Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 6:29 pm | |
| *Irego egyszerűen félreáll a labda útjából, és véletlenül megfogja Anaze kezét, hogy megtartsa egyensúlyát. Azt hiszi a labda a ragadós. Így igencsak nagy meglepetés, hogy nem tudja elengedni Anaze kezét. Hamar felfogja mi történt. Pálcáját a Samre fogja. Legszivesebben azonnal felrobbantaná.. amennyire dühös, most egy Sagito recto simán összejönne extra nagy méretben... de próbál uralkodni magán. Így a földre céloz.* Sagito recto! *ezzel a föld robban, mintha petárda lenne benne.. csakhogy ez egy hatalmas gömb volt. Senki nem sérül meg, de nem is ez volt a cél: a fiú lova eléggé közel volt. Nem annyira, hogy megsérüljön, csak annyira, hogy megijedjen. már ha nem akadályozták meg a varázslat létrejöttét vagy hatását*
A hozzászólást Irego Kwiatowski összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 02, 2009 6:52 pm-kor. |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 6:40 pm | |
| *Anaze megpróbálja elkapnia alabdát mgéa levegőben, á ez nem sikerül neki, de a pláne, hoghy Irego kilép a labda elől, s elékapja Anaze kezét is, dee ha mgé csak enniy lenne, Sam Iregot találta el a varázslatta, így Anaze hozzáragadta a lányhoz. Hamar rájön, hogy mia ahelytzet, és efelkiált.* -ÁÁÁáh, SAM! *Kissé edühös rá.* -Most te tényleg ezt tetted velem?? *Másik ekzévelmár a fejét vakarja, de közben azért ott a pálcája is benne.* -Nah megállj. Irego, segítenél köelebb mennia a lóhoz? ~Remélem sokáig kifog tartani a varázsatom,t ovább mitn neki.~ *pálcáját fogja, s hopzzálát a pálcamozdulathoz, a labda nem is giazán rédekli, csak kis dolog, amit unaloműzéshez vewtt régen. Elkezdia fordorkat, s a harmadiknl kiejti azigét.* -Amellen! *Mjd felvillan a gömb, s Samre tekint, mármitn Anaze.* -Tessék csak. FOgd meg, szívból remélem hogy ottragadsz egy ideig! *Nevet fel, anynira azért nem dühös.* | |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 6:45 pm | |
| *Irego reagálására elmosolyodik, aztán, hallva a varázslatot egy laza mozdulattal vetődik a pónihoz, és elkapja annak kantárszárát, majd halkan suttog neki, mivel eléggé erőteljesen felágaskodott. Sam végülis lecsillapítja az állatot, de Irego nagy bajban van, hiszen a lány eléggé felhúzta, mert ugyebár konkrétan ártott a pónijának, ami habár nem az övé, de most ő vigyáz rá. Anaze kiakadására pedig elmosolyodik, és a fiú felé figyelmez.* -Ugyanmár Anaze, szerintem remek pár lennétek együtt. Nah, de akkor büntess meg, gyerünk, had legyen én a fantom lovas! *nevet fel, miközben felmászik a póni hátára, ami nem nagy trükk, éppen ezért hamar megvan, pálcáját szépen jobb kezébe fogja, a kantárszáron igazít egy cseppet, és csak baljába fogja meg. Aztán vár, és végül csak megjelenik a furcsa burok. A ló kissé idegesen prüszköl egyet, mire Sam megveregeti az oldalát, és halkan suttog neki pár szót, majd felnéz a párocskára, még mindig sejtelmesen somolyogva.* -Nos, szerintem egy tíz percig élvezhetitek egymás társaságát, lévén Irego nem éppen az a kistermetű lény, és én sem vagyok profi, elementalista. No hát akkor élvezzétek ki. *biccent röviden, meg int is, de a pálca közben kissé másfele mutat.* -Sectumsempra! *súgja alig hallhatóan, szinte sziszegi a fogai között, miközben Irego oldala felé suhint a pálcával majd megfordítja a lovát, és út közben még azért küld egy újabb átkot Irego lába elé.* -Bombarda! *robbantja be előtte a talajt, majd megsarkantyúzza a pónit, és elvágtat a lemenő napfényben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:08 pm | |
| azért ennyire nem vagyok visszataszító *korhollja Anazét.. hát nem túl jó érzés a fiú felháborodása. Sam megjegyzésére csak bemutatna, ha a keze nem lenne lefoglalva. Nem hallja a varázsszavakat, csak a pálcamozdulatokat, így kitér a sectusempra elől oldalra, és így a bombarda sem pont alatta robban. Elesik, magára rántva Anazét. Moccanni sem mer, és teljesen elvörösödik, még jobban, mint Sam megjegyzésére* Öhm.. leszállnál rólam? *kérdezi csöndesen. Ez így kicsit kínos. Vagyis nagyon.De egyáltalán nem érzi kellemetlennek...* Te tényleg nagyon könnyű vagy.. magadra szedhetnél egy kis izmot *probálja terelni a témát zavarában* |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:20 pm | |
| *Anaze szabad kezével emgvakarja fejét, majd feláll, lesállva Iregorol.* -Áh, bem az a helyzet, nem vagy te visszataszító. Majd feleegítia láynt is, mgé akkor is, ha nem akarná, hiszen hozzáragadt, Anaze számára kissé kellemetlen ez a helyzet.* ~Nah ha Mila megjelenik msot, akkor mgé magyarázkodhatok is, remek.~ *Aggódik, hiszen jelen pillanatban ez a legnagyobb gondja, de anynira azért csak nem balszerencsés.* -ajh, attólmég remélem, hogy hamar lejár a varázs. *Panaszkodik enyhén, mikzöbena láynra tekint.* -Majd felszedek, ah ennyire gyengének tűnök. De anynira csak nemv agyok könynű. Szerintem vagyok oylan nehéz, mint te. *GÚnyolódik enyhén, majd a köelbe tekitna apdra.*-Leülünk legalább? Már fáradt vagyok. És Sam is eyéns zóülva kikészített. *Sóhajtoik, majd vája a választ.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:26 pm | |
| Tényleg.. az a lány... nagyon tetszik neked igaz? *kérdezi érdeklődve olyan helyre terelve a beszélgetést, ami nem annyira kínos... elvégre szerelemről beszélgetni kézenfogva kevésbé kínos, mint az időjárásról.. valahogy.. passzol a belsősségesebb témához.* Kiváncsi lennék mi az, ami megfogott benne... *mondja kiváncsian, miközbe odaérnek a padhoz, még mindig kézenfogva. Láthatóan nagyon gondolkozik valamin* |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:36 pm | |
| *Anaze felsóhajt, nems zeret a témáról besézlgetni, úgy godnolja, hogy az személyesebb ennél,d ed valahoigy el kellv erni azt a pár percecskét, amíg össze vannak kötve a mágia által.*-Hát, giazat megvallva, nemhogy csak tetszik, mostanra már járunk is. *Jelenit ki a nagy valóságot.*-És csak úgy, maga az egsézsége. Plusz ahopgy összejöttünk, az is azért rátett egy lapáttal. Szóval érted. *Vakarjka meg szabad kezével a fejét ismét, pálcáját már elrakta a helyére.* -Neked van valaki, aki bejön perpill? *krdi kissé fáradtan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:39 pm | |
| *Arcizma megrándul. nem szivesen válaszol, de a srác is megtette* Volt... Krisztián.. de aztán lebetegedtem, és ő... nos úgy tünik neki csak egészséges termék kell, vagy nem tudom... mindenesetre nem láttam azóta... *mondja kicsit fájdalmasan, majd vállat von* De mindegy.. régen volt... *mondja, mintha tényleg ne jelentene semmit már neki* És.. hogy jöttetek össze... tudm nincs sok közöm hozzá... de érdekelne... |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:51 pm | |
| *Anaze mosolylla arcán gondol vissza arra a napra, bár a nap időjárst tekintve ekvésbé volta nynira szép.*-Akármiylen hihetetlen, valntínapon történt, kint feküdtem e gypadon, poihengettem, sla akkor egyszer csak megdobtak hóügoylóval. És ezt a személy Mila volt. Elakartam találni énis, pontosabban leakartam lökni a hóba, hogy ő is vizes emg ilyemsi legyen, de kitér, és föléme kerekedett, énmeg lekerültem elfekve a hóban, ő meg hát rámült. szóval eléggé izés volt a pillanat, ha érted, és akkor elcsattant egy csók is kettőnk közt, másnap pedig összejöttünk egy kis "gondolkodás" után. *Fejezi be, reméli, hogy ennyit elég volt bmodnania a dolgoról, fáradtkás már.* -Mégvalami kínós kpérdés? *Tekint rá kisbeb mosolylal, de abban is látszódik mráa fáradtság.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 7:55 pm | |
| Nekem mindig van mindenfajta kérdés talonban.. de most megkiméllek tőle... és gratulálok hozzá.. szerinted mit szólna, ha most meglátna minket? *kérdi elvigyorodva a gondolatra* Most gondolj bele.. jól leteremt... aztán megmagyarázzuk neki... aztán majd kiengesztelhet téged... *az a varázslat még mindig nem enged el. Mostmár meg sem próbálja elhúzni a kezét. a fene esne Sambe* Te.. holnap megöljük Samet? Majd a szakvezetője úgyis feléleszti... |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 8:10 pm | |
| -Hogy mit gondolbna? Hát sztem kiakadna, és tényleg kezdhetnénka magyarázkodást! *Majd továbbhallgatja a mondatait, s válaszol rá.* -Persze, simán. *nevet fel.* -De azátn készülehtünk a bosszújára, ami elé enm szívesen állnék be! *Mosolyog fel, majd azért ő még próbálkozik, várja, hogy feloldódjon a varázslat.* - Igazat emgvallva elmúlt 22. Be kéen mennünk. Különben büntetést kapunk. leglaábbis te., én hivatkozhatok arra, hogy felügyelek,s pöróbállak épp beráncigálni.. Csak tudod, túl gyenge vagok .*Hantolgatja fel a lány és Sam gúnyolódását ANaze fizikumával kapcoslatba.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 8:15 pm | |
| a bosszujára? arra max Sam készülhetne.. már ha igazságos... *elvigyorodik* Már megbocsáss.. de én csakis és kizárólag Sam varázslatának köszönhetően vagyok itt, és mégpedig azért itt, mert nem akarlak bevinni a fürdőmbe... pedig már mennék fürödni... nameg neked dolgod van... De igazad van.. gyerünk fürdeni *fogja meg a fiú kezét magával húzva, persze nem gondolja komolyan* |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 02, 2009 8:35 pm | |
| *Anaze kisés felemelkedett hangnemben szól a láynra.* -Héé,,a zt azért nemkéne, amíg egymáshoz vagyunk fagyva!! Már íbrd ki, nicsn sok háátraaaa... *Azonban a lány elránja magával, egy ksi edzés talán tényíleg ráférne az eramíros fiúra. A lány köynendén rángataja maga után.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 11:50 am | |
| *Anaze sétál ki az udavrra, ruházata teljesen átlagos, s megszokott. Fehér ign s egy világosszínű farmernadrág. Oldalán ezúttal nicsn válltáskája, az csak nehezítené a feladatot, amit végre akarna hajtani, úgyhogy azt otthagyta a szobájában. Nem is tétovázik, egyből a lecsóba csap. Mikor senki sme látja, senki sme figyeli, akkor a falhoz simul lényegében, s elvégzia pálcamozdulatot. Végighúzza elsőként egy kis részbena talajon, s fpkénta falon pálcáját, majd saját amgán is s kiejtia z igét.* -Leomorus. *Majd szépen lassan beletünedezik a környezetbe, s várja, hogy érkezzen valaki, akin elvégezheti a feladatot.* | |
| | | Angelina Mary Black Diák
Hozzászólások száma : 1292 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 11:57 am | |
| *Szokásosan csak sétá a megszokott ruhaösszeállításában. Az udvarra jön levegõzni, daimonja is mellette bukdácsol. Egy papírtömeg van kezében. Amikor kiér egy padra helyezkedik és elõveszi. Nem házit írt, hanem levelet az õseinek, mert már elég rég nem küldött még egy levelet sem, amióta elhozatta Edgar-t, csak egy köszönõlevelet. De nincs is nagyon amit írni. Hisz arról nem írhat, hogy mit csinálnak egyik-másik órán, hisz nem értenének belõle semmit, mert nem varázslók. Most is fel-fel néz a fákra, semmit sincs még a lapon. A tetkójáról meg nem fog írni, mert akkor kapna is egy-két rosszakaratú levelet, amit el is átkoznának a nagyszülõkkel. Jó lenne, ha jönne valaki ismerõs, aki segítene neki ihletet adni. Nem is sejtette, hogy valaki csak rá várt pont itt.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 12:02 pm | |
| *Anaze felmosolyog, mikor végre meglát egy ismerős lányt, Angelinát. Termszetesne míg nem mozog addig nem észreveghető, azonbana mozgássla vigyáznia kell, mert könynen lelepleződhe. sak akkor mzmoog,s akkor is óvatosan, mikor biztos benne, hogy Angelina nem tekint felé. Véghül nagy nehezen mögé kerül, s kezét ráteszia lány vállára, innentőlk kezdve nem mordul,c sak várja a lány reakcióját.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 12:10 pm | |
| *Továbbra is elmélkedik. Megint olyan pillanatban volt, hogy felnézett egy fára. De mostmár nem nézett le a levélre. Valaki a háta mögül rátette kezét a vállára. Nagyon megijedt, teljes testében megrándult. Nyelt egyet, de hátranézett. Gondolta, hogy van ott valaki, de nem. Nagy szemekkel nézte, hogy ki, vagy mi van a háta mögött. De senki! És még mindig érezte, hogy valaki a vállát fogja. Azt hitte, megbolondult. De nem hitt a szemének, a kezével is hátranyúlt. Valamit érzett is, ahogy a válla fölött kapkodott, de amikor visszarántotta pont oda, már nem érzett semmit. Akkor elkapta a kezét vissza. Azt hitte megbolondult.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 12:26 pm | |
| *Mikor Angelina ismét nem figyelt, akkor Anaze szépen hallhatóan kiejtette a kaméleontest vrázsának befejezését, hogy azt a lány is hallhassa.* -Leomorus Endo! *ajd sézpen láthatóváv váll, bal keze még midnig a lány vállán.* -Áh szia. Emlékszel még rám? *Mosolyog rá kedvesne a lányra.*-Remélem nem ijezstetetlek emg túlságosan,c sak tudod hogy van ez... hzi feladatok. *Próbálja kissé kimagyaarázni, majd gyorsan Angelina elé siet, hogy ne kelljena lánynak kitörnie a nyakát ahhoz, hogy a fiút lássa.* -ÖÖ, uyge nem gond, hogy ezúttal te letétla célpont? *ekint ráa lányra, afélfe bocsánatkérő szemekkel.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 12:32 pm | |
| *Hall valakit a háta mögül varázsolni. A hangja nem ugrott be neki. Akkor megint hátranézett. Egy ismerõs szõke fiú volt a hátamögött.*-Akkor mégsem én vagyok hülye.*Mondta, de csak motyogva, Anaze nem hiszi, hogy meghallhatta.*-Igen. Emlékszem. Anaze White. Darts-oztunk még régebb.*Mosolyog õ is.*-Ja, ismerõs helyzet. Én is most csináltam meg egy olyant, hogy pókkal kell ilyesztgetni.*Anaze Angelina elé megy.*-Nem baj.*Húzza fel a vállát, meg Anaze elõvette a bocsánatkérõféle tekintetét.*-Legalább valakinek a hasznára válok. Te mindig annyi pontot gyûjtessz, remélem most is kapsz. Ha másodikos leszek, nem foglak tudni elelõzni. Mondjuk te már akkor harmadikos leszel.*Mosolyog, de megint a levelére néz, ahol még csak köszönés van.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 12:40 pm | |
| *Anaze mosolyog arra, hogy a lány még tudja, hogy ki is ő, nem sokan jegyzik meg a mivoltját, vagyis a pontosabbak ifejezés, ő nem barátkozik elég emberrel, talán ez a jövőben majd még változik valamicskét.* -Hogy én? Sok pontot? *nevet fel.* -Hát, azért annyira sokat talán nem szerzek. Vannak, akik nálkam sokkal többet, bár igaz, mostanában ráhajtottam a dolgora, tudod hogy van ez. Kell a pont is, meg ha összejönena vizsga alól is kibújnék. De utóbbi még kérdéses. És veled mi újság? Megvagyol még? *Teszi fel a kérdést, majd csak a válaszra vár.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 12:46 pm | |
| *A lány sokmindenkit ismer, és megjegyzi az emberek nevét, meg az érdekelt témakörüket. Bámulja a levelet, egyszer-egyszer felpillant. De nem jut eszébe semmi, így úgy gondolja, hogy inkább hagyja ezt az egészet. Beledobta táskájába.*-Látod. Igen.*Mosolyog.*-Jó nah, nem szerzel mindig, de az utóbbi idõre gondolok. S ebbõl nem szerénykedheted ki magad, mert ez igaz. Pont úgy csinálod a házikat, mint én. Most. De te még maximumokat is kapsz. Nem vagy semmi. De én már a vizsgákat nem úszom meg. Nem vagyok robot, s le is vagyok maradva. Az egész évben kellett volna szorgalmaskodni.*-S te? Azon kívül hogy a házikat bújod? | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 12:51 pm | |
| -Hát, nem igazán jut időm így másra, de hidd el, a házik elég kalamájkát tudnak szűrni így is. tegnap késő este, például Iregoval ragadtam össze egy kisebb időre, hála egy házinak... Nah meg Samnek.. *Teszi hozzáa legvégét halkan, nem valószínű hogy a lánay hallja.* -Most viszont,h a megbocsájtassz, mennem kell. Tudod hogy van ez, nagoyn rá kell hajtanoma házikra, több fullpntos házi kell .*Kacsint ráa láynra, majd inte gyet.* Remélem még összetalálkozunk valamikor.*majd szépen lassan tvábbáll.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 12:56 pm | |
| *Hallotta a mondat végét, amelyikete valószínûleg nem is lett volna szükséges meghallania. Nem ismer Sam nevû diákot, így inkább kussol. Amikor mondja, hogy a házikra rá kell hajtson, válaszol.*-Na szegény te. Van elég bajod. Most fejezted be az egyik házit, méssz mást csinálni.*Nevetgél.*-De elhiszem, mert a fullponthoz kell is idõ. Akkor szia.*Köszön, és a fiú el is megy. Daimonja felszökik a padra. Angelina hogy a levelet nem írta tovább nem volt mit csinálnia. Talán követi Anaze példáját és rendeske diák módjára házikat csinál a hálójában. És talán befejezi ott majd a levelét is.* | |
| | | Maria Love Diák
Hozzászólások száma : 275 Kaszt : Üzenőláda : Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 3:29 pm | |
| *Maria az Uvaron sétálgatott. Legalábbis testben. Erre is ment, arra is ment, egyszóval: mindenütt. Végül amikor már eléggé elfáradt, leült egy fa tövébe. Elővett egy mini könyvet, és elkezte olvasni. Nem annyira olvasta, hiszen az egyik szemével azt eget böngészte. Nem sokáig bírta, ezért kivett a zsebéből egy almát, és arra egy hatalmast harapást mért.* | |
| | | Rose Emily Scott Diák
Hozzászólások száma : 1681 Kaszt : Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 03, 2009 3:36 pm | |
| *Az allidonos prefektus lépdelt az udvarra.Előtte kiskutyája,Lucas szaladt,majd hamarosan el is tűnt egy bokor mögött.A lány csak mosolygott,majd tekintete egy ismerős lányon akadt meg.Odalépett hozzá és kedvesen üdvözölte.*-Szia!Emlékszel még rám?Rose vagyok...*mondta mosolyogva,majd leült a lány mellé.*-Hogy s mint?*kérdezte,miközben lesöpört talárjáról egy levelet.Haja összekötve,így ma nem szállt szerteszét.Rámosolygott a lányra,majd várta a választ.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |