Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 13 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 13 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 13 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 13 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 13 I_vote_lcapUdvar - Page 13 I_voting_barUdvar - Page 13 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 13 I_vote_lcapUdvar - Page 13 I_voting_barUdvar - Page 13 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+107
Alexander Paarsen - arch
Gwen Janessa Kingstone
Amy Shannon
Natalie Depp
Éclair Lagarde
Sofija Darina M. Snjezana
Rick McDwyer
Irina Yoana
Lola Lois Burn
Sean Randy Zealot
Victor Vasques
Sidney Moore
Edward Levy - archiv
Anabella Stepp
Ginette Morient
Victoria Dewey
Ariadné Tanith
Rupert Rankle
Meriel Ravenwood
Brandy Marsden
Aletha Apphia
Marisela Modesta de Nuria
Felaern Yhendorn
Ann-Tabitha Serenity
Eligio Lance Jens Tichaon
Nathaniel Ravenwood
Valeriel Ravenwood
Drékulusz Kluszenov
Maya Swahova
Katerina Shezhana Varvara
Jennifer Love Smith
David Branson
Melody Grey-Kingston
Andrew Worthington
Loreen M. Lynette
Rayko S Dragomir - archiv
Diana E. Scott
Szurdok ősi szelleme
Szofia Levita
Thelardus Károly
Anna Tatiana
Nick C. Maundrell
Yegor Grigory
Joyce Haworth
Navid ibn Azrahalan
Steven Grivalt
Elisaveta Mira
Lothus Nofertum
Andrey Bogdan
Anthon Duke Roseberg
Sepp Dierk
Behrooz Jahrom
Megumi Darkfire
Maximilian Smith
Hold Kármen Katei
David Grivalt
Játékmester Eramir
Laura Wylee
Aali White
Samuel J. Colwell
Awstin Sánchez
Viktorya Rada
Lance Drevinor
Aurora Valanthe Mediaris
Chris Willer
Pierre Bontavier
Makoto Haruko
Anaze White
Rosetta Waylan
Valandil Finvë
Maria Love
Zac Leaving
Hunyadvári Szevér
Nikorina Grozda
Dante Folkers
Ville Hyvönen
Tanja Tereskova
Asen Belphegor Valentin
George Darkrain - archiv
Josh Norton
Scarlett Emerald
Driana Stardew
Gabriella Collie
Rose Emily Scott
Alexandra Sirov
Sheidy Mirror
Amaril Gwyneth
Milagros E. Monescava
Jack Darkfield
Jozef Bomontov
Ekaterina Yosif
Timothy Waylan
Nagy Klaudia
Aravis Anton
Takeshi Shinobu
Lara Corvin
Gethin Awstin Conley
Laura Aline Flore - archi
Leia Sovo
Jérémy Raphael
Fleur Isabelle Trender
Laurena Lowoa
Atum Malah
Wanda Dorcas Gloria
Boldog Bálint - Archiv
Angelina Mary Black
Miranda Wilson
111 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

Főkarakter : bogicica11@citromail.hu
Hozzászólások száma : 1171
Kaszt : Udvar - Page 13 Druida
Üzenőláda : Udvar - Page 13 Ba9f793

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 1:40 pm

- Pontosan. Diákról diákra száll, kinek még nincs és találkozik egy olyannal kinek van az megkapja akár csak egy bárányhimlőt.-*bólint a lány szavaira, amint felkiáltott elhúzta száját.*
- Óh kicsit figyelmetlen vagyok, elfeledtem hogy megfordultam. Reflexből döltem hátra.-*kuncogott most ő egy sort, majd figyelte hogy kezd el incselkedni a szőrmók.*
- az valóban...de van rá kerek hét évünk hogy nagy részét amit tudjuk bejárjuk és felfedezzük. Ugyan úgy mint a birtokot és a többit. Tényleg jártál már Nellod falucskájában?-*kérdezi kíváncsian, ő járt ott egyszer még csak ennyire volt ideje, de szívesen vissszatérne bármikor.*
- Rengeteg dolog van ott, állatkereskedés, vidámpark, állatkert, kis sétányok meg cukrászda...már majdnem szinte város, de megmaradt kis falunak. Érdemes lenne majd ellátogatnod oda.-*ajánlotta a lánynak, persze szívesen is elmegy majd vele ha akarja.*
Viktorya Rada
Diák
Viktorya Rada

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 181
Kaszt : Udvar - Page 13 Nincskaszt

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 1:53 pm

-Szegény diákok!-*és itt most egy nagyot kuncogott.*
-Én akkor szoktam figyelmetlen lenni amikor lálmodozok,de akkor nagyon.
-Hét év......az nagyon hamar elmegy.-*és itt most jókedve ellenére szomorúam sóhalytott.*
-Nem jártam még ott,nem is hallottam róla.De ha elkisérsz majd valamikor akkor szívesen elmegyek veled.Hát ha ennyi minden van ott akkor pláne hogy ott a helyem csak előbb szeretném egy kicsit megismerni a sulit.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 2:02 pm

*Nina is sajnálta magát hetekkel ezelőtt nem is kicsit, mert abszolúte nem volt kibékülve ezzel a kis görccsel ki most békésen itt pihengetett az ölében.*
- Álmodozni? Az szupi dolog én is szoktam elég sokat...csak vigyázz hogy ne órán érjen utol mert a tanárok egybőlkiszúrják.-*kacsintott a lányra széles mosoly kíséretében, nem harapnak, legalább is neki mindegyik szimpatikus.*
- Hét, hét bizony bizony! De izgalmas hét év lesz jobbnál jobb és érdekesebbnél érdekesebb varázslatokkal. Már alig várom hogy vizsga legyen hogy mehessek másodikba. A dal és illúzómágia nagyon érdekel, na meg az auror.-*meg volt róla győződve hogy át fog menni. Ebbe biztos volt, persze nem arcoskodott, csupán rendszeresen tanul. Baj akkor nem lehet.*
- Ó persze, majd megbeszélünk egy időpontot és elruccanunk. Még tetoválást is lehet ott csinálni meg az állatosba mágikus lényeket is lehet kapni. tök szupi.-*lelkendezett ahogy sorolta, már volt az állatosba de kikapott egy párost kik épp ott veszekedtek így hamar lelécelt.*
Viktorya Rada
Diák
Viktorya Rada

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 2:07 pm

-Jajj eszembe jutott hogy a cuccomat csak ledobtam és nem tudom hogy mi van vele.*aggodalmaskodott Viky ugyanis imádta a ruhájit.*
-Ha megbocsátassz akkor én most megyek!
-Szia remélem még találkozunk!
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 2:10 pm

*Sajnálta hogy a lánynak mennie kell, de megérti. Ő is szerette a cuccait és akkor volt nyugton ha tudta mi van velük, bár ő a váróban nem is pakolt ki.*
- Menj csak! Biztos ami biztos!-*mosolyodott el.*
- Biztosan, ha más nem az ezüstsirályhálóban megtalálsz. Csak legyek ott.-*nevetett fel majd elköszönt. Nézte ahogy távozik a lány sietősen nyomában a szőrmókkal. sóhajtott egyet,majd megunván az ücsörgés sétára indult.*
Viktorya Rada
Diák
Viktorya Rada

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 4:35 pm

*Később mikor Viky megbizonyosodott,hogy cuccai épek levegőzni kívánkozott,ki is ment az udvarra,de Ninát már nem találta.Mivel Nina nem volt ott ezért leült szőrmókjával egy fa tövébe.*~Nagyon furák ezek a szőrmókok~-gondolta és álmodozni kezedett,de azt ,hogy min maga sem tudta.
Awstin Sánchez
Diák
Awstin Sánchez

Főkarakter : timike_timy@citromail.hu
Hozzászólások száma : 27
Üzenőláda : Bááárkivel szííívesen játszok, msnen mindig megtalálsz!

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 4:42 pm

*Sétája nem tartott valami messzire, csupán egészen az udvarig, legalább is sejtette hogy oda lyukadt ki, ugyanis zöld fű és padok halmaza fogadta mikor ideért. Lassan sétált a kikövezett sétányon, annyira elvolt hogy egy dallamot is fütyülgetni kezdett. Jó pár percig nem találkozott senkivel, de egy fa tövében megpillantott egy hölgyeményt. ~ Uff de szerencsés vagyok ~ moolyodott el majd lazán odasétált és lehuppant a lány elé, talán meg is ijedt tőle.*
- Helló! Ücsörgünk? Ücsörgünk? Enged meg hogy bemutatkozzam, Awstin Sánchez a becses nevem.-*kis főbiccentést hozzátold.*
- Magácskának mi a neve?-*kérdezi huncut, pajkos mosollyal.*
Viktorya Rada
Diák
Viktorya Rada

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 4:47 pm

-Úristen!!!Jesszus Úristen!Halálra rémisztett!-*itt elmosolyodott,ugyanis tetszett Vikynek a fiú lazasága.*
--Helló!Ücsörgünk.Ücsörgünk.Az én nevem Viktorya Rada.-*mondta kecsesen,elprult.*
Awstin Sánchez
Diák
Awstin Sánchez

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 4:53 pm

*Nem számított ilyen heves reakcióra, majdnem hogy ő is meghökkölt a lány ijedelmétől.*
- Ne haragudj nem gondoltam hogy ennyire megijedsz.-*szabadkozott kicsit, de mosolya nem lankadt. A pirulást most is észrevette, majd a térdére könyökölt, fejét megtámasztotta rajta.*
- Az jó, nem valami izgis vagy muris de hát van ilyen.-*neki sincs nagyobb izgalmú programja de hát még csak ma érkezett így nem is várta hogy bumm bele a közepébe.*
- Mióta vagy itt? Én ma érkeztem így kissé elveszettnek érzem magam. Eltudnál kalauzolni valamerre mi szerinted érdekes?-*kérdezi a lánykától, szerényebbnél szerényebb lelkekkel hozza össze a sors, de nem bánja, lelke amúgy is jobban kedveli az ilyen természetű lányokat.*
Viktorya Rada
Diák
Viktorya Rada

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:03 pm

-Én is új vagyok itt.*-monda aztán elkezdett sírni*
Awstin Sánchez
Diák
Awstin Sánchez

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:05 pm

*Megszeppenve nézte hogy a lány elkezdi itatni az egereket. Nem értette a dolgot, hisz minden rendben volt. ~ Talán mondtam valami rosszat? ~ kérdezte magától, próbálta felidézni saját maga szavait de semmi bántót nem talált bennük.*
- Öhöm...Vic mi a baj? Megbántottalak valamivel...?-*kérdezte óvatosan, majd körbenézett, ki látja mi is folyik itt nem akarja hogy félreértsék a helyzetet.*
Viktorya Rada
Diák
Viktorya Rada

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:10 pm

-Tudod azért kerültem ide mert a szüleim meghaltak és.....-*nem tudta folytatni mert sírásba fulladt.
-Bocs de ezt nem tudtam megállni.Nem bántottál meg semmivel.És honnan jöttél mesélj egy kicsit magadról!
Awstin Sánchez
Diák
Awstin Sánchez

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:21 pm

*Őszintén megijedt, azt hitte ő bántotta meg valamivel a lányt. mikor kiderült mi a sírásának tárgya gyengéden vállára tette kezét s bíztatóan megszorította.*
- Nagyon sajnálom Vic....sejtem hogy nehéz...de itt sokan vannak sok sok diák s tanár kik talán enyhíteni tudják fájdalmadat.-*feleli bizonytalanl kissé hisz ő is most jött, csak gondolja hogy így van, lesz a helyzet.*
- Mesélni? Magamról...?-*kérdezi vissza bár nincs ínyére valamivel meg akarja nyugtatni a lány, csak nem hagyhatja így itt.*
- Sok mondanivalóm nincsen, ma érkeztem lassan 15 éves leszek és a szüleimmel nem volt jó kapcsolatom. apámat sosem ismertem anyám a sorozatainak élt, szappanoperákban látható nap mint nap. Örülök hogy idejöttem de sajnálom hogy barátaimat hátrahagytam...-*elengedi vállát majd sóhajt egyet.*
- azt hiszem visszamegyek a váróba. Fel a fejjel kislány ne legyél ilyen szomorú....így hogy hagyjlak itt?-*mosolyodik el kicsit.*
- Na remélem még találkozunk! A váróban megtalálsz ha beszélgetni kívánsz...-*kacsintott rá majd a kúria elnyelte alakját.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Kaszt : Udvar - Page 13 Elemista
Üzenőláda : Udvar - Page 13 DTO6
Katt :>

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:33 pm

[házi]
*Anaze érkezik az udvarra, ahol végre megérzi a kellemes szellót, emlyet a töglyesben felfogtaka fák.* ~Áh remek, az idő kellemes legalább. Remélem hamar emgérkezik ő is..~ *Érti ezt az edzőtársára. Anaze ruházata teljesen szokványos, fehér ing, világos farmer, odlalán etgy táska, szinte örökös kiegészítője a fiúnak, ritkán ahgyja csak a szobájában. Ebben nincs valami sok dolog, íróeszköz meg füzet. Főként, de akad egy kis zsebben egy afféle gumilabda., de mgésme ghumiból, a léybge, hogy kicsi. Ez nem véletlen van nála, a házihoz kell, mivel úgy döntöttek társával, hogy egy oylan varázslatot gyakorolnak, amihez szükség van egy eszközre is, ami nem árt, ha kicsi és mozgatható, mivel nem lenen szerencsés majd, ha odafagynának egy padhoz, vagy hasonló. Mindeközben persze Irego is követte a kíváncsiágtól ahtjva, hogy miféle varázslatot fognak gyakorolni, hiszen volt pár amit már említett a lánynak, és valkószűleg érdekelheti, hogy miket tanuult még, míg ő gyengélkedett.*
-Hát úgy volt, hogy fagyasztást gyakorlunk. Mondja végig, amjd arra mosoylog egyet, hogy ne akarják felgyújtani a környezetet, azért tanulnak ők mást is, nem csak gyújtogatni. Mindemnellet kérdezett a láyn egy affélét, hogy Anaze tudja-e hol a szobája, ha megakarná hívni, s látahtóana láyn arra gondolt, hogy ez félreérthető volt, epdig Anaze nem éppa félreértős típus, de azért válaszol.* -Nyugi, nyugi. Értem én. ha megakrlak hívni majd a megbeszélésre, emgelsz az, ne félj.Hívni foglak. *Válaszolt mosolyogva neki, majd mnegáltlaz udvar közepén, hogy várja a társát.*
Samuel J. Colwell

Samuel J. Colwell

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 737
Kaszt : Udvar - Page 13 Ereklyevadasz_alkimista
Üzenőláda : One Day

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:41 pm

*Fürge paták dobogása hallatszódik a lovarda felől, és egy egészen szép szál legényke siet erre, dicső, sötétpej színű pónilovát megülve, melyen nincsen nyereg, csupán kantár, és annak a szára, amit a fiú feszesen tart. Könnyed vágtában érkezik meg a terepre, és, mikor megpillantja a híres-hírhedt nagy ellenfelét, akkor elmosolyodik egy cseppet, és lelkesen vágtat tovább, arcán elszánt kifejezéssel. Max ott figyelget a paci hátáról, Sam előtt ülve, és kapaszkodva a ló sörényébe, meg a fiú ruházatába is. Mikor eléggé közel érkeznek, akkor a fiú átugrat egy padot, majd meghúzza a kantárszárat, és oldalra fordítva a lovát megáll az ermairos fiú előtt.* -No lám, hát eljöttél. Azt hittem egyedül, de nekem így is megfelel.. *hangja sejtelemsen cseng, szemeiben sunyi, cinkos fény csillan meg. Kissé lehalkítja a hangját a szavak végére, majd ismét fennhangon szólal meg.* Itt az ideje, hogy lejátszuk ezt a meccset most és mindenkorra! *pónilova kissé táncol alatta, Sam megrántja a kantárszárakat, mire még fel is ágaskodik, majd egy laza mozdulattal levetődik a póni hátáról, egy ügyes ugrással, és mire földet ér, pálcája máris kivonva egyenesen Anazére mutat.* -Védd magad! *szemei sejtelemsen, sunyin, cinkosan csillannak meg, de ha már egyszer lúd, akkor legyen kövér.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:50 pm

*Irego követi a fiút. Csak elvörösödve bólint, és megy utána. Ha már egyszer követi, akkor nem tud mást tenni, mint hogy megy utána:P * Oké. Akkor.. *ekkor azonban jön a paci. Irego a hirtelen hangra azonnal pálcát ránt, de mikor látja, hogy Anaze a célpont kérdőn néz a fiúra* Ez a holdkóros az ellenfeled?

//bocs a késésért, csak anyám feltartott//

A hozzászólást Irego Kwiatowski összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 02, 2009 5:56 pm-kor.
Viktorya Rada
Diák
Viktorya Rada

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:52 pm

Viky mire köszönni akart Awstinnak már elment,így köszönni se volt ideje.Egyedül maradt Viky.
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:57 pm

*Anaze csöndeesen vár, potnsoabban anynira nem csöndesen, hiszen Iregoval beszélget, mikor is patadobogás halaltszódik fel, Anaze már gondolja,h ogy ez bizony társa lesz, cska épp lóháton érkjezik,s lám, hamarosan meg is látják a célszemélyt. Sam Ocean. Pontosan érkezett, a megbeszélt időpontra, bár talán azért jött lóvan, hogy ne késsne, ki tudja, nem is ez a lényeges.* -Áh ugyanm, vedd kcisit lazábbra a figurát, Sam. *mosolyog fel, mindig mosolyog szinte.* -Túúl komolyra veszed ezt a kis gyakorlást. *Eji ki, kisebb gúny azért felfedezhető hangjában, kissé irritálja társát, talán jobban sikerül majda mágiája,v agy roszabbul, a léyneg viszont nema z, hogy hogy sikerül, hanem hogy gyakorolnak. Ekkor Irego is felszólal, közben pálcát is rántott.*
-nyugi, Irego. Igen ő. Csaka stílusa kcsiit fura. Legalábbis nekem. *Súgja doa a furás részt, majd viszsafigyel ellenfelére.* -Hoztál valamit, amihez odafagyaszthatlak? *Szólal fel gúnyosan közben táskájába nyxúl, s előkap egy labdát is. * -Én ehehz fagynék hozzá. *nevet fel.*-Ezt könynű lesz magammal hordania akezemben. *majd várja Sam válaszát.*
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Kaszt : Udvar - Page 13 Jos
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 5:59 pm

*Kilép a szabad levegőre, egy vastag kasmírpucsiban, meg egy llás árnyalatú farmergatyóban. Szépen nézeget mindenfelé, körüljárva az udvart, de valahogy sehol sem talál ismerős arcot. Szívesen beszélgetne bárkivel, de a társakon mindig átsiklik a szeme, míg végül megállípodik a két szép kék szemecskéje (ami most enyhén zöldes árnyalatban játszik, hála a metamorfmágiának) egy éppen most otthagyott leányzón. * ~Várjunk csak. Nem ő az az új lány? Tudtommal még nincsen beosztva hálóba. Hogy is hívják...Melissa? Nemtudom, Mindegy.~ *Gondolja, miközben odacsörtöt, átvágva az udvaron.*
-Szióka! Aali vagyok, Aali White, Allidon, főprefektus. ~Ennyi elég. A DT-t lehagyom.~ *Mutatkozik be.*
-Tudtommal még nem lettél beosztva hálóba, de az adminisztrció le lett intézve, úgyhgy mehetsz. vagy szeretnél a várószobában maradni? *Kérdi kedvesen msosolyogva.*
Viktorya Rada
Diák
Viktorya Rada

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 6:05 pm

-Szia!Én Viktorya Rada vagyok allodonod diák.Nem,még nem vagyok beosztva sehova és igen az jó lenne ha már be lennék osztva valahova és meg is köszönném.-*mondta mosolyogva a fekete démon.*
Samuel J. Colwell

Samuel J. Colwell

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 6:05 pm

*Hallva, hogy vegye kissé lazábbra a figurát, a hirtelen kifeszített, Anazére szegezett pálcatartást teljesen leengedi, és vállat von.* -Hát jó, csak gondoltam legyünk stílusosak. És nem vagyok holdkóros, annak ellenére, hogy itt egyesek nem értik meg, mi az a művészet és színészi játék, továbbá színpadi szereplés, köszöntem. *vet csak ennyit Irego felé, a továbbiakban nem is foglalkozik a lánnyal. Anaze szavaira újabb flegma vállvonás a válasz.* -Jólvan, jólvan, ha nem, hát nem. Nos, a fagyasztás része meg hát.. *elnézegeti a labdát, és elmosolyodik.* -Pedig egy nehéz bőrönd stílusosabb lett volna. Úgyis edzened kell, de akkor védd magad, és fagyasztalak. Aztán majd te engem a táltos paripám csodakantárjához. Úgyis kedvem volt járni egyet lóháton. *mondja elmosolyodva, és pálcáját máris szegezi Anaze felé.* -Szólj, ha felkészültél, bizantió! *még muszáj ezt hozzáfűznie az amúgy is eléggé idejétmúlt felszólításhoz, dehát ő márcsak ilyen, ha elkapja az a bizonyos hév meg láz. Ez nem harci, ez olyan színpadi-szereplési, dehát a cirkuszból jött, oda kellenek az efféle szövegek emg a jó kiállás.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 6:11 pm

*Irego arca megrándul, és igencsak erős késztetést érez arra, hogy beolvasson a fiúnak. De az érvek híve. Be kell ismernie, hogy...* Igazad van...egy jó színészi játék felűlmúlhatatlan *ad igazat. Ő már csak ilyen. Képes belátni, ha téved,v agy hirtelen valami olyan szalad ki a száján, aminek nem kéne* ha a megfelelő helyen és időben történik... *elvigyorodik* Nem tudnád valami máshoz odafagyasztani? Én is mondtam neki... edzenie kéne.. monjuk egy tíz kilós súlyzó a kezéhez... az elég lenne, nem gondolod? *mondja gonoszkásan.* Egyébként a nevem irego Kwiatowski. örvendek a találkozásnak, és elnézést a sértésért.. de képes vagy túlzásba vinni a dolgot. *hajol meg enyhén. Kezet azért nem fog, mert mindkettejük kezében pálca van.*
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Kaszt : Udvar - Page 13 Jos
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 6:13 pm

*Megvárja a lány válaszát, utána kaparja elő zsebéből a rószaszín varázsfüzetet, majd egy töltőollal szépen befirkantja az első szabad lányhálóba Viki nevét.*
-Okés, ezzel meg is vagyunk. A Viperába raktalak be, Rose Emily Scott mellé. Allidonos prefektus. Ismered? *Kérdezi, miközben a nagy kulcscsomón keresgéli a kulcsot. Nqgy nehezen előjön a kis aranyos, le is fejti a tartóról. Aali végül átnyújtja a lánynak.*
-Tessék, ez lesz a kulcs. A háló a folyosó elején van, három ajtóval a mosdó mellett. *Egy kis szünet. * De szeritem most ne menjünk még fel, ügyi vagy te, megtalélod egyedül is. Meg a pakolásúgyis sokáig tart, nem akaroktt zavarni. Itt meg nyugisan lehet beszélgetni. *Elvigyorodik.*
-Tényleg, tetszik a suli? Bulgária melyik részéből jöttél? *Kérdezi.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 6:17 pm

*Anaze kissé fáradtkás felsóhajtást enged meg magának, s megis indokolja ezt.* -ERjhmár, msuáj nektek a fizikumomról besézlni? Elég erős vagyok, amennyire cska kell. Majd edzekmással, ah ennyire ilyesmit akartok. *Majd csakis samhez fordul oda.* -Nah, akor elkezhdetjüök? Varázsolda labdára, énemg tesztelem, hogy sikerült.e Atán a másik kezemmel énis levarázsolom neked, és lvoagolhatsz kerek másfél órán ekresztül! Garantálom, hogy nem les zkevesebb lovaglási szórakozásod! *nevet fel, majd a labdát odapasszolja samnek, hogy kedve szerint forgathassa, doa tehesse ahova cska akarja.*
Samuel J. Colwell

Samuel J. Colwell

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitimeSzomb. Május 02, 2009 6:24 pm

*A lány szavaira felvonja szemöldökét, és kérdőn méri végig.* -Szóval Irego. A vándorszínészeknek is ezt szoktad mondani, ha megjelennek előtted? *kérdezi, cseppet kioktatóan, gúnyosan, majd végül halvány mosollyal biccent.* -Sam, Sam Ocean. Mással? *fordul vissza Anazéhoz, miután végighallgatta Irego szavait, és még be is mutatkozott. Nincs kézfogás, amúgy sem mindig nagy híve az efféle dolognak. Aztán végül vállat von, és elkapja a labdát.* -Mással.. Vagyis mással gyakorolsz.. Hmm.. *szemei gonoszkásan csillannak meg, és szépen feldobja a labdát, méregeti, majd végül jól eldobja, Irego felé, miközben a pálcájával elvégzi a megfelelő pálcamozdulatot.* -Kapd el Anaze, gyerünk, vetődj! *kiáltja el magát, majd jöhet a három fodor, és a harmadik végén az ige.* -Amellen. *sunyi mosoly, mert a pálca vége kissé másfelé mutat, és véletlenül Iregora mutat, ígyhát a lány körül egy kék burok jelenik meg, és, ha minden igaz, a labda hozzáér, hozzáragad, és a vetődő Anaze is.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 13 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: