy minket elsősöket hogyan, de úgy gondolom hogy régi. Jó a suli. Jobb mint az a régi muglis suli. * A zsebéből kivett egy bealufóliázott szendvicset, ami akkora volt mint egy zsemle. Egyszer beleharapott, de aztán visszatette, mert nem volt annyira éhes.* -Egyébként et honnan jöttél? Én Svédországból, viszont az anyám magyar.* Közben megvakarta az anyajegyét. Egy kicsit viszketett.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |